|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Domi
..a włoski TWrzyczka gdzie ![]() Ale Mi sie podobaja te Twoje mebelki ile one kosztowały ?
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-11-17 o 23:13 |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Ty wcale nie masz wiekszego
dzieki meble 1870 zl
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, zdjęcie świetne i będzie tak, jak mowisz - po takim przygotowaniu pojdzie Ci jak z płatka.
Za Pietrusie wielkie kciuki!!!! Gish, najwazniejsze ze wszystko w porządku i jestes w domku. A wozek - super - sama go Domi polecałam Kate - Wiki słodziak, Assica - brzuszek fajowy. Czy taki kształt to juz nisko? ja sie nie znam... ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Domi, brzuszek tez ladniutki i wcale nie malutki Zbieram się, bo podobno jestem uzależniona od wizażu...pfff ![]() Rano lece na badania, więc do poźniej, papa.
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie ma nikogo
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Konspi dzieki
![]() Ja jestem, spac mi sie nie chce ![]() sms od Pietrusi: " Urodzilam sliczna coreczke ale jeszcze nie wiem ile wazy ani co. Ja sie czuje dobrze.buziaki "GRATULACJE kurde ja juz jej nie odpisze, bo mi sie karta finish ((((
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-17 o 23:52 |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Pietrasia Gratuluje
Idę nynac bo już Mi sie oczyska kleją ,papa
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze
mi sie nie chce spac
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Dziewczynki,
obudziłam się po 5 i nie mogłam zasnąć. Zrobiłam sobie śniadanko, gorącą czekoladę i czekam aż w TV coś się zacznie... Mała fika sobie w brzuchu, a ja się czuję jak zombie Może spróbuję się jeszcze położyć...Pietrusia - gratulacje |
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Dzisiaj nocka taka sobie, bo wstawaliśmy 3 razy ![]() O 12 mamy USG bioderek i potem wizytę u pediatry, więc proszę o trzymanie kciuków ![]() Asia, fiu fiu ale sexi zdjęcie Brzuszek śliczny Domi Twój brzusio też jak zwykle piękny i zgrabniutki Cytat:
Ponieważ Mamusie się chwalą swoimi pociechami, to ja też wrzucam zdjęcia, a co Filip: wersja spacerująca i wersja smoczkująca ![]() I odmeldowuję się, idę złapać trochę snu
|
|
#2950 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item815563513_x_la...edaz_w_wa.html jak odwiedze mamę w weekend to prześle Ci fotki. A sam wózek jest bardzo zwrotny i jestem zadowolona zobaczymy jak sprawdzi sie w praktyce czyli na 3 piętro po schodach :P---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
Wielkie Gratulacje Brombusia - Filipek słodziutki :-* Edytowane przez moniam85 Czas edycji: 2009-11-18 o 08:13 |
||
|
|
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
Brombri cudny synuś
Z tym jedzeniem to nie uwierzysz ale wczoraj miałam to samo- mały wolał butelkę. Na początku myslałam ze nie mam mleka ale potem jak juz mu tryskało z cyca po buzi to wiedziałam że mleko jest a on dalej ssał 2 sekundy i sie wiercił, kręcił-masakra. Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej ![]() Pietrusia gratuluje Domi i Asia śliczne brzuszki |
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
Pietrusia gratulacje
Gucia, ja się tymi twardnieniami przejmuję o tyle, że mogłyby się uregularnić i wzmacniać i przejść do pełnych skurczy, a one jakoś nie chcą w ogóle wczoraj mi się chyba brzuszek obniżył, bo wcześniej macica przysłaniała żebra, a teraz jest wyraźnie pod nimi; no i do łazienki nocą wstawałam 2 razy a nie raz; jednym słowem - maleńki, wychodź już! |
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek /tzn. jaki doberek /a nie wsumie moze i doberek
słonko własnie wyszło Popijam kawusie i czekam na śniadanko Tżcior poszedł do sklepu i Patke do szkoly odprowadzić został jeszcze Przem ![]() Cytat:
....tak samo sie czuję i to nie od dziś ![]() Malinka ,Bombrusiu dziękuje
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-11-18 o 08:37 |
|
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry mamusie !!!
z samego rana OGROMNE GRATULACJE DLA PIETRUSI !!! ![]() a co to za przystojniacha z tym smoczkiem - brombusia, mały jest cudny! Domi, Asia! brzuszki pierwsza klasa !!!! Domi, lista moim zdaniem jest teraz superprzejrzysta ! ![]() milego dnia! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-11-18 o 08:39 |
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja tez malo spalam, nie chce mi sie. Brombi sliczny synus |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Xpressja dziękuje
![]() Dziewczynki jakie plany mamy na dzis hmm?
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pietrusia!!! GRatulacje!!!
Też chyba szybko poszło .... ![]() Brombi, cudny anioleczek Cytat:
dobrze że się dzielicie z nami swoimi spostrzeżeniami, to my "zielone mamusie" możemy tez się czegoś dowiedzieć.Cytat:
![]() Ja juz po badankach a nawet po śniadanku ![]() Milego dnia!
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2009-11-18 o 08:59 |
||
|
|
|
#2958 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() to Piertusi też sprawnie poszło napisałam do niej sms-ka jak tylko odpowie przekażę![]() ja też dziś byłam na badankach - musiałam powtórzyć transy bo coś mi ostatnio podwyższone wyniki wyszły a nie chciałabym cholestazy... ale macie piękne brzuszki... mój jest gigantyczny i cały w rozstępach..bleee miłego dzionka
|
|
|
|
#2959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Domi bardzo ładny brzuszek - taki kształtny! Może też później zrobię fotę ![]() Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2009-11-18 o 09:28 |
|
|
|
|
#2960 |
|
Rozeznanie
|
sms od Pietrusi:
"Dziękuję bardzo za gratki Kamilka ma 57cm i wazy 3520 "tym bardziej gratulujemy dużej dziewczynki ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Pietrusia napisała jeszcze, że czuje się jeszcze osłabiona i w głowie jej się kręci, ale ma nadzieje, że szybko jej przejdzie. Za to Kamilka przyssała się do piersi jak zawodowiec i przynajmniej z karmieniem nie ma kłopotu no i pytała o Gucię
|
|
|
|
#2961 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć
Dziękuję za miłe powitanie po powrocie ze szpitala Cytat:
![]() Cytat:
Ładny, prawda? ![]() Ja też spotkałam się z wieloma pozytywnymi opiniami na temat tych wózeczków i z tego co wiem cieszą się one coraz większą popularnością - do tego stopnia że producent nie nadąża ostatnio z realizacją zamówień... Mam nadzieję że u nas też się sprawdzą Pozdrowionka
|
|
#2962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
Cytat:
Domi współczuję tej zgagi. mnie na szczęście tylko 3 razy złapała i narazie spokój ![]() PIETRUSIU Serdeczne gratulacje |
||
|
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
To sobie pospałam
i już zupełnie nic mi się nie chce ![]() Tż jak mnie zobaczył rano na kanapie to się wystraszył bidulek, że może tak chrapał, że się przeniosłam Ale uspokoiłam go, że po prostu jadłam sobie śniadanko o 5.30 i o 7.00 wróciłam sobie do łóżeczka aż do teraz. Coś czuję, że to będzie mega leniwy dzień, ale w sumie nie mam nic pilnego do zrobienia więc mogę sobie na to pozwolić |
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=moniam85;15347837]no przykro mi ale wózek narazie stoi u mojej mamy bo ja mam za mało miejsca w domu my go kupiliśmy już pod koniec września więc troszkę by przeszkadzał a jak mały sie urodzi to zaparkujemy go w przedpokoju. No tak jak wcześniej pisałam wersja XA ale z 2009 roku one się różnią kolorystyką i logo tak wygląda tylko ja nie mam gondolki i uchwytu na kubek no i kolor którego już brakuje zielony
http://allegro.pl/item815563513_x_la...edaz_w_wa.html jak odwiedze mamę w weekend to prześle Ci fotki. A sam wózek jest bardzo zwrotny i jestem zadowolona zobaczymy jak sprawdzi sie w praktyce czyli na 3 piętro po schodach :P---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Ja się zastanawiam nas XV LUB XQ 2009r. ewentualnie xa Ja mieszkam na 4 piętrze więc też chce zeby był lekki. Śliczne brzuszki Domi Asia![]() Pietrusia Gratulacje ![]() Bombrusia śliczności |
|
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze niedoszłam do siebie.Najgorzej to spać na boku bo ciągnie ta rana mnie.Ale nic jakoś daje rade sobie podkładam poduszke sobie pod biodro i wtedy usypiam jakoś.Jeszcze dotknąć brzucha niemogę jakoś dziwne to uczucie jest.Skóra boli i taka nieczuła jest.Ale z tygodnia na tydzień jest lepiej.Mały leży w łózeczku i patrzy sobie wszedzie. Wygoiłam brodawki wczoraj już małego karmiłam piersiami dwoma ha ha .Nic niebolało,poprostu zrobił mi się zastuj i dlatego miałam takie twarde piersi w jednym miejscu i bolało. Już bym chciała wyjśc z Wiktorem na dwór ale to za mało 8 dni dopiero on ma.dopiero pod koniec miesiąca mogę z nim wyjśc na dwór .Szkoda Uciekam,bo kręgosłup mnie boli kochane.Gratuluje nowej rozpakowanej buziaki
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to koleżanki jakoś nie chcą sie podzielić przepisami na sałtaki ...
|
|
|
|
|
#2968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.x-lander.pl/porownaj_modele lub www.x-lander.com Paczka trzymaj się Kochana jeszcze troszkę i nie będzie bolało, zarzuć fotkami Wiktorka
Edytowane przez moniam85 Czas edycji: 2009-11-18 o 13:02 |
|
|
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
Pietrusia GRATULACJE!!!
Dzieciaczki przurocze i mamusie (z brzuszkami i bez) śliczne |
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko dodalam dwie salatki do naszej ksiazki
ta pierwsza jest the bestJa na nic weny nie mam, nie chce mi sie pisac i nawet siedziec na wizazu...rewolucja czyli |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

..a włoski TWrzyczka gdzie 
ile one kosztowały ?

meble 1870 zl
((((
mi sie nie chce spac

Uciekam,bo kręgosłup mnie boli kochane.