Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 17:12   #2191
mamaidy
Raczkowanie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Ja w pierwszej ciąży to w 6 miesiącu miałam ubranka już posegregowane i większość rzeczy zakupionych Teraz gdyby nie to, że boję się, że mogę urodzić wcześniej to bym jeszcze się nie stresowała.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Muszę z nią pogadać o tym praniu
mamaidy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 17:18   #2192
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Dobra dziewczyny na dzisiaj juz się z Wami żegam Mąż już jedzie z pracy, obiadek wstawiony: dziś ćwirtki kurczaka z piezarkami z piekarnika, ziemniaczki z wody i surówka z czerwonej kapusty Pychota

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 17:57   #2193
malinka118
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasya82 Pokaż wiadomość

Czy któraś z Was słyszała coś o wózkach JEDO?? mam okazje kupić używany i się zastanawiam pomóżcie
Ja miałam dla 1 synka Jedo Bartatinę i wersja z gondolą była super, ale spacerówka za wąska, więc ją sprzedałam. Bardzo fajnie się bujała i gondola była duża. Koleżanka też ją miała i też sprzedała jak musiała się przesiąść do spacerówki. Za nową bez fotelika zapłacisz około 1000zł. Acha i pooglądaj dokładnie stelaż, bo z mojego po 7,5 miesiącach użytkowania zaczęła farba schodzić.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 18:02   #2194
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
No i zaczął się wczoraj 31 tydzień
A u mnie wczoraj zaczął się 25 tydzień i powoli zaczyna mi być ciężko a tu jeszcze trochę czasu przede mną
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 18:14   #2195
pola25
Zakorzenienie

Ula trzymaj się!

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Kocurazab-co do pensji to nie wiem dokładnie,ale od koleżanek wiem, że ta pensja jest marna, czyli pewnie nam wszystko poodcinają jak będziesz coś na ten temat wiedzieć, to napisz. I jak jestem teraz na zwolnieniu, a byl 11, będą święta to oni mi to doliczą do macierzyńskiego?

w jakiej szkole uczysz i czego?
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 18:30   #2196
Kancia
Zakorzenienie

Addicted kurcze ja robiłam krzywa juz któryś raz i nigdy się tak fatalnie nie czułam to pewnie przez to, ze tu pisałam, ze czuje sie dobrze
ale poważnie to ciągle mnie męczy zoładek, jelita i w dodatku nerwobóle w przeróznych miejscach od okolicy serca po nerki . Odkąd przyszłam to ciągle leże. Powoli przechodzi ale mam złe przeczucia co do wyników

ula dobrze, ze pojechaliście

kasya no to cena dobra

ide zjesc jakąs kolację bo nie chce jesc pozniej
Stary 2009-11-13, 18:51   #2197
aldii
Zakorzenienie

Pysiamn a Pysiolinka nadal nia jest ? No i teraz masz byc typowym kanapowcem odpoczywaj kochana
Ula to niedobrze...lez i wstawaj tylko do wc !! Diphergan to dosc silny lek...dziwne, ze kazali Ci go brac 3 x dziennie....koniecznie zapytaj o to swojego gina
Judi_l jak tylko dostane, to napisze o ile sie zalapalam....
Mamaidy popros

Kupilam dzis w Leclerku pieluchy Huggies 90szt. za 39,90 + gratis paczka mokrych husteczek
Stary 2009-11-13, 18:54   #2198
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
To dobrze, że byłaś pod dobrą opieką. Teraz tylko odpoczynek i leżenie
A jakie leki dostałaś?
Mamusia "szyjkowa"
nospa i diphergan 3 razy na dzień

moje kochane psiapsiółki były , pogadaliśmy i pozmywały mi naczynia po obiedzie
jutro rano ma teściowa przyjść i zacząć sprzątać co w poniedziałek rozwaliłam , a sądzę ze ze 4 dni jej to zajmie
może robić to tylko w weekend bo w tygodniu zajmuje się wnuczką .
najpierw zrobi porządki z ciuchami a potem bierzę się z moim mężem za malowanie ( ale wcześniej musi z łuku drzwi wykuć)
a ja sobię leże , wstaję tylko do łazienki i po coś do kuchni , bo mąż w garażu pracuje i powiem wam że zaczyna mnie ta bezsilność powoli dobijać

chciałabym dziś zobaczyć w TV "na dobre i na złe" ale nie wiem czy dotrwam , już mi oczka klapują

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:00   #2199
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
A u mnie wczoraj zaczął się 25 tydzień i powoli zaczyna mi być ciężko a tu jeszcze trochę czasu przede mną
a u mnie też wczoraj nowy się rozpoczął;-) tyle, że to już 33 jak na razie czuję się świetnie, mogłabym rzec, że lepiej niż przed ciążą: wysypiam się, dbam o siebie.. ale ze schylaniem się już coraz gorzej..
eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:06   #2200
malinka118
Rozeznanie

Ula to mamy tyle samo leżenia. Ja już od miesiąca leżę, powoli się przyzwyczaiłam, tylko że u mnie jeszcze jest 3 latek i nie zawsze w 100% da się leżeć. Damy radę
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:18   #2201
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Pysiamn a Pysiolinka nadal nia jest ? No i teraz masz byc typowym kanapowcem odpoczywaj kochana
Aldii nie mam pojęcia czy Pysiolince nie pojawił sięsiurek :P , bo dziś nie miałam USG....tylko takie zwykłe palpacyjne badanie + ciśnienia + badanie osłuchowe serduszka i tętna dziecka

USG mam na 7 grudnia...to zobaczymy....
Mam nadzieję że Pysiolinka nadal nie ma siurka ....bo już mam troszkę różowych ciuszków

Cytat:
Kupilam dzis w Leclerku pieluchy Huggies 90szt. za 39,90 + gratis paczka mokrych husteczek
Oooo to dobra cena
Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
moje kochane psiapsiółki były , pogadaliśmy i pozmywały mi naczynia po obiedzie
fajnie masz

Cytat:
chciałabym dziś zobaczyć w TV "na dobre i na złe" ale nie wiem czy dotrwam , już mi oczka klapują
A dziś o 20 fajny film na TVN chyba niedawno był w kinach z Danutą Stenką, Fryczem...
Ja już ustawiłam nagrywanie....obejrzymy z mężem jak Kuba będzie spał

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość
a u mnie też wczoraj nowy się rozpoczął;-) tyle, że to już 33 jak na razie czuję się świetnie, mogłabym rzec, że lepiej niż przed ciążą: wysypiam się, dbam o siebie.. ale ze schylaniem się już coraz gorzej..
Fajnie
Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Ula to mamy tyle samo leżenia. Ja już od miesiąca leżę, powoli się przyzwyczaiłam, tylko że u mnie jeszcze jest 3 latek i nie zawsze w 100% da się leżeć. Damy radę
U mnie też przy 2 latku nie zawsze się da....ale postaram się

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-13 o 19:19
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:25   #2202
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Kocurazab-co do pensji to nie wiem dokładnie,ale od koleżanek wiem, że ta pensja jest marna, czyli pewnie nam wszystko poodcinają jak będziesz coś na ten temat wiedzieć, to napisz. I jak jestem teraz na zwolnieniu, a byl 11, będą święta to oni mi to doliczą do macierzyńskiego?

w jakiej szkole uczysz i czego?
Za 11 listopada i święta nic Ci nie powinni odcinać, bo to przecież dni ustawowo wolne od pracy. No, a poza tym na zwolnieniu jest 100 % pensji, więc jak będą wyliczali macierzyński, to będzie to liczone jako normalna pensja. (tak myślę)

Pracuję w SP. Obecnie mam oddział zerowy.
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:27   #2203
brzoskwinia82
Zadomowienie

