|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Kochane,
gdzie można kupić papierowe foremki do muffinek?!
|
#482 |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek wszystkim
![]() a mnie się waga zepsuła(od tego włażenia ciągłego chyba ) jakby wyczuła że w drodze nowa, czyli jednak dobrze zrobiłam z tym zakupem odstawiłam dziecinkę moją do przedszkola i jakoś wzieło mnie zakupy witaminki Vitamin-plus dla kobiet Olimpu podobno bardzo dobre, używała może któraś?? plus do tego magnez z potasem No i coś dla ciała Srub-masaż antycellulitowy/podobno w połączeniu z kremem daje niezłe efekty ![]() bo u mnie też jakoś z tym brzuszkiem nie teges aha i krem pod oczy rozjaśniający bo twarz mi schudła i wstrętne wory pod oczami wyszły ![]() matko kiedy ja to wszystko uklepie i wmasuje pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- ja ostatnio kupiłam w sklepie z art.gospodarstw domowego |
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
A ja ostatnio kupiłam na allegro. Za 150szt dałam chyba niecałe 5 zł. Tylko musisz wybrać odpowiedni rozmiar.
|
|
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Najpierw dzień dobry wszystkim dukającum
Miałam kiepski dostęp do kompa przez parę dni ale już dołączam i jadę z wami dalej . Zaczęłam czytać zaległe strony le poległam i część omijam bo zanim bym doczytała to znowu nie miałabym czasu nic skrobnąć jako że w domu mały szpital obydwie lalki chore . U mnie dziś na wadzę równe 65,00 czyli jeszcze jakieś 5kilosów i III etapik---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
A ja jeszcze nie zebrałam się do muffinek bo bałam się że papierowe foremki mi się spalą
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny. Ja z papierowych foremek nie byłamzadowolona, bo przy pieczeniu mi się rozłożyły. Szukam teraz takich silikonowych. Wiem, że w lidu będą za chyba tydzień z teflonu.
U mnie niestety zastój trwa już 10 dni. Wczoraj to nic innego tylko mięsko jadłam i to w dużych ilościach. Myślałam, że coś ruszy a tu dalej nic. Ale dzielnie czekam i się nie daję. Gratuluję spadków Wam wszystkim. Aha co do obwisłych brzuszków to ja też walczę i smaruję sie 2 razy dziennie rozgrzewającym serum z Evelline.
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wiecie gdzie we Wrocku są muffinki? Zauważyłam, że część z was jest z tego pięknego miasta, więc może któraś zechce kupić sobie ze mną na allegro, na pół? a przy okazji jakaś herbatka jak tylko wyzdrowieje, bo ostatnio grypaaaa... :/
|
|
|
|
#487 |
|
Rozeznanie
|
tez mi sie wydaje, ze foremki do muffinek mozna dostac w sklepie gospodarstwa domowego.
tak, tak lidl, sklepy tchibo, moze nawet pepco czy jysk, tez maja pierdołki do kuchni ![]() a gdzie wy kupujecie olej parafinowy?? ![]() słuchajcie kochane, kupiłam w empiku nowa ksiazke dukana ![]() dla mamy jest bardzo ładnie zrobiona, podzielona na fazy, wszystko pieknie wizualnie zaprojektowane, tak aby łatwo mozna było odnalesc tresci potrzebne (tabelki co mozna a co nie w danej fazie, na marginesie ciekawostki, porady, dodane nowe przepisy, mało ale zawsze cos, bilansy do kazdej fazy itp acha, jest tez watek poswiecony cwiczeniom, ruchowi, nawet opis super cwiczonka) 39złjezeli ktos by chciał moge zrobić foty naprawde polecam poczatkujacym, ktorzy lubia miec pod reka wiedze, bardzo latwo sie z niej krzysta, dzieki tabelkom i kolorowym stronom mozna szybko odnalesc wskazowki/ jezeli juz to było, sie powtarzam to sorki
Edytowane przez jagoda83 Czas edycji: 2009-11-16 o 12:10 |
|
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
ja jestem po P+W i nawet nie wchodzę na wage bo u mnie strasznie skacze po warzywach ![]() Ja foremki do muffinek robiłam z foli aluminiowej bo koo mnie nigdzie nie było . A teraz zycze wam miłego dnia i uciekam bo mi dzicko z koleżanka mieszkanie demoluja
|
#489 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was. Zaleglosci z weekendu przeczytam dopiero wieczorem, bo teraz w pracy mnie cisna, zebym pracowala. Fanaberie takie maja ci moi szefowie.
![]() A tak w ogole, to musze sie pochwalic, ze zaliczylam w sobote romatyczna kolacje w restauracji z Aktualnym, gdzie grzecznie wcinalam najlepsze rybki i brokulki. No ale tez zgrzeszylam. Wytrabilam prawie butelke bialego polwytrawnego wina. Nie umialam sie oprzec... wysmienite, rocznik... drogie bylo... z kolekcji Aktualnego, ktory wspanialomyslnie czestowac mnie postanowil... no to wypilam Kaca mialam za kare, a w niedziele spadek wagi do 71 kg chyba na ostrzezenie jako "ostatnia szanse".Nie wiem, moze batem mnie czy cos, bo mi glupoty po glowie chodza... A tak w ogole to upieklam wczoraj ciasto marchwiowe. Rewelacja mi wyszla. Podam przepis - oryginalny zmodyfikowalam do naszych potrzeb i wyprobowalam.
|
#490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jacie! czytasz w myslach moich kobieto ostatnio myslalam o takim placku ale nie znam nawet oryginalnego przepisu tylko pamietam jak babcia kiedys robila kul, dawaj, zrehabilitujesz sie tym za swoje grzechy yhy ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- kurde wytrawnego winka tez bym chlapnela
|
|
|
|
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nei masz mozliwosci zrobienia skanu ksiazki i wrzucenia pdfu?bo my tu mamy tyko wydanie z 2001roku, bez tabelek itd Ja wczoraj, zamiast spac do poludnia jak kazdy normalny czlowiek wstalam skoro swit, znaczy o 6 i niepomna lejacego deszczu udalam sie na poligon wojskowy za Londynem po to by przez 2h biec, wspinac sie na wzgorza, taplac w blocie, przedzierac przez wode siegajaca cyckow. Ubawilam sie niesamowicie. Nawet przez chwile bieglam obok Gordona Ramseya (to ten kucharz od klniecia) ale wyprzedzil mnie o 20minut. Ale on zaprawiony maratonczyl wiec mu wybaczam. Jak tylko bede miec fotki to wrzuce. Oficjalnie nie jestem juz normalna. hihi
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
||
|
|
|
#492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak sie jest gruszna, czyli bardziej dopakowana od pasa w dol, wyraznie zaznaczona talia, to wtedy wlasnie chudnie sie "od gory), a najgorzej schodzi z dzialu tylek, biodra na zawiasach i uda. Zgodzicie sie?
|
|
#493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no tak, yyy wlasnie, sie taplasz w blocie a przepisownia nie uzupełniona ![]() przylaczam sie do prosby - skan takiego noweksa wydania by siem nam przydal
|
|
|
|
|
#494 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() Wiolqn, no ja cie normalnie nie czaje kobieto! Wczoraj sie taplalas w blocie, a w sobote, taka okazja, tak pieknie zapierniczalo deszczem, wichrem i blotem, a Ty postanowilas pod koldra siedziec w domu...
|
|
#495 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Panie
Pisze prace magisterska na temat róznych technik odchudzania. Poszukuje osob (pań) ktore zechciałyby wziac udzial w ankiecie. Ankieta jest anonimowa i mailowa. interesują mnie kobiety ktore rozpoczely diete (najpózniej miesiac temu). Wyniki badania mogą Wam się w przyszlosci przydac do wyboru najbardziej skutecznej formy odchudzania. Zainteresowane panie prosze o maila na adres asafa@wp.pl. dziekuje za pomoc Alicja |
|
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zdecydowanie masz racje, ja jestem gruszka, ewidentnie, obojczyki stercza, w pasie to szok, odzyskalam swoja cudna talie (sorki ze tak malo skromnie ale to moj atut ) no ale dupa i biodra masakra i porazka, opona takoz, chyba przyjdzie majty korekcyjne zakupic
Edytowane przez Didier Czas edycji: 2009-11-16 o 13:08 |
|
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu mozecie sobie filmik obejrzec z tego co sie mniej wiecej dzialo ![]() http://hellrunner.co.uk/index.htm ja tez gruszka jestem. cycki, rzuch i talia polecialy a dupsko i dwa dabki jak staly tak stoja
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#498 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
. Pozdrawiam . ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W koncu idziesz do pracy wiec moze portfel sie zapelni ....hihihihihihi
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie tą skrobię dostałaś, pochwal się bo ja to już się zastanawiam czy przez internet nie zamówić, al ete koszty wysyłki to czterokrotnie jej wartość przekraczają.
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dukanki
cos pewnie wcisnełam. Drogie psiapsióły dukające jak jaPo dobrnięciu do końca zaległości stwierdzam 1. Miło jest dostać od Was żółte koszulki lidera ale my z'' wagą ciężką''startową na początku szybciej lecimy (do pewnego momentu) Ale same na to zapracowałyśmy i w porę przyszło oświecenie ![]() 2. teoria chudnięci gdzie nie trzeba u mnie się nie zgadza jestem dorodną gruchą ( góra 40/42 dół 46) i mi zleciało przedewszystkim z d... i ud. W sobotę wbiłam się w nowe dziny 42!!! Tyle moich teori. Wszystkim(ja też) które doznały dziś aktu ułaskawienia od,, strażnika'' gratuluję . Tym co stoją wytrwałości i cierpliwości. A słabnącym dużo siły! Nowym dzień dobryTeraz będę chwalipiętą po P+W dziś na wadze -1,3kgaaaaaaaa jaka radość
|
#502 |
|
Rozeznanie
|
czesc
ja melduje sie na 3 fazie.. przynajmniej tak mi sie wydaje. bo zjadlam na sniadnie 2 kromki chleba ziarnistego z szynka i salata radocha zjesc tak na sniadanie.. ![]() chociaz zeby ze 2 kg zgubic na tej 3 fazie i bedzie super. bede pisala nadal oczywiscie co i jak
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
|
|
#503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest najlepszy sposob wydawania pieniedzy - kupowanie mniejszych ubran Idziesz do pracy, pociagnij chlopa "do odpowiedzialnosci" nieco, ze musisz przeciez "jakos" wygladac w tej pracy Ze musi zainwestowac w nowe zarabianie zony Nie kupuj za duzo, bo szybko zacznie zlatywac z Ciebie. Rzeczy kluczowe jedynie. Ja obiecywalam sobie, ze NIC sobie nie kupie, poki nie schudne do konca, co z zalozenia bylo ciezka bzdura, bo wlasnie to te nowe spodnie, ktore teraz spadaja ciesza mnie bardziej niz wielgachne pantalony, w ktorych zmiescilabym psa z buda i jeszcze kawalek opolszczyzny...
|
|
#505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziś zakupiłam sobie grilla elektrycznego i jakiś dziwny mi kurczak wyszedł, może ktoś podrzuciłby dokładny przepis na dania z takiego grilla? mój chłop(ak) zajada się kiełbasą, a mi coś ten kurak nie smakuje. No i jak to cholerstwo się czysci? :/
|
|
#506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja czyscilam normalnie plynem i gabka... czekasz az wystygnie i czyscisz zalezy czy masz sciaga ta plyke czy nie jak masz sciagana to do zlewu i heja a jak nie to tak jak toster czyscisz. ja swoje piersi przyprawiam przyprawami i na grila i juz
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
|
|
|
#507 |
|
Rozeznanie
|
ja spadam dzisiaj wczesniej dziewczyny bo chcialabym zdazyc z Pasibrzuchem do lekarza, do przeczytania jutro, papa
|
|
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
Arta ja też dzisiaj grila kupiłam w Lidlu i jak na razie to w pracy go próbowałam na naszym chlebku dukanowym i jest ok, a w domku też na mnie cycki czekają jutro dam znać jak mi wyszły.
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
upieklam wczoraj kurczaka na piwie, niesamoiwty, tak soczystego kuraka jeszcze nei jadlam
|
|
|
|
#510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole to mam nowy awatarek Podoba Wam sie? Taki Motywator
80kg 29 IX 2009 -67.4 kg 23 lI 2010 I od nowa 75,3-74,6 - 73,7- 72,8- 71,9-71,2 - i znowu 74,1 i tak do usmiechnietej smierci... Cel 62 kg Edytowane przez lanka Czas edycji: 2009-11-16 o 17:16 Powód: dopisek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

) jakby wyczuła że w drodze nowa, czyli jednak dobrze zrobiłam z tym zakupem 

. U mnie dziś na wadzę równe 65,00 czyli jeszcze jakieś 5kilosów i III etapik

kul, dawaj, zrehabilitujesz sie tym za swoje grzechy yhy 

. Pozdrawiam .