![]() |
#1141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dziecko
Niewiem czy noramlne na najbliższej wizycie powiedz o tym lekarzowi
![]() Sushi wyszło rewelacyjne a robilam je sama ![]() ![]() ![]() Super że czujesz sie nieżle poza tymi omdleniami....;] i absolutnie nie dzwigaj!!!!
![]() ![]() Edytowane przez asiaczek82 Czas edycji: 2009-11-16 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec moz eto ciaza mnoga i dlatego bo w sumie duze prawdopodobienstwo jest przy odstawieniu tabletek. No zobaczymy. przyznam ze ja mam dosc slaby organizm i w przeszlosci czesto mdlalam przy okresie wiec mam nadzieje ze to nic powaznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
anula ale byłby numer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1144 |
Zakorzenienie
|
Asiaczek może to jest jakieś wyjście sama już nie wiem. Musze to przemyśleć jakby się zorganizować.
Dziewczyny biedne jesteście z tymi przeprowadzkami bo ja sobie nie wyobrażam przenosić tej tony makulatury i od nowa upychać sensownie. Prządek w szufladzie to czasem cały dzień ![]()
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostalam biurko na szczescie kolo najblizszej oprocz meza osoby w biurze fantastycznej szwedki, ktora jako jedyna na razie wie o naszych dzieciaczkowych ekscesach . twarda jestem na razie w niemowieniu. Rodzice nic nie wiedza. Rodzice TZ przylatuja na swieta i chxcemy im w wigilie powiedziec, jesli wszystko (odpukac) bedzie ok i 2 grudnia bedzie cos widac na USG wlozymy im w kartke swiateczna to zdjatko i zapakujemy ![]() Co do moich omdlen to przeczytalam gdzieniegdzie, ze niektore dziewczyny tak maja. Postaram sie poczekac te dwa tygodnie na wizyte u lekarza. nie moge panikowac prawda? przeciez musi byc dobrze??? Fajnie kochane moje ze mamy sie tu wszystkie nawzajem. A co u was poza tym> EdziaO?? jak humorek? u Asiaczka powinien byc przedni skoro jest taka zdolniacha ze sama suchi robi!!! A ja je tylko wcinam, a slyszalam ze w ciazy sie surowej rybki nie powinno? prawda to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Rozeznanie
|
Witam Was wszystkie starające sie o dzidzie
![]() ja z moim narzeczonym ostatnio rozmawialimsy nt.i fajnie by bylo gdybym zaszla w ciaze (hmm..urodzila ;p) jeszcze przed slubem.. ![]() przez dlugi czas bralam tabletki anty (podejrzenie PCO, ale nie stwierdzone?) az w koncu zdecydowalam ze koniec tego swinstwa! zmienilam lekarza i kazal mi odstawic tabletki zeby zrobic badania hormonalne.tabletki odlozylam na pocz.pazdziernika, pierwszy okres pojawil sie po 29 dniach (3 listopad) no 11 i 13 dc kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia.. dzis (14 dc) pojawil sie wodnisty sluz..i tak sie zastanawiam czy byla mozliwosc ze zaszlam w ciaze...na dodatek kluje mnie prawy jajnik od dwóch dni..sama nie wiem od czego (owulacja???) tak bardzo bym chciala chodzić za jakiś czas z brzuszkiem.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
Anula to prawda
nie wolno surowej ryby i owocow morza, miesa (metki tez) i plesniowych serow oraz mleka prosto od krowy aha i jeszcze watrobki i pasztetow poczytaj o tym bo to naprawde wazne Kalinka wychodzi na to ze masz dni plodne wiec nic tylko przytulajcie sie duzo i trzymamy kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Rozeznanie
|
Engelchen ma racje
![]() ![]() ![]() ![]() A sushi bylo troszke oszukane ![]() ![]() lece sie kąpać i spać bo wziełam już dawczeke bromergeronu wiec w ciągu godziny zalicze zgon ![]()
#1149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ojj, tak bym chciala "zaciazyc".. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki!!
Na razie doczytalam, zeby tez nie jesc duzo soli, miesa czerwonego, surowej ryby wlasnie(niestety bo uwielbiam!!!) itp Za to duzo kurczaczka, warzywek , owockow, mleczka, jajek itp. Jeszcze jutro o tym poczytam. Na razie lece pod prysznic bo moj mezulek wroci zaraz ze squosha wiec musze byc sliczniutka i czysciutka ![]() Do jutra dziewczynki, moze uda mi sie w pracy do was zagladnac, a jak nie to dopiero wieczorkiem bo ide na basen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
A tu dziewczyny jeszcze spia, ja od rana w pracy probuje sie w tym balaganie ogarnac, ehh nie jest latwo nic nie dziala tak jak trzeba...Na szczescie dla relaksu dzisiaj basenik.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Rozeznanie
|
Kto śpi ten spi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dam rade ... najgorsze to to planowanie umawianie a teraz pakowanie i wywalanie wszyskei co zbędne ![]() Jestem super haaapyyyy jedziemy na rocznice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() będe zaglaać a tym czasem wracam do wywalania wszyskiego co niepotrzebne ![]()
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w tym roku mielismy w Alpy jechac ale jesli wszystko pojdzie dobrze i fasolka sie bedzie dobrze rozwijac to sobie odpuszcze. Ja jezdze na desce ato niebezpieczne w ciazy ![]() Ale fajnie ze twoj synus sie nauczy ![]() Buzka z deszczowego OSLO ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam podobnie przy ostatnim cyklu, też jajniki dawały o sobie znać...bolały jak jasny grom ![]() Może to być wynik zbliżającej się bądź obecnej owulacji więc najlepiej próbować i próbować.. Mi ciężko trafić w ten odpowiedni moment i tylko marzę o wielkim brzuszku ![]() Ale próbuję bo nie poddam się tak kurka wodna łatwo ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Ale jajeczko też może gdzieś tam się ukrywa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, chwilke nie pisalam, jestem jeszcze przed testowaniem jeszcze 2 dni zaczekam 18-19- termin niby @. w poprzednim cyklu tez bolaly mnie piersi a nigdy wczesniej tego nie mialam, zobaczymy co wyjdzie teraz mam mieszane uczucia, czy wyszlo nam a tydzien temu bylam pewna, mam takie dziwne hustawki nastroju, raz chcew mi sie krzyczec a zachwile smiac. Jeszcze czekam na koncowy efekt do czwartku i testuje, zobacze. Trzymam kciuki za was dziewczyny, oby sie nam udalo wszystkim i to w wymazonym momencie.
Trzeba zyc pozytywnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis jeszcze troche jajnik mnie boli (kluje). ale mniej.mam nadzieje ze to oznaki owulacji (albo po- kochalam sie z tz 11 i 13 dc wiec moze cos sie zagniezdzilo ![]() trzymam za Ciebie kciuki zeby marzenie o brzuszku sie spelnilo ![]() ps. hmm..kolejna obserwacja? - > sluz, tym razem jakis taki gesty..grudkowaty??grr Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2009-11-17 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki mocno, choc ciezko sie tak na klawiaturze pisze ![]() A co poza tym u was dziewczynki? Asiaczek ty juz na nartkach? Edzia, dziewuszki co tam u was? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
Bunia trzymam kciuki
![]() Anula na nartki dopiero 8 stycznia ![]() ![]() w pracy mam przepraszam za wyrażenie burdel na kółkach:/
#1160 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie humor trochę lepiej chyba powoli zaczynam wychodzić z jakiegoś nie wiem załamania czy coś?Jakoś totalnie nie byłam ostatnio sobą. 4 cykl oficjalnie otwieram:-( W pracy zbliża się koniec roku brrrrrr....bilanse,rachun ki zysków,przepływy....a ciężko się skupić nad tym wszystkim a już musze się spinać w całość. Staram się myśleć pozytywnie mimo wszystko. Trzymam kciuki za testujące i działające ![]() Dziewczyny ja uwielbiam kocham narty. Jedyną korzyścią z tego że nie będzie nam się udawało jest to że pojedziemy na narty ![]() Macie czasem takie dziwne stany?Mnie dopadł chyba pierwszy aż taki. A niestety mam tą wadę, że nie umiem wyłączyć się i nie myśleć o tym co mnie trapi. Ale cóż trzeba się zebrać jakoś i zabrać za to wszystko nie? ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Anula który Ty miałaś clearblue owulacyjny-cyfrowy(7 w opakowaniu) czy też normalny paskowy (5szt w opakowaniu)?Kupię sobie a co ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Anula który Ty miałaś clearblue owulacyjny-cyfrowy(7 w opakowaniu) czy też normalny paskowy (5szt w opakowaniu)?Kupię sobie a co ![]()
Bartuś 23.12.2010 ![]() Aniołek 01.08.2011... Hubert 21.11.2012 ![]() „Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła” Edytowane przez EdziaO Czas edycji: 2009-11-17 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polecam, z tego co czytalam sa podobno bardzo skuteczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
Edziulka witamy zpowrotem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1163 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj kiepski humor dziewczyny, wszystko mnei wnerwia, zaczynam przestawac widziec oznaki ciazy, glodna chodze ciagle i jakas rozdrazniona. A moj mezus zwala ciagle wszytsko na ciaze! i mnie jeszcze bardziej denerwuje!!! Bo ja mu mowie, ze ciaza bedzie potwierdzona na 100% jak zobaczymy na USG , to on mnei wysmiewa ze jestem zwariowany niedowiarek...ehh i wkurza mnie tym jeszcze badziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
A w polsce nie m a tych cyfrowych
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Anula bo jesteś niedowiarek bete masz piękną ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez asiaczek82 Czas edycji: 2009-11-17 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. wiem, ze jestem niedowiarek, ale ja juz tak mam, chorowita jestem i raczej zawsze mi bylo pod gorke w zyciu, a tu nagle wszystko sie uklada, praca, mieszkanko slub i fasolka w pierwszym cyklu? jakos nie moge wlasnie uwierzyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za kciuki ja tez za was trzymam, jutro zatestuje chyba, to bedzie 26dc zobacze, albo poprawie albo popsuje sobie dzień przed zebraniem z moimi dyrektorkami. za 12h bede wiedziec co tesciki pokaza, jakie wy uzywacie, ja dostalam pre-test zekomo dobre ale jakos podchodze z umiarem do nich zadnych innych czulszych nie dostane w moim zaglebiu, poprostu dziura (co do testów nic czulszego oprucz 25 nie mozna dostac), no tyle mojego narzekania oby do jutra a piersi tak boooola ala......, moze cos zamieszkało....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, ja juz na nózkach teraz trzeba czytac jeszcze raz umowe i na zebranie z dyrektorkami, uroki samozatrudnienia, nikt nie mowi kiedy do pracy ale plany nadaja do wykonanie.
Humor moj taki troche mieszany, raniutko zatestowalam i wyszla druga kreseczka ale taka bladziudka bardzo, pokazala sie po 2 minutkach, wiec chyba sie udalo ![]() (teraz czekamy na nastepny i do gin jak sie potwierdzi, a za 3 mies. moze bede znala plec a chcielismy dziewczynke, wstrzelilismy sie 2,5 dnia przed owulka w cyklu nieregularnym, ach jakie mam mieszame uczucia). Anula_81 teraz czekamy na potwierdzenie ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Bunia wielkie choc niesmiałe jeszcze gratulacje ale myślę, że strzał w 10
![]() Anulka dzięki bardzo. Nie martw się wszystko jest dobrze i będzie dobrze. Dbasz o siebie, uważasz robisz wszystko jak należy. Nie denerwuj ![]() Asiula to masz link http://www.apo-discounter.pl/clearbl...ny-p-1733.html Ja juz na sierpień chyba sie nie wyrobię ale na początek września to czemu by nie ![]() Dziewczynki pracowac się nie chce!
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.