|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Mischieff - laleczko mooja <3
... Urodziłem się z kutasem w mózgu.. XD sorry dziewczyny jak któraś uraziłam czy cuś Nie masz pojęcia jak niedobrze mi przez ciebie.. |
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Kobieta dodaje po 30 opisów w poście, niech dodaje, skoro tak lubi, a że wam nie pasuje to ch*j, nie wygodnie-nie czytac! Dlaczego wy macie permanentną potrzebę dop*erdalactwa i nie umiecie zlapac dystansu i miec na pewne kwestie wy*ebane? Gdyby każda z nas miała pisac co jej tu nie pasuje, to bysmy oddzielny wątek stworzyły. A W OGÓLE: CZY WY NIE WIECIE DO CH*JA DO CZEGO SŁUŻY PW? To jest funkcja pisania wiadomości do konkretnej wizażanki ,czy musicie rzygac na tym fomum co krok w postach? Po co? Żeby pokazac jaka to każda z was ostra s*ka i jak potrafi pojechac? Nie wjeżdżacie na forum, jeśli już to w 1 zdaniu, że atmosfera do dupy.. a tak jeździcie po ludziach. Panna siedzi cicho a wy dalej jazda.. No na ch*j się pytam? Albo jedna-to starczy, albo na pw reszta.. Ja tu już raz wyraziłam swoje zdanie. Dośc dobitnie,wkleje wam link, https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post13349702 powtarzac się nie będę, choc w zasadzie mogłabym napisac to samo... poczytajcie to co jakiś czas i... zastanówcie sie po co tak na prawdę wam jest to forum i po co na nie wchodzicie.. chętne do dyskusji zapraszam na pw oczywiście ![]() a teraz opisy.. 1. Jak ktoś jest prymitywny i pusty.. to nie stanie się mądrym wartościowym człowiekiem.. 2. Zbyt wielu ludzi się przecenia.. kryzys.. 3. Don't care with who you came Long as you leave with me.. ![]() /Nie będzie obchodzic mnie z kim przyszedłeś, tak dlugo dopóki wychodzic bedziesz ze mną/ 4. Tak was tu dużo.. a ja taka nieuczesana ![]() 5. Niby taki przystojny, ale przewidywalny, jak rozkład jazdy.. ![]() 6. HOYDEN. /złośnica/ 7. Nie po to jesteśmy na świecie, żebyśmy się z Bogiem bratali.. ![]() 8. Zasypiałam z myslą o wniebowzięciu... wstaję.. myślę.. K*RWA NIE WEZMĄ MNIE !!! ![]() 9. - coś chciałeś? - Ciebie. - ze wstążką na szyi? 10. Mogę pozwolic sobie na wszystko. Nawet na traktowanie Cię, jak szmatę. A widzisz Velvet Vamp pozmieniało się trochę, ale trwam w tym bajzlu dzielnie, Tobie też polecam, bo opisy masz interesujące i się nimi czasem żywie ![]() I dziękuję za ciepłe słówka pod adresem moich bazgrołów buziaki Piekna
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2009-11-15 o 15:05 |
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Poleciało do Was bardzo dużo punktów karnych.
Jeżeli nie potraficie się wypowiedzieć na poziomie, bez używania wulgaryzmów to proszę się nie wypowiadać wcale. Nie interesuje mnie kto zaczął kłótnie. Może najlepiej pohamować się od komentarza. Od punktów karnych do bana krótka droga. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-11-15 o 15:06 |
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
marzenia prosto z pudełka. schowane miedzy czekoladkami.
smakujesz jak mleczna czekolada, wiesz? gdy ona zapomniała, on zrozumiał ile dla niej znaczył. - Chciałam być jak księzkiczka. Rozkazałabym Ci mnie kochać. I bylibyśmy naprawdę szcześliwi. - Miłości i sercu sie nie rozkazuje! - Ty rozkazałes.! Rozkazałes swemu sercu mnie nigdy nie kochać.! -Ej mała nie przejmuj sie tym kolesiem, to debil.! - powiedz to mojemu sercu, bo tylko ono tego nie potrafi zrozumieć.! Spiep.rzyłes mi bajkę!
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
o popatrz . na niebie jesteśmy razem .
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
Mischieff - dzięęękuję
![]() Frizz - łał. * * * w mojej głowie jesteś idealny, z całymi twoimi wadami. tak sobie myślę, że mogłabym utonąć w błękicie twoich oczu.
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
.
Słuchaj, możesz przynieść mi ostrzejszy widelec? Nie jestem pewna, czy ten przebije twoją rękę na wylot. ![]() przekazywane z ust do ust jak istota człowieczeństwa. Znikąd się więcej nie dowiem, niż z oczu twych i powiek. Z zaciśniętych do krwi warg.. . |
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Lucyferowa ! ;** okradam nagminnie ! ;*
ode mnie: `masz takie malinowe oczy, ale pewnym krokiem kroczysz..` `opowieść o dziewczynie, która nie ma szczęścia..` `łaziła kanałami, nie szukała szczęścia..` `esy floresy, fantasmagorie, niewiele tu po mnie..` `nawet, gdy ranisz ciszę..` jesli coś się powtórzyło, przepraaaaaaaaaaaaaaszam ! ;**
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
. szatanem jestem złym, aniołem z aureolą... wiesz, kiedyś zabłądziłam w snach no bo szukałam tam Ciebie jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką ... .
Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-15 o 15:46 |
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz: chwilo proszę bądź wieczna!! ![]() Więc zanim wykonasz ruch, dobrze zastanów się nad nim... !! ...bo każdy łyk powietrza może być Twoim ostatnim.. Bliska dla bliskich , z dystansem do wszystkich... Pytają się czemu nie chcę spoważnieć... a mnie nie obchodzi mnie, że sztywniaków drażnię... ![]() Sama dla Siebie. Sama Sobie! ![]() ![]() ![]() ________
yeah |
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Są chwile, gdy samotnie spadam w dół,
to są dni, kiedy nie mam sił, świat pęka w pół, i nikt nie wie kim jestem, dokąd idę, czy jeszcze, dziś samotny/a, stoję przed tobą ciągle jeszcze żyje, wierzę i jestem. - Peja Lecz miłość, wiesz, jest takim wyjątkowym marzeniem/snem Pozostawiłam ślady stóp zbrukane przez mą przeszłość Pozostawiłam ślady stóp zbrukane przez mą przeszłość na tej krętej ścieżce do Ciebie I'd lost my faith in love | Straciłam swą wiarę w miłość Modliłam się o światło, które widzę w Twych oczach I believe the impossible is possible to overcome | Wierzę, że niemożliwe jest możliwe do przezwyciężenia I believe in miracles | Wierzę w cuda Tu nigdy więcej nie będzie ani troszkę Jego. On the wire between will and what will be. | Na przewodzie pomiędzy tym czego się chce a tym co będzie.
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
. Czemu taka jesteś? -Jaka? -Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? -Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz. Ale moje oczy będą widziały tylko Ciebie Myślisz, że mówiąc 'przepraszam', uleczysz wszystkie omyłki i błędy minionych lat? Zakochana zazdrośnica, co rumieni się pod wpływem Twoich spojrzeń. Skasowałam wszystkie Twoje wiadomości, skasowałam wszystkie Twoje sms-y, a świat istniał dalej, dalej oddychałam, i dalej biło mi serce.. . Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-15 o 16:00 |
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
* jestem ubezpieczona przez mafię, stuknij mnie a my stukniemy Ciebie![]() * Rysując marzenia na kartce z papieru, wierzyłam, że się spełnią* czasem lubi rzucić focha, tak przypomina, że trzeba ją kochać* Ty sie nie fochaj, tylko mnie kochaj* [z fotki mojej siostry]
|
#704 |
|
Rozeznanie
|
madziam90 dziękuję słoneczko, od Ciebie też podkradłam troszkę
Ty jak ja, ja jak Ty zróbmy co oboje chcemy, po co tracić czas na gry. i tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką. ciepło które pojawia się w okolicy brzucha to jednak miłość.
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
xxgroszek07xx- dziękuje
![]() kamisha- <3 __________ te adoro /uwielbiam cie./ you give me feelins that i adore. /dajesz mi uczucia , które uwielbiam./ byłeś i już cię nie ma, tak będzie najlepiej. Tęsknie już ostatnio raz.
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa -okradaam
![]() ![]() Życie fantazjami bywa niekiedy takie realne.
.... Nie ma koloru, na który reaguję przyjaznym gestem. .... Czym jest miłość, jeśli nie magią? -Nie chce żyć w świecie bez magi .... Gwiazdy się przecież wypalają.. .... ja mam takie niesamowite myśli na myśli, że moja własna podświadomość się rumieni. ![]() .... A właściwie czemu wyobrażamy sobie, że Dobro musi być piękne? Przecież ono może tkwić w szpetnej skorupie.. .... Myślisz, że można krzyczeć na migi? ![]() Nalej, Serce, nalej... |
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
Mów prawdę lub blefuj, ale osiągnij cel. Gdy w pewnym momencie twojej codzienności potrąci Cię na przejściu dla pieszych samochód, połóż się leniwie na ulicy, roześmiej się życiu w twarz i powiedz że i tak jesteś dzisiaj senny (uwielbiamm ten xd)
|
|
#708 |
|
BAN stały
|
I've learnt that..
goodbyes will always hurt, pictures never replace having been there, memories good or bad will bring tears, and .. words can never replace those feelings.. /nauczyłam się, że.. pożegnania zawsze będą boleć, zdjęcia nigdy nie zastąpią bycia tam, wspomnienia dobre czy złe zawsze doprowadzają do łez, i .. słowa nigdy nie zastąpią tych uczuć../ |
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
gdy postanowiła umrzeć, odnalazła powód by żyć .
|
#710 |
|
Konto usunięte
|
lubię ton twojego głosu i to jak kąciki ust mimowolnie uciekają ci do góry kiedy ty naprawdę nie chcesz się uśmiechnąć. i lubię gdy się na mnie złościsz, tylko po to żeby za chwilę nazwać mnie swoją maleńką. i jeszcze lubię jak patrzysz przed siebie i nie myślisz o niczym i jak muskasz palcami moje nadgarstki, bo to jest przecież miłość. od któregoś wejrzenia do ostatniego wejrzenia i przez każde kolejne wejrzenie
krzyczę na Ciebie bo nie radzę sobie z sobą! A zapach ci poślę, zapach tych wspólnych nocy, które rozcięte przemijają pomiędzy nami, jak pomiędzy dwoma brzegami mija rzeka Tego promieniejącego, elektryzującego uczucia, wrażenia, że musisz trzymać mnie mocno, bardzo mocno, żebym nie spadła z nieba, jakie ma człowiek zakochany nigdy nie przestanę cię kochać [ona śmiech] - i nigdy Cię nie okłamię -właśnie to zrobiłeś.. |
|
|
|
#711 |
|
BAN stały
|
SNIDE1 - okradziona
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------- To tylko życie i pech oparty na tym... Zanim zrozumiesz jak bardzo kochales ja ona zapomni juz jad Twych rak Kocham ! Powiedziało lustro i rozbiło się na miliony szklanych łez ... Czy ktoś kiedys powie w Tył zwrot i wrocimy do tego co kiedys bylo!!!???? Serce jest jak pałac szklany gdy pęknie nie można go skleić male marzenia zamknięte w kręgu beznadziejności i poczucia bezradności. |
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam zdrapywać mgłę z Twoich brązowych , kręconych włosów. <3
|
|
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Ty się serce nie wywyższaj! zaufanie.. to taka czarna swinia.. ![]() You gave me wings and made me fly Dałeś mi skrzydła i wprawiłeś mnie w lot twe slowa przepelnily cala mnie.. Nikt nigdy nie całował i nie całuje moich nadgarstków. Od żadnej strony. Nikt oprócz ciebie dotychczas nie interesował sie nawet przez sekundę moimi nadgarstkami. Kiedy się spotkamy pocałujesz je-prawda? śpiewaj mi![]() tą muzykę śpiewaj ją śpiewaj jeszcze śpiewaj tą magiczną nutę śpiewaj ją Twoim złotym głosem ![]() ![]() Tears in heaven
łzy w niebie |
|
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
dajcie spokój już tą kłótnią. niech się każdy dostosuje do tego, co było na początku. co zrobić, że nie można inaczej? jak tak dalej pójdzie najlepsze odejdą, a tego przecież nie chcemy.
Od zimna cała drżę.. Zabierz mnie do siebie.. Co masz ze mną zrobić? Kochaj mnie, karm mnie i nie opuszczaj. Coś mówi mi, że jeszcze wszystko będzie możliwe..
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
Ah Dzięki Tobie wreszcie doceniona !
. ![]() ________
humory dopisują mi zazwyczaj po 17.00 z kolejną dawką Ciebie. <3. |
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
chłonę twój zapach.
brak wszystkiego. Jesteś lepszy niż kilkunastoletnie wino. Obawiam się że sens mojemu życiu możesz nadać tylko Ty. „wykorzystać życie , zanim ono wykorzysta nas” chce żebyś był , nie ważne jakimi kosztami. |
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
imienniczko ma , wiesz, że jesteś cudowniejsza ;> ![]() ________ Miałeś coś - no i właśnie wszystko tracisz. daj usta niech przeminie ból i żal. Każdy świt bardzo boli ... Więc dlaczego, dlaczego, dlaczego jestem sam? Nikt grzechów nie policzy mi.
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
Co mam Ci powiedzieć, żebyś zrozumiał, że jesteś dla mnie najważniejszy?
Pieprzony smutek znów u mnie zagościł. Znów łzy, wspomnienia. Znam go dopiero rok, a kocham go przez 12 miesięcy. -Zagramy w 'ence pence'? -Dlaczego? -No bo jeśli zgadniesz, w której ręce schowam orzeszek, będziesz mógł odejść. Jeśli trafisz na rękę pustą.. zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale Ty nie masz żadnego orzeszka.. -Wiem. Podobno powinnam poczekac, nie podejmowac teraz zadnych decyzji. Szkoda tylko, że jedyne, czego bym chciala to zasnąć i sie już nie obudzić. Codziennie rano przyklejam uśmiech na twarz i idę z podniesioną głową. Brakuje mi twojego uśmiechu, głosu, dotyku... Ja Tobą oddychać chce... __________ Ciężki dzień ..
..tęsknie.. ;( ! |
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
mój wielki hit mój melodramat, niedługo skończy się.
i gdy noc odchodzi trudno śnić na jawie. jesteś moja droga przez ogień. I’m caught in lonely nights. utknęłam w samotności tej nocy. I want to say your name when you’re touching my hair. chcę wymawiać Twoje imię kiedy dotykasz moich włosów. I want to kiss your lips all of the night. chcę całować Twoje usta każdej nocy. You’re my Prince, who rescued me from him. who showed me what is love. jesteś moim Księciem, który uratuje mnie od nich. który pokaże mi czym jest miłość. Babe, my heart belongs to You. Kochanie, moje serce należy do Ciebie.
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
nydee <33 _ panika. cicho skrzypią drzwi pamieci. słychać mój jęk w zardzewiałych zawiasach. przerażam się, kiedy widzę swoje obłąkane spojrzenie. Łapczywie zaciskam palce na okrągłej klamce i szarpię za zamkniete drzwi swojego umysłu. Nie otwieraj, nie oddawaj mi klucza. Zmysły stracę. nie zmuszaj mnie do niechcianych powrotów w siebie, w nas, w przeszłość. nie wodź mnie za nos, nie trzymaj na uwięzi. Zapadam się w siebie. Tracę kontrolę, zmysły i siebie. Zapadam się, tulę się z mrokiem, ze strachem stapiam w jedność. naucz mnie tej sztuczki, jak usypia się jo-jo. czasami mam ochotę zrobić to samo ze swoimi myślami. ożywione zdjecia z albumu zalotnie mrugają. głośnym trzaśnięciem uciszam wspomnienia. wypchnij mnie przez okno, niech spadnę głową w dół. chcę wiecznie spać. śnić swoje sny bez końca. nie mam się. przestałam się mieć dawno temu. weź mnie za rękę, odbędziemy długą podróż wgłąb siebie. z cichym sykiem gaszą się nawzajem dwie tęsknoty. jedna tęskni za tobą, druga nie ma na ciebie wiecej ochoty. potykam się na rozwiązanej sznurówce i spadam na gumowy chodnik, by odbić się i unieść się w lepkie powietrze. gęste chmury przykryją moje ciało. od nowa. zakopuję się w ogródku obok krzewu pięknych róż. zakopuję swoje myśli, szepty i łzy. nie ma już nic. i pustki nawet nie ma. jak nazwiesz ten stan?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

,

wystarczy Marzena 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)