|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
A na cyckach zna się pewnie dlatego, ze swego czasu prowadził ladnie zwana " agencję towarzyską"
|
|
#4472 |
|
Raczkowanie
|
listopadowa dzieki za odpowiedź
i zapamietaj sen na nowym miejscu
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. z tego, co się orientuje, to nie zawsze po ciążach trzeba biust poprawiać... musisz odpowiedni zadbać o piersi w trakcie ciąży i karmienia i... nie będzie konieczności ich wymiany 2. ja też mam zapadniętą klatkę piersiowa i absolutnie nie wyklucza to z operacji ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
wytłumacz mu, zę piersi robisz dla siebie, a nie dla niego I nieważne co on woli, ale to, co Ty chcesz Moj też na początku byl przeciwny.... jak juz byłam w Szczecinie i czekalam na op, to mi dzwonil, zebym zrezygnowała i wracała... chyba bardziej byl to strach - narkoza, jakieś komplikacje A teraz jest zadowolony
|
|
#4474 |
|
Przyczajenie
|
Wlasnie tak tlumaczylam,nawet posunelam sie do tego ze nikt o tym nie musi wiedziec procz mnie i jego.Ja mialam w marcu operacje usuwania czerniaka zlosliwego,wtedy sie tak narkoza nie przejal a ja wcale bo oddalam sie w rece specjalisty i juz odemnie nie zalezalo,wiec nie chcialam sie dolowac a tez dlatego ze pozytywne myslenie moze zdzialac cuda.Wiec tak w zasadzie nie wiem o co mu chodzi,przeciez juz do konca zycia nie bede sie mogla opalac,czyli pokazywac publicznie np.na plazy,bo to mam zabronione.Tlumaczylam ze robie to dla siebie,ale moze tym razem za ostro zaznaczylam ze juz nie ma nic do powiedzenia bo juz tak postanowilam i tym razem nikt mnie od tego nie odwiedzie.Ja mysle,ze ma ukryte swoje powody o ktorych nie chce mowic,bo jego argumenty sa smieszne i zalosne krotko mowiac.Mysle,ze sie boi ze bede pewniejsza siebie i lepiej wyposazona z lepszymi mozliwosciami i ze ktos mu mnie zabierze.Co jest absolutnie nie mozliwe z mojego punktu widzenia,tylko nie wiem jak go o tym przekonac.Cycki to juz jest temat paro letni w naszym zwiazku i zawsze mial takie samo zdanie.Bede probowac dalej,coz mi wiecej pozostalo
|
|
|
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za uwagę o soku malinowym - rzucam natychmiastowo
|
#4476 |
|
Kazar Lady
|
zamiast malin polecam sok z grejfruta ( ja piłam citropepsin do samej op bo panicznie przesladowało mnie przeziębienie) i mnóstwo wody z cytryna..
|
|
|
|
#4477 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, taki "profesjonalny" doktorek, to raczej nie ma pojecia o czym mowi, albo poprostu nie chce sie narobic przy OP, bo boi sie wiekszych implantatow i wmawia pacjentkom takie bzdury ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- jak sie uloza, to beda zajefajne cycuchy ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
. Skoro woli Twoje male niz sztuczne, to zaptaj sie go, czy nie chetnie latem patrzy na eleganckie dekoldziki, ktore wystawiaja kobiety w obcislych bluzeczkach ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
, bo ja mialam wyjsciowke prawie zerowa i przy implantach 300cc mam 89cm w piersiach ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
, mam nadzieje, ze bedziecie czuli sie dobrze i przytulnie na nowym mieszkanku ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
, a ten jego tekst, ze za***iscie to u Ciebie wyglada, to powinnas koniecznie powtorzyc swojemu mezulkowi
|
|
#4478 |
|
Kazar Lady
|
Dobrze się zmierzyłam - a ile ci przybyło centymetrów po op?
|
|
|
|
#4479 |
|
Raczkowanie
|
Agnessa30 masz tu gdzieś na wizażu swoje fotki po op?
Od dziś piję sok grejfrutowy żegnaj malinowy z kwasem salicylowym!!!
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
o ile dobrze pamietam to ok 5-6 cm przybylo mi w piersiach, a pod ubylo mi 3cm
|
#4481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale ponizej wstawie jeszcze raz
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-11-15 o 11:15 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
on bedzie mial z tego korzysci, bo bedzie mial obok siebie, usmiechnieta, zadowolona i szczesliwa kobiete.
|
|
#4484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam nieco wyjściówki swojej więc powinnam być zadowolona z efektu - zobaczymy..... A jaki rozmiar stanika nosisz teraz?
|
|
#4485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, chciaz juz i z tym rozmiarkiem czuje sie zajefajnie
|
|
#4486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz jakiś wypróbowany sklep z bielizną?
|
|
#4487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4488 |
|
Raczkowanie
|
listopadowa pamietasz moze jakie były zalecenia w kwestii prowadzenia samochodów? Od kiedy mozna? Dzis mialam pierwsza probe i jeszcze wprawdzie boli i ciagnie tu i tam ale ostatecznie moglabym juz śmigac. Można już tak bezkarnie?
Jestem zdana na pomoc tescia bo przedszkole i zlobek dzieci mam 40km od domu i chcialabym juz zwolnić tescia i zająć sie tym sama
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile trzeba mieć lat, żeby można zrobić sobie taką operację?
|
#4490 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- chyba nie ma większych ograniczeń wiekowych - widziałam na forach już 17-latkę po powiększaniu .. |
|
|
|
|
#4491 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
, ale nie bylo tak strasznie
|
|
#4492 |
|
Raczkowanie
|
czyli z tym prowadzeniem autka wszystko zalezy od naszego samopoczucia a nie od spowodowania jakis przesuniec implantow czy czegos w tym stylu tak?
![]() Przypominam, ze mam anatomy
|
#4493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, wszystko zalezy jak sie bedziesz czula podczas jazdy. Oczywiscie unikaj gwaltownych ruchow, ale przy normalnym prowadzeniu auta nic Ci sie nie stanie
|
|
#4494 |
|
Raczkowanie
|
wiecie ta nasza p dr to taka ortodoksyjna w swoich zaleceniach, ze czlowiek czasem już swiruje przy zwyklych czynnościach
|
#4495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4496 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, czy któraś z Was zrobiła operację nikomu nie mówiąc? Ja mam dość niewyrozumiałe koleżanki i mamę, która za nic w świecie nie zrozumiałaby. Nie życzę sobie głupich komentarzy, że mam za dużo kasy i mi się w głowie poprzewracało itp Założę się, że kobiety w otoczeniu zżerałaby zazdrość i obawiam się chorych reakcji. Faceta obecnie nie posiadam, ale z pewnością powiększenie zwiększyłoby grono adoratorów
![]() Myślałam o tym, żeby powiększyć nieznacznie i zwęzić odstęp mdzy nimi - mam obecnie 65 D - 71 w obwodzie, 83 w biuście. Czyli gdzieś tak do 90-93 w obwodzie. Mówiłabym że to po pigułkach mi urosły. |
|
|
|
#4497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze do domu nie weszłam po pracy i juz się chwaliłam ![]() myślal, ze będe z siebie glupka robić Agnessa, śliczne są te Twoje cycuchy, ale 100 cc więcej na pewno by im nie zaszkodziło .... wrecz przeciwnie ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
jak robiłam piersi, to wiedział tylko mąż... potem jednak grono osob wiedzacych zwiększyło się... zareagowali rożnie - jedni rozumieja, inni potępiaja. Mama (rownież malo wyrozumiala) zorientowala się najszybciej A jeśli chcesz zwiększyć obwód w biuście o 10 cm, to uwierz, ze każdy się zorientuje... to nie jest nieznacznie powiększenie, ale bardzo duze Pigulki ... ja też tak mówiłam. Koleżanki wierzyly, dopóki nie zobaczyly mnie w bikini
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-15 o 16:18 |
||
|
|
|
#4498 | ||
|
Zadomowienie
|
Miśka, super rozmiar!
jak się ułożą przez najbliższy miesiąc to będzie po prostu o tak --> fajny rozmiarek ![]() ![]() Cytat:
a potem rozpacz ![]() no ale.. ale chyba nie moga zakończyć wstecz - czyli te osoby, które dostały dożywotni program gwarancyjny taki zachowują, a nowe osoby, dopiero mające mieć operację, nie.. czy to jest sformułowane tak, ze mogą sobie przerwać i odwołać wszystko? ![]() Cytat:
i nikt mi za to nie płaci, gdyby ktoś miał wątpliwości |
||
|
|
|
#4499 |
|
BAN stały
|
[
evitanna, jak robiłam piersi, to wiedział tylko mąż... potem jednak grono osob wiedzacych zwiększyło się... zareagowali rożnie - jedni rozumieja, inni potępiaja. Mama (rownież malo wyrozumiala) zorientowala się najszybciej A jeśli chcesz zwiększyć obwód w biuście o 10 cm, to uwierz, ze każdy się zorientuje... to nie jest nieznacznie powiększenie, ale bardzo duze Pigulki ... ja też tak mówiłam. Koleżanki wierzyly, dopóki nie zobaczyly mnie w bikini [/QUOTE]Kurcze, a jakbym miała anatomki? To też by się zorientowali? |
|
|
|
#4500 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Ja do operacji nikomu nie powiem,dopiero po rodzicom ewentualnie,ale jestem taka drobna i wlasciwie nie mam cyckow,ze sami sie wszyscy zorientuja Tyle tylko ze ja juz od lat mowilam ze tego chce,wiec nikogo nie powinnam zaskoczyc Moje miasteczko jest takie male,ze nawet jak wyjechalam do Japonii to gadali ze gejsza tam jestem ciemnota jedna he he he he takze wiesz na kazda opinie trzeba byc przygotowanym,bo ludzie maja fantazje,szczegolnie Ci ktorzy sa dosc ograniczeni intelektualnie czy finansowo.Na wszystko trzeba miec wielki usmiech i isc do przodu,bo to przeciez Twoje zycie i niech kazdy patrzy an siebie jak ma siac zawisc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

A teraz jest zadowolony
.