Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-15, 05:27   #1651
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Dzień dobrrrrrrrrrrrrry

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
limonko - daj znac jak Rewers ja tez sie nie moge doczekac, ale do kina chyba pojde dopiero w tygodniuniecierpie tych tłumow w weekend
Jak 'Rewers'...? Okazuje się, że to trudne pytanie. Mi bardzo się podobał, koleżanka z którą byłam w kinie marudziła mi całą drogę, że był 'nudny'.
Mnie oczarował inteligentnym dowcipem, ciekawą konwencją (nigdy nie widziałam tak udanego skrzyżowania czarnej komedii, kryminału, komedii romantycznej i groteski), klimatem (prawie cały film jest czarno-biały, a scenografia, kostiumy rekwizyty sprawiają, że czujesz się jakbyś przeniosła się na chwilę w lata 50-te) i chyba przede wszystkim grą aktorską. Anna Polony, Krystyna Janda, Marcin Dorociński... Chylę czoła... Drażniła mnie tylko mocno przerysowana Buzkówna, ale może dlatego, że w ogóle za nią nie przepadam...
Ciekawa jestem Twoich odczuć

Cytat:
z szyją troche lepiej
Bardzo mnie to cieszy! Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie tylko lepiej

Cytat:
Napisane przez QNadiaQ Pokaż wiadomość
wróciłam właśnie z nocy wyprzedaży.... jak odeśpię to coś nabazgram
Trzymamy za słowo! Noc wyprzedaży... Na sam widok tych słów adrenalinka mi skoczyła z samego rana
Koniecznie pochwal się co upolowałaś!

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Jak byłaś młodsza pewnie przymykałaś oko na wiele spraw, a teraz szukasz poważniejszego kandydata, a o takich - rozsądnych i odpowiedzialnych niestety troszkę trudniej. Aleeeeee, nie jest to niemożliwe! Znajdzie się jakiś fajny facio
Zobaczymy... W razie czego zawsze mogę przerzucić się na dziewczyny

Cytat:
Dobrze, że nie poszłaś na pierwsze zajęcia. Kto to widział, żeby organizować je bladym świtem?:P Trzeba dać studentom żyć!
Dokładnie tak! Dlaczego osoby układające plany nie mają dla nas, biednych istotek żadnej litości?
Przecież jest nawet znane powiedzenie: 'student niewsypany, student zły' Eeee... A może to leciało jakoś inaczej?

Cytat:
Hej koleżanko, ile Ty masz tych talentów? Może obdarowałabyś nimi parę wizażanek?
To raczej wizażanki mogłyby się ze mną podzielić

Cytat:
O w pytkę zdzisia! Seksowna śnieżynka! To Wigilia czy seks-party?..... bo ja widzę Cię przyozdobioną w minimalne kępki waty tu i ówdzie, umorusaną w srebrnym brokacie Najs!
Obawiam się, że chłopcy z pracy widzą to dokładnie w ten sam sposób

Cytat:
Napisane przez ewcia392 Pokaż wiadomość
hej. od jutra do was dolaczam plotkary
Będzie nam bardzo miło

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam z Białego, a potem jeszcze pojechałam z TŻetem do empiku, padam na pyszczek, więc odpiszę Wam należycie jutro, narazie pochwalę się tylko, że mam 2 nowe tuniczki, kolczyki i kozaczki-saszki, no i 2 nowe książki.
Tylko spodni nie znalazłam, ale kto szuka ten znajdzie, nie?
No przecież Pochwal się zakupkami i koniecznie napisz jakie książki upolowałaś.

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
wlasnie pozarlam czekolade mleczna ale nie byla dobra ja to w ogole smakow nie czuje dzis ale ze mialam dola to musialam sobie dogodzic, ale mam jeszcze ochote na kebabine moze wyskoczymy z tz na miasto
Pewnie, że tak Dogadzanie sobie to teraz Twój obowiązek Przecież musisz dbać o dobry humor nie tylko swój, ale też Gabi

Jak plany na dziś, robaczki? Ja oczywiście niedługo zmykam do szkoły, a później pewnie zafunduję sobie spokojne, leniwe popołudnie w domu z dłuuuuugą aromatyczną kąpielą, maseczką, jakimś dobrym jedzonkiem i filmem 'Maria Antonina', który upolowałam z ostatnią 'Vivą'. Obudziłam się dziś jakaś nie w sosie i mam wrażenie, że może to być właśnie to czego mi potrzeba, by znów wrócił mi humor i życiowa energia

Całuję Was wszystkie mocno, mocno, mocno, życzę miłej niedzieli i obiecuję, że zaklikam później
Stary 2009-11-15, 06:53   #1652
Kostka09
Zakorzenienie

Dzień Dobry
ide na sniadanko, a wogolw to wciagnelam sie w ? "Millennium, męzczyzni którzy nienawidza kobiet" Larssona i troche póżno poszlam spac
potem wpadne
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 09:46   #1653
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie ja jestem od M i sie nudze bo on musi pracowac ale i tak sie ciesze ze moge z nim teraz byc bo wiecie kurcze jakie ja mam szczescie ze go mam tylko szkoda ze to taki pracoholik ale i tak go uwielbiam a co do dietki to no comments
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 09:53   #1654
virginia
Zakorzenienie

Cześć i czołem!

Cytat:
wlasnie pozarlam czekolade mleczna ale nie byla dobra ja to w ogole smakow nie czuje dzis ale ze mialam dola to musialam sobie dogodzic, ale mam jeszcze ochote na kebabine moze wyskoczymy z tz na miasto
No ba!! Humorek, mam nadzieję, od razu wrócił?

Cytat:
Napisane przez ewcia392 Pokaż wiadomość
hej. od jutra do was dolaczam plotkary
Trzymamy Cię za słowo!!

Cytat:
Napisane przez QNadiaQ Pokaż wiadomość
wróciłam właśnie z nocy wyprzedaży.... jak odeśpię to coś nabazgram
O rany, kobieto, podniosłaś mi ciśnienie z samego rana!! Gdzie to było i czemu mnie tam nie było?

Cytat:
virginio - milych zakupow i zaraz jak wrocisz pochwal sie tym co zakupilas i jeszcze jedno, podobnie jak niunia zapytuje czy bylas u gina??

z szyją troche lepiej, a na ketonal nie patrze nawet po tym co wczoraj przezylam mam dosc
U gina nie byłam (nie bij!!!) ale była u dentysty. Zawsze to coś. Wiem, że do gina wybieram się dłużej, ale tak sobie ostatnio pomyślałam, że jak skończę brać leki to wtedy porobię wszystkie badania i zaczniemy z TŻetem starania na całego. Będzie się działo!!
A co Ci się stało w szyjkę, bo chyba coś nie doczytałam?

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Virginio- dobrze zarejestrowałam, że wybierasz się dziś na zakupy w Białym? Życzę Ci oczywiście, żeby były owocne Nie zapomnij pochwalić się po powrocie!
Dobrze zarejestrowałaś. Zgadnij, co zrobiłam zaraz po powrocie z zakupów. Przekopałam allegro w poszukiwaniu spodni, torby, paletki (narobiłaś mi smaka na nią, cholero!! ) i innych niezbędnych do funkcjonowania rzeczy . Żeby tego było mało planuję jeszcze jutro ruszyć na rajd po okolicznych sklepikach .

Cytat:
U mnie wszystko ok. Dziś mam szkołę (tym razem się upewniłam to na pewno ten weekend

Cytat:
Odnośnie projektu strony... Mr Szef powiedział, że bardzo mu się podoba, ale jako firma zarządzająca wspólnotami mieszkaniowymi potrzebujemy czegoś bardziej statecznego
Limonka i coś statecznego, taaaa....

Cytat:
Chyba w nagrodę dostałam kolejne nie-księgowe zadanie Mam zorganizować dla nas wigilię w jakiejś knajpie. Na której mam wystąpić 'przebrana się za seksowną śnieżynkę' Eeee... Mam nadzieję, że to już był żart
O rany, o rany, to plus wizja roztoczona przez Niunię przyprawiła mnie o niezłe palpitacje!!! Pamiętaj kochana, żeby się z nami skonsultować wcześniej, już my Cię przebierzemy aż miło .

Cytat:
Napisane przez mkarlinka Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam od lekarza i doczekałam się najgorszego-dostałam skierowanie do gastrologa-a to już krótka droga do gastroskopii, ale przynajmniej zobaczy co się dzieję w tym moim żołądku który dalej mnie napiep......a
Dzisiaj w pracy się ważyłam i od poniedziałku do dzisiaj schudłam 2 kg.
Przykro mi z powodu Twoich problemów zdrowotnych .
A 2 kilo mniej szczerze gratuluję , u mnie waga ostatnio uparcie stoi w miejscu .

Cytat:
Trzymamy za słowo i czekamy wieczorkiem na jakąś dłuższą relację
A kochana powiedz mi jedno.... u gina byłaś w końcu?
Och moje rybki kochane, jak one o mnie dbają .

Cytat:
Moje nowosci z decu, dla zainspirowania virgini
dwie herbaciarki i skrzyneczka z konikiem na drobiazgi
Kosteczko, toż to prawdziwe cuda!!! Wszystko śliczne ale te pudełeczko z drzewkiem....bomba, takie klimatyczne, super!!!

Cytat:
virginio, interes idzie pełną parą, skoro uczniów przybywa! Gratki!
Dzięki skarbeńku, ja też się cieszę, więcej uczniów = więcej wacików .
Cieszę się, że tak cudnie układa Ci się z TŻetem!!
Ps. Ale mnie zafascynowała ta Twoja pidżamka w żabki.... Pokaaaa!!!!

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Hej słonka
Ja podobnie jak Niuniuska podczytuje Was cały czas, ale jakoś nie mam czasu odpisać. Dni mi mijają raz dwa, nawet nie mam czasu poczytać prasy, a o książkach mogę zapomnieć. Ale mimo tego wszystkiego, jestem bardzo zadowolona. Cały czas się coś dzieje i nie mam czasu na rozmyślania typu "Czy ja się tu dobrze czuję, czy się dogadam z rodzicami" itp. Po prostu robię swoje, dużo rozmawiam z rodzicami, z braćmi, bratową, ruszam się więcej i jest mi dobrze.
Super, cieszę się, że wszystko się układa!!!

O rany, przecież ja za 20 minut mam być u brata, z którym jedziemy na basen, a jeszcze żem w pieleszach .
Spytam więc jeszcze tylko migiem, co myślicie o:
http://www.allegro.pl/item813818252_...romocja_1.html
http://www.allegro.pl/item816311375_...ki_karmel.html
http://www.allegro.pl/item817468846_...a_wysylka.html
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 09:58   #1655
Tysia1907
Zadomowienie

Dźińdobty:P

niedziela-zwarzonam-a tu heca-kilo mniej bez totalnej diety-moglbo by tak byc zawsze;D
aaaaaaaaaaaale, dzis 1 dzien kolejenj diety, jak narazie sniadanie zaliczone, pnauje byc piekna zgrabna i powabna juz na dnich takze wiecie, jak zoabczycie gdzies na ulicy cień człowieka to bede super chuda ja;D tiaaa....chyba za 300lat haha

a pozatym, byłam w piatek u mlodych małżonków;D
obejrzałam pokoik, wlosy, i plytke weselna i poplotkowałysmy sobie dosc konkretnie hihihi

a teraz lecemmmmmmmmmmmmmm;*
Stary 2009-11-15, 11:10   #1656
ines85
Zadomowienie

Virgiono to zaszalałaś jednym słowem z tymi zakupami wrzuc potem jakieś fotki
Limonko moje plany na dziś to takie, iż będę odpoczywac
Tysia gratuluje utraty 1 kg
Fiolusiek i Mamrotko i dla całej reszty

Wczoraj znowu byłam na dyskotece, ale chyba już ostatni raz w tym roku, znudziło mi się szczerze mowiąc Wojtek tez był z nami jako jedyny rodzynek I mam mętlik w głowie co do jego osoby, dobrze musze się przyznac, że jednak chyba wcale nie jest mi taki obojętny to znaczy chciałabym go lepiej poznac żeby ewentualnie potem nie żałowac
Idę sobie jeszcze troszkę polezec bo się nie wyspałam
Miłego dnia kobietki
Stary 2009-11-15, 12:04   #1657
fiolusiek
Zakorzenienie

ines85 masz racje najpierw trzeba obadac grunt moze bedzie tak jak ze mna i M zycze wam tego

a reszta gdzie sie podziewa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 12:08   #1658
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
ines85 masz racje najpierw trzeba obadac grunt moze bedzie tak jak ze mna i M zycze wam tego

Cytat:
a reszta gdzie sie podziewa
Reszta pewie je obiad
Stary 2009-11-15, 12:13   #1659
fiolusiek
Zakorzenienie

ja tak siedze i juz lookam na przepisy na swieta na jakies salatki ii dietetyczne ciacho bo wiecie.. przez zoladek do serca
Stary 2009-11-15, 12:36   #1660
ines85
Zadomowienie

Cytat:
ja tak siedze i juz lookam na przepisy na swieta na jakies salatki ii dietetyczne ciacho bo wiecie.. przez zoladek do serca
Ale wiesz, faceci z reguły dietetycznych, jak to mówi mój ojciec - "wynalazków" nie lubią
Stary 2009-11-15, 13:16   #1661
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Dół? Komu nakopać?Mam nadzieję, że dzisiaj już humorek lepszy żabencjo kochana

Cytat:
Zobaczymy... W razie czego zawsze mogę przerzucić się na dziewczyny
Trzymam za słowo i ustawiam się w kolejce jakby co

Cytat:
Dokładnie tak! Dlaczego osoby układające plany nie mają dla nas, biednych istotek żadnej litości?
Przecież jest nawet znane powiedzenie: 'student niewsypany, student zły' Eeee... A może to leciało jakoś inaczej?
Jeszcze...eeeee student trzeźwy - student zły

Cytat:
Obawiam się, że chłopcy z pracy widzą to dokładnie w ten sam sposób
Czuję między nami tę nić porozumienia! Już ich lubię

Cytat:
Jak plany na dziś, robaczki? Ja oczywiście niedługo zmykam do szkoły, a później pewnie zafunduję sobie spokojne, leniwe popołudnie w domu z dłuuuuugą aromatyczną kąpielą, maseczką, jakimś dobrym jedzonkiem i filmem 'Maria Antonina', który upolowałam z ostatnią 'Vivą'. Obudziłam się dziś jakaś nie w sosie i mam wrażenie, że może to być właśnie to czego mi potrzeba, by znów wrócił mi humor i życiowa energia
Limonka i zły humor? Nie znam takiego połączenia! Mam nadzieję, że skutecznie odpędzisz te złe fluidy i dobry humorek wróci!

Cytat:
witajcie ja jestem od M i sie nudze bo on musi pracowac ale i tak sie ciesze ze moge z nim teraz byc bo wiecie kurcze jakie ja mam szczescie ze go mam tylko szkoda ze to taki pracoholik ale i tak go uwielbiam a co do dietki to no comments
Jak miło się czyta takie wyznania Cieszę się Twoim szczęściem

Cytat:
U gina nie byłam (nie bij!!!) ale była u dentysty. Zawsze to coś. Wiem, że do gina wybieram się dłużej, ale tak sobie ostatnio pomyślałam, że jak skończę brać leki to wtedy porobię wszystkie badania i zaczniemy z TŻetem starania na całego. Będzie się działo!!
Do lekarza maaaaaaaaaaaarsz!

Cytat:
Dzięki skarbeńku, ja też się cieszę, więcej uczniów = więcej wacików .
Cieszę się, że tak cudnie układa Ci się z TŻetem!!
Ps. Ale mnie zafascynowała ta Twoja pidżamka w żabki.... Pokaaaa!!!!
Chcesz zawału dostać?:P Oszczędzę Cię

OOoooo, bardzo mi się podoba torebeczka! Śliczna jest! (o ile dobrze pamiętam masz fajną beżową czapę zimową, będzie pasować kolorystycznie torebina)
A cienie? Hmmm te pierwsze jakieś takie, jak dla mnie za jaskrawe, wyglądają jak farby drugi zestaw bardziej przypadł mi do gustu, fajne perłowe, stonowane kolorki Chyba, że lubisz ostrzejsze to wtedy 1 zestawik jak znalazł

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
niedziela-zwarzonam-a tu heca-kilo mniej bez totalnej diety-moglbo by tak byc zawsze;D
aaaaaaaaaaaale, dzis 1 dzien kolejenj diety, jak narazie sniadanie zaliczone, pnauje byc piekna zgrabna i powabna juz na dnich takze wiecie, jak zoabczycie gdzies na ulicy cień człowieka to bede super chuda ja;D tiaaa....chyba za 300lat haha
Gratki
Gdzie za 300 lat? Już pewnie w następne wakacje będziesz śmigać jako chuda dżaga!

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Wczoraj znowu byłam na dyskotece, ale chyba już ostatni raz w tym roku, znudziło mi się szczerze mowiąc Wojtek tez był z nami jako jedyny rodzynek I mam mętlik w głowie co do jego osoby, dobrze musze się przyznac, że jednak chyba wcale nie jest mi taki obojętny to znaczy chciałabym go lepiej poznac żeby ewentualnie potem nie żałowac
Idę sobie jeszcze troszkę polezec bo się nie wyspałam
Miłego dnia kobietki
O proszę, imprezujemy aż miło No, a co do Wojtka, nie pozostaje Ci nic innego, jak tylko spotykać się z nim i lepiej go poznawać, a potem zobaczymy, czy coś więcej wykiełkowało

Cytat:
Reszta pewie je obiad
Właściwie to śniadanie Wstałam po 12

Cytat:
Eee tam będziesz tyrać w kuchni , wysmaruj się cała bitą śmietaną albo jak chcesz żeby było dietetycznie, to np. posyp się musli i będzie przez żołądek do serca

BRY pięknym Paniom
Miałam koszmarną noc. Najpierw nie mogłam zasnąć do 2, potem Tż napisał smsa, że szuka po mieście brata bo się spił, dzwonił, że nie ma jak wrócić i jacyś kolesie się do niego czepiają.... No to nerwówka na tapecie i już nie mogłam spać do 3... Jakoś zasnęłam, a o 5 rano tacie zachciało się rozmrażać lodówkę i obudził mnie wieeelki huk przewalanych mrożonek. Bosko. Spałam do 12, mogłabym dłużej, ale za ścianą jakieś małżeńskie kłótnie, jak co niedziela... Teraz siedze z mocną kawą, zjadłam śniadanie, wzięłam pobudzający prysznic i czekam, aż mnie łeb przestanie boleć;/

Miłej niedzielki skarby kochane

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-11-15 o 13:19
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 15:17   #1662
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Hej słonka!
Ponieważ wchodzę na nasz wspaniały wątek rzadko i potem nadrabiam długo posty, a czasu nie starcza mi żeby odpisać postanowiłam co następuje: Będę zaglądać częściej, ale na krócej i wtedy będę mogła nadrobić co i jak
U mnie dzisiaj bardzo przyjemna niedziela i sporo ruchu. Cały czas trenuję tenisa stołowego w domowej bibliotece i jestem coraz lepsza (nie chwaląc się )
Oprócz tego byłam wczoraj na spacerku z mamą i Jarkiem, bo pogoda była piękna. Zamierzam też zacząć jeździć na rowerku stacjonarnym
Także niedługo może zawitam na wątku szczuplutka i piękna
A skąd u mnie taka motywacja? Ano w grudniu chcę się wybrać na rekonesans sukien ślubnych Nie mogę się już doczekać przymierzania... będzie bosko!
Jeśli chodzi o "Rewers" to nie mogę się doczekać aż dotrze do naszego zacofanego kina.. wybiorę się na 100 %.
Kostko! Ja chcę taką ładną herbaciarkę! Naprawdę są śliczne.
Trzymajcie się! Zajrzę jutro z samego rana

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 16:16   #1663
fiolusiek
Zakorzenienie

JoyceSky gratuluje i zazdroszcze ale obowiazkowo musisz wrocic na watek bo inaczej....
Stary 2009-11-15, 18:08   #1664
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
JoyceSky gratuluje i zazdroszcze ale obowiazkowo musisz wrocic na watek bo inaczej....
Wróciłam na dobre

Stary 2009-11-15, 18:14   #1665
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam na dobre
trzymamy za slowo
Stary 2009-11-15, 18:33   #1666
Kostka09
Zakorzenienie

Hello,
troche mam dzisiaj smetny dzien, tzn mam dostac @ i czuje sie ciezka, gruba, brzydka i wogole do przeczytalam Was ale nie jestem wstanie dzisiaj nic mądrego napisac Joyce zrobie Ci herbaciarke tylko jak zamowie nowe pudeleczka, i jak sie wyrobie z prezentowymi ale zrobie Ci za ksiazeczke
bylam dzisiaj w krakowie ale mnie wykanczaja galerie handlowe i nigdy nic nie moge tam kupic dlatego w poszukiwaniu nowej torby udaje sie na allegro
Stary 2009-11-15, 19:32   #1667
virginia
Zakorzenienie

Wieczorne hello

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
Dźińdobty:P
Ale Ci dobrze, też tak chcę!!!

Cytat:
I mam mętlik w głowie co do jego osoby, dobrze musze się przyznac, że jednak chyba wcale nie jest mi taki obojętny to znaczy chciałabym go lepiej poznac żeby ewentualnie potem nie żałowac
Otóż to, otóż to!! Ja tam trzymam kciuki, może jeszcze coś pięknego z tego wyniknie .

Cytat:
OOoooo, bardzo mi się podoba torebeczka! Śliczna jest! (o ile dobrze pamiętam masz fajną beżową czapę zimową, będzie pasować kolorystycznie torebina)
A cienie? Hmmm te pierwsze jakieś takie, jak dla mnie za jaskrawe, wyglądają jak farby drugi zestaw bardziej przypadł mi do gustu, fajne perłowe, stonowane kolorki Chyba, że lubisz ostrzejsze to wtedy 1 zestawik jak znalazł
Dobrze pamiętasz, i też myślę, że będzie pasować . Co do cieni też masz rację . Widzisz jaka zgodna jestem?

Cytat:
Hej słonka!
A skąd u mnie taka motywacja? Ano w grudniu chcę się wybrać na rekonesans sukien ślubnych Nie mogę się już doczekać przymierzania... będzie bosko!
Ale fajnie!!!

Cytat:
Wróciłam na dobre
No ja myślę

Cytat:
dlatego w poszukiwaniu nowej torby udaje sie na allegro
Ech te allegro, ja też wyszukałam kilka świetnych rzeczy i teraz myślę, jak tu je wszystkie zdobyć i nie zbankrutować jednocześnie .

Limonka chyba nam zasnęła w wannie? I to chyba Ty pytałaś mnie o książki? Kupiłam nową książkę Cobena (ostatnio czytam gł. sensacje/kryminały) i Jodi Picoult 'Dziewiętnaście minut'. Picoult jeszcze nie czytałam, wzięłam ją tak na próbę, przymierzałam się do tego już od dłuższego czasu po pochlebnych recenzjach, również wizażanek. A następna w kolejce będzie chyba książka Erici Splinder i Tess Gerritsen - również kryminały, podobno niezłe, nie dowiem się póki nie spróbuję, prawda? .

No to lecę poczytać.
Miłego wieczorku!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 20:51   #1668
Kostka09
Zakorzenienie

wiec ide dalej pograzyc sie w ksiazcenic innego mi sie juz dzisiaj nie chce
Stary 2009-11-15, 21:00   #1669
ines85
Zadomowienie

A ja dziś pół dnia siedziałam u Wojtka...potem przyjechał jego brat z dziewczyną więc zrobiło się wesoło....
I mam mały mętlik w głowie...oni już mnie do rodziny wliczyli upssssssss

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 21:09   #1670
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś pół dnia siedziałam u Wojtka...potem przyjechał jego brat z dziewczyną więc zrobiło się wesoło....
Stary 2009-11-15, 21:13   #1671
ines85
Zadomowienie

Cytat:
to wcale nie jest śmieszne
Stary 2009-11-15, 21:22   #1672
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
to wcale nie jest śmieszne
Ja sie wcale nie śmieje, tylko uśmiecham...
Stary 2009-11-16, 07:24   #1673
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Hello,
troche mam dzisiaj smetny dzien, tzn mam dostac @ i czuje sie ciezka, gruba, brzydka i wogole do przeczytalam Was ale nie jestem wstanie dzisiaj nic mądrego napisac Joyce zrobie Ci herbaciarke tylko jak zamowie nowe pudeleczka, i jak sie wyrobie z prezentowymi ale zrobie Ci za ksiazeczke
bylam dzisiaj w krakowie ale mnie wykanczaja galerie handlowe i nigdy nic nie moge tam kupic dlatego w poszukiwaniu nowej torby udaje sie na allegro
AAAA! Naprawdę, naprawdę??? Jesteś wspaniała!
Co do Krakowa to maaan, ile ja bym dała żeby się tam na zakupy wybrać. Tam mają firmowy sklep MACa i jakbym tam weszła to chyba już by mnie stamtąd nie byli w stanie wyciągnąć.
Cytat:
Limonka chyba nam zasnęła w wannie? I to chyba Ty pytałaś mnie o książki? Kupiłam nową książkę Cobena (ostatnio czytam gł. sensacje/kryminały) i Jodi Picoult 'Dziewiętnaście minut'. Picoult jeszcze nie czytałam, wzięłam ją tak na próbę, przymierzałam się do tego już od dłuższego czasu po pochlebnych recenzjach, również wizażanek. A następna w kolejce będzie chyba książka Erici Splinder i Tess Gerritsen - również kryminały, podobno niezłe, nie dowiem się póki nie spróbuję, prawda? .
A jak oceniasz nowego Cobena, bo kupiłam i stoi na półce w kolejce do przeczytania
Cytat:
Hmmmm... ciężka sytuacja. My tu Ci cały czas radzimy żebyś szła na całość, a chłopak zaczyna się poważnie angażować. Może teraz warto by było delikatnie ostudzić jego zapał. Chyba, że to wszystko Ci odpowiada - wtedy super, ale w przeciwnym razie chyba lepiej jakoś z nim porozmawiać, że dla Ciebie na razie to takie mało zobowiązujące spotkania, że chcesz go lepiej poznać. Może dobrze by było się spotykać na neutralnym gruncie - na mieście, w kafejkach? Bo poznawanie rodziny to już kolejny step i w razie czego może być Ci trudno się wycofać

U mnie w dalszym ciągu OK. Staram się nadrobić wszystkie moje gazetki, które regularnie co miesiąc czytuję (czyli Elle, Uroda, Glamour, In Style i Exklusiv), ale nawet na to z trudem znajduję czas.
Ale wczoraj po długiej przerwie udało mi się w końcu jakiś film obejrzeć. A właściwie nie "jakiś" tylko bardzo dobry film - "Chłopiec w pasiastej piżamie" - polecam! http://www.filmweb.pl/f420136/Ch%C5%...C5%BCamie,2008

Stary 2009-11-16, 07:29   #1674
Kostka09
Zakorzenienie

Co tu od rana nikogo???
ja sie troche nie wyspałam, głowa mi peka niech juz dostane ten@ bo zjem chyba lodowke z kopytami po prostu jem i jem...

tysia - kg to zawsze cos mnie to sie juz dawno nie udało ale staram sie od dzisiaj przestać uzalac nad swoim odbiciem w lustrze i coś z tym zrobic

byłam dzisiaj juz w biedronie po ksiazke Zafona byla całe 3 zł tańsza umówiłam się dzisiaj z kumpela ze studiów na małe piffo ale zamierzam nie grzeszyc wiecej

lece na drugą kawe i mam nadzieje, z ejak wroce bedzie tu cała strona nowych postów
miłego dnia babki
Stary 2009-11-16, 08:05   #1675
Niuniuska
Wtajemniczenie

Halio, halio!

Wpadłam się tylko przywitać bo na więcej nie mam teraz czasu. Zmykam na uczelnię

Całuję czule, miłego dnia kochane skarby!

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 08:14   #1676
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
jak bylam u M drugi raz to jego kolega byl troche zdziwiony ze przyszlam do niego bo wczesniej zadne panienki do niego nie przychodzily a i wtedy zaczal do niego gadac ''Ta Twoja" dziwne okreslenie ale coz dopiero po jakis 3 tygodniach uslyszalam te piekne i iscie romantyczne pytanie; ''CHCESZ ZE MNA BYC?" wiec i Ty zaczekaj troche wszystko w swoim czasie a do tego czasu mozesz sie zastanowic nad tym czego chcesz

hello w sumie to wpadlam sie przywitac tylko i pochwalic bo zaraz lece robic domowe porzadki i pocwiczyc na wadze dzis zobaczyłam -1 kg czyli jest juz w sumie -3 byc moze ten spadek spowodowany jest tym ze pilam alkohol wieczorem ale i tak sie ciesze i mam motywacje jak do ostatek uda mi sie jeszcze zgubic z 2 kg to bede mega szczesliwa ale wiem ze musze sie do tego ostro zabrac
Stary 2009-11-16, 09:06   #1677
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
hello w sumie to wpadlam sie przywitac tylko i pochwalic bo zaraz lece robic domowe porzadki i pocwiczyc na wadze dzis zobaczyłam -1 kg czyli jest juz w sumie -3 byc moze ten spadek spowodowany jest tym ze pilam alkohol wieczorem ale i tak sie ciesze i mam motywacje jak do ostatek uda mi sie jeszcze zgubic z 2 kg to bede mega szczesliwa ale wiem ze musze sie do tego ostro zabrac
Gratuluję zgubionych kilogramów!

Stary 2009-11-16, 09:25   #1678
Kostka09
Zakorzenienie

Co myslicie o takiej torebce...strasznie jest smieszna??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=816164430
Stary 2009-11-16, 09:37   #1679
QNadiaQ
Raczkowanie

GG do QNadiaQ

Witam perełki podczytałam ale odpisze wam wieczorem myśle... bo teraz jestem chwilowo.. i tylko wytłumacze wam moją nie obecność Zaczne od tamtej nocy wyprzedaży otóż to nic nie kupiłam ale zakochałam się w jednej bluzce która opublikuje urzekła mnie też jedna sukienka ale cóż albo mam o 6cm za dużo w tali albo to był sklep na anorektyczki :P zakupy wypadły wiec srednio ale za to noc z przyjaciółkami jest dla mnie super ogółem weekend przenudziłąm jakoś .. dieta upadła całkowicie ale już na dziś jadłospis jest idealny nie poszłam dziś na zajęcia szkolne , i siedze w domku integrując się z moim szczeniakiem włąsnie byłamz nim na spacerku po czym musiałąm go wykąpać... wszystkie ciuszki do prania ale Boggie jest chociaż czysty i pachnący do wieczorka

ps:załaczam zdjęcie ale nie patrzcie na moją mine :P
http://img23.imageshack.us/i/dscn5060.jpg/

www.calawtrawie9.fbl.pl

Edytowane przez QNadiaQ
Czas edycji: 2009-11-16 o 09:49
QNadiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 11:09   #1680
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję zgubionych kilogramów!
dziekuje

Kostko torebka mi sie nawet podoba tylko te koty ja szpeca

QNadiaQ a co do Ciebie to powiem tak; bluzka ladna, maskuje fajnie brzuszek ale troche cie pogrubia, dobrze by bylo jakby byla krotsza, ale nie jest zle

Edytowane przez fiolusiek
Czas edycji: 2009-11-16 o 11:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości