|
|
#661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Cytat:
Ode mnie to Ty się odczep bo ja żadnej kłótni nie zaczynałam tylko zwróciłam uwagę. Nikt Ci nie kazał się wtrącać. I tak ktoś by jej zwrócił uwagę. MamCieGdzies napisała bardzo dobrze. Podzielam jej zdanie. * .byc z ludzmi co potrafia szanowac wage slowa PRZYJACIEL.*
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
Czerwiec, czerwcowa noc, czerwone ściany, czerwony koc, czerwone usta, czarna bielizna i TY ;*
Pomóż mi odnaleźć drogę, którą szukam... I oddaj mi moje majtki powieszone na twoim żyrandolu.
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Rodzice chcieli Ci dać na imię sku*wiel, ale ksiądz nie pozwolił, prawda?
Założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę. I gdy pytają mnie co u Ciebie, tak strasznie ciężko mi przyznać, że nie wiem.. A rano ? przyklejam do twarzy uśmiech, jak co dzień. wieczorem zmywam go jak tusz z rzęs. to wszystko. I czuję się ku*wa całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę... Zapijanie smutków jest takie infantylne.. mówcie mi infantylna.. Ludzie powinni wiedzieć co do nich czujemy, nawet jeśli mają to w dupie.. Kupię sobie misia nazwę go LOS i będę go codziennie kopać po dupie..
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2009-11-15 o 13:35 |
|
|
|
#664 |
|
BAN stały
|
jestem jak nitro- Ty to gliceryna
Czy te oczy mogą kłamać? Jej oczy nie kłamią, Zabiłaby za mnie, zamordowałbym za nią oko Boga pod brudnym makijażem w Ciebie wpatrzone przed obcym bóstw ołtarzem. Nie wiem.. nie ma recepty na szczęście,nie ma lekarstwa na strach?! uwielbiam wszystkie!![]() |
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
jestem za blisko, żeby mu się przyśnić.
proszę Cię, abyś przemyślał 3 słowa: `żegnaj` i `bądź szczęśliwa`. nie wierzę w to że sny się spełniają. jakby tak było to już dawno Twoje ciało leżałby przy moim. chemiczny świat, pachnący szarością, z papieru miłością... pomimo tego, że on miał dziewczynę przeżywałam najpiękniejsze chwile w życiu, wiem będę tego żałować . spójrz mi w oczy i powiedz: `jesteś mi obojętna`. -powiedz mi cos? -ale co?! -co chcesz. -kocham Cię. -ale powiedz to agresywniej... -kocham Cię kurva ! znowu lunatykowałam w nocy. trochę dziwne ale przeszłam dwie ulice i znalazłam się w jego pokoju, a nawet w łóżku . mój stan psychiczny ma jakąś nazwę i definicję... czyżby to była miłość?!
|
|
#666 |
|
BAN stały
|
Ten ból głowy to nie migrena tylko Ty.
Zrobiłeś mi taką nadzieję, że jak pękła- rozj.ebała mi serce. Primadonna Cukrowa <333 |
|
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
I pójdę na najdroższą kawę w mieście, do najpiękniejszej cukierni. będę tam siedziała taka dumna i niezależna. A potem wyjdę na te deszczowe choć ciepłe ulice, włożę w uszy słuchawki i będę delektować się moim ulubionym kawałkiem oraz uśmiechać do wszystkich przechodniów. Poczuje się wolna. Naprawdę wolna. I powiem sama sobie,że świat bez Ciebie też może być kolorowy...
-Kocham go. - Dziewczyno, ogarnij się! Nie widzisz jaki On jest?! Czy Ty naprawdę nie zauważasz Jego wad?! - A czy Ty myślisz, że ja szukam u Niego wad?... Ja ciągle szukam miłość w Jego oczach... I ciągle mam nadzieje, że w końcu ją ujrzę. Czasami nad ranem, ciągle jeszcze pijana, budziłam się, drżąc z zimna, i musiałam pójść do łazienki. Wracając, widziałam swoje odbicie w lustrze. Policzki poorane ciemnymi strużkami resztek po makijażu. Czerwone plamy zaschniętego wina, rozlanego na moje piersi, gdy ręce trzęsły mi się od łkania lub gdy byłam już tak pijana, że rozlewałam wino, podnosząc kieliszek do ust. Włosy przyklejone do czoła i szyi. I gdy widziałam to odbicie w lustrze, dostawałam ataku nienawiści i pogardy do siebie, do Niego, do nas ... |
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
lucyferowa ja pamiętam. dobrze, że wróciłaś
![]() cały czas bawiłeś się moją naiwnością. byłeś jak z bajki. problem w tym, że ja nie lubię bajek. przy Tobie utraciłam swoją resztkę moralności. zbladłeś w moich ochach jesteś już prawie przezroczysty... za niedługo przestanę Cię zauważać. on jest jak smak truskawek zimą.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-11-15 o 13:45 |
|
|
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
Mischieff mała wielka. <3
don't want love. just give me Your bling.
nie potrzebuję miłości. po prostu daj mi Twoje błyskotki. You fooled me once, but you cant have that ego turning. raz zrobiłeś ze mnie idiotkę, ale nie będziesz moim kosztem dłużej dowartościowywał siebie. why do You like the way regrets taste ? dlaczego Ty lubisz smak żalu ? so silly boy, get out my head ! więc głupi chłopcze, wynoś się z mojej głowy ! I don't want You no more ! nie chcę Ciebie nigdy więcej !
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-15 o 14:13 |
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
dontgivemenames nydee Kamma1507 miodowa panna 12 Stonka keendy TiS <3 _mandarynka - Cieszę się ze się podobają ![]() --- ukradłeś moje serce Dziewczyna ze złamanym sercem nigdy w pełni nie oddałam się miłości. mam siłę. Nie ma Cię, gdy moje życia spada w dół i... Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół a właśnie jem sobie jogurt z dużymi kawałkami Twojego serca. ! Ty i ja płoniemy z miłości. Przy Tobie zawsze się uśmiecham. pocałuj mnie i podaruj mi raj. Wysłałabym za Tobą list gończy ale obawiam się że nawet wtedy Cię nie znajdę. czym jest szczęście? |
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię masek, są źródłem plotek i łez. Świat jest pełen pozorów, a ja gubię się w tej całej hipokryzji.
Zapomnę słowa które wypowiedziałaś, zapomnę nawet to co mi zrobiłaś, ale zranionych uczuć nic nie wyleczy. Doskonali przyjaciele są jedynie złudą. Samotność czeka tych, którzy nie tolerują wad innych. Odpowiedni przyjaciele pomogą Ci przejrzeć na oczy. Wizerunek wart jest więcej od tysiąca słów, ale jedno zakochane spojrzenie mówi więcej od tysiąca miłosnych wierszy. Przyjaźń łączy nas z tymi, z którymi znajdujemy wspólny język, ale prawdziwa przyjaźń to akceptacja tego, co nas różni. Nie przestawajmy marzyć! Ani wierzyć! Choć panuje ciemność, za chmurami zawsze jest słońce! W życiu trzeba robiś zmiany, chociaż to czasem boli i jest ciężko. Czasami serce wybiera to, co zdaje się być niewłaściwą drogą, stając się głuchym na wszelkie argumenty. To właśnie tam, na skrzyżowaniu dróg, rodzi się bezgraniczna, najgłębsza ze wszystkich miłości: miłość niemożliwa |
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
Trudno jest kochać drugiego człowieka takim, jaki nie jest.
Uspokój serce idiotę, co chce wciąż tam i z powrotem. I czekam na niego. I mój telefon czeka, i mój zamek w drzwiach, i moje łóżko. …a ja leżę na plecach. bo tak najlepiej się tęskni. NIE MA CIĘ. Napisałam te trzy słowa chyba już wszędzie. Ciągle nie potrafię sobie tego uświadomić. To okropne kiedy tęsknię za kimś całą sobą, a on milczy i tylko czasami sobie o mnie przypomni... . A ja nic nie mogę zrobić, przywiązana do niego uczuciem Myślałeś, że to fajnie przyjść, wziąć moje życie i je spieprzyć? Może go nie kocham , tak to prawdopodobne , że tylko go lubię , ale ciągle o nim myślę , i zastanawiam się co robi , i jak się czuje , czy wszystko mu się udało , czy myśli o mnie tyle co ja o nim . nie nie kocham go. ale zdecydowanie jest na dzień dzisiejszy najważniejszym mężczyzną w moim życiu. Spojrzała na niego jak Królewna Śnieżka, tyle że jadąca na kokainie. Stawiam dziś obok wczoraj, zabijam wódką jutro. Goni nas przeszłość, teraźniejszość niszczy. Najłatwiej niszczyć coś, w czym tli się życie. Miała łzy w oczach jak najlepszy aktor. Co takiego było w nim , że nic nie chciała więcej..
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
życie poczuło zazdrość, życie mi cię wydarło.
i chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałbym ciebie mieć . …trzeba mi teraz trochę samotności, żeby sklecić siebie w jakąś całość, tak bardzo czuję się rozbita. Dla Ciebie oddam moje serce, na co mi niekochane ? nawet w Jego milczeniu były błędy językowe. nie umiem Cię pocieszyć kiedy patrzysz w przeszłość, ale mogę wziąć dobre wino i pójść z Tobą tańczyć w deszczu. Bądźcie szczęśliwi, szczęśliwi, w swym bez istnieniu. nie wypełniony Tobą, mój pokój się nie kończy, nie ma ścian, ani okien, mój niepokój o Ciebie ogromnieje, czcionkami maszyny, śledzę urywany rytm Twoich kroków i jestem bezsilna. gdyby piwo i papierosy nie uzależniały, a prawdziwa miłość istaniała..
|
|
#674 |
|
Rozeznanie
|
dontlookdown - <3 Idealna ;*
Witam pierwszy raz w nowym wątku. Ale widzę, że oprócz liczy to niewiele się zmieniło. Kłótnia goni kłótnię. Aż sama muszę przyznać, że połowę postów omijam, bo aż żal ściska. _______ 1. Kolejny gorzki łyk piwa przeszedł przez moje gardło, a wraz z nim przydreptało jeszcze bardziej gorzkie wspomnienie. I jak to jest? Pijesz żeby zapomnieć, a ku.rwa wspomnienia zamiast wypływać to napływają. Takie nagłe tsunami przeszłości niszczące wszystko po drodze. 2. Nie rozumiem. Niby mówisz po Polsku, a ja słyszę Chiński. Krzyczysz, a słyszę szept. Może po prostu nie chcę zrozumieć? Nie chcę usłyszeć? Nie chcę już żyć? 3. Pora wstać, otrzepać z siebie brud wspomnień i... upaść znowu. 4. Wrzucając zdjęcia do kominka patrzyła, jak spala się jej ostatni szczery uśmiech z minionych wakacji. 5. Czekam na Wigilię. Mówią, że to czas cudów... Sprawdzimy. 6. Podziwiała stertę masek ustawionych w szeregu na półce. Na którą dziś kolej? Może "zawadiacki uśmiech" albo "niemy krzyk"? 7. Szuru-buru, szuru-buru, szuru-buru... Bez sensu. Plama na psychice została. 8. Szczotkując włosy kłóciła się z sercem. Brakło jej już argumentów. Czy wykrzyczane "Nie kocham" to za mały argument? 9. Wstawała rano, wkładała w stopy w kapcie, z uśmiechem witała słońce by za chwilę przejść w szloch uprzytamniając sobie, że nie leżysz już obok. |
|
|
|
#675 |
|
Rozeznanie
|
You murder my heart.
mordujesz moje serce. the way you move is much too sexy, Baby. sposób w jaki się poruszasz jest zbyt seksowny, Skarbie. I surrender to Your hands, Your lips and Your taste. poddaję się Twoim dłoniom, ustom i Twojemu smakowi. the way you've been slaying my heart drogą jaką uśmierciłaś moje serce.
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Zapomnieć. Takie proste słowo. Gdyby część jej mózgu potrafiła od tak, po prostu wymazać informację bez śladu. Tak Jak zapomniała o drobiazgach: wysłaniu życzeń, oddaniu książki do biblioteki, kupieniu pasty do zębów podczas zakupów w supermarkecie. Z wielkimi wydarzeniami nie jest już jednak tak łatwo. Wyryły się w pamięci na zawsze. Żyją w tkankach mózgu, pod skórą, we krwi. Zwinięte w kłębek, drzemią w nieświadomości, do czasu, aż coś je zbudzi. Ni stąd ni zowąd wspomnienia ożywają, wypełniając głowę obrazami przeszłości. Można oczy zamknąć na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia. Niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia. Bo najbardziej nie cierpię wolnego czasu, kiedy budzą się wspomnienia i odżywają obawy o przyszłość. "Serce czy rozum - Czego powinna słuchać? Rozum podpowiadał, że powinna dać sobie spokój z tą miłością. On jej nie kocha. Owszem, pragnie jej, może potrzebuje, może mu na niej zależy. Łagodne, blade uczucie w porównaniu z miłością..." ma jedno marzenie : mieć Jego . być z Nim , chociaż przez chwilę .
bez żadnej ściemy , problemów , *******enia . poprostu przy Nim być .
|
|
#678 |
|
BAN stały
|
a zapowiadał się taki ładny bezkłótliwy wątek
no ale cóż zawsze musi się znaleźć ta panna która ma jakieś ale WIEM ŻE MOŻE NIE JESTEM TU JAKĄŚ ŻADNA WAŻNĄ OSOBĄ, ALE POWIEM CI JEDNO PANIUSIU JAK MASZ JAKIEŚ WĄTY DO TEGO FORUM TO ZABIERAJ SWÓJ SZANOWNY TYŁECZKE I SPIE***** STĄD A NIE JAKIEŚ KŁÓTNIE ROZPOCZYNAJ.!! ![]() ![]() . Księżniczko . ! . Obudź się . ! . To Pierdo.lone życie. . A nie wymarzony Sen . ! <chyba kiedyś było coś podobnego . ale pewna nie jestem> I just can't get you off my mind ... / po prostu nie potrafię pozbyć się Ciebie z moich myśli Ja wezmę klej i posklejam serce, Ty weź kredki i dorysuj mi uśmiech.. a ja wciaz jestem tego zdania ze po tym swiecie za duzo testosteronu sie plata ... Kochany Kolego!
Żal mi serca Twego, Co ja Ci zrobiłam? Czy niewierna byłam? Przysięgam na pieprz suchy I na zdechłe karaluchy, Że jesteś piękny jak kwiat róży, Tylko łeb masz za duży, Uszy słonia, Morda konia, Nogi sarny, Wygląd marny I taki FRAJER chce podrywać panny? <i żeby nie było ten tekst nie jest mój > |
|
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
On działał na nią jak narkotyk. Bez niego była rozdrażniona,zła. Pragnęła tylko jego, mogła zrobić wszystko,
nawet zabić by był tylko jej. Wszystko mogło być jej, tylko on jeden nieosiągalny tak daleko.. Chciałam tylko byś był. Nic więcej. Żebyś tak po prostu był. Przytulił mnie od czasu, powiedział jak bardzo mnie kochasz, i jak cudowna jestem, że jestem tylko dla Ciebie. Czy to tak dużo? Czy ja aż tak wiele wymagam? no mów! Każda cząstka mojego ciała domaga sie Ciebie. Tylko i wyłącznie ciebie. Jestem zła na siebie. Właśnie na siebie za to, że nie moge być z Tobą kiedy zasypiasz i się budzisz. Kiedy gotujesz, jesz, sprzątasz, oglądasz telewizje, mówisz, śpiewasz, kąpiesz się.. Dlaczego ja nie mogę z Tobą być?
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
"Jest przyjaźń tania i przyjaźń prawdziwa. Tania macha ręką na konflikty - jest fajnie, zapomnijmy o głupstwach. Prawdziwa wymaga czystości, prawdy do końca, bez osłonek."
" Wolność to zrozumienie konieczności" Doświadczenia trzeba, co prawda, zbierać samemu, ale nie trzeba wchodzić do każdej kałuży i opryskiwać się od stóp do głów. Czasami wystarczy jak ktoś krzyknie: Ostrożnie, uważaj! |
|
|
|
#681 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz racje ![]() Cytat:
I to nie było opowiadanie tylko ja napisałam co o tym wszystkim myślę. I to by było na tyle ![]() Cytat:
![]() Ja już się nie udzielam na temat tej LALAINE czy jakoś tam I przepraszam was dziewczynki za to zamieszanie ___________________ Przynajmniej raz w tygodniu przychodzi taki dzień, gdy barykaduje drzwi od swojego pokoju, otwiera okno i krzyczy Bogu prosto w twarz, co o tym wszystkim myśli. My, bez pamiętnie zakochani w wodzie i w ziemi, ciągle oddychamy z zachwytem. Przecinamy niebo gwiazdami słów, odmierzamy oceany wiosłami zdań; wszystko potrafimy oswoić i schować w pięknych szkatułkach naszych głów, które nie mają ścian, dna i dziurki od klucza. Wciąż krążymy na orbicie, wypatrując naszej planety; dotykamy ziemi z czułością, całujemy nasze wargi z nieśmiałością ptaków przy pierwszym locie - zawsze tak samo zagubieni, zawsze tak samo upojeni; stąd aż do nieskończoności. |
|||
|
|
|
#682 |
|
xoxo
|
Są piosenki, które porywają do tańca,
Piosenki, przy których mamy ochotę śpiewać... Ale najlepsze piosenki to te, które przenoszą nas do momentu, gdy pierwszy raz je słyszeliśmy i jeszcze raz łamią nam serce. Tak ciężko jest powiedzieć przepraszam i przyznać się do błędu... Zawsze myślę o tym, że wszystko wróci do normy...Wróci... niestety w sercu tej drugiej osoby zawsze pozostanie rysa zwana urazą... Broń. Jak sama nazwa wskazuje służy do obrony. A ludzie zazwyczaj używają jej do ataku. Łzy nie są oznaką słabości, ale tego, iż nie ma się serca z kamienia. Samotność pozwala człowiekowi zagłębić się w swój świat wewnętrzny, który bywa ciekawszy, barwniejszy, piękniejszy niż realny. Moje łzy to pracoholicy. Dziwne, przecież nawet im nie płacę.
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
a Tobie jak często zdarza się odejść od zmysłów?
świat z końca romansu współczesnych kochanków to stało się już tak oczywiste że bardziej podle czuć bym się nie mogła, a nawet jeśli to niczego by to nie zmieniło, nie jestem przecież wystarczająco dobra gdzie w drodze tutaj zostawiłam serce i dusze pogubiłam chyba resztki rozsądku o który przecież nie dbam no bo po co? jesteś to mi starcza jesteś jesteś jesteś i jest środek jesieni smutnej i szarej a ja wcale się nie smucę no bo co z tego że pada? tutaj ten deszcz nic nie zmienia a tam, tam nawet go nie odczuwam. jest jesień, szara jesień ale co z tego? chce się cieszyć że Ciebie mam. świat bez was nie ma prawa istnieć Irracjonalny strach - ten, który najczęściej przeze mnie przemawia.
|
|
#684 |
|
Przyczajenie
|
-puk, puk
-kto tam? -samotność - znow Ty? Nigdy więcej nie chcę słyszeć słow ''na zawsze'' a ja głupia wierzyłam że bedziemy zawsze razem... |
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
Powrót Do Szarej Za***istości... Zegar wybija północ W mieście morderstwa / The clock strickes midnight In the murder city A ja chcę tylko Zapalić papierosa / And i just want to Bum a cigarette Coś po stronie serca umarło. Upadłeś / Something side this heart has died. You're in ruins Świt mojej miłości i spisku / The dawn of my love and conspiracy Masowa histeria / Mass Hysteria Spójrz na zachód słońca Kawałkiem swej wyobraźni / Lookout to the setting sun The brink of your vision
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Jestem tu nowa. I mam nadzieję że nie zjedziecie mnie jak tej Laleline czy jak jej tam ![]() Postaram się dorównać wam talentem ![]() Oto kilka moich opisów... -Pożyczysz mi 3 zł? -Po co? -Miałam zadzwonic gdy sie zakocham...;** <33 -Mam dla Ciebie mały drobiazg... -Jaki? -Oto mapa do Mojego serca... -A po co Mi ona? -Kiedyś zrozumiesz -Kurcze ale musiasz być zmęczony... -Dlaczego? - Bo Cały dzień siedziałeś w mojej głowie;* Nie patrzę na Ciebie bojąc się że wyczytasz z moich uczucie, którym Cię darze.... <33 |
|
|
|
#687 |
|
Wtajemniczenie
|
Starałam się zapomnieć, walczyłam z tęsknotą, wspomnieniami i smutkiem. Po raz kolejny nie wyszło. A po tej burzy zamiast słońca i tęczy zostały ciemne chmury. Jakby czekały tylko na okazję by znów zacząć grzmieć i ciskać piorunami. Jakie to upierdliwe. L.O.V.E's just another word I never learned to pronounce./ Miłość to tylko kolejne słowo którego nigdy nie nauczyłam się wymawiać. Life has offered me a certain way./ Życie zaproponowało mi pewną drogę.
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
Ten szatański stan zaszczyca moje istnienie./This diabolic state is gracing my existence
Nie testuj mnie Odgadnij mnie drugi raz Sprzeciw mi się a znikniesz. / Don't test me Second Guess me Protest Me You will disappear Co za pieprzona tragedia, strategia Cisza zepsucia, zapomnieniaKrzyczy w Tobie. / What a fucking tragedy, strategy Screaming at you. Krzyczy w Tobie. / The silence of the rotten, forgotten Screaming at you.
|
|
#689 |
|
BAN stały
|
Nic nie sprawia człowiekowi większego bólu niż rozpamiętywanie dawno minionych chwil, zwłaszcza jeśli były to chwile szczęśliwe.
Ach! Jak gorzko przyglądać się szczęściu poprzez cudze oczy. Uśmiechem Mnie Kupiłeś,Oczarowałeś Oczy Me,Byłeś Dla Mnie TakiMiły,Że... ![]() Jakim ruchem, jakim gestem ... nie wiem kim dla Ciebie jestem .. Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie |
|
|
|
#690 |
|
Przyczajenie
|
ja tu nowa, jeszcze do końca nie obczaiłam ock, ale chyba dam radę.
![]() coś ode mnie: - Wykorzystam Cię jak szmatę . ![]() - wymyśliłam sobie Ciebie...i jesteś! ;* - Mogę być Twoją słit bejbe. ; * - przytul mnie, ej ej. - zjem Cię kiedyś.kiedyś Cię zjem. ;* - Uwielbiam do Ciebie wracać. I skarżyć się na cały ten świat. - Fascynujesz mnie. - Nie myśl zawsze. O mnie pomyśl przez moment. - dajesz mi wiare , kochanie . - stój , poczekaj na mnie , chce być przy Tobie . nie wiem, możliwe że niektóre się powtórzyły. jeśli tak, to przepraszam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

cel osiagniety
uwielbiam wszystkie!

WIEM ŻE MOŻE NIE JESTEM TU JAKĄŚ ŻADNA WAŻNĄ OSOBĄ, ALE POWIEM CI JEDNO PANIUSIU JAK MASZ JAKIEŚ WĄTY DO TEGO FORUM TO ZABIERAJ SWÓJ SZANOWNY TYŁECZKE I SPIE***** STĄD A NIE JAKIEŚ KŁÓTNIE ROZPOCZYNAJ.!!