Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 19:42   #4681
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

wiecie co jutro składam CV do pracki mam nadzieje ze możn coś z tego będzie
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:43   #4682
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
oooo a gdzie jesli mozna wiedziec?

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:45   #4683
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ten temat juz tyle razy walkowalismy i jestem bezsilna niestety... Ten temat jest nie do dogadania... A o dziecku w sumie on narazie nie chce slyszec.. Nie chce miec dzieci.. ale stwietrdzil ze moze mu sie to kiedys zmieni.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Sądząc po gadce Kamila, ze on dlugo nie pozyje bo pewnie zginie w wypadku zaniedlugo to... mnie to niedlugo czeka... Twoj sen bedzie realny tylko, ze ja sie w takiej sytuacji znajde ;/ naswet nie chce o tym myslec bo mi sie na placz zbiera. Jak on tak gada to mam mu ochote w twarz strzelic porzadnie ale nie potrafie no..
Wiesz, my nie jesteśmy od umoralniania/pouczania i nie chce się w to bawić ale ... Twój Tż chyba nie bardzo dorósł do związku a tym bardziej małżeństwa... takie teksty "że pewnie długo nie pożyje" i wcześniejsze to rzucali moi koledzy w LO jak chcieli zaszpanowac Nie wiem jak możesz się na to godzić a tym bardziej wiązać z nim przyszłość.... wybacz Związek to wg mnie kompromis a on jakoś nie pali się do kompromisów
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:46   #4684
cobra115
Zakorzenienie

Mmmmmmmm jakie pyszne i proste to ciacho z fantą (ma.ko )

Jestem już po kolacji, obżarłam sie trochę. Najlepsze jest to, ze stwierdziłam ze nie widzę sie juz dzisiaj z TŻ, ani nigdzie nie wychodzę to sobie zjem ostro czosnkową sałatkę i serek wędzony a tu Dawid mi z pracy pisze, ze on chce dzisiaj na jakąś impreze, że mam coś wykombinować zionę czosnkiem na kilometr
Stary 2009-11-13, 19:50   #4685
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

Jestem już po kolacji, obżarłam sie trochę. Najlepsze jest to, ze stwierdziłam ze nie widzę sie juz dzisiaj z TŻ, ani nigdzie nie wychodzę to sobie zjem ostro czosnkową sałatkę i serek wędzony a tu Dawid mi z pracy pisze, ze on chce dzisiaj na jakąś impreze, że mam coś wykombinować zionę czosnkiem na kilometr
na odstraszacza pójdziesz!

ja znikam panienki! lecę sie kapać i na telewizor odstresować się, pognębić młodszego braciszka i na kolacje do teściowej! wpadnę do was póxniej!
Stary 2009-11-13, 19:58   #4686
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.I

Cytat:
Napisane przez Feme21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
wpadłam tu tylko na chwilkę...
w sumie pożegnać się z Wami, gdyż moj slub nie odbedzie sie w 2011.
to juz pewne.
pozdrawaim Was i trzymam kciuki za Wasze powodzenie w przygotowaniach i w tym szczegolnym dniu! a przede wszystkim zycze tego najlepszego PO ślubie!
bede czasem tu do Was zagladac z czystej ciekawosci jak Wam leci.
trzymajcie sie
Szkoda, że od nas odchodzisz, ale duuużo szczęścia Wam życzę

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
JennyAniolek - ten teatr to chyba nie ateneum
Nie byli w teatrze, tylko w jakimś centrum scenografii.

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
czesc ja tylko na chwilke. Musze sie wam pochwalić. Bratowa dzis urodziła, Dziewczynka 3.7 kg. Jak brat zadzownił po 10 to mama az sie popłakała. W ogole wszyscy to przezywaja bo ze strony taty są prawie sami faceci, ja jestem jednym jedynym wyjatkiem, tata ma samych braci, ja mam samych kuzynów a ci kuzyni maja samych synów. Wszystkie ciocie zazdroszcza mamie wnuczki
Gratulacje dla bratowej i dla Ciebie ciociu

Cytat:
ja dopiero czekam na bobasa, moja siostra ma na jutro termin 13 piątek hmm...

czekam i czekam i czekam... (chyba chrzestną będę )
I jak tam Twoja siostra, urodziła już ??

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Raz zapomniałam odpuścić ręcznego i chciałam wycofac z miejsca parkingowego, no to wsteczny i poszedł-Pyr pyr-zgasł-i tak 2 razy.az wkońcu się wkurzyłam i krzycze do kierownicy: czemu ch**u nie jedziesz ? i patrze...o. ręczny zaciągnięty MINA MOJEJ MAMY-BEZCENNA
zresztą moja mama uwielbia pouczać a sama nie ma prawka. Jej najlepszy tekst do mnie podczas jazdy :"UWAŻAJ! SAMOCHODY JADA Z TYŁU!" Dlatego zawsze mamie powtarzam,ze mam dla niej jedne miejsce w samochodzie-w bagażniku

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
I znalazłyśmy taki przepis http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-d...nta-quot,27099 szefowa robiła i mówiła, że ciacho wychodzi pyszne
Dzięki za przepis, smakowicie wygląda

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
Czy po sukienki ślubne wybieracie się ze swoimi TŻetami czy same? Bo mój ma bardzo dobry gust jeśli chodzi o ubranie mnie i nie wiem co zrobić
Pójdę z mamą, szwagierką albo koleżanką M. Z Piotrkiem raczej nie, ale suknie które mam na kompie pokazuję mu i jak na razie to obojgu podoba nam się jedna suknia (foto w załączniku)

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
Ciekawy pomysł, ale my się na takie coś nie zdecydujemy.

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15249252]A mojego TŻta ja pierwsza pocałowałam. I byłam pierwszą dla niego,z ktorą się całował. I potem też byłam pierwsza w innych rzeczach. I jak to mówi,skazany na mnie już jest do końca życia.[/QUOTE]

A mnie Piotrek pierwszy pocałował na pierwszej randce

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Hej,
Wreszcie wróciłam!!! Boziu mam dość szpitali. Mam nakaz leżenia przez jakiś czas i chodze o kulach. Na zwolnieniu siedze do 27.11.2009 . Można powiedzieć że prawie miesiąc mnie w szkole nie będzie. Ale naskrobałyście- ooo matko ...szok. Kiedy ja to nadrobie?
Dobrze, że już wróciłaś. Duuużo zdrowia

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ale jestem zła!
w sobotę i tata idzie na imprezę i ja idę, ale oczywiście jego jest ważniejsza że Kachy odwieźć na drugi dzień nie może
cóż...nie będzie drinków i siedzenia do późna
teraz to już nie chcę mieszkać z rodzicami

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Udanej nocy, czekam na opowieść ze szczegółami, napiszemy wizażowy 'Dziennik nimfomanek"

Cytat:
Nie, bo on jedzie z kolegą z pracy i wogole on mnie nie zabiera juz na wyjazdy
Dlaczego ???

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15253085]Isabele i Stysik ale Wam zazdroszcze. A ja bym chciała mieć tak chociaż na jeden wieczór chatę wolną,żeby sobie zrobić z TŻtem taki romantic night
[/QUOTE]

Ja też zazdroszczę. U nas na 10000% będzie wolna chata jak moja rodzinka pojedzie znów na wakacje, więc póki co inaczej trzeba kombinować i pozostaje mi odliczanie czasu do czerwca 2010, wtedy sobie znów razem pomieszkamy przez 2 tygodnie

---
Zostało mi jeszcze 6 stron

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-11-13 o 20:31
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 20:06   #4687
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

[QUOTE=JennyAniolek;152634 40]

I jak tam Twoja siostra, urodziła już ??QUOTE]

nie ;((
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 20:23   #4688
cobra115
Zakorzenienie

Ja zmykam pooglądac TV może

W ogóle czkawkę mam

Naraźka
Stary 2009-11-13, 20:46   #4689
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz. II

Cytat:
Ale pod warunkiem że wystąpisz jako moja partnerka filmowa pierwszoplanowa.
Ela, Twoje teksty są świetne. Wiesz jak rozbawić

Cytat:
Uwielbiam te męskie spojrzenia wyrażające "rany boskie, kobieta mnie wyprzedziła"
Taki spojrzenia są bezcenne

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
dziewczyny macie plany sylwestrowe??
Ostatnio zaczeliśmy sie już za czymś rozglądać. Chcieliśmy iść na bal ale z tego co się orientowałam ceny są przerażające - min 200zł od osoby. Normalnie zwaliło mnie z nóg!!
Idziemy do znajomych na domówkę

Cytat:
Dzis wstawilam ogloszenie ze szukam pracy i ze studiuje zaocznie wizaz i stylizacje paznokci. Wiecie, ze przed chwilą mialam oferte pracy w nowootwartym studiu kosmetycznym? jejku marzenie... Szkoda, ze nie spelniam wymogow chpociazby dlatego, ze kurde w szkole jeszcze paznokci nie robilysmy ;/ ;/ ;/ tylko makijaz ;/ ;/ ;/
Szkoda, ale na pewno znajdziesz jeszcze inną ofertę

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny ja dopiero wrocilam do domu;/ taka padnieta jestem ze masakra;/ okeszcze dostalam wkoncu ta @ i umieram z bolu

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
uwaga zarażąm... i czaruję! do usług... ale gdyby to tak mozna było przez łącze internetowe...
To ja poproszę, ale tak za 2,5 roku

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
a wogole wiecie jaki mialm okropny sen snilo mi sie ze Tz umarl i ja na jeg pogrzebie bylam w sukni slubnej....normalnie plakalam przez sen a jak sie obudzilam to nie moglam sie uspokoic aha i jeszcze w tym nsie bylo ze jakis facet dal mi pamietnik Tz w ktorym bylo wszystko opisane co robil i wogle i jak opisywal wszytsko jak sie poznalismy co wtedy czul ( normalnie masakra)
To tylko zły sen

Cytat:
wiecie co jutro składam CV do pracki, mam nadzieje ze możn coś z tego będzie.
A gdzie ??

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Już sobie zapisałam ten przepis, może przez weekend wykorzystam

Cytat:
ta... jak on jedzie to ja go wkurzam swoim gadaniem wiec obiecal mi ze juz mnie nie wezmie nigdzie. (sorry... nie chce stracic zycia jadac 180km/h ... to krzycze zeby zwolnil.. a potem sie wkurza ze mu mowie jak ma jezdzic)
Cytat:
Bo on nienawidzi jak ktos mu sie wtraca do jazdy. On prowadzi to on prowadzi. nikt ma mu sie nie wtracac. Jak on z kims jedzie to tez sie nie wtrąca. Kazdy jezdzi jak chce. To jego slowa oczywiscie.
Cytat:
1. 180 to jeszcze malo... tyle jezdzi ze mna.. Sam jezdzi 200 i 220....
2. To samo mu popwiedzialam skwitowal to tak: "nikt Ci nie kaze ze mna jezdzic sama chcialas"
3. Jego to wali czy zginie. Poweidzial ze jak bedzie widzial ze w cos wjedzie to jeszcze przyspieszy. I on sie nigdy nie bedzie liczyc zmoim zdaniem kesli chodzi o jazde. Sam to powiedzial. W innych kwestiach owszem wezmie moje zdanie pod uwage ale ta kwestia odpada. niestety../
Niestety, ale Twój Kamil zachowuje się bardzo nieodpowiedzialnie, a te niektóre teksty to... szkoda słów. Naprawdę współczuję
---
Sama jeszcze nie mam prawka, ale jak jeżdżę z Piotrkiem i tatą to czuję się bezpiecznie. Z mamą w sumie też, ale też muszę być wtedy czujna.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
wydaje mi się że u nas w Polsce nie ma dróg odpowiednich do tak szybkiej jazdy.
Jest jedna, A4: Kraków - Legnica. Kiedyś na tej drodze mój tata jechał 200km/h ale to było 1 raz jak próbowaliśmy przez chwilę auto. A tak to tata jeździ max 170-180km/h ale to jak nie ma wielu aut., a Piotrkowi pozwalam jeździć max 160km/h, jak jest więcej to nie krzyczę tylko spokojnie mówię, żeby zwolnił i już

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15231817] Może "Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy PM2011" [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
"Choć do ślubu czasu moc, my gadamy dzień i noc"
Podobają mi się oba tytuły

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-11-13 o 20:47
Stary 2009-11-13, 20:46   #4690
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Przesadziłyście 9 stron od 9 rano
A teraz na weekend do domu jadę, więc się pewnie nie załapię na początek nowego wątku I ktoś za mnie będzie musiał odwalac czarną robotę

Propozycje tytułu:
1. Każda z nas pomysłami wymiata, bo ślub za niecałe 2 lata.
2. Do 2011 szybko się zbliżamy - orkiestrę i salę wybrane już mamy.
3. Choć czas mija nam powoli, my wciąż gadamy do woli.
4. Choć do ślubu czasu moc, my gadamy dzień i noc.
5. Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy
Więc który

Lula okropny sen Ale śni się na odwrót i Twój TŻ będzie długo żył Mnie kiedyś się śniła śmierc taty i też płakałam przez sen

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 21:00   #4691
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz na weekend do domu jadę, więc się pewnie nie załapię na początek nowego wątku I ktoś za mnie będzie musiał odwalac czarną robotę

Propozycje tytułu:
Więc który

Lula okropny sen Ale śni się na odwrót i Twój TŻ będzie długo żył Mnie kiedyś się śniła śmierc taty i też płakałam przez sen

no tez tak slyszalam ja juz nie raz plakalm przez sen....ale przewaznie Tz byl wtedy obok i zawsze mnie uspokajal a teraz taki sen i go nie bylo pamietam jak az jaks ja bylam u niego to snilo mi sie ze przyszla jego byla usiadla na fotelu a my lezelismy i powiedziala do mojego TZ ze no kaz jej juz isc...no i on powiedzial zebym sobie szla bo onn chce byc z tata matko normalnie pol nocy plakalm i zasnac spowrotem nie moglam Tz tez nie sal tylko mnie uspokajal ja to jestem starsznie przewrazliwiona jesli chodzi o o Tz zawsze sie tak boje o niego i wogole

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 21:01   #4692
JennyAniolek
Zakorzenienie

Ivonka - To fakt dziewczyny poszalały od rana . A do IV części zostało jeszcze 310 postów - myślisz że przez weekend tyle napiszemy ? Miłego wyjazdu

Tytuł wątku: najbardziej podobają mi się 4 i 5

---
Nadrobiłam wszystko
Wczoraj niepotrzebnie pojechałam do Katowic, straciłam tylko czas Okazało się, że dużo osób nie przyjechało, a jak już to poszli na wcześniejszą grupę i na moją byłyśmy tylko we 3! Babka sprawdziła obecność i puściła nas do domu, ale byłam zła . Za to dziś się wyspałam, ale rano nie mogłam mówić tylko szeptem, a później przyjechał do mnie Piotrek - zamiast romantic night mieliśmy romantyczne do południe a później pojechaliśmy do miasta i jak byliśmy w banku to Piotrek mówił, bo ja siedziałam cicho, ale jakoś tak dziwnie się czułam... Teraz każde z nas siedzi w domu i zajmuje się swoimi sprawami, ale znów jutro się spotkamy Kurcze, gdyby nie moja choroba to byśmy jutro popołudniu pojechali ze znajomymi do jakiegoś klubu w Krakowie na imprezkę a tak to , trzeba przełożyć

Posiedzę jeszcze trochę na necie i zmykam pod prysznic, a potem na Tv, bo dziś Domino Day

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-13, 21:11   #4693
dottta
Zakorzenienie

Kurcze ale się napchałam pierożkami drożdżowymi z jabłkami
Idę oglądać XXX ech.... ten Vin
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 21:12   #4694
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
a gdzie? trzymam powoli PM bezrbotne szukają pracy ja mam w zamiarze odłozyc pensję na suknię o ile kasa sie nie rozpłynie w trybie natychmiastowym w jakims sklepie z ciuchami albo kosmetycznym
ja to mam tak,że kupi balsam-użyję pół-a potem stoi.... już tak mam z masłem kakaowym ziaji w takim kubełku duży, żelem garniera antycelulitisowym, balsamie brązującym dave. stoją i się patrzą.. ale jakos nie chce ich mi się używać. już tak mam. to samo z kremami do buzi: pużywam i stoją. albo ja jestem leniwa,albo nie wiem czemu mi się nie chce smarować tym wszystkim
Stary 2009-11-13, 21:13   #4695
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lula, Jenny

Ja uciekam, bo to nadrabianie mi ponad 2 godziny zajęło I teraz Łukasz chcę na kompa

Miłego weekendu i pewnie do zobaczenia w części czwartej
Jak coś to wiecie co robic, a ja najwyżej kalendarz potem wkleję
Buziole Krejzole

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 21:14   #4696
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 21:22   #4697
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ja też nr 4

Nadrobiłam wszystko, uśmiałam się z wami jak zwykle
Musze jeszcze pomalować paznokcie, umyć włosy, wykąpać się, i na końcu pouczyć może....Uciekłam z ostatnich ćwiczeń bo byłam z kolegą na kawie i się okazało że mamy z takim imbecylem że masakra....nawet wykłady obowiązkowe

Dziewczynki życzę wam cudownego weekendu jutro pewnie nie zajrzę przez tą szkołe ale w postaram sie w niedzielę wieczorem. już tęsknię

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 21:29   #4698
lusesita23
Zakorzenienie

Hej hej

TŻ juz pojechal-jutro tez pracuje i to od 5 znowu! ale wieczór i noc są nasze

A mi MiciKici szkoda jest normalnie, tyle sie nacierpi z tym Tzetem swoim,ech...

pieczywko czosnkowe wyszło pychotka-na deser mieliśmy jeszcze laysy kurczakowe

jolka ja mam identycznie z kosmetykami-w szafce juz nie ma miejsca dla nich, częśc mam juz w pokoju.najwięcej mam balsamów i szamponów chyba z 14.ech.

lula ja tez mam takie sny czasem ostatnio to mi sie w ogóle seria snów pt. TŻ i jego zdrady i oszustwa.na drugi dzien sie z tego smiejemy,ale w nocy nie jest mi do smiechu! on jest zdania, że za dużo m jak m ogladam i na wspólnej;p

dziś np snilo mi sie, że odkryłam, ze zajmuje sie sprowadzaniem BĘBNÓW i jakis pasów do nich i że to nielegalne a jego współpracownica byla jakaś Asia.masakra mówię Wam, nie wiem skad takie sny ale nie powiem czasem mam tez inne sny...przyjemniejsze poweidziałabym

Ale sie usmialam teraz wchodze na NK a tu zaproszenie od:najpiekniejszych pan z calej polski hehehhe (konto fikcyjne) nie przyjmuje takich zaproszen ofkors,ale i tak smiesznie, wystarczylo wstawic zdjecie te, co dalam TŻetewi i juz jaka to ja "piekna" sie zrobilam hahaha;p

ups...właśnie zobaczyłam, że wśród "szkół" tych Najpiekniejszych jest nasze forum;p eeeeee tam, a ja myslałam, ze ktos odkrył moją urodę;p;p;p (czyt. jakis podstarzały menias przed kompem)pfff

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-11-13 o 21:37
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 22:02   #4699
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hej hej

TŻ juz pojechal-jutro tez pracuje i to od 5 znowu! ale wieczór i noc są nasze

A mi MiciKici szkoda jest normalnie, tyle sie nacierpi z tym Tzetem swoim,ech...

pieczywko czosnkowe wyszło pychotka-na deser mieliśmy jeszcze laysy kurczakowe

jolka ja mam identycznie z kosmetykami-w szafce juz nie ma miejsca dla nich, częśc mam juz w pokoju.najwięcej mam balsamów i szamponów chyba z 14.ech.

lula ja tez mam takie sny czasem ostatnio to mi sie w ogóle seria snów pt. TŻ i jego zdrady i oszustwa.na drugi dzien sie z tego smiejemy,ale w nocy nie jest mi do smiechu! on jest zdania, że za dużo m jak m ogladam i na wspólnej;p

dziś np snilo mi sie, że odkryłam, ze zajmuje sie sprowadzaniem BĘBNÓW i jakis pasów do nich i że to nielegalne a jego współpracownica byla jakaś Asia.masakra mówię Wam, nie wiem skad takie sny ale nie powiem czasem mam tez inne sny...przyjemniejsze poweidziałabym

Ale sie usmialam teraz wchodze na NK a tu zaproszenie od:najpiekniejszych pan z calej polski hehehhe (konto fikcyjne) nie przyjmuje takich zaproszen ofkors,ale i tak smiesznie, wystarczylo wstawic zdjecie te, co dalam TŻetewi i juz jaka to ja "piekna" sie zrobilam hahaha;p

ups...właśnie zobaczyłam, że wśród "szkół" tych Najpiekniejszych jest nasze forum;p eeeeee tam, a ja myslałam, ze ktos odkrył moją urodę;p;p;p (czyt. jakis podstarzały menias przed kompem)pfff
no ja tez mam takie glupie sny czasem....ale takie okropne jak ten z dzisiejszej nocy to nie czesto i mam nadzieje ze juz wogole takich nie bede miala.... ja pomalowalm juz pazurki na taki jasno zielony albo seledynowy kolorek tak tylko pociagnelam bo nie chcialo mi sie nic z nimi wiecej robic a jutro sie pobawie we wzorki a teraz uciekam spac dobranoc laski;*

Stary 2009-11-13, 22:10   #4700
lusesita23
Zakorzenienie

Ja też juz po zabiegach pielęgnacyjnych zawijam sie w kołderkę

I mam nadzieje na dobre sny, czego i Wam kochane PMki zyczę

Lula natchnełaś mnie na kupno lakieru;p właśnie seledynowego i zrobię sobie teraz chyba na taki żele u kolezanki nastepnym razem juz dawno chciałam zielony;p tylko mysle teraz z jakim go połączyć...

dobranoc
Stary 2009-11-13, 22:16   #4701
JennyAniolek
Zakorzenienie

Zmykam na Domino Day

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-13, 22:24   #4702
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Ja też juz po zabiegach pielęgnacyjnych zawijam sie w kołderkę

I mam nadzieje na dobre sny, czego i Wam kochane PMki zyczę

Lula natchnełaś mnie na kupno lakieru;p właśnie seledynowego i zrobię sobie teraz chyba na taki żele u kolezanki nastepnym razem juz dawno chciałam zielony;p tylko mysle teraz z jakim go połączyć...

dobranoc

z zoltym bdzie fajnie wygladal albo z fioletowym

jednak nie poszlam spac gadam na gg z kolega hehe

Stary 2009-11-13, 22:38   #4703
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

Propozycje tytułu:
Więc który
jestem za nr 4

zmykam dziewuszki nawet nie nadrobilam wszystkiego co napisalyscie-obiecuje poprawe i jutro nadrobie milej nocki
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 23:01   #4704
cobra115
Zakorzenienie

Ja też jestem za czwórką (coś czuję że większośc jest za tą opcją)

Ja idę się położyć, może przedepiluję trochę nóżki moim Braunem

Jutro o 9 znowu jedziemy do Bielska, po resztę części i potem może na sklep A po drodze wstąpię oddać ten film z wesela kumpeli, bo jej mąż zrobił coś z kolanem i znowu nie mogli podskoczyć. Miała niedawno urodziny... Może jej jakiegoś kwiatka kupię... Bo ona na moich niby nie była, ale się wtedy akurat nie umiałyśmy spotkać. A będzie jej miło tym bardziej że jest w 6 miesiacu ciąży

Spijcie słodko
Stary 2009-11-13, 23:16   #4705
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-13, 23:30   #4706
hecate5
Raczkowanie

ale miałam nadrabiania elunka szalała

Ja dzis od 11 do 16 piekłam z mama babeczki z karmelem i masa kokosowa, i klawiszki a potem u Babci bylam i od 16.30 do 20 siedziałam oczywiscie babcia mowiła mi to samo co wczoraj ale stara jest wiec nie dziwie sie jej ze pamiec zawodzi i dostalam 200zł od niej kochana ta moja babunia

A co do szybiej jazdy to sama nie jezdze szybko. Zreszta w krk prawie w ogole nie jezdze bo nie mam tam auta. Ale jak jade z tata albo bratem to lubie szybka jazde bo wiem ze to dobrzy kierowcy. Szczególnie brat szybko jezdzi ale nigdy jak jedzie z kims ( oprócz mnie). Jedynie wkurza mnie ze zawsze bez pasów jezdzi a ja od nauki jazdy mam nawyk ze jak wsiadam to najpierw zapinam pasy i drazni mnie jak inni tego nie robia

Co do okresu to ja moge podczas ale bez pierwszych 3 dni a potem to mi juz nie przeszkadza. Tyle ze wtedy zawsze z gumą

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

kurcze jak ja wchodze to wszyscy uciekaja
Stary 2009-11-14, 01:26   #4707
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dobranoc
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 07:49   #4708
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Pierwsza pierwsza ale kto jest na tyle mądry żeby w sobotę o 7 być na nogach jak nie studenci zaoczni

Jednak mi wczoraj brakło już czasu na naukę w tym ferworze zajęć zaraz szpachluje tapetę i zmykam na zajęcia. Wrócę około 20
A mój misior jeszcze jest w bielsku, wróci dopiero wieczorem i nie wiem nawet o której przyjedzie. Szczęście w nieszczęściu pouczę się na jutrzejszego kolosa. Czeka mnie dzisiaj kłótnia z jedna babą bo mam 4 z ostatniej kartkówki. Napisałam wszystko na 3 pytania, a mogłam napisać na 2 tylko bo z jednego pytania za noszeni stroju do ćwiczeń byłam zwolniona

Także życzę Wam udanego dnia i do przeczytania : cmok:

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 08:57   #4709
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry

hecate5 - możesz podać przepis na te babeczki i klawisze (co to jest?)
cobra115 - miłego wyjazdu do Bielska
elunka88 - wytrwałości na zajęciach

Niedawno wstałam, zaraz śniadanie i czekam na Piotrka, a na popołudnie może zrobię ciasto Fantę . Odezwę się później, u mnie świeci słońce Miłego dnia

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-14, 09:11   #4710
senira666
Zakorzenienie

dzien dobry.
u mnie pogoda nawet sympatyczna.
zaraz poranny spacer z psem potem sniadanko i leniuchowanie przez chwile

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości