e-torebka.pl Część III - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-21, 12:59   #4501
kali765
Zakorzenienie

Dot.: e-torebka.pl Część III

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
powinna Ci etorebka za to dac prowizje:P tak doprodukowac koniecznie i tez w innych kolorach
HaHa o tym samym pomyślałam
Stary 2009-11-21, 13:24   #4502
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Ja tak teraz zrobiłam, bo musiałam na 1,5 godz.w ciągu dnia wyjść z domu. Zadzwoniłam do DHL z wyprzedzeniem, powiedziałam co i jak, pani pogadała, pogadała i mi załatwiła,że kurier przyjdzie o określonej godzinie zanim wyjdę. I przyszedł co do minuty.
Ale pewnie co miasto, to różnice.
O, dzieki to napisz mi jeszcze w jaki dzien o jakiej godzinie zadzwonilas, a w jaki dzien dostalas torebke
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:26   #4503
anah
Zakorzenienie

Galilea, gratuluje nabytku. Twój opis torebki jest rzeczywiście zachęcający, tylko coco zniknęła. Oj, niedobra ty

Cytat:
Napisane przez Alejka Pokaż wiadomość
A ja potrzebuję porady...
Po pierwsze; uniwersalna
Po drugie;na uczelnie
Po 3:zależy mi na tym by dobrze się układała nosząć ja przez tłów( nie wiem czy długość paska wystarczy)
mam dlemat między czarną emilli a czarną lub zieloną Aną
Wzaiełabym czarną Anę
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:27   #4504
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
No i co ja narobiłam,co ja narobiłam, niebaczna??? Wchodzę na etorebkę, a tam żadnej Cocco nie ma - model wyprzedany

Sydunia, Iduś -mam nadzieję, że zdążyłyście sobie ją kliknąć. (tzn. doczytałam się, że Iduś zdążyła). Faktycznie musieli ich miec juz tylko kilka.

Dzieczyny, dziękuję za słowa uznania za mój opis aż mnie palce bolały od stukania - żałuję teraz, że stał się on tak szybko nieprzydatny, bo Cocco zniknęła. Powinni ją szybko sobie doprodukować i znów wstawić.
Nie kliknęłam . Miałam ją zamówić w następnym tygodniu ...

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:34   #4505
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Dominique znalazłam w katalogu Twoje zdjęcia Liyi. Mogłabyś porównać ją z Andi albo z Cesi (nie pamiętam czy ją masz czy nie). Zależy mi, aby była średniej wielkości, nie duża, takie torebki najlepiej nosi mi się przez ramię. Wchodzi w nią Twoja teczka?
Cesi nie mam. Liya jest znacznie mniejsza od Andi, ale teczkę moją upchnę, mieści nawet segregator a4 (z tych cieńszych), ale wtedy nie zapniesz torebki i wygląda to beznadziejnie, ale daje to jakiś pogląd na jej pakowność. W drugiej części wątku wstawiałam zdjęcia z segregatorem wewnątrz - ale chyba nie ma ich w katalogu
Generalnie to pakowna torebka średniej wielkości, ale najlepiej wygląda bez teczki wewnątrz. Zmieści bez problemu zeszyt, książkę/i (ze 3), parasol, wodę 0.5l, małą kosmetyczkę, portfel, klucze etc. Można regulować jej wielkość tym paskiem ściągającym. To fajna torebka, polecam
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:40   #4506
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Cesi nie mam. Liya jest znacznie mniejsza od Andi, ale teczkę moją upchnę, mieści nawet segregator a4 (z tych cieńszych), ale wtedy nie zapniesz torebki i wygląda to beznadziejnie, ale daje to jakiś pogląd na jej pakowność. W drugiej części wątku wstawiałam zdjęcia z segregatorem wewnątrz - ale chyba nie ma ich w katalogu
Generalnie to pakowna torebka średniej wielkości, ale najlepiej wygląda bez teczki wewnątrz. Zmieści bez problemu zeszyt, książkę/i (ze 3), parasol, wodę 0.5l, małą kosmetyczkę, portfel, klucze etc. Można regulować jej wielkość tym paskiem ściągającym. To fajna torebka, polecam
Nie ma zdjęć z segregatorem w katalogu, już go chyba znam na pamięć Tak, opis mi się bardzo podoba, chciałam właśnie taką średnią, bo mam same duże, a taka miasto czy wyjście gdzieś się przyda, od biedy i na uczelnię ją zapakuję. Mój segregator jest z tych większych, ale dla niego mam Andi i Landi No nic, jeszcze kupię TŻ plecak i przyjdzie na nią pora. Mam nadzieję, że jej nie wycofają, ale nie jest przeceniona, więc chyba maja jej sporo
Stary 2009-11-21, 14:45   #4507
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Nie ma zdjęć z segregatorem w katalogu, już go chyba znam na pamięć Tak, opis mi się bardzo podoba, chciałam właśnie taką średnią, bo mam same duże, a taka miasto czy wyjście gdzieś się przyda, od biedy i na uczelnię ją zapakuję. Mój segregator jest z tych większych, ale dla niego mam Andi i Landi No nic, jeszcze kupię TŻ plecak i przyjdzie na nią pora. Mam nadzieję, że jej nie wycofają, ale nie jest przeceniona, więc chyba maja jej sporo
Właśnie na takie wyjścia, na spacer, wycieczkę, czy czasem an uczelnię się nadaje. I jest zrobiona z świetnej ekoskórki, takiej grubszej, aksamitnej jakby w dotyku - przynajmniej tak odbieram granatową

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Nie kliknęłam . Miałam ją zamówić w następnym tygodniu ...
A to pech Musieli już jej mieć malutko
Stary 2009-11-21, 14:47   #4508
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Wreszcie mogę usiąść na chwilę i opisać mój nowy nabytek.

Tatam! mała fioletowa Coco! Mój cel od dłuższego czasu.
http://etorebka.pl/s03.php?f=0079

Jestem super mega zadowolona - nie spodziewałam się, że ona do tego stopnia spełni moje oczekiwania. Żadnych ale. Dostawa była dosłownie w dobę od kliknięcia, co tym bardziej cieszy, że mieszkam na przeciwnym końcu Polski niż Kraków. No i zdążyli przed weekendem.
Jakie miałam oczekiwania? Potrzebowałam od dawna małej - małej, nie średniej torebeczki, pakownej, z przegródkami, ładnej, i sportowej, i eleganckiej, nie jakiejś "wieczorowo-imprezowej", ale i na co dzień, i nie żeby wyglądać jak ciocia-klocia. Potrzebna mi taka jest dlatego, że do kilku miejsc muszę wchodzić bez torby, dużej torby itd. Wkurza mnie konieczność pozostawiania torebki w jakichs szafkach, depozytach, szatniach i paradowania z woreczkiem foliowym lub górą klamotów wysypujących się z rąk i kieszeni. Przez to skacze mi gula i wchodzę w konflikty z osobami z ochrony. Taka mała torebusia miała mi też się przydac na okoliczność, gdy chcę mieć przy sobie tylko parę rzeczy, dokumenty, telefon itd. Słowem - mała, ładna, pakowna, zwykła i niezwykła. Oblatywałam sklepy. Szperałam w internecie i nic. Było: barachło, bazar, nie to co trzeba, lakierowane typowe kopertówki dla babć, sztywne i twarde, wersje wieczorowe, wersje ciocia-klocia, brzydkie, drogie plastikowe itd. itp. I wtedy zawzięłam się na coco. I to był strzał w 10.

I teraz o niej:

1. kolor - wydawało mi się, że to źle, że fiolet, bo to takie nieuniwersalne, chwilowe i co z tym potem. Ale potrzeba zwyciężyła. I dobrze. Bo ten kolor jest taki świetny i uniwersalny. To taki matowy głęboki ciemny fiolet, fioletowo-antracytowy, zszarzały. Skórka jest inna niż w emilii, gładsza, ma jakby ślady zagnieceń. Fiolet jest tak "wytarty", wyszarzały na bokach i krawędziach. Jakby postarzony.

2. wielkość - idealna. Format niedużej książki. Nazwałabym ją nie kopertówka, a saszetka, duży porfel.

3. noszenie - dobre na wszystkie sposoby. Ma długi pasek na ramię, ale nie będe go raczej uzywać. Ma krótki pasek i tak ją można nosić: na ramieniu (i wtedy wisi koło piersi, ale że jest mała, to to zgrabnie wygląda), na łokciu (i nie jest jak ciocia-klocia) albo pasek luźno w ręku albo samą torebeczkę w dłoni. Multum możliwości i wygoda.

4. pojemność - i tu mnie zaskoczyła na + Ona ma 8 przegródek! Dlatego to bardziej taki duży portfel. Książki tam nie włożycie, ale kupę małych rzeczy. Więc ona sie składa jakby z 3 zeszytych sakiewek. Każda z nich ma w środku podszewkową sztywniejszą przegródkę, więc 3 razy 2 to już macie 6 przegród. Z tym że ta środkowa sakwa jest na zamek. Ale między tymi zeszytymi sakwami też sa jeszcze 2 przegrody powstałe jakby dzięki zeszyciu tych sakiewek, więc razem jest 6+2 przegród różnej głębokości, pojemności.

5. wykończenie - bez zarzutu: ładne okucia do pasków, magnes, ten język na wierzchu jest ozdobny, ale ruchomy, fajny dzyndzel od zameczka. No i mimo że maleńka, też przyszła w dużym worku do torebek, co wykorzystam do innej torebki. Miękka.

6. cena - tyle, ile dałam, to świetna. Żeby tylko - odpukać - jakość była dobra, to mam super nabytek. Juz sobie leży w szafie i zapachnia lawendowym woreczkiem.

7. przeznaczenie - wszechstronna! Na co dzień, ale na imprezę też, i od biedy wieczorowo, i do teatru, i na randkę. I okazało się, że ten kolor pasował nawet do mojego dzisiejszego stroju, co mnie zadziwiło, bo to było wszystko szaro-pomarańczowo, a coco jakoś się wtopiła. Mozna ją włożyc do dużej torebki (np. do emilki ), pójść gdzieś i wykorzystac jako tymczasową saszetkę do rzeczy, których się nie chce zostawiac w szatniach i depozytach.

Na marginesie juz drugi raz stwierdzam, że ja bym im mogła reklamy pisać. Normalnie powinnam to wam w odcinkach napisać! Dorwałam się do kompa i wreszcie mogę odpocząć
Po Twoim opisie nabrałam na nią ochoty
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 14:50   #4509
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Po Twoim opisie nabrałam na nią ochoty
Już jej nie kupisz...
Stary 2009-11-21, 14:53   #4510
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Już jej nie kupisz...
No właśnie teraz byłam na e-torebce i widzę, że muszę się obejśc smakiem ;(
Stary 2009-11-21, 14:57   #4511
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Postanowiłam że jak w tym tygodniu dostanę trzy piątki z kartkówek lub sprawdzianów kupię sobie w nagrodę torebkę
Ja mam zamiar kupić sobie coś jak zaliczę kolokwium z analizy, które przede mną w tym tygodniu. Jak nie zaliczę, to muszę się pocieszyć i też coś kupię A w tym tygodniu wyniki z innego ważnego kolokwium, no a z tą kobietą nigdy nic nie wiadomo, więc nagroda/pocieszenie też potrzebne
Cytat:
Sydunia, Iduś -mam nadzieję, że zdążyłyście sobie ją kliknąć. (tzn. doczytałam się, że Iduś zdążyła). Faktycznie musieli ich miec juz tylko kilka.
Nie Myślałam, że zrobię zamówienie w tym tygodniu, zwłaszcza, że i tak mogę odebrać torebki tylko w piątki Świetnie po prostu, gdzie ja kupię jakąś ładną małą torebkę za niewielkie pieniądze
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 15:09   #4512
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar kupić sobie coś jak zaliczę kolokwium z analizy, które przede mną w tym tygodniu. Jak nie zaliczę, to muszę się pocieszyć i też coś kupię A w tym tygodniu wyniki z innego ważnego kolokwium, no a z tą kobietą nigdy nic nie wiadomo, więc nagroda/pocieszenie też potrzebne

Nie Myślałam, że zrobię zamówienie w tym tygodniu, zwłaszcza, że i tak mogę odebrać torebki tylko w piątki Świetnie po prostu, gdzie ja kupię jakąś ładną małą torebkę za niewielkie pieniądze
miejmy nadzieje ze do wiosne dadza cos z malych torebek tylko cena juz pewnei taka atrakcyjna jak cocco nie bedzie

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 15:30   #4513
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
miejmy nadzieje ze do wiosne dadza cos z malych torebek tylko cena juz pewnei taka atrakcyjna jak cocco nie bedzie
Oni prawie nie dają małych torebek, a Cocco była taką, która zdecydowanie mi się podobała. Na początku była nieprzeceniona, to nie kupowałam. A jak kupowałam Elvie, to nie miałam rabatu i nie miałam pieniędzy na dodatkową torebkę. A teraz mam za swoje
Stary 2009-11-21, 15:46   #4514
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Wreszcie mogę usiąść na chwilę i opisać mój nowy nabytek.

Tatam! mała fioletowa Coco! Mój cel od dłuższego czasu.
http://etorebka.pl/s03.php?f=0079

Jestem super mega zadowolona - nie spodziewałam się, że ona do tego stopnia spełni moje oczekiwania. Żadnych ale. Dostawa była dosłownie w dobę od kliknięcia, co tym bardziej cieszy, że mieszkam na przeciwnym końcu Polski niż Kraków. No i zdążyli przed weekendem.
Jakie miałam oczekiwania? Potrzebowałam od dawna małej - małej, nie średniej torebeczki, pakownej, z przegródkami, ładnej, i sportowej, i eleganckiej, nie jakiejś "wieczorowo-imprezowej", ale i na co dzień, i nie żeby wyglądać jak ciocia-klocia. Potrzebna mi taka jest dlatego, że do kilku miejsc muszę wchodzić bez torby, dużej torby itd. Wkurza mnie konieczność pozostawiania torebki w jakichs szafkach, depozytach, szatniach i paradowania z woreczkiem foliowym lub górą klamotów wysypujących się z rąk i kieszeni. Przez to skacze mi gula i wchodzę w konflikty z osobami z ochrony. Taka mała torebusia miała mi też się przydac na okoliczność, gdy chcę mieć przy sobie tylko parę rzeczy, dokumenty, telefon itd. Słowem - mała, ładna, pakowna, zwykła i niezwykła. Oblatywałam sklepy. Szperałam w internecie i nic. Było: barachło, bazar, nie to co trzeba, lakierowane typowe kopertówki dla babć, sztywne i twarde, wersje wieczorowe, wersje ciocia-klocia, brzydkie, drogie plastikowe itd. itp. I wtedy zawzięłam się na coco. I to był strzał w 10.

I teraz o niej:

1. kolor - wydawało mi się, że to źle, że fiolet, bo to takie nieuniwersalne, chwilowe i co z tym potem. Ale potrzeba zwyciężyła. I dobrze. Bo ten kolor jest taki świetny i uniwersalny. To taki matowy głęboki ciemny fiolet, fioletowo-antracytowy, zszarzały. Skórka jest inna niż w emilii, gładsza, ma jakby ślady zagnieceń. Fiolet jest tak "wytarty", wyszarzały na bokach i krawędziach. Jakby postarzony.

2. wielkość - idealna. Format niedużej książki. Nazwałabym ją nie kopertówka, a saszetka, duży porfel.

3. noszenie - dobre na wszystkie sposoby. Ma długi pasek na ramię, ale nie będe go raczej uzywać. Ma krótki pasek i tak ją można nosić: na ramieniu (i wtedy wisi koło piersi, ale że jest mała, to to zgrabnie wygląda), na łokciu (i nie jest jak ciocia-klocia) albo pasek luźno w ręku albo samą torebeczkę w dłoni. Multum możliwości i wygoda.

4. pojemność - i tu mnie zaskoczyła na + Ona ma 8 przegródek! Dlatego to bardziej taki duży portfel. Książki tam nie włożycie, ale kupę małych rzeczy. Więc ona sie składa jakby z 3 zeszytych sakiewek. Każda z nich ma w środku podszewkową sztywniejszą przegródkę, więc 3 razy 2 to już macie 6 przegród. Z tym że ta środkowa sakwa jest na zamek. Ale między tymi zeszytymi sakwami też sa jeszcze 2 przegrody powstałe jakby dzięki zeszyciu tych sakiewek, więc razem jest 6+2 przegród różnej głębokości, pojemności.

5. wykończenie - bez zarzutu: ładne okucia do pasków, magnes, ten język na wierzchu jest ozdobny, ale ruchomy, fajny dzyndzel od zameczka. No i mimo że maleńka, też przyszła w dużym worku do torebek, co wykorzystam do innej torebki. Miękka.

6. cena - tyle, ile dałam, to świetna. Żeby tylko - odpukać - jakość była dobra, to mam super nabytek. Juz sobie leży w szafie i zapachnia lawendowym woreczkiem.

7. przeznaczenie - wszechstronna! Na co dzień, ale na imprezę też, i od biedy wieczorowo, i do teatru, i na randkę. I okazało się, że ten kolor pasował nawet do mojego dzisiejszego stroju, co mnie zadziwiło, bo to było wszystko szaro-pomarańczowo, a coco jakoś się wtopiła. Mozna ją włożyc do dużej torebki (np. do emilki ), pójść gdzieś i wykorzystac jako tymczasową saszetkę do rzeczy, których się nie chce zostawiac w szatniach i depozytach.

Na marginesie juz drugi raz stwierdzam, że ja bym im mogła reklamy pisać. Normalnie powinnam to wam w odcinkach napisać! Dorwałam się do kompa i wreszcie mogę odpocząć
Ale zrobiłaś recenzje Opis torebki świetny - bardzo szczegółowy, gdybym jej nie widziała na zdjęciu - byłabym ją sobie w stanie wyobrazić A może jeszcze tak fotki ? To byłby już komplet

Doczytałam że Cocco już nie ma szkoda, gdyby była jeszcze - może bym się skusiła ... A tak - trudno ... Trzeba się rozejrzeć za czymś innym

Edytowane przez maggie82
Czas edycji: 2009-11-21 o 15:56
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 15:57   #4515
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Ale zrobiłaś recenzje Opis torebki świetny - bardzo szczegółowy, gdybym jej nie widziała na zdjęciu - byłabym ją sobie w stanie wyobrazić A może jeszcze tak fotki ? To byłby już komplet
Haha właśnie
Stary 2009-11-21, 16:13   #4516
sydunia
Zakorzenienie

W obliczu nowej sytuacji, chyba zamówię Twilę i czarną Anę I jak Ana przyjdzie, to ocenię, czy mama byłaby z niej zadowolona, jeśli tak, to zostawię ją dla niej na prezent. Jeśli nie, to zostawię sobie. Tylko nie będę mogła jej powiedzieć, co zamówiłam jak tak, tzn będę musiała powiedzieć, że tylko jedną torebkę
Stary 2009-11-21, 16:22   #4517
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chciałam zrobić zamówienie w tym tygodniu buuuuu, ale jestem zła

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-21, 16:27   #4518
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chciałam zrobić zamówienie w tym tygodniu buuuuu, ale jestem zła
Mi się aż trochę odechciało robić zamówienie, bo Cocco była jedyną pewną torebką. Twila jest taka bardzo na luzie, a w sumie nie mam takiej torebki, no i od biedy za małą po złożeniu może robić. A cała reszta... w gruncie rzeczy nie potrzebuję teraz ani Any, ani Pheby. Dlatego chyba naprawdę poprzestanę póki co na jednej torebce dla siebie i jednej dla mamy. Zwłaszcza, że akurat na 2 torebki mam wystarczający rabat.
Stary 2009-11-21, 17:20   #4519
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się aż trochę odechciało robić zamówienie, bo Cocco była jedyną pewną torebką. Twila jest taka bardzo na luzie, a w sumie nie mam takiej torebki, no i od biedy za małą po złożeniu może robić. A cała reszta... w gruncie rzeczy nie potrzebuję teraz ani Any, ani Pheby. Dlatego chyba naprawdę poprzestanę póki co na jednej torebce dla siebie i jednej dla mamy. Zwłaszcza, że akurat na 2 torebki mam wystarczający rabat.
Gdyby kupowanie torebek wynikało tylko z potrzeby, to ten watek dawno temu umarlby smiercia naturalna, a etorebka poszlaby z torbami
Ja tez nie potrzebuje teraz 2 torebek, ale chce i koniec
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 17:49   #4520
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Gdyby kupowanie torebek wynikało tylko z potrzeby, to ten watek dawno temu umarlby smiercia naturalna, a etorebka poszlaby z torbami
I po co ja weszłam do katalogu? Stwierdziłam, że czarna Ana jest fajniejsza od mojej zielonej Chcę ją i koniec I jeszcze 5 innych
Stary 2009-11-21, 18:17   #4521
agusia642
Zakorzenienie

to się nazywa etorebkoholizm
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 18:39   #4522
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, ale po tym jak cocco zabrakło ja też straciłam chęć kupowania kolejnych torebek

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-21, 18:55   #4523
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
to się nazywa etorebkoholizm
Niestety

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 19:28   #4524
Alejka
Rozeznanie

Cytat:
Moim zdaniem żadna z tych, które wymieniłaś nie będzie dobrze wyglądała noszona w taki sposób, a mam oba modele.
Jeśli na długim pasku i przez tułów, to przychodzi mi do głowy: Liya, Adelin, Hanne, Simon, Cesi.
Jeśli jednak musi to być któraś z tych, co wymieniłaś, to na uczelnie polecam Anę.
Dominiique a mogłabym poprosić Cię o zrobienie zdjęć tych dwóch torebek włąsnie przez tłów założonych?Byłabym Ci bardzo,bardzo wdzięczna

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Alejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 19:57   #4525
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Zdjęć Maris na ramieniu na razie nie będzie, ponieważ nie ma kto mi ich zrobić, a sama nie potrafię
A dla mamy zamówiłam czarną Anę, pieniążki już doszły, więc będzie w poniedziałek, jak mi się spodoba to może wezmę zieloną dla siebie

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 20:15   #4526
starlit
catch me if I fall.

Dziekuje Wizazance, ktora skorzystala z mojego kodu dzisiaj tuz po 20.00 Niech sie torebka dobrze nosi I pochwal sie
Stary 2009-11-21, 20:21   #4527
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, ale po tym jak cocco zabrakło ja też straciłam chęć kupowania kolejnych torebek

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 21:36   #4528
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
O, dzieki to napisz mi jeszcze w jaki dzien o jakiej godzinie zadzwonilas, a w jaki dzien dostalas torebke
Już odpowiadam, bo wreszcie jestem:
zamówiłam w czwartek 0 13 i wieczorem wiedziałam, że torebka do mnie jedzie, a rano w piątek była w sortowni u nas. Musiałam wyjść między 13.50 a ok. 15, więc o 12.00 zadzwoniłam do DHL, spytałam, poprosiłam i pani powiedziała, że kurier będzie ok 13. I był dokładnie.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 21:42   #4529
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Ech, przeglądam sobie z nostalgią katalog i wzdycham do Andi śliwkowej. Śliczna była, szkoda, że się nie załapałam...

Gdyby któraś z Was myślała o pozbyciu się jej miejcie mnie na względzie, dobrze?
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 21:50   #4530
Iduś
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15424831]Ech, przeglądam sobie z nostalgią katalog i wzdycham do Andi śliwkowej. Śliczna była, szkoda, że się nie załapałam...

Gdyby któraś z Was myślała o pozbyciu się jej miejcie mnie na względzie, dobrze?
[/QUOTE]

Przecież nadal jest w ofercie etorebki http://etorebka.pl/s03.php?f=0165

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości