Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-16, 11:16   #1681
ines85
Zadomowienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Hmmmm... ciężka sytuacja. My tu Ci cały czas radzimy żebyś szła na całość, a chłopak zaczyna się poważnie angażować. Może teraz warto by było delikatnie ostudzić jego zapał. Chyba, że to wszystko Ci odpowiada - wtedy super, ale w przeciwnym razie chyba lepiej jakoś z nim porozmawiać, że dla Ciebie na razie to takie mało zobowiązujące spotkania, że chcesz go lepiej poznać. Może dobrze by było się spotykać na neutralnym gruncie - na mieście, w kafejkach? Bo poznawanie rodziny to już kolejny step i w razie czego może być Ci trudno się wycofać
Chyba faktycznie musze ostudzic zapał..... teraz jestem już pewna na 100%, że sympatyczny z niego facet ale na pewno z mojej strony nie będzie nic więcej....gdyż drażnią mnie już teraz pewne rzeczy a co dopiero potem nie chce nikomu dawac nadziei bo własnie potem bardzo trudno się z tego wycofac i wyplącac Tylko, że on już za bardzo się wczuł Sama jestem po częsci winna
Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
staram sie od dzisiaj przestać uzalac nad swoim odbiciem w lustrze i coś z tym zrobic
Ja też zamierzam w końcu zabrac się za jakieś porządne cwiczenia...sama ze sobą zaczynam czuc sie źle

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Zmykam na uczelnię
Owocnej nauki Przynieś nam same 5

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
i mam motywacje jak do ostatek uda mi sie jeszcze zgubic z 2 kg to bede mega szczesliwa ale wiem ze musze sie do tego ostro zabrac
Trzymam kciuki za realizację planu !!!
Cytat:
Co myslicie o takiej torebce...strasznie jest smieszna??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=816164430
Całkiem sympatyczna tylko ciekawe czy szybko się nie podrze ?!
Cytat:
Napisane przez QNadiaQ Pokaż wiadomość
urzekła mnie też jedna sukienka ale cóż albo mam o 6cm za dużo w tali albo to był sklep na anorektyczki :P
To z pewnością ta 2 opcja !!!!!

Cytat:
ps:załaczam zdjęcie ale nie patrzcie na moją mine :P
http://img23.imageshack.us/i/dscn5060.jpg/
Oooo jaka sympatyczna Pani na tym zdjęciu

Virginio ja bym nie inwestowała w tą palete z tymi jaskrawymi kolorami, mi się wydaje to strasznie tandetne i wątpię żebyś korzystała z wszystkich kolorków wiadomo, że ma się jakieś swoje ulubione... więc myślę że lepiej kuipc sobie takie kolorki jakie preferujesz najbardziej jak dla mnie to tylko fajnie wygląda i kusi kolorami i nic więcej

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-11-16 o 11:24
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 12:03   #1682
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Co myslicie o takiej torebce...strasznie jest smieszna??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=816164430
Torba jak dla mnie świetna! I te kotki! Superowa.
Cytat:
Witam perełki podczytałam ale odpisze wam wieczorem myśle... bo teraz jestem chwilowo.. i tylko wytłumacze wam moją nie obecność Zaczne od tamtej nocy wyprzedaży otóż to nic nie kupiłam ale zakochałam się w jednej bluzce która opublikuje urzekła mnie też jedna sukienka ale cóż albo mam o 6cm za dużo w tali albo to był sklep na anorektyczki :P zakupy wypadły wiec srednio ale za to noc z przyjaciółkami jest dla mnie super ogółem weekend przenudziłąm jakoś .. dieta upadła całkowicie ale już na dziś jadłospis jest idealny nie poszłam dziś na zajęcia szkolne , i siedze w domku integrując się z moim szczeniakiem włąsnie byłamz nim na spacerku po czym musiałąm go wykąpać... wszystkie ciuszki do prania ale Boggie jest chociaż czysty i pachnący do wieczorka
Super ta tuniczka. Pasuje Ci

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 13:22   #1683
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje

Kostko torebka mi sie nawet podoba tylko te koty ja szpeca

QNadiaQ a co do Ciebie to powiem tak; bluzka ladna, maskuje fajnie brzuszek ale troche cie pogrubia, dobrze by bylo jakby byla krotsza, ale nie jest zle
mnie te kotki wlasnie urzekły...

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Qnadia - tuniczka sliczna ja też takie uwielbiam
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 13:29   #1684
virginia
Zakorzenienie

Hello hello!!

Cytat:
A jak oceniasz nowego Cobena, bo kupiłam i stoi na półce w kolejce do przeczytania
U mnie dokładnie to samo - dopiero ją kupiłam (w sobotę). A czytałaś może Ericę Splinder i Tess Gerristen? Ja się przymierzam do kupna ich książek.
'Chłopca w pasiastej pidżamie' (film) mam nawet na kompie, ale nie wiem, czy nie dorwać najpierw książki. Też słyszałam same entuzjastyczne recenzje, i książki, i ekranizacji zresztą.
Tak trochę a propo's - czytałyście może 'Złodziejkę książek'? Zaciekawiła mnie ostatnio...

Cytat:
byłam dzisiaj juz w biedronie po ksiazke Zafona byla całe 3 zł tańsza
A jaką książkę? Może jego najnowszą? Ciekawa jestem, czy któraś z Was już ją czytała?
Miłych plotek z koleżankami!

Cytat:
Wpadłam się tylko przywitać bo na więcej nie mam teraz czasu.
Całuję czule, miłego dnia kochane skarby!
I ja Ciebie również !!!

Cytat:
na wadze dzis zobaczyłam -1 kg czyli jest juz w sumie -3
Brawo!!!

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Chyba faktycznie musze ostudzic zapał..... teraz jestem już pewna na 100%, że sympatyczny z niego facet ale na pewno z mojej strony nie będzie nic więcej....gdyż drażnią mnie już teraz pewne rzeczy a co dopiero potem nie chce nikomu dawac nadziei bo własnie potem bardzo trudno się z tego wycofac i wyplącac Tylko, że on już za bardzo się wczuł Sama jestem po częsci winna
Jeśli tak czujesz to może faktycznie z nim porozmawiaj, jak radziła Joyce. Wyjaśnij mu, że na razie chcesz go tylko lepiej poznać...
A co do paletki, to masz rację, spodobało mi się tam w zasadzie kilka kolorków, a zresztą i tak nie byłam do niej przekonana...Myślę, że ta druga jest fajniejsza .

A ja dziś już zaliczyłam basen, saunę i jacuzzi, po powrocie posprzątałam w domku i na klatce, i wybrałam się na zakupki . Kupiłam 2 pary jeansów - navy blue i czarne. Te pierwsze są chyba najwygodniejszymi jeansami, jakie do tej pory miałam. Drugie są bardziej obcisłe. Jak tylko naładuję baterie w aparacie (a wcześniej zlokalizuję ładowarkę) pochwalę się Wam moimi zdobyczami .
Lecę na obiad, od 15 korkuję.
Miłego dnia,
pa!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 13:31   #1685
Niuniuska
Wtajemniczenie

Hello dziewczonki

Wróciłam z uczelni, zwiałam z koleżankami z jednych ćwiczeń bo facet podobno miał odpytywać z historii Polski A skoro mam 1 nb dozwoloną to sobie wykorzystałam, po co mam się produkować na tematy, do których nie jestem przygotowana

iiiiiiii chyba pójdę spać, w nocy znów walałam się w łóżku do 2, masakra jakaś z tą moją bezsennością Może znów jakaś pełnia była/szykuje się i stąd problemy ze spaniem? No albo jak to stwierdził mój Tż, budzi się we mnie od dawna skrywana natura nocnego wilkołaka ;P Całkiem prawdopodobne bo trochę ciałka mi przybyło, i te owłosienie na klacie i plecach

Kosteczko, torebka całkiem fajna, taka urocza. Jeśli lubisz kocięta, a chyba tak jest, to kupuj

Nadia, śliczna z Ciebie dziewuszka! Bluzeczka też cudna!

Joyce, jak dobrze Cię znów czytać, taka radość bije z Twoich postów!
Kurczę, a jaka suknia ślubna Ci się marzy? Masz jakiś zamysł?

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 13:49   #1686
Malinn
Zakorzenienie

Dzem dobry

Mnie ostatnio nie ma... bo jakosc weny i czasu mi brak... w pt i sobote poimprezowalam a wczoraj dogorywalam...

Swoja droga schudlam 3kg i od razu lepiej sie czuje... brzuszek ciut mniejszy, dupcia tez...

Kostko chyba zapomnialam ci napisac maila, ale zamowienie zlozone... chcialam teraz to mi sie gmail powiesil a torebka b. ladna tez sie nad nia zastanawialam, ale jak byla z bardziej letniego materialu Tak mysle, ze nawet samemu mozna pokombinowac i taka uszyc

Qnadia- napisz prosze skad ta tuniczka szukam czegos w podobnym fasonie... no i wygladasz bajecznie

Virginio.... torebka:ślina: co prawda fason nie moj...ale te cwieki i kolor co do paletek... to ta pierwsza ok... co do drugiej... to mam watpliwosci czy aby orginal... MACa bardzo lubia podrabiac niestety... no i watpie aby bylo realne kupienie 12 kolorow za 60zł... bo orgianly kosztuja duuuuuuuuuuuuuzo wiecej....

Joyce, Niuniuska

Ines.... widze, ze milosc kwitnie aaaaa poczekajmy troszke i sama bedziesz mowic jaka jestes zakochana
Stary 2009-11-16, 16:35   #1687
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
. Jak tylko naładuję baterie w aparacie (a wcześniej zlokalizuję ładowarkę) pochwalę się Wam moimi zdobyczami
Czekamy z niecierpliwością

Cytat:
Wróciłam z uczelni, zwiałam z koleżankami z jednych ćwiczeń bo facet podobno miał odpytywać z historii Polski A skoro mam 1 nb dozwoloną to sobie wykorzystałam, po co mam się produkować na tematy, do których nie jestem przygotowana
Bardzo dobrze zrobiłaś

Cytat:
No albo jak to stwierdził mój Tż, budzi się we mnie od dawna skrywana natura nocnego wilkołaka ;P Całkiem prawdopodobne bo trochę ciałka mi przybyło, i te owłosienie na klacie i plecach
Całkiem ciekawa teoria najbardziej nurtuje mnie te owłosienie od razu mi sie coś przypomniało w sobote na dyskotece podszedł do mnie taki gośc i chciał zatańczyc a miała rozpiętą koszule i tam spod koszulki wystawały mu takie czaaarne kłaki
jejciuś jak to zobaczyłam to powiedziałam że nie tancze bo jakoś mnie odrzuciło, ten mnie jeszcze za ręke złapał ale jakos mu sie wywinełam

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość

Swoja droga schudlam 3kg i od razu lepiej sie czuje... brzuszek ciut mniejszy, dupcia tez...
Zdradzisz mi jak tego dokonałaś ????

Cytat:
Ines.... widze, ze milosc kwitnie aaaaa poczekajmy troszke i sama bedziesz mowic jaka jestes zakochana
no własnie tak nie do końca kwitnie
Zaglądaj do nas cześciej kochana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 07:02   #1688
Niuniuska
Wtajemniczenie

Bry

Co tu tak cichutko?

Zmykam na uczelnię

Buziole krejzole

Stary 2009-11-17, 07:35   #1689
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
U mnie dokładnie to samo - dopiero ją kupiłam (w sobotę). A czytałaś może Ericę Splinder i Tess Gerristen? Ja się przymierzam do kupna ich książek.

A ja dziś już zaliczyłam basen, saunę i jacuzzi, po powrocie posprzątałam w domku i na klatce, i wybrałam się na zakupki . Kupiłam 2 pary jeansów - navy blue i czarne. Te pierwsze są chyba najwygodniejszymi jeansami, jakie do tej pory miałam. Drugie są bardziej obcisłe. Jak tylko naładuję baterie w aparacie (a wcześniej zlokalizuję ładowarkę) pochwalę się Wam moimi zdobyczami .
Lecę na obiad, od 15 korkuję.
Miłego dnia,
pa!
Nie czytałam - muszę sprawdzić w bibliotece mojej mamy czy czasem nie ma ich książek, bo ona to wszystko co się pojawia na rynku dosłownie pożera
I jaki miałaś wczoraj aktywny dzień! Pewnie schudłaś od tych zakupów, sprzątania i basenu
I oczywiście poprosimy zdjęcia spodni!
Cytat:
iiiiiiii chyba pójdę spać, w nocy znów walałam się w łóżku do 2, masakra jakaś z tą moją bezsennością Może znów jakaś pełnia była/szykuje się i stąd problemy ze spaniem? No albo jak to stwierdził mój Tż, budzi się we mnie od dawna skrywana natura nocnego wilkołaka ;P Całkiem prawdopodobne bo trochę ciałka mi przybyło, i te owłosienie na klacie i plecach
Joyce, jak dobrze Cię znów czytać, taka radość bije z Twoich postów!
Kurczę, a jaka suknia ślubna Ci się marzy? Masz jakiś zamysł?
Z tym wilkołakiem to chyba jest nas dwie, bo też wczoraj coś miałam problemy z zaśnięciem
Jeśli chodzi o suknię to mogę Wam pokazać najpiękniejszą jaką kiedykolwiek widziałam, ale niestety w Polsce nie sprzedają:
http://www.jlmcouture.com/Jim-Hjelm/...nal/Style-8904
Kliknijcie w alternate views żeby zobaczyć z przodu. Zakochałam się w niej.
Cytat:

Gratulacje kochana!
Cytat:
Całkiem ciekawa teoria najbardziej nurtuje mnie te owłosienie od razu mi sie coś przypomniało w sobote na dyskotece podszedł do mnie taki gośc i chciał zatańczyc a miała rozpiętą koszule i tam spod koszulki wystawały mu takie czaaarne kłaki
jejciuś jak to zobaczyłam to powiedziałam że nie tancze bo jakoś mnie odrzuciło, ten mnie jeszcze za ręke złapał ale jakos mu sie wywinełam

Hej, hej! Siedzę w pracy i dzisiaj mam jakiś zdechły dzień Ale za to wczoraj grałam w siatkówkę, której do wczoraj nienawidziłam, ale nagle mi się odmieniło i bawiłam się świetnie! A ile kalorii spaliłam! Szkoda tylko, że wszystko odrobiłam po meczu jedząc frytki z bratową

Stary 2009-11-17, 08:12   #1690
ines85
Zadomowienie

Dzień dobry
Joyce śliczna ta sukieneczka
Ja kiedyś tez sobie tak przeglądałam sukienki i znalazłam coś takiego i się zakochałam w ich prostocie zwłaszcza ta 2 mi się podoba...

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-11-17 o 08:13
Stary 2009-11-17, 09:04   #1691
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry!!!

Cytat:
Brawo!!!

Cytat:
Virginio.... torebka:ślina: co prawda fason nie moj...ale te cwieki i kolor co do paletek... to ta pierwsza ok... co do drugiej... to mam watpliwosci czy aby orginal... MACa bardzo lubia podrabiac niestety... no i watpie aby bylo realne kupienie 12 kolorow za 60zł... bo orgianly kosztuja duuuuuuuuuuuuuzo wiecej....
Wiem, wiem, liczyłam się z tym, że nie są oryginalne. Zresztą mam już 'problem' z głowy, bo licytacja została odwołana /zonk/ .

Cytat:
Jeśli chodzi o suknię to mogę Wam pokazać najpiękniejszą jaką kiedykolwiek widziałam, ale niestety w Polsce nie sprzedają:
Śliczna jest!!

Cytat:
Hej, hej! Siedzę w pracy i dzisiaj mam jakiś zdechły dzień Ale za to wczoraj grałam w siatkówkę, której do wczoraj nienawidziłam, ale nagle mi się odmieniło i bawiłam się świetnie! A ile kalorii spaliłam! Szkoda tylko, że wszystko odrobiłam po meczu jedząc frytki z bratową
Joyce, ale Ty się udzielasz sportowo ostatnio!! Kilogramy pewnie lecą aż miło!

Resztę ganię za nieobecność .

Ja za niedługo lecę do krawcowej i do second handów. Tak, jeszcze mi mało . Ładowarka jeszcze nie zlokalizowana, wiec zdjęcia będą z poślizgiem. Potem jeszcze jedziemy z tatą do stolarza i po dywan. Po południu tradycyjnie korkuję. WPN, w którym pracuje TŻet obchodzi swoje 20-to lecie, mężuś ma wiec teraz codziennie jakieś obiadki, koncerty. Ale i mi się dostało, wczoraj przyniósł mi rybkę i soczewiaki .

Trzymajcie się ciepło, i zaglądajcie częściej!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 10:52   #1692
Malinn
Zakorzenienie

Dzem dobry

Malinn sie pojawila, to inne dziewczyny zniknely

Ines... mam bardzo stresujacy okres.... chyba dlatego moja waga tak spadla... boje sie tylko, ze szybko wroci... poki co wracam do wagi, jaka do niedawna byla "moja" no i jeszcze od obiadu nic wiecej nie jem po za serkiem wiejskim i tunczykiem....

Joyce sukienka, sliczna!!!!
Stary 2009-11-17, 11:16   #1693
ines85
Zadomowienie

Własnie wrociłam z zanjec. Tydzien temu miałam ten beznadziejny sprawdzian i o dziowo dostałam 5- oczywiście dostałam już przylepke "kujona" i drazni mnie to strasznie , gdyż nie uważam się za taką osobę
Poza tym dziś znowu nie mam w-f, ciągle nam przepada no i dobrze bo w-f z tą kobieta to jedna wieklą porażka, gdyż przez 2 godz mamy ciągle odbijac piłkę Ta kobieta nie ma żdanego pomysłu na te zaęcia .....

Malinn nie ważne jakim sposobmem - ważne że lecą
Virgiono widzę, że ciągle jakieś przemeblowania i nowe mebelki do mieszkania super sprawa tez bym kiedyś chciała urządzac sobie swój domek

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-11-17 o 11:26
Stary 2009-11-17, 12:54   #1694
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Uuu gratulejszyn! Zuch!

Cytat:
Hihihi Koperek włoski? Ale pomyśl, jaki facet musiał być męęęęski

Cytat:
Z tym wilkołakiem to chyba jest nas dwie, bo też wczoraj coś miałam problemy z zaśnięciem
Witaj mój ziomku wilkołaczku, tej nocy również walałam się po łóżku, ale do 1, o godzinę mniej, dobre i to ;p
Suknia przepiękna!!! Cudowna!!! Widziałam już ją kiedyś, jak przeglądałam różne stronki. Prześliczna jest bez dwóch zdań!

Cytat:
Eeee, nie masz się co martwić. Tyle masz ruchu w ciągu dnia, że na 100% raz dwa to spalisz W ogóle to jesteś super zuch!

Cytat:
Ja za niedługo lecę do krawcowej i do second handów. Tak, jeszcze mi mało.
Oj tam, zachowujesz się jak każda rasowa kobieta kochająca zakupy! Ja to się wcale nie dziwię, sama uwielbiam śmigać i kupować ciuszki

Cytat:
Malinn sie pojawila, to inne dziewczyny zniknely
no nie przesadzaj kochana Jam jest!

Cytat:
Ines... mam bardzo stresujacy okres.... chyba dlatego moja waga tak spadla... boje sie tylko, ze szybko wroci... poki co wracam do wagi, jaka do niedawna byla "moja" no i jeszcze od obiadu nic wiecej nie jem po za serkiem wiejskim i tunczykiem....
Ej niuńka, trzeba się zrilaksować a nie zamartwiać i stresować! Dbaj o siebie kochana

Cytat:
Własnie wrociłam z zanjec. Tydzien temu miałam ten beznadziejny sprawdzian i o dziowo dostałam 5- oczywiście dostałam już przylepke "kujona" i drazni mnie to strasznie , gdyż nie uważam się za taką osobę
Jeny co za beznadziejni ludzie. Zazdroszczą Ci. Sami są za leniwi by cokolwiek zrobić albo mają wszystko w d*** i liczą na wieczne szczęście. Nie przejmuj się, rób swoje albo przy następnej okazji powiedz im parę słów od siebie. Ja np. wolałabym mieć opinię kujona niż tępaka czy głupka.

Hej lasencje

Wiecie co, mam stracha. Wróciłam ze szkoły, oglądam tvn24, a tu moja lekarka z przychodni rodzinnej mówi, że podejrzewają u jakieś młodej dziewczyny świńską grypę. Wysłali ją do przebadania itp. więc póki co nic nie wiadomo dokładnie.
Mój tato leży od wczoraj chory, nie chce iść do lekarza, ale na szczęście nie ma ostrej gorączki, takie ogólne rozbicie, wskazuje to raczej na sezonową grypę/przeziębienie. Ja ledwo co pozbyłam się ostatniego wirusa;/ Dygam się bo nie mam w ogóle odporności, choruję non stop z małymi przerwami, a jak pomyślę, że to g**** zacznie się rozprzestrzeniać, to aż mnie skręca ze strachu. Tymbardziej, że na tą nową odmianę grypy naczęściej chorują młode osoby... ;/ Nie ma co, zarządzam osobistą mobilizację i od dziś wpierdzielam kilogramami czosnek, miód, cytrynki, herbatki malinowe i inne domowe specjały coby podnieść chociaż minimalnie swoją odporność.

Buziolki

Stary 2009-11-17, 14:50   #1695
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Dzień dobry
Joyce śliczna ta sukieneczka
Ja kiedyś tez sobie tak przeglądałam sukienki i znalazłam coś takiego i się zakochałam w ich prostocie zwłaszcza ta 2 mi się podoba...
aaaa! Śliczne, ale dla mnie pierwsza jest ładniejsza. Pamiętasz może producenta tych sukien?
Cytat:
Ja za niedługo lecę do krawcowej i do second handów. Tak, jeszcze mi mało . Ładowarka jeszcze nie zlokalizowana, wiec zdjęcia będą z poślizgiem. Potem jeszcze jedziemy z tatą do stolarza i po dywan. Po południu tradycyjnie korkuję. WPN, w którym pracuje TŻet obchodzi swoje 20-to lecie, mężuś ma wiec teraz codziennie jakieś obiadki, koncerty. Ale i mi się dostało, wczoraj przyniósł mi rybkę i soczewiaki
Zakupów nigdy dosyć! Oczywiście przypominam o zdjęciach
Cytat:
Wiecie co, mam stracha. Wróciłam ze szkoły, oglądam tvn24, a tu moja lekarka z przychodni rodzinnej mówi, że podejrzewają u jakieś młodej dziewczyny świńską grypę. Wysłali ją do przebadania itp. więc póki co nic nie wiadomo dokładnie.
Mój tato leży od wczoraj chory, nie chce iść do lekarza, ale na szczęście nie ma ostrej gorączki, takie ogólne rozbicie, wskazuje to raczej na sezonową grypę/przeziębienie. Ja ledwo co pozbyłam się ostatniego wirusa;/ Dygam się bo nie mam w ogóle odporności, choruję non stop z małymi przerwami, a jak pomyślę, że to g**** zacznie się rozprzestrzeniać, to aż mnie skręca ze strachu. Tymbardziej, że na tą nową odmianę grypy naczęściej chorują młode osoby... ;/ Nie ma co, zarządzam osobistą mobilizację i od dziś wpierdzielam kilogramami czosnek, miód, cytrynki, herbatki malinowe i inne domowe specjały coby podnieść chociaż minimalnie swoją odporność.

Buziolki
Ja też już zaczynam się stresować! Jak ktokolwiek wchodzi do biura to obserwuję czy czasem nie kicha, nie ma kataru czy cóś, a jak ma to po jego wizycie biegam umyć ręce. Chyba jutro kupię takie białe maseczki na twarz. Podobno sprzedają w Lidlu

Stary 2009-11-17, 15:02   #1696
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Jeny co za beznadziejni ludzie. Zazdroszczą Ci. Sami są za leniwi by cokolwiek zrobić albo mają wszystko w d*** i liczą na wieczne szczęście. Nie przejmuj się, rób swoje albo przy następnej okazji powiedz im parę słów od siebie. Ja np. wolałabym mieć opinię kujona niż tępaka czy głupka.
W sumie masz racje lepiej byc kujonem niż tępakiem
W tej mojej klasie wszyscy na ściągach jadą, normalnie paranoja

A co do grypy i tych wszystkich chorób to mnie właśnie od wczoraj katar złapał i dziś słabo się czuje, głowa boli itd.

Cytat:
aaaa! Śliczne, ale dla mnie pierwsza jest ładniejsza. Pamiętasz może producenta tych sukien?
Powiem szczerze, że na Allegro je widziałam ale konkretnej strony nie zapisałam tylko zdjecia mam, więc raczej nie pomogę
Stary 2009-11-17, 15:55   #1697
Kostka09
Zakorzenienie

Hello baby
Cytat:

Kosteczko, torebka całkiem fajna, taka urocza. Jeśli lubisz kocięta, a chyba tak jest, to kupuj
chyba ja dzisiaj zakupie, szczegolnie, ze babka poszła mi na rękę i zrobi mi pasek z regulacja

Cytat:
ciut mniejszy, dupcia tez...

Kostko chyba zapomnialam ci napisac maila, ale zamowienie zlozone... chcialam teraz to mi sie gmail powiesil a torebka b. ladna tez sie nad nia zastanawialam, ale jak byla z bardziej letniego materialu Tak mysle, ze nawet samemu mozna pokombinowac i taka uszyc
ok to teraz czekamy gratki z powodu - 3kg jestes wielka
a co do torebki to zdaje sobie sprawe, ze nietrudno taka uszyc ale mimo wielu talentow szyc nie potrafie, moja mam szyje ale jak pomysle ile rzeczy po kawałku trzeba kupic to nie wydaje mi się ze przy jednej wyszłoby to dużo taniej i chyba ja dzisiaj kupię

Cytat:

po meczu jedząc frytki z bratową
co tam frytki jak tyle grasz pieknie pewnie sobie chudniesz a sukienka sliczna choc jak dla mnie jednak bardzo strojna, a ta ktora dodala ines tez sliczna i skomna i elegancka

Cytat:
Własnie wrociłam z zanjec. Tydzien temu miałam ten beznadziejny sprawdzian i o dziowo dostałam 5-

Cytat:
Nie ma co, zarządzam osobistą mobilizację i od dziś wpierdzielam kilogramami czosnek, miód, cytrynki, herbatki malinowe i inne domowe specjały coby podnieść chociaż minimalnie swoją odporność.

Buziolki
ja tez zakupiłam ogromne ilosci czosnku bede smierdziec na kilometr i nikt do mnie nie podejdzie i nikt mnie nie zarazi - to moja strategia

tak mnie wciągęła ta ksiażka Millenium..., ze każda wolna chwile poswiecam na czytanie i dlatego troche zaniedbalam wizaz, ale już przeczytałam 500 stron zostało 150 i bede z Wami czesciej dopoki nie dostane drugiej czesci od kolezanki polecam wielbicielkom ksiazek sensacyjno - kryminalnych, rewelacyjna ksiazka bardzo dobrze zbudowane napiecie i fabuła dobrze obmyślona juz sie ciesze na dwie nastepne podobnie grube czesci

lece coś zjesc

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
A jaką książkę? Może jego najnowszą? Ciekawa jestem, czy któraś z Was już ją czytała?
tak kupiłam najnowszego Zafona, czeka w kolejce, ale nie spodziewam sie cudów niestety Gra Anioła juz była gorsza od Cien wiatru..a ta jest jeszcze na dodatek dużo krótsza
Stary 2009-11-17, 16:02   #1698
Tysia1907
Zadomowienie

Dzień dobry,
mam sie dobrze. cos jakby od nowa odchudzam i zyje se.
Stary 2009-11-17, 17:15   #1699
fiolusiek
Zakorzenienie

hello
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:05   #1700
ines85
Zadomowienie

W końcu się jakoś ogarnełam i wziełam sie w garśc, wczoraj sobie pocwiczyłam i zaraz też zamierzam a dziś nawem nie rzuciłam sie tak na lodówkę jak dotychczas (ciągle bym coś podjadała)
fiolusiek a Tobie jak idzie bo miałaś przypływ silnej woli ...!?
kostko a Tobie? bo też wczoraj pisałaś, że bierzesz się za siebie ? (a co do torebki , to tobie ma się podobac i już - a skoro się podoba to kup i miej z niej radoche )
a u ciebie Virgiono lecą te kg czy nie ?
Tysia a u Ciebie jak ?trzymasz jakąś diete ?
W sumie to tu ktoś się jeszcze odchudza ?
Stary 2009-11-17, 19:03   #1701
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do grypy i tych wszystkich chorób to mnie właśnie od wczoraj katar złapał i dziś słabo się czuje, głowa boli itd.
zdrówka!

Cytat:
chyba ja dzisiaj zakupie, szczegolnie, ze babka poszła mi na rękę i zrobi mi pasek z regulacja
O, superowo! Bierz ją! (torebkę rzecz jasna, nie babkę;D)

Cytat:
ja tez zakupiłam ogromne ilosci czosnku bede smierdziec na kilometr i nikt do mnie nie podejdzie i nikt mnie nie zarazi - to moja strategia
Dobre!!!

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
mam sie dobrze. cos jakby od nowa odchudzam i zyje se.
Dobry

Cytat:
hello
hieloł

Cytat:
W końcu się jakoś ogarnełam i wziełam sie w garśc, wczoraj sobie pocwiczyłam i zaraz też zamierzam a dziś nawem nie rzuciłam sie tak na lodówkę jak dotychczas (ciągle bym coś podjadała)
Eh, ja bym chciała tak się ogarnąć. Byle jak, ale się ogarnąć
A tu kicha....

Cytat:
W sumie to tu ktoś się jeszcze odchudza
Ja.... czasem

Wpierdzieliłam domową zapiekankę Mniam.

Jejuśku, jaka ja senna cały dzień. Jutro mam wolne, ale chyba śmignę na durną uczelnię i porobię fotki książek w tej porypanej bibliotece.

Stary 2009-11-17, 19:13   #1702
virginia
Zakorzenienie

Hello!

Cytat:
Virgiono widzę, że ciągle jakieś przemeblowania i nowe mebelki do mieszkania super sprawa tez bym kiedyś chciała urządzac sobie swój domek
Będziesz je jeszcze kiedyś urządzać, nie martw się. A jak jesteśmy w temacie to pochwalę się, że udało nam się znaleźć fajny dywan, o owalnym kształcie, pasuje kolorystycznie do salonu. Jak już dorwę tą ładowarkę i rozpędzę się ze zdjęciami to może przy okazji i dywan obcykam .

Cytat:
Nie ma co, zarządzam osobistą mobilizację i od dziś wpierdzielam kilogramami czosnek, miód, cytrynki, herbatki malinowe i inne domowe specjały coby podnieść chociaż minimalnie swoją odporność.
Ja do tego podchodzę z dystansem, ale uodpornić się na pewno nie zaszkodzi .

Cytat:
tak mnie wciągęła ta ksiażka Millenium..., ze każda wolna chwile poswiecam na czytanie i dlatego troche zaniedbalam wizaz, ale już przeczytałam 500 stron zostało 150 i bede z Wami czesciej dopoki nie dostane drugiej czesci od kolezanki polecam wielbicielkom ksiazek sensacyjno - kryminalnych, rewelacyjna ksiazka bardzo dobrze zbudowane napiecie i fabuła dobrze obmyślona juz sie ciesze na dwie nastepne podobnie grube czesci
tak kupiłam najnowszego Zafona, czeka w kolejce, ale nie spodziewam sie cudów niestety Gra Anioła juz była gorsza od Cien wiatru..a ta jest jeszcze na dodatek dużo krótsza
O, to może i ja na to 'Milennium' się skuszę . A co do Zafona, też się waham, może poczekam aż przeczytasz i zdradzisz swoje wrażenia?

Cytat:
a u ciebie Virgiono lecą te kg czy nie ?
U mnie ostatnio uparcie stoi w miejscu, a czasem nawet kilka deko na plusie, ale jestem przed @, więc tym się nie przejmuję.

Upolowałam dziś świetne skórzane botki z ćwiekami zary. I naszyjnik . I nową odżywkę waxa, i jedwab i farbę do włosów. Widziałam jeszcze fajnego smerfa (czapę) ale wyczerpałam już wszystkie środki .
Boli mnie dziś kręgosłup, nawet nakleiłam sobie plastra, ale narazie bez zmian :/. Lecę obejrzeć House'a, poczytać i może znaleźć wreszcie tą ładowarkę.

Miłego wieczorku!
Stary 2009-11-17, 19:15   #1703
ines85
Zadomowienie

Cytat:
zdrówka!
danke

Cytat:
Ja.... czasem
Nie gadam z Toba chudzielcu

Cytat:
Wpierdzieliłam domową zapiekankę Mniam.
Ja tez cem
Stary 2009-11-17, 20:16   #1704
Kostka09
Zakorzenienie

virginio - Milenium polecam własnie skonczyłam te 650 stron czyta sie jednym tchem i w czartek dopiero bede miala 2 czesc... wiec zostal mi Zafon

ines - ja tez czasem sie jeszcze odchudzamdzisiaj nawet niezle mi szlo

dostalam @ i jestem jak napompowana glowa mnie boli caly dzien jutro po poludniu pracuje rano zamierzam jechac na zakupy, a wieczorem chcemy isc na "bekarty wojny"

lece kupic ta torebkę
Stary 2009-11-17, 20:48   #1705
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja do tego podchodzę z dystansem, ale uodpornić się na pewno nie zaszkodzi
Otóż to!

Cytat:
U mnie ostatnio uparcie stoi w miejscu, a czasem nawet kilka deko na plusie, ale jestem przed @, więc tym się nie przejmuję.
I tak trzymać, wrzucić na luz

Cytat:
Upolowałam dziś świetne skórzane botki z ćwiekami zary. I naszyjnik . I nową odżywkę waxa, i jedwab i farbę do włosów. Widziałam jeszcze fajnego smerfa (czapę) ale wyczerpałam już wszystkie środki
No Pani, zaszalałaś

Cytat:
Boli mnie dziś kręgosłup, nawet nakleiłam sobie plastra, ale narazie bez zmian :/. Lecę obejrzeć House'a, poczytać i może znaleźć wreszcie tą ładowarkę
Bidulko, Mam nadzieję, że ból szybko przejdzie!

Cytat:
danke
bitte schon!

Cytat:
Nie gadam z Toba chudzielcu
Łiiiiiii tam i tak wiem, że mię kochasz
(taki ze mnie chudzielec jak z mojej trąba)

Cytat:
Ja tez cem
Nie ma sprawencji. Została jedna jedyna samiuśka i czeka na Ciebie. To jak, wpadasz do mnie pociągiem i rozkręcamy imprezkę, czy mam wysłać zapiekankę pocztą?

Cytat:
dostalam @ i jestem jak napompowana glowa mnie boli caly dzien jutro po poludniu pracuje rano zamierzam jechac na zakupy, a wieczorem chcemy isc na "bekarty wojny"
Kolejna bidula Niech już nic nie boli!

To ja też się dołączam do bólowego dnia. Otóż, mięęę osobiście dziś nawala lewa nerka (pewnie mnie przewiało - musi trzeba majtki z golfem zakupić) i łydki (pewnie w nocy śmigałam po polach i łąkach, jak na młodego wilkołaka przystało... ).

Zjadłam właśnie kanapkę z czosnkiem Pychota <love_czosnek>

Stary 2009-11-18, 04:36   #1706
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć robaczki

Na chwilę spuściłam Was z oka i już ledwo nadrobiłam to co tu natworzyłyście. Niemożliwe jesteście

Joyce- czy ja już Ci gratulowałam, przyszła młoda małżonko? Chyba tak, ale nie zaszkodzi jeszcze raz
Suknia, której zdjęcie wkleiłaś jest absolutnie boska! Mam nadzieję,że uda Ci się upolować równie uroczą. Z resztą Ty nawet w worku na ziemniaki będziesz najpiękniejszą panną młodą
P.S. Firmowy sklep MACA jest nie tylko w Krakowie, ale też w Warszawie... <kusi>

Virginio
- wow! Wyszalałaś się zakupowo za wszystkie czasy Koniecznie, koniecznie wrzuć nam fotencje. Zwłaszcza te kozaczki z ćwiekami działają na moją wyobraźnię...
A farba do włosów jaka? Czyżby szykowała się kolejna metamorfoza?

Niuniuska-
będę pilnie śledzić wiadomości. Już widzę ten reportaż! "Szalona studentka pedagogiki sterroryzowała pracowników biblioteki-beznadziejne zarządzenie dyrekcji szkoły przyczyną tragedii" Pomachaj mi z ekranu jak już ochrona będzie Cię wyprowadzać z budynku Bądźmy szczerzy... To się kiedyś będzie musiało zdarzyć
Całuję Cię mocno i czule mój wilkołaczku i mam nadzieję, że:
a) dziś spałaś o niebo lepiej
b) nie dopadnie Cię żadne podłe choróbsko, a już tym bardziej świńska grypa

Malinn- gratuluję spadku wagi, ale przykro mi, że jest on wynikiem akurat nerwów i stresu... Mam nadzieję, że szybko uporasz się z tym co Cię męczy i dręczy
W razie czego pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie. Powinnaś już się przekonać o tym, że działamy lepiej niż antydepresanty Już nawet nie wspomnę o tym, że zawsze chętnie Cię wysłuchamy, a jeśli będziemy miały coś mąrego do powiedzenia to nawet doradzimy

Ines- się porobiło z Wojtkiem... Rzeczywiście, jeśli coś ma z tego być dalej chyba warto uświadomić chłopakowi, że na razie podchodzisz do tego ze zdecydowanie większym dystansem niż on i póki co jest to dla Ciebie raczej miła znajomość niż romans stulecia...
A kolegami z klasy się nie przejmuj. Nie po to poświęciłaś kolejny rok na naukę, żeby nic nie wynieść z tej szkoły, prawda? Jeśli oni wolą marnować ten czas to ich wybór Żal mi tylko serdecznie ich przyszłych ewentualnych klientów

QNadiaQ-
śliczna tuniczka i śliczna dziewczyna w tuniczce

U mnie wszystko ok, tylko znów na wszystko czasu mi brak... Najbardziej boli to, że na wizaż też!
W pracy jak zwykle zajmuję się ogarnianiem wszechobecnego chaosu co jest zajęciem tak czasochłonnym jak męczącym. Poza tym mam oczywiście moją szkołę, hiszpański, w tym tygodniu zaczynam konwersacje z Englisha, a jeśli mój kręgosłup nie zastrajkuje jutro pędzę na pierwsze zajęcia tańca brzucha Plus nagle wszyscy znajomi chcą się ze mną spotkać, bo mają mi coś BARDZO WAŻNEGO do powiedzenia, względnie TAAAAK SIĘ STĘSKNILI... Dobo, och dobo! Czemu nie możesz być dłuższa...?

Na nową książkę Zafona też się czaję, ale póki co będzie musiała chwilę poczekać, bo mam cały stosik do przeczytania.

Ściskam Was mocno, mocno, mocno i zmykam Jeśli się pośpieszę może uda mi się zerknąć na inne ulubione wątki zanim będę musiała pędzić do pracy
Stary 2009-11-18, 08:25   #1707
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:

W sumie to tu ktoś się jeszcze odchudza ?
AD1. Brawo! Ja za to wczoraj totalne lenistwo... ale dzisiaj może na basen pojadę
AD2. Czy ja się odchudzam? Pani kierowniczko, ja się odchudzam cały czas!
Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Cześć robaczki
Joyce- czy ja już Ci gratulowałam, przyszła młoda małżonko? Chyba tak, ale nie zaszkodzi jeszcze raz
Suknia, której zdjęcie wkleiłaś jest absolutnie boska! Mam nadzieję,że uda Ci się upolować równie uroczą. Z resztą Ty nawet w worku na ziemniaki będziesz najpiękniejszą panną młodą
P.S. Firmowy sklep MACA jest nie tylko w Krakowie, ale też w Warszawie... <kusi>

U mnie wszystko ok, tylko znów na wszystko czasu mi brak... Najbardziej boli to, że na wizaż też!
W pracy jak zwykle zajmuję się ogarnianiem wszechobecnego chaosu co jest zajęciem tak czasochłonnym jak męczącym. Poza tym mam oczywiście moją szkołę, hiszpański, w tym tygodniu zaczynam konwersacje z Englisha, a jeśli mój kręgosłup nie zastrajkuje jutro pędzę na pierwsze zajęcia tańca brzucha Plus nagle wszyscy znajomi chcą się ze mną spotkać, bo mają mi coś BARDZO WAŻNEGO do powiedzenia, względnie TAAAAK SIĘ STĘSKNILI... Dobo, och dobo! Czemu nie możesz być dłuższa...?
Dziękuję za gratulacje! A co MACa to jeszcze jest sklep we Wrocławiu, ale masz rację - do Wawy mam najbliżej i pewnie na wiosnę się tam wybiorę. Mam nadzieję, że potowarzysz mi w zakupach i pójdziemy na kawkę
A jak Ci się uczy hiszpańskiego? Trudny język? Bo ja tak serio to chcę zacząć się uczyć. Myślę o tym już od dłuższego czasu, ale zawsze brakowało czasu. Chyba nie ma co planować tylko po prostu się zapisać i już.

Jak już pisałam wyżej wczoraj miałam dzień słodkiego lenistwa. Spędziłam popołudnie oglądając Desperate Housewives i czytając Shopaholic Abroad Było milusio, ale dzisiaj obudziłam się z wyrzutami sumienia, że nie ruszyłam tyłka i nie spaliłam żadnych kalorii Mam zamiar to nadrobić dzisiaj, a zacznę od sprzątania łazienki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 09:02   #1708
Kostka09
Zakorzenienie

Hello.

Ja tylko na chwilkę, już byłam w Biedronie (uzaleznilam sie od kaszek z Biedry) zaraz jade do pracy a potem umowilam sie z mamą w silesi ale nie planuje zakupowchyba, ze cos wpadnie

milego dnia zajrze popoludniu
Stary 2009-11-18, 10:32   #1709
virginia
Zakorzenienie

Bry!!

Cytat:
No Pani, zaszalałaś
Iiiii tam, nie znasz jeszcze moich możliwości

Cytat:
To ja też się dołączam do bólowego dnia. Otóż, mięęę osobiście dziś nawala lewa nerka (pewnie mnie przewiało - musi trzeba majtki z golfem zakupić) i łydki (pewnie w nocy śmigałam po polach i łąkach,
Chciałam dać buziaka w kukę, ale w nerę i łydkę chyba nie wypada , więc tylko pogłaskam .

Cytat:
virginio - Milenium polecam własnie skonczyłam te 650 stron czyta sie jednym tchem i w czartek dopiero bede miala 2 czesc... wiec zostal mi Zafon
Trzeba będzie się za tym rozejrzeć...Choć narazie nie narzekam na brak lektur . Mam już jakieś 10 w kolejce .

Cytat:
wieczorem chcemy isc na "bekarty wojny"
Daj znać jak wrażenia!

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Virginio- wow! Wyszalałaś się zakupowo za wszystkie czasy
No kochana, nie przesadzaj, na jakieś 2 dni radochy starczy . Chociaż w zasadzie to już się czaję na następną czapę-smerfa i naszyjnik . Że już nie wspomnę o całej masie rzeczy, które mam w 'obserwowanych' na all .
Odpowiadając na Twoje pytanie - metamorfozę szykuję, ale jeszcze nie w najbliższym czasie, jak wiesz, chodzi za mną ciągle płomienny rudy i taką też farbę upolowałam (niżej fotki).
A Ty mróweczko zaglądaj częściej bo tęsknię niemiłosiernie!!

Cytat:
Jak już pisałam wyżej wczoraj miałam dzień słodkiego lenistwa. Spędziłam popołudnie oglądając Desperate Housewives i czytając Shopaholic Abroad Było milusio, ale dzisiaj obudziłam się z wyrzutami sumienia, że nie ruszyłam tyłka i nie spaliłam żadnych kalorii Mam zamiar to nadrobić dzisiaj, a zacznę od sprzątania łazienki
Z tymi wyrzutami nie przesadzaj kochana, bo ruszasz się ostatnio za nas wszystkie . A dzionek widzę miałaś bardzo udany, i Desperatki i Shopaholic jak najbardziej w moim guście .

Wrzucam obiecane fotki (brakuje tylko zdjęcia jeszcze jednej pary jeansów, ale mają iść do krawcowej więc...):
1. tunka, C&A
2. tunika, kappahl
3. czarne jeansy, zwykły sklep
4. kozaki saszki, deichmann
5. botki z ćwiekami zara
6. wisior, sh
7. kolczyki, C&A
8. farba l'oreal pure paprica
Stary 2009-11-18, 10:33   #1710
virginia
Zakorzenienie

Gratis
1. odżywka waxa + jedwab
2. dywan
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości