Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-14, 10:13   #4411
DagaGaga
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cześć Dziewczyny

Widzę,że poprawianie urody staje się nałogiem..... Najpierw piersi później botox...... Moja koleżanka po piersiach usta sobie robi,ja jeszcze piersi nie mam a tez już o tym myslę

Jeszcze nieco ponad tydzień,chce już być po!!!
Oglądam piersi wszędzie gdzie się da, staniki ,haleczki.... Obsesja!!! I maniakalnie dbam o zdrowie teraz I zastanawiam się jak to będzie..... Ciekawe czy będę z kimś po op piersi na sali.....

Biorę ze sobą laptopa i internecik, jak dam radę będę relacjonować na gorąco...... Chyba,że ból zdominuje wszystko......... To laptop polezy na dnie torby..................
Stary 2009-11-14, 10:31   #4412
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Widzę,że poprawianie urody staje się nałogiem..... Najpierw piersi później botox...... Moja koleżanka po piersiach usta sobie robi,ja jeszcze piersi nie mam a tez już o tym myslę
ja bym tego tak nie nazwała..
nie wiem jak u Was, ale ja się zainteresowałam poprawianiem swojej urody dopiero przy okazji piersi, wcześniej ani mnie było na to stać, ani mnie interesowało (bo: patrz punkt wcześniejszy)
jak zaczęłam pracować mogłam sobie pozwolić na jakieś "drobne rzeczy" typu makijaż permanentny oczu (myślę o ustach teraz, chcę wyrówanać asymetrię, a Broma mówił, że trudno to będzie zrobić wypełniaczem, ale na razie niestety funduszu luźnego mi brak ) czy jakieś zaiegi laserem, pilingi u kosmetyczki czy coś..
wcześniej autentycznie, jak nie bardzo o tym wiedziałam i nie miałam kasy to i mi potrzebne nie było..
to jest raczej apetyt rosnie w miarę jedzenia
jak zawsze, rozsądek i umiar to najbardziej pożądane tutaj cechy, ale jeśli coś można poprawić, to czemu nie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Może się okazać , że taka gwarancja za parę lat jest guzik warta-bo np firma już nie istnieje. Nawet największe koncerny upadają i to, że firma jest znana nie jest zabezpieczeniem.
Wniosek taki, że najlepiej nigdy nie mieć koniecznosci korzystać z warunków gwarancji i cieszyć się ze świadomości, że ją mamy.
dżizas... coś okropnego..
mam nadzieję, że Tobie uda się wyegzekwować swoje prawa.

Cytat:
Listopadowa-czytałaś wypowiedz miss sixty, "której po karmieniu 285 zaproponowali bo tam były potrzebne spore implanty" . Zmienili potem na 370-to i tak wg mnie mega sukces, jestem zdziwiona. Może zaczęli nasze forum czytać.
ja myślę, że to jakiś sukces jest - bo nie musiała ich wywalczać, tylko jej dr sam zaproponował..
wiecie, mnie to śmieszy trochę, jak babki wierzą, że będąc 30+ po iluś ciążach i karmieniach mają zbyt mało skóry na większy implant, ale większy od dajmy na to 250-275! zbyt jędrna skóra, przykro mi bardzo
ja sama po sobie widzę, że skóra jednak się zmienia, i o ile 17latce jakby tak powiedzieli, to spoko, ale babeczkom 30-40lat po ciążach i karmieniach...
no proszszszsz

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam ... tylko u mnie zboczenie trwa znacznie dluzej ... już ponad rok :m dleje:
jakbym Wam napisała ile to już trwa u mnie.. to byście mnie zabanowały i autentycznie wysłały na leczenie
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 10:33   #4413
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

DagaGaga jeszcze dobrze pamietam ta obsesje, zeby sie nie przeziebic

ja dzwonilam do p dr z pytaniem czy bede z kimś w sali

mozesz tez zadzwonić bezposrednio do kliniki wtedy bedziesz wiedziala czy beda pacjentki od innych lekarzy. panie w klinice sa przemiłe wiec chetnie udzielaja wszelkich informacji

juz niedługo i bedziesz sie tylko cieszyć a nie stresować

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 10:53   #4414
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lili_jp Pokaż wiadomość
Znalazlam rozwiazanie Widze tutaj ze robilas u Kolasinskiego a on ma kredyt i nie bede musiala sie prosic chlopakowi o zgode,zalatwie to po swojemu.PIsze ze po 30%wplacie mozna spokojnie bez zaswiadczenia o prace dostac raty u niego a wiec moje wychowawcze to pikus a powiedz ta dawka adrenaliny za 10tys.to calkowity koszt zabiegu?Musze sobie przeliczyc te 30% hi hi hi dla pewnosci.Masz okragle wklady czy te drugie?

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

To bylo do Agnes jeszcze nie moge sie tutaj polapac
no czesc juz ci pisz szybciutko warunki wplaty:
calkowity koszt zabiegu to 10,500zl

30% zaliczki wplacasz 30 dni przed zabiegiem to jest 3,150zl
pozostała część ustalonego wynagrodzenia Pacjent zobowiązuję sie wpłacic w terminie do dnia..... i reszte wplacilam przy recepcji

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-14 o 10:56
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 10:53   #4415
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie Ty masz zmarszczki, nie mogę , chyba i ja sobie gdzieś poszukam bo wyjdzie na to, że jestem już prasowana.
Mya - ja ten botox to rozważam pod kątem migreny, nie zmarszczek

Cytat:
Listopadowa-czytałaś wypowiedz miss sixty, "której po karmieniu 285 zaproponowali bo tam były potrzebne spore implanty" . Zmienili potem na 370-to i tak wg mnie mega sukces, jestem zdziwiona. Może zaczęli nasze forum czytać.

Może tak

Cytat:
Mykać juz muszę , a chętnie bym jeszcze została. Mam jutro bardzo zabiegany dzień. Buziaki
Ja też od paru dni nie mam zbyt dużo czasu na udzielanie się tu na forum, nad czym ubolewam. Przeprowadzka . W końcu
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 11:01   #4416
TiNi87
BAN stały

WITAM
Zdradze wam moj sposob na dobor implantow Pisalam Wam wczesniej ,ze doktorek z poczatku zaproponowal mi 375cc ja na to przystalam,wrocilam do pokoju .Cos mnie tknelo -zanioslam sie placzem -alarm wlaczylam-pielgniarka przyszla a ja.... poprosilam o miare krawiecka i implanciki
Zmierzylam sie -86 cm w biuscie-biorac pod uwage ,ze to sie i tak schowa-wg doktorka nieznacznie,bo jakies 20cc to i tak pewnie jakies 2cm
Czyli 88 w biodrach (tak tak!!88 a jak sie z wami witalam jakis czas temu pisalam 84!!!Jojo mnie kocha) i 86 w biuscie - nie tego oczekiwalam
Biust planowalam minimum 88(tyle osiagnelam)lub wiecej
Wtedy przyniesiono mi jeszcze dla porownania 450 -jak dla mnie gites -choc projekcje mial o jakis 1cm mniejsza to wydawal sie o wiele wiekszy,tak fajnie sie rozplynal w staniczku -a ten 375 to taki stozek -a autostrade bym miala niemilosierna Doktorek operowal w tym czasie ,jak tylko skonczyl przyszedl : on ,ze 375 bylby lepszy ,przy 450 by byly strasznie blisko siebie .Chcialam cos pomiedzy 375 a 450-nie ma ,ja juz prawie ze lzami w oczach a doktorek prawie zanosil sie smiechem-widzialam to katem oka az twarz zakrywal Chyba zadko mu sie trafia taki ciezki przypadek
Przysiegam ,bylam gotowa przelozyc operacje ,zeby sprowadzili taki rozmiar jaki chce
Nie mialam jako takiego porownania miarowo jesli chodzi o 450 bo znalezli tylko jedna wkladke wiec jeden w staniczku 375-drugi-450-tak wyszlo 88-tak na moje oko wyszloby jakies 90 z 2och450
Nagle kogos olsnilo maja 420 i tak oto mam
Miara krawiecka mnie ocalila
A tak do przyszlych cycolinek -nawet dla porownania bierzcie miare i zobaczcie ile w staniczku-a ile po op
Pamietam jak przez mgle ,moment kiedy wjechalam do swojego pokoju na operacyjnym lozu ,i sama musialam sie polozyc do lozka ,troszke klata bolala,ale z przyzwyczajenia walnelam sie na boczek babka krzyczy NEJ NEJ NEJ (nie nie nie) P otem znowu odplynelam.Pierwsze trzezwiejsze juz przebudzenie bylop straszne klata bolala rekoma nie moglam ruszyc ,maz z lusterkiem juz brykal i mowil -zobacz no zobacz!!!katem oka zobaczylam wielgachny stanik ,ale nie zrobilo to na mnie wrazenia,bo nadal bylam w szoku .Chyba znowu poszlam spac-juz nawet sama nie wiem.Zalozmy ,ze tak bylo przy nastepnym przebudzeniu TZ ciagnie mnie za rece,kaze wstac,ja nadal z tym bolem i paralizem rak,mowi ,ze babka kazalaa mi cwiczyc jak tylko sie przebudze.Nie mialam nawet sily ostro zaprotestowac ,tylko cichutko mowilam-to boli zostaw mnie ,prosze-.....
Wstalam mimo bolu z pomoca TZ
Nie dalam radyMusialam sie polozyc,nie moglam sie nawet wyprostowac tak bolalo,a piersi w zgarbionej pozycji tak ciazyly i bolaly ,ze szok
Po jakims czasie ,nie wiem -godzina ,2 wstalam do lazienki,juz bylo lepiej-pewnie po morfinie.
Zaczelam sie rozciagac w sali ,z trudem .
Rak do gory nie moglam podniesc,ale rzeczywiscie mniej bolalo jak sie rozciagalam.Nabralam sil i machalam rekoma jak szalona.Cala noc nie spalaam tylko ,machalam-serio.Bo tylko wtedy nie bolalo.Jak tylko zastaly sie miesnie,rozruszac je -to bol,bol bol.Kiedy byly w ciaglym ruchu bylo ok.

I oto historii dobiegl koniec
Milego weekendu
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 11:35   #4417
Lili_jp
Przyczajenie

Bardzo dziekuje za odpowiedz.Teraz wszystko jest latwiejsze Te 30% to bym miala gdzies skitrane na czarna godzinke hi hi hi...a reszta to juz z goreczki
Lili_jp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 11:42   #4418
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo dziekuje za odpowiedz.Teraz wszystko jest latwiejsze Te 30% to bym miala gdzies skitrane na czarna godzinke hi hi hi...a reszta to juz z goreczki
nie ma sprawy Lili sluże pomocą

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2009-11-14, 12:06   #4419
Lili_jp
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
nie ma sprawy Lili sluże pomocą
A wiesz co sie wlasnie doczytalam,ze ten kredyt to jest na implanty.Znaczy sie ze co ?One sa podzielone na konkretne raty,co miesieczne a w takim razie kiedy trzeba zaplacic wynagrodzenie lekarza?Napisalas,ze ...znaczy indywidualnie sie ustala date to oczywiste,ale jesli chodzi o kwote to juz musi byc cala tak?Nie ma mozliwosci wtedy rat wynagrodzenia?Bo mi sie na samym poczatku wydawalo,ze kredyt obejmuje calkowity koszt operacji a teraz czytam ze tylko implantow,to jak to jest?
Stary 2009-11-14, 12:25   #4420
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
A wiesz co sie wlasnie doczytalam,ze ten kredyt to jest na implanty.Znaczy sie ze co ?One sa podzielone na konkretne raty,co miesieczne a w takim razie kiedy trzeba zaplacic wynagrodzenie lekarza?Napisalas,ze ...znaczy indywidualnie sie ustala date to oczywiste,ale jesli chodzi o kwote to juz musi byc cala tak?Nie ma mozliwosci wtedy rat wynagrodzenia?Bo mi sie na samym poczatku wydawalo,ze kredyt obejmuje calkowity koszt operacji a teraz czytam ze tylko implantow,to jak to jest?
jeju nie wiem wiesz, napisz email do kliniki zapytaj ich napewno ci pomoga ,udziela informacji

Stary 2009-11-14, 12:47   #4421
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

listopadowa pytalam wczesniej czy kolejne konsultacje sa platne. moglabys mi napisac jak to jest?

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 12:55   #4422
Lili_jp
Przyczajenie

Cytat:
jeju nie wiem wiesz, napisz email do kliniki zapytaj ich napewno ci pomoga ,udziela informacji
Juz napisalam ale wiesz jak to jest,w goracej wodzie jestem kapana,napalilam sie i chce zaraz wszystko wiedziec a Ty placilas cala kwote przy recepcji,czy tez jakas czesc?To moze po tym dojdziemy
Stary 2009-11-14, 13:11   #4423
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Juz napisalam ale wiesz jak to jest,w goracej wodzie jestem kapana,napalilam sie i chce zaraz wszystko wiedziec a Ty placilas cala kwote przy recepcji,czy tez jakas czesc?To moze po tym dojdziemy
30 dni przed op. wplacilam 3150zl przelewem pocztowym,a w dniu op. reszte przy recepcji- gotówka, musisz dostac umowe tam jest wszystko napisane

Stary 2009-11-14, 14:10   #4424
Lili_jp
Przyczajenie

Cytat:
30 dni przed op. wplacilam 3150zl przelewem pocztowym,a w dniu op. reszte przy recepcji- gotówka, musisz dostac umowe tam jest wszystko napisane
Dziekuje Ci bardzo nie wytrzymalam i wyslalam zgloszenie o konsultacje Teraz bede czekac pewnie do poniedzialku na jakis termin a pozniej to juz tylko do przodu.Kurcze juz dawno powinnam byla to zrobic,ale dopiero jak tu posiedzialam i poczytalam Was dziewczyny to cos we mnie peklo i skoro zawsze robie i daze do tego co chce czy potrzebuje to dlaczego dluzej mam zwlekac Ale fajnie ze tu weszlam naprawde.Fajne z Was dziewczyny z pieknymi cycuszkami Ja tez chce Dzialam !
Stary 2009-11-14, 17:33   #4425
Miskaa78
Kazar Lady

hej ja już pozbyłam się szwów i mogę ściągać to ustrojstwo 2 razy dziennie po godzince
Powiem Wam ze bez stanika to są wielkie
no ale takie chciałam..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 17:37   #4426
Lili_jp
Przyczajenie

Ja tez chce wielkie Juz nie mysle o niczym innym
Stary 2009-11-14, 17:41   #4427
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Ja tez chce wielkie Juz nie mysle o niczym innym
oj wiem o czym mówisz....ja jak wlałam na forum w czerwcu to do dziś tylko o cyckach mówie myślę śnię..zbok

Tini - Twoja opowieść niesamowita grunt że dopięłaś swego !

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2009-11-14 o 17:43
Stary 2009-11-14, 18:25   #4428
MyaDiva
Zakorzenienie

Tini-to się działo , trafiła się doktorkowi pacjentka , ale się uśmiałam.
Najważniejsze jednak, że osiągnęłaś to co chciałaś - miałaś informacje, wiedze, obraz tego co chcesz osiągnąć . Zuch dziewczyna. A sposób z miarką krawiecką-bardzo dobry , mówisz lekarzowi "mało, chce 90cm " i już jego " to są naprawdę duże wkładki" może sobie włożyć w buty .

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
sprawdzę , jak już z pracy dotrę do domciu i... nie padnę zaraz na wycieraczce

Byłam dziś po tą dokumentację i poprosiłam o te nowe warunki gwarancji-i dostałam taką książęczkę-ALLERGAN PLUS PROGRAM GWARANTOWANY. Nie ma tam niestety żadnego telefonu do przedstawiciela. Więc jeśli jakiś znajdziesz u siebie to bardzo proszę.

a wyprasować mnie to nie tak latwo ... no, chyba, ze masz takie ogromne zelazko na parę jak w zakladach odzieżowych

Mam i malutkie, i duże na parę-każdą zmarszczkę rozprasuje

---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 03:07 ----------

az mi się zanucilo pod nosem.... "stary niedźwiedź mocno śpi... (...) ... jak się zbudzi, to nas zje"

Jesteś niemożliwa zobaczysz będziemy się śmiać baranim głosem

---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:09 ----------

Fajnie masz... mozesz sobie poszukać zmarszczek ... ja nie zdążylam, bo... moje same mnie wcześniej znalazly, niestety
Ja udaje, że ich nie widzę-a one siedzą cicho

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-14 o 18:26
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 18:41   #4429
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Oglądam piersi wszędzie gdzie się da, staniki ,haleczki.... Obsesja!!! I maniakalnie dbam o zdrowie teraz I zastanawiam się jak to będzie..... Ciekawe czy będę z kimś po op piersi na sali.....

Biorę ze sobą laptopa i internecik, jak dam radę będę relacjonować na gorąco...... Chyba,że ból zdominuje wszystko......... To laptop polezy na dnie torby..................
Tobie to już tylko 10 dni zostało bez piersi, ale szczęściara.
Bierz, bierz laptopa-ja też biorę. Czekamy na relacje na żywo-jeśli dasz radę oczywiście.
Ja od początku grudnia to chyba w maseczce będę chodzić, przed pierwszą operacją to jakieś przeziebienie złapałam i opryszczka mi zaczęła wyłazić na ustach Ale większość z nas to przechodzi-więc to może norma.
Będzie dobrze- i jak pięknie

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
hej ja już pozbyłam się szwów i mogę ściągać to ustrojstwo 2 razy dziennie po godzince
Powiem Wam ze bez stanika to są wielkie
no ale takie chciałam..
A czyje to dziś zdjęcia miały być, przegapiłam może

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-11-14, 18:44   #4430
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Cześć Dziewczyny

hihi ja tak wzięłam lapka z netem ..tam gdzie postawił go doktorek przelezał ..nie byłabym stanie nawet go otworzyć..telefon niby nie z cegły a ciążył..
ale na relację czekamy 10 dni to malutko, badania porobione?

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

pamiętam pamiętam - będą a jak !! narazie jem piję piore i patrze na neta cały dzień mnie nie było to wiesz..

Stary 2009-11-14, 18:49   #4431
DagaGaga
Raczkowanie

Cytat:
Tobie to już tylko 10 dni zostało bez piersi, ale szczęściara.
Bierz, bierz laptopa-ja też biorę. Czekamy na relacje na żywo-jeśli dasz radę oczywiście.
Ja od początku grudnia to chyba w maseczce będę chodzić, przed pierwszą operacją to jakieś przeziebienie złapałam i opryszczka mi zaczęła wyłazić na ustach Ale większość z nas to przechodzi-więc to może norma.
Będzie dobrze- i jak pięknie

Mya... ja normalnie ludzi unikam!!! Znajomi mnie dziś zaprosili , a ja że nie mogę bo muszę być zdrowa......... Myślą,że oszalałam
Jakie teraz wkładasz implanty?
Stary 2009-11-14, 18:53   #4432
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mya

Może tak

W sumie to dla mnie pierwsz propozycja była 225. Doszliśmy do 310 . A po dwóch następnych konsultacjach nawet do 350 . Ale u niej najpierw były anatomy-potem okrągłe-więc różnica większa.

Ja też od paru dni nie mam zbyt dużo czasu na udzielanie się tu na forum, nad czym ubolewam. Przeprowadzka . W końcu

Ja Cię zastąpię, nie spiesz się z tą przeprowadzką
W końcu chuuura . To jesteś usprawiedliwiona, a my tu na wizażu czekamy na parapetówkę .

Stary 2009-11-14, 18:57   #4433
DagaGaga
Raczkowanie

[QUOTE=Miskaa78;15279562]hihi ja tak wzięłam lapka z netem ..tam gdzie postawił go doktorek przelezał ..nie byłabym stanie nawet go otworzyć..telefon niby nie z cegły a ciążył..

Badania zrobione.... nawet więcej niż było trzeba!!!!!! Nawet echo serca zrobiłam.... i już nie będę opowiadać co jeszcze..... Upewniłam się tylko,że ze mną wszystko OK Tak w razie wu... przed narkozą.... wolałam mieć pewność....
Wyniki badań laboratoryjnych odbieram we wtorek. Też zrobiłam więcej niż trzeba heh
Teraz łykam rutinoscorbin,piję herbatki z cytrynką,soczek malnikowy........
Od tego wszystkiego będzie mi na koniec brakowało 5tej klepki... ale przynajmniej piersi będę mieć
Biorę laptopa bo nawet jeśli nie dam Wam rady zdać relacji na gorąco to może jakieś filmy pooglądam.....
Zależy jak tam ten bol będę znosić.......... Ja taka hoop nie jestem....Mogę się trochę cackać ze sobą...tego się boję....
Stary 2009-11-14, 18:58   #4434
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya... ja normalnie ludzi unikam!!! Znajomi mnie dziś zaprosili , a ja że nie mogę bo muszę być zdrowa......... Myślą,że oszalałam
Jakie teraz wkładasz implanty?
Miałam tak somo-też izolacja, a jak do pracy dzieci przychodziły to ich nie obsługiwałam-nie oszalałaś, albo nie więcej niż ja.
Ja teraz 485 będę mieć -anatomki, CPG333, mentorki.

Stary 2009-11-14, 19:00   #4435
DagaGaga
Raczkowanie

Cytat:
Miałam tak somo-też izolacja, a jak do pracy dzieci przychodziły to ich nie obsługiwałam-nie oszalałaś, albo nie więcej niż ja.
Ja teraz 485 będę mieć -anatomki, CPG333, mentorki.
haha to dobrze,ze nie tylko ja mam takiego świra
Stary 2009-11-14, 19:03   #4436
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=DagaGaga;15279858]
Cytat:
hihi ja tak wzięłam lapka z netem ..tam gdzie postawił go doktorek przelezał ..nie byłabym stanie nawet go otworzyć..telefon niby nie z cegły a ciążył..

Badania zrobione.... nawet więcej niż było trzeba!!!!!! Nawet echo serca zrobiłam.... i już nie będę opowiadać co jeszcze..... Upewniłam się tylko,że ze mną wszystko OK Tak w razie wu... przed narkozą.... wolałam mieć pewność....
Wyniki badań laboratoryjnych odbieram we wtorek. Też zrobiłam więcej niż trzeba heh
Teraz łykam rutinoscorbin,piję herbatki z cytrynką,soczek malnikowy........
Od tego wszystkiego będzie mi na koniec brakowało 5tej klepki... ale przynajmniej piersi będę mieć
Biorę laptopa bo nawet jeśli nie dam Wam rady zdać relacji na gorąco to może jakieś filmy pooglądam.....
Zależy jak tam ten bol będę znosić.......... Ja taka hoop nie jestem....Mogę się trochę cackać ze sobą...tego się boję....
: hahaha:

A EKG miałaś zrobić-bo ja mam nie zaznaczone i nie wiem, czy pani dr zapomniała?

Stary 2009-11-14, 19:07   #4437
DagaGaga
Raczkowanie

Tak, EKG Pani Dr kazała zrobić.
Stary 2009-11-14, 19:10   #4438
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Mya,
nie ma numeru telefonu, przykro mi

Miskaa,
pranie i gotowanie nie uciekną ... dawaj fotki bo tu cala masa napaleńcow czeka

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 19:18   #4439
Miskaa78
Kazar Lady

mówicie i macie..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2009-11-14 o 19:30
Stary 2009-11-14, 19:25   #4440
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
mówicie i macie..
masz rację,... są wielkie i widać, ze jeszcze świeżynki, ale... zapowiadają sie na piękne i kuszące rozmiarkiem cycuchy
a bluzeczka to chyba pęka w szwach

ps. brakuje jeszcze fotki z przodu... bez odzienia... jak zboczenie to już pelną parą

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-11-14 o 19:27
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości