|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
ja tez zazdroszcze drugiej polowki
![]() Ja niby tez znalazlam 2 pazdziernika ale co z tego ze mowi mi ze cieszy sie ze jestem, a jak nie jestemy razem to ostatnio nawet sms nie wysle. Nie rozumiem tego. Tu mi przedwczoraj mowi ze mnie kocha a jak ja mu napisalam ze chyba sie zakochalam to nic nie pisze. Co z tego ze jestesmy umowieni na weekend , moglby cos napisac. Denerwuje mnie to ze sie nie oddzywa. Znowu widac to mnie zalezy bardziej faceci mnie wkurzaja juz.
|
#3542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie i jak tu znalezc chlopaka ..Skoro zawsze jest jakies 'ale'. |
|
|
|
|
#3544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja wczoraj spotkałam się z ex... Już sama nie wiem, czy naprawdę chce mieć kogoś. Jakoś na nowo przyzwyczaiłam się być singlem.... ale i tak źle i tak nie dobrze.
|
|
#3545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masakra, to już jutro . Zastanawiam się, jak to rozegrać. Myślałam o tym, żeby te korki dłużej pociągnąć, bo jak już pisałam chcę go lepiej poznać i on również miałby okazję mnie lepiej poznać. Z drugiej strony gdybym to ja wiedziała,że gra jest warta świeczki. A tak będę ładować kasę w korepetycje,które bądź co bądź nie są mi potrzebne żeby na koniec okazało się, że wszystko na marne. Dziękuję, za radę. Coś czuję, że wykorzystam jutro Twoje słowa pytałam siostry jak to u niej wyglądają korepetycje. Bo Wojtek przyjdzie uczyć mnie tego angielskiego,zapyta np. co mi sprawia trudność, z czego ma mnie pouczyć, a ja pełna kompromitacja. Siostra powiedziała, że po co te korki, lepiej żebym z nim posiedziała i porozmawiała. Tylko też obawiam się, żebym nie dostała szczękościsku z nerwów, albo co gorsze ślinotoku i plotła trzy po trzy. Już tak mam, że z nerwów albo ani me ani be, albo buzia mi się nie zamyka. Więc chyba lepiej, żeby mnie pouczył, a rozmowa na koniec. No nic tak więc jutro głęboki wdech, wciągnąć brzuch,wyprostować się, spiąć pośladki i do dzieła.Wóz albo przewóz. Przyzwyczaiłam się do chodzenia piechotą ![]() Jakoś wizja jego odpowiedzi napawa mnie pesymizmem,ale ja tam wolę wiedzieć nawet to najgorszą prawdę. Chociaż, jak mi wyskoczy z tekstem : " wiesz Kasiu jesteś świetną dziewczyną, lubię cię, ale nic z tego nie będzie" to mu przyłoże bo nie raz już słyszałam takie teksty, ile można ?? Nic rozpisałam się, już jakiejś głupawki dostaję. Ale to przez stres.
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekamy jutro na relację myślę, że już jutro będziesz wiedziała co robić dalej. Poczujesz czy jednak coś iskrzy, czy nie
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam Cię za odwagę , ja chyba nie byłabym w stanie tak zrobić Ale jednocześnie pochwalam Twój pomysł , lepiej od razu mieć jasną sytuację . Ściskam jutro kciuki za Ciebie i również czekam na obszerną relację ![]() Jeśli chodzi o moją sytuację ,to spotykałam się z kimś mniej więcej od kwietnia . Niestety , było między nami pełno niedomówień , ostatnio kontakt drastycznie zanikł ,więc postanowiłam w końcu dać sobie spokój I chociaż jeszcze do końca mi nie przeszło, to postanowiłam rozejrzeć się za kimś innym . Póki co, z marnym skutniem
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś byłam na zakupach, jutro wybieram się do kosmetyczki - o, tak sobie poprawiam humor
![]() ten, który z dnia na dzień miał nową mimo że zapewniał, że ja i tylko ja wytrzymał z nią półtora miesiąca, hahaha. Dłuugo, nie ma co a taka wielka miłość się rysowała, hah. I ja się nawet ostatnio zastanawiałam, czemu tak dziwnie się do mnie uśmiecha .. ![]() Dziewczyny, patrzmy trzeźwo na świat, jak napisała koleżanka wyżej - ''wciągnąć brzuch,wyprostować się, spiąć pośladki'' , kiedyś ten książe przyfrunie : )grunt to nie mieć ''japonek na oczach'', haha. W sensie klapek rozwalił mnie ten tekst z dzisiejszej BrzydUli ;-)
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-11-13 o 21:02 |
|
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
Już ochłonęłam i wypłakałam w poduszkę.
Niedawno napisał do mnie Wojtek na gg. Napisał, że ma pytanie. A mianowicie " czy moglibyśmy przełożyć nasze zajęcia na poniedziałek lub inny dzień, jutro mam okazję coś innego porobić, w końcu weekend " napisałam, że nie ma sprawy, nie chcę żeby przeze mnie zmieniał plany, czy z czegoś rezygnował,tak więc angielski może zaczekać na przyszły tydzień. I poprosił o mój nr : " to się odezwę i ugadamy"na koniec dodał : "sorki za to, życzę miłego weekendu " jamu na to : "nie szkodzi również życzę miłego weekendy pa" i w bek do poduszki. W dodatku akurat słuchałam piosenki Spandau Ballet-True i tak na mnie podziałało. Heh Heh tak sobie myślę, że gdyby zależało W na tych zajęciach ze mną to by ich nie odwoływał. Ciekawe co w tym czasie będzie jutro robił
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jest wlasnie to! To o czym mowie! Facet nam odmawia i my juz zaczynamy wymyslac co tez z nami jest nie tak,... przypomnijcie sobie wszystkie sytuacje kiedy to Wy rezygnowalyscie z faceta bo nie podobal sie wam/wolalyscie byc wtedy same/100mln innych powodow... to nie jest nic zlego ze sie nie podobamy facetowi, nie swiadczy to o tym ze jestesmy brzydkie czy glupie. A poza tym faceci nie sa domyslni i dam sobie reke uciac ze on nawet nie podejrzewa ze moze Ci sie podobac ![]() jakie macie plany na sylwestra? bo mi wlasnie chyba sie udalo i jedziemy cala ekipa do osrodka 70km od Wroclawia! juz sie nie moge doczekac!
|
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do planów na sylwestra, to o ile nie będę w tym czasie miała chłopaka( ,który zaprosi mnie gdzieś do znajomych (a nic nie zapowiada,że będę go miała) to spędzę go sama w domu przed komputerem ewentualnie telewizorem. Siostra z chłopakiem na 100% gdzieś wybędą.Przyjaciel ze swoją dziewczyną, a ja?? Jak ja nie mam zbytnio znajomych,takich którzy by mnie przygarnęli.
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2009-11-13 o 23:54 |
|
|
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
Oj szkoda, ze ten chlopak przelozyl date, bo jakby nie patrzec juz sie psychicznie nastawilas na jutrzejszy dzien. I w pewnym stopniu wspolczuje.
Nom wlasnie, ale jak nei ten to inny. Bedziesz maial wiecej czasu na zastanowienie sie co wreszcie chcesz z nim zrobic, jak z lekcjami itp ![]() Jakas dzis niekumata jestem... A jutro spotkanie z panem "czuje, ze to milosc".. Nie mam ochoty wychodzic, ale spotkam sie z nim. A noz bedzie to fajny chlopak, trzeba kazdemu dac szanse ![]() Moje plany na sylwestra sa pod wielkim znakiem zapytania. Jesli moja kolezanka namysli sie by spotkac sie w wiekszej grupie to pewnie pojade do Warszawy. A jak nie to pozostaje mi zostawc w domu przed TV z rodzicami, chyba ze oni gdzies pojda to juz zupelnie samotnosc... Bede nadrabiac odcinki BrzydUli. Moja przyjaciolka na pewno pojdzie, gdzies z chlopakiem. |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również nie zaryzykowałabym ręki ,ale kilka palców dałabym uciąć za to , że pan korepetytor nie ma bladego pojęcia o tym , że może znaczyć dla Ciebie coś więcej
Więc.. " głęboki wdech, wciągnąć brzuch,wyprostować się, spiąć pośladki " i głowa do góry Co się odwlecze, to nie uciecze ![]() A ja kilka godzin temu definitywnie zakończyłam znajomość z panem , z którym spotykałam się ponad pół roku . Nareszcie spadły mi klapki z oczu. Tak więc , polowanie na parntera uważam już oficjalnie za rozpoczęte Jeśli chodzi o plany na sylwestra , to również nie mam pojęcia ,co będę robić . Coraz mniej przeraża mnie wizja spędzenia tego dnia w domu ,więc jeśli nie będzie ciekawszych opcji (a nic tego nie zapowiada) ,to poprostu zostanę w domku
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
Hehehe urzadzimy sobie wirtualnego sylwestra xD
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ZA
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
ee dziewczyny, to macie jeszcze czas zeby gdzies pojsc, smutno samej siedziec w domu
![]() ja to wybiegam myslami juz na przyszly rok, chcialabym bardzo poleciec do cieplych krajow na zabawe sylwestrowa w tym roku nie poszlo, bo wakacje spedzilam pod palma a budzet pozwolil tylko na jedna taka impreze rocznie
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Ja sylwka spędzę w domu. Jak co roku.
JUPI!!! K...a mać!!
|
#3559 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem.
Może pojadę do Sopotu, albo Zakopanego. Bądź w domu. Nie przejmuję się tym jakoś tak strasznie.
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do sylwestra to jeszcze nie wiem, ale też pewnie coś wymyślimy. W tamtym roku z braku laku poszliśmy do klubu ;]
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Oj a ja tak sobie dzis w nocy o tymmyslalam i nawet gdyby nic nie wypalilo pojade do Warszawy tam zawsze jakies wystepy sa ;D albo Krakow
![]() I spotkanie nie wypalilo ;/;/ Nie zadzwonil przed tylko juz o godzinie spotkania, wiec nawet nie wiedzialm czy bedzie a teraz wynia jest moja ;/ Zaje....e ;[ |
|
|
|
#3562 |
|
Zadomowienie
|
Perseusz sam w domu ?? Czy z rodzinką. Hehe bo jakby sam to ja nic nie mówię, ale wiesz byś mógł zaprosić samotne wizażanki
myślę, że wtedy byłby to niezapomniany sylwester. Ja to właśnie myślałam o wypadzie do Warszawy. Ale jeszcze się zobaczy. Lunax, nie no takiego to za ja ja powiesić. Mnie Wojtek chociaż wczoraj zapytał czy nie mam nic przeciwko żeby przełożyć spotkanie. Że co?? Że wina Twoja ?? On Ci tak powiedział ?? Skoro tak postąpił to myślę, że nie masz czego żałować. Wygląda na to, że nie jest wart spotkań z Tobą
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
No napisal, ze go wystawilam :/;/
Ale przeciez ja nawet nie wiedzialam, czy on bedzie.. Wk***na jestem. Nawet, ze nie bardzo chcaalm isc.. to chcialam go poznac. |
|
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
no pewnie sam.
ciekawe kto by po was sprzątał.
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
Witam, zgłasza się kolejna istota bez sympatii ...
|
#3566 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo do Perseusza, to nawet bym nie musiała daleko jeździć
![]() Wirtualny sylwester też może być. Ja w domu prawdopodobnie ![]() ![]() Queen - szkoda, że nie wypaliło spotkanie, ale właśnie - co się uciecze, to się nie odwlecze (czy jak to tam
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3568 |
|
przyczajony tygrys
|
dobry wieczór.
Widzę, że grono się powiększyło o nowe twarzyczki. Miło mi Was wszystkie powitać. Gratuluję mandragonie znalezienia swojej drugiej połówki. Ja chyba też spędzę sylwka w domu. Ale może się jescze coś zmieni ![]() W porównaniu do dzisiejszych nutek pioseneczka stara, ale słowa ma śliczne klik
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Ja sylwestra spędzę ze swoim psem. Zapowiada się pyszna zabawa... Ehh
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja dziś polecam too dream, a little dream of me ;-)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

faceci mnie wkurzaja juz.

. Zastanawiam się, jak to rozegrać. Myślałam o tym, żeby te korki dłużej pociągnąć, bo jak już pisałam chcę go lepiej poznać i on również miałby okazję mnie lepiej poznać. Z drugiej strony gdybym to ja wiedziała,że gra jest warta świeczki. A tak będę ładować kasę w korepetycje,które bądź co bądź nie są mi potrzebne żeby na koniec okazało się, że wszystko na marne. Dziękuję, za radę. Coś czuję, że wykorzystam jutro Twoje słowa
pełna kompromitacja. Siostra powiedziała, że po co te korki, lepiej żebym z nim posiedziała i porozmawiała. Tylko też obawiam się, żebym nie dostała szczękościsku z nerwów, albo co gorsze ślinotoku i plotła trzy po trzy. Już tak mam, że z nerwów albo ani me ani be, albo buzia mi się nie zamyka. Więc chyba lepiej, żeby mnie pouczył, a rozmowa na koniec. No nic tak więc jutro głęboki wdech, wciągnąć brzuch,wyprostować się, spiąć pośladki i do dzieła.
bo nie raz już słyszałam takie teksty, ile można ?? Nic rozpisałam się, już jakiejś głupawki dostaję. Ale to przez stres.