|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
nie wiem cholera no, jutro jeszcze raz sprobuje ![]()
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
poiglot mój też często woli mleko od deserku
![]() Więc czasem mu daje biszkopcika takiego rozmoczonego żeby pojadł ![]() Ale malutko Bryanek je ![]()
#4023 |
Zadomowienie
|
Lece spac, milej nocki Wam zycze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze ja go zaniedbuje kurde przestraszylas mnie .. to ile powinien jesc???
![]() |
#4025 |
Zakorzenienie
|
Carola nie wydaje mi się aby Michaś mało jadł. Je mniejsze porcje ale jak często. Nina w nocy wcale nie je, bo całą przesypia ale za to je 4 porcje po 180 ml właściwie... Jakby przeliczyć wszystko, to Michał i tak więcej je. Nie liczy się to ile na raz tylko ile w ciągu doby. Poza tym jeśli dziecko normalnie się rozwija i przybiera na wadze, to nie ma się co martwić, że je mało, czy dużo...
Poiglot Nina nie zawsze je deserek, bo potem na noc mało mleka mi zjada... Na zmianę z zupką też nie chcę dawać, bo jak ma wcinać naturalne witaminy, to wolę by jadła warzywa. Poza tym ja często wrzucam jej owoce do mleka, do butli. Też tak możesz zrobić. Albo wrzuć pół słoiczka owoców do mleka albo zrób mniej leka i wrzuć cały słoiczek. Jest wtedy zdrowe mleczko smakowe ![]() Idę się wykąpać dziewczyni i zaraz do was wracam ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-20 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz mogę ukryć to jakoś,szyfrem zapisać czy cóś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Superżabciu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4027 | ||
Raczkowanie
|
Juz sie odzywam !
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziekuje dziewczyny ze omnie pamietacie ![]() ![]() ![]() MaXiula ma dwa zabale ![]() ![]() ![]() Pochwale sie zabkami ![]() Aha Ursull chyba pytalas o szpinak czy moga dzieciaczki jesc to ja Ci napisze ze podawalam malemu ze sloiczka z kartofelkiem od 4 m. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4028 | |
Zakorzenienie
|
Tak to widzę,po kliknięciu na imię dziecka wyskakuje jego zdjęcie
![]() ursull (Agnieszka ur.02.01.1977) ![]() Cinusiowa (Maja ur.05.09.1982) ![]() Mell_xx (Edyta ur. 17.02.1982) ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() Dzięki za dane.Zdjęcie skopiuję to, które dałaś,ale prześlij,jesli możesz na ursull@onet.pl ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-20 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobra baby obiecuje czesciej pisac a teraz spadam spac bo maly sie pewnie obudzi ze trzy razy .Dobrze ze tz ma nocke bo by mnie ![]() ![]() ![]() Przespanej i spokojnej nocy wam zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zadomowienie
|
michaela witaj
![]() witka kapryska daj pyska ![]() chyba jestem pijana odezwe sie do was z rana. moze lepiej z wieczora, bo to najlepsza pora. dzis juz chyba spadam, bo głupoty gadam. chyba ze poczekam, pogawędze z deka. jak mnie ubłagacie, zostane na czacie. wizaż czatem nie jest, chyba ze mną źle jest. ![]()
#4031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj matko świrusko przełożona klanu krejzolek.Może hymn nam ułozysz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | |
Zakorzenienie
|
michaela noooo jaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Krzywy Misiek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4033 |
Rozeznanie
|
Kochane!
czytalam Was w ciagu dnia, ale jakos na odpisywanie braklo mi czasu. Nie bede cytowala bo bym musiala do rana tu siedziec. Napisze tylko troche z pamieci. Pomysl z nowa lista- super! Bedzie przejrzyscie i kolorowo. Ursull to co stworzylas ze zdjec naszych babelkow jest swietne! Wszystkie dzieciaczki takie odswietne. Mam tylko jedna prosbe do Ciebie- chcialabym, zeby Filipek byl tez przebrany, mamy dla niego stroj renifera- w sam raz na swieta, z tym ze stroj ten jest w UK. We wtorek bede juz w domku to cyknelabym mu zdjecie i Tobie podesle, co? Poczekasz do wtorku ![]() A i pytalas o szpinak- ja juz podalam Fifi 2 razy szpinak z ziemniaczkiem ze sloiczka (mial skonczone 6 msc). Wydaje mi, ze mu smakowalo. Mell zainspirowalas mnie- jak tylko wroce do domu to wsiadam na Tz ![]() to chyba tyle na ta chwile, ide Was poczytac dalej Ursull co ja mam tobie wyslac do tej listy? moje dane i zdjecie Filipa? bo kurde nie doczytalam chyba. Wiem na pewno, ze podesle tobie swiateczne zdjecie.
bo ciastećka ciągną ciemne ciuszki w ciucie na ciurlanie jestem Asia, mam synka Filipa- 05.05.2009 Edytowane przez male Czas edycji: 2009-11-20 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4034 |
Zakorzenienie
|
Ursull to moja Nina waży tyle co Twoja, a Ninulcia jest młodsza o miesiąc od Milenki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i szacun dla mnie,bo ja starsza jestem ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-20 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Zakorzenienie
|
Ursull ja jakoś przeoczyłam jak pisałaś o szpinaku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A szpink UK kupiłaś? Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Pani Starszej lista piękna.... ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4040 | |||
Zakorzenienie
|
Kochana, wczoraj padalo jak wsciekle, za domem powstal mi wodospad ... ale akurat mojego miasta i mojej okolicy nie zalewa.
Cytat:
![]() Cytat:
No mnie poki co oszczedza ![]() Cytat:
![]() A kartka swiateczna swietna ![]() A... odnosnie Twojego dzisiejszego oburzenia... rozumiem co mialas na mysli, ja tez mam tu kilka osob, ktore regularnie mnie olewaja, mimo ze probowalam nawiazac kontakt - ale nie, to nie, prosic sie nie bede... I ja tez zazwyczaj mowie co mysle, choc z tego powodu zbyt wielu przyjaciol nie mam ![]() Ursullko podaj prosze linka do tanczacej Milusi - elfa, chcialam pokazac tztowi, a nie moge znalezc... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Zakorzenienie
|
Pani Starsza, no na szczęście jakoś nie zauważyłam aby w PL jakoś bardziej odbiegała od innych.... Jest wysoka-to fakt. Tż ma 188 więc po nim taka, a tyle waży, bo jest raczej zbita niż gruba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
Zakorzenienie
|
Cinka Oto zdjęcie małej Bojówki chodziło? Looknij se młoda,zamieniłam foty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie to sie dlugo nie zastanawialam nad tym szpinakiem, po prostu wzielam , bo sama lubie, jakos nie pomyslalam, ze moze mu zaszkodzic. Wez moze daj na poczatek tylko odrobinke. Wiesz ja do tej pory tez nie podawalam zadnych witamin. Bylam cale wakacje w Pl to pediatra polski mi powiedzial, ze na dobra sprawe to dziecko ma wystarczajaco wit. D ze slonca, wiec moge sobie darowac. Ale teraz przy tej jesiennej pogodzie i braku slonca uznal, ze jedna kropelka dziennie nie zaszkodzi. a poza tym nadal nic innego nie podaje. Eve1603 my sie jeszcze nie znamy. Witam i o zdrowie pytam hehe!
bo ciastećka ciągną ciemne ciuszki w ciucie na ciurlanie jestem Asia, mam synka Filipa- 05.05.2009 Edytowane przez male Czas edycji: 2009-11-20 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4044 |
Zakorzenienie
|
Pani Starsza zdjęcie pokazuje mi się to samo co było
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Kochane Mamusie ja uciekam spać, bo muszę się wyspać. Bardzo bym chciała jutro koło 8:30-9:00 kiedy Nina idzie na drzemkę wyjść z nią wtedy na dłuższy spacer ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Zakorzenienie
|
Eve jesteś
![]() ![]() dobrze,że u was ok.A jakiekolwiek zagrożenie istnieje? To co się dzieje to jakas masakra ![]() Dzięki za poparcie,kocham cię babo normalnie ![]() Oczywiście,już linka zapodaję: http://elfyourself.jibjab.com/view/z4Mx0UIuJdgTkD0S Dane do listy dawaj i zdjęcia na moją pocztę: ursull@onet.pl Próbowałam do ciebie dzwonić,ale coś nie tak z twoim numerem ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Male serio się z Eve jeszcze nie znałyście? Jak to możliwe? ![]() Ciekawe czy w tej,mojej pipidówie można wit D znaleźć? Też myslałam,żeby troszkę jednak dawać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez Cie kocham ![]() Tz zachwycony Milusia ![]() A z moim numerem wszystko w porzadku, wiec nie wiem dlaczego Ci sie nie udalo ![]() ![]() A moge Ci moje namiary przeslac na pw ? Nie chce mi sie wlazic na poczte... a jakbys tak se zdjecie Olka wziela z mojej galerii ... ![]() ![]() A jesli chodzi o szpinak - u mnie sa sloiczki hippa - szpinak z czyms, pewnie u Ciebie tez sa, sprawdz w tesco ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Ursullka, jesli masz apteke, to masz wit d ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
![]()
Eve no właśnie szpinaku nie widziałam
![]() Dobra dane na PW mi wrzuć,zdjęcia wykorzystam te co mam i z twojej galerii.Które chcesz mieć na liście,a które na kartce? A wiesz,że TŻ Male jest czarodziejem? Wczoraj to odkryłam,ale ciiii.... ![]() Pozdrów TŻta i zarzuć te zdjątka.Ja też dopiero w UK zobaczyłam prawdziwy deszcz ![]() Uciekam spaciu.Wpadnij jutro,sobota jest to sobie imprezkę zrobimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro na 100 imprezka, moj tzcik kochany ma imieniny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Happy Name's day dla twojego TŻta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
Zakorzenienie
|
W imieniu tzta dziekuje
![]() A Ty mialas spac ??? ![]() ![]() No i skad wiesz o czarodzieju ??? Bardzo mnie to zaciekawilo ![]() Tz zrobil sie dzisiaj lekkoo podejrzliwy - jego kolega mi powiedzial, ze coraz ladniej wygladam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.