|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Hey !
W zwiazku z tym, ze czesto dostaje pytania na PW odnosnie Aniolow Strozow, a link do strony, ktora kiedys podalam na forum juz nie dziala, ponizej zamieszczam daty urodzenia oraz imiona. ( porownajcie wasze daty urodzin i sprawdzcie kto sie wami opiekuje )( mozna wydrukowac )[1] Vehujah [Serafiny] 21 – 25.03 [2] Yeliel [Serafiny] 26 – 30.03 [3] Sitael [Serafiny] 31.03 – 4.04 [4] Elemiah [Serafiny] 5 – 9.04 [5] Mahasiah [Serafiny] 10 – 14.04 [6] Lelahel [Serafiny] 15 – 20.04 [7] Achajah [Serafiny] 21 – 25.04 [8] Kahetel [Serafiny] 26 – 30.04 [9] Haziel [Cherubiny] 1 – 5.05 [10] Aladiah [Cherubiny] 6 – 10.05 [11] Lauviah [Cherubiny] 11 – 15.05 [12] Hahajah [Cherubiny] 16 – 20.05 [13] Jejazel [Cherubiny] 21 – 25.05 [14] Mebahel [Cherubiny] 26 – 31.05 [15] Hariel [Cherubiny] 1 – 5.06 [16] Hakamiah [Cherubiny] 6 – 10.06 [17] Lauviah [Trony] 11 – 15.06 [18] Kaliel [Trony] 16 – 21.06 [19] Leuviah [Trony] 22 – 26.06 [20] Pahaliah [Trony] 27.06 – 1.07 [21] Nelchael [Trony] 2 – 6.07 [22] Jejajel [Trony] 7 – 11.07 [23] Melahel [Trony] 12 – 16.07 [24] Hahujah [Trony] 17 – 22.07 [25] Nitajah [Dominacje] 23 – 27.07 [26] Haajah [Dominacje] 28.07 – 1.08 [27] Jeratel [Dominacje] 2 – 6.08 [28] Seehiah [Dominacje] 7 – 12.08 [29] Reijel [Dominacje] 13 – 17.08 [30] Omael [Dominacje] 18 – 22.08 [31] Lekabel [Dominacje] 23 – 28.08 [32] Vasariah [Dominacje] 29.08 – 2.09 [33] Jehujah [Moce] 3 – 7.09 [34] Lehahiah [Moce] 8 – 12.09 [35] Czawakiah [Moce] 13 – 17.09 [36] Menadel [Moce] 18 – 23.09 [37] Aniel [Moce] 24 – 28.09 [38] Haamiah [Moce] 29.09 – 3.10 [39] Rehael [Moce] 4 – 8.10 [40] Ihiazel [Moce] 9 – 13.10 [41] Hahahel [Cnoty] 14 – 18.10 [42] Mikael [Cnoty] 19 – 23.10 [43] Vevaliah [Cnoty] 24 – 28.10 [44] Jelahiah [Cnoty] 29.10 – 2.11 [45] Sealiah [Cnoty] 3 – 7.11 [46] Ariel [Cnoty] 8 – 12.11 [47] Asaliah [Cnoty] 13 – 17.11 [48] Mihael [Cnoty] 18 – 22.11 [49] Vehuel [Ksiestwa] 23 – 27.11 [50] Daniel [Ksiestwa] 28.11 – 2.12 [51] Hahaziah [Ksiestwa] 3 – 7.12 [52] Imamiah [Ksiestwa] 8 – 12.12 [53] Nanael [Ksiestwa] 13 – 16.12 [54] Nitael [Ksiestwa] 17 – 21.12 [55] Mebahiah [Ksiestwa] 22 – 26.12 [56] Pojel [Ksiestwa] 27 – 31.12 [57] Nemamiah [Archaniolowie] 1 – 5.01 [58] Jejlael [Archaniolowie] 6 – 10.01 [59] Harahel [Archaniolowie] 11 – 15.01 [60] Mitzrael [Archaniolowie] 16 – 20.01 [61] Umabel [Archaniolowie] 21 – 25.01 [62] Jahhel [Archaniolowie] 26 – 30.01 [63] Annauel [Archaniolowie] 31.01 – 4.02 [64] Mehriel [Archaniolowie] 5 – 9.02 [65] Damabiah [Aniolowie] 10 – 14.02 [66] Manakel [Aniolowie] 15 – 19.02 [67] Ejael [Aniolowie] 20 – 24.02 [68] Habujah [Aniolowie] 25 – 29.02 [69] Rochel [Aniolowie] 1 – 5.03 [70] Jabamiah [Aniolowie] 6 – 10.03 [71] Hajajel [Aniolowie] 11 – 15.03 [72] Mumiah [Aniolowie] 16 – 20.03 pozdrawiam !
|
#2942 |
|
BAN stały
|
Heja.
|
|
|
|
#2943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O żesz ty... |
|
|
|
|
#2946 |
|
BAN stały
|
Heh...A co do bania się to opowiem wam taką fajną(i strrrraszną)historyjkę.Ot oż rok temu mieliśmy zadaną pracę z historii w grupach.Moje kolezanki do mnie przyszły i po ukończewniu próby moja mama wyszła do pracy/sklepu(nie pamietam
)A ja wpadłam na pomysł żeby wywoływać duchy......moje dwie kolezanki powiedziały że nie mają zamiaru się w to bawić,ale moje dwie kumpele podeszły do mnie i powiedziały że dobra.No to ja usiadłam a koleżanki to samo.Złapałyśmy się za ręce no i zaczęłyśmy gadać jakieś głupoty.Skończyłyśmy rytułał bo nic się nie działo.W domu jednak było czuć czyjąś obecność.....Niestety to nie były moje kolezanki .Wystrachan a poszłam z Moniką do salonu...i.....balkon był zamknięty(klamka przekręcona)DOKŁADNIE zamknięty!A prezed wywoływaniem duchów był otwarty(mama go nie zamykała)Wystraszone pobiegłyśmy do pokoju i odwołujemy ducha.Później siedziałyśmy wystraszone.Lecz po jakimś czasie poczułam że tego kogoś nie ma No i co wy na to?Następnego dnia kolezanka mi mówi że wyszła z pokoju i jej mama w kuchni,tata na kanapie.Wraca a tam..okno otwarte!A jak wyszła to było zamknięte!Brr....nigdy więcej wywoływania duchów!---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- A tak poza tym to ja się was dziewczyny spytam:Czy wy też po horrorach macie schizy?Ja miałam tylko czasami bo niektóre były straszne.Np. oglądałam z babunią(xD)horror ,,The Ring''-na końcu była informacja że na faktach.Ale mniejsza o to!Ten film oglądałam jak miałam z jakieś 8 lat.I chyba przez dwa lata miałam schizy....Jak zostawałam sma w domu to bałam się że z telewizora który oglądam wyjdzie ta dziewczynka,bałam się kąpać(bo mogła by mnie utopić )I miałam jakieś omamy że mi po pokoju łazi ta poczwara. To było straszne!Później mi przeszło ale te dwa lata to była udręka!Później z ciocią i wujkiem oglądałam film pt:,,Lustra'''-nie bałam się ale na wszelki wypadek patrzyłam się cały czas w moje odbicie i sprawdzałam czy moje odbicie nie chce mnie zabić( )Później nie umiałam spać,ale to żadna nowość bo u cioci jest zaduch(wtedy miałam u niej nocować)a nie mogłam otworzyć okna bo spałam z malutkim dzidziusiem i przedszkolakiem Poza tym u cioci zawsze panuje dziwna atmosfera(przynajmniej w nocy)dlatego też przez całą nocke przelatywały mi przed oczami fragmenty filmu.Usnęłam dopiero o 4:00(tak mi sie zdaje)Od tamtej pory nie sypiam u cioci bo jak wspominałam panuje tam dziwna atmosfera i nie umiem usnąć.Dziwne to troche bo jak byłam mniejsza to zasypiałam tam bez problemu.....Co o tym myślicie dziewczyny?
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle,ze w tym wieku nie powinnas sie bawic w zadne wywolywanie duchow i dorabianie historii do czegos co Ci sie tylko wydaje
|
|
|
|
|
#2948 | |
|
BAN stały
|
No,dobra widzę że nikt nie pisze strasznych opowieści więc ja coś napiszę:
Kiedy byłam mała(4-3 latka)mieszkałam z babcią(od strony mamy),dziadkiem,wujkiem i ciocią.Mój teraźniejszy wujek przychodził do cioci w nocy,kiedy byłyśmy tylko we dwie w domu(babcia,mama,dziadek-w pracy a wujek i tata na piwie )Można rzec na randki.Przynosił zawsze jakieś horrory.Które po mnie spływały.Oglądałam je z nimi bo bałam się być sama w pokoju(w trzech pokojach i kuchni zawsze coś się na mnie czaiło )No i pewngo zimowego wieczora wujek przyniósł film i wyszedł po coś do żarcia.Ja i ciocia oglądamy.Na przeciwko pokoju cioci był pokój dziadzia i wujka-brata mamy.Drzwi od naszego pokoju otwarte ale od pokoju dziadzia zamknięte.Nagle coś mnie tknęło żeby tam luknąć Patrze a za szybą widać zielone rece z czarnymi pazurami.Ruszały się tak w górę i tak dziwnie się wyginały.Odwracam się patrze znowu i te ręce znikają!Innym razem oglądałam z ciocią tv i wszyscy w domu z wyjątkiem parentsów i babuni.Ja patrzę się na przedpokój i słychać że przekręca się klucz w zamku.Ja ucieszona krzyczę coś w rodzaju:,,Babcia przyszła!''-i czekam aż wejdzie do domu.Zamiast babci w przedpokoju zobaczyłam postać ubraną w czarną szatę.Myślałam że to babcia w płaszczu(żal.pl )i znowu mówię:,,Babcia!''a to coś syknęło tylko:,,Ciicho!'' i popędziło w stronę łazienki.Ja dalej przekonana że to babcia idę do kuchni(wujek i dziadek akurat palili papieroski)i mówie:,,Jest babcia?''a dziadek na to:,,Babcia w pracy rybciu''No i reszty nie pamiętam bo byłam wtedy mała i dobrze że w ogóle cuś pamiętam!Ale...co to było?Może ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
)i nie czytałam wypowiedzi osób o wywoływaniu duchów! |
|
|
|
|
#2949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Polalam sie teraz ze smiechu. Wchodzi Kostucha tu juz mdlejesz, zamierasz, serce Ci staje a ona 'K... znow sie pomylilam' A ta |
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
Mi moja mam opowiadała, że jak byłą młoda to z koleżankami postanowiły wywołać sobie jakiegoś ducha
No i poszły do domu koleżanki i jakby z niechęcia przystał na pomysł mamy aby go jednak wywołać. Siadły przy stole, rozłożyła tą taka jakby mapkę z literkami i ten trójkacik (który ma pokazywać niby te literki) Złapały się za ręcę i zaczęły wywoływać duchy... nic się nie działo i miały ju przestać a tu nagle ten trójkąt zaczął szaleć po tej mapie! Podobno był to duch kobiety. Najpierw zaczeły rozmawiać , ale po chwilą, zaczęło nimi rzucać na wszystkie strony! Na planszy pokazywały się słowa takie jak " To nie jest zabawa gówniary! Durne dziewuchy! Nie odejdę stad!" Rzucało nimi jakieś 2-3 godziny. Płakały i się modliły. Nie mogły się puścić ponieważ gdyby puściły swoje dłonie, podobno ten duch nawiedziłby jedna z nich. Wreszcie po długim czasie dał im spokój, a moja mama do tej pory nie chce o tym rozmawiać ![]() Ja nie miałam żadnych strasznych histori, tylko raz jak w domu sama siedziałam to zobaczyłam jak coś mocno dmuchęło firanką. A była wiosna i okno zamknięte w całym domu. Ta firanka jakby "Dmuchnęła" w górę i zamiast jeszcze się trochę normalnie "pokołysać" wróciła na swoje miejsce w bezruchu. Albo moja siostra ogladała japoński film (zajefajny, niezłe napięcie) Chakushin Ari ("Nieodebrane połączenie") I w tym filmie dzwonił telefon i po odebraniu ta osoba słyszała ostatnie chwile swojego życia. I właśnie W TYM SAMYM momencie w którym zadzwonił ten telefon, zadzwoniłą moja mama! "eek" Moja siora mało o zawał nie padła , jak mi opowiadała xD Tutaj macie filmik... Straszna muzyczka pod koniec jest ten dzwonek http://www.youtube.com/watch?v=jlTOOzuKxDI Edytowane przez szpila59 Czas edycji: 2009-11-22 o 19:29 |
|
|
|
#2953 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Piszcie historie!---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Pewnej nocy nie umiałam zasnąć i kiedy już prawie zasnęłam coś mnie tknęło żeby spojrzeć w okno a tam....taka czarna postać o posturze człoweieka!Otwieram oczy szerzej a to coś znikło.Za chwilę patrzę a spod łóżka wyszły czarne ręce i było słychać jak to coś mówi: Robiłam się coraz bardziej senna i jak już miałam zasnąć zerwałam się z łóżka....Kto wie?Może jakiś murzyński piaskowy dziadek przyszedł mi pomóc zasnąć....Ale ja uważam że to była zmora....BUUUUU |
||
|
|
|
#2954 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Atramella jakies śmieszne te Twoje opowiastki...
|
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny polecacie jakieś dobre książki związane z egzorcyzmami, szatanem ?
|
#2957 | |
|
BAN stały
|
może i śmieszne ale wtedy nie było mi do śmiechu.
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Dobra musze spadać...bye ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Dobra spadam bo mama mi truje...bye ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Pamiętajcie jak jutro tu przyjde to mają być new opowiastki...albo
|
|
|
|
|
#2958 |
|
BAN stały
|
Robimy rozdupiel na wątku?
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2963 |
|
BAN stały
|
to znaczy ze z nudow sie klocimy,gadamy nie na temat itp.Nie nie pojde do pokoju sprawdzic czy mnie nie ma bo nie jestem blondynką
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- To robimy ten brozdupiel czy nie? ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- No mada-faka rozdupiel czy nier?Czasu mało,sama w domu,nudze się. ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- ROZDUPIEL!ROZDUPIEL!ROZDU PIEL!,dZISIAJ BYŁAM NA WAGARACH I ŁAZIŁYŚMY Z DZIEWCZYNAMI PO JAKIEJS RUDERZE! |
|
|
|
#2964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
Chyba się starzeję, ale przydałyby się jakieś ograniczenia wiekowe na Wizażu
|
|
|
|
#2966 |
|
BAN stały
|
siaasia robimy rozdupiel czy nie?Będzie fajnie i śmiesznie!
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o tym samym pomyślałam. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- a zadania domowe na jutro już odrobilas?
|
|
|
|
|
#2968 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
niech się pojawi jakiś moderator i zablokuje to dziecko
|
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
nie ma to jak 12latka sama w domu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

)

Heja.
)A ja wpadłam na pomysł żeby wywoływać duchy......moje dwie kolezanki powiedziały że nie mają zamiaru się w to bawić,ale moje dwie kumpele podeszły do mnie i powiedziały że dobra.No to ja usiadłam a koleżanki to samo.Złapałyśmy się za ręce no i zaczęłyśmy gadać jakieś głupoty.Skończyłyśmy rytułał bo nic się nie działo.W domu jednak było czuć czyjąś obecność.....Niestety to nie były moje kolezanki
.Wystrachan a poszłam z Moniką do salonu...i.....balkon był zamknięty(klamka przekręcona)DOKŁADNIE zamknięty!A prezed wywoływaniem duchów był otwarty(mama go nie zamykała)Wystraszone pobiegłyśmy do pokoju i odwołujemy ducha.Później siedziałyśmy wystraszone.Lecz po jakimś czasie poczułam że tego kogoś nie ma
No i co wy na to?Następnego dnia kolezanka mi mówi że wyszła z pokoju i jej mama w kuchni,tata na kanapie.Wraca a tam..okno otwarte!A jak wyszła to było zamknięte!Brr....nigdy więcej wywoływania duchów!
To było straszne!Później mi przeszło ale te dwa lata to była udręka!Później z ciocią i wujkiem oglądałam film pt:,,Lustra'''-nie bałam się ale na wszelki wypadek patrzyłam się cały czas w moje odbicie i sprawdzałam czy moje odbicie nie chce mnie zabić(

Patrze a za szybą widać zielone rece z czarnymi pazurami.Ruszały się tak w górę i tak dziwnie się wyginały.Odwracam się patrze znowu i te ręce znikają!Innym razem oglądałam z ciocią tv i wszyscy w domu z wyjątkiem parentsów i babuni.Ja patrzę się na przedpokój i słychać że przekręca się klucz w zamku.Ja ucieszona krzyczę coś w rodzaju:,,Babcia przyszła!''-i czekam aż wejdzie do domu.Zamiast babci w przedpokoju zobaczyłam postać ubraną w czarną szatę.Myślałam że to babcia w płaszczu(żal.pl
)i nie czytałam wypowiedzi osób o wywoływaniu duchów!

Podobno był to duch kobiety. Najpierw zaczeły rozmawiać , ale po chwilą, zaczęło nimi rzucać na wszystkie strony! Na planszy pokazywały się słowa takie jak " To nie jest zabawa gówniary! Durne dziewuchy! Nie odejdę stad!" Rzucało nimi jakieś 2-3 godziny. Płakały i się modliły. Nie mogły się puścić ponieważ gdyby puściły swoje dłonie, podobno ten duch nawiedziłby jedna z nich. Wreszcie po długim czasie dał im spokój, a moja mama do tej pory nie chce o tym rozmawiać 
Piszcie historie!
Robiłam się coraz bardziej senna i jak już miałam zasnąć zerwałam się z łóżka....Kto wie?Może jakiś murzyński piaskowy dziadek przyszedł mi pomóc zasnąć....Ale ja uważam że to była zmora....BUUUUU