|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Ja wstałam o 7 40 ale to tylko dlatego że wczoraj po szkole spałam 4h, obudziłam się i znowu poszłam spać hehehe strasznie zmęczona byłam.
![]() Mam do was pytanie chciałbym kupić arkusze egzaminacyjne z geografii ale nie wiem z jakiego wydawnictwa jakie waszym zdaniem jest najlpesze? Odpada pwn bo już mam z niego repetytorium i ćwiczenia, chwiałbym jakieś inne ?
|
#3212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dla nich się nigdy nie poświęcę :P sen ponad meczami kadry niby nic trudnego, bo interpretacje molowe, ale robiłam zadania z testów operonu i niektóre są równo powalone :P dzisiaj mam zamiar podrukować matury operonu, co by mieć w piątek te 30%. Cytat:
ja bym pewnie po 10min spała, także nie ma sensu żebym wstawała ;p Cytat:
![]() podziwiam takich czubków jak ty :P a liczyłaś na wygraną? to, że Polacy są ME, to jeszcze nie oznacza, że pokonają Brazylię... guten morgen xD no nareszcie się wyspałam położyłam się ok. 21, ale jeszcze KCP obejrzałam i po 22 zasnęłam ![]() o 4.15 obudziła mnie mama, bo szukała.. kota ;]]] a o 6.50 zadzwonił mi budzik -.- mam ustawiony na tydzień i zapomniałam wyłączyć... a potem to o 8.20 już się obudziłam ![]() miłego dnia
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzo! ;*
Cytat:
Co prawda nie mam geografii,ale wos (vademecum, ale testy planuję też zakupić) i jestem całkiem zadowolona. Dopiero wstałam, z brzuchem już lepiej. Wczoraj miałam day off, byłam z TŻem w pizzerii , a dziś... dziś będę tylko odpoczywać i się uczyć na zmianę, ew. wieczorem spotkanie z przyjaciółką. Bardzo standardowo.Miłego dnia! ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam testy z chemii z Operonu i jest o tyle fajnie, że jest kilka działów i do tego jest kilkadziesiąt pytań, ale całe arkusze są tylko 2 ..
|
#3215 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale może to i dobrze, bo zdenerwowałabym się tylko ![]() bo z wyniku wnioskuję, że było bardzo źle Cytat:
dzień dobry ja też już wstałam, zaraz biorę się za sprzątanie, a później za czytanie Ferdydurke miłego dnia |
||
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------------- Dzień dobry. Czuję się jak flak, ale muszę się trochę połuczyć, a tak mi się nie chce. Najlepiej nie robić sobie przerw, bo jak się zrobi to potem nie chce się wracać. No ale tego, może rozwiążę ze 2 arkusze z chemii dziś i zacznę zoologię. (kolejny sprawdzian powt. się szykuje. ) Słucham od wczoraj FM Static - Tonight. Trochę chaotycznie dziś piszę, ale co tam. xD ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- To idę, bo samo się nie zrobi. Miłego dnia.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-11-21 o 09:26 |
|
|
|
|
#3217 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ten piasek tam, i kolor wody, eee ![]() To faktycznie bardzo dobrą wam dała, tak jak nasza nam od polskiego ![]() cóż za wspaniałomyślność ![]() współczuje tamtym klasom/ą ( )...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() a w operonie to racja, są niektóre zadania takie eee ![]() ale fajne są, i te z redoxów mi się podobają, szczególnie sposób w jaki tłumaczą wszystko i że tych zadań jest tak dużo szkoda tylko, że mają podobno błedy ![]() jakie 30 ![]() bo za późno spać poszłaś ![]() ------- bryyy dzieeeeń... mam taki katar...! i taaaaak mnie boląą zatoookiiii! ![]() jak nie urok to sr... ![]() idę się zajmę czymś konstruktywnym chociaż mój mózg pracuje na zwolnionych obrotach
|
|||||
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
ja z operonu odradzam, nie jestem z ich zadowolona. Ogólnie całe to wydawnictwo mi się nie podoba. Muszę kupić nowe repetytorium do biologii. To z operonu jest jak dla mnie kompletnie nie przystępne. Nie wiem co jest na pp a co pr. ;/ I napisane jest takim dość trudnym językiem. ;/
witam się i jednocześnie żegnam ![]() Poszukam na all coś do bio i śmigam robić lekcje. Miłego dnia;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-21 o 11:20 |
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ma świetne schematy (nie wszystkie ) i język mi zupełnie nie przeszkadza ale z tym ze nie wiadomo co jest na pr a co na pp to fakt, oni raczej to kierują do tych co na R ![]() Beata jakiś czas temu polecała jakieś repetytorium (to z operonu to nawet nie jest repetytorium, tylko vademecum) |
|
|
|
|
#3220 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Siatkówki już kilka lat nie oglądałam, o koszykówce i piłce ręcznej nawet nie wspomnę I cały czas jest mi ciężko zrozumieć jak wygląda "spalony"
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze szybko coś napiszę. Każdy lubi co innego. Dla mnie to vademecum jest strasznie chaotyczne. Np. umiem translację i transkrypcję, patrzę do vademecum i jak to przeczytałam to nie wiedziałam o co chodzi. Oczywiście nie wszystko jest złe, no ale jednak wolę coś z czego łatwiej będzie mi się uczyć.
|
|
#3223 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No wiesz. Nadzieja zawsze jakaś jest, inaczej to kibicowanie nie miałoby sensu . Może jakby grali tak jak na ME to podjęliby chociaż walkę, who knows... Cytat:
Cytat:
![]() Eeee, no ja też chciałabym 30% z tej biologii mieć
|
|||
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Boli Cię kość ogonowa ?
Bo jak nie to nie jest to świńska grypa. ![]() Cytat:
Książek już nie lubię. Dzień Dobry ;** Byłam w mieście, kupiłam sobie pomadkę nivejkę truskawkową. Jak błyszczyk jest. |
|
|
|
|
#3225 |
|
Rozeznanie
|
nareszcie sie wyspalam, hej wam
![]() BeaS - tez lubie ten zespol i ta piosenke
|
#3226 |
|
Konto usunięte
|
haha to tak jak mi
W sumie powoli zaczynam rozumieć na czym to polega, ale nie wiem czy zauważyłabym na meczu. Ale niech się chłopak wykaże, on z taką pasją opowiada o tej piłce nożnej, więc nie będę mu odbierała tej przyjemności Boli mnie! Ale to chyba od wczorajszych brzuszków
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Jak boli to niedobrze, świński ogonek wyrasta
A jak ci się zacznie nos podwijać do góry to już świńska grypa na bank !.
|
|
|
|
#3228 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3229 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nasza polonistka czasem nas tak demotywauje ;] napiszę później na gadu ;* Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry ;* spałam do 9 , ale tak mi się nie chciało wstac że leżałam do 11 ![]() muszę się pouczyc.... ;] miłego dnia ;8 |
||||||
|
|
|
#3230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko niektóre zadania są powalone ;] nie podobno, tylko zdarzają im się błędy niestety... ale to głównie w odpowiedziach, więc nie zawsze należy się przejmować, że źle coś wyszło.. no dobra, 31 ![]() Cytat:
a z bio polecam vad. Ewy Pyłki-Gutowskiej. bardzo ciężko znaleźć, bo w księgarniach tego raczej się nie kupi, tylko używancyh trzeba szukać, ale wg mnie warto. i jeszcze z wyd. Kram bardzo dobre repetytoria są. mam chemię i bardzo sobie chwalę. kol. z klasy też i kupiła biologię i też jest zadowolona. inna ma geografię i matmę i wrażenia również pozytywne a nie są to drogie książki. chemia ok. 17zł, a biologia ok 20 w zależności jak gruba jest książka :P ja też muszę się w tą bio. zaopatrzeć. a z Operonu bio sobie skseruję od koleżanki, bo niektóre schematy czy tabelki mają fajne, a wyniesie mnie ok 16zł to, więc niedużo :P Cytat:
![]() 1 mecz koszykarek Wisły i 2 NBA jak Orlando Magic grało z LA Lakers czy jakoś tak o mistrzostwo :P baba! ;D kolejna baba ![]() Cytat:
wiem wiem ale widać po nich zmęcznie i nie ma co oczekiwać od nich niewiadomo czego.---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15413708]a jedynie za piłką reczną nie przepadam, ale piłka nożna i siatka jak najbardziej ![]() [/QUOTE] ja za ręczną też nie ;P mogę obejrzeć jakiś jeden mecz Polaków raz na rok i tyle ![]() ciągle tam bramki padają :P
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz pilnuj, żeby Cię do ubojni nie wywieźli
Robię żelki, ciekawe co z tego wyjdzie ![]() I też nie rozumiem spalonego
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
kliknęłam sobie dzisiaj w ramach prezentu mikołajowego tą chustę http://www.allegro.pl/item814983916_...tmosphere.html
![]() a tą w czwartek, ale to już za moje ciężko uciułane pieniądze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=813033469 ![]() z torebek sie na chusty chyba przerzucam of kors nie porzucając miłości do torebek
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama mi stówkę na konto przelała, miała gest To teraz się rządzę, coś jeszcze można by kupić, w końcu ponad 30 zł zostało jeszcze |
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Moje Żbiczki, nie poczytałam Was, ale średnio mam na to siłę
![]() idę się położyć na dwie godzinki, dopiero weszłam do domu. seans skończył się o 6:00.. powiem Wam, że New Moon.. ładny.. ładny.. i podobał mi się bardziej niż Zmierzch. ale kultura ludzi w kinie pozostawia wiele do życzenia (Bella i Edward się całują, a jakieś buraki krzyczą : gorzko, gorzko, gorzko) :/ no,ale wszystko jedno, wyjazd udany pod każdym względem. ![]() milego dnia ;**
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu szarpnęła się xD szalej póki możesz
|
|
#3236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() dobra, ja też bym tak gadała jakbym pisała ![]() Cytat:
mi się zawsze na ustach warzyła ![]() Cytat:
kłi, kłi... Cytat:
![]() o o o! o kram mi chodziło ![]() muszę kupić. (ile ja w tym roku na książki wydaje , normalnie przez ostatnie 2 lata tyle nie wydałam już się nie chwal cwaniaro ![]() wow, no co Ty ?Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- a szal w panterkę fajny ![]() a te rzeczy atmospher - tak zdzierają na tym
|
||||
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no zdzierają... ale cóż ;] odkryłam z koleżanką niedaleko szkoły SH z nowymi, jeszcze zametkowanymi ciuchami Atmo ;p ceny podobne do tych z All, no ale nie trzeba za wysyłkę płacić
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki jakich ksiazek uzywacie?
macie vademecum z operonU? |
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łoo, ale fajnie ![]() chociaz w sumie większość tych ubrań nie jest superhipermega dobrej jakości. |
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, szarpnęła się
![]() Zarobiłam sobie u niej i długi oddaje ![]() Cytat:
![]() W UK to za parę złotych to co u nas za 30 np. ![]() Takie pytanie organizacyjne, zostaje któraś w W-wie do niedzieli ? Czy wszystkie w sobotę do domciu z powrotem ? A jak tak to o której ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

?

i dla nich się nigdy nie poświęcę :P sen ponad meczami kadry
.

No ale tego, może rozwiążę ze 2 arkusze z chemii dziś i zacznę zoologię.
(kolejny sprawdzian powt. się szykuje. 
)...
?