|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dzień dobrrrrrrrrrrrrry
![]() Cytat:
Mnie oczarował inteligentnym dowcipem, ciekawą konwencją (nigdy nie widziałam tak udanego skrzyżowania czarnej komedii, kryminału, komedii romantycznej i groteski), klimatem (prawie cały film jest czarno-biały, a scenografia, kostiumy rekwizyty sprawiają, że czujesz się jakbyś przeniosła się na chwilę w lata 50-te) i chyba przede wszystkim grą aktorską. Anna Polony, Krystyna Janda, Marcin Dorociński... Chylę czoła... Drażniła mnie tylko mocno przerysowana Buzkówna, ale może dlatego, że w ogóle za nią nie przepadam... Ciekawa jestem Twoich odczuć ![]() Bardzo mnie to cieszy! Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie tylko lepiej ![]() Trzymamy za słowo! Noc wyprzedaży... Na sam widok tych słów adrenalinka mi skoczyła z samego rana ![]() Koniecznie pochwal się co upolowałaś! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przecież jest nawet znane powiedzenie: 'student niewsypany, student zły' Eeee... A może to leciało jakoś inaczej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie nam bardzo miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak plany na dziś, robaczki? Ja oczywiście niedługo zmykam do szkoły, a później pewnie zafunduję sobie spokojne, leniwe popołudnie w domu z dłuuuuugą aromatyczną kąpielą, maseczką, jakimś dobrym jedzonkiem i filmem 'Maria Antonina', który upolowałam z ostatnią 'Vivą'. Obudziłam się dziś jakaś nie w sosie i mam wrażenie, że może to być właśnie to czego mi potrzeba, by znów wrócił mi humor i życiowa energia ![]() Całuję Was wszystkie mocno, mocno, mocno, życzę miłej niedzieli i obiecuję, że zaklikam później ![]()
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ide na sniadanko, a wogolw to wciagnelam sie w ? "Millennium, męzczyzni którzy nienawidza kobiet" Larssona i troche póżno poszlam spac ![]() potem wpadne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
Cytat:
Trzymamy Cię za słowo!! O rany, kobieto, podniosłaś mi ciśnienie z samego rana!! Gdzie to było i czemu mnie tam nie było? ![]() Cytat:
![]() A co Ci się stało w szyjkę, bo chyba coś nie doczytałam? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A 2 kilo mniej szczerze gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki skarbeńku, ja też się cieszę, więcej uczniów = więcej wacików ![]() Cieszę się, że tak cudnie układa Ci się z TŻetem!! Ps. Ale mnie zafascynowała ta Twoja pidżamka w żabki... ![]() ![]() ![]() Cytat:
O rany, przecież ja za 20 minut mam być u brata, z którym jedziemy na basen, a jeszcze żem w pieleszach ![]() Spytam więc jeszcze tylko migiem, co myślicie o: http://www.allegro.pl/item813818252_...romocja_1.html http://www.allegro.pl/item816311375_...ki_karmel.html http://www.allegro.pl/item817468846_...a_wysylka.html
![]() |
#1655 |
Zadomowienie
|
Dźińdobty:P
niedziela-zwarzonam-a tu heca-kilo mniej bez totalnej diety-moglbo by tak byc zawsze;D aaaaaaaaaaaale, dzis 1 dzien kolejenj diety, jak narazie sniadanie zaliczone, pnauje byc piekna zgrabna i powabna juz na dnich takze wiecie, jak zoabczycie gdzies na ulicy cień człowieka to bede super chuda ja;D tiaaa....chyba za 300lat haha ![]() a pozatym, byłam w piatek u mlodych małżonków;D obejrzałam pokoik, wlosy, i plytke weselna i poplotkowałysmy sobie dosc konkretnie hihihi ![]() a teraz lecemmmmmmmmmmmmmm;*
![]() |
#1656 |
Zadomowienie
|
Virgiono to zaszalałaś jednym słowem z tymi zakupami
![]() ![]() Limonko moje plany na dziś to takie, iż będę odpoczywac ![]() Tysia gratuluje utraty 1 kg ![]() Fiolusiek i Mamrotko i dla całej reszty ![]() Wczoraj znowu byłam na dyskotece, ale chyba już ostatni raz w tym roku, znudziło mi się szczerze mowiąc ![]() ![]() ![]() ![]() Idę sobie jeszcze troszkę polezec bo się nie wyspałam Miłego dnia kobietki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Reszta pewie je obiad ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
ja tak siedze i juz lookam na przepisy na swieta na jakies salatki ii dietetyczne ciacho
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | ||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A cienie? Hmmm te pierwsze jakieś takie, jak dla mnie za jaskrawe, wyglądają jak farby ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gdzie za 300 lat? Już pewnie w następne wakacje będziesz śmigać jako chuda dżaga! Cytat:
![]() ![]() Właściwie to śniadanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() BRY pięknym Paniom ![]() Miałam koszmarną noc. Najpierw nie mogłam zasnąć do 2, potem Tż napisał smsa, że szuka po mieście brata bo się spił, dzwonił, że nie ma jak wrócić i jacyś kolesie się do niego czepiają.... No to nerwówka na tapecie i już nie mogłam spać do 3... Jakoś zasnęłam, a o 5 rano tacie zachciało się rozmrażać lodówkę i obudził mnie wieeelki huk przewalanych mrożonek. Bosko. Spałam do 12, mogłabym dłużej, ale za ścianą jakieś małżeńskie kłótnie, jak co niedziela... ![]() Miłej niedzielki skarby kochane ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-11-15 o 13:19 |
||||||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Zadomowienie
|
Hej słonka!
Ponieważ wchodzę na nasz wspaniały wątek rzadko i potem nadrabiam długo posty, a czasu nie starcza mi żeby odpisać postanowiłam co następuje: Będę zaglądać częściej, ale na krócej i wtedy będę mogła nadrobić co i jak ![]() U mnie dzisiaj bardzo przyjemna niedziela i sporo ruchu. Cały czas trenuję tenisa stołowego w domowej bibliotece i jestem coraz lepsza (nie chwaląc się ![]() Oprócz tego byłam wczoraj na spacerku z mamą i Jarkiem, bo pogoda była piękna. Zamierzam też zacząć jeździć na rowerku stacjonarnym ![]() Także niedługo może zawitam na wątku szczuplutka i piękna ![]() A skąd u mnie taka motywacja? Ano w grudniu chcę się wybrać na rekonesans sukien ślubnych ![]() Jeśli chodzi o "Rewers" to nie mogę się doczekać aż dotrze do naszego zacofanego kina.. wybiorę się na 100 %. Kostko! Ja chcę taką ładną herbaciarkę! Naprawdę są śliczne. Trzymajcie się! Zajrzę jutro z samego rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Hello,
troche mam dzisiaj smetny dzien, tzn mam dostac @ i czuje sie ciezka, gruba, brzydka i wogole do ![]() ![]() ![]() bylam dzisiaj w krakowie ale mnie wykanczaja galerie handlowe i nigdy nic nie moge tam kupic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | ||||
Zakorzenienie
|
Wieczorne hello
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No ja myślę ![]() Ech te allegro, ja też wyszukałam kilka świetnych rzeczy i teraz myślę, jak tu je wszystkie zdobyć i nie zbankrutować jednocześnie ![]() Limonka chyba nam zasnęła w wannie? ![]() ![]() No to lecę poczytać. Miłego wieczorku! ![]()
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
wiec ide dalej pograzyc sie w ksiazce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zadomowienie
|
A ja dziś pół dnia siedziałam u Wojtka...potem przyjechał jego brat z dziewczyną więc zrobiło się wesoło....
![]() I mam mały mętlik w głowie...oni już mnie do rodziny wliczyli ![]() ![]()
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Krakowa to maaan, ile ja bym dała żeby się tam na zakupy wybrać. Tam mają firmowy sklep MACa i jakbym tam weszła to chyba już by mnie stamtąd nie byli w stanie wyciągnąć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie w dalszym ciągu OK. Staram się nadrobić wszystkie moje gazetki, które regularnie co miesiąc czytuję (czyli Elle, Uroda, Glamour, In Style i Exklusiv), ale nawet na to z trudem znajduję czas. Ale wczoraj po długiej przerwie udało mi się w końcu jakiś film obejrzeć. A właściwie nie "jakiś" tylko bardzo dobry film - "Chłopiec w pasiastej piżamie" - polecam! http://www.filmweb.pl/f420136/Ch%C5%...C5%BCamie,2008 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
![]() Co tu od rana nikogo??? ja sie troche nie wyspałam, głowa mi peka niech juz dostane ten@ bo zjem chyba lodowke z kopytami ![]() ![]() tysia - ![]() ![]() ![]() byłam dzisiaj juz w biedronie po ksiazke Zafona ![]() ![]() ![]() lece na drugą kawe i mam nadzieje, z ejak wroce bedzie tu cała strona nowych postów ![]() miłego dnia babki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Wtajemniczenie
|
Halio, halio!
![]() Wpadłam się tylko przywitać bo na więcej nie mam teraz czasu. Zmykam na uczelnię ![]() ![]() Całuję czule, miłego dnia kochane skarby! ![]()
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hello ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Co myslicie o takiej torebce...strasznie jest smieszna??
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=816164430 |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Raczkowanie
|
Witam perełki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps:załaczam zdjęcie ale nie patrzcie na moją mine :P http://img23.imageshack.us/i/dscn5060.jpg/
90-85-80-77-75-70-66 www.calawtrawie9.fbl.pl ![]() Edytowane przez QNadiaQ Czas edycji: 2009-11-16 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Kostko torebka mi sie nawet podoba ![]() ![]() QNadiaQ a co do Ciebie to powiem tak; bluzka ladna, maskuje fajnie brzuszek ale troche cie pogrubia, dobrze by bylo jakby byla krotsza, ale nie jest zle ![]() Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-11-16 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.