No ja już po ostatnim zastrzyku i teraz sobie leżę.
Dzięki wam dziewczynki za wsparcie z powodu babci
A ja czekam aż mąż mi przelew zrobi, bo do tego taki szybki jak i do sprzątania, i zakupy przez neta muszę zrobić to co mi brakuje. Przecież nie wiadomo kiedy maluch będzie chciał wyjść w końcu
Prania dziecięcego zostały 3 więc jutro będzie skończone. Teraz czekać na siostrę aż przyjdzie wyprasować

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:38   #2204
aldii
Zakorzenienie

na koncu strony jest kupon rabatowy (20%) na pieluszki Huggies ( Tesco ) - promocja do 31.12.2009 http://www.pieluszki.pl/htmlcontent/id/23
Stary 2009-11-13, 19:38   #2205
majkela12
Zadomowienie

Posprzątane-uff
Cytat:
Czy któraś z Was słyszała coś o wózkach JEDO?? mam okazje kupić używany i się zastanawiam pomóżcie
Podoba mi się. Może kolor nie do końca, ale zastanawiałam się nad tą firmą

KarmazynowyKamyk kciuki pracusiu

addicted to wizaz w "będę mamą" jest artykuł: obróć się maleństwo. Opisano co można zrobić aby dzidzia się przekręciła

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Jestem...........

Uffffffffff zmachałam się....

Mam mięką szyjkę ...naszczęście bez rozwarcia ...jest zamknięta, ale mam odpoczywać i brac nospę forte
Współczuję szyjki. Mi ostatnio lekarz powiedział że też mam miękką szyjkę- biorę 3x nospę forte 3xmagnez i potas. Dopiero od Ciebie dowiedziałam się co to ta miękka szyjka- aż wstyd się przyznać

Cytat:
hej słoneczka
w poniedziałek wieczorem brzuszek bolał i co chwile się spinał , 2 nospy nie pomogły a ból się powiększał . wystraszyliśmy się i szybko spakowałam się i do na izbę przyjęć
okazało się że skurcze na ponad 30 % , szyjka macicy na dnie
dziś mnie wypisali , w poniedziałek ide do gina bo ordynator nie raczył mi wytłumaczyć co znaczy "szyjka na dnie "
wczorajskurcze mniejsze bo do 16% a dzis tylko do 10%
mam leżeć z nogami do góry , nic nie robić (dobrze że mam laptop i na kanapie net chwyta)
malutka ułożyła sie ukośnie

ide Was nadrobić , chociaż to bedzie trudne, bo naskrobałyście bardzo dużo

o 17.00 przyjadą przyjaciółki posprzątać mi domek a teściowa codziennie wieczorem też będzie wpadać ktoś za mnie musi robić pranie itp. nie mówiąc że reemont się zbliża
Oj uważajcie teraz na siebie. Dobrze,że już w domku jesteś i fajnie że możesz liczyć na pomoc- korzystaj

mamaidy ja bym jej powiedziała, a jeżeli to "dobra" koleżanka to jeszcze poprosiłabym ją o prasowanie przyda Ci się taka pomoc
-----------------
Nie mamy nic w lodówce, wszyściutko się pokończyło i wypadałoby pojechać na szybkie zakupki, a po tym sprzątaniu taaaak mi się nie chce
Stary 2009-11-13, 19:40   #2206
zebra666
Zakorzenienie

Brzoskwinia przykro mi Ostatnio widzę,że ciągle komuś ktoś umiera...

Ula wspaniale,że wszystko dobzre się skończyło no i, że nie zbagatelizowaliście tych dolegliwości!!! A koleżanki i teściowa wspaniale sie zachowały Pozazdrościć...

Ja miałam dziś kolejny kiepski dzień pzrez siostre i mamę... z ich strony to mogę liczyć tylko na zarzuty i stwierdzenie, że ciąża to nie choroba i, że jestem nieużyta skoro nie chciałam siostrze lecieć po awizo. Niby gadam z matka ale co do ojca na mnie nagadała to już nie cofnie... a co siostra namieszała- masakra... klapy na oczach... Nie będę o tym już truła wiem, że nic to mi nie da i nie zmieni:\

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:42   #2207
gosbaj
Zadomowienie

Kurcze ale padnieta jestem, ledwo was nadrobilam. Wrocilismy z Opola o 17 i jestem padnieta ze zaraz zmykam do lozeczka. Maz poszedl do pracy a ja walcze ze soba zeby nie zasnac

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
mnie zastanawia jedno przeciez prawo nie działa wstecz skąd ja mogłam wiedzieć zachodząc w ciążę , ze od 1 listopada będę musiała mieć takie zaświadczenie
każda baba która nie chodziła do lekarza prawnie wygra proces bo prawo nie działa wstecz :
dla mnie to dziwna interpretacja, powinno być to dla kobiet, które zaszły w ciąze po 1 listopada.
druga rzecz to co z kobietami, które dowiadują się o ciązy koło 15 tc bo wczesniej mają miesiączki
No mi tez sie to wydaje bez sensu. Ja mam karte ciazy zalozona w 11tc. Wczesniej bylam u innego lekarza ale jeszcze nei bardzo bylo widac no i nikt mi karty ciazy od razu nie zakladal. Wiec co, nie nalezy mi sie becikowe.......bez sensu to.
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:44   #2208
Sensuel
Wtajemniczenie

Witam kobitki ponownie.
Dzisiaj coś smutny dzień mam bo znajoma straciła soje maleństwo .Dzieciaczek o ile tak można nazwać to co miało nim być dzisiaj przestało żyć i musiała usunąć.Tzn nikt jej na siłę nie zmusił,ale w zasadzie nie miała innego wyjścia.Bardzo jej współczuję i trzymam kciuki za kolejną próbę,bo wiem,że podobno o niej myśli

Kamyku,w jakim celu rozdzielasz na takie kolorowe kolory pranie?Swoje dorosłe rzeczy też tak pierzesz??Ja rozdzielam na białe i kolorowe.A kolorowe bardzo ciemne piorę razem,a jaśniejsze też razem .Mnie nic nie farbuję,bo białe piorę w 60C a kolor w 40.
Obawiasz się zafarbowania,czy to jakiś patent na coś??

Mamaidy,myślisz że koleżanka wpadnie na to aby ubranka wyprać w dzidziusiowym proszku .Ja bym sama wyprała dla pewności
Stary 2009-11-13, 19:59   #2209
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Jestem...

U gina dzisiaj była masakra...
Normalnie w piątki jest pusto, więc sobie na luzie przyszłam na 16...Jak weszłam, to już było 9 kobiet przede mną
Pytam się czy one na prenatalne? Nie...
Okazało się, że wczoraj było zamknięte...
Weszłam dopiero o 18...
Co więcej potem się zrobił mały zator na prenatalnym, trzy babki były z mężami i jeszcze jedna sama, do tego tłum pacjentek do gina... Nie miały gdzie siedzieć...
Weszłam i mu mówię, że dzisiaj u niego dzikie tłumy, a on na to, że właśnie nie wie co się dzieje... I się mnie pyta ile jeszcze do niego, to mu powiedziałam, że tam jest taki tłum, że nie wiadomo kto do kogo, ale szybko nie wyjdzie do domu...

Poza tym wszystko dobrze, mam badać ciśnienie, jakby było większe niż 130/90 to natychmiast dzwonić... Powiedział, że jak mi puchnie tylko jedna stopa, to możliwe, że to po jakimś urazie... Faktycznie, lata temu miałam zwichniętą tą nogę...

Zamknięta też jestem na 4 spusty... Śmiał się, że zamiast karpia, to będzie wycieczka na porodówkę... No cóż,, muszę jeszcze min. 3 tygodnie wytrzymać...

Edytowane przez KarmazynowyKamyk
Czas edycji: 2009-11-13 o 20:19
KarmazynowyKamyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 20:02   #2210
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Brzoskwinia przykro mi Ostatnio widzę,że ciągle komuś ktoś umiera...

Ula wspaniale,że wszystko dobzre się skończyło no i, że nie zbagatelizowaliście tych dolegliwości!!! A koleżanki i teściowa wspaniale sie zachowały Pozazdrościć...

Ja miałam dziś kolejny kiepski dzień pzrez siostre i mamę... z ich strony to mogę liczyć tylko na zarzuty i stwierdzenie, że ciąża to nie choroba i, że jestem nieużyta skoro nie chciałam siostrze lecieć po awizo. Niby gadam z matka ale co do ojca na mnie nagadała to już nie cofnie... a co siostra namieszała- masakra... klapy na oczach... Nie będę o tym już truła wiem, że nic to mi nie da i nie zmieni:\
Zebra a właśnie zauważyłam,że tak się mało oddzywasz na forum...
Stary 2009-11-13, 20:04   #2211
eudaimonia
Rozeznanie

dziewczyny poradzcie! chciałam zaplanować jakoś milutko niedzielę.. tak tylko ja i mężuś, a tu pomysłów brak.. przejrzałam juz wszystkie teatry i operę krakowska ale miejsc już dawno nie ma.. myślałam o jakimś wypadzie za miasto, tyle, że dolinę prądnika i popliskie górki znamy już na pamięć.. no i sama nie wiem.. może zakopane? tylko, że wysokie góry odpadają ze względu na niepewną pogodę, a krupówki chyba nie są najwspanialszą atrakcją.. może macie jakieś pomysły na ciekawe spędzenie niedzieli? a może znacie jakieś atrakcje w promieniu tak do 150km od krakowa?? będę wdzięczna za podpowiedz
eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 20:13   #2212
pola25
Zakorzenienie

Ulcia opisałabyś te bóle???chce wiedzieć, kiedy mam interweniować i nie przegapić niebezpiecznej sytuacji, w szczególności, że spina mi się brzuszek,ale nie boli!

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość
dziewczyny poradzcie! chciałam zaplanować jakoś milutko niedzielę.. tak tylko ja i mężuś, a tu pomysłów brak.. przejrzałam juz wszystkie teatry i operę krakowska ale miejsc już dawno nie ma.. myślałam o jakimś wypadzie za miasto, tyle, że dolinę prądnika i popliskie górki znamy już na pamięć.. no i sama nie wiem.. może zakopane? tylko, że wysokie góry odpadają ze względu na niepewną pogodę, a krupówki chyba nie są najwspanialszą atrakcją.. może macie jakieś pomysły na ciekawe spędzenie niedzieli? a może znacie jakieś atrakcje w promieniu tak do 150km od krakowa?? będę wdzięczna za podpowiedz
eudaimonia nie pomogę bardzo, bo nie znam dobrze okolic krakowa. A może wieliczka?albo jakiś park w krk, rynek i obiad w jakiejś romantycznej knajpce?

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

kamyku a jaka duża już jest Paulinka?

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Dziewczyny jakie plany an wieczór??ja nie wiem czy oglądać garfieda czy jeszcze raz na tvnTż poszedł myć garki.

Miłego wieczorku. Do jutra.
Stary 2009-11-13, 20:14   #2213
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
na koncu strony jest kupon rabatowy (20%) na pieluszki Huggies ( Tesco ) - promocja do 31.12.2009 http://www.pieluszki.pl/htmlcontent/id/23

dzięki za linka wysle małża
Stary 2009-11-13, 20:18   #2214
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
KarmazynowyKamyk tak, to polski wózek
No to chyba ten co widziałam, nie przyglądałam się dokładnie, ale wydawał się bardzo fajny i skrętny...

Cytat:
hej słoneczka
w poniedziałek wieczorem brzuszek bolał i co chwile się spinał , 2 nospy nie pomogły a ból się powiększał . wystraszyliśmy się i szybko spakowałam się i do na izbę przyjęć
okazało się że skurcze na ponad 30 % , szyjka macicy na dnie
dziś mnie wypisali , w poniedziałek ide do gina bo ordynator nie raczył mi wytłumaczyć co znaczy "szyjka na dnie "
wczorajskurcze mniejsze bo do 16% a dzis tylko do 10%
mam leżeć z nogami do góry , nic nie robić (dobrze że mam laptop i na kanapie net chwyta)
malutka ułożyła sie ukośnie
Dobrze, że szybko zareagowaliście Teraz sobie odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
kamyku ale z Ciebie to jest rekordzistka od prania
Mnie przestraszył ten opadnięty brzuch... Ale wygląda na to, że jeszcze trochę pochodzę w tej ciąży...

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Witam kobitki ponownie.
Dzisiaj coś smutny dzień mam bo znajoma straciła soje maleństwo .Dzieciaczek o ile tak można nazwać to co miało nim być dzisiaj przestało żyć i musiała usunąć.Tzn nikt jej na siłę nie zmusił,ale w zasadzie nie miała innego wyjścia.Bardzo jej współczuję i trzymam kciuki za kolejną próbę,bo wiem,że podobno o niej myśli

Kamyku,w jakim celu rozdzielasz na takie kolorowe kolory pranie?Swoje dorosłe rzeczy też tak pierzesz??Ja rozdzielam na białe i kolorowe.A kolorowe bardzo ciemne piorę razem,a jaśniejsze też razem .Mnie nic nie farbuję,bo białe piorę w 60C a kolor w 40.
Obawiasz się zafarbowania,czy to jakiś patent na coś??
Przykra sprawa z tą koleżanką...

A pranie rozdzielam trochę tak dla zabawy I tak mam tego tyle pralek, że spokojnie mogę sobie podzielić, a i tak upycham na full... Fajnie potem wygląda jak się suszy...
Stary 2009-11-13, 20:20   #2215
zebra666
Zakorzenienie

Pola dzięki Czytam Was i wogóle ale nie zawsze wiem co napisać, bo jak myślę o mojej rodzinie to zgagi dostaje od razu

Ja patrze na "jeszcze raz"

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 20:25   #2216
Sensuel
Wtajemniczenie

Kamyku,tak też myślałam .
eudaimonia,może Wieliczka??

Ja w weekend kupię proszki i zacznę prać dopiero jak komodę będę miała ,bo nie mam gdzie włożyć tych rzeczy.
Stary 2009-11-13, 20:27   #2217
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Idę się położyć, bo mnie wykończył ten wieczór w poczekalni u gina... Zresztą jutro bardzo wcześnie wstajemy, bo znowu nas czeka wystawa psów, tym razem w Kielcach...
Dobranoc
Stary 2009-11-13, 20:34   #2218
filka2
Zadomowienie

nic ciekawego w tv!!!ogladam tvn ale ten film już raz widziałam.nuuda
ula dobrze że pojechaliście do szpitala,teraz leż i sie leń.
eudaiomia mi sie marzy zakopane bo już nie byłam dobrych pare latek,ale dla was to juz normalne. moze rzeczywiście jakaś knajpka.ja np bardzo chetnie wybralabym sie na jakieś kabareciki na żywo ale u nas nic,może u was czesciej sa.ostatnio zartowałam do tż że pojdziemy na łyzwyw naszym stanie to w sam raz.
kamyku ale ten czas leci,czyli za miesiąc juz......kto wie

tz jutro sie zabiera za malowanie a ja co mam robić?moglabym coś poprać maluszkowego,ale czeka nas przeprowadzka i wolałabym juz u siebie.

Edytowane przez filka2
Czas edycji: 2009-11-13 o 20:42
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 20:48   #2219
Kancia
Zakorzenienie

zobaczcie sobie na tą wypowiedz

http://wiadomosci.onet.pl/forum.html...ZvcnVtMDAxLmpz

a mój malż tak się wkręcił, ze juz wyszperał kilka kolejnych artykułów i faktów o których nie wspomin się w mediach
ja na bank nie zaszczepie się zadną szczepionka
Stary 2009-11-13, 21:10   #2220
aldii
Zakorzenienie

http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091112/USTKA/527589785

Edytowane przez aldii
Czas edycji: 2009-11-13 o 21:41
aldii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości