|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Biżuteria od AtorodArt
Witam gorąco wszystkich odwiedzających ten wątek. Mam cichą nadzieję, że ktoś wstąpi, zatrzyma się chwilę, aby oglądnąć, ocenić moją biżuterię i najważniejsze - udzieli mi konstruktywnych uwag i porad. Będę bardzo wdzięczna i wezmę sobie je do serca
Od jakiegoś czasu jestem czytelniczką biżuteryjnych wątków na Forum Wizaż i szczerze uważam , że można się od Was wieeeele nauczyć. Zapraszam ![]() ![]() Na początek kilka wrapów
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteria od AtorodArt
Hehe Witam na wizażu
Twoje śliczne Tworki już znam więc tylko powiem,że ten wisior jest genialny https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1258753047
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
OOOO jak miło "spotkać" znajomą, cześć Aillil i dzięki, że wstąpiłaś na mój wątek
może coś mi podpowiesz ? Dzięki za opinie dotycz. wisiora
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Cóż można doradzić....
Wg mnie tylko podziwiać Piękne rzeczy!
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
witaj
Prace już mi znane i nieraz podziwiane Pierwszy wiosior świetny - bardzo podoba mi się jego forma
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Dora
![]() Śliczniutkie te Twoje wytwory. Szczególnie podobają mi się te czarne kolczyki Jeśli chodzi o konstruktywne porady - miejscami wrapki wymagałyby nieco większej dokładności. I co się stało z drucikiem w wisiorze na zdjęciu nr 3? Mam na myśli to rude miejsce- coś się źle zoksydowało czy po prostu tak wyszło na zdjęciu? Twórz dalej
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieś Ty się chowała? Ładne prace i widać, że nie boisz się różnych technik
Oksydę tylko proponowałabym bardziej poprzecierać, żeby jednolicie było
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Pierwszy wisior i ostatnie kolce mistrzostwo! Ogólnie to piękne prace tworzysz i jedyne co mogę Ci poradzić to żebyś ich robiła więcej, więcej i jeszcze więcej ;P
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
O matko zaraz tu zemdleję...
Jakie cudaaaaaa Ach... Czekam na więcej |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Na początku mam prośbę wybaczcie jeżeli popełnię jakąś gafę, ja po prostu na wizażu raczkuję i wcale nie przesadzam jeżeli powiem, że dopiero podnoszę się na kolana. Tyle tu wszystkiego, że się gubię
![]() Ruda ślicznie dziękujęi jest mi miło, że podobają Ci się moje prace ![]() Reverie jest mi niezwykle miło, że ja i moje prace zostały zapamiętane właśnie przez Ciebie ![]() Rhogata dzięki śliczne cieszę się, że mnie dostrzegłaś, a kolczyki w realu prezentują się ładnie, może jednak są zbyt spontaniczne ![]() Loquacee bardzo się cieszę z twoich uwag , jak to dobrze, że zdecydowałam sie w końcu tu zagościć, masz rację - źle wyczyszczone. Czyszczę ręcznie najczęściej ściereczką i nie wiem czym czyścić najlepiej i jak się dostać w miejsca trudno dostępne ![]() Naila nawet nie wiesz jak bardzo mi miło, że tak wytrawna forumowiczka i biżuteryjka zainteresowała się moimi pracami. Muszę popracować nad tą oksydą i czyszczeniem ![]() Letike dziękuję pięknie jesteś kochana ![]() Joasiunia ja po prostu nie wiem co odpowiedzieć po prostu ślicznie dziękuję ![]() i w ogóle jesteście wszystkie kochane |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Strasznie dużo czasu zabiera mi pisanie na forum, ale ćwiczę
"ćwiczenie czyni mistrza" oto kilka następnych prac tym razem z AC1 naszyjnik z różą i akwamarynem dla mojej siostry, 2 kolczyki ażurowe z cyrkonią, 3 listek z cyrkonią, 4 listek maliny - z takim czymś co można zdjąć, oceniajcie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Wisior z różami i ażurowe kolczyki przytuliłabym bez mrugniecia okiem. Prace śliczne, niektore znam z fotoforum, zawsze bardzo chetnie podpatrywalam. Z przyjemonościa bede odwiedzała Twoj watek.
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Robisz rzeczy,które łączą w sobie mocny akcent i lekkość jednocześnie.Bardzo podoba mi się Twój styl,jestem ciekawa,co nam dalej pokażesz
.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowne prace, jestem pod ogromnym wrażeniem!
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Wizaż nie jest taki straszny jak już się go pozna
Bardzo ładne wrapki i Ac też super (pierwszy wisior w ostatnim wrzucie super ), jakąś technikę jeszcze przed nami ukrywasz?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
O matko no!!! To mi się będą śnić te piękności po nocach...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Jest śliczny W AC jestem zupełnie zielona, kompletnie nie wyobrażam sobie jak to możliwe żeby tworzyć takie cudeńka Śliczności
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, Twoje prace już znam, podobają mi się i uważam, że są coraz lepsze. Z poprzedniego wrzutu kolczyki z onyksem a z tego z cyrkonią.
Bardzo ładne. pozdrawiam ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich w niedzielne południe i życzę samych radości na dalszy dzień
Dziewczyny pomóżcie. Obecnie i jeszcze przez jakiś czas będę poruszać się tu jak słoń w składzie porcelany i "łamać szyfry", albo prosić was o pomoc bo głową tak wiec co na forum znaczy odsubskrybuj, zasubskrybuj ach i jeszcze przyszłymi na pocztę informacje o zasubskrybowanych wątkach. Mogę prosić o pomoc ?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Subskrypcja oznacza,że obserwujesz dany wątek.Czasem jest to przydatne,jeśli liczysz w danym wątku na odpowiedź,która Ci pomoże
.Pocztą dostajesz powiadomienia o nowych odpowiedziach w obserwowanych wątkach.Oczywiście subskrypcję możesz usunąć .
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Ayumi bardzo Ci dziękuje za wyczerpującą i expresową odpowiedź
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Albo można subskrybować wątek,ale bez powiadamiania mejlem
Wtedy nie zawala skrzynki mejlowej powiadomieniami A jak gdzieś napiszesz na czyimś wątku... To automatycznie Wizaż subskrybuje Ci wątek
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Dwaslonca śliczne dzięki i gorąco pozdrawiam, ja również do Ciebie wstępuję zwłaszcza na blog, cieszę się, że teraz będziemy mogły pogadać
Ayumi dziękuję pięknie to bardzo miłe, że podobają ci się moje prace, obym nie zawiodła ![]() Sonciaaa dzięki, takie opinie powodują, że to co robimy cieszy Heurek dzięki serdeczne ja będę tego czasu potrzebować trochę więcej a co do innych technik nie jest ich wiele, ale lubię eksperymentować![]() Joasiunia jesteś urocza, ja czasami też tak bym chciała dzięki za pomoc z tym subskrybowaniem ![]() ![]() Loquacee bardzo, bardzo dziekuję za przeuroczy komentarz dla Ciebie Ewasko dzięki wielkie ja oczywiście twoją biżuterie również znam i z pewnością będę odwiedzać Twój wątek, muszę mieć tylko trochę czasu na "aklimatyzację"
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Trafilam przez przypadek na Twój wątek. Muszę powiedzieć, że bardzo spodobały mi się Twoje prace. Z ostatniego wątku to od ażurowych kolczyków wzroku nie mągę oderwać. Wpierwszym wątku przecudny jest wisior na 3 zdjęciu i dwie ostatnie pary kolczyków. Jednak w tych kolczykach jakoś nie pasuje mi ten turkus. Chętnie bym tam widziała jakiś onyks lub granat.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Mając porównanie Twoich prac w dwóch technikach - wybieram AC
![]() Z pierwszego wrzutu pierwszy naszjnik koralowy zrobił na mnie duże wrażenie.... No a jeśli chodzi o wrzut drugi - cuda, cudeńka.... Kolczyki ażurowe - boskie, niespotykana forma, śliczne ![]() Listki piękne, bardzo realistyczne
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
I kilka kolejnych prac
ale nie najnowszych. Obecnie cierpię na brak weny i przysłowiowego lenia nie wiem czym to jest spowodowane może to brak światła, jak dla mnie zbyt długie wieczory, a ja lubię słońce i lato Pozdrawiam wszystkich Ślicznie dziękuję B.Zet i Poppppy Od czasu do czasu robię biżuterię miedzianą , lubię ten metal sprawia wrażenie ciepła oto kilka pierwszych moich prac:
MOJA BIŻUTERIA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382917 MÓJ BLOG http://atorod-art.blogspot.com/ Edytowane przez Dora47 Czas edycji: 2009-11-24 o 19:10 |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne
![]() ![]() Ja jednak wolę srebro...
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Te zakrętaski z pierwszego zdjęcia są mi już znane
i bardzo mi się podobają
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucik z AC powalający bez wyjątku!!! świetnie sobie z tym materiałem radzisz! Z najnowszego bardzo mi się podoba pierwsza bransa
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

więc tylko powiem,że ten wisior jest genialny
może coś mi podpowiesz ? 
Mam na myśli to rude miejsce- coś się źle zoksydowało czy po prostu tak wyszło na zdjęciu? Twórz dalej
jestem również
Duszy strona papierowa
Jakie cudaaaaaa 
), jakąś technikę jeszcze przed nami ukrywasz?
?
nie wiem czym to jest spowodowane