|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
ale ona jest żalowa... Cytat:
? fajnie i ładne miejsce, no nie ?Malta to w ogóle jeden wielki klub ![]() Cytat:
![]() och kurde... za 5? czuje ze mnie tez to czeka... ![]() uwielbiam Twoje dżołki... Beata se poszła ![]() ----------- dzieeen dobryyyyy... spędziłam dziś dzien w lozku i czuje sie jeszcze gorzej od tego leżenia ![]() jestem taka zmęczonaaa ![]() i znowu szyja mnie boli ![]() a teraz sobie siedze w lozku, ze spiacym kotem na kolanach ![]() idęęę stąd bo jestem padnięta
|
|||
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, u mnie klasy : A, B, D, E (tak, C klasy nie ma
nie utworzyli, językowa to miała być).w klasie A- 21 osób, 13 chłopaków (ale czterech nie idzie na studniówkę) w klasie B - 21 osób, 5 chłopaków (moja klasa) w klasie D - 25 osób, 4 chłopaków w klasie E - 28 osób, 2 chłopaków
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko w medycznej i humanistycznej jest koło 5 |
|
|
|
|
#3125 | |
|
Konto usunięte
|
ważne, że jest najlepsza w klasie ;d
Cytat:
u nas na szczęście jest mniej więcej po równo
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Konto usunięte
|
są ;] tylko że dziewczyny pisały że tylko maturzysci moga tanczyc.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko takiego kiepskiego gatunku, sama druga klasa. |
|
|
|
|
#3128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z tym, że jest jedna, gdzie są same dziewczyny (human vel. zakon )ale im pewnie dali chłopaków z matfizu, bo tam ich jest ponad 20tu :P no bo niby powtarzam i chodzę na korki, ale wszystkiego nie zdążę powtórzyć ;] no, ale operon to operon i leje na to ![]() Cytat:
Cytat:
widziałam dziś w Empiku cudny kalendarz z kotami xd jeden czarny kor wyglądał zupełnie jak mój
|
|
#3129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to na ang. znowu brałam rzeczy ze studiów.. :P bo ta, co do niej chodzę, uczy gramatyki w college'u i czasem mi coś da z tego czasem coś wiem to mnie duma rozpiera po prostu heheheh no cóż więc u mnie z polonezem jest tak, że każdy bierze kogo chce i tańczy każda klasa po kolei co przy klasie "C" zaczyna być już nudne... :P (w tamtym roku byłam z tż z klasy G więc sie napatrzyłam)
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-19 o 18:10 |
|
|
|
|
#3130 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Wtajemniczenie
|
A w ogóle to macie strasznie małe klasy O: po 21 osób?? jejku u mnie w biol chemach jest po 40 :/ u mnie zaledwie 36 :P
|
|
#3132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dwie od razu się przeniosły po pierwszym tygodniu szkoły (ponoć za ciężko im było). dwie kolejne odeszły po półroczu bo chodziły w kratkę i miały nieklaski z kilku przedmiotów. i jedna w ciąży była to zrezygnowała z nauki w tej szkole w połowie 2klasy LO. no i druga w ciąży w tym roku już nie przyszła. i takim sposobem mam 21 osób w klasie. ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- jakby się zastanowić to nawet 22 osoby mamy ![]() bo D. teraz się liczy za dwoje
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie, taka mniejsza klasa nawet fajna, bo wydaje mi się że bardziej zgrana
moja zdecydowanie taka nie jest, są grupki i nic z tym nie zrobisz :P ale z drugiej strony to bym chyba była częsciej pytana ah te niepewność i cisza w klasie kiedy padają słowa 'no to może numer....' :Pmtynai, masz klasę ze skłonnościami ciążowymi xd
|
|
#3136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie w szkole każdy uczeń jest pytany 2 razy w ciągu jednego semestru, nie więcej, więc stres jest tylko na początku, gdy już wszystkie np zostaną wyczerpane Moja klasa nie jest liczna (sporo osób odpadło), ale wcale nie jest zgrana. To znaczy jeśli chodzi o jakieś wycieczki albo raczej ucieczki to ok, ale są dziewczyny, które podkładają innym świnie. Szukają okazji by kogoś pogrążyć. Zresztą ja sama nie przepadam za niektórymi dziewczynami, wiec kontakt z nimi ograniczam do minimum (nawet cześć sobie nie mówimy) ;d Dobra, idę, muszę nauczyć się z polskiego, jutro odpowiadam
|
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
początek lutego
![]() Cytat:
![]() u nas są grupki, chłopcy to w ogóle całą piątką się trzymają (jeden tylko chodzi z dziewczyną z naszej klasy to się wyłamał) i Majk też jest okej, a tych trzech to klan. nic osobno nie zrobią. rok temu nie poszli na połowinki bo "R. nie idzie to i my nie idziemy", paranoja. jakby własnego zdania nie mieli, a w tym roku "zatańczę poloneza jak reszta będzie tańczyć" poza tym w ogóle się nie odzywają, a jak np. rozmawiam z nimi bo muszę coś załatwić to nawet w oczy mi nie spojrzą, tak jakby się wstydzili. poza tym są grupki, a raczej pary albo trójki. a no, ciążowa. 3 ciąże. nadrobiliśmy statystyki na kolejne 60lat. jak się nauką i osiągnięciami nie zapiszemy w historii szkoły to chociaż tym
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-19 o 18:36 |
|
|
|
|
#3138 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a najlepiej pamietam jak mnie raz pytala (chyba z lektury której nei przeczytałam) i tak wstaje... to było najdłuższe wstawanie w ciągu mojego zycia zdażyłam tyle przemyśleć.... "nie to nie moge byc ja" "to nei jest prawda to tylko sen" "ja pierd.." no po prostu masakra :P zawsze tak musze panikować :Pnoo różne osoby sie w klasie trafiaja u mnie też czasem zdarza się, że ktoś palnie nauczycielowi, że ten sobie nie chodzi itp. choć czasami aż żal takich osób, bo przesadzają sobie z tym nie chodzeniem, a potem pretensje do całego świata, dlaczego one muszą tyle spr pisać naraz?! no tak... dlaczego:PCytat:
noo a te grupki chcąc nie chcąc w ktorejś jesteś, no ale ja wychodze za załozenia że pogadać sobie pogadam z każdym (no dobra prawie) choć wiadomo, najwięcej czasu spędzam z niektórymi. ale inni to sie mnei czasem nawet pytają, jak 'tamta' miała na imie;P
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-19 o 18:41 |
||
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
dwóch się udało i starczy
haha.
|
#3140 |
|
Wtajemniczenie
|
i dwóch dobrych, bo u mnie to po prostu jakieś męskie skrajności w klasie ... ]:
|
|
#3141 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie w klasie jest 10 chłopców. i nie koniecznie udali się wszyscy pod względem charakteru .
|
||
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Żbiczki ;*
A niech to szlag, dostałam okres i czuję, jakby mi jakiś alien w brzuchu skakał i bawił się w paintball'a czerwoną farbą. ![]() ![]() Wczoraj cały dzień jęczałam i skomlałam. Jak nie u siebie w domu, to u TŻa. Nie szło wytrzymać... Cytat:
wszystko jest super,bo chłopcy są fajni i naprawdę na większości można polegać, ale jak przychodzi do kupowania prezentu na Dzień Chłopaka to trzeba dawać po 20zł, podczas gdy oni na nasz składają się pewnie po 5. ![]() ![]() Miłego dnia, Cudaki ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() wpadłam tylko życzyć Wam miłego dnia ![]() mam dzisiaj 3 lekcje i okienko ^^ no to Miłego dnia
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry! ;*
dopiero się obudziłam ![]() nie idę dzisiaj do szkoły zaraz pójdę do biblioteki, tzn. jak się wykąpię i ogarnę może będą jakieś książki do mojej prezentacji maturalnej ![]() miłego dnia Paskudy ;* dzisiaj ENEMEF !
|
#3145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Już Ci powiedziałam.
![]() Cytat:
To jest odpowiednik biol-chemu czy uczą się jeszcze specyficznych rzeczy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
-------------- Dzień dobry ;* Właśnie wypiłam herbatę malinową z cytryną i miodem, fervex i wapno i czuję się taka rozgrzana.
|
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
dobry dzień ; *
ja też jadę na fervexie, w ogóle powinnam już byc dziś w szkole, rozdac zaproszenia na impreze osiemnastkową, ale nie dałam rady, 6 lekcji by mnie jednak przerosło. nie znosze chorowac! ale w sumie sama się w chorobe wpakowałam, więc niespecjalnie wolno mi narzekac ; p zaraz sie biorę do sprzatania ; < |
|
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
Ooo, widzę, że choroba nawet tutaj panuje
.Ja tyż chora, dlatego mnie tu nie było. Ostatnie dwa dni były dla mnie baaardzo ciężkie, cały czas leżałam i spałam. Dzisiaj też nie czuję się dobrze, ale porównując do wczoraj, to mogłabym napisać, że jest świetnie . No i dostałam 1 z matmy. Mam już dwie, a co najgorsze nie można się poprawić . Mój optymizm stąd się bierze : http://www.youtube.com/watch?v=oc-P8...eature=related ![]() WEEKEND ! |
|
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
witam serdecznie
![]() prosze o dopisanie mnie do listy ![]() nareszcie znalzlam kontynuajce watku :P_ ja w tym roku poprawiam mature, swoja zdawalam w 2008roku mam pytanko bo moze ktos jest w podobnej sytuacji, patrze teraz na przyjecia i wszedzie jest potrzebna matma na podstawie ale ja mam swoja mature dwa lata wczesniej a teraz poprawka i nie wiem co mam robic. nie zapisalam jej w deklaracji to tak zdaja: biologia PR, chemia PR, fizyka PR woj. świętokrzykie/małopolskie - jestem już studentką AGH Kraków, drugo kierunek tez Kraków pozdrawiam maturzystki tegoroczne ![]() i prosze o odp na moje watpliwosci, na pewno ktos zdaje podobne przedmioty i wzajemnie bedziemy sie motywowac
|
|
|
|
#3149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam dziś okropną noc... prawie nie spalam, budziłam się ciągle CAŁA MOKRA, gorąco, zimno na zmianę, w głowie sajgon... Rano tez było nieciekawe, więc się wkurzyłam i wzięłam dwa ibupromy i wreszcie mi lepiej. nawet apetyt odzyskałam i jem własnie milke (a potem znowu wyrzuty będą )też lubię tą nutę ![]() weekend weekend a ja miałam plany iśc dzić do kina na Edwarda, a tu co ? Cytat:
a jaki drugi kierunek?to jakie która zdaje przedmioty jest na pierwszej stronie wątku ![]() ja Ci niestety nie pomogę, co w związku z tym, że nie zdawałaś matmy, a teraz jest wymagana jako obowiązkowa... na cke musi być napisane, albo na stronie uczelni w rekrutacji w dziale dla uczniów z maturą z poprzednich lat.
|
||
|
|
|
#3150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Największa klasa liczy 40 osób. Na styki krzesełek ![]() Cytat:
Ale mało ciasteczkowi ![]() Cytat:
Bo jeszcze mają fizykę R. Czyli typowo na medyczne studia. No i większość z nich się na medycynę wybiera ![]() Dzień dobry. Nie poszłam dziś do szkoły. Brzuch mnie rano bolał i wymiotować mi się chciało. Moja siostra to samo. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

fajnie jest
?

czuje ze mnie tez to czeka... 

u mnie w pierszej klasie było 32 osoby i byliśmi jedną z liczniejszych klas.

na cke musi być napisane, albo na stronie uczelni w rekrutacji w dziale dla uczniów z maturą z poprzednich lat.