|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
![]() Miło popatrzeć na coś odmiennego Bardzo ładna kolekcja :brawo:
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-11-20 o 23:47 |
|
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Niekusicielski post na wizażu?... toż to ewenement
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4563 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
lacza nas dwa zapachy czyli-jest dobrze gratuluje kolekcjii
|
|
#4564 | ||||
|
BAN stały
|
nie dam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() cudna limitowanka HP -z wymianki(jeszcze raz dzięki Nola tak ogólnie to i tak używam od jakiegoś czasu Angela i HP
|
||||
|
|
|
#4565 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Co jakiś czas zaglądam tutaj i rozkoszuję się wspaniałymi widokami, akurat przeglądałam ostatnich dziesięć stron
Piękne macie kolekcjeCytat:
Cytat:
Golgie - Twoja kolekcja wymiata łaczy nas sporo zapachów (ale jak ma nie łączyć skoro ich tyle i takie piękne niektóre (znaczy te, które ja też posiadam )... Brawo, oj , aj ale ładnie u Ciebie...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4566 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę zdecydowania, widać, że wiesz co lubisz A Agenty piękne - też mam![]() O i tu słoń, normalnie chyba zanabęndę tak pięknie wygląda w Waszych kolekcjach...Hexanno, śliczna kolekcja - u Ciebie Nu mnie kusi... Cytat:
, jak na pół roku to wynik a wiesz, że to forum uzależnia czy to Ogródek Śródziemnomorski - mnie taki właśnie się marzyCytat:
|
|||||||
|
|
|
#4567 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję kolekcji, ta czerwień dodaje jej wirafinowania ![]() Cytat:
Cytat:
nie lecz się - to przyjemna choroba, też to złapałamCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() taaa... Co by nie mówić, charakteru to jej odmówić nie można, ale u Ciebie anielsko i diabelsko zarazem (te trucizny...) Widzę, ze masz też TroubleEdytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-11-21 o 08:37 |
||||||||
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tu u Ciebie słooodko ![]() Może i ja wrzuciłabym w końcu swoją zbieraninę (bo kolekcją to tego raczej nazwać nie można ) ale przeraża mnie wyciąganie tego na swiatło dzienne, jeszcze ktoś by zobaczył (w sensie gość, bo przed domownikami nie dało się ukryć) Nawet mój dwuletni synek już wie (i to dobrze wie) co mama trzyma w dużej szafce... na dodatek ma już gust zapachowy, kiedy tylko coś kupię i rozpakuję lub dobierze się do szafki z perfumami, chce "wąkać, pcikać" i od razu podsumowuje: "łane, bdzitkie" Może się zbiorę, którejś nocy i obfocęPrzepraszam za posty po postem ale ciągle mi się wiadomości nie mieściły...
|
|
|
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4570 |
|
Nindżopesz
|
DiTu - dzięki
Viollet - Flowerbombkę chętnie bym Ci zakosiła, mam słabość do karmelu ^^ A kolekcja pięknie się prezentuje, zwłaszcza na tle tych koralików. Strasznie mi się podobają takie spójne zbiorki
|
|
|
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ Twój zbiorek Aniołków jest ślicznyCytat:
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Długo żyłam w nieświadomości i dopiero teraz odkywam magiczny świat zapachów,odkryłam, że jest coś więcej niż to co w Sephorze i Douglasie A co gorsza, jak poznałam świat zapachów niszowych... to teraz większość selektywnych perfum wydaje mi się płaska i bez duszy ![]() Teraz marzę o Amouage, o Kilianie, Lubinie, Goutalu... na razie nie mogę i pewnie jeszcze długo nie będę mogła sobie pozwolić na zakup tych cudów w perfumerii, no ale... marzyć trzeba, kiedyś na pewno się doczekam, choćby za 50 lat
|
|
#4573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fakt, ubóstwiam słodkości
teraz czekam na sporą dostawę Demeterków. A które zapachy nas łączą? ![]() ![]() czekam na Twój zbiór ![]() Cytat:
Cytat:
spryskałam nadgarstki wieczorem i jeszcze rano czułam ten piękny zapach... ![]() dziękuję ![]() Dzięki ![]() Wrzucajcie często swoje zbiory / aktualizacje - tak miło się je ogląda! Od razu człowiek ma ochotę na kolejne zakupy
|
||
|
|
|
#4574 |
|
Guerlain Lover
|
Viollet87, ładna kolekcja, łączą nas Ode a l'amour oraz Euphoria
![]() A co do aktualizacji, to wrzucę zdjęcia po nowym roku Pewnie jakieś nowe flaszki jeszcze przybędą
|
|
|
|
#4575 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super
|
|
#4577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam niecierpliwie ![]() Cytat:
![]() Code ma coś w sobie ![]() Cytat:
![]() Miss Dior Cherie mnie w sobie rozkochuje coraz bardziej (a już przy pierwszym spotkaniu mnie oczarowała ).Szaleństwa już popełniłam, leci do mnie tyle decantów że miesiąca mi na testy braknie ![]() Ale tu miło w ogóle... ![]() przyznam, że podglądam was od lipca, zawsze podziwiałam i zazdrościłam (tak zdrowo )... ale dopiero jakiś miesiąc temu połknęłam bakcyla. Nie żałuję tylko mój portfel piszczy...
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-11-22 o 00:14 |
|||
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam te polowania na Parfum Sacre
Aż się sama w ciemno napaliłam ![]() Czas i na moją (ostatnio skromniejszą) kolekcję: 1. tak było kilka miesięcy temu... 2. tak jest teraz 3. reprezentacja męska: A*men, Blv Notte, Pi, mini Au Masculine, atomek z Molecule 01, ostatnia kropla hołubionego Tobacco Vanille 4. ulubieńcy: Gucci PH, BC (stare i nowe), Wenge, Jaisalmer, Obsession Men, New Haarlem 5. słodkości: dwie Nieprzyzwoitki, Miyako, Theorema, Cocon, Paczulowanilia, J'ose 6. kobiece: Surrender, no 5 Eau Premiere, Kelly Caleche, mini Mitsouko, Chique, Jicky (we flakoniku po Hypnose, niech nikogo nie zmyli )7. lawendy i inne świeższe: Cedre Bleu, Encens et Lavande, Gris Clair, Lavender BSQ, Atlas Cedar. No, to by było na tyle
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-11-22 o 15:01 |
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko,
Poprzyglądam się szczegółowiej... widze Chique... i zmiany wkolekcji... i lawendy... Fajne.
|
#4580 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Życzę odnalezienia tych najwspanialszych... ale z własnego doświadczenia, wiem że "zachłyśnięcie się" niszą przechodzi... to znaczy nie całkiem ale obecnie mam swoich ulubieńców zarówno wśród niszowców jak i wśród perfum mainstreamowych, jak również niskopółkowych - taki Surrender ostatnio, np![]() Z tym 50 lat to wątpię - pogadamy za pół roku![]() Cytat:
(chyba)![]() Cytat:
i zazdroszę umiejętności eliminacji Mnie jakoś ciężko to idzie - lubię i to i to i tamto - tylko kiedy ja to zużyję...Łączą nas: Blv Notte, BC (stare), Wenge, Nieprzyzwoitka, Cocon, Paczulowanilia, Surrender - czyli całkiem sporo a i w odleweczkach posiadam Gucia i molekuły i Tobacco Vanille |
|||
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie sytuacja zmierza w zgoła przeciwnym kierunku... ![]() Niemniej gratuluję przemyślanej i twojej kolekcji, bo widać, że masz już obrany kierunek
|
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale duża część - zwłaszcza słodziaków, stała się dla mnie jak na razie strasznie nudna, podobna, płaska, bez duszy... bla bla bla. Ale jestem pewna, że masz rację i że to minie No, może słodziaków już nigdy ponownie nie polubię hehe ![]() Kochana, a gdzie Twoja kolekcja ?? ![]() No, mam nadzieję, że nie 50 lat
|
|
#4583 |
|
Szef ds. Wymianek
|
czas na moj debiut tutaj
![]() od razu przepraszam za jakosc zdjec, ale robione aparatem komorkowym. kolekcyjka, jak widac, mainstreamowa do bolu, jedynie niszowe sa odlewki na ostatnim zdjeciu. to moj zbior z niecalego roku, to w grudniu stwierdzilam, ze trzy flaszki perfum to zdecydowanie za malo ![]()
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, kocham trucizny Poza tym łączą nas Chanelki, Python... chyba tyle Ślicznie
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudowna kolekcja, wiele wiele zapachów jest mi bardzo bliskich
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednym słowem- zaszlałaś ![]() Gratuluję przeogromnie takiej slicznej kolekcji
|
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, ile trucizn!
![]() Chętnie drapnęłabym kilka flaszek, które sama planuję nabyć ![]() Pomimo, że ja dopiero zaczynam gromadzić kolekcję to kilka zapachów już dziś nas łączy (Euphoria, Diamonds, Pure Poison)
|
|
|
|
#4588 |
|
Zadomowienie
|
Agnyska i Siarka gratuluję kolekcji.
Mi się chyba już powoli wszystkie perfumy przejadają, a może to dlatego, że na kacu jestem ![]() Ale coraz mniej mnie zachwyca i chciałabym jakieś nowe zachwycające perfumy które będą moim no 1 forever
|
|
|
|
#4589 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2009-11-22 o 21:42 |
||
|
|
|
#4590 |
|
Guerlain Lover
|
Anyska81, piękna kolekcja... Strasznie zazdroszczę Gucci PH, BC, Incense oraz Kelly Calache
![]() Siarko40, aż szczęka mi opadła widząc te wszystkir trucizny... A łączą nas: HP, Euphoria oraz Addict Ale chętnie podebrałabym Ci: Midnight Poison, Tendre Poison, DV, Euphoria blossom oraz Sun Moon Stars...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

) moim skromnym (narazie
) zbiorem zapachowym 

klik!
)

)
Golgie - Twoja kolekcja wymiata
Moj zbior nabiera powoli ksztaltów, jakich bym sobie zyczyla