|
|
#181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS
Cytat:
![]() Poprosiłabym Cię o kod do cieni Lancome. Jeżeli będą świeże, mogłabym je wymienić za Red Delicious w jakimś połączeniu. Flowerbomb dzisiaj wyląduje w paczce na poczcie, a Escadę zamienię na "wish" zapachowy. Lakier Sally Hansen, który wybrałaś, nie jest w rzeczywistości koralowy, a po prostu czerwony.. jak niedojrzała wiśnia lub czerwoniutki pomidorek. Jeśli widzisz inny kolor, może to być kwestia fotografii (zrobiłam 2: jedną z lampą, drugą bez) lub ustawień Twojego monitora. Sprawdź sobie jeszcze ten kolorek tutaj: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330375505684 Żel Dove i preparat na rozstępy też chętnie oddam w zależności od tego, czy zdecydujesz się na lakier i czy uda nam się wymienić na cień. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS
coś za trio stila?
|
|
#183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SORAYA DEMAKIJAŻ SCENICZNY 50ml THE BODY SHOP, RICH PLUM SHIMMER LOTION, nabłyszczający,perfumowan y balsam, opakowanie z pompką, 250ml, tylko wypróbowany na dłoni RIVAL DE LOOP, ŚLIWKOWA AUTOMATYCZNA KONTURÓWKA DO OCZU I UST, WYPRÓBOWANA, ZUŻYCIE ZNIKOME, dorzucę do wymianki LANCOME, Paleta czterech cieni do powiek Color Design 4 Color Eyeshadow Palette (Fabric, Designer, Backstage, 4 Edge) 1.52g, mały test za: Red Delicious żel pod prysznic Dove lakier Sally Hansen pomarańczowy/koralowy (3 na zdjęciu od lewej) krem na rozstępy Eris ? Podoba mi się jeszcze szminka Lancome, ale za nią musiałabyś coś jeszcze fajnego dobrać. Nie wiem tylko, czy coś by Ci się jeszcze podobało... ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cieszę się ![]() MAC Chocolate Brown dziś już wybrała Wizażanka, a odcień jest już w "wymienionych". Proponuję, żebyś wybrała sobie inny kolorek. Poza miedzianym brązem wszystkie są w chłodnej tonacji (matowe, ze srebrzystą perłą lub srebrnymi drobinkami). Wybierz odcień i taki zestawik bardzo chętnie Ci wyślę
|
|
|
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
NINA RICCI, MINIATURA
OLAY REGENERIST, KREM NA NOC 15ml, nowe LANCOME, Serum Primordiale Cell Defense Skin Perfecting 10ml, NOWY coś u mnie? |
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za
STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronze i za kosmetyczkę ? ![]()
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
są proste - nie rurki
![]() dołączyłam zdjęcie, żeby pokazać dokładnie gdzie spodnie mierzyłam (dokładnie tak jak leżą były mierzone) wymiary spodni są takie: dł spodni - 105cm w pasie - 32cm druga kreska - 45cm
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za
-plastry antycellulitowe eveline? pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832 ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- hej, poza plastrami eveline (to jest cale opakowanie??) podobaja mi sie - pasta parodontax - ile masz tych miniaturek? - serum primordiale - serum reversalist - high resolution lancome a jakie sa daty waznosci? pozdrawiam
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
zainteresował mnie BRONZER LANCASTER. czy jest on nowy, jeśli nie, to jaki jest stan zużycia it?
byłoby super, gdybyś mogła wrzucić zdjęcie? aha, czy jest bardzo rozświetlający, czy delikatnie matuje?
|
#194 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana negocjowalysmy wymiane odlewek ale sie nie zgodzilas bo nie mam atomkow
![]() Ale zauwazylam ze interesowaly Cie perfumki Versace Crystal Noir z mojego watku 15ml z 30ml i odlewka Lalique eau de Lalique 15ml w atomku Chetnie je wymienie za brazer Stilla i cienie potrojne wypiekane Stilla a takze te probki Farmony ktore chcialam i cos jeszcze fajnego co zaproponujesz co ty na to???? |
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
kurtkę h&m mogłabym wymienić na lekki płaszczyk-grzybek z dzianiny (jaka to firma???)
a svr za ninę i lancome ![]() pasuje Ci? jeśli nie, to jestem gotowa na negocjacje
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana a czym moge Cie jeszcze pokusic zebys chciala sie ze mna wymienic????
Ud ami sie zalatwic dwa atomizerki 10ml wiec moge Ci zrobic odleweczki zapachow ktore chcialas poprzednio.Bardzo mi zalezy na tych dwoch produktach stilla Mam jeszcze czekoladke brazujaca Bourjois
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Rypko w tej chwili najbardziej poszukuję dwóch zapachów, ale chyba ich nie masz: She Wood i Prada? Za jeden z bronzerów (Stila lub Lancaster) chciałabym bronzer Lancome, Dior lub Nouba. A generalnie ostatnio chętniej wymieniam się za ciuszki.
Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2009-11-22 o 19:40 |
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
a ile nina ma ml?
może jednak możesz jeszcze wybrać mnie do grzybka? jestem w stanie oddać kurtkę + coś jeszcze
Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2009-11-20 o 19:57 |
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Byłaś zainteresowana u mnie odżywką NailTek oraz ewentualnie Biodermą White Objective Active Cream i Differinem. NailTek i Differin aktualne, natomiast Biodermy zaczęłam używać, ale jest wydajna, więc mogę podzielić się tubeczkami. U Ciebie spodobały mi się 3 rzeczy: - COLLISTAR, PERFECT WEAR FOUDATION SPF 10, nr 1 - LANCOME, Krem na dzień High Resolution Intensive Recovery Krem 15g, NOWY - LANCOME, Serum Primordiale Cell Defense Skin Perfecting 10ml, NOWY Gdybyś chciała się na coś wymienić, to napisz proszę daty ważności ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana
Pytam jeszcze o brazer Stilla i cienie Chcialabys zamienic je na Versace Crystal Noir + cos jeszcze u mnie Buziaki
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj to strasznie mała ta ninka
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
nie są to biodrówki
jutro już będę zanosiła paczki na pocztę, więc jesli możesz daj mi znać jak najszybciej - wtedy Twoją też będę mogła zanieść jutro ![]() a co do kąpieli wszytskie są już zarezwowane ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Obawiam się, że spodnie nie są podobne ceną do bronzera... dlatego chciałam też kosmetyczkę... Spodnie są w idealnym stanie dostałam je w prezencie - założyłam je kilka razy jednak były trochę przyciasne więc postanowiłam je oddać na wymiankę. Więc odpowiada Ci kosmetyczka i bronzer za jeansy? Szal jeszcze mam - jeśli chcesz mogę czegoś u Ciebie poszukać ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Ciężko mi powiedzieć jak one leżą na osobie na które powinny być dobre ja jestem trochę za wysoka do tych spodni tzn. mam 1,74 wzrostu i spodnie są dla mnie troszeczkę ponad biodra. Może Ci je po prostu zmierzę od krocza w górę mają ok 20cm dokładnie od krocza do guzika (a raczej troszczkę ponad guzikiem, bo tam się kończy góra spodni)
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogłabym wymienić oba Lancomy, uzupełniłam kody w opisie produktów na 1 stronie |
|
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
BRONZER LANCASTER THE BODY SHOP, RICH PLUM SHIMMER LOTION, NABŁYSZCZAJĄCY, PERFUMOWANY BALSAM 250ml, butelka z pompką, mały test
ale nic nie odpisałaś. Także się przypominam i dopisuję, że szczota niestety leci do innej Wizażanki, ale pasta i samoopalacz dalej są do wzięcia ![]() |
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczam :P Jeszcze trwają negocjacje z inną Wizażanką co do pasty cukrowej, ale Scott Barnes jest wolny
![]() Może za samoopalacz: Stila, Eye shadow trio, Gold Glow, NOWE cienie, 5g EDM KAOLIN POWDER SUNLIGHT, FINISHING POWDER, PEŁEN WYMIAR W PUFF JAR, MAŁY TEST, GĄBECZKA UPRANA i jeszcze interesuje mnie EDM, LIP GLOSS, SZMINECZKA brzoskwiniowa, testowana i sample mineralnych kosmetyków. Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-24 o 23:56 |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
kilka rzeczy spodobalo mi sie u Ciebie
![]() w zwiazku z tym mam kilka pytan: JOPPA, SOFT COVERAGE LIGHT 2, czy to jest stosunkowo jasny odcien? wpada w żółty ciepły kolor czy chłodny różowy? korektor MAC pytanie jak wyżej i jeszcze zauroczyla mnie prostokatka szczotka z wlosia gdzie kupilas podklad joppa?
|
#210 |
|
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany COLLISTAR, PERFECT WEAR FOUDATION SPF 10, nr 1, wspaniały podkład, nieużywany, kupiłam jako zapas, ale po drodze przerzuciłam się na minerały, zrobiłam z niego odlewkę 10ml dla siebie, gdybym z nim zatęskniła, więc powinno zostać 20ml, kosztował 125zł, Douglas, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...nie-trwaly.htm MAC, SELECT COVER-UP, KOREKTOR, NC20, bardzo dobry, zużycie 2ml z 10ml, kosztował 61zł, salon Mac ? odp prosze u mnie |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.