CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 11:35   #3751
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Bercia miałam na myśli, że jeden z punktów tam opisanych wyklucza drugi. Najpierw ma być na mleku, potem ma nie być....

Mell jak wejdziesz w ustawienia na wizażu, to pokazuje Ci się lista subskrypowanych tematów i tam jest jedna kolumna z ilością postów w danym temacie. Gdy klikniesz na tą liczbę, to pokaże się ranking...
Stary 2009-11-19, 11:54   #3752
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Jak zrobiłaś obrazek w suwaczku???????????? Też z tej strony mam i miało wyjść ze zdjęciem i nie ma?????
Hmmm..robiłam go bardzo dawno temu, więc dokładnie nie pamiętam... Ale była opcja załaduj własne zdjęcie/obrazek. Tylko chyba musiały zgadzać się wymiary, które były tam podane czy coś

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Zmykam, bo obiadek zaraz trzeba wstawić i dziecko nakarmić Do później dziewczynki
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:02   #3753
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Hmmm..robiłam go bardzo dawno temu, więc dokładnie nie pamiętam... Ale była opcja załaduj własne zdjęcie/obrazek. Tylko chyba musiały zgadzać się wymiary, które były tam podane czy coś
No właśnie na podglądzie jest ze zdjęciem, ale jak kopiuję link, to zdjęcia nie ma Trudno. Będę mieć bez

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:03   #3754
ursull
Zakorzenienie

Witam szanowne koleżanki

Jakoś przeżyłam,ale więcej nie piję Wchodzę na wizazyk co by moje,kochane mordki ucałować,a tu mnie bić chca na wstępie i to jako pierwszą,a co ja tkiego znowu zrobiłam

Na tej liście do bicia jeszcze kogoś brakuje,chętnie uzupełnie:

Caro
Cinusiowa

Anulka wracaj,dzieci mogą poczekać,a my nie

Haruno gratki dla Danielka i jego ząbków

Cinusiowa no dobra przepraszam,że pożyczyłam sobie atomówkę,już będę grzeczna Przespałam się z tym problemem i stwierdziłam,że nie mogę Ninulkę narażać na wychowywanie przez zestresowaną matkę Kieca fajna.Pytalaś wczoraj o zmniejszanie fotek,poradziłaś sobie z tym,bo jak nie to mogę pomóc

Bercia ja Milence daję koper do picia i nie ma problemu z kupkami,wczoraj 3 zrobiła.

Blondynka jak tam? Masz ten przepis? W tym linku co podałaś faktycznie nie ma ilości

Mell najpierw chlejesz z nami,a potem się wykręcasz,że to niby nie ty? Jakoś dziwnym trafem flaszka ginu mi wsiąkła i przypadkiem widzialam ją w twoim kompie? Jak to wyjaśnisz?

Iwciag ,fajnie,że z TŻ na zmianę wstajecie do małego,mój TŻ to nie słyszy płaczu małej,taki ma sen.Kiedyś leżała koło niego i darała mu się do ucha,a on nic,nawet nie drgnął

Seona fajna impra była,ale twoi kumple najlepsi

Boszenka to ty nie możesz normalnie w Europie ciuszków zamawiać? Podaj link na tą stronę w USA,chociaż sobie pooglądam.Blanusia szybko ci wybaczy tylko daj jej mleczka i ululaj

Postanowiłam pokazać wam moje,prawdziwe oblicze,oto one:

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:06   #3755
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

No hej, widzę że mnie imprezka ominęła, szkoda, bo napiłabym się dobrego truneczku, ale ja zwykle jestem na wizażu do 15tej, to nie wypadałoby się spić o tak wczesnej porze i do tego w robocie.

W przyszłym tygodniu mam imieniny i koleżanki mnie pytały co chciałabym dostać, właśnie się zastanawiam, może jakąś nową bluzeczkę sobie zażyczę.

