Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-22, 11:51   #4861
anez00
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez stokrota321 Pokaż wiadomość
Kochani chciałam zapytac czy macie moze jakies pomysly na prezent dla instruktora jazdy? tak na zakonczenie kursu i dobre przygotowanie do egzaminu? hmm? jesli bylo to przepraszam ale rpzyznacie ze nie sposob to wszystko przejzec (instruktor - facet po 30 z mega poczuciem humoru )

ja uwazam to samo!!! absolutnei zadnych prezntow!!!!! chyba ze chcesz go poderwac... to juz inna broszka

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Just44 Pokaż wiadomość
Witam jestem tu nowa i pewnie będę się powtarzać, z góry za to przepraszam. Chodzi mi o prezent na 20 urodziny TŻta. Interesuje się historią (najbardziej II wojną światową), kinem, całą kulturą hip- hopu, lubi dobrze się ubrać i gotować. Nie mam zbyt dużo czasu na to, żeby zrobić coś własnoręcznie. Został jeszcze tydzień. Póki co zamierzam kupić bilety do teatru, na spektakl, który już dawno chciał obejrzeć. Chciałabym dać mu jeszcze coś drobnego związanego z jego zainteresowaniami, ale kompletnie nie mam pomysłu. Wiem, że jest tu bardzo dużo pomysłów, jednak nie przeczytałam jeszcze wszystkiego. Liczę na pomoc.

kochana, mam ten sam problem ;d jak cos wymyslisz daj znac...

ja zastanawiam sie nad kupnem gry o tematyce wojennnej nawet napisalam watek na forum historycznym zeby chlopaki podpowiedzieli mi co moglabym kupic albo film o jego ulubionym zespole piłkarskim, tylko waham sie bo bardzo mozliwe ze to wszystko juz widział. Dlatego zaczelam intensywna akcje pisania po jego wszystkich kolegach z zapytaniem o ta sprawe.
anez00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 11:53   #4862
xmonia9x
Raczkowanie

GG do xmonia9x
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

w mikołajki wypada nam pierwsza rocznica bycia razem
no i zastanawiam się nad kupnem bransoletki z taką blaszką żeby tam można było cos wygrawerować. kiedyś mówił że mu sie takie podobają, ale potem nosił koraliki (też ode mnie, ale kupione bez okazji).

Uważacie że bransoletka z grawerem na pierwszą rocznice to dobry pomysł?
A może jakaś inna propozycja?
Wiem że album byłby dobrym pomysłem, ale dostał już ode mnie wcześniej koleż z naszymi zdjęciami z początków związku i chyba już na razie wystarczy :p
Chociaż muszę przyznać że wtedy starsznie się wzruszył
xmonia9x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 13:02   #4863
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaa8 Pokaż wiadomość
Witam, chciałabym prosić o radę. Myślę, że autorka wątku nie pogniewa się na mnie )
a więc,
Kupiłam dzisiaj mojemu Tż prezent na urodziny, srebrną bransoletkę, podobną do tej którą zgubił, a którą tak bardzo lubił. Niestety, gdy się dzisiaj spotkaliśmy, w czasie rozmowy powiedział mi, że 'rodzice powiedzieli, że kupią mu na święta komplet: łańcuszek i bransoletka, bo chciałby mieć taki. '
i tu pojawia się mój problem, teraz głupio dać mi mu tą bransoletkę, skoro pod choinkę dostanie 'cały komplet' .
i nie mam pojęcia, czy jednak podarować mu, czy może kupić coś innego?
Pomóżcie )
za każdą odpowiedź dziękuje
jeśli nie możesz zwrócić do sklepu lub wymienić na coś innego to po prostu mu powiedz, że ty już kupiłaś mu bransoletkę i nie wiesz teraz co zrobić, może niech rodzice kupią mu coś innego bo ty nie możesz już tego zwrócić, chyba, że chce mieć dwie myślę, że powinnaś mu powiedzieć, bo przecież wydałaś już pieniądze i co teraz z tym zrobisz albo położysz na półkę, ale szkoda wydanych pieniędzy albo dasz komuś innemu na prezent, ale komu
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 13:26   #4864
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstfo24 Pokaż wiadomość
Moje wykopaliska:
Podaruj mu gwiazdę, z jego imieniem139zł
http://www.prezzenty.pl/produkt/6527-Nazwij-Gwiazde!-Zestaw-Zloty.html
można taniej zamówić zestaw binarny czyli nazwać 2gwiazdy, rrrromantyczne

Chce Cię zobaczyć w samej kokardce no problem
http://www.iprezenty.pl/prezent/Nieg...azaraw0c0lim3/

http://www.bigboystoys.pl/item23__Sl...l_NOHOHON.html ludzik kiwający głową nie mogłam przestać sie uśmiechać oglądając filmik, niby takie byle co a rozczula

http://gadzeter.pl/produkt/97-siliko...lawiatura.html coś dla komputerowca u mnie już 3kupiona klawiatura z powodu rozlania na nią czegoś, kusi mnie cena chyba staniała od zeszłego roku

http://www.gazetomania.pl/prezent-dla-chlopaka.action stwórz gazetę o swoim Tż
dobre pomysły : ) ale klawiatury nie polecam - nieraz trzeba parę razy kliknąć aby przycisk załapał
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 13:26   #4865
stokrota321
Przyczajenie

no to sie wzburzylyscie nie wiem jak u Was ale w moich okolicach takie "podziekkowania" sa czyms normalnym to raz... dwa gdybym nie chciala nie robila bym prezentu dlatego "ze tak wypada"..... to jest naprawde fajny facet ktoremu wiele zawdzieczam... potrafil nauczyc nie tylko jezdzic ale i doradzic w wielu sprawach... moglam z nim pogadac doslownie o wszystkim... sam powiedzial ze mimo skonczonego kursu bedziemy mogli sie spotkac zeby sobie porozmawiac... nie mylcie tego z zadnym flirtem czy inna "tania" miloscia... dlatego chcialabym jakas "pmiatke" po sobie zostawic... myslalam o jakims np dlugopisie ale takim naprawde unikatowym jesli moge to wznawiam pytanie i prosze o odpowiedz mimo waszego sprzeciwu co do kupowania prezentow instruktorom...

Licze na Was buziaki
stokrota321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 13:36   #4866
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
no to sie wzburzylyscie nie wiem jak u Was ale w moich okolicach takie "podziekkowania" sa czyms normalnym to raz... dwa gdybym nie chciala nie robila bym prezentu dlatego "ze tak wypada"..... to jest naprawde fajny facet ktoremu wiele zawdzieczam... potrafil nauczyc nie tylko jezdzic ale i doradzic w wielu sprawach... moglam z nim pogadac doslownie o wszystkim... sam powiedzial ze mimo skonczonego kursu bedziemy mogli sie spotkac zeby sobie porozmawiac... nie mylcie tego z zadnym flirtem czy inna "tania" miloscia... dlatego chcialabym jakas "pmiatke" po sobie zostawic... myslalam o jakims np dlugopisie ale takim naprawde unikatowym jesli moge to wznawiam pytanie i prosze o odpowiedz mimo waszego sprzeciwu co do kupowania prezentow instruktorom...

Licze na Was buziaki

no to może wlasnie jakiś długopis albo notes/ kalendarz na nowy rok. Instruktor na pewno używa jakiegoś notatnika czy coś więc może nowy jakiś elegancki by się nadał?

a ja potrzebuje pomocy, coś na mikołajki dla tżta który wszystko ma coś przydatnego ale nie drogiego. Jakieś pomysły?

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 13:52   #4867
stokrota321
Przyczajenie

Nie wiem jakie były dotychczasowe propozucje dla Ciebie ale moze (jesli on naprawde wszystko juz ma) zamiast kupowaz "przedmiot" kupisz bilety na fajny filmik, przygotujesz miła kolacje w domku? oprocz kina moze byc zorganizowana jakas fajna "wariacja" np. gokarty... to wszystko zalezy tez od tego jaka kwote chcesz przeznaczyc
stokrota321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 14:09   #4868
eloania
Zadomowienie

Cytat:

Licze na Was buziaki
ja mysle ze ladny dlugopis czy pioro - ostatnio ogladalam taka bardzo ladna serie parkera - cena ok 100zl - bylyby chyba najodpowiedniejszym prezentem na taka okazje
Stary 2009-11-22, 17:00   #4869
xmonia9x
Raczkowanie

GG do xmonia9x

proszę powiedzcię, czy bransoletka z grawerem na rocznicę to dobry pomysł? :p
Stary 2009-11-22, 17:01   #4870
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xmonia9x Pokaż wiadomość
proszę powiedzcię, czy bransoletka z grawerem na rocznicę to dobry pomysł? :p
dla mezczyzny? Jaka? Ale raczej
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 17:04   #4871
xmonia9x
Raczkowanie

GG do xmonia9x

tak dla mężczyzny. srebrna z blaszką i na niej grawer "kocham", "na zawsze" czy coś takiego.
Kiedyś nosił koraliki i mówił że chciałby taką srebrną, ale to było jakieś pół roku temu. Co sądzisz?
Stary 2009-11-22, 17:31   #4872
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

A ja nie wiem co z tą Gwiazdką.
Mój ma też imieniny tego dnia (Adam) więc też kupuję na 2w1.

Tylko że kompletnie nie wiem co. Jest informatykiem, sprzęt odpada...

Dostał już:
- portfel
- eleganckie etui na długopisy
- pasek
- album z naszymi zdjęciami
- filmik o nas
- krawat
- spinkę do krawata
- słodycze
- bokserki
- gadżety erotyczne
- dysk
zewnętrzny
- ramkę z moim zdjęciem i grawerem
- breloczek z grawerem
- skórzane etui na telefon
- sweter
- koszulę
- skarpety :P
- perfumy

No i zaczynają kończyć mi się pomysły. Nie chcę mu zamawiać nic "słodkiego" typu poduszka ze zdjęciem czy coś. Zegarem ma TIMEXa i go uwielbia, telefon ma, gry sobie sam kupuje...

Dodam, że zawsze dodaje od siebie list- laurkę lub kartkę, a także fantazyjnie pakuję prezenty.
I jestem przeciwniczką biżuterii dla faceta. Mój chyba by mnie zamordował za takową. ;P

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:14   #4873
eloania
Zadomowienie

Cytat:
tak dla mężczyzny. srebrna z blaszką i na niej grawer "kocham", "na zawsze" czy coś takiego.
Kiedyś nosił koraliki i mówił że chciałby taką srebrną, ale to było jakieś pół roku temu. Co sądzisz?
moim zdaniem to bardzo dobry pomysl, kiedys sie na taka tez zastanawialam,nawet sie rozgladalam, ale dobrze ze w koncu nie kupilam bo jakis czas pozniej moj tż powiedzial cos w stylu ze nie przepada za bizuteria dla faceta typu bransoletki wiec pewnie by nie nosil;p
Stary 2009-11-22, 18:26   #4874
xmonia9x
Raczkowanie

GG do xmonia9x

Cytat:
Napisane przez eloania Pokaż wiadomość
moim zdaniem to bardzo dobry pomysl, kiedys sie na taka tez zastanawialam,nawet sie rozgladalam, ale dobrze ze w koncu nie kupilam bo jakis czas pozniej moj tż powiedzial cos w stylu ze nie przepada za bizuteria dla faceta typu bransoletki wiec pewnie by nie nosil;p
no mój w koralikach chodził, łańcuszek nosi i nawet chwile kolczyk miał, ale jak zgubił to stwierdził że już nie chce

co na takiej bransoletce napisać? :p

a co kupowałaś na Wasze rocznice?
Stary 2009-11-22, 19:13   #4875
eloania
Zadomowienie

Cytat:
no mój w koralikach chodził, łańcuszek nosi i nawet chwile kolczyk miał, ale jak zgubił to stwierdził że już nie chce

co na takiej bransoletce napisać? :p

a co kupowałaś na Wasze rocznice?
my mielismy narazie tylko 1 rocznice, ale u nas to jest tak ze ciezko dokladnie okreslic dokladnie dzien rocznicy, raczej to jest jakos pomiedzy srodkiem a koncem miesiaca ;p w zwiazku z tym nie obchodzilismy jakos specjalnie... byl tylko mily wspolny wypad wieczorem i wspominanie ile to juz za nami

co napisac na bransoletce to nie pomoge bo sama mialam dylemat jak sie zastanawialam nad tym. ale mysle ze tekst w stylu na zawsze Twoja, albo na zawsze razem bedzie oki
pamietam jak patrzalam te bransoletki w sklepie jubilerskim, takie z grubszym lancuszkiem i z blaszka, to raczej nie byly tanie... chyba cos kolo 120zl kosztowaly najtansze, no i grawer do tego, w zaleznosci ile znakow ale pewnie ok 30zl tez by wyszlo;p
Stary 2009-11-22, 19:17   #4876
xmonia9x
Raczkowanie

GG do xmonia9x

Cytat:
Napisane przez eloania Pokaż wiadomość
my mielismy narazie tylko 1 rocznice, ale u nas to jest tak ze ciezko dokladnie okreslic dokladnie dzien rocznicy, raczej to jest jakos pomiedzy srodkiem a koncem miesiaca ;p w zwiazku z tym nie obchodzilismy jakos specjalnie... byl tylko mily wspolny wypad wieczorem i wspominanie ile to juz za nami

co napisac na bransoletce to nie pomoge bo sama mialam dylemat jak sie zastanawialam nad tym. ale mysle ze tekst w stylu na zawsze Twoja, albo na zawsze razem bedzie oki
pamietam jak patrzalam te bransoletki w sklepie jubilerskim, takie z grubszym lancuszkiem i z blaszka, to raczej nie byly tanie... chyba cos kolo 120zl kosztowaly najtansze, no i grawer do tego, w zaleznosci ile znakow ale pewnie ok 30zl tez by wyszlo;p
popatrze jutro u jubilerów, a jak nie to może jakiś internetowy znajde
bardzo dziękuje za radę!

prezenty są fajne, póki nie trzeba ich samemu wybierać
Stary 2009-11-22, 20:05   #4877
Kasiaa8
Raczkowanie

Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi.
Muszę to przemyśleć, no cóż urodziny ma w piątek.. a jak myślicie, na co mogłabym zamienić tę bransoletkę? Bo niestety mój Tż jest taki trochę.. wymagający. I potrafi powiedzieć, że prezent mu się nie podoba itp. Chciałabym żeby ten prezent mu się jednak spodobał, więc nie chcę usłyszeć 'długo nie ponoszę, bo dostane i tak na gwiazdkę' .
Myślałam nad pendrive, ale jeśli już ma, bo niestety nigdy nie miałam okazji się dowiedzieć, to znowu prezent mi nie wyjdzie, a tego bym nie chciała..
Kasiaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:11   #4878
xmonia9x
Raczkowanie

GG do xmonia9x

może coś takiego w stylu... taniec w okrojonym stroju ;p
na to raczej nie powie że mu sie nie podobało oprócz tego jeszcze coś, ale jak już mu gęba opadnie po tym, to na pewno nie powie że mu sie nie podoba
no i zawsze jak to zobaczy to pomyśli o tym co sie wtedy działo

ja osobiście jeszcze takich rzeczy nie próbowałam choć przyznam że mam w planach ;p
Stary 2009-11-22, 20:25   #4879
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość

No i zaczynają kończyć mi się pomysły. Nie chcę mu zamawiać nic "słodkiego" typu poduszka ze zdjęciem czy coś. Zegarem ma TIMEXa i go uwielbia, telefon ma, gry sobie sam kupuje...

Dodam, że zawsze dodaje od siebie list- laurkę lub kartkę, a także fantazyjnie pakuję prezenty.
I jestem przeciwniczką biżuterii dla faceta. Mój chyba by mnie zamordował za takową. ;P
mój TŻ dostał właśnie teraz dysk zewnętrzny a chce mu kupić na gwiazdkę takiego pilota uniwersalnego, jeden do wszystkiego, mój mąż lubi takie gadżety
http://allegro.pl/item811710524_uniw..._555_fvat.html
Stary 2009-11-22, 23:43   #4880
HotterThanFire
BAN stały

hej Dziewczyny

potrzebuje pilnej rady chce jutro kupic cos TZ na imieniny (nie jest to na ostatnia chwile mam na to 6 dni ale potem nie bede miala czasu ech) i nie wiem co..mam 2 opcje,znam go dobrze i wiem ze obie sie spodobaja ale nie wiem co wybrac

co byscie wybrały?

lampka solna

czy moze

http://allegro.pl/item823661479_aeg_...nasadkami.html

jak myslicie? <help>
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:36   #4881
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HotterThanFire Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny

potrzebuje pilnej rady chce jutro kupic cos TZ na imieniny (nie jest to na ostatnia chwile mam na to 6 dni ale potem nie bede miala czasu ech) i nie wiem co..mam 2 opcje,znam go dobrze i wiem ze obie sie spodobaja ale nie wiem co wybrac

co byscie wybrały?

lampka solna

czy moze

jak myslicie? <help>
Jak dla mnie ani to ani to
Taka lampka solna to kojarzy mi się z bazarami,stare babcie się na nie rzucały bo miały mieć jakieś tajemne moce uzdrawiające
A masażer dla faceta? Bardziej chyba dla kobiety
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 08:06   #4882
niezniszczalna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość

Dostał już:
- portfel
- eleganckie etui na długopisy
- pasek
- album z naszymi zdjęciami
- filmik o nas
- krawat
- spinkę do krawata
- słodycze
- bokserki
- gadżety erotyczne
- dysk
zewnętrzny
- ramkę z moim zdjęciem i grawerem
- breloczek z grawerem
- skórzane etui na telefon
- sweter
- koszulę
- skarpety :P
- perfumy

Halo, mój też to informatyk i praktycznie identyczne prezenty już zrobiłam. Teraz skupiam się na gadżetach pożadnych firm:
scyzoryk (Victorinox),
zapalniczka (Zippo),
porzadny plecak/teczka na laptopa (warto czasem odwieżyć jak ma kilka lat jeden),
seksowna bielizna dla...Ciebie, z listem jak to obsłużyć i kiedy ;P
wonderbox (mają różne rzeczy, skok spadochronem, rajd..),
wynająć np. tor gokardowy i go tam zabrać?
To moje pomysły tak na szybko, z rana
niezniszczalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 09:47   #4883
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
hej Dziewczyny

co byscie wybrały?

lampka solna

czy moze

jak myslicie? <help>
ja bym swojemu TŻ nie kupiła takich prezentów, ale jeśli ty jesteś pewna, że twojemu TŻ się spodobają to ja bym na twoim miejscu wybrała ten masażer. Lampka to taka nuda a z masażerem to możecie razem się pomasować
Ps:
Jeśli zdecydujesz się na lampkę to chciałam tylko powiedzieć, że prawdziwa lampka solna kosztuje ponad 100 zł a nie te podróby za 30, 40 zł
Stary 2009-11-23, 10:07   #4884
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

niezniszczalna, mój TŻ nie lubi takich sportów wyczynowych, nie pali, torbę na laptopa niedawno sam sobie kupił Adidasa, bielizna już była na rocznicę - zresztą na święta tak nie wypada ;P
Sprzętu nie ośmieliłabym się mu sama kupić, bo on jest niesłuchanie wybredny. Dysk mu kupiłam, bo wiedziałam jaki dokładnie chce...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 10:11   #4885
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
hej Dziewczyny

co byscie wybrały?

lampka solna

czy moze

jak myslicie? <help>
Sama posiadam lampę solną i muszę przyznać że była dość droga. Zgadzam się z andziat-wybrałabym masażer. Poza tym nie sądzisz, że lampa będzie tylko stać i się kurzyć.? (znam to z własnego doświadczenia, ale przynajmniej ładnie wygląda)
Stary 2009-11-23, 10:32   #4886
HotterThanFire
BAN stały

hehe to teraz nie wiem co wybrac zobacze cenowo dzisiaj jak troche pochodze po sklepach

co do tego co juz kupilam(moze komus podsunie to pomysl alboc cos ) to tak:

- 2x koszulka tzn taki t-shirt znanej marki
-bluza
-bluzomarynarka
-perfum
-woda po goleniu
-kot xD
-spodnie
-poduszka z takim milosnym napisem hand made
-kubeczek
-ramka z FLO z naszymi zdjeciami
-slodycze
-srodek na palenie (nie pomoglo;/)
-wisiorek z krzyzykiem
-sombrero mexykanskie do ozdoby

jak mi sie cos przypomni to dopisze
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 12:48   #4887
maadzieek
Raczkowanie

GG do maadzieek

no pomysl z ta bransoletka z grawerem jest ok . pomysle nad tym .
fajny moglby byc tez brelok z grawerem i chyba wlasnie taki by sie mojemu Miśkowi , bo on to wszystko do kluczy od samochodu dopina ;DD ale sie jeszcze zastanowie ;p

pudelko z cukierkami i liścikami tez jest ok . ;]
maadzieek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 14:11   #4888
xmonia9x
Raczkowanie

GG do xmonia9x

no breloczek z grawerem jest dobry pomysł Mój miał dostać już wcześniej ale zawsze wpadałam na coś innego xd

a bransoletki u jubilerów od 80 do 190... nie jestem pewna czy mnie na to stać.
Na allegro są troche tańsze, ale to nie to samo co wybrać i pooglądać własnoręcznie :p

a co do masażera, to mam taki
ja dla mnie świetna sprawa, tylko to jest tak że chwile poużywam, potem leży pół roku w szafie aż znów ktoś sobie o nim przypomni
ale sprzęt sam w sobie to polecam
Stary 2009-11-23, 14:36   #4889
eloania
Zadomowienie

Cytat:
a bransoletki u jubilerów od 80 do 190... nie jestem pewna czy mnie na to stać.
Na allegro są troche tańsze, ale to nie to samo co wybrać i pooglądać własnoręcznie :p
zgadzam sie, ja bym nie ryzykowala z allegro bo u nich to roznie z ta jakoscia moze bywac...

dostalam dzis poprawiony projekt czekoladek i w koncu jestem zadowolona;] wplacilam pieniazki i mam nadzieje ze szybko dojda.
jak ktos by chcial zobaczyc jak to wyglada to poprosze majla na pw bo z racji ze sa tam moje foto to nie bardzo chce je tu wrzucac;p

o breloczek z grawerem tez sie ostatnio dowiadywalam ;p kosztowal jakos kolo 50zl razem z grawerem do tego;] wiec to juz troche taniej w porownaniu do bransoletki ;]
Stary 2009-11-23, 15:24   #4890
marynka42
Zakorzenienie

ja tez mam TZ adama i chcę mu kupić zegarek tak w granicach 200-300 zl
pomozecie wybrac?
to mlody facet, ubiera sie raczej elegancko, chociaz nie nosi garnituru na co dzien itp. mam nadzieje, ze wiecie, o co mi chodzi
dobry pomysl na prezent? jesli tak ktory wybrac?
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości