|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
![]() I dobrze,niech trochę zazdrosny będzie ![]() Tylko,żeby za bardzo sobie nie wkrecił tego romansu,bo jeszcze w to uwierzy ![]() Teraz to już na serio idę spać,ciekawe czy Male się na mnie wkurzy,że wygadałam się o jej TŻ ![]() Dobranoc ma najdroższa Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-21 o 00:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszapierwszy raz!
![]() DZIEN DOBRY! ![]()
#4053 |
Zakorzenienie
|
Hejka Mell
![]() moje dziecko nakarmione teraz się bawi w łóżeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze myslalam ze moj Aleks jest dosc duzy ale jak sie okazalo jest na 50 centylu wiec idealnie....
Male ostatnio tez zainspirowalam Katrin ![]() Michaela no! jestes ![]() Ursull Cinusiowa moje dziecko zajadalo sie szpinakiem jak wszystkim innym. Ursull sprobuj jej dac i bedziesz wiedziala czy lubi czy nie... Hej Blondynka Moj lezy obok i telewizje oglada... ![]()
#4055 |
Rozeznanie
|
witam!
jestem nieprzytomna, Filip budzil sie znowu co godzine, dwie. Ja to chyba nigdy nie odespie tych 6 miesiecy. Ursull buuuuahahahahaha, jestes boska! usmialam sie jak norka, kiedy odkrylam przeed chwila co wyszpiegowalas. Pewnie, ze nie jestem o to zla, bo niby o co. Ne wiem dlaczego, ale poprawilas mi humor z rana ![]() ![]() Dalabym linka do oficjalnej strony mojego czarodzieja, ale nie wiem czy moge, czy to nie bedzie uwazane jako reklama. No to teraz znacie juz nasza tajemnice, hehehehe, przyznam, ze juz nie moge sie doczekac, kiedy Filip podrosnie, i bedzie mogl ogladac wystepy taty. Ostatnio Szymon dla jemu kilka kart do potrzymania, co mozna uznac za zaszczyt, bo raczej nikt ich nie moze dotknac. Fifi obslinil je i pogniotl, na co Tz nawet nie zareagowal ![]() ![]() Mell-xx, Blondynkapoznan, Milena-(widze cie)-czesc
bo ciastećka ciągną ciemne ciuszki w ciucie na ciurlanie jestem Asia, mam synka Filipa- 05.05.2009 Edytowane przez male Czas edycji: 2009-11-21 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje ja bez czytania znow nie mam jak
Maxi ma wirusa przelewa sie przez rece wiec caly wczorajszy dzien praktycznie dwoje dzieci na rekach nosilam Dzis jest lepiej , przychodzi moja mama wiec troszke mnie odciazy Poczytam was jak mi syn do przedszkola wroci teraz zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zadomowienie
|
wróciłam, ale jestem na 98 stronie, więc pewnie odezwę się za tydzień
![]() mam nadzieję, że ktoś za mną tęsknił, bo jak nie to foch i się nie odezwę wcale. dziecko mi piszczy w łóżku, ja popijam mleko z miodem, masłem i czosnkiem i wracam na 98 stronę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
hej Rumiankowa
![]() ja się ubieram i uciekam na zakupy do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moje dzieciątko wstało dzisiaj o 8:20 - śpioch ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Caroli nie było dwa dni, a i tak przoduje w rankingu napisanych postów na naszym wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Buziaki dla Iwa!!!
![]() ![]() U nas nocka jakaś taka niespokojna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull - piękna lista ![]() ![]() Male - wow, nigdy nie znałam nikogo, kto mieszkałby pod jednym dachem z czarodziejem ![]() Rumiankowa - ja tęskniłam ![]() ![]() Eve - się uśmiałam przy tej czarnej kupie po żelazie ![]() ![]() ![]() ![]() Blondynkapoznan, Mell - dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA IWA Z OKAZJI 6 MIES
![]() A my mamy 4 ząb ![]() ![]() ![]() jakoś sie udało rozmasowac i przebił sie brzydal ![]() Cinka co sie smiejesz ze mnie ![]() chyba sobie pójde na dłużej ![]()
#4062 |
Zakorzenienie
|
Kobitki na Vh1 jest weekend z królem muzyki pop
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Zadomowienie
|
Hymn to trudna sprawa.
Nie jakaś zabawa. Mózg muszę wytężyć, cała się naprężyć. Niewiem jak to zrobie, chyba nie poradzę sobie. Hej! A może pomożecie? Stwórzmy wspólnie nasz hymn w necie. Dziewczyny rymujcie! Postarajcie się, spróbujcie. Każda coś od siebie włączy. Niechaj hymn ten nas połączy!
#4065 | |||||||
Rozeznanie
|
CZESC
![]() u nas nocka o dziwo dobra 1 pobudka na mleko i spanie do 6.30 ale jakos super wypoczeta nie jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() pzyzwyczaj se do mysli kochana ze nie bedziesz ogarniac tego watku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a z tym fitnesem to sie b.ciesze ze cos robie dla siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() wpadlas na chwile i juz o puszczaniu ![]() moj tez mial czkawke w brzuchu dzien w dzien i teraz tez ma ![]() Cytat:
![]() sto lat dla Tzcika ![]() jakie zebolce pikne ![]() ![]() ![]() wyslalam meila zaraz jeszcze fotke dosle ![]() a Szymek szpinakiem ![]() Eve zyjesz i sie dobrze masz ![]() ![]() wszystkiego naj dla tzta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tesknimy czytaj szybko i wracaj ![]() Illbanka dziekuje fluidki Twoje pomogly bo nocka dzis o niebo lepsza ![]() ![]() ![]() Bercia lysa jestes czy nie ![]() ![]()
![]() |
#4066 |
Zadomowienie
|
Nawet sie nie przywitałam,
chyba lewą nogą wstałam. Dzień Dobry, wszystkich witam, jak nocka, się was pytam? ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Dzisiaj znowu wizaż pusty ![]() Ach sobota ![]() ![]()
#4067 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
stworz nam cos choc do polowy reszte my Ci pomozemy jakby Ci zabraklo weny uwierz mi ja wiem co mowie mysle ze HYMN wyjdzie cudnie
![]() |
#4068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę będziesz dziś rymować. Dobra wymyślę cosik, jak ugotuje bigosik. Albo upiekę coś z mąki, po kapuście puszczam bąki.
![]() |
#4069 |
Rozeznanie
|
hej babolku
sie powtorze - nasz krejzolku tak mi sie dzis cos rymuje choc tego jakos nie czuje siedze dzisiaj sobie sama malz moj imprezuje juz od rana ![]() synus moj spi a ja siedze i na wizazyku bredze nie wiem co dzis ugotowac ![]() moze by krejzolke zmalpowac ![]()
![]() |
#4070 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Illbana powiem tobie, ze dla mnie to mieszkanie z tym moim czarodziejem to juz tak jakby "chleb powszedni". Nuuuudy ![]() Cytat:
Uciekam na spacer, zajrze na targ do mamy a potem smigamy do cioci na ploty.
bo ciastećka ciągną ciemne ciuszki w ciucie na ciurlanie jestem Asia, mam synka Filipa- 05.05.2009 Edytowane przez male Czas edycji: 2009-11-21 o 09:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zadomowienie
|
gotuj bigos, nie ma sprawy,
zrób mężowi dla zabawy. będą bąki nie z tej ziemi, ojj, po bąkach nie ma chemii! ![]() cos jest za coś, no niestety może lepiej zrób kotlety?
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-21 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
olały mnie wszytskie
![]() idę ![]()
#4073 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i za bardzo tez nie umiem dobry pomysl te kotlety sama bede jesc niestety malz moj wroci nie kumaty z lekka krotko mowiac bedzie detka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Witam mamuśki szalone
przez Wizaż zniewolone, od rana buszujące w sieci, które ponoć mają dzieci. Witam Anulkę i Cinkę, krejzolkę Karolinkę. Mell i Male mocno ściskam. a Haruno daję pyska. I Blondynke pięknie witam, Bercie o zdrówko pytam. Seonie,Iwciag i Pakusi wielki buziak starczyć musi. Iwcia dens też otrzyma, buziaka olbrzyma. Malutka,Ania i Illbana miło was ściskać z samego rana. Gossik oraz dwie Anie Witajcie miłe panie. Nicola,Poiglot i Dzolana, każda z osobna będzie witana. Esti,Katrin,Boszenka, Sashka,Superżabcia i Milenka przesyłam wam buziaka, bo miła jestem taka. Vila,Ewelain i Marika specjalnie dla was dziś klikam, Aguśka i Kuroikaze, niech któraś się wreszcie pokaże. Doris,Magdusia i Rumiankowa, a gdzie się każda z was chowa? Chciałabym ciepło was powitać, wychodzić więć już z ukrycia. I Eve ma ukochana, mocno cię tulę wieczorem i z rana. Raz jeszcze mówię : witajcie i do pisnia się zabierajcie. I powiem wam w sekrecie, że czarodzieje są na tym świecie. Wystarczy na TENlink poklikać, a poznacie fajnego magika. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Rozeznanie
|
ale dalas Ursull czadu
trzeba bylo tak od razu teraz wiem ze ze mnie baba w rymowaniu jest za slaba wszystkie ladnie przywitalas brawo ![]() Eve zostala wyrozniona toz to prawie Twoja zona ja Illbanke sciskam mocno i caluje ja goraco ![]() oraz wszystkie pozostale na wizazu zasiedziale witam Was mamuski co by nie byc gorsza od Ursullki ![]()
#4076 |
Raczkowanie
|
Iwcia dens - wróżkowe fluidy prawie zawsze działają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do Iwci dens. Tęskność na jesień ![]() Wielka to udręka, że tak daleko od siebie mieszkamy I wielka to szkoda, że się w realnym świecie nie poznamy. Smuci się dusza ma z tego powodu niezmiernie… W sercu mym tkwią wielkie żalu ciernie… Lecz jeśli kiedy los nas połączy łaskawie Usiądziemy wspólnie przy kawie. Wnet z mego serca znikną ciernie I będziemy odwiedzać razem wszystkie cukiernie… ![]() Film jakiś z Washingtonem obejrzymy ![]() I z najskrytszych marzeń się sobie zwierzymy. Z Szymkiem i Guzikiem na spacer pójdziemy. I nigdy już z tęsknoty za sobą usychać nie będziemy. ![]() Teraz muszę napisać wiersze dla pozostałych mych miłości, bo gotowe umrzeć z zazdrości ![]() Bercia - no właśnie, jak chcesz być z nami w paczce, to dawaj zdjęcie ![]() ![]() Mamuśki nie mogę z Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zadomowienie
|
Jak wspaniale rymujecie
Mi sie nie chce bom na diecie ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i to tak od rana naisala do mnie moja ma kochana ![]() serio serio cudny wierszyk ![]() ![]() zgadzam sie na wszystko co w wierszu zawarlas ![]() ![]() a Szymek tak samo albo chce siedziec albo mi pelza najczesciej do lawy i gazety wyciaga i je zjada ![]() ![]() ![]() a synka to mi chyba zaczarowalas bo spi juz 2h i 15 min. ![]() ![]() challupka mi brudem zarasta u ktorej sa krasnoludki ?? wyslijcie je do mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#4079 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Iwa
![]() Taaaakiego posta napisałam i mi go wcięło ![]() Jak widzę mamy tu same RYMARKI ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tu podejrzewam jakąś,niezdrową miłość do Caroli z twojej strony ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Raczkowanie
|
Iwcia dens - ale te cukiernie oblecimy, jak już będę jako tako wyglądać, o.k.?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam wiadomości od Mariczki - czuje się lepiej. TŻ-ta szef nie puścił wcześniej na weekend (TŻ dopiero dojedzie), więc biedna męczy się sama. A do tego dzisiaj siedzi w szkole 12 godzin ![]() Ursull - no ja wiem, że odwyk nic nie da, bo już próbowałam coś w tym kierunku zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.