|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Witam wszystkie "nowe" PM
![]() Wracając do tematu świadków u mnie był problem, który dało się rozwiązać. Ja mam brata, a Tż chciał na świadka swojego przyjaciela. Więc będziemy mieli 2 pary. Bianeczkaa wydaje mi się, że tak długi welon do falbaniastej sukienki nie będzie wyglądał dobrze. Ale tylko mi się tak wydaje ![]() Nam za pokrowce też powiedzieli 5zł za szt. ale stwierdziliśmy razem z Rodzicami, że krzesła są ładne i nie potrzeba pokrowców. Ja już swoją wymarzoną suknię mam. I nie mogę się na nią napatrzeć. A z racji wyprzedaży zaoszczędziłam na niej ponad 1000 zł I wymyśliłam do niej fryzurę. Mianowicie chcę upiąć włosy z boku i wpiąć w nie kwiatek. Już widziałam świetny w Pasażu Weneckim na ul. Długiej. Już nie mogę się doczekać kiedy będę dokupywać wszystkie pierdołki do sukienki Zaproszenia mi nie dają tylko spokoju. Bo już bym je chciała kupić, ale to przecież głupota, tak wcześnie
|
#1952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A my juz zamówilismy zaproszenia:P Na allegro Wiem,ze to duzo,duzo za wczesnie ale potem,w natloku spraw mozemy juz nie miec tyle czasu,zeby poprzegladac i wybrac najlepsze. A i teraz mamy odlozone troche kasy to inwestujemy w tzw."pierdółki" bo podobno na to idzie równie duzo pieniedzy,jak na cała resztę ;P mysle,ze po nowym roku zaczne sie rozglądać za sukienką i dodatkami.. Pozdrawiam.
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Aga pokaż kieckę
![]() Anus pochwal sie zaproszeniami ))
|
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
LoczeK83 - śliczną miałaś fryzurę. Pozwolę sobie zapisać
Czytając to, co napisałaś zaczynam się głęboko zastanawiać nad welonem Ta fryzura pięknie wygląda właśnie bez welonu Z tym kwiatuszkiem - super ![]() aicila - A ja się wycwaniłam i do fryzjera do ślubu nie pójdę, bo też mi zawsze za dużo włosów obcina Ostatnio mi mama końcówki podcięła i jest gitara ![]() aga1598 - ja bym chyba tak nie umiała, żeby kupić kieckę rok wcześniej Znając siebie to pewnie by mi się znudziła ![]() anus19 - a zaproszenia będziecie sami wypisywać? Czy macie personalizację? Bo jeśli tak to bałabym się tak wcześnie zamawiać, bo mogłoby się coś zmienić My też mamy już upatrzone jedne na allegro i mam nadzieję, że jak będziemy kupować to dalej będą
|
|
|
|
#1955 |
|
Wtajemniczenie
|
podczytuje Was Panienki
i szczerze Wam zazdraszczam, chciała bym jeszcze raz przeżyć ten wspaniały dzień i wszystkie przygotowania z nim związane![]() A loki LOCZKA83 śliczne, choć ja nie jestem zwolenniczką loczków, sama miałam prostą fryzurkę tzn kitkę na bok i również bez welonu sobie wymyśliłam i tak też było, a miałam kwiatki dwa wpięte Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-18 o 17:21 |
|
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
Claris ze mną jak z dzieckiem
mówisz-maszZałącznik 2664275 Załącznik 2664276 Tak generalnie wygląda. I nie znudzi mi się, bo jak ja sobie coś upatrze i wiem, że to i nic innego to nie ma zmiłuj ![]() Dołączam się do prośby o prezentację zaproszeń... Może też namówię mojego Tż na kupno tym bardziej, że faktycznie na te "pierdółki" idzie sporo kaski...
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
Już sie chwalę :P Sorki,ze tak pozno ale tyle co wróciłam z wojaży
Bez personalizacji,jak tu któraś z Was pytała. Bo faktycznie,wszystko się moze zmienić :P
Do 9 października coraz bliżej... Edytowane przez anus19 Czas edycji: 2009-11-18 o 23:23 |
|
|
|
#1959 |
|
Raczkowanie
|
A mi się takie marzą Załącznik 2664628
Wydają Wam się odpowiednie na ślub?
|
#1960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
anus19 - bardzo ładne zaproszenia
aga1598 - jak najbardziej odpowiednie na ślub ![]() judith8 - świetne zaproszenia, takie inne niż wszystkie ![]() A to zaproszenia, które nam się podobają. Kolorystyka taka jak na pierwszym zdjęciu. Czyli ecru i czerwień. A napis taki jak na drugim, czyli imiona i data
|
|
|
|
#1962 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-11-21 o 19:49 |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze bukiet, bo bardzo mi się podoba. Kotki kochane Ile ich masz? ![]() Wystrój kościoła też mieliście super. Skromny, ale jak dla mnie bomba. I jeszcze: śliczna z Ciebie kobieta, suknia piękna a zdjęcia cudowne Czyli same ochy i achy Powiedz mi jeszcze jaką mieliście pogodę w dniu ślubu i na plenerze.
|
|
|
|
|
#1964 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo na plener to już na pewno nie założę welonu ![]() no rzeczywiście pisało że koszmar hehheaga1598 trzeba było założyć na siebie kiecke i wtedy pstryknąć fotke.. na osobie zupełnie inaczej suknia się prezentuje niż na wieszaku
Edytowane przez LoczeK83 Czas edycji: 2009-11-20 o 18:55 |
||
|
|
|
#1965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie no niesamowite miałaś te włosy ![]() pozwolę sobie te zdjęcia zapisać na kompa, bo dokładnie taką fryzurkę chcę mieć tyle tylko, że do takiej długości raczej mi nie odrosną, no i więcej blond pasemek chce mieć. mam nadzieję, że moja fryzjerka sobie z tym poradzi
|
|
|
#1966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.. myśle że ta fryzura wyjdzie nawet jak będziesz miała krótsze włosy.. dobra fryzjerka na pewno sobie poradzi ))
|
|
|
|
|
#1967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem Ale nie chciało mi się jej zakładać, bo już raz miałam ją na sobie w dniu kiedy wrzucałam zdjęcia![]() Troche zaśmierdziało leniem
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
A my wybraliśmy obrączki
tzn model moze dzisiaj zamówimy
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
aga suknia wygląda na fajną, a masz moze zdjęcie na sobie?
anus zaproszenia eleganckie
|
|
|
|
#1970 |
|
Raczkowanie
|
Wow ciekawe obrączki. A one na środku są matowe czy co to? E nie w sumie na mat mi to nie wygląda tylko coś zupełnie innego
Baaaardzo ładne
|
|
|
|
#1971 |
|
Rozeznanie
|
z jednej strony wow bo są całkiem inne, takie niestandardowe, a z drugiej strony ja bym takich nie chciała mieć... ja mam całkiem inny gust w tym temacie, bo takie obrączki bardziej z nakrętką do śrubek mi się kojarzą
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w dniu slubu mielismy jakies 10C, a plener byl w trojmiescie w poniedzialek - przed tymi wichurami, ktore uszkodzily molo w sopocie, wiec w poniedzialek bylo srednio ale zdjecia i tak wyszly pieknie, a we wtorek byl grad, wyrwane drzewa itd.
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
My nie chcieliśmy klasycznych bo wszyscy biorą klasyczne, właśnie z jakimiś paseczkami, nacięciami (te naciecia to mnie przerażaja, są okropne
). Oglądalismy te z paskami ale są tak potwornie niekobiece, wyglądałabym jakbym co najmniej nosiła męski pierścionek Oczywiście zamówiliśmy je Mamy swoje złoto i zapłacimy za nie 500 zł z małą soczewką i grawerem Na mojej będzie "Mój Kuciapnik" a na Tż "Moja Kuciapnica" bez daty, tż nie chciał a mnie ona też niepotrzebna Ta zewnętrzna część jest matowa, ale to nie jest klasyczny mat. To takie jakby drapania, mam nadzieję że się nie wytrą jak zwykłe matowe po 3 miesiacach. Dla nas taki model to dobre rozwiazanie bo na zewnatrz są cienkie, grubsze dopiero w środku. My z Tż mamy duże paluszki więc grube obrączki po całości odpadały. Ja mam 17 a Tż 26 Ja się w nich zakochałam Mojej mamie też sie strasznie podobaja Początkowo chciałam obrączke z kamieniami ale cos mi mówiło żeby takiej nie brać że będę żałować więc posłuchałam się własnej intuicji Poza tym nie chciałam obrączki która wygląda jak pierścionek Mnie z nakrętkami kojarzą siete kwadratowe
|
|
#1975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to jakie ty obrączki z paskami oglądałaś, że twierdzisz że są mało kobiece? przykład proszę, bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że te wasze są bardziej kobiece od typowych błyszczących obrączek...
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie że są bardzo często wybierane, chodziło mi o takich z paskami, takie ogladaliśmy u jubilera i nie uważam zeby były kobiece nphttp://www.allegro.pl/item812090790_...ardano_pl.html http://www.allegro.pl/item818528397_...wer_2_szt.html uważam ze są bardzo męskie, koło mnie jest sklep gdzie takie modele są sprzedawane jako biżuteria dla panów, nie jako obrączki ślubne więc zapewnedla tego mam takie odczucia
|
|
|
#1977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no chyba, że na takie tylko obrączki trafiłaś... bo faktycznie one są przeokropne. widzę, że typowo nastawiliście się na oglądanie NIEklasycznych... to zupełnie odwrotnie niż my. ja uwielbiam przymierzać śliczne, błyszczące się, z żółtego złota obrączki
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
ja przymierzyłam tylko 2 aby zobaczyć jaka grubość i jak to na palcu wyglada, też myślałam nad klasyczka ale płaską, matowej w ogóle nie brałam pod uwagę a kiedys przymierzałam taka prostą z brylancikami ale one sątakie grube i niestety moje palce są na nie za grube ) tylko śmiać mi się chciało z Tż bo stanął sobie z boczku grzecznie i tylko słuchał i się przygladał hehehe A najlepsze było wybieranie rozmiarów, jak zaczął przymierzać, to się wahał między 3 rozmiarami stwierdził że jak będzie za mała to ciężko będzie mu zdejmować (ma szerokie kostki) ale doradziłam mu żeby wybrał taką która będzie pasować do palca nie kostki, bo przecież na kostce nie nosi a luźna będzie niewygodna
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
bianeczkaa fajnie, że już macie zamówione
)) My z obrączkami czekamy do stycznia, bo liczymy, że może nam sie uda na targach wygrać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Wiem,ze to duzo,duzo za wczesnie ale potem,w natloku spraw mozemy juz nie miec tyle czasu,zeby poprzegladac i wybrac najlepsze. A i teraz mamy odlozone troche kasy to inwestujemy w tzw."pierdółki" bo podobno na to idzie równie duzo pieniedzy,jak na cała resztę ;P mysle,ze po nowym roku zaczne sie rozglądać za sukienką i dodatkami..
Pozdrawiam.

). Oglądalismy te z paskami ale są tak potwornie niekobiece, wyglądałabym jakbym co najmniej nosiła męski pierścionek
jedynie że są bardzo często wybierane, chodziło mi o takich z paskami, takie ogladaliśmy u jubilera i nie uważam zeby były kobiece np