|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Szkoda, że go wycofali
A czy możecie mi polecić jakiś inny płyn/ olejek do kąpieli z Ori, który ma ładny waszym zdaniem zapach?
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie najlepszy płyn to ten o zapachu kokosowym
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko niestety bez tej zgody aktualnego sponsora nie ma co liczyć na zmianę. A wiadomo że takich sytuacji jest multum. |
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
Dostałam dziś kosmetyki i sobie wyobraźcie że ktos wyciagnal z paczki 8 karmelowych miodow bo na fakturze mama w paczce brak!karton 2 raz obklejony inna tasma -innego koloru... eh...
|
|
|
|
#66 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niestety, aparatem z komórki nic nie widać
![]() Kredka jest trwała, mam ją od 5 godzin na oczach. STARLA77 - co dokładnie jest na fakturze, jakie cyferki obok miodzików i w którym miejscu? Czy miodziki są wciąż widoczne po zalogowaniu, gdy przejdziesz "dalej" z koszyka?
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie odnośnie klasy biznes - w cenniku zawsze jest informacja dot. zamówienia na 200 pp w dwóch terminach. Jeśli uzbiera się 200 pp w tym późniejszym to ma się 40% na najdrożysz produkt z zamówionych, który nie jest w promocji, do tego 3 próbki gratis i możliwość zakupienia 10 katalogów za 6 zł. Natomiast jeśli złoży się zamówienie za 200 pp w ciągu pierwszego tygodnia, to ma się wspomniane wyżej 40% na dwa produkty, ale co z tymi próbkami i katalogami? Czy zamiast tych próbek i katalogów mam te 40% na dwa produkty w nagrodę, że wyrobiłam się w pierwszym tygodniu, czy te katalogi i próbki również mi się należą, oprócz 40% na dwa kosmetyki?
Chyba trochę namieszałam, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#69 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szkoda bo mowy produkt już w brakach a w przyszłym katalogu jest tez w promocji ale po 12 ,90zł . Serum na włosy juz chyba z 2 katalogi jest niedostepne a tez bylo w nowosciach. |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"FaktUrze" .
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
A więc tak. Ogólnie jestem zadowolona z kosmetyków
![]() Tusz wonder mam z tą srebrną końcówką. Nie robiłam jeszcze takiego szałowego makijażu ale maźnęłam sobie tak na nie umalowane rzęsy i powiem, że też będzie chyba ok bo ten srebrny tusz zostawia taką srebrną poświatę i ma też te mieniące się drobinki. Trzeba będzie przynajmniej 2 warstwy nałozyć aby fajnie to wyglądało. Zestaw bajka jak dla mnie pachnie dość przyjemnie tak waniliowo ale nie za intensywnie. Płyn z ostatniej strony i płyn świąteczny z zeszłorocznej edycji pachną podobnie. Wyczuwam pomarańcza z tym, ze stawiam bardziej na ten zeszłoroczny Aha, ten sztyft rozświetlający visions też delikatnie brązuje kości policzkowe, ma taka ładną poświate. Jest delikatny. To tyle mam z nowości. Katalog 17 podoba mi się. A perfumki MissO napewno wezmę. Pachną ślicznie ale wg mnie to jest ten sam zapach co był w lecie w tej serii z wisienkami. Na bank to jest ten sam zapach No i pewnie jeszcze wezmę paletkę tą srebrną GG i pomadkę brązową z tych nowych. To tyle
Edytowane przez kosmetyczkaa Czas edycji: 2009-11-20 o 16:05 |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna.kociaczek - rzeczywiscie, dodalo sie do paczki, dziwne, ze dopiero do drugiej...dzieki za podpowiedz
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
A zamawiałaś na biuro czy na dom ? Na Twoim miejscu widząc taką paczkę od razu bym porobiła fotki co i jak i wysłała do reklamacji...
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny która jeszcze zamawiała perfum GG men??? Bo ja zamówiłam dla mojego chłopaka i nie wiem czy tak powinno być czy mam jakiś wybrakowany egzemplarz. Pachnie ładnie ale tylko chwile
Nie czuć go dosłownie po 10 minutach. Wogóle go wtedy nie czuć... Jak by się mój wodą popsikał.I nie wiem co jest grane czy on rzeczywiście tak pachnie i oddać go czy mój jest jakiś zły i dać na wymiane... |
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ale może faktycznie ktoś nie wrzucił i wystarczy zareklamować.
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez e0b2f6ed679ded97207c82a698bbac76568d6c1c Czas edycji: 2009-11-20 o 18:37 |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
STARLA ja zamawialam 4 karmelowe tender care. dzis odbieral mi paczke chlopak. mowil ze tych miodkow nie bylo w pudelku, tylko obsluga biura czytala kazda fakture i dodawala miodki z innego pudelka . moze im sie cos na magazynie pochrzanilo i przyslali je w osobnym zbiorowym pudelku?
lec do biura sie dowiedziec! u mnie spoko, domawialam w srode kosmetyki za 20 pkt, mam 202 jedyne co mnie wkurzylo to to, ze zamowilam sobie probke zapachu S8 nigHt, a przyslali city jungle...niech to szlag..nie wiem czy to reklamowac, bo troche wstyd z tym wyskakiwac, ale z drugiej strony bardzio mi zalezalo na S8 night...
|
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja reklamowałam brak dwóch dlugopisów wiec reklamuj bład próbek ;-) |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Nikt nie zamawiał GG men?
Czy jest możliwość w fili we Wrocku powąchania tych perfum? Bo jak odbieram zamówienia to widze że na ścianie są jakieś perfumy i kremy. Dzwoniłam do sponsorki mojej i mówi że te perfumy są intensywne to chyba ja rzeczywiście mam jakiś rozcieńczony perfum Odpiszcie jak go macie i co o nim sądzicie.
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ich nie zamawiałam bo od razu wydały mi się zbyt ostre W filii we Wrocławiu na 100% możesz sobie je powąchać. |
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3 próbki po 10 groszy 10 katalogów za 6zł dwa produkty 40% taniej (lub jeden w zależności od terminu) i bez ograniczeń próbki po 50 groszy!!! pomadki, saszetki i zapachy. (wyłączone są tylko próbki kapsułek Olejku Time Reversing i Optimals Radiance Energy) |
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za odpowiedź, bo się trochę w tym zamotałam, a chciałam próbek nakupywać i nie wiedziałam ile mnie to będzie kosztowało.
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zawsze zamawiam co najmniej 20-30 sztuk jak już biznes klasa mi się należy.A ja mam takie pytanie: Czy któraś z Was zamawiając przez internet w poniedziałek po południu miała dostawę na dzis i jeszcze nie dostała paczki? |
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeśli któraś z Was nie zdołała skorzystać z promocji z powodu braków i nie otrzymała, a potrzebuje:
- męskiego szalika - męskiej czapki - spinek do mankietów to pisać na PW ![]() Nowy wątek
|
#86 |
|
BAN stały
|
Sluchajcie, skoro zestaw ecollagen jest w barakach ozn. literka O tzn., ze w przyszlym katalogu nie bede mogla go sobie wybrac jako prezent w programie lojalnosciowym???? Nic innego mnie nie interesuje.....
No i amber ciagle w brakach.... |
|
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja dziś robiłam zamówienie i nie dało się zamówić tych zestawów z aniołkami pisało :"nie może by" i dalej nie było widać
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
no to super... a w następnym katalogu są pojedynczo w promocji...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

pisało :"nie może by" i dalej nie było widać
.