![]() |
#2641 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
to masz zle dobrany stanik.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
ok domyslam sie wychodzi ze musze nosic 65E ale takich nigdzie nie ma. No ale wracajac do tematu to w jaim rozmiarze mam kupic gorset
![]()
#2643 |
Konto usunięte
|
jesli gorsety ktore chcesz kupic sa w rozmiarowce s, m itd, to odpusc, z s wyleje ci sie biust, m bedzie wisiec na ciele
mam jeden tego typu z h&m, uparlam sie, bo byl ladny, lezy bo nie widze zadnego zastosowania, nawet na domowej randce nie potrafi utrzymac sie na miejscu |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2645 |
Konto usunięte
|
zalezy do czego potrzebujesz, jesli to tylko na rozbierana randke do zalozenia na 15 minut, to moze byc taki z h&m, choc juz lepsze ma moim zdaniem marilyn
ale jesli msylsiz o czyms, co ma sie na tobie trzymac, zamiast jezdzic i przeszkadzac, to ponizej 150zl nie kupisz http://karoline.pl/galerie/g/gorset-...lack_10074.jpg http://www.karoline.pl/galerie/g/gor...87-r_10135.jpg http://i619.photobucket.com/albums/t...k/P9161922.jpg Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-11-17 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie chce mi się wymieniać. przeczytaj pierwszy post i znajdź sobie pobliski sklep stacjonarny lub jeśli wolisz sklep internetowy (to zadziwiające, ale praktycznie wszystkie DOBRE sklepy internetowe uwzględniają coś takiego jak ZWROT towaru bez podania przyczyny ![]() jakbym miała do wyboru: kupić sobie gorset albo dobry biustonosz, to bez wahania wybrałabym to drugie - mniejszy wydatek, poprawa kondycji biustu w cenie (o ile na jego kondycje możesz narzekać, jeśli nie, to kto wie, może miła przemiana Cię spotka, może nie). a gorset? no ładnie wygląda i nic poza tym. no i oczywiście przeczytaj: http://stanikomania.blox.pl/2009/02/...yc-stanik.html bo to też zadziwiające, jak mało kobiet umie ZAŁOŻYĆ stanik porządnie
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje za odpowiedz jestem zaskoczona ![]() ![]() ![]()
Żona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2009-11-17 o 12:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem zła w ogóle. Znowu wpadł mi w oko stylistycznie stanik... Triumpha. No rewelacja.
Dlaczego marki oferujące szeroką rozmiarówkę nie mają w ofercie praktycznie nic, co by mi przypadło do gustu na tyle, że chociażby "mogłabym kupić" poza jedną freyą retro plunge? ![]()
#2649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a ksozty przesylki.. ja sobei zawsze tlumacze, ze to taniej niz taksowka i oszczedza moj czas lazenia i marzniecia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z brytyjczyków (cenowo od najniższych): keia pink, curvy kate, panache, freya. osobiście preferuję brytyjczyki - rozmiary i kroje są dość przewidywalne, łatwo trafić ![]() jaki jest rynek bieliźniany w Białymstoku to nie wiem, możesz spróbować męczyć sprzedawców o wymienione polskie firmy, możesz zamawiać brytyjczyki. obstawiam z brytyjczyków rozmiar 30E z polskich okolice 65F (niestety, nasze firmy szyją jak chcą:/) no i możesz polować na allegro - kupujesz stanik za 40-50zł, jak nie podpasuje to albo sprzedajesz dalej przez allegro albo jakiejś koleżance ![]()
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Konto usunięte
|
la senza w promocji wychodzi kolo 50zl
allegro to tez niezla opcja |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
a zobaczcie jaka tu jets numeracja z niej wzchodzi ze powinnam miec 70D a mam taki jeden stanik z esotiq i ma malutkie miseczki
podoba mi siey tzch wzmienionzch pryey ciebie nelzen firm http://sklepkostar.pl/index.php?p22,model-025 http://sklepkostar.pl/index.php?p63,model-053 http://sklepkostar.pl/index.php?p141,model-082 http://www.ewabien.com/eshop/?prod,946 http://www.ewabien.com/eshop/?prod,852 http://www.ewabien.com/eshop/?prod,1041 http://www.ewabien.com/eshop/?prod,1129 http://www.ewabien.com/eshop/?prod,976 jej wogole tyle jest fajnych az mi sie w glowie kreci. wieczorem dokoncze ogladanie
Żona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2009-11-17 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Wtajemniczenie
|
a powinny WSZYSTKIE sklepy internetowe - takie są przepisy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
biegam dla Zabawy
|
Aaaa dziewczyny, mam pierwszego effuniaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaki on dekolt robi, kreseczka, podniesiony biust. ![]() Wzięłam ten: http://www.ewa-michalak.pl/product-p...la-Kratka.html Ale ściśliwe toto jest - wziełam 75, a mam 73 ściśle, 75 lużno, a tu obwód czuję. Nie jest źle, ale wyrażnie trzyma. Co do wykończenia - ładny, miseczki od środka czarne, ramiączka trochę dziwne, wolałabym białe ![]() ![]() ![]() Będę się sobie cały dzień w dekolt patrzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zadomowienie
|
powinny, owszem, my to wiemy, ale niektóre sklepy robią z tym problem
![]() w "naszych" probiuściastych sklepach przeważnie polityka zwrotów jest jasna - tyle i tyle dni i już. ach, kostar... jest kontrowersyjny^^' można spróbować, ale raczej mało kto zna ich modele
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Poważnie ktoś robi problem?
Albo ma w regulaminie jakis zapis o nieprzyjmowaniu zwrotów? Daj linka, to wyslę komu trzeba, że prawo łamią ![]()
#2659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2009-11-17 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Żona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2009-11-17 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Ponieważ bielizna zamawiana w celu dobrania rozmiaru powraca do nas najczęściej w stanie nie nadającym się do ponownej sprzedaży, nie wysyłamy więcej, niż dwóch kolejnych rozmiarów do przymiarki z jednego modelu. " jest to o tyle głupsze, że melissa dopiero się dorobiła sklepu stacjonarnego, więc jak dobrać rozmiar inaczej niż porównując sąsiednie? ale jestem prawie pewna, że jeszcze jeszcze jakiś inny sklep ma dziwną politykę zwrotów/wymian, ale teraz Ci nie znajdę
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z uwagi na to, że rzeczywiście jestem w stanie sobie wyobrazić jak mogą wyglądać staniki ze zwrotów, to po części ich rozumiem... Moja koleżanka pracowała w sklepie z bielizną i... jak pokazała mi jak wygląda biały stanik po kilku mierzeniach przez niekoniecznie bardzo dbające o higienę klientki to mnie cofnęło... I pewnie Melissa próbuje w podobny sposób chronić się przed stratami, bo kto będzie chciał kupić stanik z daleka wyglądający na nieświeży...?
![]() |
#2664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nic z plecow nie wygarne, musialabym rozstaw zeber zmienic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też słyszałam opowieści, jak to klientka przyjdzie do sklepu, mierzy i np. niechcący zaciągnie stanik pierścionkiem. i co? i jest problem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yh, aż sobie ten biały stanik wyobraziłam ![]() niestety to się nie tyczy tylko bielizny.. ileż to razy miałam ochotę przymierzyć jakąś jasną bluzkę w sklepie a tam cały dekolt osmalony we fluidzie czy innym obrzydlistwie.. a tak przy okazji: czy któraś z Was odsyłała effuniaka do zwrotu? długo czekałyście na zwrot pieniędzy? ja odesłałam dwa tygodnie temu i do dziś cisza, tydzień temu dostałam odpowiedź, że leży mnóstwo zwrotów i mój pewnie gdzieś tam jest(nic konkretnego, czy dotarł itp), a teraz pisałam drugiego meila i jeszcze odpowiedzi nie dostałam.. martwię się czy poczta czasem nie zżarła mojej paczki (do tego priorytetowej:/) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Konto usunięte
|
z tymi bialymi stanikami, to nie do konca jest brud... jesli skora jest opalona, stanik ja lekko obetrze i mamy brudna smuge, a jak ktoras uzywa samoopalacza to juz w ogole
choc wsiadajac do tramwaju, czy autobusu i wachajac co sie tam dzieje mozna zaryzykowac, ze moze jednak to brud... a bluzki w pudrze czy antyperspirancie to norma, ale to mi sie nie kojarzy z brudem, wroce do domu i tak przepiore w reku, wiec jest mi bez roznicy |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama regularnie się peelinguje i usuwam martwy naskórek, więc smug na ubraniach nie zostawiam, a wiem, że niektóre kobiety zostawiaja właśnie takie resztki naskórka. Nie wiem czy to nie ejest obrzydliwsze iz podkład... A biorąc pod uwagę statystyki zużycia środków czystości to jakoś mam obawy, że jednak często to jest to czego na skórze w ogóle byc nie powinno...
![]() |
#2669 |
Konto usunięte
|
stanik tak
ale samej mi sie nieraz zdarzylo zahaczyc policzkiem o bialy t-shirt i zaraz byl slad od pudru, a ciezko tak isc do miasta na zakupy specjalnie bez makijazu a co do opalania, nie uzywam samoopalacza, ale keidy chodzilam do solarium, choc jestem fanatyczka peelingow i robie przy kazdym myciu, to moje biale reczniki byly brazowobrudne juz po pierwszym uzyciu |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zadomowienie
|
Ja sobie nie wyobrażam coś pobrudzić przymierzając czy to ubranie, czy to stanik. Jeśli czuję się np. przepocona to nie przymierzam i tyle. Nigdy nie zdarzyło mi się ubrudzić przymierzaną rzecz i szkoda, że muszę cierpieć np. za panie, które to robią. Zawsze kiedy odsyłam rzeczy upewniam się po 5 razy czy mi przyjmą, ostatnio kupiłam TŻ buty w sklepie, w którym oczywiście można je oddać, niestety okazały się za małe a kiedy poszłam je oddać pani na mnie podejrzliwym wzrokiem czy nie były noszone? W związku z tym, że niestety ludzie różne rzeczy robią to sprzedawcy są podejrzliwi, szkoda.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.