|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cześć!
Poemi, zastanawiałam się, gdzie się podziewasz, a tu widzę, że masz się nieźle. Korzystaj z życia! ![]() Dorinko, z tą ciążą to często jest tak właśnie, że jak się nie chce, to wtedy się to zdarzy ![]() Jakie masz pomysły na siebie? Ja chciałabym się wgłębić bardziej w architekturę (to jest tak rozległy temat, że po 5 latach studiów i roku pracy chyba mało co umiem ![]() Jodie, cieszę się, że odżyłaś. Trzymam mocno kciuki, żeby ten stan uniesienia trwał jak najdłużej ![]() Wczoraj po pracy byliśmy spontanicznie z TŻ w kinie. Wybraliśmy "Nowszy model", bo akurat godzinowo najbardziej pasował. Bardzo fajny film ![]() ![]() Oko mam czerwone, swędzące, szorskie i niepomalowane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde potrzebuje kiecki na Sylwestra, bo idziemy z TŻtem do klubu studenckiego tam u niego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wow! Poemi ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie dopiero co był TŻ na 4 dni ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam od niego cudowny prezent, bo bilet na koncert mojego ukochanego zespołu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro trzymajcie za mnie kciuki, bo idę na rozmowę o pracę ![]() ![]()
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to trzymam kciuki! Kupiłam sobie dzisiaj laptopik na poprawę humoru ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() a za pracę trzymam kciuki dziewczyny, mam ostatnio z tż sporo przepychanek. On się uparł na ślub, na zaręczyny i ciągle mnie tym tematem zamęcza, normalnie na mnie presję wywiera. Nie wiem już jak mu tłumaczyć, że nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() a ty nie chcesz nic z tych rzeczy?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
ani zaręczyn, ani ślubu. Nie Madziu, nie chodzi o moją gotowość - ja nie chcę w ogóle. Zupełnie mi to niepotrzebne, nie odczuwam też parcia na bycie "księżniczką" i na ślub, nie jest to moim celem ani marzeniem po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Jak to sie w ogóle odbywa w przypadku dzieci?. Mają normalnie sesję zdjęciową, portfolio i są w jakiejś agencji czy idą na casting do konkretnej rekalamy? Cytat:
![]() -25 wtedy bylo przez dłuższy czas ![]() Idz na kompromis....przyjmij chociaz ten pierścionek ![]() ![]() A tak poważnie....myślę że na prawdę na zaręczyny mogłabyś sie skusić. W końcu chcesz być z nim..kochasz. Więc co Ci zależy. Może jemu to pomoże. Skoro jest taki niepewny siebie może taka dekralacja jest mu potrzebna ![]() ![]() Melodio trzymam kciuki ![]()
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dobrze, że już czwartek....do weekendu już tylko mały kroczek... A ja miałam wczoraj urlop i byłam u okulisty. Okazało się, że muszę nosić okulary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
misku zgadzam się z Hanią
![]() ![]() piję kawkę i zaraz zmykam z męzem załatwiać sprawy na mieście |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obawiam się, że jak odpuszczę to po 1. będzie próbował dalej mnie urabiać, po 2. jego rodzina będzie cisnąć na ślub, więc będzie mi jeszcze ciężej. ja mu się mogę zdeklarować, ale bez cyrków z pierścionkami (których i tak nie lubię nosić) i zaręczynami ![]() to witamy w szacownym gronie okularników |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
czesc
mam dosc ![]() ![]() ech...w ogole ostatnio doszlam do wniosku ze ludzie sa nieodpowiedzialni, albo to ja sie nie potrafie z niektorymi dogadac
#2235 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja weekendu nie mam bo mąż znika już jutro rano i wraca w niedzielę w nocy ![]() ..ale nie będę narzekać w końcu prawie cały ubiegły tydzień miałam weekend ![]() Cytat:
Bo on tak ciśnie jakiś czas już, czyli Twoje argumenty na "nie" do niego nie przemawiają. Widocznie deklaracja bez pierścionka mu nie wystarcza ![]() I weź znajdz tu kompromis ![]() Wiesz ja sie stawiam troch w jego sytuacji. Facet jest niepewny siebie, do tego ma jazdy że Twoja rodzina go nie akceptuje, że popełniacie swego rodzaju mezalians..może się po prostu boi że odejdziesz kiedyś od niego, może to że mu odmawiasz sprawia że czuję sie odtrącany, niekochany. Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu, a nie lubisz wykorzystać wolnego tylko dla siebie - wiesz salon piękności w domu, lenistwo, książka, nadrobienie jakichś zaległości - ja tam lubię tak czasem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |||
Zakorzenienie
|
jakie kupiłaś, Rossignole może ? ![]() Nie wiem do jakiej, takich informacji nie podają nigdy, tylko tyle że poszukują dzieci w takim przedziale wieku. Cytat:
Asiuk z ciążą tak pewnie jest, ale ja już nie mam ciśnienia w ogóle, minęło mi ![]() ![]() Cytat:
Jaki koncert zdradź ? Trzymam kciuki za pomyślną rozmowę o pracę ![]() Sylwestrem studenckim bym się nie przejmowała, na pewno panuje tam luz i dowolnośc w doborze kreacji, więc raczej nie strój się za bardzo. Zwykła fajna kiecka i dodatki- czy legginsy i tunika - tak się ubierają ludzie na klubowego sylwka ![]() Cytat:
Na szczęście nie ma tu cyrku z portfolio i jakąś kasą za to, że zgłaszam dziecko- takie ogłoszenia omijam z daleka, bo to zwykłe naciągactwo jest. Tak naprawdę jeśli szukają naprawdę małych modeli to tak się to odbywa ![]() Miśku ja bym pierścionek wzięła ![]() ![]() ![]() W kwestiach majątkowych, zawsze można zrobić intercyzę, ślub można wziąć cichy, Wy, rodzice i świadkowie- po -obiad w knajpce, naprawdę jest wiele opcji, więc do mnie Twoje tłumaczenie, że nie chcesz być księżniczką w białej sukni nie przemawia ![]() ![]() Cześć, to się rozpisałam z rana ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-11-19 o 09:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam z nim rozmawiać o tym i pytałam, po co mu to. Stwierdziłam, że jak mu bardzo, bardzo zależy - mogę się zgodzić na szybki i cichy ślub w UC, bez gości, ew. kilka najbliższych osób - rodzice, rodzeństwo, ale on sobie to wyobraża całkiem inaczej - on by chciał wielkie wesele na wiele osób ze wszystkimi tymi cyrkami, których nienawidzę. Więc albo to ma być dzień dla nas i nasze święto - więc czujemy się dobrze i robimy to tak jak chcemy, albo nie. Jeśli zdania są aż tak podzielone, wolałabym sobie dać spokój, tak jak chciałam od początku. Ale on co rusz napiera i naciska, jednocześnie nie potrafi mi powiedzieć, o co mu tak właściwie chodzi, żebym mogła stwierdzić - ok, nie możesz żyć bez tego, to to zrobimy, ale na spokojnie i po cichu. Zobaczę w święta, jak u niego będziemy, jaka jest presja jego rodziny, bo może o to tutaj chodzi. no to się rozpisałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię, ale jak jedzie w piątek, a wraca w sobotę kolo południa. Gdy wyjeżdża na cały weekend nie znoszę ![]() Nie....Salomony. Rezygnuję z zakupu kobiecych nart bo mnie póki co nie stać na takie jakie bym chciała. Z kobiecych modeli muszę mieć z najwyższej półki..czyli dla ekspertek..a takie narty kosztują koło 2 tysięcy. Ja natomiast chcę narty do 1000 zł maks..a najlepiej to do 800 zł. Dlatego kupię unisexy dla zaawansowanych. ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-11-19 o 09:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okulary mam nosić jak na razie do komputera i czytania, bo wadę mam malusieńką... Najlepsze, że ja na tej tablicy na jedno oko nic nie widziałam, a 'pomoc okulistyczna', czyli jakaś baba, które sie tym zajmuje, mi wmawiała, że ona ma zapisane, że widzę, więc na pewno widzę ![]() Haniu, nie dziwię, że nie lubisz tych rozstań... wiesz co by było dobrym lekarstwem na to?? PIESEK!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz ja na początku też podobałam sie sobie w okularach..taka fajna odmiana...ale po 2 latach noszenia już się sobie nie podobam. Także całe szczęście że są soczewki i lubię sie z nimi ![]() Co do pieska ...wiem ![]() ![]()
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
Czesc,
ale mialam wczoraj jazde, wyjatkowo bylam na 12 do pracy a rano w bloku byla mega awantura i koles pobil babke !!! ![]() nikt nie reagowal ( w sumie normalne,ten koles biegal po schodach!!) a jak sie troche uciszylo to wybieglam do ochroniarza i powiedzialm mu, co sie dzieje. On pobiegl, wzial kolesia za poly , wywali go z tego mieszkania, ja wzielam ta laske i biegalm z nia do kanciapy ochroniarza ![]()
Can't wait for the rest of my life.. Edytowane przez mykmyk Czas edycji: 2009-11-19 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Rozumiem w takim razie, bo głupie jest to, że on chce ślub i to jeszcze na swoich zasadach ![]() Także to co wyjasniłaś jest dla mnie jak najbardziej zrozumiałe i sama bym w takiej sytuacji tkwiła przy takim podejściu. A że presja jest ze strony jego rodziny to zrozumiałe, z drugiej strony cały pic polega na tym aby w zasadniczych kwesiach porozumiał się z Tobą a nie ulagał namowom rodzinki. Cytat:
![]() ![]() Nie robię pazurów po pracy już ![]() ![]() Okazuje się, że jak kiepsko z kasą to wiadomo upiększanie schodzi na dalszy plan. Oczywiście ma klientelę, której to nie dotyczy ale stanowi ona 20 % wszystkiego więc cięzko z nich tylko żyć. Jak się coś zmieni to jestem z nią w stałym kontakcie, a póki co wolę czas poświęcić Tomkowi- pierwsza klasa to wiecie poważna sprawa ![]() Mykmyk ale akcja !!!! DOBRZE, że Ty zachowałaś zimną krew . Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-11-19 o 10:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
cześć
sporo napisałyście a ja nie mam czasu czytać, ehh Madziu rzuciło mi się w oczy że pisałaś o sprzedawaniu ciuchów na all, podobnie Dori i inne sprzedające - ja się też przymierzam. Powiedzcie mi wystawiacie od złotówki, jakieś ceny minimalne czy jak? i mam drugie pytanie - otóż jak zachowujecie ładny zapach w szafkach? chodzi o moje nieszczęsne ręczniki, nie zachowują świeżego zapachu a wręcz zaczynają niefajnie pachnieć po pobycie w szafce ![]() Jakie macie sposoby? jakieś saszetki zapachowe - a jeżeli tak to jakie zapachy i w jakiej formie? mykmyk niezła akcja, bohaterką normalnie jesteś skoro nikt inny nie zareagował
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Hej
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak piszesz wizyta w salonie piękności to dobro luksusowe więc gdy z kasą krucho najpierw z tego sie rezygnuje. Zuza ja kupiłam w Douglasie z 2 lata temu woreczek bawełniany z kuleczkami o zapachu jaśminu w środki i skubany pachnie do tej pory. Delikatnie i świeżo ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-11-19 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sobie kiedyś sprawiłam takie jakby żelowe kuleczki w woreczku - pachną a pewnie tyle że się ten zapach nie udziela ciuchom, ręcznikom itp. ![]() nie wiedziałam też że w Douglasie takie wynalazki sprzedają, myślałam o lawendzie ale nie mogę skojarzyć jej zapachu ![]() a przy okazji zapachów nie wiem czy widziałyście w Rossmannie sprzedają takie saszetki do torebek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.