|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cześć Dziewczyny
Widzę,że poprawianie urody staje się nałogiem..... Najpierw piersi później botox...... Moja koleżanka po piersiach usta sobie robi,ja jeszcze piersi nie mam a tez już o tym myslę Jeszcze nieco ponad tydzień,chce już być po!!! Oglądam piersi wszędzie gdzie się da, staniki ,haleczki.... Obsesja!!! I maniakalnie dbam o zdrowie teraz I zastanawiam się jak to będzie..... Ciekawe czy będę z kimś po op piersi na sali..... ![]() Biorę ze sobą laptopa i internecik, jak dam radę będę relacjonować na gorąco...... Chyba,że ból zdominuje wszystko......... To laptop polezy na dnie torby..................
|
#4412 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak u Was, ale ja się zainteresowałam poprawianiem swojej urody dopiero przy okazji piersi, wcześniej ani mnie było na to stać, ani mnie interesowało (bo: patrz punkt wcześniejszy) jak zaczęłam pracować mogłam sobie pozwolić na jakieś "drobne rzeczy" typu makijaż permanentny oczu (myślę o ustach teraz, chcę wyrówanać asymetrię, a Broma mówił, że trudno to będzie zrobić wypełniaczem, ale na razie niestety funduszu luźnego mi brak wcześniej autentycznie, jak nie bardzo o tym wiedziałam i nie miałam kasy to i mi potrzebne nie było.. to jest raczej apetyt rosnie w miarę jedzenia ![]() jak zawsze, rozsądek i umiar to najbardziej pożądane tutaj cechy, ale jeśli coś można poprawić, to czemu nie ![]() Cytat:
mam nadzieję, że Tobie uda się wyegzekwować swoje prawa. Cytat:
wiecie, mnie to śmieszy trochę, jak babki wierzą, że będąc 30+ po iluś ciążach i karmieniach mają zbyt mało skóry na większy implant, ale większy od dajmy na to 250-275! zbyt jędrna skóra, przykro mi bardzo ja sama po sobie widzę, że skóra jednak się zmienia, i o ile 17latce jakby tak powiedzieli, to spoko, ale babeczkom 30-40lat po ciążach i karmieniach... no proszszszsz Cytat:
|
||||
|
|
|
#4413 |
|
Raczkowanie
|
DagaGaga jeszcze dobrze pamietam ta obsesje, zeby sie nie przeziebic
ja dzwonilam do p dr z pytaniem czy bede z kimś w sali mozesz tez zadzwonić bezposrednio do kliniki wtedy bedziesz wiedziala czy beda pacjentki od innych lekarzy. panie w klinice sa przemiłe wiec chetnie udzielaja wszelkich informacji juz niedługo i bedziesz sie tylko cieszyć a nie stresować
|
#4414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
calkowity koszt zabiegu to 10,500zl 30% zaliczki wplacasz 30 dni przed zabiegiem to jest 3,150zl pozostała część ustalonego wynagrodzenia Pacjent zobowiązuję sie wpłacic w terminie do dnia..... i reszte wplacilam przy recepcji
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-14 o 10:56 |
|
|
|
|
#4415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może tak Cytat:
|
|||
|
|
|
#4416 |
|
BAN stały
|
WITAM
Zdradze wam moj sposob na dobor implantow Pisalam Wam wczesniej ,ze doktorek z poczatku zaproponowal mi 375cc ja na to przystalam,wrocilam do pokoju .Cos mnie tknelo -zanioslam sie placzem -alarm wlaczylam-pielgniarka przyszla a ja....![]() Zmierzylam sie -86 cm w biuscie-biorac pod uwage ,ze to sie i tak schowa-wg doktorka nieznacznie,bo jakies 20cc to i tak pewnie jakies 2cm ![]() Czyli 88 w biodrach (tak tak!!88 a jak sie z wami witalam jakis czas temu pisalam 84!!! Jojo mnie kocha![]() Biust planowalam minimum 88(tyle osiagnelam)lub wiecej Wtedy przyniesiono mi jeszcze dla porownania 450 -jak dla mnie gites -choc projekcje mial o jakis 1cm mniejsza to wydawal sie o wiele wiekszy,tak fajnie sie rozplynal w staniczku -a ten 375 to taki stozek -a autostrade bym miala niemilosierna Doktorek operowal w tym czasie ,jak tylko skonczyl przyszedl : on ,ze 375 bylby lepszy ,przy 450 by byly strasznie blisko siebie .Chcialam cos pomiedzy 375 a 450-nie ma ,ja juz prawie ze lzami w oczach a doktorek prawie zanosil sie smiechem-widzialam to katem oka az twarz zakrywal Chyba zadko mu sie trafia taki ciezki przypadek Przysiegam ,bylam gotowa przelozyc operacje ,zeby sprowadzili taki rozmiar jaki chce Nie mialam jako takiego porownania miarowo jesli chodzi o 450 bo znalezli tylko jedna wkladke wiec jeden w staniczku 375-drugi-450-tak wyszlo 88-tak na moje oko wyszloby jakies 90 z 2och450 Nagle kogos olsnilo maja 420 i tak oto mamMiara krawiecka mnie ocalila ![]() A tak do przyszlych cycolinek -nawet dla porownania bierzcie miare i zobaczcie ile w staniczku-a ile po op ![]() Pamietam jak przez mgle ,moment kiedy wjechalam do swojego pokoju na operacyjnym lozu ,i sama musialam sie polozyc do lozka ,troszke klata bolala,ale z przyzwyczajenia walnelam sie na boczek przy nastepnym przebudzeniu TZ ciagnie mnie za rece,kaze wstac,ja nadal z tym bolem i paralizem rak,mowi ,ze babka kazalaa mi cwiczyc jak tylko sie przebudze.Nie mialam nawet sily ostro zaprotestowac ,tylko cichutko mowilam-to boli zostaw mnie ,prosze-.....Wstalam mimo bolu z pomoca TZ Nie dalam rady ![]() Po jakims czasie ,nie wiem -godzina ,2 wstalam do lazienki,juz bylo lepiej-pewnie po morfinie. Zaczelam sie rozciagac w sali ,z trudem . Rak do gory nie moglam podniesc,ale rzeczywiscie mniej bolalo jak sie rozciagalam.Nabralam sil i machalam rekoma jak szalona.Cala noc nie spalaam tylko ,machalam-serio.Bo tylko wtedy nie bolalo.Jak tylko zastaly sie miesnie,rozruszac je -to bol,bol bol.Kiedy byly w ciaglym ruchu bylo ok. I oto historii dobiegl koniec ![]() Milego weekendu |
|
|
|
#4417 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziekuje za odpowiedz.Teraz wszystko jest latwiejsze
Te 30% to bym miala gdzies skitrane na czarna godzinke hi hi hi...a reszta to juz z goreczki
|
|
|
|
#4418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4419 |
|
Przyczajenie
|
A wiesz co sie wlasnie doczytalam,ze ten kredyt to jest na implanty.Znaczy sie ze co ?One sa podzielone na konkretne raty,co miesieczne a w takim razie kiedy trzeba zaplacic wynagrodzenie lekarza?Napisalas,ze ...znaczy indywidualnie sie ustala date to oczywiste,ale jesli chodzi o kwote to juz musi byc cala tak?Nie ma mozliwosci wtedy rat wynagrodzenia?Bo mi sie na samym poczatku wydawalo,ze kredyt obejmuje calkowity koszt operacji a teraz czytam ze tylko implantow,to jak to jest?
|
|
|
|
#4420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
listopadowa pytalam wczesniej czy kolejne konsultacje sa platne. moglabys mi napisac jak to jest?
|
#4422 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale wiesz jak to jest,w goracej wodzie jestem kapana,napalilam sie i chce zaraz wszystko wiedziec a Ty placilas cala kwote przy recepcji,czy tez jakas czesc?To moze po tym dojdziemy
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4424 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie wytrzymalam i wyslalam zgloszenie o konsultacje Teraz bede czekac pewnie do poniedzialku na jakis termin a pozniej to juz tylko do przodu.Kurcze juz dawno powinnam byla to zrobic,ale dopiero jak tu posiedzialam i poczytalam Was dziewczyny to cos we mnie peklo i skoro zawsze robie i daze do tego co chce czy potrzebuje to dlaczego dluzej mam zwlekac Ale fajnie ze tu weszlam naprawde.Fajne z Was dziewczyny z pieknymi cycuszkami Ja tez chce Dzialam !
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Kazar Lady
|
hej ja już pozbyłam się szwów i mogę ściągać to ustrojstwo 2 razy dziennie po godzince
![]() Powiem Wam ze bez stanika to są wielkie no ale takie chciałam.. |
|
|
|
#4426 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez chce wielkie
Juz nie mysle o niczym innym
|
|
|
|
#4427 |
|
Kazar Lady
|
oj wiem o czym mówisz....ja jak wlałam na forum w czerwcu to do dziś tylko o cyckach mówie myślę śnię..zbok
![]() Tini - Twoja opowieść niesamowita grunt że dopięłaś swego !
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-14 o 17:43 |
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Tini-to się działo
, trafiła się doktorkowi pacjentka Najważniejsze jednak, że osiągnęłaś to co chciałaś . Zuch dziewczyna " i już jego " to są naprawdę duże wkładki" może sobie włożyć w buty ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-11-14 o 18:26 |
|
|
|
|
#4429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale szczęściaraBierz, bierz laptopa-ja też biorę. Czekamy na relacje na żywo -jeśli dasz radę oczywiścieJa od początku grudnia to chyba w maseczce będę chodzić Będzie dobrze ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#4430 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale na relację czekamy 10 dni to malutko, badania porobione?---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- pamiętam pamiętam - będą a jak !! narazie jem piję piore i patrze na neta cały dzień mnie nie było to wiesz.. |
|
|
|
|
#4431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakie teraz wkładasz implanty?
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię zastąpię . To jesteś usprawiedliwiona
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Miskaa78;15279562]hihi ja tak wzięłam lapka z netem ..tam gdzie postawił go doktorek przelezał ..nie byłabym stanie nawet go otworzyć..telefon niby nie z cegły a ciążył..
ale na relację czekamy 10 dni to malutko, badania porobione?Badania zrobione.... nawet więcej niż było trzeba!!!!!! Nawet echo serca zrobiłam.... i już nie będę opowiadać co jeszcze..... Upewniłam się tylko,że ze mną wszystko OK Tak w razie wu... przed narkozą.... wolałam mieć pewność.... Wyniki badań laboratoryjnych odbieram we wtorek. Też zrobiłam więcej niż trzeba hehTeraz łykam rutinoscorbin,piję herbatki z cytrynką,soczek malnikowy........ Od tego wszystkiego będzie mi na koniec brakowało 5tej klepki... ale przynajmniej piersi będę mieć Biorę laptopa bo nawet jeśli nie dam Wam rady zdać relacji na gorąco to może jakieś filmy pooglądam..... Zależy jak tam ten bol będę znosić.......... Ja taka hoop nie jestem....Mogę się trochę cackać ze sobą...tego się boję....
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz 485 będę mieć
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=DagaGaga;15279858]
Cytat:
A EKG miałaś zrobić-bo ja mam nie zaznaczone i nie wiem, czy pani dr zapomniała?
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
Tak, EKG Pani Dr kazała zrobić.
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Mya,
nie ma numeru telefonu, przykro mi Miskaa, pranie i gotowanie nie uciekną bo tu cala masa napaleńcow czeka
|
#4439 |
|
Kazar Lady
|
mówicie i macie..
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-14 o 19:30 |
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
masz rację,... są wielkie
![]() ![]() a bluzeczka to chyba pęka w szwach ![]() ps. brakuje jeszcze fotki z przodu... bez odzienia... jak zboczenie to już pelną parą
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-14 o 19:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

I zastanawiam się jak to będzie.....
Ciekawe czy będę z kimś po op piersi na sali.....
jak dam radę będę relacjonować na gorąco......
Chyba,że ból zdominuje wszystko......... To laptop polezy na dnie torby.................. 

.
:m dleje:
Jojo mnie kocha
maja 420 i tak oto mam

" i już jego " to są naprawdę duże wkładki" może sobie włożyć w buty