|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
Lecz sie ![]() wygladasz super ![]() ![]() ![]() ja nie wiem co niektorym mamuska odbija, ![]()
![]() |
#3812 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Ja Ci zaraz dam tajemnice...
![]() A jesli chodzi o wyglad ... ja nie moge patrzec na stare zdjecia... i pomyslec, ze wtedy uwazalam, ze jestem gruba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ten wątek obecnie przeglądają: 17 (16 użytkowników i 1 gości) Eve1603*, iwciag+, Zuzanek, boszenka69 ![]() do 16 troche brakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zadomowienie
|
Tak dziołszki me kochane, niestety nie nadrabiam zaległości bo nie dam dary, ledwo na ślipia patrze. Walcze z moim choróbskiem, gorączką itd. Miałam już koło 14 taki moment że się bałam że zemdleje bo tak mi się słabo zrobiło i dzwoniłam do brata, bratowej, taty i jak na zlśc nikt nie mógł odebrac
![]() ![]() Pa pa ![]() Ps. Podziekowania dla tych które zauważyły mój poranny post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
A najbardziej mnie wkurza, ze sluchalam wszystkich tych, ktorzy mi gadali (jak bylam w ciazy) "jedz, jedz, nic sie nie martw, bedziesz karmic piersia, to nic z ciebie nie zostanie..." - gdyby nie kopenhaga, to do dzisiaj nawet 5 dkg bym nie zrzucila
![]() A jest dzisiaj impreza ??? Bo nie wiem jak sie nastawiac ![]() Moje dziecko nauczylo sie samo wlaczac sobie karuzelke ... wciska sobie guziczki, wlacza, wylacza, zmienia utwory... no i jego nowa rozrywka jest obserwacja lampki - taka tuba z woda, w ktorej plywaja male blaszki - specjalnie dla tej lampy przelazi z jednego konca lozeczka w drugi a... no i chyba wczesniej stanie niz samodzielnie usiadzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Jezdem trajkotki,ale zaraz spadam,bo zmęczona się czuję
![]() Ja was doskonale rozumię,bo ja też jak patrzę na zdjęcia sprzed ciąży to jeszcze gorzej się czuję,to było ok 10kg temu ![]() Marika trzymaj się,idź odpoczywać ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Brawo dla sprytnego Aleksia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aguśka, jeszcze raz dzięki za pamięć ![]() Mell, ![]() ![]() Sashka, trzymaj się kochana, w końcu ta zła passa musi minąć ![]() Malutka, ![]() Marika, nie odciągam mleka, w ciągu dnia Mycha je słoiczki a jak wracam to cysiamy. Na razie nie jest źle, pierwszego dnia cycki mnie bolały ale wczoraj i dziś już nie. Mam nadzieję że nie ubędzie mi pokarmu ![]() DORIS, ![]() Katrin, nie odciągam mleka w pracy jak na razie, po pierwszym dniu cycki miałam jak kamienie ale wczoraj i dziś już nie. U mnie przerwa to około 8,5 godziny. Oby tylko pokarmu nie zaczęło ubywać bo Aleks nadal chce pić tylko z cyca... Cinusiowa, na pewno wszystko będzie ok z serduszkiem Ninulki ![]() ![]() Superzabula, ![]() ![]() Iwciag, ciężkie miałaś przeżycia, jak dobrze że to już przeszłość ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Marika, zdrowiej szybciutko ![]() Edytowane przez gosikk_s Czas edycji: 2009-11-19 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Wtajemniczenie
|
Marika kuruj się szybko i wracaj
![]() Gosikk powitać powitać, jak się czujesz jako pracująca mama? Ja się też już żegnam, mykam spać, bo jutro o8wyjazd, jedziemy do rodziców , więc cały weekend mnie nie będzie.. 3majcie się kobity i do poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
hehehe no i dobrze
GOSIK dzielna z ciebie kobitka ![]() widacze jakos to znosisz kurde ja juz przezywam ze zosawie Bryana z babcia pierwszy raz a sobie gdzies wyjde.. ![]()
#3821 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() No na szczęście synek dzisiaj w lepszym nastroju niż wczoraj ![]() ![]() ![]() Ursull ![]() Marika dużo zdrówka dla Ciebie ![]() Bercia A pytałaś się może pediatry o te problemu z robieniem kupki? Nam na kupki pomaga jabłuszko i picie wody ![]() Haruno gratuluję ząbków ![]() Ciniusowa ale Tż przeżyje Twój atak? ![]() Gossik zobaczysz z każdym dniem będzie lepiej ![]() Agusia trzymam ![]() Iwciag bezpiecznej podróży ![]()
![]() |
#3822 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór kochane dziewczynki. Ja tylko z małym zapytankiem. w jaki sposób mozna edytować swojego starego posta?Z góry dziękuje za odpowiedź.
#3823 |
Zakorzenienie
|
Milenka powinna być na dole ikonka "edytuj".
Malutka ![]() Sytuacja powodziowa u nas się pogarsza i właściwie jesteśmy odcięci od świata,drogi nie przejezdne.Ja jestem w Cumbrii,a tu już kilka miasteczek ewakuowali.Non stop latają samoloty i helikoptery.Moja siostra do pracy jechała 3godziny,normalnie zajmuje to 0,5h.Nie wygląda to za dobrze ![]() ![]() oto info z onetu: http://wiadomosci.onet.pl/2081329,28350,wiadomosceu .html Eve,a jak jest u ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Raczkowanie
|
A rzeczywiscie, nie zauwazyłam wczesniej, dziekuję.
Kurcze to nie dobrze z tym odcięciemm wyspa na wyspie.
#3826 |
Zakorzenienie
|
ja na sekunde moj syn jest chory wlasnie zbieram sie do lekarza no k...wa nie wyleczyli mi dzieciakado konca i nawrot choroby mamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
A my już po śniadanku
![]() Teraz Nina terroryzuje wszystkich w domu, a w szczególności tatę (z uwagi na to, że leży obok niego na łóżku - on śpi), bo nabyła nową umiejętność "darcia gardła" ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- ![]() ...na mój koszt.... kto mi dotrzyma towarzystwa....? |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
ja się melduję
![]() moje dziecie wczoraj wieczorem marudziło budziło się i płakało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- laseczki jak się pojawią szczepionki na AH1N1 będziecie się szczepić? bo ja mam mętlik w głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() normalnie nie wierze ze przez noc tak mało mam do czytania. pije własnie kawke a mała integruję się z podłogą. Co do szczepionki to ja jestem przeciwko wszytskim szczepionka nawet tym obowiazkowym. ale to moja osobiste odniesienie. mam przypadek w rodzinie ze po szczepieniu w 6 miesiecu na heinego to dziecko dzis jest z 2 grupą inwalidzką. organizm nie poradzil sobie z tym. a co do grypy to jak sie kiedys szczepiłam to i tak zawsze łapałam to wszytsko. mój peditra co do szczepionek powiedział " cudów nie ma ,jak organizm jest podatny na te wirusy to i tak sie zarazi a szczepionka tu nic nie wskura ". ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() |
#3832 |
Wtajemniczenie
|
Czesc ja tez kawqa przyszlam
![]() Cinusiowa ja tez raczej nie bede sie szczepic...
#3833 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Widze, ze tu dalej o zbednych kg ![]() ![]() ![]() Co myslicie o tym komplecie? dostalismy od cioci ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zadomowienie
|
SIEMANDERO!
![]() Co tam Laski? Jak sie spało? U nas słoneczko ![]() Cytat:
![]() Od wczoraj oszczedzam kase, wole kupic dzieciom CZYSTE pieluchy, a nie kase przepijac, a dzieciom pampersy suszyc na kaloryferze i zakładac stare (one potem takie jakies żółte sie robią i nie pachną juz tak fajnie jak nowe ![]() ![]() ![]() Marika cos w tym jest ![]() ![]() Oj cos mi sie wydaje, ze sprowadzam was na złą drogę. Przy was wspomniec tylko o alkoholu, to potem chcecie libację, przez cały tydzien urządzać ![]() ![]() Ale dopsz... dzisiaj przy piątku mogę wam z wieczorka polać, a potem was po domach rozwiozę, cobyście sie nie szwędały po mieście. Haha i słowo do Malutkiej. Widzę, ze wpadasz tu tylko na dobre słowo ![]() ![]() Mowi sie: "Chcesz kogos poznac? Napij sie z nim wódki" Swieta prawda! Wychlej z nami, to zobaczysz co w nas siedzi naprawde ![]()
![]() |
#3836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Cinusiowa Mój Tz kupił wczoraj ten kleik kukurydziany i tą kaszkę ze sliwkami ciekawe czy podziałają na niego ![]() bo gruszki ,jabłka ![]() Mały ma jakąś wysypkę na pleckach i brzuszku albo to potówki albo to była trzydniówka czyli 3 dni gorączki i wysypka ![]() bo potówek nie miał jeszcze nigdy ![]() Poza tym zęby idą słychać jak nimi zgrzyta tak stukają ale jeszcze nie widać ich moja mama nie chciała uwierzyc ze zgrzyta bo nie ma ząbków a dzis rano pochwalił się babci co umie ![]() Ja nie będe sie szczepić ani dzieci szczerze mówiąc to przeraża mnie ta grypa ![]() ![]() najlepiej to siedzieć całą zimę w domu nie pchać się w duże skupiska ludzi ale tak sie nie da ![]()
![]() |
#3838 |
Zadomowienie
|
Haruno sliczne to to
![]()
#3839 |
Wtajemniczenie
|
Czesc robaczki
![]() jejku wczoraj mnie nie bylo i bylam przygotowana na mase czytania a tu jedna stronka ![]() ![]() co my bysmy bez was zrobily... Dzisiaj znow mialam nienajlepsza noc... Aleks ostatnio budzi sie wiele razy tylko po to zebym dala mu reke i smoka przez to na prawde ledwo patrze... oczy mam przekrwione...ach taka niewyspana juz dawno nie bylam. Nie sadze ze to zabki bo w dzien jest normalnie nie marudzi duzo. Haruno sliczny ten komplecik taki milutki cieplutki akurat na zime...sama bym taki chciala.... a synek to wg mnie czysty tatus...-to prawda? Gosikk brawa dla dzielnej mamusi ![]() Wlasnie wczoraj myslałam o tobie... i zastanawialam sie jak sobie radzisz... ciesze sie ze jakos leci... z czasem bedzie coraz lepiej. Zagladaj do nas w wolnej chwili. ![]() Czesc anulka ![]() Bercia no to czekamy na zabki... Mariczka oj zdrowiej zdrowiej... i wracaj do nas... na pocieszenie ![]() Iwciag i kuroikaze to do zobaczenia w poniedzialek ![]() Katrin witaj w pracy kochaniutka ![]()
#3840 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() i o nic nie pytam ![]() ide nadrabiać zaległości Chciałam sie tylko przywitac jak bym w razie zaginęła w gąszczu tych wszystkich postów...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.