Teksty facetów cz. II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 20:28   #1471
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek
Dot.: Teksty facetów cz. II

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
A wy to już nie macie o co się żreć??
Każdy powód jest dobry
Cytat:
Walnę (dla chętnych palnę to dla mnie np) jednym tekstem coby łoftopa nie było.

Gadam sobie z NIM na gg:
ON: Głodny jestem, mogę Cię zjeść?
JA: Nie bo to bedzie bolało!!
ON:Podsmażę Cię na patelni itp. Będzie fajnie, zobaczysz!
A po chwili:
ON: A niee, Ty już nie zobaczysz
No popatrz jaki cwany

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 20:43   #1472
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
A wy to już nie macie o co się żreć??
ja własnie też miałam zapytać.

ostatnio dałam TŻtowi na kolację sałatkę.
generalnie pyszna była.
ale żebym nie czuła się jak mistrz patelni i garmażerki, musiał wybrzydzić. a co tam. lepiej mi zawsze dokopać niż pochwalić

on"łeee tu jest kukurydza. czemu tak dużo..? a co TO jest" mówił to z wyrzutem
ja. wkurzona na maxa, podchodzę, zabieram miskę "to nie bedziesz jadł!"
on: "no oddawaj. dobre byłoo!!!" i zjadł całą. nawet z kukurydzą... od razu mu zasmakowało jak wiedział, że nic innego nie dostanie.

i zrozum tu faceta...

czekam za nim. ciekawe na co dzisiaj zacznie wybrzydzać.
Stary 2009-11-17, 23:08   #1473
Dessylyn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malaDarunia Pokaż wiadomość
a co TO jest" mówił to z wyrzutem
ja. wkurzona na maxa, podchodzę, zabieram miskę "to nie bedziesz jadł!
Facet się Ciebie pyta co tam w tej sałatce za stwory, a Ty mu od razu zabierasz?
Dessylyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 23:21   #1474
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dessylyn Pokaż wiadomość
Facet się Ciebie pyta co tam w tej sałatce za stwory, a Ty mu od razu zabierasz?

Maatkoo Czy wy musicie się wszystkiego dzisiaj czepiać??
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 23:25   #1475
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
ej, też bym sie wkurzyła, facet raczej nie pytał w tonie " mmm dobra, co to jest, co tu dodałaś?" tylko eee to nie takie, tamto śmakie. Jak ja bym sie nastala przy garach dla faceta a ten by mi wybrzydzal i marudził zrobilabym to samo.

Rozumiem ze ktoś czego moze nie lubić, ale on to spokojnie zjadl i mowil potem ze dobra to na cholere narzeka wkurza mnie strasznie takie narzekanie, jesli juz naprawde ta kukurydza taka straszna to mogl powiedzieć "kochanie jak nast razem będziesz robić to bez kukurydzy, poprosze"

Ah sie rozgadalam ale temat mi szczegolnie bliski:P

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2009-11-17 o 23:28
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 23:37   #1476
malaDarunia
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, bo odsunął miskę na bok dając do zrozumienia że niedobre
dobrze, że żartował, bo by mnie szlag trafił.
nie po to codziennie czekam na niego z kolacją po jego pracy (je i jedzie do domu...) i nie po to ślęczę w kuchni tyle czasu, żeby wybrzydzał. dokładnie wiem co lubi i czego nie lubi, więc niech mi kitów nie wciska

dzisiaj przyjechał po pracy. zrobiłam tosty.
od razu mu powiedziałam, że opisałam na forum, że wybrzydza moimi daniami, to po kolacji powiedział formułkę "dziękuję Ci kochanie za tą pyszną kolacyjkę, którą zrobiłaś własnymi rączkami" Wizaż czyni cuda hehe

oczywiscie po kolacji rozwalił się na wyrku w pozycji "na brzuchu", poszłam troszkę się poprzytulać
Kłade się na jego plecki, daje buzi w polika, a on do mnie tekst:
"no i po co tu przypełzłaś? lepiej podwiń mi koszulkę-pomasuj i podrap trochę"
moja mina bezcenna, a on rży w poduszkę jak koń ze śmiechu...

Edytowane przez malaDarunia
Czas edycji: 2009-11-17 o 23:39
malaDarunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 23:48   #1477
Amani
Zakorzenienie

Kurde, dziewczyny, wyluzujcie, bo wszystkie się przestraszą i nikt nie będzie chciał tutaj dodawać postów

Że chciała zasugerować facetowi, żeby ją przytulił i powiedziała, że jej zimno to co? Zbrodnia jakaś? Nie ona pierwsza i nie ostatnia! Może akurat są na pierwszych etapach związku i nie walą do siebie prosto z mostu jak stare dobre małżeństwo. Naprawdę jest to miejsce do prawienia morałów? To, że dziewczyna napisała te zdarzenie w tym wątku (a nie np. w "Najgorsze numery wykręcone przez facetów") to znaczy, że ma do tej sytuacji DYSTANS, które wam, drogie krytykujące czytelniczki, brakuje

A druga Wizażanka? Też nie napisała tego z wołaniem o pomoc: "Pomóżcie, on nie chce jeść moich sałatek!" tylko opowiedziała anegdotkę Wyżej skrytykowałyście wymijające odpowiedzi, że do faceta trzeba szczerze, dużymi literami mówić... OWSZEM. A teraz krytykujecie TŻa bo sobie pomarudził przy sałatce, bo może miał gorszy dzień (wy nie macie?) i szczerze powiedział, że za dużo kukurydzy. Wielkie halo. A może tylko chciał podroczyć się z ukochaną Grunt, że Waszym TŻom smakuje wszystko, co przygotujecie i nawet jak nie lubi kiszonych ogórków to je zje z wymuszonym uśmiechem. A co ze szczerością, o którą parę postów wyżej walczyłyście jak o niepodległość?

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 00:06   #1478
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiscie po kolacji rozwalił się na wyrku w pozycji "na brzuchu", poszłam troszkę się poprzytulać
Kłade się na jego plecki, daje buzi w polika, a on do mnie tekst:
"no i po co tu przypełzłaś? lepiej podwiń mi koszulkę-pomasuj i podrap trochę"
moja mina bezcenna, a on rży w poduszkę jak koń ze śmiechu...
no ja cię proszę, co ci wszyscy faceci mają z tym drapaniem i smeraniem po pleckach??
Nie to żebym nie lubiła czy coś ale z samego rana ledwo oczy otworzyłam i pierwsze co słyszałam to: Podrap po pleckach
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 01:02   #1479
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
no ja cię proszę, co ci wszyscy faceci mają z tym drapaniem i smeraniem po pleckach??
Nie to żebym nie lubiła czy coś ale z samego rana ledwo oczy otworzyłam i pierwsze co słyszałam to: Podrap po pleckach
ja teeeeż to uwieelbiam mnie sie tym do takiego stanu doprowadza, że nie kontaktuje jeszcze pare minut po:P I sie zawsze z tż licytujemy, poodrap, pomasuj, aa nie ty podrap, a ja cie ostatnio drapalem, a nie bo jaa, aale to bylo daawno, no to najpierw ty mnie a potem ja ciebie, aa nie bo będziesz rozkojarzona i nie bedzie ci sie chcialo, no to najpierw ty mnie, a za godzine ja ciebie itp itd Śmieszne to jest jak dzieci w przedszkolu hihi A czesto sie w ogole nie drapiemy bo żadne nie chce pierwsze:P

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2009-11-18 o 01:03
Stary 2009-11-18, 07:56   #1480
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
ja teeeeż to uwieelbiam mnie sie tym do takiego stanu doprowadza, że nie kontaktuje jeszcze pare minut po:P I sie zawsze z tż licytujemy, poodrap, pomasuj, aa nie ty podrap, a ja cie ostatnio drapalem, a nie bo jaa, aale to bylo daawno, no to najpierw ty mnie a potem ja ciebie, aa nie bo będziesz rozkojarzona i nie bedzie ci sie chcialo, no to najpierw ty mnie, a za godzine ja ciebie itp itd Śmieszne to jest jak dzieci w przedszkolu hihi A czesto sie w ogole nie drapiemy bo żadne nie chce pierwsze:P
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 09:23   #1481
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też to uwielbiam
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 10:35   #1482
Bezwstydnica
Rozeznanie

Cytat:
skąd ja to znam...a u nas jest był (bo teraz nie mam tż) problem że ja chciałam cały czas,a jak nie po pleckach bo nie wypadało to chociaż po rączce i zawsze musiałam mu coś obiecać za to np.że będzie mógł spać od ściany,bo o to zawsze też były spory i kłótnie bo ja zawsze że on spał wczoraj,on że ja i potrafiliśmy godzinę się spierać,ale zawsze i tak wychodziło że on od ściany,ale w zamian drapie mnie po plecach,a jak rano się budziliśmy to ja i tak zawsze od ściany hehe

Byłam na wywiadówce u brata i ten geniusz nic nie wiedział na kartkówce to narysował grzyba i napisał:Lepszy grzyb niż nic.Nauczycielka poprawiła na rydz.Wchodzę później do siostry również na zebranie a jej wychowawczyni gada o tym samym...Myślałam że się ze wstydu spalę

Pisze smsa do kumpla,życzę mu kolorowych snów i pytam brata czy to nie brzmi głupio a on:
-lepiej napisz wykur****ych

Siostra pyta się brata czy wie dlaczego w 2012 ma byc koniec świata a on:
-bo euro jest w Polsce??

Edytowane przez Bezwstydnica
Czas edycji: 2009-11-18 o 10:41
Bezwstydnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 11:55   #1483
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bezwstydnica Pokaż wiadomość
-bo euro jest w Polsce??
swietne
Stary 2009-11-18, 13:24   #1484
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Niedomyślni są i to jest powód do smiechu własnie, a nie strzelania fochów..
A juz na pewno nie w przypadku sytuacji opisanej przez Ivi...

Myslę, że gdyby Ivi nie napisała o tym, że starsznie sie poczuła tym urażona i jakie cyrki po tym odwalała to agniesikk nie zwróciłaby jej uwagi...
alez jakie cyrki odwalalam? zdziwilo mnie to,bo ma 27lat i wiele dziewczyn przede mna i o to mi bardziej chodzilo,ze moze "nie chcialo mu sie zareagowac"
Wiesz, ja tam nie strzelam fochow, przez chiwle sie do niego nie odzywalam a jak weszliwsmy do kina to mu powiedzialam,o co mi chodzilo normalnie, bez ironii -on zczail i chyba bedzie teraz jakis postep w tej kwestii

wiec jakie cyrki odwalalam?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Kurde, dziewczyny, wyluzujcie, bo wszystkie się przestraszą i nikt nie będzie chciał tutaj dodawać postów

Że chciała zasugerować facetowi, żeby ją przytulił i powiedziała, że jej zimno to co? Zbrodnia jakaś? Nie ona pierwsza i nie ostatnia! Może akurat są na pierwszych etapach związku i nie walą do siebie prosto z mostu jak stare dobre małżeństwo. Naprawdę jest to miejsce do prawienia morałów? To, że dziewczyna napisała te zdarzenie w tym wątku (a nie np. w "Najgorsze numery wykręcone przez facetów") to znaczy, że ma do tej sytuacji DYSTANS, które wam, drogie krytykujące czytelniczki, brakuje

A druga Wizażanka? Też nie napisała tego z wołaniem o pomoc: "Pomóżcie, on nie chce jeść moich sałatek!" tylko opowiedziała anegdotkę Wyżej skrytykowałyście wymijające odpowiedzi, że do faceta trzeba szczerze, dużymi literami mówić... OWSZEM. A teraz krytykujecie TŻa bo sobie pomarudził przy sałatce, bo może miał gorszy dzień (wy nie macie?) i szczerze powiedział, że za dużo kukurydzy. Wielkie halo. A może tylko chciał podroczyć się z ukochaną Grunt, że Waszym TŻom smakuje wszystko, co przygotujecie i nawet jak nie lubi kiszonych ogórków to je zje z wymuszonym uśmiechem. A co ze szczerością, o którą parę postów wyżej walczyłyście jak o niepodległość?
trafilas zarowno z pierwszymi etapami zwiazku jak i moim celem opisania tego na tym watku a nie innym -dobra jestes
Oby wiecej takich

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 13:37   #1485
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez Bezwstydnica Pokaż wiadomość
skąd ja to znam...a u nas jest był (bo teraz nie mam tż) problem że ja chciałam cały czas,a jak nie po pleckach bo nie wypadało to chociaż po rączce i zawsze musiałam mu coś obiecać za to np.że będzie mógł spać od ściany,bo o to zawsze też były spory i kłótnie bo ja zawsze że on spał wczoraj,on że ja i potrafiliśmy godzinę się spierać,ale zawsze i tak wychodziło że on od ściany,ale w zamian drapie mnie po plecach,a jak rano się budziliśmy to ja i tak zawsze od ściany hehe

Byłam na wywiadówce u brata i ten geniusz nic nie wiedział na kartkówce to narysował grzyba i napisał:Lepszy grzyb niż nic.Nauczycielka poprawiła na rydz.Wchodzę później do siostry również na zebranie a jej wychowawczyni gada o tym samym...Myślałam że się ze wstydu spalę

Pisze smsa do kumpla,życzę mu kolorowych snów i pytam brata czy to nie brzmi głupio a on:
-lepiej napisz wykur****ych

-bo euro jest w Polsce??
Wszytsko super

Euro i grzyb mnie rozwalilo

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Wszytsko super

Euro i grzyb mnie rozwalilo
Ivi 1988 ja nie wiem jak było, ale opisałaś to z takim oburzeniem, w sposób jakby nie wiadomo jakim chamem sie okazał, bo nie przytulił Cię po 'zimno mi'...

po prostu wydzwiek twojej wypowiedzi nie był raczej "haha jaki głuptasek nie zajarzył" a "co za kretyn zachowac sie nie umie tak mnie uraził och"
A to przez:
Cytat:
Nie wiedza, jak dziewczyna sie zajac
Cytat:
za kazdym razem jak jest tzw "foch" to dlatego,ze powiedziales/zrobiles cos chamskiego/wkurzajacego etc - i lepiej przepros
Dodatkowo:
Cytat:
wchodzilismy do kina to wygarnelam mu
Po prostu mogłaś nie dopisywać części dalszej i wszyscy by się śmiali, a tak własnie zabrzmiało to jak post z numerów wykreconych przez facetów:P
Źle się widocznie wyraziłaś, bywa.
EOT

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2009-11-18 o 13:38
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 14:18   #1486
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
trafilas zarowno z pierwszymi etapami zwiazku jak i moim celem opisania tego na tym watku a nie innym -dobra jestes
Oby wiecej takich

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 15:31   #1487
nicka01
Wtajemniczenie

ja: tato, zabrał byś gdzieś mamę na weekend.. jakąś imprezkę bym zrobiła...
tata: najpierw, to Ty idź do ginekologa
ja :

ja : Ej, Arek który to ten Tomek?
A: Widziałaś kiedyś X gościa, on ma takie same spodnie jak Y, a Y jest brunetem z osiedla bukowego, nosi czapeczkę taką tirówkę, jeździ honda czerwoną, to wiesz który to ?
ja: aa ano już wiem
A: NO ! To nie on tylko teraz jest ich dwóch i to ten drugi!

Ja: jak mam dojechac do tego Szczeglina ?!?!?Q
A: Jedziesz prosto, później w lewo, kawałek polną droga a później za ukrytym zakrętem w następne lewo .

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 18:17   #1488
malaDarunia
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie jest to samo dokłądnie takie same teksty. dzisiaj jest kolej TZ. ja bede leżeć i sie relaksować
Stary 2009-11-19, 17:21   #1489
vadi
*sportaddict*

ja: Kochanie, wiesz co to jest zalotka?
Tż: hm.... <łypie podejrzliwie>
ja:
Tż <nagłe oświecenie>: O NIE! JUŻ KIEDYŚ MNIE O TO PYTAŁAŚ!
ja: i co odpowiedziałeś?
Tż: nie wiem! i nic mnie to nie obchodzi!

i uciekł

vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 17:49   #1490
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
ja: Kochanie, wiesz co to jest zalotka?
Tż: hm.... <łypie podejrzliwie>
ja:
Tż <nagłe oświecenie>: O NIE! JUŻ KIEDYŚ MNIE O TO PYTAŁAŚ!
ja: i co odpowiedziałeś?
Tż: nie wiem! i nic mnie to nie obchodzi!

i uciekł

Widzę, że atak pytań dotyczących zalotki nadal trwa
Ja mojego Tż nie mogę już o to pytać bo dokładnie to sobie zapamiętał

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 18:32   #1491
vadi
*sportaddict*

pytania stare ale jare

sprzed chwili - jestem chora, ide sie wykąpać

Tż - zaniepokojony - to ty już możesz sie myć taka chora?!
ja -
Tż - to weź może ze sobą jakiegoś kapcia!
ja - kapcia?!
Tż - no, jak będziesz się topiła czy coś, to rzucisz kapciem w drzwi, żebym przyszedł!

dodam, że jestem ostrzej przeziębiona po prostu
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 19:07   #1492
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
pytania stare ale jare

sprzed chwili - jestem chora, ide sie wykąpać

Tż - zaniepokojony - to ty już możesz sie myć taka chora?!
ja -
Tż - to weź może ze sobą jakiegoś kapcia!
ja - kapcia?!
Tż - no, jak będziesz się topiła czy coś, to rzucisz kapciem w drzwi, żebym przyszedł!

dodam, że jestem ostrzej przeziębiona po prostu
Hehe

Ja: Miałeś się uczyć z anatomii palpacyjnej, nawet do książek nie zajrzałeś. I jak tu się z tobą uczyć? Miałeś szukać na mnie tych wszystkich punktów, części kości itp.
On: Uczyłem się. Wyczułem u ciebie spojenie łonowe
Stary 2009-11-19, 21:53   #1493
malaDarunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Hehe

Ja: Miałeś się uczyć z anatomii palpacyjnej, nawet do książek nie zajrzałeś. I jak tu się z tobą uczyć? Miałeś szukać na mnie tych wszystkich punktów, części kości itp.
On: Uczyłem się. Wyczułem u ciebie spojenie łonowe

vadi haha

ja się z moim wczoraj znów przkomarzałam kto kogo będzie drapał
on" podrap mnie"
ja: "nie no.. ty dzisiaj. ja Cie wczoraj drapałam, więc Ty mnie dzisiaj troszku popieść"
on "ty mnie wczoraj nie drapałaś !!"
ja :" no jak nie?? "
on: "te 30 sekund się nie liczy"
no i drapałam go, bo co miałam zrobić...

teraz przynajmniej bede pamiętać że tym razem będzie moja kolej leżenia
Stary 2009-11-19, 23:17   #1494
MdM
in love with life

Cytat:
ja się z moim wczoraj znów przkomarzałam kto kogo będzie drapał
on" podrap mnie"
ja: "nie no.. ty dzisiaj. ja Cie wczoraj drapałam, więc Ty mnie dzisiaj troszku popieść"
on "ty mnie wczoraj nie drapałaś !!"
ja :" no jak nie?? "
on: "te 30 sekund się nie liczy"
no i drapałam go, bo co miałam zrobić...

teraz przynajmniej bede pamiętać że tym razem będzie moja kolej leżenia

Mam z moim to samo Tez sie przekomarzamy kto ma kogo drapac albo masowac
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 06:50   #1495
malaDarunia
Wtajemniczenie

TŻ siedzi przed kompem i oczywiście gra w gre
żeby go odciągnąć od kompa i żeby się mną zajął, idę do niego, siadam okrakiem na nim, twarzą do niego, a on do mnie z tekstem
"czego chcesz moja mała gnido??"

hehe
nie pomyślcie sobie, że on mnie nie szanuje czy coś. u nas cały czas są na żarty takie teksty jak "paszteciku","wątrobianko " "buraczku" i inne
Stary 2009-11-20, 12:15   #1496
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ siedzi przed kompem i oczywiście gra w gre
żeby go odciągnąć od kompa i żeby się mną zajął, idę do niego, siadam okrakiem na nim, twarzą do niego, a on do mnie z tekstem
"czego chcesz moja mała gnido??"

hehe
nie pomyślcie sobie, że on mnie nie szanuje czy coś. u nas cały czas są na żarty takie teksty jak "paszteciku","wątrobianko " "buraczku" i inne
Hehe. Moja mała gnido Mój chłopak czasem mówi do mnie "Głuptasku".
Stary 2009-11-20, 14:11   #1497
kejti85
Raczkowanie

Przeczytałam kilka stron i padam ze śmiechu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 14:33   #1498
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

No dobra. Zawsze myslalam ze to głupie, ale z nudów tez postanowilam pomęczyć swojego tż.

Ja - a wiesz, a wiesz wszystkie wizażanki pytają swoich tżów o to co to jest zalotka. Co to jest zalotka?
tż - yyy... że coś śmierdzi?
J -
tż - no że zalatuje tak? i sie mówi: aaaaale zalotka...
J - .... niiee coś innego
tż - aaaaaa wiem, bajera tak? (czyli bajerowanie dziewczyny :P)

a na początku to w ogole nie mogl przyswoić tego słowa, mowi jaka lotka? co z tą lotką?!

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2009-11-20 o 14:37
Stary 2009-11-20, 14:39   #1499
Leosia69
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra. Zawsze myslalam ze to głupie, ale z nudów tez postanowilam pomęczyć swojego tż.

Ja - a wiesz, a wiesz wszystkie wizażanki pytają swoich tżów o to co to jest zalotka. Co to jest zalotka?
tż - yyy... że coś śmierdzi?
J -
tż - no że zalatuje tak? i sie mówi: aaaaale zalotka...
J - .... niiee coś innego
tż - aaaaaa wiem, bajera tak? (czyli bajerowanie dziewczyny :P)

a na początku to w ogole nie mogl przyswoić tego słowa, mowi jaka lotka? co z tą lotką?!
poległam

Leosia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 15:33   #1500
modlishque
Raczkowanie

kolega raz do mnie na gg "wiem nie każdy może być normalny jedno dziecko na dziesięć innych rodzi sie nienormalne przykro mi że wypadło na Ciebie ^^"

albo dzisiaj z tego iż nie miałam sie jak zwolnić u wych bo jej nie było poprosilam kolege żeby wytłumaczył nauczycielce że nie uciekłam tylko musialam iść a na gg:

He: Powiedziałem X że masz ją w d... i żeby się pałow.ła
Ja : xD
He: Możesz już do szkoły nie przychodzić

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości