Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-22, 19:48   #1531
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez JolciaBDG Pokaż wiadomość
Witam. Jestem Liderem i Wasze roszczenia, żebyśmy kupowali prezenty Kk, które składają zamówienia pow.500 zł są śmieszne! Lider otrzymuje 50 zł za podpisanie umowy z KK, ale tylko pod warunkiem, że jej wprowadzenie zwiększy jego grupę KK aktywnych. A bonusy od sprzedaży? 500ZŁ x 0.75/ 1.22 x 6% = ok.18.44 , a zarobek KK to ok 150 zł - katalogi i ewentualnie zamówione próbki. Poza tym, czy myślicie, że pakiety ktoś daje nam za darmo?! Za wszystko musimy płacić! Nawet pakietów katalogów dla nieaktywnych KK nie mamy!
ja tam zupelnie nie rozumiem Twojej zlosci. Nikt tu chyba nie powiedzial ze domaga sie prezentu!? Chyba, ze cos przeoczylam?
Tu raczej chodzi o jakis kontakt. Ja na swoja Liderke niby narzekalam. Okazalo sie, ze tak naprawde przez pol roku byla wylaczaon z powodu zdawania prawdka i w ogole szkola wyjazdy. Chodzilo tylko o to, zeby bylo wieksze zainteresowanie niz sms o tresci 'czemu nie skladasz zamowienia?'.

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:07   #1532
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzya Pokaż wiadomość
wyłączony z oferty. Oznacza tyle samo co nie dolicza się do kwoty zamówienia.
tj. np.
Gdy mamy zamówienie na 300 zł.
Zamawiamy produkt wyłączony z oferty o kwocie 40 zł.
To znaczy ze nasz rachunek i tak wyniesie 300 zł?
Nie. Za produkt wyłączony z oferty musisz zapłacić.
Więc jeśli masz zamówienie na 300 zł plus produkt wyłączony z ofert za 40 zł to razem musisz zapłacić 340 zł.
Produkt wyłączony z oferty jest określeniem używanym w promocji, np. tusz super shock możesz kupić za 16,90 pod warunkiem, że zrobisz w katalogu zakupu za 39,90.
Przy takiej promocji jest dopisek, "produkt wyłączony z oferty" co oznacza, że ten tusz nie wlicza się do tej wymaganej kwoty 39,90 zł. Jeśli chcesz go kupić to musisz zamówić z katalogu produkty za 39,90 ale w tą kwotę nie może się wliczać właśnie ten tusz i że bez spełnienia tego warunku nie możesz go kupić. Doliczy się on do całości zamówienia, tzn., że jeśli zamówisz produkty z katalogu za 39,90 i ten tusz za 16,90 to razem zapłacisz 56,80.
Mam nadzieję, że w miarę dobrze to wytłumaczyłam
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:08   #1533
anulkaandzia
Raczkowanie

Jeszcze raz Drogie dziewczyny wrócę do programu motywacyjnego dla Konsultantek przy wpisywaniu kodu produktu wpisujemy ten podany kod czy ten który dotyczy okręgów prognozujących?
Jesli chodzi o moja Liderke to jak do tej pory zero zainteresowania ...:/ nawet nie zadzwonila czy mam zamowienie i za ile , gdyby chociaz powiedziala ze moje pierwsze zamóenienia nie moga przekraczac 1000 zł nie byłoby problemu a tak co ja biedna nowa Konsultantka moglam wiedziec. Jutro paczki dostarczy mi OMS wiec spytam jej co Pani Lider powinna robic w sprawie swoim podopiecznych
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:10   #1534
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
Jeszcze raz Drogie dziewczyny wrócę do programu motywacyjnego dla Konsultantek przy wpisywaniu kodu produktu wpisujemy ten podany kod czy ten który dotyczy okręgów prognozujących?
zalezy jaki ty jestes okręg? czy prognozujący. jesli nie to wpisujesz ten drugi nr
a to czy jestes powinna powiedziec ci liderka.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:14   #1535
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
to zależy do którego okręgu należysz, jeśli obowiązuje u ciebie teraz katalog 16 to wpisujesz kod dla okręgów normalnych 79012, jest on taki sam przez cały czas trwania promocji, zmienia się tylko kosmetyk.
Stary 2009-11-22, 20:25   #1536
anulkaandzia
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15441860]zalezy jaki ty jestes okręg? czy prognozujący. jesli nie to wpisujesz ten drugi nr
a to czy jestes powinna powiedziec ci liderka.[/QUOTE]

właśnie Liderka :P to ja już jutro spytam OMS lepiej :P
Stary 2009-11-22, 20:28   #1537
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie Liderka :P to ja już jutro spytam OMS lepiej :P
nie musisz nikogo pytać, jaki katalog teraz u ciebie obowiązuje?
jeśli 16 to tak jak napisałam wyżej należysz do okręgów "pozostałych" a nie prognozujących czyli wpisujesz ten kod, który podałam wyżej 79012
Stary 2009-11-22, 20:32   #1538
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
nie musisz nikogo pytać, jaki katalog teraz u ciebie obowiązuje?
jeśli 16 to tak jak napisałam wyżej należysz do okręgów "pozostałych" a nie prognozujących czyli wpisujesz ten kod, który podałam wyżej 79012
tylko ze takie duzie zamowionko mialam teraz w 16 katalogu czyli jesli bede chciala dostac ten produkt wpisuje nadal 79012 lub jesli bedzie on inny w gazetce nova Ty z katalogu 17?
Stary 2009-11-22, 20:42   #1539
madzya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
Nie. Za produkt wyłączony z oferty musisz zapłacić.
Więc jeśli masz zamówienie na 300 zł plus produkt wyłączony z ofert za 40 zł to razem musisz zapłacić 340 zł.
Produkt wyłączony z oferty jest określeniem używanym w promocji, np. tusz super shock możesz kupić za 16,90 pod warunkiem, że zrobisz w katalogu zakupu za 39,90.
Przy takiej promocji jest dopisek, "produkt wyłączony z oferty" co oznacza, że ten tusz nie wlicza się do tej wymaganej kwoty 39,90 zł. Jeśli chcesz go kupić to musisz zamówić z katalogu produkty za 39,90 ale w tą kwotę nie może się wliczać właśnie ten tusz i że bez spełnienia tego warunku nie możesz go kupić. Doliczy się on do całości zamówienia, tzn., że jeśli zamówisz produkty z katalogu za 39,90 i ten tusz za 16,90 to razem zapłacisz 56,80.
Mam nadzieję, że w miarę dobrze to wytłumaczyłam
Dzieki sliczne! tTak jak wytlumaczylas to rozumiem , tylko chodzi mi o to,ze jak musze zlozyc zamowienie za min 150 zl, to jezeli mam zamówienie dajmy na to za 140 zl, to czy jak kupię ten tusz, to będę miała 156,90 zł zamówienia czy nadal 140

madzya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:43   #1540
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ze takie duzie zamowionko mialam teraz w 16 katalogu czyli jesli bede chciala dostac ten produkt wpisuje nadal 79012 lub jesli bedzie on inny w gazetce nova Ty z katalogu 17?
jesli w katalogu 16 miałaś duże zamówienie (jesteś okręg normalny) to w trakcie składania zamówienia w katalogu 17 wpisujesz kod 79012. Nie będzie on inny w gazetce Nova Ty bo tak jak napisałam wcześniej ten kod jest stały, niezmienny i w każdym katalogu będzie ten sam kod, będą się zmieniały tylko kosmetyki.
Wejdź na stronę konsultantki i przeczytaj wszystko na spokojnie.
Strona konsultantki - zakładka Avon Club - przywileje - oferta specjalna

Cytat:
Napisane przez madzya Pokaż wiadomość
Dzieki sliczne! tTak jak wytlumaczylas to rozumiem , tylko chodzi mi o to,ze jak musze zlozyc zamowienie za min 150 zl, to jezeli mam zamówienie dajmy na to za 140 zl, to czy jak kupię ten tusz, to będę miała 156,90 zł zamówienia czy nadal 140
będziesz miała zamówienie na 156,90

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-22 o 20:48
Stary 2009-11-22, 20:47   #1541
madzya
Rozeznanie

dzieki sliczne andziat!

madzya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:54   #1542
JolciaBDG
Przyczajenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15441300]nikt tu nie ma zadnych roszczeń
a jak praca lidera taka ciężka i nieopłacalna...zawsze można odejśc

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

[/QUOTE]

Dasz im palec to będą chciały całą rękę. Pakiety nowości są coraz gorsze i wstyd byłoby mi dać takiej konsultantce np.Balsam z CT. Ja również wynagradzam KK, ale tylko te, które robią zamówienia ok.2 tys, a mam i ch w swojej grupie 5. Natomiast KK z zamówieniami od 300 zł kontaktuję się telefonicznie każdorazowo gratulując zamówienia. My też nie dostajemy prezentów od naszych OMS i Liderów nadrzędnych za zamówienia. Praca LS jest bardzo ciężka i dla osób, które dopiero zaczynają niekoniecznie opłacalna.

Edytowane przez JolciaBDG
Czas edycji: 2009-11-22 o 21:00
JolciaBDG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:04   #1543
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
My też nie dostajemy prezentów od naszych OMS i Liderów nadrzędnych za zamówienia.
A to zależy od OMS - u nas jeśli się spełni założenia dla okręgu albo odnosi jakies sukcesy jednostkowe to zawsze jakieś wsparcie z jej strony dostajemy.
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:11   #1544
JolciaBDG
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
A to zależy od OMS - u nas jeśli się spełni założenia dla okręgu albo odnosi jakies sukcesy jednostkowe to zawsze jakieś wsparcie z jej strony dostajemy.

Za wykonane cele owszem, ale nie za sprzedaż. Sprzedaż KK jest w jej własnym interesie- ile sprzeda, tyle zarobi. Ktoś napisał, żeby ''cisnąć LS o wynagrodzenie za zamówienie'' (nie chce mi się szukać w tej chwili) i w tym miejscu przyznaję może troszkę mnie poniosło. Dziewczyny myślą, ze my jako LS kokosy na nich zbijamy, a tak wcale nie jest. Potrzebna jest naprawdę duża grupa, aby móc zarabiać sensowne pieniądze. Początkujacy LS, który dostanie ok. 600-700 zł nie jest w stanie wynagradzać co katalog KK z zamówieniem 500+, później także jest to trudne, bo niby zarobki rosną, ale rosnie też grupa KK również tych z zamówieniami 500 + uważam, że takie wsparcie KK powinny otrzymywać owszem, ale od firmy. Uważam też, że my jako LS również powinnyśmy mieć większe przywileje- jak np. specjalne pakiety katalogów w nizszych cenach (i nie chodzi tu o startery) oraz komplety próbek.
JolciaBDG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:19   #1545
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Początkujacy LS, który dostanie ok. 600-700 zł nie jest w stanie wynagradzać co katalog KK z zamówieniem 500+, później także jest to trudne, bo niby zarobki rosną, ale rosnie też grupa KK również tych z zamówieniami 500 +
Ale kto mówi o wynagradzaniu co katalog? Sama bym poszła z torbami gdybym tak robiła Jeśli już to raczej prezent dla tych stale składających zamówienia albo jesli widzę, że kk się stara od kilku katalogów, zwiększa swoją sprzedaż stopniowo aż dobija do tych 500zł - wcześniej oczywiście ma wsparcie w postaci rad jeśli tego chce, ale potem jak widzę jakieś postępy to zauważam to. Naprawdę nam nie chodzi o jakieś nie wiadomo jakie prezenty czy nagrody, ale o samo docenienie i zauważenie tego. Takie drobnostki zapadają w pamięci
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 22:07   #1546
anulkaandzia
Raczkowanie

Drogie Koleżanki po fachu a wiec smarujemy sie kosmetykami naszej firmy na noc :P i idziemy spac:P dobranoc wszystkim
Stary 2009-11-22, 22:34   #1547
ewa_krk
Raczkowanie

Mam kolejne głupie pytanie Ten program luksusowy obowiązuje tylko w k16 no nie? w K17 juz tego nie bd ?

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 00:46   #1548
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cześć Dziewczyny Dawno się tu nie odzywałam, ale narobiłam sobie zaległości, poterm je chciałam nadrobić, potem mnie to przerosło... aż w końcu jestem

Tak jak yvonci, OMSka dopisała do mojego zamówienia tę zawieszkę USB Swarovskiego, ja jej nie chciałam. Po kontakcie telefonicznym powiedziała, żebym napisała jej numer konta i zwróci mi pieniądze, a ja zawieszkę oddam jej "przy okazji" jak będę w domu (mój okręg jest 700km od miejsca zamieszkania - studiów ).

Chciałam tylko zapytać najpierw Was czy któraś, z Krakowa najlepiej, żeby się nie bawić w przesyłki, chciałaby może tę zawieszkę ode mnie odkupić? Bo jak jakaś wizażanka o niej marzy, to wolałabym ją uszczęśliwić, niż OMSkę, która dopisuje mi do zamówienia coś, czego nie chciałam....

Aha, i o co chodzi z tymi produktami za 6/7zł? To dotyczy "normalnych" konsultantek, czy tylko KR, czy jakichś inszych liderek? I jeśli dotyczy "normalnych", to czy ktoś mógłby mi przybliżyć o co chodzi? Bo szukałam, ale nie znalazłam w wątku...

Edytowane przez Yen.not
Czas edycji: 2009-11-23 o 00:49
Yen.not jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 04:10   #1549
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
(...)
Aha, i o co chodzi z tymi produktami za 6/7zł? To dotyczy "normalnych" konsultantek, czy tylko KR, czy jakichś inszych liderek? I jeśli dotyczy "normalnych", to czy ktoś mógłby mi przybliżyć o co chodzi? Bo szukałam, ale nie znalazłam w wątku...
Strona konsultantki - zakładka Avon Club - przywileje - oferta specjalna

Mnie się jakiś czas temu udało ściagnąć Regulamin Programu Lojalnościowego w Wordzie, ale teraz nie pamiętam, w którym miejscu on jest, bo pod Regulaminami w zakładce Pliki do ściagnięcia go nie ma
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 07:25   #1550
UAE
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!
Pisałyście o notesikach na magnesach, gdzie moge znalesc kod do nich? Na zadnym formularzu zamowien go nie widze Chyba wrzucę każdej klientce do zamówienia taki notesik, napewno się ucieszą Ogolnie to staram się przy kazdym zamowieniu dodawac jakis drobiazg, klientkom które zamawiaja za ponad 100zl. Taki gest przywiazuje klientow, o ktorych u mnie coraz trudniej niestety.
W kat. 16 po raz pierwszy udalo mi się dobić do upustu 35% jestem taka dumna z siebie I teraz mysle czy skorzystac z tego upustu i wziac na drugi termin prezenty dla rodzinki jakies, czy postarac sie wypracowac w 17nastce taki sam % i wtedy wziac prezenty, boje sie ze juz mi sie to nie uda

Któraś z Was pisala że skladajac jedno ze swoich pierwszych zamowien przekroczyla limit, ja tez mialam taka sytuacje. Dziwne ze Pani ktora z ktora podpisywalam umowe nie poinformowala mnie o tym ze pierwsze zamowienia nie moga przekraczac danej sumy:/
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:30   #1551
malgosia27
BAN stały

Zobaczcie to:
http://allegro.pl/item823692764_avon...ka_gratis.html
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:32   #1552
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez UAE Pokaż wiadomość
W kat. 16 po raz pierwszy udalo mi się dobić do upustu 35% jestem taka dumna z siebie I teraz mysle czy skorzystac z tego upustu i wziac na drugi termin prezenty dla rodzinki jakies, czy postarac sie wypracowac w 17nastce taki sam % i wtedy wziac prezenty, boje sie ze juz mi sie to nie uda

Któraś z Was pisala że skladajac jedno ze swoich pierwszych zamowien przekroczyla limit, ja tez mialam taka sytuacje. Dziwne ze Pani ktora z ktora podpisywalam umowe nie poinformowala mnie o tym ze pierwsze zamowienia nie moga przekraczac danej sumy:/
Witaj. Jestem nowa Konsultantka i mnie tez Pani z ktora podpisywalam umowe nie poinformowala o limitach i moje zamowienie zostalo zatrzymane gdyz przekroczylam 1000zl co wiazalo sie ze musialam dzwonic do OMS zeby mi poświadczyła ze napewno zaplace i zebym mogla otrzymac to zamowienie i dzieki temu sa dwa dni poslizgu zamowienie zamiast w sobote mam dostac dzisiaj (zobaczymy) ... wydaje mi sie zebys otrzymala prezent nie musisz w kolejnym katalogu dobijac do 35% tylko poprostu wpisujesz podczas zamowienia ten kod jesli oczywiscie mówimy o programie lojanlosciowym
Stary 2009-11-23, 07:48   #1553
UAE
Raczkowanie

Cytat:
Witaj. Jestem nowa Konsultantka i mnie tez Pani z ktora podpisywalam umowe nie poinformowala o limitach i moje zamowienie zostalo zatrzymane gdyz przekroczylam 1000zl co wiazalo sie ze musialam dzwonic do OMS zeby mi poświadczyła ze napewno zaplace i zebym mogla otrzymac to zamowienie i dzieki temu sa dwa dni poslizgu zamowienie zamiast w sobote mam dostac dzisiaj (zobaczymy) ... wydaje mi sie zebys otrzymala prezent nie musisz w kolejnym katalogu dobijac do 35% tylko poprostu wpisujesz podczas zamowienia ten kod jesli oczywiscie mówimy o programie lojanlosciowym
Hej he a mi wtedy poprostu usuneli trochę rzeczy z mojego zamówienia, nie pytajac sie mnie które wolalabym usunac. I tak, produkty ktore byly dla mnie i moglabym je usunac aby pomniejszyc zamowienie - zostaly. A kilka produktow dla klientek - usuneli

Kurcze zle to ujełam jesli chodzi o te preznty Chodzi mi o to ze nie wiem czy skorzystac poki mam 35% i zamowic z katalogu prezenty na swieta dla rodziny (perfumy jakies, zestawy itd) Czy sprobowac wypacowac taki sam % w kat. 17

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

W ogole, czy Pani ktora podpisywala ze mna umowe to jest ta cała moja LIDERKA?
Hihihi wtedy ja widzialam pierwszy i ostatni raz na oczy Pozniej, gdy mialam pewnien problem (zapomnialam zamowic katalogi, a Ona obiecała ze mi pomoze) przestala nawet odbierac tel gdy dzwonilam Eh. Jesli bedzie mozliwosc przepisania sie do kogos innego - napewno to zrobie
Stary 2009-11-23, 07:52   #1554
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Hej he a mi wtedy poprostu usuneli trochę rzeczy z mojego zamówienia, nie pytajac sie mnie które wolalabym usunac. I tak, produkty ktore byly dla mnie i moglabym je usunac aby pomniejszyc zamowienie - zostaly. A kilka produktow dla klientek - usuneli

Kurcze zle to ujełam jesli chodzi o te preznty Chodzi mi o to ze nie wiem czy skorzystac poki mam 35% i zamowic z katalogu prezenty na swieta dla rodziny (perfumy jakies, zestawy itd) Czy sprobowac wypacowac taki sam % w kat. 17

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Hihihi wtedy ja widzialam pierwszy i ostatni raz na oczy Pozniej, gdy mialam pewnien problem (zapomnialam zamowic katalogi, a Ona obiecała ze mi pomoze) przestala nawet odbierac tel gdy dzwonilam Eh. Jesli bedzie mozliwosc przepisania sie do kogos innego - napewno to zrobie
No ja mam nadzieje że nic mi nie usuna bo bede porostu wsciekla... poza tym na fakturze sa niby wszystkie podukty wiec mysle ze w pudelkach bedzie tak samo. Poza tym zwo widzialam na fakturze bizuterie eternal love ... nie rozumiem niehcce tego dostac bo tego nigdy nie zaloze to po co mam placic... za pierwszym razem dostalam za 1zl ta gwiazdke na krowim łańcuchu jeden plus przyczepilam ja sobie do telefonu :P
Ja tez o swojej L nie bede sie wypowiadac ... chociaz na poczatku mojej dzialanosci moglaby sie postarac a nie wszystko na wlasna reke wiadomo ze człowiek nie wie wszystkiego od razu... a co do uputu juz chyba rozumiem za ten procencik wyjsc tak zeby nie dokladac ze swoich:P
Stary 2009-11-23, 08:11   #1555
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Jejku, jakie macie Liderki. Normalny szok....
Sama jestem liderką od kilu lat. Dziewczyny, które sama mianowałam i jak chcą miec ze mną kontakt, zawsze mają , zawsze służe im pomocą radą, zawsze w kazdej sytuacji mogą na mnie liczyc, opłacam ich rachunki internetem, mają przy tym zawsze prezent od firmy za płatności...., ode mnie często darmowe katalogi za które ja płacę, kupuję wiecej i moge dac ,niech za to zbieraja większe zamówienia.
Początkowa konsultantka często daje mi swoje zamówienia i ja je wysyłam z ich konta, wiadomo, sama im zakładam ich profil, aby uniknąć błędów, pomyłek. Naprawdę , we wszystkim pomagam, nie chcę już wchodzic w szczegóły....
Spotykam sie z konsultantkami, które dostałam od mojej OMS, oczywiscie wcześniej spełniając odpowiednie wymogi, zawsze otrzymują tzw powitalny prezent wartości do ok. 50 zł, dla mnie to przyjemność, mogę je poznać osobiście....
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 08:17   #1556
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Jejku, jakie macie Liderki. Normalny szok....
Sama jestem liderką od kilu lat. Dziewczyny, które sama mianowałam i jak chcą miec ze mną kontakt, zawsze mają , zawsze służe im pomocą radą, zawsze w kazdej sytuacji mogą na mnie liczyc, opłacam ich rachunki internetem, mają przy tym zawsze prezent od firmy za płatności...., ode mnie często darmowe katalogi za które ja płacę, kupuję wiecej i moge dac ,niech za to zbieraja większe zamówienia.
Początkowa konsultantka często daje mi swoje zamówienia i ja je wysyłam z ich konta, wiadomo, sama im zakładam ich profil, aby uniknąć błędów, pomyłek. Naprawdę , we wszystkim pomagam, nie chcę już wchodzic w szczegóły....
Spotykam sie z konsultantkami, które dostałam od mojej OMS, oczywiscie wcześniej spełniając odpowiednie wymogi, zawsze otrzymują tzw powitalny prezent wartości do ok. 50 zł, dla mnie to przyjemność, mogę je poznać osobiście....
no właśnie jejku.... z tego co piszesz to chcialoby sie powiedziec (napisac) weź mnie pod swoja opieke :P tak naprawde szczerze gdyby nie dziewczyny na forum niewiele bym wiedziala jako świeżak w avonie
Stary 2009-11-23, 08:19   #1557
ewa_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Chciałam tylko zapytać najpierw Was czy któraś, z Krakowa najlepiej, żeby się nie bawić w przesyłki, chciałaby może tę zawieszkę ode mnie odkupić? Bo jak jakaś wizażanka o niej marzy, to wolałabym ją uszczęśliwić, niż OMSkę, która dopisuje mi do zamówienia coś, czego nie chciałam....
Yen .Not ja bym chętnie odkupiła

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 08:31   #1558
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie jejku.... z tego co piszesz to chcialoby sie powiedziec (napisac) weź mnie pod swoja opieke :P tak naprawde szczerze gdyby nie dziewczyny na forum niewiele bym wiedziala jako świeżak w avonie
Dzięki
Wiem, czasem tu wskakuję i czytam i dosłownie dziwie sie.
Przecież skąd nowa konsultantka może wiedzieć o niektórych sprawach...
Ja też miałam liderką, taka jak wiekszość ,sama musiałam do wielu spraw dochodzić samodzielnie szukać rozwiazań i też miałam problem z za dużym zamówieniem. Zawsze dawniej składałam zamówienie w 1 terminie a przez to , ze miałam za duze ,właśnie takie powyżej 1 tyś zł , moje zamówienie poszlo w ostatnim, tylko że dawniej nie było 3 terminów, jednak o mało co, przez moją liderkę nie przerwałam TPSu, nie była w stanie nic mi pomóc...
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 08:38   #1559
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Dzięki
Wiem, czasem tu wskakuję i czytam i dosłownie dziwie sie.
Przecież skąd nowa konsultantka może wiedzieć o niektórych sprawach...
Ja też miałam liderką, taka jak wiekszość ,sama musiałam do wielu spraw dochodzić samodzielnie szukać rozwiazań i też miałam problem z za dużym zamówieniem. Zawsze dawniej składałam zamówienie w 1 terminie a przez to , ze miałam za duze ,właśnie takie powyżej 1 tyś zł , moje zamówienie poszlo w ostatnim, tylko że dawniej nie było 3 terminów, jednak o mało co, przez moją liderkę nie przerwałam TPSu, nie była w stanie nic mi pomóc...
Czyli do jakiej kwoty zamówienie beda dostarczane bez problemu do mnie przez kuriera? Teraz po prostu wiem ze jesli bedzie zamowienie powyzej 1000 zl to od raz telefon do OMS zeby poswiadczyla za mnie zebym znow sie nie denerwowala
Stary 2009-11-23, 08:46   #1560
UAE
Raczkowanie

Cytat:
Czyli do jakiej kwoty zamówienie beda dostarczane bez problemu do mnie przez kuriera? Teraz po prostu wiem ze jesli bedzie zamowienie powyzej 1000 zl to od raz telefon do OMS zeby poswiadczyla za mnie zebym znow sie nie denerwowala
anulkaandzia
sprawdz w strefie w zakladce "o co pytacie" -> JAKIE OBOWIĄZUJĄ LIMITY KREDYTOWE?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości