|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
tak - nadal. i nie potrafię tego zmienić.
a mówiłeś, że nikt nie potrafi jesteś moim światełkiem w szambie. zamydlone oczka mydełkiema tych wszystkich kumpli zamieniłabym na ciebie jednego - żebyś tylko był.! witam już w XIV części. ;* tak dawno mnie tu nie było, a muszę się przyznać, że strasznie stęskniłam się za Waszymi cudeńkami. ( ; |
|
|
|
#1232 |
|
Raczkowanie
|
you gotta love yourself if you can ever love me.
[musisz pokochać siebie jeśli masz kiedykolwiek mnie kochać] na zawsze pozostaniesz moją miłością. nawet jeśli, zakocham się w kimś innym. zapamiętam tę miłość, której mnie nauczyłeś.
ciągle Cię szukam, pomożesz mi? bezsensu. =.=Edytowane przez lula_ Czas edycji: 2009-11-18 o 20:35 |
|
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
kiedy niebiosa wypełnią się od a do zet.
nie mogę oderwać od Ciebie oczu, dotykasz jak niebo. tak bardzo chce Cie zatrzymać . przepraszam za sposób w jaki się gapię . po prostu nie mogę oderwać od Ciebie oczu. proszę zatkaj uszy i spróbuj odwrócić wzrok tak by nie usłyszeć ani jednego słowa z tego, co mówię i nigdy nie wchodź mi już w drogę więc wejdź do mojej jaskini, a ja wypalę twoje serce |
|
|
|
#1234 |
|
Zadomowienie
|
już nieważne.....
Edytowane przez Sysska Czas edycji: 2009-11-18 o 22:57 |
|
|
|
#1235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`kłamstwo? Wasz wybór. a to ja się później będę śmiała... `życie w zakłamaniu. `różnica między kłamstwem a prawdą? w drugim przypadku wszyscy się od Ciebie odwracają `róbcie co chcecie, nie ja później będę płakać nie wiem czy pomogłam, ale.... jakby jakaś wena naszła, dopiszę ;p
|
|
#1236 |
|
Raczkowanie
|
Schowam pragnienia, by nikt nie zabrał ich... Na samym serca dnie i w każdym słodkim śnie, gdzie mogą spełnić się... Mierz wysoko! Nawet jeśli nie trafisz na księżyc, znajdziesz się wśród Gwiazd!! ![]() ![]() ![]() Gdy nie możemy żyć rzeczywistością, żyjemy marzeniami... Jestem pełna zasad, ale one kończą się tam, gdzie u mnie zaczyna się miłość... ![]() _______
yeah |
|
|
|
#1237 |
|
Wtajemniczenie
|
Margaretta_1 - ten zabieram ' To on zawsze był tym od gadania, pocieszania i mówienia, że wszystko będzie "za***iste jak stepujące misie ', bo zaje.biście pasuje do mojej sytuacji.
Mówią ' Zostaw go, to świnia. Teraz dopiero życie się zacznie. '
A jeśli ja właśnie dla tej świni chcę uczynić ze swojego życia chlew? .a ty jestes nadal w mojej glowie plus 394838949849 innych
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
|
allmylifeismusic - oj, jesteś wspaniała. Twoje opisy zachwycają ! Masz talennt <3 .
__ wspomnienia - czuję wszystko, czego będę kiedykolwiek potrzebować wyrażona przez siebie, wyczerpana przez wszystko, co widzę i przez bycie tym, czego chcesz i tym, czego potrzebujesz podtrzymaj moją apatię. jesteś takim chaosem w obawie – brzmią jak uczucie nie strach . w smutku. w lęku. w smutku - wróciłem. wiem , że tęskniłaś. - nie bardziej od Ciebie - udawaj ! udawaj ! |
|
|
|
#1239 |
|
Raczkowanie
|
Może czas już zapomnieć, ze istniałeś?
Ile razy można mówić, że będzie już lepiej, że będzie już dobrze? Miłość jest niesamowita, ona nie wymaga odpowiedzi, nie zadaje pytań. Początek jest super, a rozstanie daje smutek, lecz bez niej żyć nie mogę , bez miłości się uduszę. To właśnie ona nie potrafi przestać Cię kochać. powinieneś ją trzymać w swoich ramionach. Taa, wiesz tylko Ty się liczysz, nikt inny.
|
|
#1240 |
|
Raczkowanie
|
*I zasmakowawszy odrobiny nieba zapragnęła go mieć jeszcze więcej...
*A ona wciąż się zastanawia, czy myślisz o niej czasem. *Nic-nie-znaczące 'co słychać?'
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
nie zostawaj mnie ze swoim imieniem napisanym na scianie jestem pocałunkiem, więźniem w Twoim ciele... trochę twojej miłości może uczynić mnie szczęśliwą czasami nasze marzenia upadaja na ziemię jak kawałeczki gwiazd, gasnące jedna po drugiej. z Twoim pocałunkiem, weszła magia do mojego serca... któregoś z tych dni ucieknę, aby rzucić wszystko dla jednego snu
|
|
#1242 |
|
Przyczajenie
|
Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia
*** - przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. *** |
|
|
|
#1243 |
|
Wtajemniczenie
|
Męski szowinista z odrobina wrażliwości. Ja nie chce więcej biec w ogonie wole z przodu tak jak TY. Wyższa szkoła robienia hałasu. W uśmiechu Mona Lisy smutek i łzy. Gdy rzucasz kostką wypada 7.! Nie liczę na przebaczenie bo zostanie blizna. Tydzień w tydzień tak to idzie rozpier.dalałeś ten związek Potwór, brak manier i ten pijany oddech. Wiem, było wypite, macałeś inną kobitę. Jesteś tam kotku? do ****y nędzy otwórz! Ej, uwierz, nie chciałem być z inną
Od czasu do czasu czynię tylko męską powinność .
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, nie potrafie już bez Ciebie żyć .. !
Jestem idiotką, która tęskni nocami.
|
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
Oddychamy światłem, oddychamy muzyką, oddychamy chwilą obecną. <3
Może chcę dobrze, ale przynoszę ból. I nagle wszystko wokół jest na...
|
|
#1246 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały ;*
Cytat:
Dziękuję <3 ________ 1. Spójrz na nas. Obcałowujemy swoje wszystkie miejsca na twarzy, lecz unikamy ust. Łapiemy się za ręce, tłumacząc to zimnem, a maszerując objęci usprawiedliwiamy się wysokim stanem alkoholowym. Nie sądzisz, że to paranoja? 2. Skrada się na palcach korytarzem wejściowym. Nerwowo stąpa pod moimi drzwiami, by w najmniej odpowiednim momencie nacisnąć klamkę. Je.bana tęsknota. 3. Miłość? Tak, coś o niej słyszałam. Wytarła buty o moją wycieraczkę by później zapukać do drzwi obok. 4. Kup dobrą gumkę i klej. Wymarz z pamięci wszystkie wspomnienia i posklejaj kawałki serca. Wtedy pomyślimy o naszej przyjaźni. 5. Wiem, lubisz się łudzić, że już Cię nie kocham. Tak jest żyć łatwiej, prawda? Po co budzić się ze świadomością, że zburzyłeś cały świat jakiejś osobie. "Jakiejś". 6. Mam serce całe w siniakach. Straszna sadystka z tej Twojej miłości. 7. Zostanę przy Tobie. Choćbyś odpychał, popychał, wyrzucał. Mówią, żem masochistką.. 8. Szukając miłości znalazłam pustkę. 9. -Dlaczego Ty wciąż mówisz o nim tak, jakby nadal był przy Tobie_ -Jeśli rzeczywistość nie zadowala, to żyje się iluzją. |
|
|
|
|
#1247 |
|
Przyczajenie
|
cza. może mi któraś podać linka na tą stronę z tymi prośbami.
i wg jak macie zamiar na mnie wyjeżdżać z mordą że bym sobie sama poszukała to wg nie odp.. ;]] bo mam zwałę jak yhh szkoda mówić i nie chcę się kłócić z góry dziękuje..
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
Zmyje resztki parszywego dnia
I czarną kawę zmieni w płyn, kiedy dni skute lodem. Daj skołatanym myślą odpocząć, już pora Pozwól mi uschnąć, chcę wyrwać się koniec Bez znieczulenia zabijasz mnie, nie mam szans na obronę Są chwile, gdy samotnie spadam w dół W oczach znów rozpacz, ratować nie można Wszystko w środku Ci siada... Z góry na dół, jak z jedenastego piętra, gdy znasz to uczucie, pękniętego serca. Jego słowa budzą mnie do życia <3
|
#1249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak.. krótko zwięźle i na temat podoba mi się to o to zapewne chodzi:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381530 pozdrawiam i buziaki ja dziękuję za wyróżnienia i przesyłam buziaka i dzisiaj bardzo skromnie.. bo zmęczona.. takie o: 1. wyprowadzili mnie na spacer, upili, jeszcze chcieli żebym śpiewała ![]() 2. Tak to się kończy, gdy trafiasz na faceta, który dokładnie wie czego, gdzie i kiedy chce ![]() 3. Nie wiem czy potrafię się na Tobie zemścic.. ale z pewnością odwdzięczę się z nawiązką.... ![]()
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
Czy ten pan i pani?
mmmmruczankowy dzień cichosza nocą gdy miasto gaśnie,pisze list do gwiazd odchodze cicho...nie wróce do tego już...zakończe wszytko krótkim"pa"
|
#1251 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jej coś wspaniałego . oh papergirl ; * . jak dobrze , że pojawiłaś się i w tej części . Wczoraj my dziś tylko ja ... Jedno wiem nie ma cie . |
|
|
|
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
Ile można kur wa na ciebie czekać su ko ?
pośród wielu wspomnień miej choć jedno o mnie. powinieneś wiedzieć, że jeśli najdzie mnie ochota - zniszczę Ci życie a pomyślałeś , jak ja mogę się czuć , choć raz ? chciałbym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć. nie lubię, kiedy wspomnienia rzucają mi się na szyję. nie lubię płakać, kiedy widzę Twoje zdjęcia. nie lubię w sobie tego całego sentymentu, który owe łzy mi wyciska. nie lubię, kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze, bo inaczej już nie mogę..
|
|
#1253 |
|
Przyczajenie
|
Frizzelicious
Dziękuje
Edytowane przez adioza Czas edycji: 2009-11-18 o 21:53 |
|
|
|
#1254 |
|
Raczkowanie
|
meniusia- bardzo mi miło Słonko <3
![]() allmylifeismusic-okradam ! chocapic-jak zwykle zachwycasz ! za każdym razem okradam <3Paulishia-rewelacyjnie ![]() lula_ - jak zwykle cudne opisy pozwól ,że sobie wezmę ![]() ![]() suve- jestem pełna podziwu ![]() ![]() beMine- genialnie ![]() no i każda nasza rozmowa sprowadzała do jednego.
może jak obetnę paznokcie to minie mi miłosc do Ciebie. pójdę do apteki i poproszę o tabletki na smutek.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-11-18 o 21:55 |
|
|
|
#1255 |
|
BAN stały
|
Jestem zła, więcej zalet nie pamiętam. Więcej wad nie widzę, choć nie jestem krótkowidzem. Te kilka chwil jak jeden strzał, od nich zależy życie..
|
|
|
|
#1256 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję Skarbek, wiesz, że Cię uwielbiam <3Cytat:
muszę przyznać, że Twoje opisy są naprawdę świetne kochana <3_____________ Jesień jest jak zapałka, a ja mam na sobie za dużo lakieru do włosów. Każdy poranek, każda herbata smakują prochem. Moje usta są zbyt pamiętliwe i nie dotykają wybrakowanych istot. Jestem bombą zegarową. Wystukuję o chodnik 'tik-tak, tik-tak'
|
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
Chce byś mnie miał.
Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.
|
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
bez sensu.
Wszystko przypomina mi Ciebie. Może kiedyś zrozumiesz,że wystarczyło czasem ustąpić. Jest lepiej, gdy Cię zobaczyłam... Serce zaczęło mi bić, na twarzy pojawił się uśmiech, a nogi mi tak drżały jak nigdy w życiu. Nie płacz, bo mnie już nie będzie... I oboje wiemy, że dobrze pamiętamy przeszłość. Nie pisać,nie wkurzać,nie pocieszać-po prostu zostawić w spokoju.. Ważny kiedyś, obecnie - niekoniecznie. Ejj. A mówiłeś że kochasz, że mnie pragniesz. Że chcesz mieć ze mną dzieci, że mnie nie opuścisz aż do śmierci. Mówiłeś , tylko mówiłeś.. - widziałaś szczęście ? - noo widziałam, jak spie*dalało. Niechaj dziś pocałunki twe ukoją beznadziejną tęsknotę naszych serc... Twarze z przeszłości spacerują po mej głowie twarze, o których nie chcę i nie umiem zapomnieć. Naprawdę chciała zrobić porządki w sercu. Ale wystarczyło jedno jego "Potrzebuję Cię" by wyszeptała "Będę za chwilę". I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie. Skąd ten chłód, ta pieprzona obojętność? Chcę drinka. chcę pięćdziesiąt drinków. chcę butelkę najczystszego, najmocniejszego, najbardziej niszczycielskiego, najbardziej trującego alkoholu na ziemi. chcę pięćdziesiąt butelek. chcę cracku, brudnego i żółtego i wypełnionego formaldehydem. chcę kupę amfy w proszku, pięćset kwasów, worek grzybów, tubkę kleju większego od ciężarówki, basen benzyny tak duży, żeby się w nim utopić. chcę czegoś, wszystkiego, czegokolwiek, jakkolwiek, ile się da. By zapomnieć. Niektórzy nie wybaczają. po prostu zrywają kontakt z ludźmi, którzy im dopiekli i w ten sposób rozwiązują problem. ktoś, kto nie istnieje, nie może cię już zranić. dobry sposób na życie, zamierzam go zastosować. Schowałam cię na dnie szafy z napisem 'nie warto było'. Nie utrudniaj mi życia - nie wracaj. I to właśnie dla tych uczuć warto żyć, wiedząc że znaczymy dla kogoś coś więcej. Taka gra między nami nazywana miłością. Czasami nie trzeba umierać, by być martwym, wystarczy tęsknic za czymś lub kimś co jest nie osiągalne... To prawie to samo, człowiek czuje się wtedy, jakby zakazano mu oddychać, czuć pozytywne emocje.. Czy wtedy człowiek nie jest martwy? Jego dusza...? Żyje tylko ciało, które błąka się pośród innych, próbując znaleźć szczęście... Wiesz że jesteś złodziejem! Wtedy ujrzałem przerażenie w jej oczach i te ledwie wypowiedziane słowa. Ale jak to? No tak ukradłaś moje serce. Zastanów się dobrze. Jeśli teraz odejdziesz pewnie zawali się mój świat, pewnie będę płakała, pewnie będzie bardzo źle, ale za jakiś czas się pozbieram. Powrotów nie będzie... Chciałabym, żebyś był a Ciebie nie ma. Na dnie duszy nadal jesteś chociaż do innego należę.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#1259 |
|
Raczkowanie
|
kto pierwszy, ten zdyszany
![]() 20 zł- jedyna rzecz, która jest różowa a Ty jej sie nie wstydzisz ![]() Mandarynka- nieodłączony dodatek paczki św. Mikołaja xd
|
|
#1260 |
|
Rozeznanie
|
może nawet byłabym szczęśliwsza, znalazłabym sobie hobby, zaczęłabym się spełniać, kupiłabym sobie kota, płaciłabym mniejsze rachunki za telefon, kawa starczałaby mi na dłużej, mogłabym chodzić na imprezy, upijać się, tańczyć do rana i całować z przypadkowymi mężczyznami... gdybym tylko potrafiła od Ciebie odejść.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

oh papergirl ; * . jak dobrze , że pojawiłaś się i w tej części .
<3