![]() |
#1531 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Tu raczej chodzi o jakis kontakt. Ja na swoja Liderke niby narzekalam. Okazalo sie, ze tak naprawde przez pol roku byla wylaczaon z powodu zdawania prawdka i w ogole szkola wyjazdy. Chodzilo tylko o to, zeby bylo wieksze zainteresowanie niz sms o tresci 'czemu nie skladasz zamowienia?'.
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jeśli masz zamówienie na 300 zł plus produkt wyłączony z ofert za 40 zł to razem musisz zapłacić 340 zł. Produkt wyłączony z oferty jest określeniem używanym w promocji, np. tusz super shock możesz kupić za 16,90 pod warunkiem, że zrobisz w katalogu zakupu za 39,90. Przy takiej promocji jest dopisek, "produkt wyłączony z oferty" co oznacza, że ten tusz nie wlicza się do tej wymaganej kwoty 39,90 zł. Jeśli chcesz go kupić to musisz zamówić z katalogu produkty za 39,90 ale w tą kwotę nie może się wliczać właśnie ten tusz i że bez spełnienia tego warunku nie możesz go kupić. Doliczy się on do całości zamówienia, tzn., że jeśli zamówisz produkty z katalogu za 39,90 i ten tusz za 16,90 to razem zapłacisz 56,80. Mam nadzieję, że w miarę dobrze to wytłumaczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz Drogie dziewczyny wrócę do programu motywacyjnego dla Konsultantek przy wpisywaniu kodu produktu wpisujemy ten podany kod czy ten który dotyczy okręgów prognozujących?
Jesli chodzi o moja Liderke to jak do tej pory zero zainteresowania ...:/ nawet nie zadzwonila czy mam zamowienie i za ile , gdyby chociaz powiedziala ze moje pierwsze zamóenienia nie moga przekraczac 1000 zł nie byłoby problemu a tak co ja biedna nowa Konsultantka moglam wiedziec. Jutro paczki dostarczy mi OMS wiec spytam jej co Pani Lider powinna robic w sprawie swoim podopiecznych |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a to czy jestes powinna powiedziec ci liderka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
to zależy do którego okręgu należysz, jeśli obowiązuje u ciebie teraz katalog 16 to wpisujesz kod dla okręgów normalnych 79012, jest on taki sam przez cały czas trwania promocji, zmienia się tylko kosmetyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15441860]zalezy jaki ty jestes okręg? czy prognozujący. jesli nie to wpisujesz ten drugi nr
![]() a to czy jestes powinna powiedziec ci liderka.[/QUOTE] właśnie Liderka :P to ja już jutro spytam OMS lepiej :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Raczkowanie
|
tylko ze takie duzie zamowionko mialam teraz w 16 katalogu czyli jesli bede chciala dostac ten produkt wpisuje nadal 79012 lub jesli bedzie on inny w gazetce nova Ty z katalogu 17?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejdź na stronę konsultantki i przeczytaj wszystko na spokojnie. Strona konsultantki - zakładka Avon Club - przywileje - oferta specjalna będziesz miała zamówienie na 156,90 Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-22 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Rozeznanie
|
dzieki sliczne andziat!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15441300]nikt tu nie ma zadnych roszczeń
![]() a jak praca lidera taka ciężka i nieopłacalna...zawsze można odejśc ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- ![]() Dasz im palec to będą chciały całą rękę. Pakiety nowości są coraz gorsze i wstyd byłoby mi dać takiej konsultantce np.Balsam z CT. Ja również wynagradzam KK, ale tylko te, które robią zamówienia ok.2 tys, a mam i ch w swojej grupie 5. Natomiast KK z zamówieniami od 300 zł kontaktuję się telefonicznie każdorazowo gratulując zamówienia. My też nie dostajemy prezentów od naszych OMS i Liderów nadrzędnych za zamówienia. Praca LS jest bardzo ciężka i dla osób, które dopiero zaczynają niekoniecznie opłacalna. Edytowane przez JolciaBDG Czas edycji: 2009-11-22 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Za wykonane cele owszem, ale nie za sprzedaż. Sprzedaż KK jest w jej własnym interesie- ile sprzeda, tyle zarobi. Ktoś napisał, żeby ''cisnąć LS o wynagrodzenie za zamówienie'' (nie chce mi się szukać w tej chwili) i w tym miejscu przyznaję może troszkę mnie poniosło. Dziewczyny myślą, ze my jako LS kokosy na nich zbijamy, a tak wcale nie jest. Potrzebna jest naprawdę duża grupa, aby móc zarabiać sensowne pieniądze. Początkujacy LS, który dostanie ok. 600-700 zł nie jest w stanie wynagradzać co katalog KK z zamówieniem 500+, później także jest to trudne, bo niby zarobki rosną, ale rosnie też grupa KK również tych z zamówieniami 500 + ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
Raczkowanie
|
Drogie Koleżanki po fachu a wiec smarujemy sie kosmetykami naszej firmy na noc :P i idziemy spac:P dobranoc wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Raczkowanie
|
Mam kolejne głupie pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Tak jak yvonci, OMSka dopisała do mojego zamówienia tę zawieszkę USB Swarovskiego, ja jej nie chciałam. Po kontakcie telefonicznym powiedziała, żebym napisała jej numer konta i zwróci mi pieniądze, a ja zawieszkę oddam jej "przy okazji" jak będę w domu (mój okręg jest 700km od miejsca zamieszkania - studiów ![]() Chciałam tylko zapytać najpierw Was czy któraś, z Krakowa najlepiej, żeby się nie bawić w przesyłki, chciałaby może tę zawieszkę ode mnie odkupić? Bo jak jakaś wizażanka o niej marzy, to wolałabym ją uszczęśliwić, niż OMSkę, która dopisuje mi do zamówienia coś, czego nie chciałam.... Aha, i o co chodzi z tymi produktami za 6/7zł? To dotyczy "normalnych" konsultantek, czy tylko KR, czy jakichś inszych liderek? I jeśli dotyczy "normalnych", to czy ktoś mógłby mi przybliżyć o co chodzi? Bo szukałam, ale nie znalazłam w wątku...
"Arma nissi ut summoveas, ne sumpseris" Edytowane przez Yen.not Czas edycji: 2009-11-23 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie się jakiś czas temu udało ściagnąć Regulamin Programu Lojalnościowego w Wordzie, ale teraz nie pamiętam, w którym miejscu on jest, bo pod Regulaminami w zakładce Pliki do ściagnięcia go nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Pisałyście o notesikach na magnesach, gdzie moge znalesc kod do nich? Na zadnym formularzu zamowien go nie widze ![]() ![]() W kat. 16 po raz pierwszy udalo mi się dobić do upustu 35% ![]() ![]() ![]() ![]() Któraś z Was pisala że skladajac jedno ze swoich pierwszych zamowien przekroczyla limit, ja tez mialam taka sytuacje. Dziwne ze Pani ktora z ktora podpisywalam umowe nie poinformowala mnie o tym ze pierwsze zamowienia nie moga przekraczac danej sumy:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
BAN stały
|
Zobaczcie to
![]() http://allegro.pl/item823692764_avon...ka_gratis.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze zle to ujełam jesli chodzi o te preznty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- W ogole, czy Pani ktora podpisywala ze mna umowe to jest ta cała moja LIDERKA? Hihihi wtedy ja widzialam pierwszy i ostatni raz na oczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez o swojej L nie bede sie wypowiadac ... chociaz na poczatku mojej dzialanosci moglaby sie postarac a nie wszystko na wlasna reke wiadomo ze człowiek nie wie wszystkiego od razu... a co do uputu juz chyba rozumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama jestem liderką od kilu lat. Dziewczyny, które sama mianowałam i jak chcą miec ze mną kontakt, zawsze mają , zawsze służe im pomocą radą, zawsze w kazdej sytuacji mogą na mnie liczyc, opłacam ich rachunki internetem, mają przy tym zawsze prezent od firmy za płatności...., ode mnie często darmowe katalogi za które ja płacę, kupuję wiecej i moge dac ,niech za to zbieraja większe zamówienia. Początkowa konsultantka często daje mi swoje zamówienia i ja je wysyłam z ich konta, wiadomo, sama im zakładam ich profil, aby uniknąć błędów, pomyłek. Naprawdę , we wszystkim pomagam, nie chcę już wchodzic w szczegóły.... Spotykam sie z konsultantkami, które dostałam od mojej OMS, oczywiscie wcześniej spełniając odpowiednie wymogi, zawsze otrzymują tzw powitalny prezent wartości do ok. 50 zł, dla mnie to przyjemność, mogę je poznać osobiście.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, czasem tu wskakuję i czytam i dosłownie dziwie sie. Przecież skąd nowa konsultantka może wiedzieć o niektórych sprawach... Ja też miałam liderką, taka jak wiekszość ,sama musiałam do wielu spraw dochodzić samodzielnie szukać rozwiazań i też miałam problem z za dużym zamówieniem. Zawsze dawniej składałam zamówienie w 1 terminie a przez to , ze miałam za duze ,właśnie takie powyżej 1 tyś zł , moje zamówienie poszlo w ostatnim, tylko że dawniej nie było 3 terminów, jednak o mało co, przez moją liderkę nie przerwałam TPSu, nie była w stanie nic mi pomóc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sprawdz w strefie w zakladce "o co pytacie" -> JAKIE OBOWIĄZUJĄ LIMITY KREDYTOWE? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.