|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
No i powiem wam,że dobry mój humor poszedł sobie w siną dal
![]() Mam dwa lapki,jeden neta złapać nie może,a drugi chodzi jak mucha w miodzie,normalnie masakra ![]() U nas oczywiście pada,więc oczywiście spaceru nie będzie co oczywiście jest przyczyną marudzenia Milusi ![]() Dzisiaj nie będzie mnie do wieczorka,bo muszę poudawać "matkę,żonę i kochankę",ale wieczorkiem tu wparuję i popijawę na forum organizuję ![]() ![]() Proszę o podsyłanie danych do listy(daty urodznia od starych i wszytskie dane od nowych) na pw lub mojego maila ursull@onet.pl zdjęcia również z zaznaczeniem,które do listy,a które do kartki św. Seona ![]() ![]() Uciekam,bo mnie szlag z tym laptopem trafi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ze mnie to totalne beztalencie jest ![]() Illbana jak to mnie chcesz wyrzucić z paczki ![]() to ja ją założyłam o nie ładnie no chyba się przestraszyłam i spełnie warunek ![]() ![]() włosy mam ie wypadły ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-21 o 11:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zadomowienie
|
Hehe, Dziewusie, ależ z Was Rymusie.
Powiem Wam cos w sekrecie, nie znalazłam tego w necie. Mam pomysła na to jak karmić obiadkiem dzieci, które nie chcą jeść ![]() ![]() ![]() ![]()
#4085 |
Zadomowienie
|
#4086 |
Raczkowanie
|
Berciu - jesteś w moim typie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Illbana Czas edycji: 2009-11-21 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nikt nie daje mi tych moich 29lat ![]() jak schudnę dla Ciebie 10kg to dopiero będziesz za mną szaleć zobaczysz Ty wyglądasz tak młodo mogłabyś byc moją córką chcesz ![]() ![]() O matko zostałam namierzona ....
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-21 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Wtajemniczenie
|
kurde pol godziny pisalam posta... zrobilam wyslij i wszystko zniknelo a sie nie wyslalo!!!
![]() Male hej hej ale super! Masz meza czarodzieja.... ![]() Moj synek tez ostatnio budzi sie jak twoj musze dac mu smoka i na sekunde podac reke. Rowniez nie wysypiam sie ostatnio... Iwcia dens No nie wyspalam sie dzisiaj i to wcale nie przez Aleksa ![]() Najlepsze ze podobnpo zarazilam tez Katrin i Male i rowniez wskoczyly na byczka... ![]() Iwo Iwo gdzie jestes? Imprezke chcemy dla ciebie wyprawic!!!(wiem wiem ze was nie ma) OŁ NOŁ ale zdolniachy.... Anulka ![]() Ursull ![]() Iwcia dens ![]() Illbana ![]() Marika przeczytalam twoja wiadomosc mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz i szybciutko mina Ci te godzinki na uczelni...i oby Cie tam za bardzo nie meczyli... do zobaczenia wieczorkiem ![]() Anulka To super wymyslilas z tym jedzonkiem ale moj zjada pol sloiczka i starcza mu to na 2-3 godzinki wiec nie wiem czy wpychac mu wiecej...
#4090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie widać bo wszystko mi w brzuch poszło cholera ![]() hmm.. tak to będzie podejrzane ze po 6 msc przywożę siostrę blizniaczke Antosia ![]() ![]() osz a miało być tak miło ![]()
![]() |
#4091 |
Wtajemniczenie
|
Bercia a czy ja tez moge Cie zobaczyc?
![]()
#4092 |
Zadomowienie
|
![]()
#4093 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Wtajemniczenie
|
Czyli mam sie wykazac zdolniosciami i sama Cie gdzies odszukac?
Czyli jak nie pojawie sie w przeciagu godziny to bedzie oznaczalo ze sie przestraszylam Zartuje ![]() Ach daj spokoj ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Szukam na All fotelika i zabawki bo musze sobie (tzn aleksiowi) cos na chrzest zaproponowac... tzn goscie sami pytaja... Ten szczeniaczek uczniaczek na all jest nawet po 109zl wiec nie tak zle mysliscie ze jest godny uwagi...? To tak dla siebie pytam a szukam jeszcze czegos innego... ![]()
#4095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zaakceptuj mnie jako przyjaciela wysłałam Ci wiadomosć wtedy wejdziesz na mój profil ![]()
![]() |
#4096 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mell a jesli chodzi o posty, ktore znikają przy wysyłaniu to ja robie tak: pisze, pisze, pisze...zaznaczam cały tekst i kopiuje. Jak mi sie skasuje albo sie cos zawiesi przy wysyłaniu, to potem tylko dswieżam strone i wklejam ("wklej") cały tekst, ktory wczesniej skopiowałam. Cwaniak jestem ![]() ![]() ursull nie dam daty i zdjęć ![]() ![]() Dziś moje Laseczki dostały mamusiny obiadek mamusinej roboty: ryż, kurczak i marcheweczka. I nie wiem w sumie czy im smakowało, czy po prostu dały sie oszukać tym deserkiem ![]() ![]()
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
Witajcie babeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
Ale mi tu rymujecie,
aż jest miło na tym świecie. Ursull dzięki za witanie i też buziak w naszej sprawie ![]() Pomyliłam Esti z Nicolą, a to Tosię zęby bolą ![]() Gratulacje dla Tosiulki, niech jej rosną te zębulki ![]() Moje dziecko u Teściowej a ja farbę mam na głowie ![]() Kolor miałam strasznie zmyty, wyglądałam jak pies zbity ![]() Wcześniej farbować nie chciałam, bo przeraźliwie łysiałam. Teraz włosy się wzmocniły , i na farbę zasłużyły ![]() Ilbana,dobrze zauważyłaś, wyglądam jak młoda dziewczyna ![]() W tamtym roku mnie o dowód prosili, ale po obrączce uwierzyli ![]() Carolajna, u mnie tak: 7-7: 30 witaj świat ![]() koło 9 jest herbatka i też tego cała flaszka ![]() 11 - z butli kaszka i na spacer prosto jazda ![]() o 13 - jest słoiczek, jakaś zupka lub króliczek. o 15 - pije sok i już ziewa mi jak smok. do 17 śpi po obiedzie i mam chwilę ja dla siebie. 17 je deserek i się przy tym zawsze śmieje ![]() o 20 kąpie się i ryżowy kleik je ![]() Odpisuję też na meile i mi czasem wszystko więdnie ![]() Okres dzisiaj też dostałam, i się trochę załamałam. Miały harce być wieczorem, a ja jestem dziś potworem ![]() Cieszę się, że regularnie, bo to dla mnie bardzo fajnie ![]() Kończę już wywody me, chociaż mi się bardzo nie chce ![]() Mąż na obiad mi się ślini, więc się zmywam moi mili ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Jeszcze słowo do Kapryski, bo Danielek bardzo śliczny ![]() super z niego przystojniaczek, jaki fajny ma śliniaczek ![]() Bercia próbuj porymować, bo to fajnie popróbować ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-21 o 14:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() ktoś tu ostatnio podawał strone bobo vity ipisał ze tam jest dostawa gratis. zauwazyłam jednak ze ta dostawa, to chyba jest wliczona w cene towaru, bo za Bebilon2 w sklepie daje ok. 35 zł, a na stronie BoboVity jest za 44zł ![]() Inne towary, np. deserki tez są drozsze niz w sklepie, wiec zastanówcie sie czy warto ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Dobra spadammmmm Wieczorem tu wpadam na popijawe, wiec sie szykujcie ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-21 o 14:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mariczke pozdrow i ucaluj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() taaa schudniesz te 10 to chcesz Ursull ze zdjecia Anulki przypominac ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja z postami robie tak jak Anulkax2 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
Bercia mówilaś coś,że wstawiłas swoje zdjecie,zachodzę wiec na twoj profil,a tam jakś dziewczynka trzyma twojego Antosia,a gdzie ty?
![]() ![]() Datę urodzenia proszę i fotki Antosia ![]() Seona pięknie to napisałas,a na jaki kolor się farbujesz i oczywiście liczymy na fotkę z efektem końcowym.Datę urodznia twoją proszę i zdjęcie Pati (czy do kartki wykorzystać to samo,które już wykorzystałam?) do listy ![]() Anulka ja mam gości dziś,jeśli szybko pójdą to na imprę wparuję ![]() ![]() Cinusiowa 19 stopni w listopadzie ![]() ![]() Poiglot dzięki za zrobienie porządku na liście,teraz dopiero zauważyłam,boska jesteś i odzywaj się tu,natychmiast,bo naskarżę na ciebie już wiesz co ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-21 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj zrobiłam małemu obiad tzn gotowałam dla Nas rosołek ale nie przyprawiłam go odlałam małemu troszkę do tego marchewka, pietruszka i mięsko z indyka mały pił to z butelki
![]() zrobiłam ta krówkę ![]() ![]() Tż pojechał na mecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ad.2. Ja zawsze się farbuję w odcienie brązu. Nie ma co pokazywać, bo wyglądam tak samo, tylko kolor włosów intensywniejszy ![]() Ad. 3. Wysłałam Ci nowe zdjęcie i wszystkie namiary na meila. Do jakiej kartki co wykorzystywać? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Rozeznanie
|
moj tzcik jak wyszedl rano na impreze z pracy ta jeszcze go nie ma
![]() ja Wam duchowo wieczorem potowarzysze na imprezce - bo Szymek sie sama soba nie zajmie , a moze by sprawdzic czy aby na pewno ![]() a Ty Ursull to juz moze wstawiona( po gosciach) wpadniesz tu hehe - bedziesz rozkrecac impreze ![]() ja sobie teraz male martini pije i ide ogladac chirurgow ![]() a i jeszcze mam sprawe: ktora zna dobry i sprrawdzony przepis na tiramisu?? - kocham to ciasto tylko takie prawdziwe tiramisu ![]()
#4105 |
Raczkowanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Hej mamusie
Ursull bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami ale moja Julka nie ma stroju mikołaja ![]() Ivcia dens ci lekarze są beznadziejni nawet dziecka dobrze nie znadaja idź może do innego dermatologa Nicola 2002 gratulacje zębola Gossik dla synka też gratulacje a moja jeszcze nie ma ani jednego ząbka ![]() niechcący wysłałam posta no nic czytam dalej co tam u was |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
Illbana, ale jestem zakręcona
![]() ![]() ![]() Boszenka, pojawiło się zdjęcie na moim suwaczku ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-21 o 16:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | |
Zakorzenienie
|
Seonko widzę,że załapałaś z tymi zdjeciami
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Słuchajcie uważnie!!! Mam problem z osobą o nicku: Fasolka87,nie posiadam płci dziecka i imienia.Ciekawe,bo inne dane są ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sie postaram impreze rozkręcić bez ciebie, ale łatwo nie bedzie ![]() A danych nie podam juz mowiłam ![]()
![]() |
#4109 |
Raczkowanie
|
Napisałam posta i mi go zjadło
![]() ![]() ursull wysłałam ci na meila dane zaraz ci przesle zdjęcie julki |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
Pani Starsza, a zrobisz z mojej Ninulki Mikołajka
![]() Teraz nie rozpisuję się, bo padam na pyszczek. Ninka spi, to idę troszkę też pokimać. Jak uśnie na noc, to wtedy do was zajrzę, bo Tż do 22:00 w pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.