|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dzień dobrrrrrrrrrrrrry
Cytat:
Mnie oczarował inteligentnym dowcipem, ciekawą konwencją (nigdy nie widziałam tak udanego skrzyżowania czarnej komedii, kryminału, komedii romantycznej i groteski), klimatem (prawie cały film jest czarno-biały, a scenografia, kostiumy rekwizyty sprawiają, że czujesz się jakbyś przeniosła się na chwilę w lata 50-te) i chyba przede wszystkim grą aktorską. Anna Polony, Krystyna Janda, Marcin Dorociński... Chylę czoła... Drażniła mnie tylko mocno przerysowana Buzkówna, ale może dlatego, że w ogóle za nią nie przepadam... Ciekawa jestem Twoich odczuć Bardzo mnie to cieszy! Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie tylko lepiej Trzymamy za słowo! Noc wyprzedaży... Na sam widok tych słów adrenalinka mi skoczyła z samego rana Koniecznie pochwal się co upolowałaś! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przecież jest nawet znane powiedzenie: 'student niewsypany, student zły' Eeee... A może to leciało jakoś inaczej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie nam bardzo miło ![]() Cytat:
Pochwal się zakupkami i koniecznie napisz jakie książki upolowałaś.Cytat:
Dogadzanie sobie to teraz Twój obowiązek Przecież musisz dbać o dobry humor nie tylko swój, ale też Gabi ![]() Jak plany na dziś, robaczki? Ja oczywiście niedługo zmykam do szkoły, a później pewnie zafunduję sobie spokojne, leniwe popołudnie w domu z dłuuuuugą aromatyczną kąpielą, maseczką, jakimś dobrym jedzonkiem i filmem 'Maria Antonina', który upolowałam z ostatnią 'Vivą'. Obudziłam się dziś jakaś nie w sosie i mam wrażenie, że może to być właśnie to czego mi potrzeba, by znów wrócił mi humor i życiowa energia ![]() Całuję Was wszystkie mocno, mocno, mocno, życzę miłej niedzieli i obiecuję, że zaklikam później
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ide na sniadanko, a wogolw to wciagnelam sie w ? "Millennium, męzczyzni którzy nienawidza kobiet" Larssona i troche póżno poszlam spac ![]() potem wpadne
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
ale i tak sie ciesze ze moge z nim teraz byc bo wiecie tylko szkoda ze to taki pracoholik ale i tak go uwielbiam
|
|
|
|
#1654 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
Cytat:
Trzymamy Cię za słowo!! O rany, kobieto, podniosłaś mi ciśnienie z samego rana!! Gdzie to było i czemu mnie tam nie było? ![]() Cytat:
![]() A co Ci się stało w szyjkę, bo chyba coś nie doczytałam? Cytat:
w poszukiwaniu spodni, torby, paletki (narobiłaś mi smaka na nią, cholero!! ) i innych niezbędnych do funkcjonowania rzeczy . Żeby tego było mało planuję jeszcze jutro ruszyć na rajd po okolicznych sklepikach .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
A 2 kilo mniej szczerze gratuluję , u mnie waga ostatnio uparcie stoi w miejscu Cytat:
.Cytat:
![]() Dzięki skarbeńku, ja też się cieszę, więcej uczniów = więcej wacików .Cieszę się, że tak cudnie układa Ci się z TŻetem!! Ps. Ale mnie zafascynowała ta Twoja pidżamka w żabki... ![]() . Pokaaaa!!!!![]() Cytat:
O rany, przecież ja za 20 minut mam być u brata, z którym jedziemy na basen, a jeszcze żem w pieleszach .Spytam więc jeszcze tylko migiem, co myślicie o: http://www.allegro.pl/item813818252_...romocja_1.html http://www.allegro.pl/item816311375_...ki_karmel.html http://www.allegro.pl/item817468846_...a_wysylka.html
|
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
Dźińdobty:P
niedziela-zwarzonam-a tu heca-kilo mniej bez totalnej diety-moglbo by tak byc zawsze;D aaaaaaaaaaaale, dzis 1 dzien kolejenj diety, jak narazie sniadanie zaliczone, pnauje byc piekna zgrabna i powabna juz na dnich takze wiecie, jak zoabczycie gdzies na ulicy cień człowieka to bede super chuda ja;D tiaaa....chyba za 300lat haha a pozatym, byłam w piatek u mlodych małżonków;D obejrzałam pokoik, wlosy, i plytke weselna i poplotkowałysmy sobie dosc konkretnie hihihi ![]() a teraz lecemmmmmmmmmmmmmm;*
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
Virgiono to zaszalałaś jednym słowem z tymi zakupami
wrzuc potem jakieś fotki![]() Limonko moje plany na dziś to takie, iż będę odpoczywac ![]() Tysia gratuluje utraty 1 kg ![]() Fiolusiek i Mamrotko i dla całej reszty Wczoraj znowu byłam na dyskotece, ale chyba już ostatni raz w tym roku, znudziło mi się szczerze mowiąc Wojtek tez był z nami jako jedyny rodzynek I mam mętlik w głowie co do jego osoby, dobrze musze się przyznac, że jednak chyba wcale nie jest mi taki obojętny to znaczy chciałabym go lepiej poznac żeby ewentualnie potem nie żałowac Idę sobie jeszcze troszkę polezec bo się nie wyspałam Miłego dnia kobietki
|
|
#1658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Reszta pewie je obiad
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak siedze i juz lookam na przepisy na swieta na jakies salatki ii dietetyczne ciacho
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1661 | ||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że skutecznie odpędzisz te złe fluidy i dobry humorek wróci!Cytat:
![]() Cytat:
Do lekarza maaaaaaaaaaaarsz! ![]() Cytat:
Cytat:
)A cienie? Hmmm te pierwsze jakieś takie, jak dla mnie za jaskrawe, wyglądają jak farby drugi zestaw bardziej przypadł mi do gustu, fajne perłowe, stonowane kolorki Chyba, że lubisz ostrzejsze to wtedy 1 zestawik jak znalazł ![]() Cytat:
![]() Gdzie za 300 lat? Już pewnie w następne wakacje będziesz śmigać jako chuda dżaga! Cytat:
No, a co do Wojtka, nie pozostaje Ci nic innego, jak tylko spotykać się z nim i lepiej go poznawać, a potem zobaczymy, czy coś więcej wykiełkowało![]() Właściwie to śniadanie Wstałam po 12![]() ![]() Cytat:
![]() BRY pięknym Paniom Miałam koszmarną noc. Najpierw nie mogłam zasnąć do 2, potem Tż napisał smsa, że szuka po mieście brata bo się spił, dzwonił, że nie ma jak wrócić i jacyś kolesie się do niego czepiają.... No to nerwówka na tapecie i już nie mogłam spać do 3... Jakoś zasnęłam, a o 5 rano tacie zachciało się rozmrażać lodówkę i obudził mnie wieeelki huk przewalanych mrożonek. Bosko. Spałam do 12, mogłabym dłużej, ale za ścianą jakieś małżeńskie kłótnie, jak co niedziela... Miłej niedzielki skarby kochane
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-11-15 o 14:19 |
||||||||||||
|
|
|
#1662 |
|
Zadomowienie
|
Hej słonka!
Ponieważ wchodzę na nasz wspaniały wątek rzadko i potem nadrabiam długo posty, a czasu nie starcza mi żeby odpisać postanowiłam co następuje: Będę zaglądać częściej, ale na krócej i wtedy będę mogła nadrobić co i jak U mnie dzisiaj bardzo przyjemna niedziela i sporo ruchu. Cały czas trenuję tenisa stołowego w domowej bibliotece i jestem coraz lepsza (nie chwaląc się )Oprócz tego byłam wczoraj na spacerku z mamą i Jarkiem, bo pogoda była piękna. Zamierzam też zacząć jeździć na rowerku stacjonarnym Także niedługo może zawitam na wątku szczuplutka i piękna A skąd u mnie taka motywacja? Ano w grudniu chcę się wybrać na rekonesans sukien ślubnych Jeśli chodzi o "Rewers" to nie mogę się doczekać aż dotrze do naszego zacofanego kina.. wybiorę się na 100 %. Kostko! Ja chcę taką ładną herbaciarkę! Naprawdę są śliczne. Trzymajcie się! Zajrzę jutro z samego rana |
|
|
|
#1664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
troche mam dzisiaj smetny dzien, tzn mam dostac @ i czuje sie ciezka, gruba, brzydka i wogole do ![]() bylam dzisiaj w krakowie ale mnie wykanczaja galerie handlowe i nigdy nic nie moge tam kupic dlatego w poszukiwaniu nowej torby udaje sie na allegro![]() |
|
|
|
#1667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wieczorne hello
![]() Cytat:
Cytat:
.Cytat:
. Co do cieni też masz rację ![]() Cytat:
No ja myślę ![]() Ech te allegro, ja też wyszukałam kilka świetnych rzeczy i teraz myślę, jak tu je wszystkie zdobyć i nie zbankrutować jednocześnie .Limonka chyba nam zasnęła w wannie? I to chyba Ty pytałaś mnie o książki? Kupiłam nową książkę Cobena (ostatnio czytam gł. sensacje/kryminały) i Jodi Picoult 'Dziewiętnaście minut'. Picoult jeszcze nie czytałam, wzięłam ją tak na próbę, przymierzałam się do tego już od dłuższego czasu po pochlebnych recenzjach, również wizażanek. A następna w kolejce będzie chyba książka Erici Splinder i Tess Gerritsen - również kryminały, podobno niezłe, nie dowiem się póki nie spróbuję, prawda? .No to lecę poczytać. Miłego wieczorku!
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
wiec ide dalej pograzyc sie w ksiazce
nic innego mi sie juz dzisiaj nie chce
|
|
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś pół dnia siedziałam u Wojtka...potem przyjechał jego brat z dziewczyną więc zrobiło się wesoło....
![]() I mam mały mętlik w głowie...oni już mnie do rodziny wliczyli upssssssss
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1673 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Krakowa to maaan, ile ja bym dała żeby się tam na zakupy wybrać. Tam mają firmowy sklep MACa i jakbym tam weszła to chyba już by mnie stamtąd nie byli w stanie wyciągnąć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie w dalszym ciągu OK. Staram się nadrobić wszystkie moje gazetki, które regularnie co miesiąc czytuję (czyli Elle, Uroda, Glamour, In Style i Exklusiv), ale nawet na to z trudem znajduję czas. Ale wczoraj po długiej przerwie udało mi się w końcu jakiś film obejrzeć. A właściwie nie "jakiś" tylko bardzo dobry film - "Chłopiec w pasiastej piżamie" - polecam! http://www.filmweb.pl/f420136/Ch%C5%...C5%BCamie,2008 |
|||
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu od rana nikogo??? ja sie troche nie wyspałam, głowa mi peka niech juz dostane ten@ bo zjem chyba lodowke z kopytami po prostu jem i jem...![]() tysia - kg to zawsze cos mnie to sie juz dawno nie udało![]() byłam dzisiaj juz w biedronie po ksiazke Zafona byla całe 3 zł tańsza![]() lece na drugą kawe i mam nadzieje, z ejak wroce bedzie tu cała strona nowych postów ![]() miłego dnia babki |
|
|
|
#1675 |
|
Wtajemniczenie
|
Halio, halio!
![]() Wpadłam się tylko przywitać bo na więcej nie mam teraz czasu. Zmykam na uczelnię Całuję czule, miłego dnia kochane skarby!
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bylam u M drugi raz to jego kolega byl troche zdziwiony ze przyszlam do niego bo wczesniej zadne panienki do niego nie przychodzily a i wtedy zaczal do niego gadac ''Ta Twoja" dziwne okreslenie ale coz dopiero po jakis 3 tygodniach uslyszalam te piekne i iscie romantyczne pytanie; ''CHCESZ ZE MNA BYC?" wiec i Ty zaczekaj troche![]() hello jak do ostatek uda mi sie jeszcze zgubic z 2 kg to bede mega szczesliwa ale wiem ze musze sie do tego ostro zabrac |
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Co myslicie o takiej torebce...strasznie jest smieszna??
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=816164430 |
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
Witam perełki
podczytałam ale odpisze wam wieczorem myśle... bo teraz jestem chwilowo.. i tylko wytłumacze wam moją nie obecność Zaczne od tamtej nocy wyprzedaży otóż to nic nie kupiłam ale zakochałam się w jednej bluzce która opublikuje urzekła mnie też jedna sukienka ale cóż albo mam o 6cm za dużo w tali albo to był sklep na anorektyczki :P zakupy wypadły wiec srednio ale za to noc z przyjaciółkami jest dla mnie super ogółem weekend przenudziłąm jakoś .. dieta upadła całkowicie ale już na dziś jadłospis jest idealny nie poszłam dziś na zajęcia szkolne , i siedze w domku integrując się z moim szczeniakiem włąsnie byłamz nim na spacerku po czym musiałąm go wykąpać... wszystkie ciuszki do prania ale Boggie jest chociaż czysty i pachnący do wieczorka ps:załaczam zdjęcie ale nie patrzcie na moją mine :P http://img23.imageshack.us/i/dscn5060.jpg/
Edytowane przez QNadiaQ Czas edycji: 2009-11-16 o 10:49 |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Kostko torebka mi sie nawet podoba ![]() QNadiaQ a co do Ciebie to powiem tak; bluzka ladna, maskuje fajnie brzuszek ale troche cie pogrubia, dobrze by bylo jakby byla krotsza, ale nie jest zle
Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-11-16 o 12:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.

ale i tak sie ciesze ze moge z nim teraz byc bo wiecie
, u mnie waga ostatnio uparcie stoi w miejscu 
zycze wam tego

Do lekarza maaaaaaaaaaaarsz! 

upssssssss