|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
A jak pacjentka słyszy od najlepszego chirurga w Polsce, że ma piersi po karmieniu i trzeba dać spory implant, nawet 280cc - to komu ma wierzyć (jak nie ma internetu Już to pisałam-oni tam mają doktoraty-ale chyba z psychologii
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4442 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
No to mamy komplecik
Jeszcze sa wysoko, ale Ty dopiero po operacji i potrzebuja czasu, zęby lagodnie opaść ![]() ![]() :md leje:
|
#4444 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej-jakie duże ![]() .Widać, że to oseski jeszcze dziewczynki, oj będa kusićO raju , jak pomyślę sobie, że ja od początku będę przez to przechodzić . Sfiksuje Wam tu do reszty
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-11-14 o 20:50 |
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Mya ja nie miałam robić EKG
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Miskaa wieeelkie OMGbedzie czym kusic
|
#4447 |
|
Kazar Lady
|
oj tam wielkie..hihihih
akuracik powaga - mam 89 w piersiach i 89 w tyłku jest gitesik ![]() Mya -będziesz musiała mieć druga operację, tak? musze przebrnąć przez wątek jeszcze podkreślenie mi się załączyło Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-14 o 20:29 |
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś odebrałam dokumentacje medyczną. Niestety - nie dostałam tego , o co prosiłam
Tak czy inaczej przypadkiem dziś udało mi się porozmawiać z jednym z lekarzy. Cyrk taki odstawił, że nawet to już śmieszne nie było , i na cito chciał mnie przepisać na najbliższy termin Jak mu powiedziałam, że nie u nich mam operację !-spytał a dlaczego? Ja mu na to-bo mnie pan doktor odesłał jak tu byłam, powiedział, że nic się takiego nie stało , miesiąc poboli i bedzie dobrze, a wygląda super i mam się tylko cieszyć.Na poczekalni zrobiła się cisza . A ja dalej, że bez sensu mnie na usg wysłali bo wiadomo było, że tam i tak nic nie wyjdzie, i że radiolog GENIUSZ jakiś tylko spojrzał to wiedział, że to torebka łącznotkankowa pekła a implant się przemieścił, i że tego się nie diagnozuje badaniem usg-a tu takie sławy mnie badały i nic nie widziały. On na to-to czemu pani nie wróciła do nas z sugestiami radiologaI jak po sprawdzeniu w samochodzie, że w prawdzie wypis dostałam ale nic tam nie jest napisane Ręcę opadają
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiecie jaka mi się dzisiaj historia przydarzyła... ![]() wrcam z pracy z kumplem (przy okazji jest moim szefem od niedawna)... rozmowa zeszla na poprawianie urody... ze to normalne, ze on jako facet widzi w tym same plsy i że... wie, kiedy ktoś ingeruje w naturę (jest za bardzo idealny ![]() ![]() zamurowało mnie, ale... nawet się nie wypieralam. Qrcze... nisze tylko luźne rzezcy, nie eksponuję biuściku i dlatego zapytalam po czy poznał I uslyszalam, ze ... tyle cyckow w życiu widział, ze wie, ktore sa dziełem natury, a ktore dzielem chirurga plastyka Ale dodal, ze ... za***iście to u Ciebie wyglada
|
|
#4450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Tak, ja za msc będę miała drugą operację-po roku. Niestety mój pierwszy zabieg należy do nieudanych. Od początku to tragicznie wyglądało, a po 9 msc pękła torebka łącznotkankowa i implant "spadł" w dół piersi. I do tego wszystkiego na rezonansie magnetycznym okazało się, że w implancie jest dziura-w co ciężko jest mi do dziś uwierzyć, w głowie mi sie to nie mieści
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-11-14 o 21:11 |
|||
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie musialam robić EKG A szef to facet... cycków nie ma zrobionych... moze inną część ciala (nie widzialam i nie zobaczę
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Kazar Lady
|
Mya
Dobrze mu powiedziałaś, dobrze że inni słyszeli może w końcu zejdzie z tonu..chociaż ..ciekawe czy dotrze.. bosh że tacy istnieją i się za sławy podają ( o tu ładnie mu pojechałaś ![]() klas ki: )Horo - no niezła sytuacja..patrz jak Ci patrzą w luźne ciuszki i szukają dekoltu ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam telefon do przedstawiciela Allergan - Ewopharmy w Warszawie
. Zastanawiająca troche ta zmiana .A w tej gwarancji to masło-maslane. Najwięcej to zalezy od dobrej woli chirurga. Np gwarancja obejmuje, cyt. : Bezpłatna zmiana rozmiaru. Na prośbę Twojego chirurga możliwa jest wymiana implantu na każdy dostępny rozmiar, możesz wybrać również inny model McGhan. A w przypadkach nie objętych gwarancją czytamy:-niezadowolenie z rozmiaru lub wyglądu implantu. A najlepsze jest zdanie: Allergan zastrzega sobie prawo do zakończenia Programu Gwarancyjnego AllerganPlus.
|
|
|
|
#4455 |
|
Kazar Lady
|
o mateczko..ale to ot tak jak im się zachce mogą zakończyć??
|
|
|
|
#4456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
. Teraz na chwilkę weszłam na wizaż, bo się za Wami stęskniłam Kochane .A w tym czasie mąż będzie dopakowywał rzeczy i razem z kolegami rozbrajać meble żeby się do aut zmieściły . Więc zgodnie z planem już jutro śpimy w nowym mA remont był strasznie długi (3,5 m-ca ) i bardzo kosztownyJeszcze przez jakiś czas mam zawirowania (i praca, i tłumaczenia po nocach . I koniecznie zapraszam do GdyniPS. Parapetówkę oczywiście na wizażu zrobimy, musimy oblać moje mieszkanko |
||
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Tak z tego wygląda. Wtedy zostaje tylko Standartowa Polisa Wymiany Produktów Allergan-w której też może być taki zapis
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dołączam do grona świrusów
. Do kliniki zabrałam dodatkowo też wynik echa serca i holtera ekg---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- No, no - pokaźne te twoje świeżynki |
|
|
|
#4459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się nie przyznam ile i jakie badania porobiłam.... ale jestem mega świr!!! ![]() ![]() Chyba przez to,że często zamiast na wiedzy wykształconych lekarzy musiałam polegać na swojej... Sama musiałam stawiać diagnozę i robić prywatnie badania po których okazywało się,że mam rację. To mnie wiele nauczyło. Do tego mam troszkę znajomych w środowisku medycznym..... To też spacza
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracowity dzień przed Tobą -choć tyle Ci pomogęBuziaki
|
|
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klas ki:. Mam nadzieję, że usłyszały to potencjalne pacjentki tych partaczy i jeszcze raz dokładnie i na spokojnie przemyślą swój wybór![]() . Co oni myślą? Że mają doczynienia z idiotami ? Cóż za polityka firmy . Dno---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() . A ja niedługo, jak już pozamykam kilka pilnych spraw, to wrócę na 'stare śmieci'No i liczę na wsparcie jutro . Mam nadzieję, że skoki na szczotce do kurzu, machanie łapami ze szmatą przy oknach oraz jazda na miotle i mopie nie zaszkodzą moim cycuchom
|
||
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Uśmiałam się na maksa |
|
|
|
|
#4463 |
|
Przyczajenie
|
DagaGaga, przepraszam, że się wtrącę, ale napisałaś, że przed operacją pijesz soczek malinowy żeby nie wzięło Cię jakieś choróbsko, a maliny zawierają naturalny kwas acetylosalicylowy (taki sam jak w aspirynie), a wiadomo aspiryna jest przeciwwskazana przed zabiegami chirurgicznymi. To taka moja mała uwaga.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a Ty nie przesadzaj-jeszcze nie masz pozwolenia "na wszystko" ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny,ja znowu tak z doskoku i na inny temat...,powiedzcie mi prosze czy wybor ciecia w otoczce brodawki jest ok? nie mam zadnych informacji na ten temat wiem tylko ze szybciej sie goi i wyglada estetyczniej. Macie moze jakies linki na ten temat????? Mam niezly dylemat jakie ciecie wybrac,widzialam tez pare zdjec i cycuchy wygladaja rewelka. No i nie wiem czy doktor Kasprzyk wykonuje ciecie w otoczce,tez zadnych info nie znalazlam.....Dzieki za odpowiedz.
|
|
|
|
#4466 |
|
Przyczajenie
|
Miskaa78, pisałaś, że jakiś chirurg na południu Polski pracuje z żoną psychologiem czy psychiatrą i wciskają pacjentkom małe implanty, może pamiętasz z nazwiska jaki to chirurg? Czy to nie dr Kasprzyk z Krakowa? Bo wiem, że jego żona pracuje u niego w klinice, ale jako kto to nie wiem.
|
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
.Jakiś czas temu była dyskusja na ten temat, więc jeśli się cofniesz to z pewnością znajdziesz dużo informacji na ten temat Pytasz czy to cięcie jest ok ? To prawda, że wygląda estetycznie i szybciej ładnie wygląda od cięcia w fałdzie. I można je potem ewentualnie pigmentem zabarwić jeśli by jednak odznaczało się na brodawce.Są lekarze którzy preferują właśnie takie cięcie, ale są i tacy którzy rzadko je stosują. Są też przeciwskazania do tego typu cięć-zbyt mała otoczka, zła pigmentacja otoczki, zmiany podbrodawkowe.Nie wiem czy będziesz jeszcze mamą karmiącą-ale jeśli tak, to też to cięcie nie jest wskazane. Niektórzy lekarze twierdzą, że takie cięcie ogranicza wielkość implantu jaki mogą włożyć. Inni jednak mówią, że to nie ma wpływu.Może tu liczy sie wielkość otoczki, albo ci pierwsi wolą łatwiejszy (więc bezpieczniejszy) dostęp do operowanej powierzchni .W wielkim skrucie to tyle
|
||
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Czytam wasze wypowiedzi od kilku miesięcy i dzięki Wam zdecydowałam się na zabieg. Chciałam się zapytać po jakim czasie po operacji będę mogła wykonywać prace fizyczne? Będę miała zwolnienie na prawie trzy tygodnie po operacji. Wystarczy tyle? |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
mam do Was dwa pytanka odnosnie powiekszania biustu
1. czy ktoras z Was robila to przed dziecmi? bo ja nie planuje nawet dzieci jeszcze, a nie chce czekac z 10 lat na operacje. slyszalam ze po ciazy trzeba by bylo poprawic biuscik.. 2. nie orientujecie się może czy zapadnięta klatka wyklucza mnie z operacji? czy po prostu końcowy efekt będzie trudniejszy do przewidzenia? bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje
|
|
|
|
#4470 |
|
Przyczajenie
|
A moj jak sie dowiedzial wczoraj ze juz postanowilam,wyczul po moich podchodach i nie bylo co go oszukiwac.Furii jakies dostal Gamon!Zaraz ze ja wszystko niszcze itp.no masakra,jeszzce czegos tak glupiego nie widzialam i zaden argument do niego nie dochodzil.Mowie WAm jakbysmy cofneli sie w czasie do conajmniej kamieniolomow.Dzisiaj juz o 5rano napisal,ze woli 5razy bardziej moje male niz sztuczne.Nie chce mi sie wierzyc,ze bedzie taka wojna o cycki.Ja tego potrzebuje i koniec ale bede musiala zbroje zalozyc zeby to wszystko bezsensownie przejsc.masakra..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

:md leje:
dziewczynki, oj będa kusić

, i na cito chciał mnie przepisać na najbliższy termin Jak mu powiedziałam, że nie u nich mam operację !-spytał a dlaczego? Ja mu na to-bo mnie pan doktor odesłał jak tu byłam, powiedział, że nic się takiego nie stało , miesiąc poboli i bedzie dobrze, a wygląda super i mam się tylko cieszyć.
klas ki: