|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Cytat:
nie muszę mieć tego niewiadomo ile, może coś z neta dorzucę i będzie
|
|
#3092 |
|
Konto usunięte
|
ahahahaha
Wczoraj były zapisy par na poloneza (ostateczne). Kumpel z klasy powiedział wczoraj, że na pewno nasza wychowawczyni weźmie tą listę i sama będzie zapisywać osoby z naszej klasy (bo w naszej klasie tańczyły chyba 4 pary). I co się okazało? Przyszła z listą na polskim i dobierała dziewczyny do chłopaków (chłopaków jest u mnie mniej, a powiedziała, że każdy chłopak będzie musiał tańczyć) Zadzwoniła nawet do jednego chłopaka, który był nieobecny i powiedziała mu, że zapisała go do poloneza. Biedny chłopak tłumaczył się jak mógł, ale i tak mu nie wyszło, wszyscy chłopcy tańczą :d Najlepsze jest to, że Stypendystka się obraziła, że jej pani nie proponowała chłopaka do poloneza, bo biedna chciała odmówić przy całej klasie a dlaczego chciała odmówić? Bo osoby tańczące poloneza jadą trochę wcześniej niż wszyscy, a jak ona będzie mogła zostawić swojego Misia-Pysia samego, jak on nikogo tam nie zna???
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-11-19 o 16:28 |
|
|
|
#3093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no dokładnie mi zazwyczaj najbardziej pomaga klp. pl ;f SamaraMorganx co jak co ale ja bym na siłe nie chciała być przydzielona do nikogo, no chyba że chłopak jeszcze jako taki ale u nas też tak dobierali, bo zostało pare nie tańczących :p ale cała klasa? xD
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-19 o 16:30 |
|
|
|
|
#3094 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zastanawiamy się, kiedy oni się wreszcie nauczą, że w tej szkole stoi się POD ŚCIANĄ, a nie NA ŚRODKU (korytarz 3 m szerokości), no dosłownie cały czas się trzeba pchać jak we wrześniu ![]() Gdyby nie: angielski, WOS to stwierdziłabym, że trzecia klasa jest suuper ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15375427]zrobiłam zdjęcia do dowodu i muszę sie troszkę pouczyc mimo wszystko [/QUOTE]Ja dzisiaj złożyłam wniosek Cytat:
Dżizys, ja miałam z tego wypracowanie maturalne w klasie 3+ dostałam, ale cii, to i tak była jedna z trzech najlepszych ocen ![]() Cytat:
fajnie jest tylko więcej kościołów niż wszystkich innych budowli ![]() ------ Mam dzisiaj dzień z Kiełbasą - geometria analityczna nazwisko tego kolesia dobija. Dzisiaj jeden kolega do drugiego "ej, a masz w domu Kiełbasę" ktoś normalny by tego z boku posłuchał
|
||||||
|
|
|
#3095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A we wtorek stwierdziłam, że mi pada na mózg już. Jadę sobie z Tżtem i na jakimś domu widzę takie cyferki 169, to co mądra Justynka robi "oo! patrz! 13 do kwadratu ![]() I moja koleżanka dzisiaj nie zdała za 5 razem
|
|
|
|
|
#3097 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie się trafił chłopak fajny, zresztą w mojej klasie można dogadać się z każdym chłopakiem (gorzej z dziewczynami). |
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze poszukać klucza w necie. Tylko nie pamiętam tego tematu. ![]() Ja miałam zamiar trzymać ta książkę w lodówce |
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego, co pamiętam, to było o interpretacji fragmentu i nawet środków stylistycznych, ich funkcji. A fragment- jak Judym chodził po kopalni, oglądał pracę górników, wspominał przy tym rodziców, itd.
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
np. z osobami spoza szkoły?
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiem nawet z której to jest książki. Takiej biało-różowej nowa matura język polski. Ma ktoś ? ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- U nas trzeba było kogoś ze szkoły. |
|
|
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
heeej Wam
nie było mnie tu dawno , ale w końcu mam normalny dostęp do internetu. A pewnie nikt mnie nie pamięta, i w ogóle nie zauwazył nikt mojej nieobecności ![]() Doszłam do wniosku, że w końcu musze olać wszystki inne przedmioty procz maturalnych, bo mature się zbliża , a wiadomościw głwoie w cale nie są takie bogate jakbym chciała ![]() Poza tym mam jakąś niedorobioną polonistkę i ciężko z wypracowaniami jest.. Wiele z Was pisze o Kiełbasie. Polecacie ? kupić sobie mam ? ![]() zdaje któraś rozszerzony niemiecki ? chętnie porobiłabym wymiany materiałów itd bo w sumie uczyć się zaczęłam dopiero niedawno na rozszerzonym poziomie.. i mam obawy.buźka
|
#3103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie mam czegoś takiego ): wow, no chyba że tak.. nie wiedziałam, że są takie wymogi a jak u Was z alkoholem ? xD
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie mialam zapisow do poloneza ale u mnie w szkole jest sporo wiecej dziewczyn i inie wiem jak to bedzie.
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Ze z czym przepraszam?
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja omawiałam : "Rzecz czarnoleska" "My country is my home" "Do losu" "Bal w operze" Cytat:
normalnie, mówiłam Ci już, że ja mam dobrą pamięć ![]() potrafię zapamiętać ciąg złożony z np. kilkunastu (~ 15-19) liczb i liter w krótkim czasie.. i pamiętać do dłuuugi czas.
|
|
#3106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha xD bo wiecie, u nas pierwszy raz w historii.. legalny nauczycielom znudziło się to, że po polonezie wszyscy 'ukradkiem' idą 'po coś' do szatni xD
|
|
|
#3107 |
|
Raczkowanie
|
magdolena, nie, nie jest trudny. czasów w sumie nie ma aż tak dużo, wiadomo że słówka wkuwac trzeba, i jest ich cała masa, szczególnie do matury. ale tak pięknie brzmi < 3 zamówiłam już odpowiednie książki, czekam aż do mnie przyjdą, i zacznie się zabawa. najgorzej, że nie mam go w szkole, na mature ustną bede jechac do sąsiadniego miasta, a pisemną bede pisac całkiem samiutka w sali. *boi się*
wy mi nawet nie mówcie o matmie, mam teraz rachunek prawdopodobieństwa i jedyne czym się zajmujemy z kumplem w czasie lekcji to robieniem rysunków do zadań, bo nie rozumiemy kompletnie nic. : D |
|
|
|
#3108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
rachunek prawdopodobieństwa to mój ulubiony dział
choć matmy nie lubie, ale w tym roku coś mi podejrzanie dobrze idzie .. mam same 4 i 5 <cwaniak> pierwsze słysze ale .. co miasto to obyczaj :P dobra ja lece tymczasem na anggg... kształcić sie ^^ ciao ciao
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-19 o 17:11 |
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też tańczą tylko maturzyści.
tańczymy podobierani w pary w klasach (jak nie ma chłopów w klasie albo są pary życiowe międzyklasowe to wtedy między klasami się dobieramy). planowo 20 par ma tańczyć.
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kieliszki swoje i na początku to pod stołem ![]() Ale jak w tamtym roku z nauczycielskiego wynieśli po sprzątaniu 2 skrzynki butelek (z 50 ich było) to na uczniów też tek nie patrzą. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- U nas 52, na dole i na górze. |
|
|
|
|
#3112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u nas zabronili definitywnie, ale pewnie będą przymykać oko. |
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
u nas alkohol - szampan oficjalnie o północy razem z tortem.
pod stołami reszta, ale mamy umowę, ze nie więcej niż 0,7l na parę. ja nie będę pić.
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
u nas podobno też zabronili, ale ponoc nauczyciele maja się zmyc o północy, bo nietypowo mamy studniówke w czwartek i oni teoretycznie w piątek muszą prowadzic lekcje : D już widzę tą frekwencję ; p
ech wy tak o tej studniówce, a ja muszę póki co w ogóle znalezc sobie partnera ! ; < |
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, u nas 20 bo więcej chłopa nie ma w klasach maturalnych
![]() mamy studniówkę w hotelu, więc tylko na głównej sali tańczymy. o północy poloneza tańczą wszyscy.. z przejściem po całym hotelu ![]() Cytat:
![]() poza tym mamy studniówkę w hotelu 25km od mojego miasta, więc będzie mało nauczycieli
|
|
#3116 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
oj a stypendystki aż mi sie żal zrobiło ;] Cytat:
u nas nie. nawet pierwszaki niektóre tańczą ![]() pospałam sobie troszkę , od razu lepiej się czuję. z angilelskiego też troszkę się pouczyłam. kurde patrzę na okno i tak ciemnoooo jest że nawet nie chce się nic robic tylko isc spac ;] |
|||
|
|
|
#3117 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15380304]
jeśli chłopcy nie chcą to nie powinno się ich zmuszac. oj a stypendystki aż mi sie żal zrobiło ;] [/QUOTE] Teoretycznie, nie powinno, ale taka nam sie wychowawczyni trafiła, że nie ma przebacz. Musi być jak ona mówi, bo jak nie to niech wyciąga papiery i przenosi się do innej szkoły ;d Mnie też, bo nikt nie usłyszał o jej problemie. Takie to smutne nie móc się wyżalić na forum klasy ;d |
|
|
|
#3118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później dopiszę, bo teraz zmykam. ![]() Cytat:
Będzie dobrze. Cytat:
Zboczenie matematyczne. ![]()
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, co u lekarza?
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój plan się nie udał. Zgarnęła go jakaś laska z jego klasy, ja to mam tempo ![]() Ale jak 6 chłopaków na 25 dziewczyn w jego klasie to nie dziwne, że się śpieszyły. U mnie są są klasy do h to chłopa się znajdzie. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15380304] u nas nie. nawet pierwszaki niektóre tańczą ![]() [/QUOTE] A pierwszaki to nie są ze szkoły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

wiesz co właściwie to otwierają ją 21 ale to już zaraz praktycznie
nazywa się Bonarka City Center
napiszę Ci na PW bo to jest pare zdań, ale może sie przyda

zastanawiamy się, kiedy oni się wreszcie nauczą, że w tej szkole stoi się POD ŚCIANĄ, a nie NA ŚRODKU (korytarz 3 m szerokości), no dosłownie cały czas się trzeba pchać jak we wrześniu 

fajnie jest
nazwisko tego kolesia dobija. Dzisiaj jeden kolega do drugiego "ej, a masz w domu Kiełbasę" ktoś normalny by tego z boku posłuchał
I jeszcze musiałam się opanować, bo była cisza na sali.

np. z osobami spoza szkoły?

bo w sumie uczyć się zaczęłam dopiero niedawno na rozszerzonym poziomie.. i mam obawy.