Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 19:10   #4771
DagaGaga
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Witam Dziewczynki,

Ja mam zmartwienie.... gardełko boli i 36,9 C.....
Generalnie poza tym nic więcej mi nie jest,tylko to gardło-tak boli
Boję się,że mnie Pani dr nie operuje. Tabletki do ssania oraz tantum verde nie pomaga.........
Załamka............: mad:
Stary 2009-11-17, 19:15   #4772
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Nigdy nie widziałam rezultatów po systemie Aluma, więc trudno mi cokolwiek doradzić. Z kolei wiem, że ten laser jest dobry.
A co sugeruje lekarz (oprócz oczywiście mikrodermabrazji)?
mowil, ze obie metody są porownywalne... podobny efekt, podobna cena
Z tym, ze po laserze spektakularne efekty sa juz po 1 zabiegu, a w [przypadku zabiegu aluma po 3 razach, czyli po ok. miesiącu
i utrzymuja sie dluzej niż ostrzykiwanie

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-11-17 o 19:19
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:36   #4773
anna_ivy
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Jakos czasu brak, aby tutaj wpadac Niedobrze

Listopadowa, 100 Lat i mega imprezy! W sumie po to ma sie Urodziny

Misia, z autem dasz rade! Ja obskakiwalam wawe juz w 7 albo 8 dobie od OP. Nie mniej u mnie latwo, bo to automatik z wszelakimi wspomagaczami. A pasy maja dodatkowa opcje dla ciezarnych i tylko te zapinalam
Misia jak zdrowko? Tak czytam i czytam i widze, ze dzielnie sobie radzisz Ja zaliczam kolejne treningi i powoli zwiekszam obciazenie na newralgiczne miesnie. Dorzucilam tez rozciaganie klatki i plecow i czuje mega postep w elastycznosci tych miesni. Po OP wydawaly mi sie nieprzyjemnie zbite i pokurczone

Po tych Waszych tekstach o zabiegach na zmarszczyki tez nerowowo kukam do lusterka ... chyba czas zaczac
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:43   #4774
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Jakos czasu brak, aby tutaj wpadac Niedobrze

Listopadowa, 100 Lat i mega imprezy! W sumie po to ma sie Urodziny

Misia, z autem dasz rade! Ja obskakiwalam wawe juz w 7 albo 8 dobie od OP. Nie mniej u mnie latwo, bo to automatik z wszelakimi wspomagaczami. A pasy maja dodatkowa opcje dla ciezarnych i tylko te zapinalam
Misia jak zdrowko? Tak czytam i czytam i widze, ze dzielnie sobie radzisz Ja zaliczam kolejne treningi i powoli zwiekszam obciazenie na newralgiczne miesnie. Dorzucilam tez rozciaganie klatki i plecow i czuje mega postep w elastycznosci tych miesni. Po OP wydawaly mi sie nieprzyjemnie zbite i pokurczone

Po tych Waszych tekstach o zabiegach na zmarszczyki tez nerowowo kukam do lusterka ... chyba czas zaczac
Ania, jak się cieszę
Pamietam właśnie że Ty śmigałaś autkiem no ja nie mam automatu ale w jednym łatwo się biegi zmienia, niemniej napisałam do Dra i czekam na odpowiedz - pasów takich nie mam ale biorę sobie pod pachy ( wiem że źle ale lepiej tak niz wcale)
zazdroszczę Ci tej aktywności..żeby mnie tak ktoś kopnął w dupencję..pelikany mi się robią
Aha napisze w mailu to mi poradzisz..może

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:22   #4775
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
w razie co zapisz sobie na kartce ze chcesz 350 !!:hahaha :

Dobry pomysl z ta sciaga,
A co do rozmiaru, to chce takie ladne, moze i duze, ale nie rzucajace sie w oczy, bo ja taka skromnisia jestem i nie lubie zwracac soba uwagi.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
No to melduję:
na fotkach wydawało sie wskazane wstrzykniecie botoksu i kwasu,ale na zywo dr polecil mi jednak poprawienie kondycji skory, co również wygladzi zmarszczki, ale nic z ostrzykiwań. A że jest kilka rodzajów tych zabiegów, to mam się zastanowić co wybieram i zglosić się do dr jak już podejmę decyzję
Czyli jednak nie jestemm aż taka pomarszczona, ale bardziej poszarzala

No to super, ze nie musisz od razu sie szprycowac. A co do metody, to mam za malo info, zeby cos doradzic. A nie... sorki, laser, ale ja tylko usuwam tatu. Ale to pewnie lasery sa rozne w zaleznosci od zabiegu.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Licytacja???
No to podbijam... ja w styczniu... 37 :brzyda l:

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Nastepna impreza w styczniu, super
Stary 2009-11-17, 20:44   #4776
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

DagaGaga to chyba juz norma, ze tydzień przed zabiegiem pacjentki dr Skwiercz dopada jakis kryzysik chorobowy

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:24   #4777
2sweet
Rozeznanie

Listopadowa sto lat stttoooo laaattt!!!!!!!! i spelnienia wszystkich marzen i abys zawsze byla szczesliwa, bo za tym kryje sie wszytsko *

ps. snilo mi sie ostatnio w nocy ze dr Skwiercz mi na konsultacji powiedziala ze wsadzi mi 200cc.. i sie zaplakalam, ze jak to, ze ja chce wieksze, ze dziewzyny pisaly z pani dr tak dobrze dobiera implanty ami takie male hce wsadzic i w ogole strasnzy to byl sen
Stary 2009-11-17, 21:39   #4778
vikuska
Raczkowanie

Dzisiaj dzwoniłam do kliniki dr Kolasińskiego i mam konsultacje dopiero na 22 grudnia
vikuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:53   #4779
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vikuska Pokaż wiadomość
Dzisiaj dzwoniłam do kliniki dr Kolasińskiego i mam konsultacje dopiero na 22 grudnia
hej to ciesz sie ja myslalam, ze on nie bedze pracowac przed świetami pewnie jakis miesiac poczekasz na operacje widze, ze mu sie pacjentek nowych posypało hihi

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 22:03   #4780
ptyska99
Raczkowanie

I witam wszystkie nowe dziewczyny; grono posiadaczek (i przyszłych posiadaczek) pięknych silikonków nam się powiększa. Więc toaścik za Was dziewczynki dzieki za mile powitanie pzdr
ptyska99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 22:04   #4781
vikuska
Raczkowanie

Jak dzwoniłam tydzień temu to był termin na 2 grudnia a dzisiaj Pani mi powiedziała że pod koniec, więc ma ruch Pan dr
Stary 2009-11-17, 22:48   #4782
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak dzwoniłam tydzień temu to był termin na 2 grudnia a dzisiaj Pani mi powiedziała że pod koniec, więc ma ruch Pan dr
ma ruch ,bo jest dobry gdybyś miała jakieś pytania, służe pomocąjestem 4 tyg.po op.

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2009-11-17, 23:04   #4783
vikuska
Raczkowanie

No to mam parę
Po pierwsze cięcie, gdzie miałaś?
Co do kształtu, dlaczego zdecydowałas się na okrągłe?
Co do powrotu do sprawności, po jakim czasie mogłaś podnosic ręce do góry ale tak sprawnie?

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

jak długo przebywałas w klinice po operacji?
Stary 2009-11-17, 23:16   #4784
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
Listopadowa sto lat stttoooo laaattt!!!!!!!! i spelnienia wszystkich marzen i abys zawsze byla szczesliwa, bo za tym kryje sie wszytsko *

ps. snilo mi sie ostatnio w nocy ze dr Skwiercz mi na konsultacji powiedziala ze wsadzi mi 200cc.. i sie zaplakalam, ze jak to, ze ja chce wieksze, ze dziewzyny pisaly z pani dr tak dobrze dobiera implanty ami takie male hce wsadzic i w ogole strasnzy to byl sen
Hi hi to niezleaż 200cc. Mi się śniło, że obudziłam sie po op patrzę a tu jakieś dwa płaskie placki które zaczynają się prawie od pępka, a na górze nic . I myślę-to niemozliwe, one się muszą ułożyć
też miło nie było
Masz już termin konsultacji?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 23:24   #4785
vikuska
Raczkowanie

MayDiva mam do Ciebie pytanie, bo widzę że jesteś...
Możesz mi w skrócie powiedzieć co Ci zepsuł Senkowski bo parę osób go chwali i w rankingu wprost jest na pierwszym miejscu co do operacji powiększania piersi....
Stary 2009-11-17, 23:31   #4786
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
DagaGaga to chyba juz norma, ze tydzień przed zabiegiem pacjentki dr Skwiercz dopada jakis kryzysik chorobowy
To prawda i nie tylko pacjentki pani dr to dotyka.
DagaGaga- ja z gardłem to wiecznie mam kłopoty, migdały do wycięcia były już pare lat temu. Spróbuj Tymsal-spray, jest bardzo skuteczny. Jest jeszcze antybiotyk w aplikatorze z areozolem bioparox-no niestety na receptę, ale mi wiele razy uratował kryzysową sytuację. I nie wiem, czy pani dr nie miałaby nic przeciw niemu-trzeba by spytać,w sumie działa miejscowo .

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-11-18, 00:47   #4787
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
No to mam parę
Po pierwsze cięcie, gdzie miałaś?
Co do kształtu, dlaczego zdecydowałas się na okrągłe?
Co do powrotu do sprawności, po jakim czasie mogłaś podnosic ręce do góry ale tak sprawnie?

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

jak długo przebywałas w klinice po operacji?
no czesc na okragłe zdecydowalam się bo, tak jak piszesz okragły kształtchcialam miec duze, pełne piersi,mniejsze ryzyko przesuniecia sie, obrocenia protezy
cięcie miałam pod faldem piersiowym, tak preferuje Dr
do sprawnośco zupelnej wrociłam wczoraj czyli musisz liczyc 3,4 tyg. dlatego, ze ja mialam podmięśniowo, co wymaga dluzszego okresu rekonwalestencji, jak podnosiłam rece to bylo wogóle niemozliwe, pierwsze chwile po op.nawet telefonu nie byłam w stanie utrzymać
na drugi dzien po op. o godz 9;00 zostałam wypisana z kliniki
Cięcie wzdłuż fałdu piersiowego - To najbardziej popularne cięcie pozwala, ukryć bliznę pod piersią

Umieszczenie pod mięśniem może zmniejszyć szansę wyczuwania implantu przez skórę oraz pozwala zredukować możliwość stwardnienia tkanki otaczającej implanty. Łatwiejsze jest również wykonanie badań mammograficznych. Możliwą wadą takiego umieszczenia implantu jest dłuższy czas zabiegu i rekonwalescencji.

Umieszczenie pod gruczołem umożliwia skrócenie czasu zabiegu i rekonwalescencji. Wadą takiego umieszczenia może być zauważalność krawędzi implantów poprzez skórę. W tym przypadku badanie mammograficzne może być utrudnione.

Miejsce umieszczenia implantu i wybór najlepszej dla Ciebie metody zabiegu jest jednym z tematów, które Twój lekarz może z Tobą omówić przed zabiegiem

Zależnie od oczekiwanego kształtu piersi po zabiegu możesz wraz z lekarzem, wybrać implant okrągły lub profilowany. Implanty okrągłe firmy Mentor posiadają kilka wysokości projekcji: standardową, średnią, wysoką i ultrawysoką. Implanty o wysokim profilu High Profile i Ultra High Profile przeznaczone są dla kobiet, które oczekują większej projekcji piersi i które mają wąską klatkę piersiową.
Implanty okrągłe oferowane są również w dwóch stopniach gęstości żelu: Cohesive I i II.

Prawdopodobnie będziesz obolała przez kilka dni po zabiegu powiększania piersi. W ciągu pierwszych 24 - 72 godzin po zabiegu będziesz odczuwać największy dyskomfort. Twoje piersi będą opuchnięte i bardzo wrażliwe. Chociaż każda kobieta przechodzi proces rekonwalescencji w różny sposób, to powrót do normalnego życia powinien nastąpić dopiero po pierwszym tygodniu od zabiegu.

Bardzo ważnym elementem w czasie rekonwalescencji jest stosowanie biustonoszy pooperacyjnych i ubranek uciskowych. Zostały one specjalnie zaprojektowane, aby zapewnić dodatkowe podtrzymanie piersi w czasie procesu rekonwalescencji. Lekarz przekaże Ci również zalecenia dotyczące postępowania po zabiegu. Jeśli po zabiegu wystąpią jakiekolwiek problemy musisz natychmiast skontaktować się z lekarzem

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-18 o 02:07
Stary 2009-11-18, 00:53   #4788
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MayDiva mam do Ciebie pytanie, bo widzę że jesteś...
Możesz mi w skrócie powiedzieć co Ci zepsuł Senkowski bo parę osób go chwali i w rankingu wprost jest na pierwszym miejscu co do operacji powiększania piersi....
Też się kiedyś sugerowałam tym rankingiem.
Ja przed operacją byłam jeszcze u innych lekarzy-do Sankowskiego czekało się najdłuzej, więc u niego byłam na końcu. Inni zalecali wkładki od 350 w górę-on zaczął od 225, wywalczyłam 350 w sumie na 3 konsultacjach.A i tak skończyłam z 310cc.
Ja przed ciążą miałam 90 cm w biuście, zawsze szczuplutka byłam jak trzcinka tylko cycki duże. Po ciąży zostało mi puste 84cm.Więc oczytwiste dla mnie było, żeby to wypełnić trzeba by uzyskać po op z 92cm-mam po operacji 87cm.To była pierwsze co mnie zaskoczyło. Od razu po op opuchnięte piersi były puste nad brodawką!!!
Ale ja juz bym zaakceptowała tą "wielkość" gdyby nie te wszystkie inne "ALE" jakie miałam. Lewa pierś miała dziwny kształt od samego początku, była oddalona od środka mostka dużo dalej niż prawa, nie dała się przesuwać do środka i była niżej.
Po za tym coś mi się "porobiło"z gruczołami, które były ułożone w postaci dwóch bułek położonych po obu stronach brodawki. Asymetria brodawek została powiększona do prawie 3 cm, i stare fałdy wyglądały koszmiarnie-nie były wogóle naciągnięte, tylko dzieliły piersi. Ale lekarze byli zachwyceni-mówili, że trzeba czekać na efekt końcowy. Byłam po op na dwóch konsultacjach-zawsze słyszałam to samo-JEST SUPER!!!!!!więc czekałam.

Jednak piersi wyglądały coraz gorzej, a po 4 -5msc mięśnie zaczęły dodatkowo dzielić mi piersi na jeszcze dwie częsci.
By utwierdzić się w tym, że nie zwariowałam umówiłam się na konsultację do dwóch innych lekarzy. Obaj stwierdzili to samo- implant za mały, kieszenie za duże, mięśnie nie tak odseparowane .
Umówiłam się do P&C. I tydzień przed konsultacją u nich implant zerwał torebkę łącznotkankową (obaj lekarze mówili , że cos takiego moze się zdarzyć w tych za dużych kieszeniach) i "opadł " na dół piersi.

Następnego dnia P&C przyjęli mnie na wczesniejszą konsultację. Wszystkie moje uwagi zostałe skwitowane-jest pięknie, piersi są równiutkie, nic się na nich nie dzieli, i nawet teraz (tzn po pęknięciu torebki) wyglądają SUPER.Pokazali mi moje piersi z przed operacji i powiedzieli że nikt inny nie zrobiłby mi ładniejszych piersi. Miesiąc panią poboli i nic więcej się nie stanie. Dla spokoju prosze zrobić USG piersi-na skierowaniu napisali "bliżej nie określone dolegliwości". A radiolog tylko spojrzał i powiedział ,że to torebka pękła i implant się przesunął, ale tego nie zdiagnozuje się na USG-i nic nie wyszło.
Zostałam z niczym-tzn z obolałym, urwanym cyckiem i lekarzami którzy są dumni ze swego dzieła, i twierdzą że nic takiego się nie stało. Bez diagnozy, bez opieki-tragedia.

Zrobiłam rezonans magnetyczny-i cały kunszt operacji mam na 150zdjęciach. Pozatym okazało się , że ten obsunięty implant jest dziurawy!!!!!! Jak to się stało, że taki implant jest dziurawy ? Wg mnie został uszkodzony w czasie operacji i taki mi zaszyli. I wszystkie moje dolegliwości lewej piersi od samego początku były związane własnie z tą dziurą.

I nagle teraz jak się dowiedzieli o tej dziurze, bez problemu, od ręki chcieli mnie operować.

Tylko o tym,że ta dziura tam jest dowiedziałam się dzięki własnej determinacji, a jedyną pomoc jaką uzyskałam po zerwaniu torebki była pomoc nie od nich-tylko od pani dr, która zajęła się nie swoją pacjentką.

pierwsze zdj-5 msc po operacji, lewa pierś wyraznie "dziwna".

drugie zdj-kilka godz po zerwaniu torebki, na niebiesko zaznaczone o ile przesunął się implant, taki stan widział Sankowski-i podobno wyglądało to suer dobrze.

trzecie zd-po miesiącu od zerwania, wyraznie widać jak implant opadł w dół ,w boczną część piersi.

czwarte zd.-obraz z rezonansu mag, lewy implant wyraznie przesunięty, strasznie pofałdowany(odbicie lustrzane. lewa pierś z prawej strony)

piate zd.- super piersi wg Lmbasa i Sankowskiego, zdjęcie po zerwaniu, taki stan panowie lekarze widzieli na ostatniej konsultacji, zgodnie orzekli, że są to równiutkie i piękne piersi.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-18 o 00:56
Stary 2009-11-18, 01:11   #4789
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Też się kiedyś sugerowałam tym rankingiem.
Ja przed operacją byłam jeszcze u innych lekarzy-do Sankowskiego czekało się najdłuzej, więc u niego byłam na końcu. Inni zalecali wkładki od 350 w górę-on zaczął od 225, wywalczyłam 350 w sumie na 3 konsultacjach.A i tak skończyłam z 310cc.
Ja przed ciążą miałam 90 cm w biuście, zawsze szczuplutka byłam jak trzcinka tylko cycki duże. Po ciąży zostało mi puste 84cm.Więc oczytwiste dla mnie było, żeby to wypełnić trzeba by uzyskać po op z 92cm-mam po operacji 87cm.To była pierwsze co mnie zaskoczyło. Od razu po op opuchnięte piersi były puste nad brodawką!!!
Ale ja juz bym zaakceptowała tą "wielkość" gdyby nie te wszystkie inne "ALE" jakie miałam. Lewa pierś miała dziwny kształt od samego początku, była oddalona od środka mostka dużo dalej niż prawa, nie dała się przesuwać do środka i była niżej.
Po za tym coś mi się "porobiło"z gruczołami, które były ułożone w postaci dwóch bułek położonych po obu stronach brodawki. Asymetria brodawek została powiększona do prawie 3 cm, i stare fałdy wyglądały koszmiarnie-nie były wogóle naciągnięte, tylko dzieliły piersi. Ale lekarze byli zachwyceni-mówili, że trzeba czekać na efekt końcowy. Byłam po op na dwóch konsultacjach-zawsze słyszałam to samo-JEST SUPER!!!!!!więc czekałam.

Jednak piersi wyglądały coraz gorzej, a po 4 -5msc mięśnie zaczęły dodatkowo dzielić mi piersi na jeszcze dwie częsci.
By utwierdzić się w tym, że nie zwariowałam umówiłam się na konsultację do dwóch innych lekarzy. Obaj stwierdzili to samo- implant za mały, kieszenie za duże, mięśnie nie tak odseparowane .
Umówiłam się do P&C. I tydzień przed konsultacją u nich implant zerwał torebkę łącznotkankową (obaj lekarze mówili , że cos takiego moze się zdarzyć w tych za dużych kieszeniach) i "opadł " na dół piersi.

Następnego dnia P&C przyjęli mnie na wczesniejszą konsultację. Wszystkie moje uwagi zostałe skwitowane-jest pięknie, piersi są równiutkie, nic się na nich nie dzieli, i nawet teraz (tzn po pęknięciu torebki) wyglądają SUPER.Pokazali mi moje piersi z przed operacji i powiedzieli że nikt inny nie zrobiłby mi ładniejszych piersi. Miesiąc panią poboli i nic więcej się nie stanie. Dla spokoju prosze zrobić USG piersi-na skierowaniu napisali "bliżej nie określone dolegliwości". A radiolog tylko spojrzał i powiedział ,że to torebka pękła i implant się przesunął, ale tego nie zdiagnozuje się na USG-i nic nie wyszło.
Zostałam z niczym-tzn z obolałym, urwanym cyckiem i lekarzami którzy są dumni ze swego dzieła, i twierdzą że nic takiego się nie stało. Bez diagnozy, bez opieki-tragedia.

Zrobiłam rezonans magnetyczny-i cały kunszt operacji mam na 150zdjęciach. Pozatym okazało się , że ten obsunięty implant jest dziurawy!!!!!! Jak to się stało, że taki implant jest dziurawy ? Wg mnie został uszkodzony w czasie operacji i taki mi zaszyli. I wszystkie moje dolegliwości lewej piersi od samego początku były związane własnie z tą dziurą.

I nagle teraz jak się dowiedzieli o tej dziurze, bez problemu, od ręki chcieli mnie operować.

Tylko o tym,że ta dziura tam jest dowiedziałam się dzięki własnej determinacji, a jedyną pomoc jaką uzyskałam po zerwaniu torebki była pomoc nie od nich-tylko od pani dr, która zajęła się nie swoją pacjentką.

pierwsze zdj-5 msc po operacji, lewa pierś wyraznie "dziwna".

drugie zdj-kilka godz po zerwaniu torebki, na niebiesko zaznaczone o ile przesunął się implant, taki stan widział Sankowski-i podobno wyglądało to suer dobrze.

trzecie zd-po miesiącu od zerwania, wyraznie widać jak implant opadł w dół ,w boczną część piersi.

czwarte zd.-obraz z rezonansu mag, lewy implant wyraznie przesunięty, strasznie pofałdowany(odbicie lustrzane. lewa pierś z prawej strony)

piate zd.- super piersi wg Lmbasa i Sankowskiego, zdjęcie po zerwaniu, taki stan panowie lekarze widzieli na ostatniej konsultacji, zgodnie orzekli, że są to równiutkie i piękne piersi.
Mya kochana, az mam łzy jak to wszystko czytam...jestem wrazliwa, w szoku co sie tobie przytrafilo, czekam na Twoją operacje, zreszta nie tylko ja kochamy Cię Miss Mya Divak laski:: cmok:

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-18 o 01:13
Stary 2009-11-18, 01:23   #4790
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Mya kochana, az mam łzy jak to wszystko czytam...jestem wrazliwa, w szoku co sie tobie przytrafilo, czekam na Twoją operacje, zreszta nie tylko ja kochamy Cię Miss Mya Divak laski:: cmok:

Już Ci Słonko odpisałam.Sorki,że tak długo ale mordowałam sie z tymi fotkami paskudnymi

bardzo Ci dziękuje Pakuj się i wracaj, pójdziemy na kawkę i ogromną WZ-kę, mama Cię przytuli a ja wybije z głowy facetów.

Stary 2009-11-18, 01:35   #4791
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Już Ci Słonko odpisałam.Sorki,że tak długo ale mordowałam sie z tymi fotkami paskudnymi

bardzo Ci dziękuje Pakuj się i wracaj, pójdziemy na kawkę i ogromną WZ-kę, mama Cię przytuli a ja wybije z głowy facetów.
czy ty chcesz mnie w sobie rozkochac?: hahaha: nie no teraz to ja napewno nie ie spac do tego TROLA:coj est: jakbysmy sie spotkaly to rozmowa bylaby przemiła przede wszystkim o piersiach, o nas,zrobiłabym ci włoski a na koniec dobry alkohol i sru w miasto

Stary 2009-11-18, 02:05   #4792
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
czy ty chcesz mnie w sobie rozkochac?: hahaha: nie no teraz to ja napewno nie ie spac do tego TROLA:coj est: jakbysmy sie spotkaly to rozmowa bylaby przemiła przede wszystkim o piersiach, o nas,zrobiłabym ci włoski a na koniec dobry alkohol i sru w miasto
O tak, tak, tak a na koniec sru w miasto - i klękajcie narody tzn faceci. I tylko klekajcie!!!. Oberwałbyśmy tych cwaniaczków ze wszystkich piórek

Buziaczki, zmykam, jutro znowu zaśpię.

Stary 2009-11-18, 05:09   #4793
morgan6
Raczkowanie

LISTOPADOWA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! DUZO ZDROWKA, SZCZESCIA I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZYCZYSZ!

(SPOZNIONE,ALE SZCZERE*
morgan6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 07:45   #4794
DagaGaga
Raczkowanie

Cytat:
To prawda i nie tylko pacjentki pani dr to dotyka.
DagaGaga- ja z gardłem to wiecznie mam kłopoty, migdały do wycięcia były już pare lat temu. Spróbuj Tymsal-spray, jest bardzo skuteczny. Jest jeszcze antybiotyk w aplikatorze z areozolem bioparox-no niestety na receptę, ale mi wiele razy uratował kryzysową sytuację. I nie wiem, czy pani dr nie miałaby nic przeciw niemu-trzeba by spytać,w sumie działa miejscowo .
Mya dziękuję za radę. Ja migdałków nie mam wcale i też wieczne kłopoty z gardłem........ Myślałam nad bioparoxem , dziś idę do lekarza i zapytam czy przed op można...........
Boje się,że przez to gardło się zaziębię i .......
Stary 2009-11-18, 08:11   #4795
Lili_jp
Przyczajenie

Nie chce mi sie czytac ale po samych zdjeciach widac ze powinny byc jeszcze podniesione troszeczke nie sadzisz ?
Lili_jp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 09:15   #4796
pysia222
Zakorzenienie

Mya - skarbie bardzo mi przykro , ze trafilas na takich partaczy , normalnie az serduszko boli jak sie czyta Twoja historie . Jestem dumna z Ciebie , ze nie schowalas glowy w piasek i ostrzegasz inne dziewczyny
Mya- jeszcze pare tyg. i Twoje wszystkie cierpienia sie skoncza
Jak widac jestes bardzo silna kobieta

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Daga - Ty juz termin masz tuz , tuz
Prosze pamietaj o mnie i jak juz bedziesz po to mi wszystko opisuj Mam nadzieje , ze gardelko juz przestalo Cie bolec
Stary 2009-11-18, 09:25   #4797
DagaGaga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Mya - skarbie bardzo mi przykro , ze trafilas na takich partaczy , normalnie az serduszko boli jak sie czyta Twoja historie . Jestem dumna z Ciebie , ze nie schowalas glowy w piasek i ostrzegasz inne dziewczyny
Mya- jeszcze pare tyg. i Twoje wszystkie cierpienia sie skoncza
Jak widac jestes bardzo silna kobieta

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Daga - Ty juz termin masz tuz , tuz
Prosze pamietaj o mnie i jak juz bedziesz po to mi wszystko opisuj Mam nadzieje , ze gardelko juz przestalo Cie bolec

Będę pamiętać o ile mnie operują... Coś taka przeziębiona jakby jestem................... .....

Mam kilka dni na kuracje,może się uda.
Stary 2009-11-18, 09:54   #4798
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość
Będę pamiętać o ile mnie operują... Coś taka przeziębiona jakby jestem................... .....

Uda sie napewno

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

No swietnie , przez wlasna glupote wlazlam na temat o narkozie naczytalam sie tam o jakiejs rurce, ktora sie do przelyku wklada normalnie makabra ( ja w zyciu narkozy nie mialam i tematem tez sie nie interesowalam)
Teraz juz nic nie czytam bo jak tak dalej bedzie to jeszcze przed sama op. zwieje doktorkowi ze stolu mam nadzieje , ze dostane jakas tabletke na uspokojnie przed op. bo jak nie to chyba bede po scianach ze strachu chodzic
Na wszelki wypadek biore adidasy ze soba

Wiem co zrobie teraz juz nic nie bede czytac o narkozach , nie bede ogladac filmiku jak sie implant wsadza
Wszystko sobie zobacze jak juz bede po wtedy to juz mi wszystko jedno bedzie , bo czasu i tak sie nie cofnie
Wiem , wiem panikara jestem
Jak Wy ze mna wytrzymacie normalnie juz Was przepraszam , ze bede(jestem ) taka marudna
Tylko mnie nie zostawiajcie

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-11-18 o 10:03
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 09:57   #4799
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość

miąłam tak samo przed swoją operacją - z tego stresu wszystko - brałam wit C (cetebe) w dawce 1000mg citropepsin 2x po 20kropelek i rutinoscorbin luc rutinacee do tego mnóstwo wody z cytryną i przeszło mi
więc do dzieła nie daj się !!!

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 09:59   #4800
pysia222
Zakorzenienie

rutinoscorbin jest tez tu w aptekach czy musze szukac jakiegos niemieckiego odpowiednika ?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości