CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 21:07   #3361
dzolana1985
Raczkowanie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Opowiem wam coś,pewnie zabijecie mnie smiechem,ale muszę to opisac. Kiedyś wyczytałam w jakieś książce,że niemowlęta widzą duchy.Oczywiście nie wierzyłam w to,ale teraz to już sama nie wiem co myśleć.Jak Milusia była malutka to wpatrywała się w drzwi od szafy,takie zwykłe,drewniane,brązowe. Robiła to non stop i czasem się usmiechała,a czasem płakała.Zaczęłam podejrzewać,że ona kogoś tam widzi i,że czasem jest to ktoś miły i dobry,może moja babcia,a czasem ktoś kto chce ją nastraszyć.Trwalo to gdzieś do 3-go mc i potem spokój.Aż ty od kilku dni Milusia dziwnie wpatruje się w jeden punkt w pokoju,mówi do niego,czasem krzyknie (ale tak dziwinie,bo opanowała nowy dźwięk,którego używa wpatrując się w ten punkt),czasem się śmieje,a czasem płacze,ale tak mocno,mocno.Przed chwilą też patrzyła w ten punkt i krzyczała,jakby chciała kogoś lub coś przegonić i nagle zaczęła strasznie płakać,aż przeraźliwie.Do tego stopnia,że oboje z TŻtem podskoczyliśmy do niej i zaczęlismy ją pocieszać.Ja aż się poryczłałam,patrząc na przerażenie mojego dziecka.TŻ krzyknął w stronę,w którą mała patrzyła,zeby to coś sobie poszło i nagle Milusia się uspokoiła.Mówcie co chcecie dziewczyny,ale coś tam było.I już naprawdę wierzę,że dzieci widzą znacznie więcej niż my.Trochę mnie to przeraża.
jejku ale mnie wystarszyłaś. Moja mała tez ma taki punkt w pokoju i raz się smieje a raz płacze. Może u mnie duchów nie ma bo mam nowe mieszkanie od pol roku. teraz sie boje a jestem sama
Stary 2009-11-17, 21:11   #3362
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

któraś pisała że kupiłam w H&M sweterek z tygryskiem po ile one są?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:15   #3363
ursull
Zakorzenienie

Pakusiu fajnie,że masz siostrę u siebie,a z tą kurtką to nieźle,ale po ciązy moja pamięć też uległa pogorszeniu

Male przystojniak z Xavierka i ten jego głosik,ło matko,aż słabnę.Swego czasu non stop go w na ipodzie słuchałam,chociaż niewiele rozumię z tego co śpiewa,bo u mnie niemiecki nicht (mimo 7-u lat nauki).Oj boski jest

Nie dziwię się,że nie chcesz o tym wspominać,to musiało być straszne przeżycie.Cieszę się,że już dobrze i Filipek zdrów.
Dużo buziaków dla was obojga

Milena jak widać,większość dzieci coś takiego robi,ale Milusi pierwszy raz zdarzyło się zareagować aż tak gwałtownie.Muszę o tym więcej poszukać w necie.

Dzolana nie bój się,bo to nic nie zmieni Nie chcę się straszyć,ale nowość budynku nie ma nic do rzeczy,przeciez duchy się przemieszczją.Nie chciałam was przerazić Dla mnie póki takie coś na oczy mi się nie pokaże to niech sobie będzie,tylko niech dziecka mi nie straszy.

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:23   #3364
Carolajna24
Zakorzenienie

ursull nie strasz matek bo na zawał popadają
ja nie wierze w takie cuda ale ostatnio coś dziwnego się przydarzyło również i mi
dzień pogrzebu sąsiada który się powiesił...ciii

Ursull kurde jak nie schudniesz na moim wymyśle to bij
chyba że Ci zależy na drastycznym spadku wagi to ja nie wiem
bo mnie się tylko tłuszczu ubyło a mięśni nie zanotowałam bo z ćwiczeń to ja tylko skakankuje i kręce się na takim kółku kręcącym
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:25   #3365
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Eloo

Dzisiaj pozałatwiałam kilka spraw z moją firmą, napatrzyłam się na durne gęby śińskich babek z biura, które mi sporo razy za skóre zalazły, juz na poczekalni o nich pisałam. ale Igorka chwaliły więc maja szczęscie , byłam też w Auchanie są zas w promocji 2xkaszka z puszką z bobovity ale cenówki nie było, a ubranka takie sobie, dziewczęce były godne uwagi ale niektóre rzeczy drogie, aaaaa i kupilam z bobovity te dania 180 czy 190 za 3,50 tam były takie fajne w promocji rosołek z kluseczkami, jakaś wolowinka, warzywa na parze z ryżem itd. więc tyo akurat sie opłacało. Smerfik był wybitnie grzeczny. Koleżanki nie było, wizyta przełozona na jutro. A jutro szczepienie, gin i ortopeda .

STO LATEK DLA TOSI I KUBUNIA

iwciag - to jakas okazyjna cena tego sweterka że tak masowo kupujesz? , jesli Tz ma możliwośc pracy i to na dobra bądź lepsza to czemu nie. To ja słyszałam że D min. 3 latka a mozna i dlużej hmmm.... jutro zapytam

Caro - hehe sierotka , ja nie wiem czym sie pielęgnuje takowe buty bo sama mam i nie potrafie ich doczyścic. Oj przesrywasz sobie że nie czytasz naszych wypocin .

cinusiowa - jaaaasne ty i grzeczna , pewnie herbatinka z wkładeczka solidną była . musi byc dobrze.

Agusia - teściorek dzisiaj wykonałam, musiałam sie przełamac i go zrobic bo życie w niepeności nie jest łatwe, i co wyszło NEGATYW , nie właśnie mi nie drętwieje ale uczucie mam takie jakby mi si cos poprzestawiało strasznie mnie boli a kloca trza dźwigac , jutro już śmigne do ortopedy jak mnie przyjmie. no to czekamy na twój wielki powrót .

boszenka - hehe obraziła się że pokochałas ksiazki i im uwage poświęcasz . A ze spacerkami róznie bywa bo czasem mam towarzystwo a czasami sama, ale samotnie tez lubie spacerowac. A jak cenowo stoja tam te ciuszki?

dzolana - i tak picie bez pobidek? od dawna? ja tez juz chce takie noce żeby sie wynieśc do mojej i Tż fabryczki . A obejrzałaś te linki co ci poslałam? i odp. w sprawie skoczka? Ale mnie wystraszyas teraz ta białaczką , boli mnie od kilku dni przy przekęceniu dłoni, dźwiganiu.

anulka anulka - w ostatnim zaraz przezd twoim w którym oskarżasz , uważaj sobie . Amieszkasz w domku czy bloku? bo jak w bloku to donosik do spółdzielni i powinni sie tym zając, bo na coś się płaci ten fundusz remontowy. U mnie byly takie cyry z jedzeniem jak był wygłodzony maluch tzn. za długa przerwa między karmieniami.

Ewelain - nikogo nie wypisujemy, napisz co u was chociażby dla mnie

Haruno - zniekształcona głowę? ja tam nic nie zauważyłam .

blondynkapoznan - gratulacje dla Olivierka za pierwszego zabalka .

katrin - hehe my tylko w weekendy oblegamy fabryczkę ale i wtedy jest prawdopodobieństwo jutro ide do gina jak będzie i niech da mi raz jeszcze recepte na tabsy bo ja w stresie życ nie mam zamiaru. I jak po szcepieniu i ile ma Marcelek kg.?

Seona - no piękna mikołajkowa damulcia.

aljaka - może tribiotic?

malutka - to bardziej opłaca sie kupic tą husiaweczkę w sklepach typu auchan, tesco bo są za 20zł a na allegro trzeba dodac przesyłkę.

ursull - ale fajowy ten klapouchy , i mikołajowa go dorwala . Kurcze ja nie wiem co myslec o tych duchach hmmm.....

milena - hmmm... może u mnie tez jest to zwykłe przeciażenie, jutro zobacze ile mój smokus wazy jakm za duzo to głodówka , żartuje oczywiście.

kuroikaze - jak już znajdziesz taka prace to daj znac moze i ja się załapie . To coś sobie za buty durne klupiła?

male - ja bym się chyba osrała ze strachu jakby mi dziecko zemdlało, oby się wyjasniły przyczyny tych omdleń.

A ja przywoluje tu : Esti, anie -cyfrowy polsat, illbanke, gabi -co u was kobiecino, manolitka, heksia, fionka, rozalka i cała reszta naszej bandy.

Spadam na 39 i pół , pewnie zas będzie dupny odcinek

Stary 2009-11-17, 21:34   #3366
iwciag
Wtajemniczenie

Marika sweterek oczywiście w promocji i stwierdziłyśmy z siostrą, że fajnie bedzie nasze szkraby w takie same sweterki w święta ubrać
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:38   #3367
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
ursull nie strasz matek bo na zawał popadają
ja nie wierze w takie cuda ale ostatnio coś dziwnego się przydarzyło również i mi
dzień pogrzebu sąsiada który się powiesił...ciii

Ursull kurde jak nie schudniesz na moim wymyśle to bij
chyba że Ci zależy na drastycznym spadku wagi to ja nie wiem
bo mnie się tylko tłuszczu ubyło a mięśni nie zanotowałam bo z ćwiczeń to ja tylko skakankuje i kręce się na takim kółku kręcącym
Nie straszę,a co z tym pogrzebem?I ja też nie wierzyłam,a teraz no nie wiem,ale coś w tym jest

Chcę schudnąć na początek 4kg,a potem kolejne 4.Ja ćwiczę jogę,ale niesystematycznie,bo leniwa jestem Bić nie będę,bo widzę,że to rozsądne podejście do żywienia.Ja się do diet nie nadaję,a twoja i kuro propozycja wygląda interesująco.Jutro zakupy i zacznę dietkę.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Marika dziękować bardzo w imieniu Milenki i Kłapouszka Współczuję ci z tą pracą,ja też mam kilka takich idiotek u siebie,ale na szczęście wracam tylko na 16godz i w weekendy,więc nie bedę ich widywała.

Eve miłości ma,ja tu schnę bez ciebie,sama Baileysa obalam,a ty milczysz!!! Napisz chociaż jedną literkę!!!

Stary 2009-11-17, 21:42   #3368
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull jak ja lubię Baileysa i tego typu trunki

Mnie też by się przydało 8 kg zrzucić, ale 5też będzie ok ile ważysz obecnie, jeśli mogę wiedzieć??

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-17 o 21:44
Stary 2009-11-17, 21:44   #3369
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Ursull jak ja lubię Baileysa i tego typu trunki
Eve też lubi,dlatego kupiłam,ale skoro jej tu nie ma to napijmy się razem

W tej chwili 70 kg,ale ciiii.Przy 64 czuję sie ok,ale jak będzie 66 to też dobrze.Mam grube kości,więc taka waga jest dla mnie dobra.Mam 165cm wzrostu,bywał,że ważylam 48kg,ale wyglądałam wtedy jak kościotrup i źle się czułam.Moja idealna waga to 60 wg wskaźników.
A teraz ty się spowiadaj

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-17 o 21:48
Stary 2009-11-17, 21:46   #3370
Carolajna24
Zakorzenienie

Opowiadam:
Więc powiesił się sąsiad moich rodziców i we wtorek 2 tyg był pogrzeb. Moi rodzice przyjaźnili się z tym gościem swego czasu, ale później ten zaczął pić i jakoś się kontakty rozluźniły.
Więc po pogrzebie godzina koło 22 siedzimy sobie z mamą na pięterku i oglądamy tv nagle pies zaczyna szczekać i przeraźliwie wyć. No i ktoś puka do drzwi wejściowych. Drzwi są dokładnie pod tymi balkonowymi, wchodzi się w pierwsze do takiego ganeczku i dopiero następne są zamknięte na noc czy coś
Byłśmy już w pizamach no to wyszłam na balkon i krzyczę na dół żeby poczekać bo mama już schodzi, nikt nie odpowiedział i dalej łupał w te drzwi a pies szczekał. I stałam tak na tym balkonie a mama zeszła i jak tylko doszła do drzwi pukanie ustało. No a najdziwniejsze że nikt nie wychodził nikogo nie było a i ja nikogo nie widziałam ani nie słyszałam żeby przez brame wychodził a skrzypi nie było możliwości żeby nie zauważyć ze ktoś wychodzi...
hmm...śmiałam się że kolega przyszedł się pożegnać bo tak nieoczekiwanie odszedł ale czasem jak sobie przypomn t czekam z sikaniem do rana
Stary 2009-11-17, 21:46   #3371
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Eve też lubi,dlatego kupiłam,ale skoro jej tu nie ma to napijmy się razem
a poproszę, ale ciii bo mnie znowu Caro od alkoholiczki wyzwie
Stary 2009-11-17, 21:47   #3372
pakusia86
Zakorzenienie

jeszcze na chwilke ja jestem dup cia wolowa

STO LAT DLA ANTOSI!!!!

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:49   #3373
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
już każdy o tym wie
i po pijaku kupujesz tż brzydkie gaacie
Stary 2009-11-17, 21:50   #3374
iwciag
Wtajemniczenie

Caro sama jesteś brzydka
no i niech Cię mojego tżta gatki nie interesują, bo to moje gacie

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-17 o 21:52
Stary 2009-11-17, 21:51   #3375
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Opowiadam:
Więc powiesił się sąsiad moich rodziców i we wtorek 2 tyg był pogrzeb. Moi rodzice przyjaźnili się z tym gościem swego czasu, ale później ten zaczął pić i jakoś się kontakty rozluźniły.
Więc po pogrzebie godzina koło 22 siedzimy sobie z mamą na pięterku i oglądamy tv nagle pies zaczyna szczekać i przeraźliwie wyć. No i ktoś puka do drzwi wejściowych. Drzwi są dokładnie pod tymi balkonowymi, wchodzi się w pierwsze do takiego ganeczku i dopiero następne są zamknięte na noc czy coś
Byłśmy już w pizamach no to wyszłam na balkon i krzyczę na dół żeby poczekać bo mama już schodzi, nikt nie odpowiedział i dalej łupał w te drzwi a pies szczekał. I stałam tak na tym balkonie a mama zeszła i jak tylko doszła do drzwi pukanie ustało. No a najdziwniejsze że nikt nie wychodził nikogo nie było a i ja nikogo nie widziałam ani nie słyszałam żeby przez brame wychodził a skrzypi nie było możliwości żeby nie zauważyć ze ktoś wychodzi...
hmm...śmiałam się że kolega przyszedł się pożegnać bo tak nieoczekiwanie odszedł ale czasem jak sobie przypomn t czekam z sikaniem do rana
A widzisz Caro,coś w tym jest i jednak trochę wierzysz skoro boisz się do kajbla w nocy iść

Cytat:
edytowałam poprzednią odpowiedź,ale zacytuję też tutaj:

W tej chwili 70 kg,ale ciiii.Przy 64 czuję sie ok,ale jak będzie 66 to też dobrze.Mam grube kości,więc taka waga jest dla mnie dobra.Mam 165cm wzrostu,bywał,że ważylam 48kg,ale wyglądałam wtedy jak kościotrup i źle się czułam.Moja idealna waga to 60 wg wskaźników.
A teraz ty się spowiadaj

Stary 2009-11-17, 21:52   #3376
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
sama jesteś brzydka:P

i wzajemnie
kup mu jakieś sexi gacie i nie ubieraj go w bokserki dla młodych...swoje lata już macie
Stary 2009-11-17, 21:53   #3377
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:

i wzajemnie
kup mu jakieś sexi gacie i nie ubieraj go w bokserki dla młodych...swoje lata już macie
o kochana nie znasz się na majciochach, to nie bokserki
a jakie są sexi gacie, doradz może

Ursull więc ja mam66kg, chciała bym mieć58jak przed ciążą, ale jak już będzie tak62będę zadowolona

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-17 o 21:57
Stary 2009-11-17, 21:54   #3378
Carolajna24
Zakorzenienie

ursull nigdy nie byłam świadkiem czegoś takiego więc się śmiałam teraz po cichu coś tam sobie myślę
a ja teraz doszłam do wniosku że tu głównie nie chodzi o kg ale też o grubość tkanki tłuszczowej, mówiłaś coś o brzuchu węc jak będziesz tak jadłą jak mówiłąam to spadnie
Stary 2009-11-17, 21:55   #3379
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
jak to pokój? to w pokoju się kąpiecie?
ja tez kapie w pokoju...

male no ja odrazu wiedzialam ze to nie Miller...
ale fajna muzyczka... kojarze jego nazwisko ale nie kojarzy mi sie z jakimis konkretnymi utworami....... no a to ze jest przystojny to dodawac nie trzeba... czyli jesli masz go w avatarku to pewnie "darzysz go sympatia"
doczytalam teraz ze darzysz sympatia to mało powiedziane...
Jejku twoj synek zemdlal? kiedy? jejku!
Pisz do nas czesciej...

Carolajna twoj avatar myli mi sie z milenki wrrr caly czas musze zerkac na nick bo nie wiem ktora to...

Marika jak zwykle bardzo przylozyla sie do odpowiedzi wszystkim mamusiom... bardzo cie za to kochamy

Przestancie juz o tych duchach!!!!!!!!!!!!!!!nie moge tego czytac.... ja tez z tych bardzo strachwilych
Stary 2009-11-17, 21:56   #3380
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
o kochana nie znasz się na majciochach, to nie bokserki
a jakie są sexi gacie, doradz może
ja generalnie lubie jak facet nosi obcisłe czarne lub białe slipki/boserki

nie lubie natomiast wszelakich bazarowych kolorowych slipek i wielgachnych bokserek
Stary 2009-11-17, 21:57   #3381
Mell_xx
Wtajemniczenie

michaela o żesz ty.... odezwij sie w koncu...
widze cie... i juz nie pierwszy raz wzywam "do tablicy"
Stary 2009-11-17, 21:58   #3382
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
ja tez kapie w pokoju...

male no ja odrazu wiedzialam ze to nie Miller...
ale fajna muzyczka... kojarze jego nazwisko ale nie kojarzy mi sie z jakimis konkretnymi utworami....... no a to ze jest przystojny to dodawac nie trzeba... czyli jesli masz go w avatarku to pewnie "darzysz go sympatia"
doczytalam teraz ze darzysz sympatia to mało powiedziane...
Jejku twoj synek zemdlal? kiedy? jejku!
Pisz do nas czesciej...

Carolajna twoj avatar myli mi sie z milenki wrrr caly czas musze zerkac na nick bo nie wiem ktora to...

Marika jak zwykle bardzo przylozyla sie do odpowiedzi wszystkim mamusiom... bardzo cie za to kochamy

Przestancie juz o tych duchach!!!!!!!!!!!!!!!nie moge tego czytac.... ja tez z tych bardzo strachwilych
jak nie z Ciną to z Mileną
już nic nie zmieniam, ten mi pasuje bo tak mnie wołąją
A ty idź do okulisty

Mam jeszcze jedną histore koleżanka mi opowiadała, chcesz???
Stary 2009-11-17, 21:58   #3383
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
ursull nigdy nie byłam świadkiem czegoś takiego więc się śmiałam teraz po cichu coś tam sobie myślę
a ja teraz doszłam do wniosku że tu głównie nie chodzi o kg ale też o grubość tkanki tłuszczowej, mówiłaś coś o brzuchu węc jak będziesz tak jadłą jak mówiłąam to spadnie
No to kończę tego Baileysa i przechodze na dietę KuroCaro
A obiecujesz,że spadnie Obiecaj, to jakby co będę miała się na kim wyżyć

Stary 2009-11-17, 22:00   #3384
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:

nie lubie natomiast wszelakich bazarowych kolorowych slipek i wielgachnych bokserek
zgadzam sie musi miec dopasowane...
a co myslicie o meskich stringach

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

ALE NAPISALAM....
STRACHWILYCH
Stary 2009-11-17, 22:02   #3385
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:

tyle

Ursull spadnie mi ubyło 5 cm już i nie mam już takiego wypukłego, no i cera mi się poprawiła i włosy i łeb nie boli muszę tylko brzuszki zacząć ćwiczyć coby się wzmocnił ten brzuch
a z kg to mam ok 1,5 mniej.
Wiesz... trzeba czasu żeby efekty były
Stary 2009-11-17, 22:03   #3386
ursull
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

ALE NAPISALAM....
STRACHWILYCH
nienawidzę facetów w stringach

Stary 2009-11-17, 22:04   #3387
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:

kochana moje na pewno nie były bazarowe, bo mój tż w przeciwieństwie do mnie nie lubi rzeczy typu papierowe buty bazarowe ciuchy i wie jak chce wcisnąć mu badziew

Mell nie nawidzę strinów u chłopa, fee

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-17 o 22:05

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 22:07   #3388
male
Rozeznanie

Cytat:

ALE NAPISALAM....
STRACHWILYCH
meskim stringom mowimy "nie"
Stary 2009-11-17, 22:07   #3389
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
kochana moje na pewno nie były bazarowe, bo mój tż w przeciwieństwie do mnie nie lubi rzeczy typu papierowe buty bazarowe ciuchy i wie jak chce wcisnąć mu badziew
uderz w stół a nożyczki się odezwą
nie mówiłam że Twoje są bazarowe ale że nie lubie bazarowych(bazarowe-dla mnie znaczą w kilku mocnych kolorach kiczowate itp nie koniecznie złej jakości)
no
Stary 2009-11-17, 22:08   #3390
ursull
Zakorzenienie

Iwciag a ile masz wzrostu? Powiem c wsekrecie,ale tak żeby Caro nie widziała,że mi sie gacie twojego TŻta podobaja i już szukalam podobnych dla mojego,ale to chyba jakieś unikatowe są,bo nie mogę znaleźć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości