Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 10:58   #4771
niebede
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

ja widziałam ostatnio fajne kubki w empiku dotyczące zawodów, na pewno kiedyś sprezentuję lubemu taki kubeczek a na rocznicę poszliśmy na kolację do chińczyka ( jakaś odskocznia od tradycyjnej pizzy i jego ukochanych cheesów ) i tyle hehe może to niewiele, ale okazjonalnie było, bo ubrałam jego ulubioną krótką sukienkę i szpilki! ( nie jestem zwolenniczką szpilek - jestem wysoka i mam niskie koleżanki więc nie ubieram szpilek, żeby nie wygladać jak wieżowiec) ale ogólnie spędziliśmy miły wieczór

a teraz zbliża się Mikołaj, prezent wybrał sobie sam tj. koszulka, którą upatrzył sobie na allegro i oblśnił mi klawiaturę wzdychając do niej :P dodatkowo dostanie taki mały model do sklejania, bo podaczas poszukiwań prezentów dla bratanków mówił, że posklejałby sobie taki samolocik czy coś [ taaa, faceci na serio są jak dzieci] , tylko ja nie mogę znaleźć niczego, co mogłabym wpisać w list do św. Mikołaja
niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:07   #4772
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

wyczuwam reklamę
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:50   #4773
superdonna
Raczkowanie

Nie wiem czy ten pomysł juz był, ale być może dla chłopaka dobrym prezentem byłaby jakaś gra planszowa. Nie znam się na tym za bardzo, ale są różne takie strategiczne, ładnie wykonane.
Są też gry logiczne i te według mnie są lepszym pomysłem np na rocznice, bo zwykle są przeznaczone dla dwóch osób.
Myślę, że to może być dobry prezent jeśli chłopak lubi główkować, albo jeśli lubi grać w szachy i chciałby z wami grać, ale wy nie umiecie i wcale nie macie ochoty się nauczyć, tak jak ja
superdonna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:59   #4774
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez superdonna Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ten pomysł juz był, ale być może dla chłopaka dobrym prezentem byłaby jakaś gra planszowa. Nie znam się na tym za bardzo, ale są różne takie strategiczne, ładnie wykonane.
Są też gry logiczne i te według mnie są lepszym pomysłem np na rocznice, bo zwykle są przeznaczone dla dwóch osób.
Myślę, że to może być dobry prezent jeśli chłopak lubi główkować, albo jeśli lubi grać w szachy i chciałby z wami grać, ale wy nie umiecie i wcale nie macie ochoty się nauczyć, tak jak ja

ha ha ha, to tak jak ja, mój TŻ bardzo lubi grać w szachy a ja wcale nie chcę się nauczyć dobry pomysł
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 15:02   #4775
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez superdonna Pokaż wiadomość
erotyczna
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:12   #4776
smutasik1988
Raczkowanie

prezent dla Tż co wybrać

Mój Tż miał niedawno urodziny. Jeszcze prezentu nie dostał bo kasy nie miałam. Zrobiłam mu specjalnie z tej okazji kolacje, świece i wogóle super atmosferka. A teraz zastanawiam się nad prezentem.
Jak mu się spytałąm co chce to powiedział żebym nic nie kupowała a to co chce na prezent wydać dołożyła mu do mp4.
Ja sobie znowu wymyśliłam że mu zrobię taki specjalny album ze zdjęciami naszymi. Album ręcznie robiony tzn nie taki standardowy że zdjęcia w folijki się wkłada tylko kartki w albumie trzeba odpowiednio ponacinać żeby włożyć zdjęcie i do tego różne opisy do zdjęć wspomnienia i wiersze miłosne.
Tyle że sama nie wiem teraz czy dołożyć mu do tej mp4 czy zrobić album bo szczerze ten pomysł z mp4 nie przypadł mi do ustu bo taj jak by nie dostał prezentu bo większoiść kasyy on dołoży. Co byście zrobiły na moim miejscu?
smutasik1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:18   #4777
lasoa
Zakorzenienie

Dot.: prezent dla Tż co wybrać

wątek o prezentach istnieje
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:19   #4778
gooniek
Zakorzenienie

ja na Twoim miejscu zrobiłabym ten album ze zdjeciami, wierszykami. taki album wspomnien to super prezent.

studiuję kosmetologię już ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com
gooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:21   #4779
czikiczikita91
Raczkowanie

A ile masz przeznaczone na ten prezent? Mysle, ze pomysl z dolozeniem do mp4 jest taki sobie, z albumem hmmm.. w sumie taki prezent "od siebie" juz mu zrobilas z ta kolacją... Zalezy ile masz na to pieniązkow, bo moze kupic mu cos innego
czikiczikita91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:21   #4780
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Czy naprawdę myślisz, że Twój facet chce albumu ze zdjęciami na urodziny? Pomyśl o tym, co JEMU się spodoba a nie TOBIE.

Poza tym, skoro powiedział, co mu sprawi przyjemność, to zrób to. Po prostu

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:22   #4781
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

zdecydowanie album jest lepszym pomysłem na prezent, a tak na przyszłość: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102022&page=161
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 16:25   #4782
Elfir
Zakorzenienie

A z czego bedzie bardziej zadowolony? Z albumu czy mp4?
Chłopcy nie są zbyt sentymetalni - to co rozczula ciebie dla niego może być "durnostojką" lub "upychaczem po szafach".
Szczerze mówiąc prezent mu już zrobłaś, teraz oszczędzaj na prezent gwiazdkowy. Dawanie prezentu po czasie, tylko dlatego, że ma się już kasę jest nieeleganckie. Nie miałaś wówczas kasy, więc zrobiłaś mu taki prezent na który cię było stać. Kupowanie czegokolwiek teraz, "po ptokach", wyglądałoby na przekupstwo.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:37   #4783
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cathas Pokaż wiadomość
Czy naprawdę myślisz, że Twój facet chce albumu ze zdjęciami na urodziny? Pomyśl o tym, co JEMU się spodoba a nie TOBIE.

Poza tym, skoro powiedział, co mu sprawi przyjemność, to zrób to. Po prostu
Też tak myślę. Jeżeli chce mieć mp4, a nie ma na nią wystarczająco pieniędzy, to na pewno się ucieszy jeśli mu się dołożysz Z resztą sam Ci powiedział, żebys się dołożyła, więc dla mnie sprawa jest prosta.

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 16:38   #4784
Czarnulka19
Zadomowienie

Ja także uważam ,że ten album to niezbyt dobry pomysł..
Czarnulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 17:12   #4785
JustTheOne
Zadomowienie

Ej laski, błagam Was o pomoc. Już w sobotę mam tą 18 mojego lubego.
I ogólnie sprawa wygląda tak, że to jest potrójna 18 - Jego i 2 kumpli. Więc wszyscy zrobiliśmy zrzutkę 50zł na prezenty bo sporo nas było więc taki wyszedł rachunek.
Ale przecież ja mojemu chłopakowi powinnam podarować coś ponad. A za nic nie mam pomysłu co. Nie chciałabym iść na latwiznę z perfumami, ale jeśli nie będę miała innego wyjscia to tak zrobię. Ale mam nadzieję, że coś mi jeszcze doradzicie Mam czas do soboty!
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:21   #4786
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smutasik1988 Pokaż wiadomość
Mój Tż miał niedawno urodziny. Jeszcze prezentu nie dostał bo kasy nie miałam. Zrobiłam mu specjalnie z tej okazji kolacje, świece i wogóle super atmosferka. A teraz zastanawiam się nad prezentem.
Jak mu się spytałąm co chce to powiedział żebym nic nie kupowała a to co chce na prezent wydać dołożyła mu do mp4.
Ja sobie znowu wymyśliłam że mu zrobię taki specjalny album ze zdjęciami naszymi. Album ręcznie robiony tzn nie taki standardowy że zdjęcia w folijki się wkłada tylko kartki w albumie trzeba odpowiednio ponacinać żeby włożyć zdjęcie i do tego różne opisy do zdjęć wspomnienia i wiersze miłosne.
Tyle że sama nie wiem teraz czy dołożyć mu do tej mp4 czy zrobić album bo szczerze ten pomysł z mp4 nie przypadł mi do ustu bo taj jak by nie dostał prezentu bo większoiść kasyy on dołoży. Co byście zrobiły na moim miejscu?
Zapytałaś co chce. Odpowiedział Ci przecież. Nie kombinuj tylko dołóż mu do tej wymarzonej mp4

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:28   #4787
teka
Raczkowanie

A ile kasy planujesz dodatkowo wydać? Jesli nie erfumy to może jakiś gadżet? moze pen-drive?

ja tez mam problem z prezentem. chciałabym narzeczon emu kupić PlayStation3 ale on w tym roku pisze prace magisterską. Chciałam na gwiazdkę, ale teraz sobie myślę, czy nie lepiej poczekać do jego urodzin(marzec) albo Dnia Dziecka
teka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:46   #4788
kosheen
Rozeznanie

Ja również myśle, że lepiej będzie jak dołożysz mu do mp4, tym bardziej że ułatwił Ci zadanie i powiedział konkretnie co chce. Mężczyźni wydaje mi się, że nie pamiętają i nie cieszą się z takich sentymentalnych rzeczy. Oni wolą konkretne i użyteczne przedmioty
Też mojemu kiedyś zrobiłam ramkę z naszymi zdjęciami, teraz leży tam gdzieś na półce z kilkoma centymetrami kurzu, kiedyś się o to wkurzałam, a w tej chwili to sama się śmieję z tego prezentu Wiadomo, on nie powie Ci, że album to beznadziejny prezent, ale gwarantuję, że bardziej ucieszy się jak dołożysz mu do mp4
kosheen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 18:56   #4789
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
A z czego bedzie bardziej zadowolony? Z albumu czy mp4?
Chłopcy nie są zbyt sentymetalni - to co rozczula ciebie dla niego może być "durnostojką" lub "upychaczem po szafach".
Szczerze mówiąc prezent mu już zrobłaś, teraz oszczędzaj na prezent gwiazdkowy. Dawanie prezentu po czasie, tylko dlatego, że ma się już kasę jest nieeleganckie. Nie miałaś wówczas kasy, więc zrobiłaś mu taki prezent na który cię było stać. Kupowanie czegokolwiek teraz, "po ptokach", wyglądałoby na przekupstwo.
Zgadzam sie w 100%

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 19:52   #4790
dance makabre
Wtajemniczenie

Dot.: prezent na trzy okazje- materialny i nie.

Cytat:
Napisane przez enterka5220 Pokaż wiadomość
Jestem z chłopakiem 2 lata i tak się składa, że mam trzy okazje w niedługim czasie do tego, żeby zrobić mu jakieś prezenty:
1. domowa osiemnastka dla znajomych- wiem, że składają się, to najwyżej się dołożę i chciałam dobrzucić do tego jakiś akcent, żeby pamiętał o tych urodzinach... poza tym mi mówił, że ode mnie nie chce kasy tylko prezent.. chciałabym coś symbolicznego.
2. Urodziny (dwa tygodnie od imprezy)
Były już:
- ramka ze zdjęciem
- książka
- kuferek na płyty
- poduszeczka ze zdjęciem
- perfumy
i nie pamiętam nawet co jeszcze, kolekcjonuje monety, ale wiem, że dostanie dwie dużo warte od Cioci, więc nie chce się powtarzać. Co mu potrzeba to sobie kupuje od razu. Niedawno wyremontował sobie pokój, ale brak mu tylko fajnego stołu... trochę głupio mu go kupić xD, zwłaszcza, że jest wybredny.
3. Druga rocznica bycia razem(dzień po urodzinach)- koniecznie chcę go gdzieś zabrać w Krakowie. Mam samochód, więc dojazd nie ma problemu. Myślałam o:
- kręglach (podobno 74zł/h od osoby, czyli mimo wszystko za drogo jeśli bym chciała zapłacić za nas dwoje)
- ściance wspinaczkowej (nigdy nie byłam, podobno tania zabawa, tylko czy ciekawa?)
- gokartach (był już kiedyś, droga zabawa z tego co słyszałam)
- jeździe konnej (zimno, mało męskie? może mu się nie spodobać)
- spacer + pizza (oklepane)
- kino (chodzimy bardzo często, choć to on mnie zawsze zabiera, nie ja jego) + restauracja
- wesołe miasteczko (brzmi dziecinnie i może nieźle, tylko, ze za wszystko trzeba płacić wewnątrz a on mi na pewno nie pozwoli)
- park wodny odpada, bo mało romantyczne, dużo ludzi, a ja nie najlepiej pływam (on dobrze)
- łyżwy (ma lodowisko pod domem za free, więc odpada)
i co ja mam wybrać? zastanawiałam się, żeby mieć kilka pomysłów w zanadrzu, ale dobrych, przemyślanych i pozwolić mu wybrać...
Jazdy konnej nie polecam- zazwyczaj się facetom niezbyt podoba albo nie chcą tego okazać, co tu mówić, to nie jest sport zbyt uniwersalny
Za to ścianka wspinaczkowa to dobry pomysł (sama chodzę regularnie)- dużo śmiechu, wysiłek, adrenalina, musisz się tylko przygotować na to, że nie będziecie we dwoje- będzie też instruktor, który będzie Was asekurował z dołu, więc nici z jakiejkolwiek atmosfery, no i nie ma gwarancji, że traficie na fajnego gościa, przy którym będzie szansa się dobrze bawić.
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:56   #4791
mordziula
Rozeznanie

po co więc pytałaś chłopaka co by chciał dostać skoro teraz planujesz zrobić-kupic mu coś innego??
gdyby mnie ktoś zapytał co chce dostać i powiedziałabym konkretnie dolozenie sie do mp4 to troche dziwnie bym sie czuła gdybym zobaczyła taki album..

I jestem Żoną
mordziula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:25   #4792
amy7
Zadomowienie

Może w ten sposób?- dołóż mu do mp4 teraz a ten album zrób na prezent gwiazdkowy? Swoją drogą to mi się spodobał pomysł z albumem i myślę, ze chłopak doceni i ucieszy się z takiej miłej pamiątki Waszych wspólnych chwil
amy7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:28   #4793
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dołóż mu się do mp4 jeśli już koniecznie musisz (chociaż ja też uważam, że prezent mu już dałaś, a "dokładanie" do prezentu po czasie wydaje się dziwne). Wierzę, że Ty byś była zachwycona takim albumem, ale on nie musi być. Powiedział co chce, więc kieruj się tym.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:28   #4794
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mijjenka Pokaż wiadomość
A macie jakieś pomysły na prezenty dla Tżta...bez okazji?
Ot tak,żeby mu się miło zrobiło,nie tylko jak jest rocznica,święta itd.
Dzisiaj kupiłam mu 5 par grubych skarpet,bo wspominał coś tam kiedyś,że nie ma i że musi zakupić.
mój ostatnio pomadka ochronna do ust neutrogena

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co mogę kupić maniakowi kawy (niestety tylko rozpuszczalną pije) ? Znacie jakieś fajne gadżety czy coś?
może świeczki z ziarenkami kawy...

kochane czy jakieś fajne świeczki i słodycze na mikołajki są ok, on raczej lubi świeczki, często palimy je u niego i u mnie.

a na BN koszula i jakiś świąteczny akcent a więc aniołek.. czy coś...

co o tym myślicie?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 21:42   #4795
prinzessin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
kochane czy jakieś fajne świeczki i słodycze na mikołajki są ok, on raczej lubi świeczki, często palimy je u niego i u mnie.

a na BN koszula i jakiś świąteczny akcent a więc aniołek.. czy coś...

co o tym myślicie?
Ja mysle, ze jak najbardziej tak

A tak dla innych. Jesli jakis chlopak jest typem wodnika i uwielbia kąpiele moze jakies specjalen rzeczy? Wiem, ze takie kule czy jakies mydełka sa kobiece, ale moze niektorym z nich sie spodobaja?
Stary 2009-11-17, 23:05   #4796
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Fajne macie pomysly.. naprawde SUPER.. Mam pomysł na mikołaja.. kupię swojemu tż książkę jeśli znajdę ciekawą biograficzną to taką albo inną.. ucieszy się tak myślę.. a nawet się nie spodziewa...i pewnie jakieś słodkości cukiereczki lub inne pierdółki myślałam też nad duzym kubkiem na herbatke.. bo stary sie zbil..

bez okazji tż dostał ostatnio zestaw dezo i żel po prysznic.. a ja dostałam czekoladki na zjazd.. uwielbiam
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 06:57   #4797
alkaaa00
Rozeznanie

jej gdybym miala prawko to by problemy z prezentem nie bylo ale musze czekac jeszcze rok. Wydaje mi sie ze gokarty scianka wspinaczkowa czy wesole miasteczko to swietny pomysl ;P i mam zamiar te pomysly w przyszlosci wykorzystac ;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 10:39   #4798
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Z powodów finansowych faceta i kumpla obdarowuje prezentem na 6 grudnia z zaznaczeniem, że to też jest jako prezent świąteczny. W tym roku dla kumpla zamówiłam wysyłkowo apteczkę samochodową bo nie ma, a dla faceta kalendarz ROBOTNICZY, w którym zostały wykorzystane reprodukcje plakatów z czasów PRL-u jako taki kalendarz nie jest mu potrzebny a tak to będzie się z czego pośmiać no i może nie wyrzuci go tak szybko a na pamiątkę może jeszcze ciachne tam dedykację....

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2009-11-18 o 10:42
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 13:42   #4799
MadameButterfly6
BAN stały

My z TZ ustalilismy, ze nie kupujemy sobie nic na mikołajki tylko gdzieś wychodzimy we dwoje Na gwiazdkę planuje mu kupić książkę "Anioły i Demony", bo Kod da Vinci mu sie bardzo spodobal i mowil, ze chce jeszcze anioły przeczytać. I do tego chciałam mu dorzucić płytę zespołu, na którego koncercie byliśmy ostatnio (mam nadzieje, ze mnie nie ubiegnie i sam sobie nie kupi pierwszy ) A jesli kupi, to nie wiem, moze Anioły i Demony na dvd? Jak myslicie? Mam jeszcze w domu taki dodatek do aniolow i demonow, czyli co jest prawda a co fikcja w ksiazce, ale nie bede mu uzywanych prezentow dawac (co prawda zajrzalam do niej raz i jest w stanie idealnym, ale on wie ze ja mam, wiec tak mi glupio...) Co Wy o tym myslicie?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 14:00   #4800
famka89
Zadomowienie

Mam milion mysli na minute.
Początkowo chciałam kalendarz ścienny z moimi zdjęciami - po głębszym zastanowieniu stwierdziłam ,że to zbyt romantyczne i dziewczęce.
Mój TŻ ma 20 lat , ma bzika na punkcie swojego auta , wzmacnianie sprzętu i tuning to jego pasja , jest na etapie rozkręcania swojej firmy, co chce to kupuje. A ja nie mam bladego pojęcia co ja moge mu dać
Dziewczyny zlitujcie się co kupić? myślałam nad skarbonkami bo ma tendencje do wydawania a nie do oszczędzania. Może coś do auta... tylko skąd moge wiedzieć czy coś mu będzie "pasować" do auta...

Myslałam nad tymi trzema rzeczami :
http://zakupy.ibex.pl/skarbonka-bankomat/2008/06/14/
http://www.mrjoy.pl/wszystkie/skarbo...0237,1,i2.html
http://allegro.pl/item818159611_kost...e_diamond.html

Lubi również pichcić w kuchni - ale nie wiem czy by się nie obraził za babski prezent
Przez dłuższy czas miałam w planach kupić mu helikopter sterowany ale ceny mnie powaliły - nie dam 200 zł za zabawkę.
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości