|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Czy ktoś używa Pampersy Sleep & Play?? Znalazłam je na allegro za 30 zł i gotowa bym była zamówić ich większą ilość ale nie wiem jakie one są jakościowo...
![]() Chyba zaopatrzę się w jedną paczkę testową w normalnym sklepie i w razie czego zamówię... Oto link, jesli ktoś jest zainteresowany... http://www.allegro.pl/item815165866_...kg_okazja.html Przyszedł dzisiaj do mnie polecony z Urzędu Miasta. Ciekawa otwieram, a tam.... wspaniałe najdroższe w moim życiu foto mojego auta, a za kierownicą kto....? TŻ ![]() 200 zł i 4 pkt Ubiję ![]() Tym razem nie wezmę tego na siebie - sprzedam go i jeszcze... ![]() Ale moje autko fotogeniczne
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
ja padam na twarz
zrobiłam obiad schabowe.A teraz skończyłam robić gołąbków 15szt.Racuchów już mi się nie chciało robićDzisiaj jeszcze nadrobiłam zaległości z prasowaniem jak ja nie cierpię prasowania Teraz szybka kąpiel a później małego muszę wykąpać ciniusiowa nie miałam tych pampów My kupujemy Active ale te play nie są zbyt dobre tak wyczytałam w necie
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie czytałam same nieprzychylne komentarze na ich temat i głównie takie, że nie są wcale takie chłonne. Ale co dla kogo znaczy chłonne? Chłopcy więcej siusiają podobno niż dziewczynki i kto jak często zmienia pieluchę dziecku... Ciekawe, czy w aptece mają je na sztuki, może w ten sposób zrobię...
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() ale zescie napisaly ![]() przelecialam kilka stron i widze ze niezle imprezowalyscie no i jakich fajnych chglopakow zaprosilyscie az zaluje ze mnie nie bylo ![]() nie mam czasu tak kazdej z osobna teraz odpisywac itp jestem mega zmeczona widze ze zadna swinka nawet za mna nie zatesknila (![]() : brzydal:![]() A Bryan zaczyna juz stawac na kolana.. probuje raczkowac.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() hehhe wspolczuje tztowi jak wroci
|
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
Mell aktualnie 48,5 ale mam waskie biodra... chetnie przygarne ze 2 rozmiary w
Katrin o nieee o inna rozmiarowke mi chodzilo tak to mam 32/30 zalezy jaki sklep (no dobra wiem ze w sklepach nie ma 30 ale czasme 32 mam za duze)wbrew pozorom sporo jem ![]() Boszenka tak na allegro strach zamawiac b o wiekszosc to podrobki szczegolnie tej firmy co do slodyczy... rozumiem ze nie ma bata zeby czymkolwiek czekolade zastapic? ja tak za bardzo to sie nie znam ale moze jakbys ograniczyla tluste, smazone, dostosowala sie troche do diety kurocaro ( ) Caro wyczytala cos o niemieszaniu wegli z bialkami, musialabys jej zapytac i jakbys starala sie jesc malo przetworzona zywnosc, to mysle ze rozsadne podjadanie czekolady nie bylo by zle... do tego zielona herbatka, cynk (probowalas?) sprobuj sobie na sniadanie zrobic platki owsiane z bananem, rodzynkami, orzechami czy czym tam lubisz, zobaczysz jak bardzo Cie nasyci wiec i mniej czekolady sie zmiesci ale dietetyk nie jestem Cinusiowa najgówniejszym moj brat Natankowi kupil 6 takich paczek tych pieluszek. nie narzekałam, ale wiecej Ci nei powiem, bo to bylo na poczatku było. jeszcze dostalismy 2 paczki czy 3 chusteczek. szkoda ze tyc zdjec nie mozna zabrac ze soba to chyba najdrozsze zdjecie w jego zyciu co ![]() no tak przeciez to wlasnie napisalas...Bylam u fryzjera mam blond pasemka, nie chcialam juz meczyc wlosow i nakladac na to brazu wiec wygladam tak a Natanek byl ze mna... ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Klaudia czesc
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-19 o 19:18 |
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
kurokaize
pokaz nam sieeeeee![]() ja we wtorek umowiona do fryzjera
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuroikaze poka poka!!!!!
|
|
|
|
#3788 |
|
Wtajemniczenie
|
niee niee dzisiaj musze obraz isc malowac. moze jutro a jak nie to w pn bo mam zjazd na uczelni. moze byc?
![]() Klaudia a co bedziesz robic? pasemka tez?
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
a co to ma znaczyc ???
![]() Cytat:
No nastepna chce zeby jej przywalic ![]() Ale wczoraj poszalalysmy Do tej pory nie moge dojsc do siebie...
|
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
))wracam do naturalnego koloru wlosow i czekam az mi odrosna
|
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
wysyłam...siuuuuuuuuu....
dla Ciebie specjalny, wyszukany (haftowany na zamówienie)
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2010-01-06 o 11:44 |
|
|
|
#3793 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudia naturalny czyli jaki? troche czasu Ci to zajmie
![]() Anulka sama haftowalas nie maluje, nic mi to nie idzie
|
#3794 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwazam ze sa w porzadku, nawet fajne... Delikatne, chlonne biale z kolorowym paseczkiem a kupilam je drozej niz 29.90 ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- czesc Kuroikaze i Poiglot Kuro.... pokaz wloski ![]() Poiglot nie pytalam o ciebie bo pamietelam jak pisalas ze nie bedzie cie 2 dni bo tz ma wolne... ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Hej hej znowu nikogo nie ma.... To dzisiaj nie ma impry? ![]() Łeee to po co ja sie tak wystroiłam ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
A odwyk? Poszedl w zapomnienie.... ![]() A papier...dzielo sztuki az szkoda dup... wycierac
|
|
|
#3795 |
|
Wtajemniczenie
|
mell ja jestem..ale ostatnio tez byłam i się zaoferowałam a Ty mnie okupasłaś
|
|
|
|
#3796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Teraz tz bedzie pewnie gadal na skype z siostra a potem z mamusia...(tzw. matula ) ale jak tylko skonczy to wracam
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
mell moja kochana
![]() ![]() ![]() kurokaize sredni braz ale chyba walne sobie farbe takiego samego koloru na wlosy bo kupilam i musze ja wykorzystac
|
#3798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie jesteś głupia tylko możesz nie znać mojej gwary
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudia ogladalam Twojego bombowego syneczka na nk
To najsliczniejsze dziecko jakie widzialam. Jaki ma kolor oczu? A ty masz jakie? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() Po 15 tz wpadl i musielismy szybko sie ubierac i jechac... moze wtedy
|
|
|
#3800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aj nie pamiętam może wtedy, nie ważne
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki sloncewiesz on ma taki dziwaczny kolor oczu jak i ja ja mam zielone a w srodku naokolo zrenicy mamy taki piwno zlotawy dziwaczne ;/ zawsze marzylam o brazowych oczach :d
|
|
#3802 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguska i Carolajna nadal maja niesprawne kompy biedaczki pewnie cierpia...
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
******![]() wszystkie mamy piekne dzieci ![]() w maju i czerwcu najpiekniejsze dzieci sie rodza hehe![]() edit: moj z kwietnia przecirez:d haha
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-19 o 21:10 |
|
|
|
#3804 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Tak myslałam ale nie wiedzialam czy czasem aparat nie zmienia koloru...
|
|
|
#3805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mell wybaczam ![]() Kurde my jutro wyjazd mamy a ja nic jeszcze nie spakowałam. A i w sobotę idę do dyskoteki bez małż, jak za starych czasów ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-19 o 21:07 |
|
|
|
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale jestem spiaca i jakas taka zmeczona ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- tak mowia ciagle slysze ze jest bardzo podobny do mnie,ale ja sie cieeesze ![]() tz sie wkurza troche wiadomo wolalby zeby synus poszedl w tatuska ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
fajnie ![]() tylko grzecznie ![]() ![]() wiesz piekne masz te zdjecia na naszej klasie tak mi sie podobalas na tym slubie
|
|
#3807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja do końca nie jestem zadowolona z tego jak wyglądałam(okres po ciąży nie jest moim najlepszym)ale starałam się by jakoś wyglądać mimo tego nadbagażu![]() Mój tż est spoko, nawet jak powiedziałam, że zdejmę obrączkę, bym nie straszyła, to się śmiał ze mnie Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-19 o 21:13 |
|
|
|
|
#3808 |
|
Wtajemniczenie
|
i udalo sie mi tez bardzo sie podobalas
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj pokazalam tztowi i powiedzialam ze tez tak chce pieknie wygladac ![]() tak wogole mam zaproszenie na wesele od mojej ciotecznej stiosttry ktora widzialam ostatni raz jak mialam... 4 lata ![]() : confused:i sie nie znamy.. no bo jak? i ona chce zebym zostala jej swiadkowa.. ![]() kurrrde nie mam kontaktu z tamta rodzina nie znam ich a tu taka niespodzianka odezwala sie na naszej klasie pogadalysmy 3 dni i tu taka wiadomosc padlam..sama nie wiem co myslec
|
|
#3810 |
|
Wtajemniczenie
|
a dziękuje..
Ja pewnie do tego tak podchodzę jak podchodzę, bo całkiem niedawno byłam jeszcze szczupła i teraz jak siebie oglądam taka inną, to mi przykro trochę Poiglot ja nie rozumiem osobiście..ja od kiedy zaczęłam myśleć o jakim kolwiek ślubie, to wiedziałam, że świadkową mogę mieć tylko jedną! Znamy się jak łyse konie(teraz trochę kontakt mamy utrudniony, bo świadkowa moja we Francji)ale kiedyś byłyśmy sobie bardzo bliskie, w dodatku to moja siostra cioteczna. Ja nie umiała bym wziąć sobie za świadkową obcej mi w zasadzie osoby, ale każdy jest inny
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-19 o 21:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

Ubiję 

(

tak to mam 32/30 zalezy jaki sklep (no dobra wiem ze w sklepach nie ma 30 ale czasme 32 mam za duze)