|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
ja, ja. ich bin kasia
i tyle ^^ to mój niemiecki ^^ no i danke szyn ^^ pojchałam z ojcem na zakupy ( chciał mi kupić sweterek, który sobie wcześniej upatrzyłam, ale podobał mi się on do momentu jak leżał złożony... jak go rozłożyłam to jakiś taki dziwnie krótki ;] dziwny gatunek i kolory słabe.. ;] więc nic nie dostałam x]]] ale oglądaliśmy drukarki laserowe ;p co prawda czarno-białe, ale mi kolor nie potrzebny :P
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?haha, ja nie jem fast foodów tylko salad story.Cytat:
---- weszłam zobaczyć, czy coś ciekawego u was słychać i idę sobie na A haunting na discovery chanel ![]() i coś zjem ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, raczej nie przyda mi się ten translator akurat do tego, ale dzięki.
------------- Zwariowałam. Zrobiłam jeszcze 60 zadań z matmy. Jestem wykończona. Teraz idę spać już naprawdę. Dobranoc.
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
damy radę.
no jak widać nie dopiero będziemy wspólnie szukać ![]() Cytat:
ja tak samo miałam ambitny plan, ale dzisiaj te krówki ja tak samo. w sh szybko wszystko znika ooo! ![]() Cytat:
a nie wiem nawet z czego ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- sprawdziłam - ciągi- to sama jednak zrobię
|
|
#2796 | |
|
♥
|
Cytat:
![]() ja wczoraj pouczyłam się ładnie chemii na sprawdzian i na dodatkową
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-11-15 o 07:35 |
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Bry Żbikosławy ;*
![]() Postaram się przyjechać, muszę tylko wyegzekwować kasę na transport. ![]() A co do SH - raczej nikt nie kupi tej koszuli przede mną, bo byłam tam w sobotę w sumie pół godziny przed zamknięciem,więc w 0,5h raczej nikt nie kupił,a jutro pójdę po 13,00, od razu po lekcjach, więc mam nadzieję ją jeszcze tam zastać
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
Eh. Ale miałam tydzień
prawie w ogóle tu nie wchodziłam, do domu ze szkoły wracałam o 19-20... Po szkole cały czas mam rehabilitacje, a w tym tygodniu miałam jeszcze jazdy...;/ Ale się opłacało - skończyłam kurs i wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy Teraz zaczynam ostre przygotowania do nauki - od 6 zrobiłam bibliografię do prezentacji maturalnej, bo jutro muszę oddać
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdałaś exam- gratulacje ;* od 6,00 rano siedziałaś nad bibliografią?!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, trochę dziś pospałam. O 9.00 wstałam.
![]() Ale mnie wczorajszy dzień wymęczył. xD Cytat:
Jadłaś krówki. Lańsko. ![]() Rób, rób. ![]() Jakieś pierdoły, CV i list motywacyjny i nie wiem czy to jest poprawnie gramatycznie, głównie ten list. Sprawdziłabyś? ![]() Cytat:
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
a no tak sobie potem pomyślałam, no trudno;*
witam ![]() mam w planach z koleżanką biegać na stadionie. A wszystko po to, żeby potem stać się starą, sflaczałą, pełną zmarszczek, zrzędliwą babą. ![]() Wiecie co powoduje najwięcej stresu u młodych ludzi?- ciągłe diety, wyrzeczenia, szkoła. Słyszałam w radiu. Przykre, ale prawdziwe. Uczyłam siostrę obwodu, pola okręgu i różnych dziwnych zadań, które ma, a ona nie potrafi tego zrozumieć. ![]() No ale co dla mnie łatwe to nie dla niej, ja to miałam już dawno, a dla niej to nowość. Tylko się frustruje jak dla mnie oczywiste rzeczy, nie są jednocześnie dla niej. Ponoć potrafię dobrze tłumaczyć, więc zaraz zabieram się za dalszą pomoc. ![]() ![]() i ten wypadałoby się ubrać, goście przyjadą. -.-
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, ale ogólnie przyda się. Dzięki.
To tego, idę do biologii. ![]() Miłego dnia.
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka ściemka.
;*Beata, no jadłam, nie powiem kto tu naleśniki z czekoladą jadł i mówił, że nie traktuje tego jako słodycze Marta, mówiłam, że Bóg jej pomoże! rotfl. expectation, gratki za zdane prawko. ![]() a wczoraj się naśmiałam, ojcacje. jak zawsze z moimi G. i M. w ogóle.. przejechałyśmy 35km żeby iść do Inter Marche na ciepłą bułkę i danmleko można. dobra, idę Żbiki do łóżka bo u mnie całą noc lało i ciągle pada i się du.powato czuję. miłego dnia ;*
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też leje. Miałam dziś nieprzyjemne sny. -.-
Śniło mi się,że rozmawiałam z siostrą mojego TŻa i prosiłam ją o pożyczenie podręcznika,a ona mnie tym podręcznikiem po głowie zdzieliła. Psychika... ![]()
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki traumatyczny sen ![]() heloł żbiki ![]() jakoś tak szaro i ponuro u mnie ;/ ale na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić ;] głupią pracę domową z WoSu muszę napisać... ;] o problemach polskiego społeczeństwo.. jakieś tabelki z książki wykorzystywać.. ;] coś się wymyśli... i ang. uczyć ;]]] mam spr. tylko pytanie czy to da ;p miłego dnia ;*
|
|
#2806 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam od wczoraj okres i mnie brzuch boli ;/ snilo mi sie ostatnio, ze ktos strzelil mi w stope i caly czas mi krwawila i tak chodzilam a jak poszlam do taty, zeby mi wyciagnal kule to mi powiedzial, ze sie nie wyciaga xD i tak przemeczylam cala noc ;p
|
#2807 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie było tak trudno jak myslałam. Szczerze mówiąc, to to prawko jest strasznie przereklamowane wszyscy mówią o stresie itd. A ja podeszłam do tego wyluzowana, łuk wyszedł mi pięknie jak nigdy Całą drogę się śmiałam, a jeździłam prawie godzinę![]() Tak, od 6 rano nad bibliografią, bo trzeba oddać jutro, a ja nie mam żadnej książki w domu - oprócz Harrego Pottera, i w sumie nie mam co wpisaćw bibliografię... Cytat:
Dziękuję jeszcze raz;] Cytat:
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie babka zabroniła Harrego Pottera do prezentacji maturalnej brać, bez względu na to jaki temat się wybrało (np. ja chciałam wziąć kreację czarownic i magów).
powiedziała mi żebym nie robiła szopki ![]() no to zmieniłam temat i wzięłam same nieznane książki
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beata mi się ostatnio przydał ten translator. Nie ma za co;* poszłam na spacerek z psem, mózg mi się dotlenił i lecę do biologii i reszty tego g. </3
|
|
#2810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha też chciałam harrego wziąć, a dokładniej to Londyn, no ale właśnie za bardzo sie przestraszyłam, że nie wezmą tego poważnie:P i że nie potraktują mnie za dobrze ehh ja spedzilam miły weekend, niestety dzisiaj dzien nauki :/ w ogóle to śniło mi się, że jestem na studiach i na pierwszych wykladach zaczął pytać facet .. no i oczywiście ja musiałam pójść :P musiałam mówić o jakichś fantasty miastach (wymyśliłam Ankarę we Władcy Pierścieni później przeniosłam sie do szkoły i pisałam olimpiade z matmy (ha ha) no i okazało się że to było jakieś 50 kartek z zadaniami. Zaczełam robić pierwszy zestaw to mi mój kochany nauczyciel powiedział, że akurat ten zestaw to taki tylko dla chętnych. Więc robiłam drugi, ale nic nie wiedziałam to mi nauczyciel robił xd eh a jutro spr z matmy, słowka z ang i jeszcze ta nieszczęsna olimpiada...
|
|
|
#2811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przerwa + obiadek.
![]() W porównaniu do botaniki, genetyka jest relaksująca. Idzie mi powoli, ale baardzo dokładnie wszystko analizuję. Ale jestem z siebie dumna. Wzięło mnie na naukę jak cho.lera. Mama się ze mnie wczoraj śmiała. Wchodzi do mnie rano, ja z biologią siedzę, przychodzi 3 h później - ciągle biologia. Wchodzi ok. 17 - niemiecki, angielski i matma. Wchodzi 23 - matma. ![]() Nigdy w życiu jeszcze chyba się tyle nie uczyłam w ciągu jednego dnia. xD Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale macie sny. ---------------- Jadę teraz na zakupy, a po powrocie oczywiście biologia. Będę wieczorem. Miłego dnia.
|
|
|
#2812 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że motyw lustra pragnienia jest tam dosyć obszernie i "fajnie" potraktowany;D Poza tym, ja się właśnie nastawiłam na stres, instruktor mi mówił "Nie martw się, to twój najgorszy egzamin w życiu" I stresowałam się aż do momentu gdy weszłam na egzamin, potem jak okazało się że zdałam teoretyczny, stres minął, czekając na praktyczny już był pełen zaciesz Cytat:
Masz rację, że się łatwiej mówi. Po egzaminie podeszłam do intruktora i mówię, jakie mi łatwe drogi dał itd. A potem sobie uświadmiłam że byłam na najtrudniejszych lewoskrętach itd, z tym, że ja to umiałam, więc zrobiłam to bez problemu. ;D
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów. Zdecydowanie jestem uzależniona od herbaty. Kupiłam dzisiaj 5
No to tyle chciałam powiedzieć, bo się śmieję z siebie. ![]() Idę do biologii.
|
|
#2814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ----- Nie było mnie wczoraj, nie miałam dostępu do neta. Na szczęście już wszystko jest w porządku . A ja dzisiaj zaszalałam. Weszłam na allegro... porozglądałam się... i kurde, nie mogłam się powstrzymać. Kupiłam granatowy płaszczyk, rudawe botki i torbę. Reakcja taty? Nie do opisania (ale i tak kasę dał, kochany )
|
|
|
|
|
#2815 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach ten nasz Wszechmogący. Cytat:
to pewnie miało zachęcić Cie do nauki ![]() Cytat:
![]() przed 1 egz też zdawało mi się, że prawko to nic, ide, zdaje, koniec zabawy. ale widac wcale tak nie jest i to, że nie zdałam spowodowało, że już nie mam takich... myśli. ale też nie oczekuje, że ktokolwiek kto za 1 raze zdał to zrozumie ![]() a nie ćwiczyłaś go tylko przed egzaminem? w każdym razie gratuluje ![]() ----- heeeeeeeejo Żbiki połuczyłam się dziś biologii na SRODOWY sprawdzian. ![]() zaraz zjem obiad, zrobię polski, wypiszę słowka z franca i ogarne trochę te redoxy z chemii ![]() znowu cały dzień w piżamie ![]() myślę cały czas nad tymi naszymi zakupami ![]() jak my tam dojedziemy ? ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
kurdę, mi jest już tak głupio prosić o kasę ![]() przez te korki, na które wydaje już wam mówiłam ile. hm. a jaka torebka, bo ja też się czaję na jakąś ?
|
||||
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
tyryryry.
obejrzałam powtórkę Mam Talent (te dwie - Kasia i Asia - śpiewały moją ulubioną piosenkę Smolika, w dość ciekawej aranżacji), później KNKŚ, a teraz cisnę film fabularny z siostrami Olsen Marta, to Ty rzuciłaś, że tam będzie spoko, teraz myśl jak tam dojedziemy. a ja będę się dzisiaj uczyć matmy i geo. po filmie
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam dojeżdża chyba tylko bezpłatny autobus 3 razy w ciągu dnia... a tak to samochodem... a ta piosenka smolika to też moja ulubiona
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej, zeby nie bylo, ze tam beda jakies wiejskie kiece. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- takie sukna same do ziemi.
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2820 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Helooł Żbiki ![]() Ja mam już dzień lenia-niedziela zrobilam z 40 zadan z matmy.. 2 referaty i moj mozg pada ![]() Idę zjeść naleśniki i do koleżanki bo miałyśmy gdzieś iść pogadać itp. a ona koncert chce obejrzeć no i u niej posiedzimy do wieczora !
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

tylko salad story.

Jadłaś krówki. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)