|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() ale ona jest żalowa... Cytat:
![]() ![]() Malta to w ogóle jeden wielki klub ![]() Cytat:
![]() ![]() och kurde... za 5? ![]() ![]() ![]() uwielbiam Twoje dżołki... Beata se poszła ![]() ----------- dzieeen dobryyyyy... spędziłam dziś dzien w lozku i czuje sie jeszcze gorzej od tego leżenia ![]() jestem taka zmęczonaaa ![]() i znowu szyja mnie boli ![]() a teraz sobie siedze w lozku, ze spiacym kotem na kolanach ![]() ![]() idęęę stąd bo jestem padnięta ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Karolina, u mnie klasy : A, B, D, E (tak, C klasy nie ma
![]() w klasie A- 21 osób, 13 chłopaków (ale czterech nie idzie na studniówkę) w klasie B - 21 osób, 5 chłopaków (moja klasa) w klasie D - 25 osób, 4 chłopaków w klasie E - 28 osób, 2 chłopaków
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko w medycznej i humanistycznej jest koło 5 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Konto usunięte
|
ważne, że jest najlepsza w klasie ;d
Cytat:
![]() u nas na szczęście jest mniej więcej po równo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Konto usunięte
|
są ;] tylko że dziewczyny pisały że tylko maturzysci moga tanczyc.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko takiego kiepskiego gatunku, sama druga klasa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale im pewnie dali chłopaków z matfizu, bo tam ich jest ponad 20tu :P no bo niby powtarzam i chodzę na korki, ale wszystkiego nie zdążę powtórzyć ;] no, ale operon to operon i leje na to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() widziałam dziś w Empiku cudny kalendarz z kotami xd jeden czarny kor wyglądał zupełnie jak mój ![]()
![]() |
#3129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to na ang. znowu brałam rzeczy ze studiów.. :P bo ta, co do niej chodzę, uczy gramatyki w college'u i czasem mi coś da z tego ![]() heh no cóż więc u mnie z polonezem jest tak, że każdy bierze kogo chce i tańczy każda klasa po kolei co przy klasie "C" zaczyna być już nudne... :P (w tamtym roku byłam z tż z klasy G więc sie napatrzyłam)
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-19 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
A w ogóle to macie strasznie małe klasy O: po 21 osób?? jejku u mnie w biol chemach jest po 40 :/ u mnie zaledwie 36 :P
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dwie od razu się przeniosły po pierwszym tygodniu szkoły (ponoć za ciężko im było). dwie kolejne odeszły po półroczu bo chodziły w kratkę i miały nieklaski z kilku przedmiotów. i jedna w ciąży była to zrezygnowała z nauki w tej szkole w połowie 2klasy LO. no i druga w ciąży w tym roku już nie przyszła. i takim sposobem mam 21 osób w klasie. ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- jakby się zastanowić to nawet 22 osoby mamy ![]() bo D. teraz się liczy za dwoje ![]()
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3135 |
Wtajemniczenie
|
wiecie, taka mniejsza klasa nawet fajna, bo wydaje mi się że bardziej zgrana
![]() ![]() mtynai, masz klasę ze skłonnościami ciążowymi xd
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u mnie w szkole każdy uczeń jest pytany 2 razy w ciągu jednego semestru, nie więcej, więc stres jest tylko na początku, gdy już wszystkie np zostaną wyczerpane ![]() Moja klasa nie jest liczna (sporo osób odpadło), ale wcale nie jest zgrana. To znaczy jeśli chodzi o jakieś wycieczki albo raczej ucieczki to ok, ale są dziewczyny, które podkładają innym świnie. Szukają okazji by kogoś pogrążyć. Zresztą ja sama nie przepadam za niektórymi dziewczynami, wiec kontakt z nimi ograniczam do minimum (nawet cześć sobie nie mówimy) ;d Dobra, idę, muszę nauczyć się z polskiego, jutro odpowiadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
początek lutego
![]() Cytat:
![]() u nas są grupki, chłopcy to w ogóle całą piątką się trzymają (jeden tylko chodzi z dziewczyną z naszej klasy to się wyłamał) i Majk też jest okej, a tych trzech to klan. nic osobno nie zrobią. rok temu nie poszli na połowinki bo "R. nie idzie to i my nie idziemy", paranoja. jakby własnego zdania nie mieli, a w tym roku "zatańczę poloneza jak reszta będzie tańczyć" ![]() poza tym w ogóle się nie odzywają, a jak np. rozmawiam z nimi bo muszę coś załatwić to nawet w oczy mi nie spojrzą, tak jakby się wstydzili. poza tym są grupki, a raczej pary albo trójki. a no, ciążowa. 3 ciąże. nadrobiliśmy statystyki na kolejne 60lat. jak się nauką i osiągnięciami nie zapiszemy w historii szkoły to chociaż tym ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-19 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() noo różne osoby sie w klasie trafiaja ![]() Cytat:
noo a te grupki chcąc nie chcąc w ktorejś jesteś, no ale ja wychodze za załozenia że pogadać sobie pogadam z każdym (no dobra prawie) choć wiadomo, najwięcej czasu spędzam z niektórymi. ale inni to sie mnei czasem nawet pytają, jak 'tamta' miała na imie;P
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-19 o 18:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
dwóch się udało i starczy
![]()
#3140 |
Wtajemniczenie
|
i dwóch dobrych, bo u mnie to po prostu jakieś męskie skrajności w klasie ... ]:
![]() |
#3141 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie w klasie jest 10 chłopców. i nie koniecznie udali się wszyscy pod względem charakteru ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Hej, Żbiczki ;*
A niech to szlag, dostałam okres i czuję, jakby mi jakiś alien w brzuchu skakał i bawił się w paintball'a czerwoną farbą. ![]() ![]() Wczoraj cały dzień jęczałam i skomlałam. Jak nie u siebie w domu, to u TŻa. Nie szło wytrzymać... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia, Cudaki ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() wpadłam tylko życzyć Wam miłego dnia ![]() mam dzisiaj 3 lekcje i okienko ^^ no to Miłego dnia ![]()
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry! ;*
dopiero się obudziłam ![]() nie idę dzisiaj do szkoły ![]() ![]() ![]() miłego dnia Paskudy ;* dzisiaj ENEMEF !
#3145 | |||
Zakorzenienie
|
Już Ci powiedziałam.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -------------- Dzień dobry ;* Właśnie wypiłam herbatę malinową z cytryną i miodem, fervex i wapno i czuję się taka rozgrzana. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Raczkowanie
|
dobry dzień ; *
ja też jadę na fervexie, w ogóle powinnam już byc dziś w szkole, rozdac zaproszenia na impreze osiemnastkową, ale nie dałam rady, 6 lekcji by mnie jednak przerosło. nie znosze chorowac! ale w sumie sama się w chorobe wpakowałam, więc niespecjalnie wolno mi narzekac ; p zaraz sie biorę do sprzatania ; < |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zadomowienie
|
Ooo, widzę, że choroba nawet tutaj panuje
![]() Ja tyż chora, dlatego mnie tu nie było. Ostatnie dwa dni były dla mnie baaardzo ciężkie, cały czas leżałam i spałam. Dzisiaj też nie czuję się dobrze, ale porównując do wczoraj, to mogłabym napisać, że jest świetnie ![]() No i dostałam 1 z matmy. Mam już dwie, a co najgorsze nie można się poprawić ![]() ![]() Mój optymizm stąd się bierze : http://www.youtube.com/watch?v=oc-P8...eature=related ![]() WEEKEND ! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
|
witam serdecznie
![]() prosze o dopisanie mnie do listy ![]() nareszcie znalzlam kontynuajce watku :P_ ja w tym roku poprawiam mature, swoja zdawalam w 2008roku mam pytanko bo moze ktos jest w podobnej sytuacji, patrze teraz na przyjecia i wszedzie jest potrzebna matma na podstawie ale ja mam swoja mature dwa lata wczesniej a teraz poprawka i nie wiem co mam robic. nie zapisalam jej w deklaracji to tak zdaja: biologia PR, chemia PR, fizyka PR woj. świętokrzykie/małopolskie - jestem już studentką AGH Kraków, drugo kierunek tez Kraków pozdrawiam maturzystki tegoroczne ![]() ![]() ![]() i prosze o odp na moje watpliwosci, na pewno ktos zdaje podobne przedmioty i wzajemnie bedziemy sie motywowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam dziś okropną noc... prawie nie spalam, budziłam się ciągle CAŁA MOKRA, gorąco, zimno na zmianę, w głowie sajgon... Rano tez było nieciekawe, więc się wkurzyłam i wzięłam dwa ibupromy ![]() ![]() ![]() też lubię tą nutę ![]() weekend weekend a ja miałam plany iśc dzić do kina na Edwarda, a tu co ![]() ![]() Cytat:
![]() to jakie która zdaje przedmioty jest na pierwszej stronie wątku ![]() ja Ci niestety nie pomogę, co w związku z tym, że nie zdawałaś matmy, a teraz jest wymagana jako obowiązkowa... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Największa klasa liczy 40 osób. Na styki krzesełek ![]() Cytat:
Ale mało ciasteczkowi ![]() Cytat:
Bo jeszcze mają fizykę R. Czyli typowo na medyczne studia. No i większość z nich się na medycynę wybiera ![]() Dzień dobry. Nie poszłam dziś do szkoły. Brzuch mnie rano bolał i wymiotować mi się chciało. Moja siostra to samo. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.