Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 19:46   #541
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
szkoda, że jako psychologowi nie przysługuje mi prawo do zbrodni w afekcie, bo z przyjemnością rozwaliłabym takim sku*** czaszkę o najbliższy bruk
Zbiera mnie na wymioty, nawet do końca tego nie czytałam, bo nie dam rady, to jest chyba jedna z najobrzydliwszych rzeczy na świecie - czyniona często przez osobę, która powinna być takiemu dziecku najbliższa i dawać poczucie bezpieczeństwa.
A mi jako przyszłemu prawnikowi głęboko wstyd, że nasze ustawodawstwo ma tak słabą regulację w tym przedmiocie, że nie zawsze odbiera się tym zwyrodnialcom prawa do pracy z dziećmi, że nie upublicznia nazwisk, nie ostrzega sąsiadów w okolicy. Że nie kastruje się ich chemicznie - bo obojętnie ile będzie siedział, wyjdzie tak samo popieprzony jak wszedł.
Mam nadzieję, że ich wykryją, tych podłych, kryjących się za maską dobrego męża i ojca, szefa, sąsiada, popaprańców i zrobią im coś bardzo złego.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 19:46   #542
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
szkoda, że jako psychologowi nie przysługuje mi prawo do zbrodni w afekcie, bo z przyjemnością rozwaliłabym takim sku*** czaszkę o najbliższy bruk
ja bym nie traciła czasu na rozbijanie czaszek... tutaj usprawiedliwiona jest śmierć przez wykrwawienie powolne wykrwawienie.... naprawdę jestem w szoku, że ten stary zbok pisze takie rzeczy.... i nie wierzę, że nie można wykryć jego kompa... a jak nie można to niech marynarka wojenna USA wymyśli jak to wykryć... a potem niech z tymi zboczeńcami robią co tylko zechcą... np wsadzić do najcięższego więzienia z rozgłoszeniem za co siedzą i zdajmy się na panów morderców, gwałcicieli itp...
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 19:51   #543
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Makrofonek Pokaż wiadomość
tak ja to juz sale mam , kapela, z fotografem mam jutro spotkanko a kamerzysty nie biore, makijaz fryzura mam na miejscu bo sama jestem fryzjerka wiec u mnie luzik. co do sukni ogladam i mam juz na oku ale nie kupuje i nie wyporzyczam
no to masz to co ja, tylko ja nie mam jeszcze makijażu i fryzury zamówionej.ale mam upatrzone kilka

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A tu jeszcze prawo rolne leży i patrzy na mnie z wyrzutem i kusząco jednocześnie " dotknij mnie.... otwórz mnie.... poczytaj..." A ja ignoruje
ja tak mam z materiałami na kolosa z leksyki, ale wieczorem może się coś za to zabiorę, ale dzisiaj Tancerzy oglądam wiec nie wiem czy mi się potem będzie chciało
Stary 2009-11-19, 19:56   #544
evangeline
Zakorzenienie

Niech zgniją te gnoje w więzieniach, tym bardziej, że tam mają prawdziwe piekło - nawet w największych zwyrodnialcach siedzących w więzieniach jest coś takiego, że tępią i "cwelują" pedofilów - jeśli Wam się uda dotrzeć, to obejrzyjcie sobie kiedyś film dokumentalny "Nie sąd cię skaże pedofilu" - tam jest bardzo dobrze ta sytuacja ukazana...
Już dawno określiłam się na moich studiach, że nie nadaję się do pracy z pedofilami - na szczęście mam prawo wybrać, czy w takiej formie pracy potrafiłabym być obiektywna - otóż nigdy, nigdy nie potrafiłabym podjąć oddziaływań terapeutycznych, które miałyby pomóc takiemu padalcowi. Każde inne zaburzenie, zwyrodnienie jestem w stanie w miarę obiektywnie ogarnąć. Pedofilię - nigdy.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 19:57   #545
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Niestety nie wiem co to za filmik
A mogłabyś przesłać link do tego kanału?
Ostatnio lubię oglądać takie rzeczy, mam kilka kanałów za subskrybowanych. Ehh jak te dziewczyny umieją oczy sobie malować Bosko to wygląda
Ja też mam ich trochę

Makijażowe to te:
http://www.youtube.com/user/panacea81
http://www.youtube.com/user/Eily311 ( coś nie dodaje ostatnio a szkoda, jest taka śliczna

Taki ogólny hehe to ten:
http://www.youtube.com/user/lollipop26 ( zwróć uwagę jak ślicznie mówi)

A ta od włosów :
http://www.youtube.com/user/binosusume ( tylko niestety nie wiadomo, co mówi)

Ev: Na szczęście nikt Cię nie zmusza do takiej pracy, wierzę, że to byłoby straszne. Ja w swojej praktyce natknęłam się raz i więcej nie chcę. Daje słowo, że inne rzeczy potrafię wybaczyć, oddzielić zbrodnię od zbrodniarza, uważać czyn za naganny a dać żyć człowiekowi - tylko nie tu.

Edytowane przez Pavlinecka_21
Czas edycji: 2009-11-19 o 20:00
Stary 2009-11-19, 20:25   #546
teofano86
Zadomowienie

tak poza tematem tych popaprańców...
Cuddy i House... n a r e s z c i e ......................... ...
[...]"

Stary 2009-11-19, 20:38   #547
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Ja też mam ich trochę

Makijażowe to te:
http://www.youtube.com/user/panacea81
http://www.youtube.com/user/Eily311 ( coś nie dodaje ostatnio a szkoda, jest taka śliczna

Taki ogólny hehe to ten:
http://www.youtube.com/user/lollipop26 ( zwróć uwagę jak ślicznie mówi)

A ta od włosów :
http://www.youtube.com/user/binosusume ( tylko niestety nie wiadomo, co mówi)
Supcio, dziękuję za linki

Niezłe fryzurki ta japonka albo chinka robi Nic jej nie rozumiem, ale dobre i to, że po angielsku napisy z poszczególnymi krokami zrobiła.
Ja bardzo lubię oglądać
xteeener
fafinettex3
i
ChanelBlueSatin
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 20:48   #548
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Supcio, dziękuję za linki

Niezłe fryzurki ta japonka albo chinka robi Nic jej nie rozumiem, ale dobre i to, że po angielsku napisy z poszczególnymi krokami zrobiła.
Ja bardzo lubię oglądać
xteeener
fafinettex3
i
ChanelBlueSatin
Ja to za bardzo nie przepadam za filmami robionymi przez azjatki, ponieważ mam zupełnie inny kształt powiek i ciężko zrobić mi coś podobnego i tylko mnie denerwują, że one tak ładnie mają

Ale lubię tą, za nitkowanie brwi i fajne rzeczy z włosami
http://www.youtube.com/watch?v=F37Sl1c7BA0

Jak masz coś jeszcze, szczególnie z włosami, to dawaj

AAAaaa i kochane, coś prostego, przyjemnego a jak pomaga dla sylwetki
http://www.youtube.com/watch?v=EIf43i8t2-Y
Stary 2009-11-19, 20:55   #549
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Ja to za bardzo nie przepadam za filmami robionymi przez azjatki, ponieważ mam zupełnie inny kształt powiek i ciężko zrobić mi coś podobnego i tylko mnie denerwują, że one tak ładnie mają

Ale lubię tą, za nitkowanie brwi i fajne rzeczy z włosami
http://www.youtube.com/watch?v=F37Sl1c7BA0

Jak masz coś jeszcze, szczególnie z włosami, to dawaj

AAAaaa i kochane, coś prostego, przyjemnego a jak pomaga dla sylwetki
http://www.youtube.com/watch?v=EIf43i8t2-Y
Niestety azjatki to mają bardzo płaskie? powieki i takie równiutkie. Moje powieki są jakby obwisłe. Dużo skóry na nich
Ale popatrzeć zawsze można jakie super makijaże robią I po zazdrościć przy okazji

Z tą nitką to dobry patent jest. Kiedyś widziałam ten filmik i czasem się nitkuję. Tylko, że to cholernie boli Jak ze 3 włosy się w nitkę wkręcą to jest po prostu masakra. A jakie wszystko po tym czerwone

Pani od Belly Dancing za subskrybowana Może się zabiorę za naukę, a potem prezentacja przed Tżem

Kanałów z włosami niestety nie mam. Coś znajdziesz u fafinettex3, ale nie wiem czy Cie to zadowoli.

Edytowane przez 201701251209
Czas edycji: 2009-11-19 o 20:57
Stary 2009-11-19, 21:06   #550
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety azjatki to mają bardzo płaskie? powieki i takie równiutkie. Moje powieki są jakby obwisłe. Dużo skóry na nich
Ale popatrzeć zawsze można jakie super makijaże robią I po zazdrościć przy okazji

Z tą nitką to dobry patent jest. Kiedyś widziałam ten filmik i czasem się nitkuję. Tylko, że to cholernie boli Jak ze 3 włosy się w nitkę wkręcą to jest po prostu masakra. A jakie wszystko po tym czerwone

Pani od Belly Dancing za subskrybowana Może się zabiorę za naukę, a potem prezentacja przed Tżem
Hehe, ja też z myślą o tym między innymi, ale zawsze miałam jakiś problem z biodrami i wyglądam raczej jakbym jakiegoś ataku dostała hehe
Najgorsze, że TŻet widział, że mam to w sub i powiedział, że on to by chciał zobaczyć mnie tak... Chyba ostatnie dni do wyjazdu ( już tylko 13 ) poświecę na ćwiczenia do upadłego

A co do nitkowania - boli Cię? Mnie właśnie nie - i jeszcze jakie brwi są "czyste". Ja nie umiem tak równiutko tego zrobić, więc pod samą brwią atakuję pesetą ale resztę nitką właśnie.
Stary 2009-11-19, 21:18   #551
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
a tak poza tym, to trafiłam właśnie na ten artykuł na gazet.pl i po prostu jestem oburzona... osobiście mam nadzieję, że znajdzie się jakiś ktoś, kto umie sobie poradzić z tą wyższą techniką i tych gnoi porozwalają na cacy....

!@#%$^%%^&^&^%##&(*&%$#@$ %&^!!!!! Nic więcej nie powiem... brak mi słów i normalnie ciśnienie mi skoczyło tak, że chyba dzisiaj nie zasnę

Cały wieczór pęka mi głowa Najgorzej, że nawet nie mam za bardzo jakiego proszka przeciwbólowego, żeby spróbować sobie ulżyć trochę

Widzę, że wy namiętnie dziewczyny na youtube oglądacie fajne rzeczy Jak tylko przestanie mnie boleć głowa to sobie też obejrzę

Teofano a Ty Gregorego to na tvp2 oglądasz?

Buziaki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 21:22   #552
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Hehe, ja też z myślą o tym między innymi, ale zawsze miałam jakiś problem z biodrami i wyglądam raczej jakbym jakiegoś ataku dostała hehe
Najgorsze, że TŻet widział, że mam to w sub i powiedział, że on to by chciał zobaczyć mnie tak... Chyba ostatnie dni do wyjazdu ( już tylko 13 ) poświecę na ćwiczenia do upadłego

A co do nitkowania - boli Cię? Mnie właśnie nie - i jeszcze jakie brwi są "czyste". Ja nie umiem tak równiutko tego zrobić, więc pod samą brwią atakuję pesetą ale resztę nitką właśnie.
Dobrze, że mój Tż nie zna hasła do YT, bo pewnie też by mnie namawiał na pokaz Haha pewnie po belly dancing zażyczyłby sobie striptiz Niedoczekanie

Jeszcze niecałe 2 tygodnie. Zanim się obejrzysz będziesz musiała się pakować Szybciutko zleci. Na ile do niego jedziesz?

Bardzo mnie boli Pewnie jakbym to regularnie robiła, to w końcu włoski by się osłabiły. Niestety nie jestem systematyczna w nitkowaniu
Lubię wąsik nitką traktować
Stary 2009-11-19, 22:09   #553
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że mój Tż nie zna hasła do YT, bo pewnie też by mnie namawiał na pokaz Haha pewnie po belly dancing zażyczyłby sobie striptiz Niedoczekanie

Jeszcze niecałe 2 tygodnie. Zanim się obejrzysz będziesz musiała się pakować Szybciutko zleci. Na ile do niego jedziesz?

Bardzo mnie boli Pewnie jakbym to regularnie robiła, to w końcu włoski by się osłabiły. Niestety nie jestem systematyczna w nitkowaniu
Lubię wąsik nitką traktować
A pesetą czy czym tam depilujesz Cię nie boli? Ale to aż dziwne, bo mnie z kolei wąsik boli Dlatego to tylko takie wyjście doraźne, kilka większych choler się pozbyć jak nie mam czasu ani możliwość na wosk.

A co do wyjazdu - jadę na miesiąc, wolałabym już, bo nie cierpię tego okresu - okazuje się, że mam milion nie załatwionych na spraw na "już", połowy rzeczy nie uda mi się zrobić i ta frustracja przerzuca się na TŻta z którym przed chwilą się pożegnałam bardzo czułym: to narazie, przez zaciśnięte zęby. Och, ja oszaleję, jeśli jeszcze 1,5 roku tak będę musiała mieszkać
Stary 2009-11-19, 22:21   #554
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja mam ochotę Ogólnie to ja prawie wszystkożerna jestem więc mało rzeczy nie lubię
ja też prawie wszystkożerna i raczej nie wybrzydzam...
uwielbiam ogólnie gotować i piec, czasami poeksperymentować
zapraszam na łazaneczki w takim razie
Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
łazanki podaj przepis
ja robię łazanki tak:
mięso mielone podsmażam delikatnie na oleju (ale tylko żeby było takie "białe", nie na skwarki broń Boże ) do tego wrzucam poszatkowaną białą kapustę (daję całą główkę), przyprawiam czosnkiem, solą, pieprzem i innymi przyprawami do smaku duszę tą kapustę z mięskiem dłuuuugo, spokojnie z 1,5h, żeby kapustka była miękka!
na koniec gotuję makaron - łazanki (ok 500g) i wrzucam odcedzony do kapusty
można jeszcze troszkę poddusić razem z makaronem, dokładnie wymieszać i wcinać
łatwy przepis, tylko troszkę długo ta kapustka się dusi...
ale pychotka, ja łazanki uwieeeeeeelbiam
nulka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:30   #555
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
ja robię łazanki tak:
mięso mielone podsmażam delikatnie na oleju (ale tylko żeby było takie "białe", nie na skwarki broń Boże ) do tego wrzucam poszatkowaną białą kapustę (daję całą główkę), przyprawiam czosnkiem, solą, pieprzem i innymi przyprawami do smaku duszę tą kapustę z mięskiem dłuuuugo, spokojnie z 1,5h, żeby kapustka była miękka!
na koniec gotuję makaron - łazanki (ok 500g) i wrzucam odcedzony do kapusty
można jeszcze troszkę poddusić razem z makaronem, dokładnie wymieszać i wcinać
łatwy przepis, tylko troszkę długo ta kapustka się dusi...
ale pychotka, ja łazanki uwieeeeeeelbiam

i właśnie głośno zaburczało mi w brzuchu mniami

Stary 2009-11-20, 06:43   #556
teofano86
Zadomowienie

jojla si na tvp 2 ja nie jestem na tyle "regularna" żeby odpalać na kompie seriale nie chce mi się... wolę w tv
miłego dnia.. ja spadam do mojego lubego
[...]"

Stary 2009-11-20, 08:11   #557
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja dziś nie wstałam na wykład nie wiem co sie ostatnio ze mną dzieje, mam straszne problemy ze wstawaniem rano Kiedyś tak nie było.
U mnie dzisiaj pogoda pięknie słoneczna Siedzę właśnie z kawką przed kompem ale zaraz zbieram się i ruszam na wydział, szkoda siedzieć w domu jak tak słonko z za okna zachęca

Miłego dnia

Stary 2009-11-20, 08:25   #558
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

Obleśny ten arttkuł aż mi niedobrze teraz

Bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę i mi słodzą uśmiechem
patrysiamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 08:28   #559
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
kochana my Cię tutaj już trochę znamy i każda z nas ma Cię za fantastyczną osobę!
nie dopuść do sytuacji, aby Twoja samoocena i samopoczucie była zależna od ocen innych - nigdy! a jeśli widzisz, że masz ku temu skłonność to walcz z tym na wszystkie sposoby!
spora część ludzi, których spotykamy w życiu jest podła i wrażliwego człowieka mogą po prostu zniszczyć...
Dziękuję kochana za miłe słowa Dzisiaj jest już całkiem dobrze. Od rana u mnie pięknie słonko świeci, w radio pozytywna muzyka więc aż sobie potańczyłam przed lustrem hihi

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
tak poza tematem tych popaprańców...
Cuddy i House... n a r e s z c i e ......................... ...
Ooo kolejna fanka Housa Ja niestety w tyle jestem z tym serialem, ale muszę nadrobić skoro mówisz, że nareszcie coś się wydarzyło. Od początku było wiadomo, że mają się ku sobie.

Ja wczoraj padłam jak mucha. Wypiłam 2 piwa o 21 już mnie nie było Starość normalnie... Teraz lecę na 2 godzinne seminarium i weekend
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 09:25   #560
Sweetheart86
Zakorzenienie

Ale mnie ciekawi co jest w tym artykule, a nie mogę go teraz przeczytać, bo akurat tą stronę mam w pracy zablokowaną Dopiero jak do domu wrócę to zajrzę.
A ja dzisiaj padam. Nigdy już nie będę tyle piła w tygodniu, bo balować i na drugi dzień iść do pracy to jakis koszmar. Czuję się koszmarnie i mam kaca. Do tego chce mi się spać, bo późno wróciłam. Yhhh... masakra.
A dzisiaj znowu jestem umówiona na piwo. Mam nadzieję, że do wieczora mi minie złe samopoczucie

Miłego piątku kochane

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 09:38   #561
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

A ja po robocie w pociąg ale za to jutro nie mam zamiaru wstawać cały dzień bede spać bo już padam dzisiaj zaspałam do pracy poprostu nie miałam siły wstać masakra o o 22 już zasypiam na stojąco ja nie wiem co sie ze mną dzieje wogóle wyglądam dziś jak potwór nie mogę na siebie patrzeć w lustrze no tragedia poprostu

Bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę i mi słodzą uśmiechem
patrysiamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 10:35   #562
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
i właśnie głośno zaburczało mi w brzuchu mniami
hehe
już na pewno zjadłaś dzisiaj na śniadanko coś równie pysznego?

dzień doberek Dziewczynki
Stary 2009-11-20, 10:46   #563
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej Hej

To co, żadna więcej nie ma nic fajnego na You Tube??

Dziś chciałam zrobić warkoczyki od mojej japonki, ale włosy tak ślicznie mi się pokręciły, że szkoda to ukrywać
Muszę iść na zakupy, a w każdej chwili może mnie nawiedzić listonosz z ważną paczką... Nie wiem, co robić? Chyba poczekam jeszcze godzinkę, jak się nie pojawi to sobie pójdę.
Stary 2009-11-20, 11:04   #564
nulka5
Rozeznanie

a pewnie jak sobie pójdziesz, to on akurat przyjdzie
często tak mam
Stary 2009-11-20, 11:18   #565
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Hejka

Cytat:
Napisane przez Kizia Mizia19 Pokaż wiadomość
Witam panie z wspaniałeo rocznika 86
ja jestem z koncoweczki grudnia ale 86 takze sięledwo załapałam
Witaj

Słonko świeci za oknem, więc powróciła (pewnie chwilowo ) wena twórcza.

Nie przeczytałam do końca tego artykułu, bo jest zbyt wstrząsający.....
Tacy "ludzie" to zasługują na conajmniej karę śmierci. Oby zostali wykryci ( w dzisiejszych czasach podobno można wszystko wykryć, więc nie powinno być z tym większemu problemu, o ile odpowiednim organom będzie sie chciało ruszyć 4 litery).

Coś na poprawę nastroju
http://www.youtube.com/watch?v=YqkrwvSvXMg
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 12:02   #566
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej ja dzisiaj na poprawę nastroju pobuszowałam w 2 lumpkach,kupiłam sobie super jeansy, parę koszulek i torebkę.Była też fajna sukienka, ale za mały rozmiar, trzeba schudnąć

Cytat:

Ja dziś nie wstałam na wykład nie wiem co sie ostatnio ze mną dzieje, mam straszne problemy ze wstawaniem rano Kiedyś tak nie było.
U mnie dzisiaj pogoda pięknie słoneczna Siedzę właśnie z kawką przed kompem ale zaraz zbieram się i ruszam na wydział, szkoda siedzieć w domu jak tak słonko z za okna zachęca
ja też tak mam, rano to mi się tak strasznie nic nie chce że masakra. Za to uwielbiam siedzieć długo wieczorem.
Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj padam. Nigdy już nie będę tyle piła w tygodniu, bo balować i na drugi dzień iść do pracy to jakis koszmar. Czuję się koszmarnie i mam kaca. Do tego chce mi się spać, bo późno wróciłam. Yhhh... masakra.
A dzisiaj znowu jestem umówiona na piwo. Mam nadzieję, że do wieczora mi minie złe samopoczucie

Miłego piątku kochane
a mówią że na kaca najlepsza jest praca
Stary 2009-11-20, 12:25   #567
jojla
Zakorzenienie

Ja już wróciłam z wydziału Weekend

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
hehe
już na pewno zjadłaś dzisiaj na śniadanko coś równie pysznego?
No niestety na śniadanie tylko kanapki z serkiem o smaku sycylijskich pomidorów
Właśnie mam drugie podejście do zupy pomidorowej - mam nadzieję, że będzie zjadliwa chociaż ja wybitnym antytalenciem w materii kulinarnej jestem więc pewnie nie wyjdzie

Pavlinecka i co złapałaś listonosza?

Cytat:
a mówią że na kaca najlepsza jest praca
Jak widać to kłamstwo

Gusiak widzę, że buszowanie po lumpkach udane ehh jak ja dawno nie byłam na takich łowach Jak jeszcze mieszkałam na mieszkaniu studenckim to czasem ruszałam na lumpki z współlokatorką a teraz to jakoś nie mam czasu na łowy a poza tym jak zmieniłam miejsce zamieszkania to tutaj w okolicy fajnych lumpków brak
Może jednak w najbliższym czasie się wybiorę

Buziaki

Stary 2009-11-20, 12:48   #568
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Joila, ja chodzę do 1 dużego i do 2 takich małych, ale właśnie w tych małych można fajne rzeczy wyszperać. Ja dopiero zaczęłam od wakacji, wcześniej nie chodziłam, ale teraz mi się to strasznie spodobało tym bardziej że lubię zakupy a mój budżet skromny Dzięki temu mam szafę pełną ekstra ciuchów.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Ja już wróciłam z wydziału Weekend
to weekendujemy sie razem, ale super, taka świetna pogoda i jeszcze nie mam zjazdu
Stary 2009-11-20, 13:29   #569
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Joila, ja chodzę do 1 dużego i do 2 takich małych, ale właśnie w tych małych można fajne rzeczy wyszperać. Ja dopiero zaczęłam od wakacji, wcześniej nie chodziłam, ale teraz mi się to strasznie spodobało tym bardziej że lubię zakupy a mój budżet skromny Dzięki temu mam szafę pełną ekstra ciuchów.

to weekendujemy sie razem, ale super, taka świetna pogoda i jeszcze nie mam zjazdu
No ja właśnie od wakacji przestałam chodzić Przed wakacjami szalałam To prawda w lumpkach można znaleźć naprawdę fajne rzeczy i ubrać się za małe pieniądze

Pogoda super i cały weekend ma taki być Moje okna patrzą na mnie z wyrzutem jakby chciały powiedzieć: wykorzystaj pogodę na umycie nas Chyba muszę o tym poważnie pomyśleć I koniecznie w weekend wyskoczyć na spacer, szkoda marnować taką pogodę

Moja pomidorowa wyszła słona Wrzuciłam ziemniaka i mam nadzieję, że pomoże

Stary 2009-11-20, 13:37   #570
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Boże, u mnie też świeci słońce, a okna to mam tragiczne! Dopiero teraz widać, są tak brudne że szok!!!
Ale chyba się przejdę do sąsiada z góry, który robił remont niedawno i wszystko spadało na moje okna...

I cholera nic nie mogę znaleźć dla TŻta na prezent... A tak nie dawno się chwaliłam, jak to ja zawsze potrafię coś znaleźć...

A i nie wiem czy był listonosz, bo ma zwyczaj ostatnio "zapomniać" o awizo. A ja czekam na książki moje ukochane

A kupiłam sobie to:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ny-mleczne.htm

Oczywiście zachęcona recenzjami. Tak mi się zapach podoba, że aż żałuję, że głowę już umyłam :P

Evangeline! Ale widzę, że Tobie się nie podobał! Jej, a ja też mam długie włosiska... No, ale za taką cenę to mogę ew. nogi na niego golić

Edytowane przez Pavlinecka_21
Czas edycji: 2009-11-20 o 13:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości