|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
dzien dobry ;*
dzisiaj 7 lekcji. nie mam ósmego wf ![]() ale tak nie chce mi się isc do szkoły ;] JUSTYNA ![]() miłego dnia ;*[/QUOTE] Ja mam tylko 5, ale klasówkę z matmy, więc wolałabym te 7... ![]() Justyna, powodzenia ![]() ----- No to tego. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co w tych korkach jest? ![]() ![]() Bomba. ![]() ----------- Dobry, Żbiki ;* Idę dziś na siłownię i nie wiem czy tu będę po południu, bo jutro spr. z biologii. (wczoraj z bioli, jutro z bioli ![]() Także tego, może będę dopiero jutro. ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Justyna, go go go! Daj czadu!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Hej, Małże ;*
Ja tylko na chwilę. Chciałam się pochwalić i pożalić ![]() Miałam dziś spr. z wosu z ustrojów najważniejszych państw, trzeba było opisać kompetencje wszystkich organów, powiązania, inicjatywę ustawodawczą, itp. 15str. A4. ![]() A rano autobus się rozkraczył i naginałam z koleżankami 25min. piechotą. ![]() ![]() Ale, ale, żeby nie było, że tylko zrzędzę ![]() ![]() PS. Tak w ogóle,ktoś zauważył, że mnie nie było? ![]() ![]() Justyna, wierzę, że dziś będziesz Efekt Deszczu Drajwer ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-17 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
chyba mnie nie myli przekonanie, że Reg ma dzisiaj urodziny
![]() bo jak nie to skucha. wysłałam kartkę ![]() ale mam zapisane w kalendarzu na dziś, a sprawdzam wszelkie możliwe źródła i masz wszędzie wiek poukrywany! ![]() Kamila, wszystko jedno, czy masz dzisiaj urodziny czy nie, życzę Ci zdrówka, szczęścia i pomyślności wszelkiej ! wielki osiemnastkowy buziak ; * ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- a teraz coś o moim dniu. kurna, wkur..zyłam się. 1) baba od polaka zaznaczyła mi błąd ORT. w pracy. uwaga : "[on] ... pragnął ..." i skreśliła mi "ł" na końcu. ![]() 2) wycieczka do Warszawy pod znakiem zapytania. ![]() 3) nawet jeśli wycieczka wypali to nie mam gdzie spać... 4) nie wyspałam się. ŻJDD.
#2945 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To mobilizuj ![]() ![]() No to takie specyficzne ruchy do muzyki. ![]() Cytat:
![]() ![]() A historia czego jest ? Dziewczyny, co lepiej brzmi: Może poszlibyśmy razem, czy może poszedł byś ze mną ? Przemowę sobie układam. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |||
Zakorzenienie
|
Ale dziś cicho.
![]() Byłam na siłce. ![]() ![]() A ja w piżamie siedzę. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zauważyłam, że Cię nie było tyle czasu. Pewnie w książkach siedziałaś. ![]() ------------ Idę do biologii. Jutro spr. z roślinek. <3 Jakbym tu dziś weszła to macie mi solidne baty dać. ![]() ![]() Do jutra. ;* ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() 2) nieeeee ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No sporo. Wszystkie działy z podstawy są dosyć dużo rozszerzone, a do tego jest trochę działów, których w ogóle nie ma na podstawie. Praktycznie cały rok. Ja miałam w drugiej klasie książkę do trzeciej, a tam sama elektrochemia, chemia fizyczna itp. , czego na podstawie nie ma w ogóle. A do czego ta przemowa? Do jakiegoś kolegi? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() brawo za piątki ![]() Cytat:
![]() dziękuje za kartkę - bardzo fajna ![]() ![]() a taki jakoś ukryłam i nie odkryłam ![]() 1. bez sens. a co dostałas za ta pracę? 2. przez maturę chcą odwołac wycieczkę? Cytat:
![]() czesc ;* na fakultetach z matmy zrobiła nam kart. z zadania domowego , 100 % będzie ![]() a jutro poprawa z niemca, musze zrobic herb na religie ;] także nie ma obijania. do później ;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/404046/Czesc-malenka
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Kamila, sto lat ;*
![]() |
#2949 |
Raczkowanie
|
Witam Maturzystki
![]() dużo z Was zdaje może maturkę rozszerzoną z WOSu?
#2950 |
Zakorzenienie
|
KAMILA
Wszystkiego osiemnastkowego! ;* Beata, ej, no naprawdę się uczyłam... ![]() Martyna, postaraj się przyjechać. ;* A w sobotę rano nie możesz?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-17 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zapomne czasów podstawówki: wycieczki szkolne -> kanapki oraz soczki w kartonikach ![]() ale teraz jak gdzieś jadę to też mama mi daje kanapki xD aa różne ciekawe rzeczy ;P oglądałam kiedyś ;p akurat było o żenskich narządach płciowych... ;p dzisiaj się dowiedziałam, że piszemy maturę z Operonu.. tydzień temu v-ce dyr stanowczo się zapierała, że nie będzie ;] zastanawiam się czy iść na wybrany przedmiot. ;]
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Ja prawdopodobnie ; )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Pierwsza strona. ![]()
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba "razem" ;P tak jakoś... nie wiem jak to ująć, ale lepiej xD
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W podstawówce brało się cały plecak słodyczy. ![]() Wypakowany po brzegi. A największą atrakcją było jedzenie w autobusie. ![]() ----------- Idę do biologii. Dziś tu nie wejdę. Do jutra, Cieniasy. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
widzę widzę..
kurczę ja to się jeszcze zastanawiam, bo w sumie niekiedy podstawowy jest trudniejszy niz rozsz., z drugiej strony lepiej ze studiami.. ehh ale może po próbnych się zdecyduję...
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w 1kl LO jak wracaliśmy z Mazur to miałam serek Twój Smak, koleżanka Vasę i się rządziłyśmy ![]() a dwóch czy trzech gości zrobiło sobie (na drgoę powrotnką) 14 kanapek ![]()
![]() |
#2958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to się nie biorę, wolę biologię zakuć ![]() Co to uga-buga ? ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15334180] zależy w jakim kontekście? ![]() [/QUOTE] Studniówki ![]() I wszystkiego, wszystkiego najwspanialszego Kamilko ;**** ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() Gdzie on to mieści ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Beata używa ostatnio dziwnego języka
![]() ![]() hmm xd takie mnie przemyślenie naszło.. jeśli kolega z klasy czy ze szkoły to ja bym zapytała "razem", a jeśli ktoś z poza szkoły "ze mną" . :P nie wiem jak ja na to wpadłam ![]() ![]()
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Razem to brzmi, tak wiecie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
nie wiecie
![]() jak ze szkoły to ja bym powiedziała razem ;P dzisiaj u mnie noc zakupów, a moja mama na to "nie wymyślaj" ;] spoko, potrzebuję pare rzeczy, najwyżej będą płacić kilka razy więcej ;] przeceny nawet do -70% ;]] ale na cóż ja mogę liczyć ;] Wojtuś jutro idzie do kina, dzisiaj ojciec zrobił mu przelew ... ;] Wojtuś coś se wymyśli, że jest mu niezbędne i ma ;] a ja już od wiosny chodzę i gadam, że przydałoby się nowe dżinsy kupić. i co? i nic ;] "Bo Wojtek idzie na studia" / "Bo Wojtek potrzebuje xxx" ;]]]]]]]]]]] ile już proszę o 30zł na chustę z All... i co? gó.wno ;] miałam odłożone 20zł (zawrotna suma), wczoraj poszłam do fryzjera, pech chciał, że ojciec mi kasy nie zostawił i musiałam zapłacić. mieli mi oddać. wątpie w to ;]]] ale może babcia mi da chociaż te 30 ;] chrzanić to. ciekawe co będzie za rok, jak ja pójdę na studia? czyżby "przecież możesz w weekendy pracować" ;] a mój brat spokojnie mógłby na 3-4 dni w tyg. pracować gdzieś. zajęcia ma w pon, wt i śr, reszta wolna. siedzi w domu i się obija ;] przepraszam, "uczy się" ;] dobra, wyżaliłam się i siadam do książek, ale będę co jakąś godzinkę zaglądać :P
#2962 |
Zakorzenienie
|
nie mam czym
![]() mieszkam na zadu.piu. no, a z tej samej klasy? jeśli tak (albo jeśli maturzysta) to bym powiedziała "razem", jeśli młodszy to raczej "ze mną"
#2963 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a o co chodzi? ;> Ha! i ze sprawdzianu z polskiego dostałam 5-. Tzn polonistka chciała mi wstawić 4, ale źle policzyła mi punkty ( ![]() Oczywiscie stypendystka musiała wtracić swoje trzy grosze, bo jak to mozliwe że ona ma 5- i ja mam 5- skoro ona ma aż o 0,25 pkt więcej ![]() Piwem mi się odbija ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, jak mi to przez gardło przejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i z tą kasą to niestety też bywa u mnie różnie. Większość wydatków sponsoruję sobie sama, dostaję kasę od dziadków co miesiąc regularnie taką samą kwotę - 160zł. I to ma mi wystarczać, rodzice tylko czasami mi na coś dają. Ale teraz u nas dość ciężko z kasą,więc nawet głupio mi ich prosić.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-17 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc wcześniej o tym w swoim mieście nie słyszałam.. a jak są wyprz. to nie ma takich przewałów :P no i u mnie najgorsze to, że rodzice nie dają mi żadnego kieszonkowego i mogą kontrolować moje wydatki ;] nie mam żadnych swoich pieniędzy, chyba, że coś dostanę od dziadków, ale misternie uskładam ;] ale koniec ;] postawię jasno sprawę. do stycznia chcę dostawać co miesiąc jakąś sumę. ;] już widzę ten sprzeciw "mieszkasz z nami, więc dajemy Ci na bieżąco (taaa, dają ;] ), a Wojtek to już musi żyć na własny rachunek" ;]]] kurde no, też mam swoje wydatki, potrzeby ;] nawet nie mam jak iść z koleżankami na głupie piwo czy na kawę, bo wiecznie w moim portfelu grają jakieś żółte blaszaki ;]
![]() |
#2967 | ||
Konto usunięte
|
nie kituję wcale ja nigdy nie kituję
![]() po prostu byłam zbyt przejęta egzaminem na prawo jazdy żebuy się odzywać ja w przyszłym tygodniu podobno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() __________________ dzień dobry ![]() obiecałam to jestem ![]() Kamila wszystkiego naj naj lepszego ![]() ![]() ![]() i lecę się uczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Dziewczyny, jest fajnie ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() liczę na mikołaja ;] ![]() Nussbeissera bym zjadła ![]() i kolejny paradoks: proszę mamę jak idzie na zakupy, żeby mi czekoladę kupiła, to nie, szkoda kasy na to, bo tyje się (jakbym nie wiedziała -.-), bo to bo tamto.. a Wojtuś przyjeżdża do domu i co? czeka na niego biała czekolada ;P no kurde, głupota, ale jak wkurza ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-17 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam Wasze wpisy, to zazdroszcze tym, ktore nie musza tluc sie do szkoły godzine w pociagac, tramwajach, autobusach... Jak ja bym chciala budzic sie o 7 i miec jeszcze czas na wizaz wpasc:P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.