Straszny Wątek ;) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 03:17   #2941
Leo$
Zadomowienie

Dot.: Straszny Wątek ;)

Hey !

W zwiazku z tym, ze czesto dostaje pytania na PW odnosnie Aniolow Strozow, a link do strony, ktora kiedys podalam na forum juz nie dziala, ponizej zamieszczam daty urodzenia oraz imiona.
( porownajcie wasze daty urodzin i sprawdzcie kto sie wami opiekuje )
( mozna wydrukowac )

[1] Vehujah [Serafiny] 21 – 25.03
[2] Yeliel [Serafiny] 26 – 30.03
[3] Sitael [Serafiny] 31.03 – 4.04
[4] Elemiah [Serafiny] 5 – 9.04
[5] Mahasiah [Serafiny] 10 – 14.04
[6] Lelahel [Serafiny] 15 – 20.04
[7] Achajah [Serafiny] 21 – 25.04
[8] Kahetel [Serafiny] 26 – 30.04
[9] Haziel [Cherubiny] 1 – 5.05
[10] Aladiah [Cherubiny] 6 – 10.05
[11] Lauviah [Cherubiny] 11 – 15.05
[12] Hahajah [Cherubiny] 16 – 20.05
[13] Jejazel [Cherubiny] 21 – 25.05
[14] Mebahel [Cherubiny] 26 – 31.05
[15] Hariel [Cherubiny] 1 – 5.06
[16] Hakamiah [Cherubiny] 6 – 10.06
[17] Lauviah [Trony] 11 – 15.06
[18] Kaliel [Trony] 16 – 21.06
[19] Leuviah [Trony] 22 – 26.06
[20] Pahaliah [Trony] 27.06 – 1.07
[21] Nelchael [Trony] 2 – 6.07
[22] Jejajel [Trony] 7 – 11.07
[23] Melahel [Trony] 12 – 16.07
[24] Hahujah [Trony] 17 – 22.07
[25] Nitajah [Dominacje] 23 – 27.07
[26] Haajah [Dominacje] 28.07 – 1.08
[27] Jeratel [Dominacje] 2 – 6.08
[28] Seehiah [Dominacje] 7 – 12.08
[29] Reijel [Dominacje] 13 – 17.08
[30] Omael [Dominacje] 18 – 22.08
[31] Lekabel [Dominacje] 23 – 28.08
[32] Vasariah [Dominacje] 29.08 – 2.09
[33] Jehujah [Moce] 3 – 7.09
[34] Lehahiah [Moce] 8 – 12.09
[35] Czawakiah [Moce] 13 – 17.09
[36] Menadel [Moce] 18 – 23.09
[37] Aniel [Moce] 24 – 28.09
[38] Haamiah [Moce] 29.09 – 3.10
[39] Rehael [Moce] 4 – 8.10
[40] Ihiazel [Moce] 9 – 13.10
[41] Hahahel [Cnoty] 14 – 18.10
[42] Mikael [Cnoty] 19 – 23.10
[43] Vevaliah [Cnoty] 24 – 28.10
[44] Jelahiah [Cnoty] 29.10 – 2.11
[45] Sealiah [Cnoty] 3 – 7.11
[46] Ariel [Cnoty] 8 – 12.11
[47] Asaliah [Cnoty] 13 – 17.11
[48] Mihael [Cnoty] 18 – 22.11
[49] Vehuel [Ksiestwa] 23 – 27.11
[50] Daniel [Ksiestwa] 28.11 – 2.12
[51] Hahaziah [Ksiestwa] 3 – 7.12
[52] Imamiah [Ksiestwa] 8 – 12.12
[53] Nanael [Ksiestwa] 13 – 16.12
[54] Nitael [Ksiestwa] 17 – 21.12
[55] Mebahiah [Ksiestwa] 22 – 26.12
[56] Pojel [Ksiestwa] 27 – 31.12
[57] Nemamiah [Archaniolowie] 1 – 5.01
[58] Jejlael [Archaniolowie] 6 – 10.01
[59] Harahel [Archaniolowie] 11 – 15.01
[60] Mitzrael [Archaniolowie] 16 – 20.01
[61] Umabel [Archaniolowie] 21 – 25.01
[62] Jahhel [Archaniolowie] 26 – 30.01
[63] Annauel [Archaniolowie] 31.01 – 4.02
[64] Mehriel [Archaniolowie] 5 – 9.02
[65] Damabiah [Aniolowie] 10 – 14.02
[66] Manakel [Aniolowie] 15 – 19.02
[67] Ejael [Aniolowie] 20 – 24.02
[68] Habujah [Aniolowie] 25 – 29.02
[69] Rochel [Aniolowie] 1 – 5.03
[70] Jabamiah [Aniolowie] 6 – 10.03
[71] Hajajel [Aniolowie] 11 – 15.03
[72] Mumiah [Aniolowie] 16 – 20.03

pozdrawiam !
Leo$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 08:53   #2942
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

Heja.Jestem nwa na tym forum i muszę się pochwalić że jestem już na 64 stronie!Wcale nie miałam żadnych schiz jak byłam sama w domu(chociaż mam 12 lat)a panie które są ode mnie starsze i mają po 20 sikały w majty(przynajmniej tak pisały)No ale cóż.....ja jak zostaje sama w domku to po prostu nie czytam tego wątku....chyba że3 w dzień
Atramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 09:35   #2943
wanitatywna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atramella Pokaż wiadomość
Heja.Jestem nwa na tym forum i muszę się pochwalić że jestem już na 64 stronie!Wcale nie miałam żadnych schiz jak byłam sama w domu(chociaż mam 12 lat)a panie które są ode mnie starsze i mają po 20 sikały w majty(przynajmniej tak pisały)No ale cóż.....ja jak zostaje sama w domku to po prostu nie czytam tego wątku....chyba że3 w dzień
Suuuuper.
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 12:48   #2944
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
No to świetnie
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 15:25   #2945
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:

O żesz ty...

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 17:01   #2946
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

Heh...A co do bania się to opowiem wam taką fajną(i strrrraszną)historyjkę.Ot oż rok temu mieliśmy zadaną pracę z historii w grupach.Moje kolezanki do mnie przyszły i po ukończewniu próby moja mama wyszła do pracy/sklepu(nie pamietam)A ja wpadłam na pomysł żeby wywoływać duchy......moje dwie kolezanki powiedziały że nie mają zamiaru się w to bawić,ale moje dwie kumpele podeszły do mnie i powiedziały że dobra.No to ja usiadłam a koleżanki to samo.Złapałyśmy się za ręce no i zaczęłyśmy gadać jakieś głupoty.Skończyłyśmy rytułał bo nic się nie działo.W domu jednak było czuć czyjąś obecność.....Niestety to nie były moje kolezanki.Wystrachan a poszłam z Moniką do salonu...i.....balkon był zamknięty(klamka przekręcona)DOKŁADNIE zamknięty!A prezed wywoływaniem duchów był otwarty(mama go nie zamykała)Wystraszone pobiegłyśmy do pokoju i odwołujemy ducha.Później siedziałyśmy wystraszone.Lecz po jakimś czasie poczułam że tego kogoś nie maNo i co wy na to?Następnego dnia kolezanka mi mówi że wyszła z pokoju i jej mama w kuchni,tata na kanapie.Wraca a tam..okno otwarte!A jak wyszła to było zamknięte!Brr....nigdy więcej wywoływania duchów!

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

A tak poza tym to ja się was dziewczyny spytam:Czy wy też po horrorach macie schizy?Ja miałam tylko czasami bo niektóre były straszne.Np. oglądałam z babunią(xD)horror ,,The Ring''-na końcu była informacja że na faktach.Ale mniejsza o to!Ten film oglądałam jak miałam z jakieś 8 lat.I chyba przez dwa lata miałam schizy....Jak zostawałam sma w domu to bałam się że z telewizora który oglądam wyjdzie ta dziewczynka,bałam się kąpać(bo mogła by mnie utopić)I miałam jakieś omamy że mi po pokoju łazi ta poczwara.To było straszne!Później mi przeszło ale te dwa lata to była udręka!Później z ciocią i wujkiem oglądałam film pt:,,Lustra'''-nie bałam się ale na wszelki wypadek patrzyłam się cały czas w moje odbicie i sprawdzałam czy moje odbicie nie chce mnie zabić()Później nie umiałam spać,ale to żadna nowość bo u cioci jest zaduch(wtedy miałam u niej nocować)a nie mogłam otworzyć okna bo spałam z malutkim dzidziusiem i przedszkolakiemPoza tym u cioci zawsze panuje dziwna atmosfera(przynajmniej w nocy)dlatego też przez całą nocke przelatywały mi przed oczami fragmenty filmu.Usnęłam dopiero o 4:00(tak mi sie zdaje)Od tamtej pory nie sypiam u cioci bo jak wspominałam panuje tam dziwna atmosfera i nie umiem usnąć.Dziwne to troche bo jak byłam mniejsza to zasypiałam tam bez problemu.....Co o tym myślicie dziewczyny?
Stary 2009-11-22, 17:38   #2947
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Wystraszone pobiegłyśmy do pokoju i odwołujemy ducha.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Co o tym myślicie dziewczyny?

mysle,ze w tym wieku nie powinnas sie bawic w zadne wywolywanie duchow i dorabianie historii do czegos co Ci sie tylko wydaje
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 17:42   #2948
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

No,dobra widzę że nikt nie pisze strasznych opowieści więc ja coś napiszę:
Kiedy byłam mała(4-3 latka)mieszkałam z babcią(od strony mamy),dziadkiem,wujkiem i ciocią.Mój teraźniejszy wujek przychodził do cioci w nocy,kiedy byłyśmy tylko we dwie w domu(babcia,mama,dziadek-w pracy a wujek i tata na piwie)Można rzec na randki.Przynosił zawsze jakieś horrory.Które po mnie spływały.Oglądałam je z nimi bo bałam się być sama w pokoju(w trzech pokojach i kuchni zawsze coś się na mnie czaiło)No i pewngo zimowego wieczora wujek przyniósł film i wyszedł po coś do żarcia.Ja i ciocia oglądamy.Na przeciwko pokoju cioci był pokój dziadzia i wujka-brata mamy.Drzwi od naszego pokoju otwarte ale od pokoju dziadzia zamknięte.Nagle coś mnie tknęło żeby tam luknąćPatrze a za szybą widać zielone rece z czarnymi pazurami.Ruszały się tak w górę i tak dziwnie się wyginały.Odwracam się patrze znowu i te ręce znikają!Innym razem oglądałam z ciocią tv i wszyscy w domu z wyjątkiem parentsów i babuni.Ja patrzę się na przedpokój i słychać że przekręca się klucz w zamku.Ja ucieszona krzyczę coś w rodzaju:,,Babcia przyszła!''-i czekam aż wejdzie do domu.Zamiast babci w przedpokoju zobaczyłam postać ubraną w czarną szatę.Myślałam że to babcia w płaszczu(żal.pl )i znowu mówię:,,Babcia!''a to coś syknęło tylko:,,Ciicho!'' i popędziło w stronę łazienki.Ja dalej przekonana że to babcia idę do kuchni(wujek i dziadek akurat palili papieroski)i mówie:,,Jest babcia?''a dziadek na to:,,Babcia w pracy rybciu''No i reszty nie pamiętam bo byłam wtedy mała i dobrze że w ogóle cuś pamiętam!Ale...co to było?Może przyszła po sasiada?Tylko pomyliła mieszkania?

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość

mysle,ze w tym wieku nie powinnas sie bawic w zadne wywolywanie duchow i dorabianie historii do czegos co Ci sie tylko wydaje
wiem kochana ale rok temu bylam głupia(już nie jestem)i nie czytałam wypowiedzi osób o wywoływaniu duchów!
Stary 2009-11-22, 17:43   #2949
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
No,dobra widzę że nikt nie pisze strasznych opowieści więc ja coś napiszę:
Kiedy byłam mała(4-3 latka)mieszkałam z babcią(od strony mamy),dziadkiem,wujkiem i ciocią.Mój teraźniejszy wujek przychodził do cioci w nocy,kiedy byłyśmy tylko we dwie w domu(babcia,mama,dziadek-w pracy a wujek i tata na piwie)Można rzec na randki.Przynosił zawsze jakieś horrory.Które po mnie spływały.Oglądałam je z nimi bo bałam się być sama w pokoju(w trzech pokojach i kuchni zawsze coś się na mnie czaiło)No i pewngo zimowego wieczora wujek przyniósł film i wyszedł po coś do żarcia.Ja i ciocia oglądamy.Na przeciwko pokoju cioci był pokój dziadzia i wujka-brata mamy.Drzwi od naszego pokoju otwarte ale od pokoju dziadzia zamknięte.Nagle coś mnie tknęło żeby tam luknąćPatrze a za szybą widać zielone rece z czarnymi pazurami.Ruszały się tak w górę i tak dziwnie się wyginały.Odwracam się patrze znowu i te ręce znikają!Innym razem oglądałam z ciocią tv i wszyscy w domu z wyjątkiem parentsów i babuni.Ja patrzę się na przedpokój i słychać że przekręca się klucz w zamku.Ja ucieszona krzyczę coś w rodzaju:,,Babcia przyszła!''-i czekam aż wejdzie do domu.Zamiast babci w przedpokoju zobaczyłam postać ubraną w czarną szatę.Myślałam że to babcia w płaszczu(żal.pl )i znowu mówię:,,Babcia!''a to coś syknęło tylko:,,Ciicho!'' i popędziło w stronę łazienki.Ja dalej przekonana że to babcia idę do kuchni(wujek i dziadek akurat palili papieroski)i mówie:,,Jest babcia?''a dziadek na to:,,Babcia w pracy rybciu''No i reszty nie pamiętam bo byłam wtedy mała i dobrze że w ogóle cuś pamiętam!Ale...co to było?Może przyszła po sasiada?Tylko pomyliła mieszkania?

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

wiem kochana ale rok temu bylam głupia(już nie jestem)i nie czytałam wypowiedzi osób o wywoływaniu duchów!
Może złodziej i chciał Wam wannę zakosić?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 17:46   #2950
blueania
Zakorzenienie

Cytat:

Skoro tak twierdzisz....
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:35   #2951
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Może przyszła po sasiada?Tylko pomyliła mieszkania?

Polalam sie teraz ze smiechu.

Wchodzi Kostucha tu juz mdlejesz, zamierasz, serce Ci staje a ona 'K... znow sie pomylilam'

A ta wasza to sie moze tylko odlac wpadla?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:38   #2952
szpila59
Raczkowanie

Mi moja mam opowiadała, że jak byłą młoda to z koleżankami postanowiły wywołać sobie jakiegoś ducha No i poszły do domu koleżanki i jakby z niechęcia przystał na pomysł mamy aby go jednak wywołać. Siadły przy stole, rozłożyła tą taka jakby mapkę z literkami i ten trójkacik (który ma pokazywać niby te literki) Złapały się za ręcę i zaczęły wywoływać duchy... nic się nie działo i miały ju przestać a tu nagle ten trójkąt zaczął szaleć po tej mapie! Podobno był to duch kobiety. Najpierw zaczeły rozmawiać , ale po chwilą, zaczęło nimi rzucać na wszystkie strony! Na planszy pokazywały się słowa takie jak " To nie jest zabawa gówniary! Durne dziewuchy! Nie odejdę stad!" Rzucało nimi jakieś 2-3 godziny. Płakały i się modliły. Nie mogły się puścić ponieważ gdyby puściły swoje dłonie, podobno ten duch nawiedziłby jedna z nich. Wreszcie po długim czasie dał im spokój, a moja mama do tej pory nie chce o tym rozmawiać
Ja nie miałam żadnych strasznych histori, tylko raz jak w domu sama siedziałam to zobaczyłam jak coś mocno dmuchęło firanką. A była wiosna i okno zamknięte w całym domu. Ta firanka jakby "Dmuchnęła" w górę i zamiast jeszcze się trochę normalnie "pokołysać" wróciła na swoje miejsce w bezruchu.

Albo moja siostra ogladała japoński film (zajefajny, niezłe napięcie) Chakushin Ari ("Nieodebrane połączenie") I w tym filmie dzwonił telefon i po odebraniu ta osoba słyszała ostatnie chwile swojego życia. I właśnie W TYM SAMYM momencie w którym zadzwonił ten telefon, zadzwoniłą moja mama! "eek" Moja siora mało o zawał nie padła , jak mi opowiadała xD
Tutaj macie filmik... Straszna muzyczka
pod koniec jest ten dzwonek
http://www.youtube.com/watch?v=jlTOOzuKxDI

Edytowane przez szpila59
Czas edycji: 2009-11-22 o 19:29
szpila59 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:11   #2953
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość

Polalam sie teraz ze smiechu.

Wchodzi Kostucha tu juz mdlejesz, zamierasz, serce Ci staje a ona 'K... znow sie pomylilam'

A ta wasza to sie moze tylko odlac wpadla?
A o co kaman w ostatnim zdaniu?mam dziwne wrażenie że se ze mnie jaja robicie...o wy niedobre!

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez szpila59 Pokaż wiadomość
Mi moja mam opowiadała, że jak byłą młoda to z koleżankami postanowiły wywołać sobie jakiegoś sucha No i poszły do domu koleżanki i jakby z niechęcia przystał na pomysł mamy aby go jednak wywołać. Siadły przy stole, rozłożyła tą taka jakby mapkę z literkami i ten trójkacik (który ma pokazywać niby te literki) Złapały się za ręcę i zaczęły wywoływać duchy... nic się nie działo i miały ju przestać a tu nagle ten trójkąt zaczął szaleć po tej mapie! Podobno był to duch kobiety. Najpierw zaczeły rozmawiać , ale po chwilą, zaczęło nimi rzucać na wszystkie strony! Na planszy pokazywały się słowa takie jak " To nie jest zabawa gówniary! Durne dziewuchy! Nie odejdę stad!" Rzucało nimi jakieś 2-3 godziny. Płakały i się modliły. Nie mogły się puścić ponieważ gdyby puściły swoje dłonie, podobno ten duch nawiedziłby jedna z nich. Wreszcie po długim czasie dał im spokój, a moja mama do tej pory nie chce o tym rozmawiać
Ja nie miałam żadnych strasznych histori, tylko raz jak w domu sama siedziałam to zobaczyłam jak coś mocno dmuchęło firanką. A była wiosna i okno zamknięte w całym domu. Ta firanka jakby "Dmuchnęła" w górę i zamiast jeszcze się trochę normalnie "pokołysać" wróciła na swoje miejsce w bezruchu.

Albo moja siostra ogladała japoński film (zajefajny, niezłe napięcie) Chakushin Ari ("Nieodebrane połączenie") I w tym filmie dzwonił telefon i po odebraniu ta osoba słyszała ostatnie chwile swojego życia. I właśnie W TYM SAMYM momencie w którym zadzwonił ten telefon, zadzwoniłą moja mama! "eek" Moja siora mało o zawał nie padła , jak mi opowiadała xD
Tutaj macie filmik... Straszna muzyczka
pod koniec jest ten dzwonek
http://www.youtube.com/watch?v=jlTOOzuKxDI
szpila to straszne!Jak już wspomniałam:NIGDY WIĘCEJ WYWOŁYWANIA DUCHÓW!Bogu dzięki że w moim przypadku trafiłyśmy na jakiegoś mniej nadpobudliwego ducha(xD)

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Piszcie historie!

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Pewnej nocy nie umiałam zasnąć i kiedy już prawie zasnęłam coś mnie tknęło żeby spojrzeć w okno a tam....taka czarna postać o posturze człoweieka!Otwieram oczy szerzej a to coś znikło.Za chwilę patrzę a spod łóżka wyszły czarne ręce i było słychać jak to coś mówi:Robiłam się coraz bardziej senna i jak już miałam zasnąć zerwałam się z łóżka....Kto wie?Może jakiś murzyński piaskowy dziadek przyszedł mi pomóc zasnąć....Ale ja uważam że to była zmora....BUUUUU
Stary 2009-11-22, 20:01   #2954
wanitatywna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość

wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:20   #2955
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Atramella jakies śmieszne te Twoje opowiastki...
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:06   #2956
kyana
Zadomowienie

GG do kyana Send a message via Skype™ to kyana

Dziewczyny polecacie jakieś dobre książki związane z egzorcyzmami, szatanem ?
Stary 2009-11-22, 21:38   #2957
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Atramella jakies śmieszne te Twoje opowiastki...
może i śmieszne ale wtedy nie było mi do śmiechu.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Dobra musze spadać...bye

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Dobra spadam bo mama mi truje...bye

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
może i śmieszne ale wtedy nie było mi do śmiechu.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Dobra musze spadać...bye

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Dobra spadam bo mama mi truje...bye
oj coś mi sie zrąbało.....

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Pamiętajcie jak jutro tu przyjde to mają być new opowiastki...albo
Stary 2009-11-24, 18:20   #2958
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

Robimy rozdupiel na wątku?
Stary 2009-11-24, 18:24   #2959
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
idź sprawdź czy nie ma Cię w pokoju obok, co?
Stary 2009-11-24, 18:44   #2960
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
a co to znaczy?
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 18:54   #2961
Siaasiaa
Raczkowanie

GG do Siaasiaa

Cytat:
omG

Na złocistej fajerce
spalę różową różę
czarne pióreczko kurze
i jedno ludzkie serce.
Siaasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:04   #2962
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
a co to znaczy?
Też jestem ciekawa

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:18   #2963
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

to znaczy ze z nudow sie klocimy,gadamy nie na temat itp.Nie nie pojde do pokoju sprawdzic czy mnie nie ma bo nie jestem blondynką

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

To robimy ten brozdupiel czy nie?

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

No mada-faka rozdupiel czy nier?Czasu mało,sama w domu,nudze się.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

tak wiem ze jestem głupia.ROZDUPIEL RZĄDZI!

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

ROZDUPIEL!ROZDUPIEL!ROZDU PIEL!,dZISIAJ BYŁAM NA WAGARACH I ŁAZIŁYŚMY Z DZIEWCZYNAMI PO JAKIEJS RUDERZE!
Stary 2009-11-24, 19:19   #2964
ira21
Zadomowienie

Cytat:
to znaczy ze z nudow sie klocimy,gadamy nie na temat itp.Nie nie pojde do pokoju sprawdzic czy mnie nie ma bo nie jestem blondynką

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

To robimy ten brozdupiel czy nie?

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

No mada-faka rozdupiel czy nier?Czasu mało,sama w domu,nudze się.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

tak wiem ze jestem głupia.ROZDUPIEL RZĄDZI!

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

ROZDUPIEL!ROZDUPIEL!ROZDU PIEL!,dZISIAJ BYŁAM NA WAGARACH I ŁAZIŁYŚMY Z DZIEWCZYNAMI PO JAKIEJS RUDERZE!

Uzębienie
ira21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:19   #2965
Madziulek_90
Zadomowienie

Chyba się starzeję, ale przydałyby się jakieś ograniczenia wiekowe na Wizażu
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:20   #2966
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

siaasia robimy rozdupiel czy nie?Będzie fajnie i śmiesznie!:hot :
Stary 2009-11-24, 19:22   #2967
ira21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulek_90 Pokaż wiadomość

o tym samym pomyślałam.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
siaasia robimy rozdupiel czy nie?Będzie fajnie i śmiesznie!:hot :

a zadania domowe na jutro już odrobilas?

Uzębienie
Stary 2009-11-24, 19:22   #2968
Atramella
BAN stały

GG do Atramella

Cytat:
Napisane przez Madziulek_90 Pokaż wiadomość
Żadnych ograniczeń!ROZDUPIEL I JUŻ!NKSJFIKSJIAJIJFOSDKFP DSOKFAPOIDOSDFIPOSKI9SSSS SSSSSOGFSDOSPFODSKJGDJKS: jupi:
Stary 2009-11-24, 19:23   #2969
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

niech się pojawi jakiś moderator i zablokuje to dziecko
Stary 2009-11-24, 19:24   #2970
ira21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
niech się pojawi jakiś moderator i zablokuje to dziecko
nie ma to jak 12latka sama w domu

Uzębienie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości