|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
to będzie cięzko skoro to wasza pierwsza rozłąka. ale rozumiem, ze na świeta i sylwestra wraca??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
oj ja nie mam meza na 4 dni w kazdym tygodniu i tez cięzkawo bywa.. ale coz, taka praca... i pomyslec , że sama mu ją załatwiłam..
![]()
#3483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze teraz to juz koniecznie musze znaleźc jakąs prace bo oszaleje całe dnie w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ... ale to nie takie łatwe ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-11-14 o 10:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() My TZ tez gotuje czasem, w zależnosci, które pierwsze dotrze do domu ![]() My wczoraj byliśmy na Kabarecie Skeczów Męczących - grali nowe skecze. Uśmaliśmy się masakrystycznie. Świetne ![]() A potem grzane piwko mniam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
aniaaa84 dziękuję za życzenia
![]() ![]() india83 nad mami wisi wizja wyjazdu na misję do Afganistanu i to na 9 miesięcy... a codziennie widujemy się dopiero od marca a i to często tż musi zostawać, bo to zajęcia do 23, bo to służba albo na drugi dzień mają być o 4 czy 5 w jednostce, więc zostaje mój biedaczyna na miejscu bo 50 km do pracy ma.
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mam problem z noszeniem zlota, chodzi o obraczke i piersionek strasznie brudza mi palce- wczoraj mialam tak czarne jakbym sie tydzien nie myła. Macie ten problem? co to znaczy, slyszlam, ze ciemne slady maga swiadczyc o chorobie, ale nie wiem czy to prawda?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
india prawdę mówiąc to napisałam do do myszki_maj
![]() ![]() co do obrączki to mi od czasu do czasu ciemnieje skóra ale częściej po prostu schodzi ![]() ![]()
![]() |
#3489 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam kabarety na zywo.. zupelnie inny odbior niz w tv.. ktokolwiek bo to niebyl jest taka aura ze sie smiejesz z byle czego..
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, błagam trzymajcie kciuki, módlcie sie za mnie itd, itp.
jest szansa na prace, ale nie chce zapeszac bo to nic pewnego, jest poprostu wakat i tyle, ale moze sie uda, Boze ile ja bym dała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Myszka maj trzymam mocno kciuki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje... kurcze mam stracha, z tego ze mam tam isc tez, ale bardziej boje sie tego ze pojde, nie uda sie i znow sie rozczaruje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale najgorsze w tym wszystkim jest to, ze moj ojciec sie wtraca, podsluchal co nieco wczoraj a teraz sie wymadrza. najbardziej mnie irytuje to, ze on akurat zalicza sie do grupy najgorszych mezów i ojców na swiecie a prawi morały, choc dokladnie nie wie o co chodzi. Ale on wychodzi z zalozenia, ze kobieta powinna robic wszystko i uslugiwac mężowi- takie niestety ma relacje z mama. ja zawsze neguje jego durne myslenie no i wlansie jestem po klotni z ojcem... ale mnie wkurzył, mieszkanie z rodzicami to jakies przekleństwo (choc mamcie mam super i akurat ona nigdy do nas sie nie wtraca) ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie wróciłam do domku, TZ poszedł czyscic samochód. dziewczyny dzis po 6 latach przerwy, pierwszy raz usiadłam za kierownicę (oczywiscie na bocznej drodzę) i.. kurde mało co pamiętam, porażka narmalnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Rybulko cieszę się, że wreszcie się odezwałaś
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj z mężem w teatrze na "Szalonych nożyczkach". Kwiczałam ze śmiechu po prostu ![]() ![]() A w piątek wybieram się z koleżankami na premierę "Księżyca w nowiu", będziemy wzdychać jak małolaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moi rodzice są tacy, że niby nic się nie wtrącają ale co chwila mówią 'zrobicie jak chcecie ale ja bym wam radził(a)...' . Nie mieliśmy zadnych spięć z nimi ale jednak jestem zdania że małżeństwa/pary powinny mieszkać osobno. Bo mieszkanie z rodzicami to niedość, że trzeba się dotrzeć z mężem to jeszcze z rodzicami/teściami też ![]()
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mieszkam z teściami w domku jednorodzinnym i ze szwagrem razem od 3 lat, co prawda każdy ma swoje cztery ściany, ale jednak kłócić się nie można, bo zaraz teściowa wciśnie swoje trzy grosze : "dorośnijcie ludzie..." "jak chcecie tak rozmawiać, to w ogóle nie rozmawiajcie..." itp. Nie mam nic do teściów, ale troszkę jest takie uciążliwe, bo pokochać się razem spokojnie nie można bo ciągle "ciszej... bo rodzice usłyszą" a jak ktoś idzie do łazienki, to w ogóle chowa się pod kołdrę i jak gdyby nigdy nic... ![]() Najgorsze jest to, że mąż jest bardzo zżyty z rodzicami, i o wszystkim im mówi, nawet jeśli się kłócimy to powie im o co, i to ja jestem ta najgorsza wtedy... ![]() ![]() Tż mnie ostatnio wkurza swoim zachowaniem, albo to ja jestem niewyrozumiała bo ost pracował po 12 h a ja nie czuję się doceniana, ani nie poświęca czasu, już nawet filmów nie oglądamy razem, no nic. Tylko śpimy razem... spacery, kino, wypady na głupią pizze... fajne to było, 3 lata temu... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
martucha wszytskie kolezanki mi zazdroscily rodzicow, ze sa tacy otwarci i nowoczesni. Choc moja mama jest czasem uparta to i tak uwazam ze mam najlepsza mamę
![]() A gre aniola polecam tez, wplatuja sie watki z cienia wiatru ![]() ![]() Byly dzis rogale, ale by sie 'zestarzaly' to wtorku jakby trafily na Twoj stol ![]() Kupie w poniedzialek swiezutkie ![]() madzialenka ja probuje naklonic mojego Tz do zasiadniecia za keirownica smochodu, ktory ottanio pozyczamy na weekendy. I jeszcze mi sie nie udalo - odkad Tz zorbil prawi jazdy 1997 roku siedzial za kierpnica 2 razy! na bocznych drogach wlasnie. Jutro chce go znowu za fraki posadzic za kierownica, by sobie przypomnial najpierw na parkingu jak sie biegi zmienia. A potem go moze na jakąś boczna=pusta droge zawioze. Bo bardzo bym chciala by jezdzil samochodem. agatek moj tż wprowadzil zasade ze klocimy sie w swoich 4scianach, i nic z tego nie wychodzi po za nie. Nie skarzymy sie rodzicom, nie zalimy, nno czasami moze, ale tak delikatnie. I nawet jak jestesmy na siebie sfochowani, a idziemy na kwe do rodzicow, to udajemy ze wszytsko jest ok na tej kawie ![]() Moze Twojemu Tz tez to wprowadz, bo jak sie bedziecie klocic o to czy masz byc w lozku na dole czy na gorze, to tez powie rodzicom? ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-11-14 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodiz o to ze ja juz sie tak "napaliłam" na ta prace, ucieszyłam tak jak bym ja jz miała i boje sie ze z moim szczesciem nic z tego nie bedzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tż czasem się żalił z takich spraw, że się krępowałam, a nie lubię jak mówi "A Agata..." i się żali jak dzieciak poskarżył się mamusi... ![]() Ja myślę, że zbyt przywiązany jest do rodziców, bo by najchętniej noce i dnie spędzał w domu!!! domownik i tyle, a ja nie chcę nudy... mam 21 lat i chcę spacerów i takich sytuacji, gdzie się o mnie starał, zabiegał itp... ![]() ![]() ![]() Bo gdy będzie dzieciak to czasu nie będzie na spacery, wyjścia gdziekolwiek... a to mam obwisłe cycki, a to na brzuchu fałdy, a to rozstępy... i wtedy niech nie mówi: "jesteś najpiękniejsza ah oh... ![]() Czy nie mam racji??? ![]()
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
oby, oby
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
A ja napisalam dlugiego posta i mnie z neta wywalilo
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to prawda..Agatek naucz Tz i opiernicz jak bedzie latal na skargi, bo to tylko i wylacznie Wasza sprawa o co macie sprzeczki. A niby czemu Ty masz byc najgorsza? ![]() Jakie olejki zamowilas do masazu? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
agatek otak odmiana pomaga
![]() My dzis bylismy na spacerze 2,5h, z aparatem robilismy zdeica, bo pogoda dopisala. Kino jak dla nas nawet raz w miesiacu to za drogi interes - zwlaszcza ze mamy spora kolekcje ktora czeka. wiec do kina nie chodzimy. Dzisiaj szlismy po praku i na lawce siedzial chlopak, na jego kolanach dziewczyna i sie ostro calowali z macaniem ![]() ![]() O olejki do masazu? ![]() Ja mam durex play 2w1 ale to do masazu sie wcale nie nadaje ![]() a taki olejek to by sie nadał ![]() Agatek, fajna odmiana sa tez gry planszowe. ![]() ![]() A Nam dzis pan zamontowal rolete w sypialni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy co powie na to co napiszę na gg, będzie miał sporo czasu do myślenia, bo ja jutro rano przyjadę a on na 9 na 12 h znowu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tej strony obejrzycie pół filmu na małym ekraniku, a godzinę trzeba czekać żeby móc dalej obejrzeć film także to jest minus ![]() Olejki zamówiłam takie: http://www.allegro.pl/item802102519_...czekolada.html , http://www.allegro.pl/item794394014_...ynamonowy.html powinny w poniedziałek być ![]() O grach planszowych też myślałam, ale tylko dla nas rzecz jasna ![]() A durex to raczej do nawilżenia, te słodkie są klejące i nie mam w co później rąk wycierać ![]() ![]()
![]() |
#3506 |
Wtajemniczenie
|
cześc wam
domi trzymam kciuki żebyś urodziła po 1 grudnia ![]() ![]() ty to już masz spoko bo to już 36 tydzien chyba masz a za dwa tygodnie czy trzy to juz będziesz w 39 tygodniu więc spoko, ja zaczynam 32 i już mi lekarz powiedział że musze sie chyba szykowac na grudzien a termin miałam na styczeń więc czas odległy tak naprawdę. ide na wizyte w poniedziałek i najprawdopodobniej ide też do szpitala. Kurcze jak ja nie nawidze szpitali ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Agatek odrazdam gry planoszowe, to dla przedskolaków. My zamowilismy "Rozkosz" (linka nie bede podawala, bo chyba to niecenzuralne) a tam takie beznadziejne zadania typu połaskocz piórkiem itp:/ chyba raz w nia gralismy i do niczego sie nie przydała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wpisz w allegro użytkownika: Fotoaranzacja i zobacz co ma, co myślisz o tych grach cztrerech za 187 zł?? ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2009-11-14 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam ostatnio, ale nei bylo tak źle...bardzo szybko zlecialo, ale dzieki temu poczujesz sie bezpieczna i nawet jak Dzidzius w grudniu sie urodzi to bedzie dobrze... Ja mam caly czas napiety brzuch....i lozysko mi sie starzeje...ciezko jest teraz dotrwac do terminu w dzisiejszych czasach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.