|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Jolka dobrze ze sei dobrze skonczyl tan sen
![]() a wiecie mnie sie odstatnio przydarzylo to co mi sie kilka tygodni temu śniło... dokładnie i nie ma opcji ze podswiadomie bo to bylo cos co w ogole nie bylo do przewidzenia wczesniej może mam jakiś dar ![]() Cobra ja uwielbiam sałatki z czasnkiem a pekińska z sosem czosnkowym to podstawa ![]() Bambusiek grecka tak jak Mici pisze jest super ja wczoraj jadłam a tak to zazwyczaj robie sałatki z pekińskiej i wszystkim co mam w domu
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
My oboje jeździmy na szczęście w pasach. Jak znajdę filmik który mi puszczała babka na kursie prawka to się dowiecie dlaczego
![]() Dziewczyny błagam wyślijcie mi natchnienie do sprzątania... ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- To jest to .... radze obejrzeć szczególnie tym którzy uważają że dobrze i szybko jeżdżą.... http://www.youtube.com/watch?v=n9qdPRp-syI albo ta wersja http://www.youtube.com/watch?v=J1mo3UXFqFY Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-11-14 o 13:17 |
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszny jest .. P.S ta muzyczka mi sie podoba. Moja kolezanka w "Mam talent" do tego tanczyla z grupa
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2009-11-14 o 13:19 |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A filmik faktycznie pouczający... końcówka mi się masakryczna wydała, ale warto zobaczyć ![]() Micia wiesz co mnie się wydaje że są gorsze rzeczy od śmierci... np. zabójstwo (bo wypadek przy 150km/h to dla mnie zabójstwo) osób postronnych, którzy nie chcieli umierać albo kalectwo...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-14 o 13:25 |
|
|
|
|
#4745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Majonezik mam własnoręcznie robiony, to będzie pasował
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia Mnie ten film zdołował i to strasznie... Bo pokazuje z jakich głupich sytuacji może wyniknąć tragiczny wypadek. Ja nie potrafiłabym być z kimś kto jest tak nieodpowiedzialny i lekkomyślny i ma w dupie nie tylko swoje życie ale też życie innych. Przepraszam że to powiem ale z tego co piszesz to ja już nie wytrzymuję dłużej nie komentując. Kamil to dzieciak który za nic ma życie. Z miłą chęcią bym mu nagadała co o tym myślę. W dupie mam to, że sam chce nawet zginąć, jego nieodpowiedzialna decyzja, tylko on nie jest sam na drogach i nie wykluczone że powodując wypadek przez głupotę nie zabije matki trojga dzieci, czy ojca żywiciela rodziny.
Przepraszam jeśli Cię uraziłam, ale takie jest moje skromne zdanie na temat piratów drogowych... |
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znałam tego przepisu na colesław;p ale na pewno wyprobuje
wybaczcie,ale filmu nie zobacze, ja zawsz epasy zapinam,ale TŻ.ech.zreszta moj tata tez nie zapina.ale tak jak TŻ jak rusza w trase dluzsza to tak. mimo to, wiadomo - trzeba je zapinac zawsze cobra popieram w 100% pomijajać fakt, że za nic ma zdanie osoby mu - w sumie-najbliższej smutne i przykrestysik dla mnie sos czosnkowy to nieodłączny element zycia
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja juz nie mam sily z nim o tym gadac... Najwyzej bedzie mial za swoje.. Gorzej jak przezyje a bedzie na wózku... i czasem przechodzi mi przez mysl ze zycze mu tego zeby sie opamietal. Albo chociaz zeby mu prawko zabrali.. moze wtedy by mail nauczke. Bo mandaty mu nauczki nie daja.. leje na nie. pojdzie zaplacic i jedzie dalej...
|
|
|
#4749 | |
|
Lena
|
Cytat:
ja też nie zapinam pasów! zawsze mam przełozone przez siebie ale nie zapinam! nikt mnie nie może nauczyć tego. a teżet to już sie drze jak nie wiem co! ![]() gratuluję.. mam nadzieję że nie zawczesnie na to... ![]() ............ a ja już jedno okno umyłam, teraz odpoczynek, za jakieś pol godzinki na obiadek do teściowej!
|
|
|
#4750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze zapinam pasy, obojętnie z kim jadę, Piotrek całe szczęście też. Cobra mówisz i masz, wysyłam Cytat:
![]() --- Mam już umyte naczynia i poodkurzane. Zostało mycie podłóg i mój pokój ![]() Jeszcze 250 postów i nowy wątek
|
||||
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
mustique no ale myślę że aż tak nie piratujesz
a teraz to nie musisz się zapinać, a nawet nie powinnaś ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- okej jenny idę sprzątać póki energia działa, jak coś to znowu się zgłoszę o power ![]() Paa
|
|
|
|
#4752 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
a teściowie w zień zaręczyn ![]() Cytat:
Cytat:
Musiałam wygarnąć bo mnie krew zalewa jak coś takiego słyszę.... Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4753 | |
|
Lena
|
Cytat:
i nie umiem sie przyzwyczaić że mam zapinać. na szczęście mój teżet to super jeździ.a teraz to nawet nie mam zamiaru! jesli chodzi o zapinanie pasów to tylko raz zapinałam jak uczyłam ojca jeździć. a raczej mu przypominać, bo bardzo chciał, a on przez 20 lat nie miał kierownicy w ręku! ale była jazda. mokra wychodziłam z samochodu jak bym była pod prysznicem!
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśl też o sobie i swoim życiu ....Co do pasów My zawsze zapinamy. Nie ma wyjątków. I każdy kto z nami jedzie też musi zapiąć - sorry może jechać autobusem jak nie pasuje |
|
|
|
|
#4755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nasi rodzice dowiedzieli się o ślubie jak wybraliśmy wstępną datę i zabraliśmy mamy na oglądanie sali ![]() --- Za chwilę wracam, idę pomyć podłogi. Dziewczyny mam pewną propozycję: może założymy wątek z przepisami PM 2011 ? Wszystko byłoby w jednym miejscu, bo z tego co widziałam to coraz więcej pojawia nam się pomysłów co Wy na to ?
|
||
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny salatki kebab jeszcze nie jadlam :P a musze w koncu spróbowac hihi
Tak tcy ludzie nie powinni miec prawka wiec zycze mu zeby je stracil.. Tylko, ze jak mu zabiorą to tez bedzie jezdzil ;/
|
|
#4757 | |
|
Lena
|
Cytat:
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko kto teg bedzie pilnowac? A moze znowu blog? bo nam zamkną wątek i co.. albo znajdzie niewiadomo gdzie jak bedzie nieuzupelniany w sensie gdzies na jakies setnej stronie czy cus :P i szukaj sobie go wtedy hehe
|
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak ? Ja się jeszcze nie spotkałam.
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-11-14 o 13:52 |
||
|
|
|
#4760 |
|
Lena
|
w tych nowszych modelach. u nas na południu jest taka firma przewpzpwa "szwagropol" - kursuje na trasie krk- nowy sącz- zakopane i oni mają pasy; tylko nikt ich nie zapina! ale gdzieś czytałam że unia ma odpowiednia dyrektywę odnosnie zapinania i wyposażenia autobusów w pasy! dobra ja lecę na obiadek! drugi dzis- ale co mi tam!
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałam w żadnym
![]() A co do pasów w ciąży to też zawsze myślałam że się nie powinno zapinać ale jak moja koleżanka była w ciąży to lekarka jej powiedziała że lepiej niech zapina tylko pod brzuchem, to samo usłyszałam ostatnio w jakimś programie TVN style - bo Twój Tż może świetnie jeździć ale nie wiadomo na jakiego palanta sie trafi na drodze |
|
|
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za MiciąKicią powtórzę: blog Cytat:
|
|
#4763 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja jestem w domku, zaraz zabieram się za pieczenie ciasta z fantą Byliśmy z TŻ rano na zakupach i chyba się we wszystkie niezbedne produktu zaopatrzylismy - ba, nawet foremkę do pieczenia kupilismy
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny bardzo dobry pomysł
ja zazwyczaj nie zapisuję bo na różnych komputerach się tu pojawiam i potem muszę szukać ![]() Isabele to miłego pieczenia ![]() Ja kiedyś miałam w autobusie pasy zapięte i o wiele bezpieczniej się czułam..
|
#4765 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Kusicie pysznymi przepisami a ja próbuje się odchudzać. Chyba dziś skuszę się na ciasto z fanta bo mnie zaciekawiło, najwyżej dam TŻ do domu. Moja mama we wtorek jedzie do sanatorium i dziś kupiłyśmy walizkę taką wielką, że ledwo autobusem ją przytargałyśmy. Wczoraj z TŻ jedliśmy obiad, wchodzi moja mama do kuchni a mój miś "A może pani nauczyć Martę przed ślubem robić takie kotlety rybne?"
|
|
#4766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pas przy uderzeniu go przytrzymal a potem to się rozwinął jeszcze sam (żeby nie trzeba było np rozcinać żeby go wyciągnąć) Cytat:
to samemu lepiej swoją śmierć spowodować czy jak?a on jest dla mnie samolubem i egoistą bo jak się kiedyś na drzewie rozwali to ty będziesz najbardziej rozpaczała i jego rodzina (a on nie) ja nie wiem, ludzie naprawdę mają problemy, są śmiertelnie chorzy, nie mają co jeść, nie mają się w co ubrać a tu taki gówniarz co nic nawet nie potrafi docenić, straszne także ja też się powstrzymuję już od komentarzy bo wybacz ale ciśnienie mi tylko skacze i szkoda mi ciebie, naprawdę może wy się zastanówcie poważnie nad związkiem, ja bym już dawno odpuściła (tylko proszę mnie nie bić za szczerość...) przy okazji pasów, ja mam już jakiś taki odruch że jak nawet 50 metrów jadę do sklepu to zapinam ![]() i każdy kto ze mną jedzie też musi mieć zapięte w lutym jak miałam stłuczkę i dostałam ostro w tyłek to pasy fajnie mnie przytrzymały chociaż ja już po ćwiczeniach dzisiaj jestem może i czasem mi się nie chce, ale czuję się naprawdę znacznie lepiej niż kiedyś nie jestem taka przymulona i ociężała i czuję że wreszcie mam jakieś mięśnie a nie sam tłuszczyk ![]() no i troszku z siostrą się pożarłam ale to nie będę was zanudzać, bo ona i tak się nie zmieni
|
||
|
|
|
#4767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Isabele, Martilla - miłego pieczenia Widzę, że przepis bardzo nam się spodobał i teraz każda będzie próbować ![]() T'ai -
|
|||
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny pomysł z przepisami świetny
![]() T'ai jasne, żepasy ratują. na szczęście TŻ tez ma poduszki w razie czego ![]() nie ma co dyskotowac o TŻecie MiciKici, przeciez do niego i tak to nie dotrze...ale zgadzam się, ja bym z takim nie wytrzymała ![]() podejście do zycia na poziomie podstawówki moim zdaniem ![]() MiciaKicia sorry ide prostowac wlosy
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do siostry to współczuje |
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby mój Piotrek tak powiedział to mama z pewnością zagoniłaby mnie to nauki, bo cokolwiek w domu zrobi (upiecze ciasto czy coś innego ugotuje) to zaraz słyszę: "Tylko weź Piotrkowi jak do niego będziesz szła" wszystko dla Piotrusia hehe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

i nie ma opcji ze podswiadomie bo to bylo cos co w ogole nie bylo do przewidzenia wczesniej
może mam jakiś dar 

Perfect Housewife 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

smutne i przykre

nikt mnie nie może nauczyć tego. a teżet to już sie drze jak nie wiem co! 

pomyśl też o sobie i swoim życiu ....
co Wy na to ?

ja zazwyczaj nie zapisuję bo na różnych komputerach się tu pojawiam i potem muszę szukać
to samemu lepiej swoją śmierć spowodować czy jak?