|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
taaa
![]() taka jestem od kijanki... ooo ![]() Jajca jak balony! Niesssamowite, nigdy mi sie to nie udało ![]() Co za radość, chyba się schleje z rańca ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-23 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
muszę napisać do Manolity na NK bo często jest dostępna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zadomowienie
|
Hejo
Kurcze my dzisiaj zas pobudka o 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinusiowa - ja stosuje no scar i równiez jest ok lepszy niż pharmaceris. Powodzenia w pracy i oby sędzia był przystojny i miły ![]() superzabulka - no tydzień i zaś będziemy się razem męczyc ![]() ![]() ursull - dziękuję Ci za info, pośle dane na meilika i jakąś foteczkę ![]() ![]() malutka - kto jak kto ale ty raczej ignorowana nie jesteś ![]() Caro - wybacz za spóźnienie ale ucałuj Michasia - wczorajszego solenizanta ![]() ![]() ![]() DORIS - ja pierwsze podawałam słoiczki a teraz sama robie i kupuje jedynie jakieą tam wydziwiate dania co sama nie zmajstruje. Ale sól i cukier - kretynka że tak powiem. Ja też od grudnia przechodze na butlę. blondynkapoznan - ![]() rumiankowa - ![]() ![]() Agusia - hej kochana, dzielna kobitko ![]() ![]() ![]() anulka anulka - masz Tż ze ślaska? ja tu się urodziłam i mieszkam ale ogólnie korzeni żadnych tu nie mam, i nawet godac nie potrafie ![]() ![]() ![]() Już 9 a tu dopiero 3 posty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Mam za sobą koszmarną noc - Guzik wisiał na cysiu co godzinę ![]() ![]() ![]() Co do karmienia... położna ze szkoły rodzenia (jest jednocześnie doradcą laktacyjnym) tłumaczyła nam, że mleko matki dostosowuje się do potrzeb dziecka i zalecała karmić dziecko do trzeciego roku życia ![]() ![]() Cytat:
![]() Może jakieś zdjęcie z pomarszczonym noskiem? Strasznie chciałabym porobić Guzikowi jakieś fajne zdjęcia, ale on jak widzi aparat to zaraz poważnieje, spina się... Czuję się niespełniona jako fotograf ![]() Wysłałam swoje dane jeszcze raz, bo poprzednio... wysłałam na trochę inny adres ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Młodziutki był... Takie psy kradnie się często do "rozmnażalni" albo na sprzedaż ![]() Dużo zdrówka dla Michasia ![]() ![]() Gratulacje ciociu! ![]() Marika - to super, że Igorek zdrowy, że praca się pisze i że TŻ-cik wraca (to będziecie dziennie w Fabryczce urzędować ![]() ![]() ![]() ![]() Rumiankowa - 260 zł ![]() ![]() Cinusiowa - śmoc Ci swoją przesyłam, żeby powrót do pracy był w miarę bezbolesny ![]() Anulka - a ja już chciała tęsknić za Tobą, a Ty tu jednak jesteś ![]() ![]() ![]() Agusiu - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve - to Oluś bystrzak jest ![]() Blondynkapoznan - dobry pomysł ![]() ![]() Iwcia dens - jak tam monsz po imprezce firmowej? ![]() ![]() ![]() Idę podziwiać album stworzony przez Ursull ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Raczkowanie
|
Się pozachwycałam
![]() ![]() ![]() Ale tu dzisiaj dziwnie pusto i smutno. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Poiglot Podobno najlepszy czas na odstawienie dziecka od piersi to około 9 msc ja tak dostawiłam starszego syna nawet o tym nie wiedziałam miał skaze i nawet jak nie jadłam nabiału zawsze cos się trafiło i był cały w wysypce drapał się do krwi strasznie to przeżywałam wiedząc ze ostatni raz daje mu cyca a on wypił butle i był happy ![]() Teraz chce odstawic Antka na koniec grudnia może styczeń ale nie widzę szans nie chce pić mleka z butli ![]() A jak twój synek pije bez problemu to szybko pójdzie ![]() no a kiedyś skończyc trzeba niestety potem już tak łatwo nie bedzie będa wchodzic pod bluzke i sami pić mleczko ![]() Illbana Nam też czasem takie noce się zdarzają ![]() ![]() ![]() Wieczór panieński wypalił troszke się rozerwałam bo odkąd urodziłam małego nigdzie nie wychodze z wrazenia nie mogłam zasnąć ![]() Antosia wykąpałam wcześniej tylko przyszłam go uśpić i o dziwo nie wybudzał się jak zawsze po 15-30 min snu ma w zwyczaju budzić sie raz czy dwa sprawdzic czy mamusia jest biore go na ręce i zasypia w sekunde i odkładam go do łóżeczka taki cycu że szok ![]() Ale tu pusto dziś mamuśki znowu na odwyku czy co ![]() Ursull fajnie wyszła ta lista zdjęcie postaram się wysłać a w liscie zmień mi wiek niestety jestem juz starsza o rok ![]() Cinusiowa kleik kukurydziany działa polecam na problem z robieniem kupki ![]() a wiadomo że to jeden z problemów niemowlaków dzięki za info o tym kleiku ![]() O matko ale marudzi to dziecko dziś musze lecieć MIŁEGO DNIA ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-23 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rumiankowa, super że odnalazłaś się w pracy, ja mam ciągle problem ![]() ![]() Marika, super że już lepiej się czujesz i gratuluję tempa powstawania pracy ![]() ![]() ![]() DORIS, gratulacje ciociu ![]() ![]() Cinusiowa, trzymam kciuki za powrót do pracy ![]() Aguśka, super że w pracy jakoś idzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zadomowienie
|
Jakie prezenty kupujecie na mikołaja???
Ja nic nie moge wymyślić a mój Tz że tak sie brzydko wyrażę kładzie na to lachę umie tylko krytykować to co ja wymyśle ![]() To mi sie podoba troche drogie ale z dziadkami można pogadać ![]() http://www.allegro.pl/item812624616_..._4_kolory.html niedługo będzie juz sam siedział wiec to zabawka na teraz i przyszłosć ale mam jeszcze pomysł na spacerówkę trójkołową tylko nie taką droga X-lander jest sliczny ale cena... widziała któraś z Was na żywo taki wózek http://www.allegro.pl/item821263050_...lacz_grat.html głebokiego wózka nie kupowałam był po Wiktorku to moge spacerówkę ![]()
#4299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja mam taki tytuł: Majowo, czerwcowe dzidziusie i ich ignorowane mamusie ![]() Ja tam się nie czuję ignorowana ![]() ![]() Caro, ja nawet jakbym chciała składać życzenia, to nie wiem jaką mamy datę ![]() ![]() Trzymam kciuki, żeby to coś na plecach, Twojej Córeczki to nie było nic groźnego ![]() Aguśka, Cinusiowa, ![]() ![]() Aguśka, ale fajnie że Filipek już pełza ![]() ![]() Gosikk, kurcze te stany zapalne, tak czasem łapią ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Iwcia_dens, dałyśmy dzieci jak siedzą na takich samych bujaczkach ![]() Ja się chwalę moim ulubionym śliniakiem Pati ![]() Bercia, te jeździki strasznie mi się podobają ![]() ![]() Illbana, Marika, moja noc też jakaś średnia. Pati budziła się 3 razy, wsadzałam jej smoczek i był spokój i też o 6 była już obudzona ![]() ![]() Ilbana, ja też mam problem, żeby zrobić jakieś śmieszne zdjęcie. Jak widzi aparat, to robi się nieruchoma ![]() Ja znowu nie znoszę karmić piersią. Od samego początku ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
![]() ![]() Juz mam dosc tej pogody ciaglego zachmurzenia nieba,czestych opadow, okropnego wiatru ![]() ![]() ![]() Na srode ide do lekarza po tabletki, no i od razu pojdziemy zwazyc malego moze bedzie otwarty lekarz. No i w srode wieczorem ide do fryzjera na strzyzenie a tz w nastepnym tyg bedzie mi farbowal wlosy ![]() Bo po co ma mi to robnic fryzjerka skoro farbe mam w szafce lezy juz jakies 5 miesiecy, no a jeden kolor polozyc na wszystkie wlosy to raczej zadna sztuka ![]() ursull masz glowe naprawde ![]() ![]() ![]() ![]() anulka ![]() ![]() Kochana zaczynam sie o ciebie martwic ![]() ![]() Aguska napewno tesknisz, nie dziwie ci sie ale dzielna jestes kobieta ![]() ![]() doris powiem ci ze kiedys chodzilam na to wazenia.. ale bardzo szbko i dobrze przbieral na wadze, no raz uslyszalam ze Bryan wazy troche zaduzo ![]() ![]() marika my teraz codziennie rowniez nie spacerujemy a jak spacerujemy to bywas nawet ze mniej niz godzine.. w taka pogode sie kurde nie da ![]() Illbana o rany.do 3 r.z.. ![]() to przeciez chore.. idziesz sobie po miescie a dziecko idzie obok i mowi do ciebie ''mamo dac cyca'' toz to juz wstyd Ja sobie nie wyobrazam takiego duzego konia karmic piersia ![]() Karmienie piersia jest urocze, i slodko wyglada ![]() ale to moje zdanie. ![]() bercia kochana moj tez nie chcial pic z butli , nie umial.. ale wkoncu zawzielam sie .. I mu wpychalam butle.. przez sen, jak byl spiacy bo wtedy mial najwiekszapotrzebe z ssania po paru tygodniach wkoncu sie przekonal i pije ![]() ![]() ![]() ![]() Umie pic dopiero od ponad miesiaca.. takze krotko ale najwazniejsze ze juz zaczyna pic i wodwe i herbatki bo ciezko bylo dobra sorka nie odpisze wiecej.. bo maly placze ![]()
#4301 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim kobitkom i dzieciaczkom
![]() Dobranoc kochana ![]() Cytat:
![]() Olus bystrzak ![]() Cytat:
![]() Pchacz jest fajny Wozek.... fajny i widzialam takie u nas, ale... ma piankowe kola, a to oznacza, ze za jakis czas bedziesz musiala je wymienic, mam 1 piankowe kolo w moim wozku i jest juz nieco zdarte i ma pelno kamyczkow powbijanych, a ja dosc malo z wozka korzystam bo do miasta i po miescie samochodem jedzimy a po supermarkecie w wozku na zakupy ![]() ![]() A my spalismy sobie do 10.30 ![]() ![]() Pogoda troche lepsza, nie leje i nawet slonce bylo, ale juz poszlo ![]() Milego dnia, zajrze jak zawsze wieczorkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | ||
Zadomowienie
|
Marika Tż też nie godo
![]() Illbana, jo nie umia godać ![]() ![]() ![]() Ślazaki to fajne chłopaki ![]() Poiglot nie martw sie o mnie ![]() ![]() ![]() Ale wy dzisiaj rozgadane jesteście ![]() Jak tak dalej pójdzie, to nie bedzie mi sie opłacało kompa odpalać, zeby załadować wizaż ![]() Lece ... Dziś robie porządek w papierach ![]() Poważna sprawa W sumie te papiery to wstęp do wielkiego sprzątania przedświątecznego...jutro może okna? ![]() Aaa...czekajcie czekajcie... Wiecie co mi sie dzisiaj przydarzyło? Zalałam sobie palca Kropelką ![]() ![]() i mam teraz białego usztywnionego palucha i ledwo nim ruszam ![]() Próbowałam klej zedrzeć pumeksem, ale dało niewiele. Samo sie wykruszy...mam nadzieje ![]() ![]() DOBRA JUŻ CICHO! Znowu mnie zagadałyście!
Wracam do pracy, a niech tam!
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
Poiglot
Antoś umie pic z butelki ![]() ale herbatki wypija może 30ml soczki owszem lubi i nie ma problemów ale mleka nie tknie ![]() 10-20ml i potem juz butelki do ust nie wezmie ![]() Eve No na koła nie zwróciłam uwagi bo tak sie podnieciłam że taki niedrogi ten wózek ![]()
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe anulka to w takim razie trza cie podolowac troche ![]() a ja sciagam koledy ![]() Od kad Bryan jest na swiecie ja znowu oczekuje swiat jak male dziecko.. ![]() A u mnie w rodzinie jest taka tradycja ze Ktos przbiera sie za Mikolaja i przychodzi i wrecza dziecia prezenty... ![]() Takze moja mama stroj Mikolaja juz kupila, wojek ma sie przebrac dzieciaki beda mialy frajde.. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Marika i Illbana,dane dotarły,dziś wszystko zamontuję ![]() ![]() ![]() Doris a ja szukałam w TK maxxie szalika i nie nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve u nas troszkę spokojniej,dziś kropi,ale wczoraj padało.Nie wiem jak długo u was ma lać ![]() ![]() Ja też często wracam do starych zdjęć Milusi i z łezką w oku wspominam jej narodziny i te pierwsze dni,to było cudowne przeżycie ![]() Zdolniacha z Olusia,ale fakt,że nasze maluchy zaczynają już kojarzyć fakty i łączyć je w całość ![]() Hej,spaliście tak jak my ![]() Anulka ![]() Marika my wstałyśmy o 10:30,ale o 6:00 musiałam małą wziąć do swojego łóżka,bo jęczała nieznośnie,w nocy mi się często budziła i bardzo durzo piła herbaty,mleka nie chciała.Mam nadzieję,że to nie jest zapowiedź jakiegoś choróbska ![]() Część domów faktycznie jest pod wodą po same dachy,ale tak to woda sięga kilku metrów.Załączam ci relację z onetu i tam jest filmik,który pokazuje jak to wygląda w tej chwili ![]() http://wiadomosci.onet.pl/2082772,28...adomosceu.html Illbana ![]() ![]() Gossik cze zignorowana kobieto,czemuż to mnie zignorowałaś? ![]() Bercia ja kupuję małej o to: http://www.argos.co.uk/static/Produc...3ELADYBIRD.htm Nie mam pomysłu na prezent dla TŻta,siostry i jej chłopaka ![]() Seona ![]() ![]() Milucha jest na żółto ![]() ![]() Poiglotku ja lubię robić takie rzeczy ![]() ![]() Teraz uciekam,będę wieczorkiem.Dołączm zdjęcie z nową minką Miluchy czyli marszczenie nosa ![]() Buziaki laski ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-23 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Poprawka. Dzwoniłam się skonsultować. Samo żółtko z łyżeczką soli. Tym wysmarować cyce, owinac folia spozywcza i recznikiem. Moze peic i bolec, bo to rozpuszcza te guzki - te zastoje mleka. Pozniej dobrze jest przystawic dziecko lub odciagnac mleko.
Oprocz tego oklady ze zbitej bialej kapusty, z zlisci. Lece bo placze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Raczkowanie
|
Nie no jestem wściekła napisałam długiego posta wszystkim odpisałam a tu co wcięło mi go
![]() ![]() Poliglot moja mała też nie jje za duzo jak zje o 4 w nocy to potem dopiero przed 10 wogóle odkąd jje stałe pokarmy to mlekiem gardzi dzisiaj zjadła z 50 porzed 10 i prawie całe jabłko i do teraz nic nie jadła a co do ciąży to też mam schizy jak mi sie okres spóźni 1 dzień to juz mam paranoje chce mieć jeszcze dziecko ale nie teraz jak na razie to mam co robic przy jednym Dorris gratulacje ciociu Marika ale ci fajnie z tą pracą ja muszę się sama męczyć z magisterką a idzie mi to bardzo ciężko Aguśka tęsknimy z tobą ![]() ![]() Illlbana ja słyszałam że najlepiej karmic do 9 miesiąca bo potem mleko już jest bezwartościowe ![]() Gossik może ci się zastoje porobiły bo mniej karmisz teraz Bercia fajny pomysł na prezent ja na razie nie mam pojęcia co kupić Julce Eve zdolniacha z synka i jaki silny skoro juz próbuje stawac na nóżki ![]() mam nadzije że nie poprzekręcałam waszych nicków i odpisałam to co trzeba tej co trzeba uciekam robic obiad papa miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spalismy tak jak Wy, bo my przeciez pokrewne dusze jestesmy ![]() ![]() Milucha przeslodka z nowa minka ![]() ![]() ![]() Oczywiscie nie wiem rowniez co z tztem, a do tego bedziemy miec znajomych na swieta - para z dzieckiem i jeden facet sam... Malej Julce cos kupimy, nie ma problemu, ale nie wiem co kupic tej parze - czy traktowac ich osobno, czy tez kupic cos, z czego beda korzystac wspolnie, no i pozostaje jeszcze ten samotnik... Nie jest latwo... Dobra, czas na troche produktywnosci domowej, prosze nie pisac duzo pod moja nieobecnosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
Bercia -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosik – współczuję. ![]() Seona – a jak długo planujesz karmić piersią? Mnie czasami na początku karmienie dołowało (po porodzie strasznie się pociłam, do tego to mleko cieknące…blehhh), ale teraz sprawia mi to przyjemność, no i jest wygodne. ![]() ![]() Poiglot – odważna jesteś – ja mojego mensza nie dopuściłabym do moich włosów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anulka – teraz będziesz miała nowe pseudo: „sztywny palec”. ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull - ![]() ![]() Eve - ja tam myślę, że Oluś pięknie by się na biedronie prezentował ![]() Anja - gratuluję tak pięknie przespanej nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
no ja juz troche posprzatalam, pranie zrobilam, dam malemu obiadek i ide odebrac bluze tztowi od krawca i na spacerek z malym w taka brzydka pogode
![]() Illbanko no wiesz moj tz mi nawet malowal oczy ![]() Moj tz robil tatuaze kiedys wiec ma reke do takich rzeczy, jest bardzo dokladny wiec wiem ze mi nic zlego nie zrobi ![]() apropo tatuazy Tz chce kupic maszynke i bedzie znowu robil ![]() juz wiem jakie chce.. i gdzie chce ![]() ![]() ![]() ursull jaka slodka minka! ![]() ania oo widzisz , no ja tez bym chciala jeszcze kiedys chyba dziecko chociaz narazie mam Bryana i nie chce przez najblizsze 5 lat a moze i wiecej dziecka juz pisalam kiedys ze zazdoszcze naszej anulce ze za 1 raza dwojke urodzila blizniakow! tez bym tak chciala.. jedna ciaza, jeden porod.. noo i 2 dzieci i spokoj bym miala do konca zycia z rodzeniem.. Ja bym mogla miec nawet i 4 dzieci ale nie chce mi sie nosic tego brzucha, rodzic, znowu przechodzic przez te zgagi... siusianie co 4 min ityp oooj dosycQ!hehe ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- kupilam sloiczki cow&cate uzywala ktoras? wydaje mi sie nawet ze sa lepsze od hippa bardziej naturalne w smaku, i nie brudza tak bardzo jak tamte.. po hippie nie moge malemu domyc buzi a po tym nawte nie trzeba ![]()
#4316 |
BAN stały
|
Witajcie
![]() Mnie tylko nie bylo prawie 2 miesace....i juz 3 czesc.... ![]() Sorki ze tak sie nie odzywam....ale jakos nie bylo na to ochoty i czasu,.... i berzacych spraw to... -Stas rozwija sie ksiazkowa...maly lobuziak juz jest.... ![]() -U mnie dobrze...daje sobie rade z malym...TZ pomoga troszczy sie o nas.... -przeprwadzislmy sie znow do innego mieszkania i jest o niebol lepiej w poprzednim sasiedzi dawali w kosc.... postram sie odzywac miare....jak bede mogla..... caluje was mocno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Rozalinotka witaj,my się jeszcze nie znamy
![]() ![]() ![]() ![]() Anja1986 ciebie też dotyczy to co Rozalinotki,czyli dane i zdjęcia,bo nie mam ciebie na liscie ![]() Gossik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve wiem,że zabawki na biegunach są drogie,a ta biedronka teraz jest w promocji,więc dlatego się zdecydowałam.Nie stać mnie na inne cuda,a to Milusi i tak wystarczy ![]() Illbana zdjęcie wrzucone,słodki ikołajek,a jaka poważna mina ![]() Poiglot ja daję małej Cow&gate i ona je uwielbia.W Polsce odpowiednikeim jest Bobovita,ten sam producent produkuje dla nich.Polecam te słoiczki,ale różnią się smakiami od hippa,dlatego ja kupuję te i te. ![]() Własnie się okazało,że zalewamy sąsiad.Mamy tutaj wielki bojler (tak się w UK wodę grzeje) i on przecieka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
ursull a kupujesz te deserki ryzowe? tzn sam pudding ryzowy
on zaawiera cukier.. ale ja malemu daje go od czasu do czasu jest pyszny ![]() a dzis dam mu pierwszy razem deserek z glutenem. kupilam z cowgate owoce z biszkoptami ![]() I nici ze spacerku .. leje jak cholera.. wiatr straszny pojde gotowac do kuchni i wystawie malego na ogorod w wozku zeby troche sie przewietrzyl bo troche niebezpiecznie wychodzic w taka pogode bo to normalnie deszcz taki ze nic nie bylo widac zarwanie chmury chyba
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj codziennie je cukier wiec ten deserek ten mu ograniczam troszke poniewaz daje co wieczor malemu kaszke z bobovity w ktorej jest cukier no i raz dziennie herbatke hippa w ktorej tez jest cukier ![]() Chociaz Bryan zazwyczaj pije sama wode przegotowana.. nawet bez gluokozy takze sie ciesze ze go przyzwyczailam, soczki kupuje mu bardzo zadko wiesz w wielu sloiczkach dodawane jest mleko krowie.. Mam kilka takich sloiczkow ale narazie ich mu nie daje chociaz pisze ze od 4 miesiaca ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.