![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne
Oddam wszystko poza paletką Lancome - ją wymienię jedynie na inne cienie
![]() Ja zakochałam się w: Clinique - Fresh Bloom - 02 Posy Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre Za obie rzeczy to zdecydowanie za mało, więc może jeszcze coś dobierzesz ? Jak nie to wybrałabym Clinique oczywiście jeżeli Tobie odpowiada ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne
Yves Rocher - Neonatura Souffle EDP – 50ml – zużycie ok. 40%, mam kartonik
Yves Rocher – Ode a l'Amour Passionemment EDT – 30ml – zużycie 20%, mam kartonik znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
balsam TBS właśnie wymieniłam, ale był srebrny więc nie musisz żałować
![]() Cocon i cienie są do wzięcia u Ciebie pare rzeczy by mi sie przydało, z tym że moje cienie dopiero wrzuciłam na wymianę więc jeszcze zbieram oferty: przede wszystkim Nail Tek obie odżywki (tylko czy nie zgęstniały?) a poza tym: Glo Minerals pomadka Siren róż EDM Lirene żel antycell. szampony i odżywki Kadus i Elseve, cała seria mam sporo próbek mineralnych (są w wątku) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Foundation jest świeżutki, używałam go od lipca. IT mam dłużej, ale zachowuje się normalnie, jeszcze obu używałam 2 tygodnie temu. Wszystko w tym momencie jest wolne, a z próbek minerałów pewnie też bym coś wybrała. Ale to jako dodatek, więc na razie się nie wczuwam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
długo sie nie będę namyślać, tak 1,2 dni, akurat na Nail Teku mi dosyc zależy bo mój sie kończy, odezwę sie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
witaj MagJa informuje że nie mam już Coconika, wymieniłam go za nowy NailTEk u innej wizażanki, cienie nadal są do wzięcia, ale tak troche niechetnie się ich pozbywam więc nie chciałabym jeszcze finalizowac wymiany. Bedę do Ciebie zaglądać. A może znajdziesz coś innego za te rzeczy, które zainteresowały mnie u Ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Sally Hansen - Salon - Addicted to Red - lakier do paznokci z salonowej serii SH, kolor to takie ciemne bordo, kremowy; użyty kilka razy, zużycie 10% Nail Tek, Intensive Therapy II - odżywka zabezpieczająca nawierzchniowa, bezbarwna; na 100% oryginał, 15ml, zużycie ok. 30%, lakier zabarwiony lekko na czerwonawo-fioletowawo, na kolorowych lakierach w ogóle tego nie widać, na jasnych nie wiem, bo nie używam; oddaję, bo potrzebuję już innej formuły NT Kadus - Repair Energy - profesjonalny szampon do włosów zniszczonych - 250ml - zostało jakieś 60% Kadus - Repair Energy - profesjonalna maseczka do włosów zniszczonych - 200ml - zostało jakieś 35% Elseve – Re Nutrition Szampon Pielęgnacyjny z regenerującym mleczkiem królewskim – włosy suche lub przesuszone – 400ml – zużycie 65% Elseve – Cement-Ceramidy Szampon Odbudowujący przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 400ml – zużycie 30% Elseve – Cement-Ceramidy Odbudowująca odżywka w kremie przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 200ml – zużycie 80% odp u mnie/daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
-krem-zel lirene nowy -kadus szampon/maseczka? pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
znajdziesz coś u mnie w zamian za:
Revlon – Vital Radiance – Line Softening Makeup SPF15 Rehydrating for Normal/Dry Skin – 10 Vanilla Cool – 30ml – ze 3 razy użyty, mam do niego sztywny foliowy kartonik Deborah, Sole&Co - potrójne cienie do powiek, nr 2, kolory jak na zdjęciu z załącznika (czekoladowy brąz, róż i jasny róż) - użyte kilka razy, z wymiany z OlkoLolka Sally Hansen - Salon - Addicted to Red - lakier do paznokci z salonowej serii SH, kolor to takie ciemne bordo, kremowy; użyty kilka razy, zużycie 10% ? odpowiedz proszę umnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
dziękuję ale nic.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.