Seona, ja daję Marcelkowi wodę do picia ale on nie lubi. Lubi za to kompot z jabłek. Co do kubka niekapka, ja mam Lovi, ale mały raczej się nim bawi, zdarzyło mu się kilka razy upić troszkę, częściej gryzie ustnik. A tż twierdzi, że sam próbował i strasznie mocno trzeba ciągnąć, więc się nie dziwi, że Marcel nie chce z niego pić.

Boszenka, mój synuś woła tata, baba i dada, a mama w ogóle chociaż próbuję go nauczyć, chyba jeszcze nie czas na to, pozostałe słowa sam zaczął mówić, nikt go nie uczył, więc może i mamy się kiedyś doczekam. Aleś nakombinowała z kompem.

Haruno, my chyba jesteśmy niewinne jak aniołki skoro Cinusiowa nas nie spałowała, bo o mnie też zapomniała ( nie żebym się upominała). Gratuluję ząbków

Z tym kleikiem to moim zdaniem o to chodzi, żeby suchego kleiku nie mieszać z proszkiem mleczka, tylko najpierw rozpuścić proszek w wodzie i później wsypać kleik. Ale głupio to wymyślili, bo to chyba oczywiste jest.

Iwciag, jeśli chodzi o ilość ml tych posiłków Marcelka, to zwykle zjada po ok. 200 ml i to niezależnie od tego czy jest to kaszka, mleko czy zupka, chyba że zupka mu nie smakuje to wtedy mniej. Ja i mama robimy mu zupki same, zwykle na 2 dni, często pierwszego dnia zjada 200 ml a drugiego już nie chce i zje tylko 100 np. Słoiczki daję tylko raz na jakiś czas i zawsze zjada cały słoiczek na raz. A ziemniaczek z masełkiem i mlekiem to uwielbia, potrafi zjeść 2 małe ziemniaki.Żarłoka mam.

Mell, ja od 3 tygodni się napalam na tż, ale wieczorem jestem padnięta i unikam jak mogę baraszkowa, masz rację, że im rzadziej się je odwiedza tym trudniej odbudować dawną bliskość. Nasze zbliżenia po porodzie mogłabym policzyć na palcach jednej ręki, no może plus jeden palec drugiej. Ja nie wiem co stało się z moim libido, spadło gdzieś głęboko poniżej poziomu morza, ja chcę, żeby było jak kiedyś.

Marcelek wczoraj po południu straaasznie był marudny, to pewnie wina wtorkowego szczepienia. Nauczył się piszczeć, że aż uszy więdną i okropnie się złości kiedy coś mu odbieram, wrzeszczy jak opętany wtedy, a wszystko co jest w zasięgu jego rączek chwyta natychmiast i pcha do buzi.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:10   #3756
ursull
Zakorzenienie

Katrin niech ci koleżanki w ramach prezentu złatwią nieograniczony dostęp do Wizażu
Jak jednego kielonka pod biurkiem walniesz to nikt nie zauważy

Stary 2009-11-19, 12:15   #3757
kuroikaze
Wtajemniczenie

Musialyscie tak duzo napisac? ! my bylismy dzis na szczepieniu Natanek w ciagu 6 tyg przytyl tylko 400 gram to troche malo
mialam wczoraj malowac obraz to moje dziecie poszlo spac po 21... juz nie wspomne o tym ze wstal przed 5 a samego go nie moge zostawic bo albo zleci z lozka albo wyjdzie z lozeczka (musze obnizyc)
za mna to nikt nie tesknil ale to dobrze bo ja nie zadaje sie z pijakami!

Blondynka widzisz a mi pielegniarka mowila ze musi minac 6 tyg (do wzw bo na takim bylismy dzis)
Ale masz kupli
to sobie wyprałaś pol domu

Iwciag dzielna z Ciebie dziewczyna, straszne to co musialas przezyc, ale teraz pewnie jestes silniejsza, super ze wszystkodobrze!
a na kontrole to bedziesz chyba do konca zycia jezdzic?
z czego robisz likier? tylko nie mow ze z mleczka
doczytałam...
Kocham Cie!!! wyslij troche uwielbiam takie...

Anulka przyjaznimy sie wysylaj papier !

Ursull zdecydowanie wole Twoich kolegow niz tych wyzej...
o rany Ty tez takich zaprosiłas
Depp a Vanessa tyle razy odrzucila propozycje zamazpojcia za niego glupia baba

Cinusiowa Bizon to misterem polski byl, czy Vce misterem z ktoregos tam roku...

Marika zdrowka

Haruno Gratulacje teraz Danielek bedzie mial czym gryzc mamusie
gratuluje spadajacych kg

Caro mnie tez kazalas spalowac wiesz co

A na mnie wszystkie spodnie przez ciazy za duze juz nigdzie nie kupie rozm 24 a i tak nie mam pieniedzy wygladam jak w za duzych gaciach gdzie ja moge kupic takie male spodnie?!
i przechodzimy na bebilon pepti 2 i lekarka kazala mieszac razem z 1... dziwne bo podobno tak sie nie robi...
a pokazujecie tu takich facetow a ja i tak najbardziej sie slinie na mojego meza

N. ♥

Edytowane przez kuroikaze
Czas edycji: 2009-11-19 o 12:19
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:27   #3758
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Ursull, ja kielonka pod biurkiem to owszem, moge łyknąć, bo sama w pokoiku siedzę, a tak szczerze to dostęp do wizażu mam cały czas w pracy, jak tylko mam wolną chwilę to siedzę z wami, a często mi się te wolne chwile zdarzają w sumie.

Karoikaze, ło matko jaki to jest rozmiar 24, ja w naszych sklepach widziałam najmniejszy rozmiar 34 a to takie jak na laleczkę, jedże kobiecino coś bo niedługo nie trzeba będzie drzwi otwierać, bo dziurką od klucza się wciśniesz

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

jedz że chciałam napisać

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
Stary 2009-11-19, 12:45   #3759
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

kuriokaze my mieliśmy szczepienie w zeszły piątek i mi inaczej powiedziała dziwna spr

ursull przepis wysłany
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:54   #3760
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
kuriokaze my mieliśmy szczepienie w zeszły piątek i mi inaczej powiedziała dziwna spr

ursull przepis wysłany
Dzięki ci dobra kobieto
Fajnie mi to opisałaś,ciekawam ino czy ja znajdę wszystkie składniki do tego ciasta w UK. Daj znać jak ci wyszło

Stary 2009-11-19, 13:15   #3761
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

idę patrzeć na serial Rubi
będe późńiej
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:24   #3762
boszenka69
Zakorzenienie

Obiadek już gotowy, Blancia nakarmiona słodko śpi (ciekawe na jak długo )
Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Boszenka to ty nie możesz normalnie w Europie ciuszków zamawiać? Podaj link na tą stronę w USA,chociaż sobie pooglądam.Blanusia szybko ci wybaczy tylko daj jej mleczka i ululaj

hahah moja ulubiona postać z Bunndych
Ja mogę, ale mójTŻ nie A że kurs dolara niski w stosunku do euro to można popatrzeć www.hollisterco.com Tylko żeby zobaczyć ceny promocyjne musisz zmienić ip kompa na amerykańskie ale podam przykładowe ceny... kurtka męska z 99,95 $ na 66 $, koszula z 49.90 na 29 $, no a jakościowo ciuszki świetne. Początkowo chciałam pójść na łatwizne i zamówić ciuchy z tej firmy na all, ale wizażanki ostrzegły mnie, że same podróby tam sprzedają i się cenią
Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
No właśnie na podglądzie jest ze zdjęciem, ale jak kopiuję link, to zdjęcia nie ma Trudno. Będę mieć bez
Zaraz popatrze na ich stronce jak to u mnie wyglądało

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość

Boszenka, mój synuś woła tata, baba i dada, a mama w ogóle chociaż próbuję go nauczyć, chyba jeszcze nie czas na to, pozostałe słowa sam zaczął mówić, nikt go nie uczył, więc może i mamy się kiedyś doczekam. Aleś nakombinowała z kompem.
Zdolny chłopczyk Ale to niesprawiedliwe, że 'mama' jest wymawiane zazwyczaj ostatnie Moja córcia jak jej powtarzam 'mama' to się tylko głupio cieszy
Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
A na mnie wszystkie spodnie przez ciazy za duze juz nigdzie nie kupie rozm 24 a i tak nie mam pieniedzy wygladam jak w za duzych gaciach gdzie ja moge kupic takie male spodnie?!
i przechodzimy na bebilon pepti 2 i lekarka kazala mieszac razem z 1... dziwne bo podobno tak sie nie robi...
a pokazujecie tu takich facetow a ja i tak najbardziej sie slinie na mojego meza
Szczęściaro Jak Ty to zrobiłaś, że spodnie sprzed ciąży są za duże?
Ja też tak chcę
Kuro specjalistko nasza od diet doradź mi co mam zrobić, żebym mogła jeść słodycze i zarazem zrzucać kg? (pytam poważnie, bo słodycze to mój największy nałóg... i jak ich nie jem to chodzę wkurzona)
Stary 2009-11-19, 13:34   #3763
iwciag
Wtajemniczenie

myśmy wzięli się za sprzątanie, ale niestety mama gapa poparzyła sobie palce i mamy problem
teraz

Kuroikaze Boszzzzze ja w moje 28 sprzed ciąży ledwo się wbijam, tzn wbijam się, ale wyglądam jak baleron
Odnosnie kontroli, tak muszę jeździć i pewnie długo jeszcze będę musiałą, ale zaniedbałam trochę się, miałam po porodzie jak już dojdę do siebie stawić się u hematologa no i do tej pory nie mogę się zebrać:/

Katrin faktycznie żarłoczek, mój je mniej a jest bigg

Ursull nie ma żadnych zmian, on wstaje a ja śpię, ja w dzień się małym zajmuje

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-19 o 14:28
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:35   #3764
boszenka69
Zakorzenienie

Seona przed chwilą zrobiłam nowy suwaczek (patrz podpis) i widzę, że też mi się zdjęcie nie załadowało, chociaż było na podglądzie. O co chodzi. Może mają jakieś błędy na stronie czy coś, sama nie wiem jak mi się wtedy udało.
Stary 2009-11-19, 14:55   #3765
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
ja kielonka pod biurkiem to owszem, moge łyknąć, bo sama w pokoiku siedzę, a tak szczerze to dostęp do wizażu mam cały czas w pracy, jak tylko mam wolną chwilę to siedzę z wami, a często mi się te wolne chwile zdarzają w sumie.
Katrin Moje libido tez malutkie...ale moze to tez dlatego ze tak bylo miedzy nami jakos oboje nie moglismy sie zebrac... i zadne nie robilo pierwszego kroku... az tu nagle... nie wytrzymal...
Moze teraz zmieni sie to na lepsze... bo przeciez to lubimy...
No i umowilismy sie dzisiaj poznym wieczorem na kolacje ze sniadaniem jak za starych czasow (oczywiscie mieszkamy razem)

Fajnie ze masz w pracy luzik... a co robisz dokladnie?
Pewnie czytajac watek czas ci szybciej mija....
zaraz konczysz wiec puszczam wiadomosc zebys zdazyla przeczytac.
Miłego dzionka

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Jejku to ile wazysz?

Cytat:
Iwciag, jeśli chodzi o ilość ml tych posiłków Marcelka, to zwykle zjada po ok. 200 ml i to niezależnie od tego czy jest to kaszka, mleko czy zupka, chyba że zupka mu nie smakuje to wtedy mniej. Ja i mama robimy mu zupki same, zwykle na 2 dni, często pierwszego dnia zjada 200 ml a drugiego już nie chce i zje tylko 100 np. Słoiczki daję tylko raz na jakiś czas i zawsze zjada cały słoiczek na raz. A ziemniaczek z masełkiem i mlekiem to uwielbia, potrafi zjeść 2 małe ziemniaki.Żarłoka mam.

.
No wlasnie musze dac malemu takiego ziemniaczka... tzn takie purre robisz...ale bez soli tak? z jakim mleczkiem?
A ziemniaczki kupujesz takie zwykle czy np bio..?

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Ooo dzisiaj nikt nie swietuje kolejnej miesiecznicy....
Seona my meczylysmy sie tego samego dnia

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Czy moje dziecko spi o innych porach niz wasze??
bo co tu przychodze to cisza.....
a moze obiadki robicie....
a ja juz po
to juz wam nie przeszkadzam i sama biore sie za jakas robote

Edytowane przez Mell_xx
Czas edycji: 2009-11-19 o 14:51
Mell_xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 14:58   #3766
iwciag
Wtajemniczenie

Mell mój też śpi sobie, a ja nadrabiam zaległości i odpisuje na meile zanim tż wróci z pracy
Stary 2009-11-19, 15:01   #3767
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Mell, moj tż owszem próbował robić ten pierwszy krok nie raz, ale chyba zna mnie doskonale i jak kładziemy się do łóżka to po mojej minie widzi, że nie mam ochoty i ostatnio już przestał próbować. Teraz ja muszę się zmobilizować, może dzisiaj albo w weekend. Bo podobno narząd nieużywany zanika, a ja chciałabym mieć jeszcze kiedyś drugie dziecko.
Pracuję do 15.30, jestem sekretarką, więc są momenty, kiedy jest sporo pracy ale często też nuuuda, kiedy np. szef wyjeżdza.
Z ziemniaczka robię purre, gotuję bez soli, najlepiej w łupince i dodaję trochę masełka i mleka które odciągam, żeby było takie dość rzadkie. Marcelek to uwielbia, ma to po tż, który też przepada za ziemniakami, nie lubi natomiast mięsa. Dziwak taki. I ziemniaczki mam z własnego poletka. Również miłego popołudnia życzę

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
Stary 2009-11-19, 15:02   #3768
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Kuroikaze ja tam nie wiem, czy był misterem ale luknęłam w Google Był, rzeczywiście - w 2000 r. i to nie żadnym V-ce, a tym pierwszym "najgówniejszym" Został też missterem publiczności

Ursull, to proszę podaj mi swój meil to pozmniejszasz mi te fotki, bo ja teraz nawet nie mam jak odnaleźć swojego programu, który potrafię obsługiwać....
Stary 2009-11-19, 15:25   #3769
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Kuroikaze ja tam nie wiem, czy był misterem ale luknęłam w Google Był, rzeczywiście - w 2000 r. i to nie żadnym V-ce, a tym pierwszym "najgówniejszym" Został też missterem publiczności

Ursull, to proszę podaj mi swój meil to pozmniejszasz mi te fotki, bo ja teraz nawet nie mam jak odnaleźć swojego programu, który potrafię obsługiwać....
ursull@onet.pl

jeśli masz windowsa to można zmniejszyć po paintem

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

i poweidz mi jescze jak bardzo chcesz je zmniejszyć?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Mój Tżecik ma dziś wolne i teraz ucina sobie drzemkę z Milusią.Ze spaceru nici,bo leje i wichura jest (pewnie Pakusia ją do nas wysłała),wziełam się za obiadek i wymysliłam sobie kuleczki ryżowe z mięsem,tak całkiem niezgodnie z dietą KuroCaro,ale czasem trzeba zgrzeszyć

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-19 o 15:28
Stary 2009-11-19, 15:43   #3770
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
ursull@onet.pl

jeśli masz windowsa to można zmniejszyć po paintem
Można, ale można też mieć Tż, który zainstaluje takiego windowsa, ze w nim nie ma painta Bo to jakieś g**** zmodyfikowane

Zaraz podeślę kilka zdjęć do zmniejszenia i będzie na zgodę
Stary 2009-11-19, 15:48   #3771
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Można, ale można też mieć Tż, który zainstaluje takiego windowsa, ze w nim nie ma painta Bo to jakieś g**** zmodyfikowane

Zaraz podeślę kilka zdjęć do zmniejszenia i będzie na zgodę
Bidna ty,a TŻtowi za głupie wersje systemu.Mój też niby taki komputerowiec,a większy burdel w kompie robi niż ja
O ile procent ci to zmniejszyć?

A u nas powódź,okoliczne wioski zalane.Do nas raczej nie dojdzie,ale wyjazdu i wjazdu do miasta nie ma

Stary 2009-11-19, 16:03   #3772
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Bidna ty,a TŻtowi za głupie wersje systemu.Mój też niby taki komputerowiec,a większy burdel w kompie robi niż ja
O ile procent ci to zmniejszyć?

A u nas powódź,okoliczne wioski zalane.Do nas raczej nie dojdzie,ale wyjazdu i wjazdu do miasta nie ma
Nie wiem ile procent, tak sporo, bo to ma być na allegro.
Teraz szukam jakiegoś programu do katalogowania i obróbki zdjęć, żeby był po polsku, bo ten co miałam za nic nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał.
Przynajmniej zrobię sobie porządek ze zdjęciami.
A znacie jakąś stronkę fajną do trzymania i katalogowania danych np. fotek?? Wiem, ze mogę znaleźć sama i znam takie np. ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ale może macie lepsze??

Mój Tż też większy bałagan robi na kompie niż ja. A potem drze się, ze po mnie musi w kompie porządki robić. Tylko ja zawsze wiem gdzie co mam, a on..... niekoniecznie...

W wakacje w naszym mieście też było takie oberwanie chmury, ze większość ulic zalało. My wtedy akurat wracaliśmy od Czarownicy i nas do miasta nie chcieli wpuścić, a ja dziecko w foteliku głodne Gdyby nie to, że znałam drogę, której Policja nie obstawiała - boczna, osiedlówka wjazdowa, to bym tam chyba tego "pałarza" zabiła
Stary 2009-11-19, 16:31   #3773
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem ile procent, tak sporo, bo to ma być na allegro.
Teraz szukam jakiegoś programu do katalogowania i obróbki zdjęć, żeby był po polsku, bo ten co miałam za nic nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał.
Przynajmniej zrobię sobie porządek ze zdjęciami.
A znacie jakąś stronkę fajną do trzymania i katalogowania danych np. fotek?? Wiem, ze mogę znaleźć sama i znam takie np. ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ale może macie lepsze??

Mój Tż też większy bałagan robi na kompie niż ja. A potem drze się, ze po mnie musi w kompie porządki robić. Tylko ja zawsze wiem gdzie co mam, a on..... niekoniecznie...

W wakacje w naszym mieście też było takie oberwanie chmury, ze większość ulic zalało. My wtedy akurat wracaliśmy od Czarownicy i nas do miasta nie chcieli wpuścić, a ja dziecko w foteliku głodne Gdyby nie to, że znałam drogę, której Policja nie obstawiała - boczna, osiedlówka wjazdowa, to bym tam chyba tego "pałarza" zabiła
Ja kataologuje na fotosik.pl

U nas to nie oberwanie chmury tylko typowa,angielska jesień się zaczęła czyli będzie padało codziennie bez ustanku.Te powodzie co roku są,ale na mniejszą skalę niż ta

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cinusiowa poszłoooo!!!!

Stary 2009-11-19, 16:38   #3774
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:

Cinusiowa poszłoooo!!!!
Dziękuję, doszło
Co ja bym bez Ciebie zrobiła
Uciekam do mojej Ninencji, bo własnie się obudziła
Stary 2009-11-19, 16:49   #3775
dzolana1985
Raczkowanie

Cytat:
Witam szanowne koleżanki

Jakoś przeżyłam,ale więcej nie piję Wchodzę na wizazyk co by moje,kochane mordki ucałować,a tu mnie bić chca na wstępie i to jako pierwszą,a co ja tkiego znowu zrobiłam

Na tej liście do bicia jeszcze kogoś brakuje,chętnie uzupełnie:

Caro
Cinusiowa

Anulka wracaj,dzieci mogą poczekać,a my nie

Haruno gratki dla Danielka i jego ząbków

Cinusiowa no dobra przepraszam,że pożyczyłam sobie atomówkę,już będę grzeczna Przespałam się z tym problemem i stwierdziłam,że nie mogę Ninulkę narażać na wychowywanie przez zestresowaną matkę Kieca fajna.Pytalaś wczoraj o zmniejszanie fotek,poradziłaś sobie z tym,bo jak nie to mogę pomóc

Bercia ja Milence daję koper do picia i nie ma problemu z kupkami,wczoraj 3 zrobiła.

Blondynka jak tam? Masz ten przepis? W tym linku co podałaś faktycznie nie ma ilości

Mell najpierw chlejesz z nami,a potem się wykręcasz,że to niby nie ty? Jakoś dziwnym trafem flaszka ginu mi wsiąkła i przypadkiem widzialam ją w twoim kompie? Jak to wyjaśnisz?

Iwciag ,fajnie,że z TŻ na zmianę wstajecie do małego,mój TŻ to nie słyszy płaczu małej,taki ma sen.Kiedyś leżała koło niego i darała mu się do ucha,a on nic,nawet nie drgnął

Seona fajna impra była,ale twoi kumple najlepsi

a ja piłam i jak zwykle nikt mnie nie zauważył
Stary 2009-11-19, 17:32   #3776
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzolana1985 Pokaż wiadomość
a ja piłam i jak zwykle nikt mnie nie zauważył
nie kłam,bo ja się z tobą nawet zaprzyjaźniałam
zakupy pokazuj i to już

Stary 2009-11-19, 17:48   #3777
Kathi75
Zakorzenienie

Jestem a nie bylo mnie bo
- od rana wspieralam kolezanke bo jej maz mial operacje
- o 14 bylam szczepic mala i walczylam z amatorkami H1N1
- 15 odebralam syna i spacer bo 17 stopni mielismy
-16 obiadek usypianko Gabi i w koncu zasiadlama za chwile maz wraca wiec nei na dlugo
Moje dni sa o jakies pare godzin za krotkie ostatnio hihi

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 17:50   #3778
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull
Stary 2009-11-19, 17:52   #3779
ursull
Zakorzenienie

Słuchajcie uważnie,bo nie będę powtarzać!

Zbliżamy się do kolejnego wątku i tak sobie pomyślałam,żeby troszkę zmienić i uaktualnić naszą listę

Podejrzałam wątek mamuś marcowo-kwietniowych 2009 i one mają wszystko bardzo fajnie rozpisane
to link do nich,same zobaczcie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374135&h ighlight=kwietniowe

To tylko nieśmiała propozycja

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Jestem a nie bylo mnie bo
- od rana wspieralam kolezanke bo jej maz mial operacje
- o 14 bylam szczepic mala i walczylam z amatorkami H1N1
- 15 odebralam syna i spacer bo 17 stopni mielismy
-16 obiadek usypianko Gabi i w koncu zasiadlama za chwile maz wraca wiec nei na dlugo
Moje dni sa o jakies pare godzin za krotkie ostatnio hihi
To się nabiegałaś,a co masz na myśli pisząc "amatorkami H1N1"?
Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Ursull

Stary 2009-11-19, 18:01   #3780
dzolana1985
Raczkowanie

oj kochana ursull tyś ma jedyna...
zakupy udane. oczywiscie skonczylo się na tym ze nakupowałam tylko malej ubranek a sobie nic. a kupiłam trzy bluzeczki , body, skarpetki, bluze i czapeczke. ogolnie wszytskie sklepy maja zniżke wiec zakupy wyniosło mnie bardzo tanio. a teraz to moje ulubione zakupy sa w sklepach spozywczych na dziale deserkow i obiadków mam jakis obled. zapasy jak na wojne!!! a fotki to póznej wstawię bo niedługo mała kapie wiec ostatnie minuty na zabawe. buziaczki

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości