|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
któraś pisała że kupiłam w H&M sweterek z tygryskiem po ile one są?
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Pakusiu fajnie,że masz siostrę u siebie,a z tą kurtką to nieźle,ale po ciązy moja pamięć też uległa pogorszeniu
![]() Male przystojniak z Xavierka i ten jego głosik,ło matko,aż słabnę.Swego czasu non stop go w na ipodzie słuchałam,chociaż niewiele rozumię z tego co śpiewa,bo u mnie niemiecki nicht (mimo 7-u lat nauki ).Oj boski jest![]() Nie dziwię się,że nie chcesz o tym wspominać,to musiało być straszne przeżycie.Cieszę się,że już dobrze i Filipek zdrów. Dużo buziaków dla was obojga Milena jak widać,większość dzieci coś takiego robi,ale Milusi pierwszy raz zdarzyło się zareagować aż tak gwałtownie.Muszę o tym więcej poszukać w necie. Dzolana nie bój się,bo to nic nie zmieni Nie chcę się straszyć,ale nowość budynku nie ma nic do rzeczy,przeciez duchy się przemieszczją.Nie chciałam was przerazić |
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
ursull nie strasz matek bo na zawał popadają
![]() ja nie wierze w takie cuda ale ostatnio coś dziwnego się przydarzyło również i mi ![]() dzień pogrzebu sąsiada który się powiesił...ciii Ursull kurde jak nie schudniesz na moim wymyśle to bij ![]() chyba że Ci zależy na drastycznym spadku wagi to ja nie wiem ![]() bo mnie się tylko tłuszczu ubyło a mięśni nie zanotowałam bo z ćwiczeń to ja tylko skakankuje i kręce się na takim kółku kręcącym
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
Eloo
Dzisiaj pozałatwiałam kilka spraw z moją firmą, napatrzyłam się na durne gęby śińskich babek z biura, które mi sporo razy za skóre zalazły, juz na poczekalni o nich pisałam. ale Igorka chwaliły więc maja szczęscie STO LATEK DLA TOSI I KUBUNIA ![]() iwciag - to jakas okazyjna cena tego sweterka że tak masowo kupujesz? Caro - hehe sierotka cinusiowa - jaaaasne ty i grzeczna . Agusia - teściorek dzisiaj wykonałam, musiałam sie przełamac i go zrobic bo życie w niepeności nie jest łatwe, i co wyszło NEGATYW .boszenka - hehe obraziła się że pokochałas ksiazki i im uwage poświęcasz . A ze spacerkami róznie bywa bo czasem mam towarzystwo a czasami sama, ale samotnie tez lubie spacerowac. A jak cenowo stoja tam te ciuszki?dzolana - i tak picie bez pobidek? od dawna? ja tez juz chce takie noce żeby sie wynieśc do mojej i Tż fabryczki . A obejrzałaś te linki co ci poslałam? i odp. w sprawie skoczka? Ale mnie wystraszyas teraz ta białaczką anulka anulka - w ostatnim zaraz przezd twoim w którym oskarżasz , uważaj sobie Ewelain - nikogo nie wypisujemy, napisz co u was chociażby dla mnie ![]() Haruno - zniekształcona głowę? ja tam nic nie zauważyłam blondynkapoznan - gratulacje dla Olivierka za pierwszego zabalka .katrin - hehe my tylko w weekendy oblegamy fabryczkę ale i wtedy jest prawdopodobieństwo jutro ide do gina jak będzie i niech da mi raz jeszcze recepte na tabsy bo ja w stresie życ nie mam zamiaru. I jak po szcepieniu i ile ma Marcelek kg.? Seona - no piękna mikołajkowa damulcia. aljaka - może tribiotic? malutka - to bardziej opłaca sie kupic tą husiaweczkę w sklepach typu auchan, tesco bo są za 20zł a na allegro trzeba dodac przesyłkę. ursull - ale fajowy ten klapouchy . Kurcze ja nie wiem co myslec o tych duchach hmmm.....milena - hmmm... może u mnie tez jest to zwykłe przeciażenie, jutro zobacze ile mój smokus wazy jakm za duzo to głodówka kuroikaze - jak już znajdziesz taka prace to daj znac moze i ja się załapie . To coś sobie za buty durne klupiła?male - ja bym się chyba osrała ze strachu jakby mi dziecko zemdlało, oby się wyjasniły przyczyny tych omdleń. A ja przywoluje tu : Esti, anie -cyfrowy polsat, illbanke, gabi -co u was kobiecino, manolitka, heksia, fionka, rozalka i cała reszta naszej bandy. Spadam na 39 i pół , pewnie zas będzie dupny odcinek ![]() |
|
|
|
#3366 |
|
Wtajemniczenie
|
Marika sweterek oczywiście w promocji i stwierdziłyśmy z siostrą, że fajnie bedzie nasze szkraby w takie same sweterki w święta ubrać
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem,ale coś w tym jestChcę schudnąć na początek 4kg,a potem kolejne 4.Ja ćwiczę jogę,ale niesystematycznie ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Marika dziękować bardzo w imieniu Milenki i Kłapouszka Eve miłości ma,ja tu schnę bez ciebie,sama Baileysa obalam,a ty milczysz!!! Napisz chociaż jedną literkę!!! |
|
|
|
|
#3368 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull jak ja lubię Baileysa i tego typu trunki
![]() Mnie też by się przydało 8 kg zrzucić, ale 5też będzie ok ile ważysz obecnie, jeśli mogę wiedzieć??Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-17 o 21:44 |
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Eve też lubi,dlatego kupiłam,ale skoro jej tu nie ma to napijmy się razem
![]() W tej chwili 70 kg,ale ciiii.Przy 64 czuję sie ok,ale jak będzie 66 to też dobrze.Mam grube kości,więc taka waga jest dla mnie dobra.Mam 165cm wzrostu,bywał,że ważylam 48kg,ale wyglądałam wtedy jak kościotrup i źle się czułam.Moja idealna waga to 60 wg wskaźników. A teraz ty się spowiadaj ![]()
Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-17 o 21:48 |
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Opowiadam:
Więc powiesił się sąsiad moich rodziców i we wtorek 2 tyg był pogrzeb. Moi rodzice przyjaźnili się z tym gościem swego czasu, ale później ten zaczął pić i jakoś się kontakty rozluźniły. Więc po pogrzebie godzina koło 22 siedzimy sobie z mamą na pięterku i oglądamy tv nagle pies zaczyna szczekać i przeraźliwie wyć. No i ktoś puka do drzwi wejściowych. Drzwi są dokładnie pod tymi balkonowymi, wchodzi się w pierwsze do takiego ganeczku i dopiero następne są zamknięte na noc czy coś Byłśmy już w pizamach no to wyszłam na balkon i krzyczę na dół żeby poczekać bo mama już schodzi, nikt nie odpowiedział i dalej łupał w te drzwi a pies szczekał. I stałam tak na tym balkonie a mama zeszła i jak tylko doszła do drzwi pukanie ustało. No a najdziwniejsze że nikt nie wychodził nikogo nie było a i ja nikogo nie widziałam ani nie słyszałam żeby przez brame wychodził a skrzypi nie było możliwości żeby nie zauważyć ze ktoś wychodzi...hmm...śmiałam się że kolega przyszedł się pożegnać bo tak nieoczekiwanie odszedł ale czasem jak sobie przypomn t czekam z sikaniem do rana
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze na chwilke ja
jestem dup cia wolowaSTO LAT DLA ANTOSI!!!!
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
już każdy o tym wie
![]() i po pijaku kupujesz tż brzydkie gaacie ![]()
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
Caro sama jesteś brzydka
no i niech Cię mojego tżta gatki nie interesują, bo to moje gacie Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-17 o 21:52 |
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edytowałam poprzednią odpowiedź,ale zacytuję też tutaj: W tej chwili 70 kg,ale ciiii.Przy 64 czuję sie ok,ale jak będzie 66 to też dobrze.Mam grube kości,więc taka waga jest dla mnie dobra.Mam 165cm wzrostu,bywał,że ważylam 48kg,ale wyglądałam wtedy jak kościotrup i źle się czułam.Moja idealna waga to 60 wg wskaźników. A teraz ty się spowiadaj ![]()
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
![]() i wzajemnie ![]() kup mu jakieś sexi gacie i nie ubieraj go w bokserki dla młodych...swoje lata już macie
|
#3377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakie są sexi gacie, doradz może ![]() Ursull więc ja mam66kg, chciała bym mieć58jak przed ciążą, ale jak już będzie tak62będę zadowolona Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-17 o 21:57 |
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
ursull nigdy nie byłam świadkiem czegoś takiego więc się śmiałam teraz po cichu coś tam sobie myślę
![]() a ja teraz doszłam do wniosku że tu głównie nie chodzi o kg ale też o grubość tkanki tłuszczowej, mówiłaś coś o brzuchu węc jak będziesz tak jadłą jak mówiłąam to spadnie
|
#3379 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez kapie w pokoju...
![]() male no ja odrazu wiedzialam ze to nie Miller... ale fajna muzyczka... kojarze jego nazwisko ale nie kojarzy mi sie z jakimis konkretnymi utworami....... no a to ze jest przystojny to dodawac nie trzeba... czyli jesli masz go w avatarku to pewnie "darzysz go sympatia" doczytalam teraz ze darzysz sympatia to mało powiedziane... ![]() Jejku twoj synek zemdlal? kiedy? jejku! Pisz do nas czesciej... Carolajna twoj avatar myli mi sie z milenki wrrr caly czas musze zerkac na nick bo nie wiem ktora to... Marika jak zwykle bardzo przylozyla sie do odpowiedzi wszystkim mamusiom... bardzo cie za to kochamy Przestancie juz o tych duchach!!!!!!!!!!!!!!!nie moge tego czytac.... ja tez z tych bardzo strachwilych
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubie natomiast wszelakich bazarowych kolorowych slipek i wielgachnych bokserek
|
|
#3381 |
|
Wtajemniczenie
|
michaela
o żesz ty.... odezwij sie w koncu...widze cie... i juz nie pierwszy raz wzywam "do tablicy"
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już nic nie zmieniam, ten mi pasuje bo tak mnie wołąją ![]() A ty idź do okulisty ![]() Mam jeszcze jedną histore koleżanka mi opowiadała, chcesz??? ![]()
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A obiecujesz,że spadnie Obiecaj, to jakby co będę miała się na kim wyżyć
|
|
|
|
|
#3384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co myslicie o meskich stringach ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- ALE NAPISALAM.... STRACHWILYCH
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
![]() tyle ![]() Ursull spadnie ![]() a z kg to mam ok 1,5 mniej. Wiesz... trzeba czasu żeby efekty były
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mell nie nawidzę strinów u chłopa, fee Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-17 o 22:05 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3388 |
|
Rozeznanie
|
meskim stringom mowimy "nie"
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówiłam że Twoje są bazarowe ale że nie lubie bazarowych(bazarowe-dla mnie znaczą w kilku mocnych kolorach kiczowate itp nie koniecznie złej jakości) no
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Iwciag a ile masz wzrostu? Powiem c wsekrecie,ale tak żeby Caro nie widziała,że mi sie gacie twojego TŻta podobaja i już szukalam podobnych dla mojego,ale to chyba jakieś unikatowe są,bo nie mogę znaleźć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

).Oj boski jest

. A ze spacerkami róznie bywa bo czasem mam towarzystwo a czasami sama, ale samotnie tez lubie spacerowac. A jak cenowo stoja tam te ciuszki?
, uważaj sobie
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK

nie było możliwości żeby nie zauważyć ze ktoś wychodzi...

Obiecaj, to jakby co będę miała się na kim wyżyć