Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-23, 18:14   #1621
Anka :)
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

A no to dobrze Dzieki dziewczyny za odpowiedz W takim razie mam nadzieje ze bede z nich zadowolona tak jak i wy
Stary 2009-11-23, 18:17   #1622
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lavande Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma może już któraś z Was superpodkręcający tusz do rzęs diamentowa edycja? Dobry jest? Bo się zastanawiam czy nie kupić na Sylwestra Z wersji klasycznej jestem bardzo zadowolona.
Ja go mam, tzn,.klientka zamówiła i zwróciła bo jej się nie spodobał. W opakowaniu jest szary, ale jak go spróbowałam to na rzęsach czarny, ale nie taki bardzo intensywny jak np.supershock. Ma niewielkie drobinki i żeby je zobaczyć to trzeba się przyjrzeć,w świetle lepiej je widać, no i fajnie podkręca rzęsy.
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:18   #1623
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
potwierdzam to co napisały dziewczyny, jest ich pół pudełeczka i starczają na baaaaardzo długo, ja mam je dwa lata a jest ich prawie tyle samo, jedynie ich objętość nieznacznie się zmniejsza wstawiłam zdjęcia na katalogowy i złociste są nowo kupione a brązujące i rozświetlające mam od 2 lat
wiecie co ja sobie nawet sprawy nie zdawałam jak długo mam te perełki z ciekawości poszłam sprawdzić datę produkcji i trochę w szoku jestem te brązujące to ja mam jeszcze w starej wersji (ale używam ich rzadziej) i im się naprawdę nic nie stało pachną tak samo jak kiedyś nic się nie dzieje na mojej buzi od nich, no tylko tyle, że ich jest mniej bo wlasnie miałam mały wypadek i się rozsypały a rozświetlające jak się okazuje mam już ponad trzy lata (jak ten czas leci ) i też jedynie lekko straciły na objętości ale nic poza tym

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-11-23 o 18:20
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:19   #1624
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Innesia Pokaż wiadomość
Witajcie, potrzebuje szybkiej pomocy. Teściowa chciałaby zamówić podkład antystresowy, odcień najbardziej zbliżony do naturalnego. Jaki to Waszym zdaniem odcień będzie? Ona nie wie jaki ma, ale chyba nude.
to też zależy jakiego potrzebuje odcienia czy wpadającego w różowy czy w żółty, nude jest z tych żółtych i jest najjaśnieszy z tego rodzaju podkładu, a ivory jest tym najjaśniejszym z różowych, kolejnymi są almond z różowych i cream z żółtych. Tak jak napisała Ewlyn nude jest raczej dla bladziochów
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:25   #1625
Wtajemniczenie

Ashiva mam nadzieje ze te z nowej wersji tez sa takie wieczne i ze sie skoncza za 3 miesiace
Stary 2009-11-23, 18:27   #1626
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Ashiva mam nadzieje ze te z nowej wersji tez sa takie wieczne i ze sie skoncza za 3 miesiace
jeśli tylko ich nie rozsypiesz to będą Ci dłuuugo służyły
Stary 2009-11-23, 18:28   #1627
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
wiecie co ja sobie nawet sprawy nie zdawałam jak długo mam te perełki z ciekawości poszłam sprawdzić datę produkcji i trochę w szoku jestem te brązujące to ja mam jeszcze w starej wersji (ale używam ich rzadziej) i im się naprawdę nic nie stało pachną tak samo jak kiedyś nic się nie dzieje na mojej buzi od nich, no tylko tyle, że ich jest mniej bo wlasnie miałam mały wypadek i się rozsypały a rozświetlające jak się okazuje mam już ponad trzy lata (jak ten czas leci ) i też jedynie lekko straciły na objętości ale nic poza tym
faktycznie zapach jest taki sam, na buzi nic się nie dzieje, a mi też czasami jakaś kuleczka wypadnie i wtedy mój kocur ma świetną zabawę, bo zawsze siedzi ze mną w łazience jak się maluję, gapi się i czeka aż mi któraś spadnie i potem muszę za nim biegać po całym mieszkaniu
ja mam te z nowej wersji

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
no pewnie ze tak zrobie tylko wlasnie skoro to ma myc jakas motywacja zacheta zeby skladac wieksze zam to akurat u mnie by sie jakies perfumki lub cos dla mlodych sprawdzilo zeby te moje mlode klientki mogly tez cos odemnie dostac w formie np poznania dokladnego produktu odpowiedno szybciej nim bedzie w kat juz pare razy mialam takie mini pokaziki nowosci i to na prawde dziala
Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą , ja także wolałabym zakupić za te 7 zl jakis nowy zapach... ech...
ja też bym wolała coś innego, coś dla siebie, ale przynajmniej będę miała drobiazg na mikołajki dla mamy

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-23 o 18:34

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 18:34   #1628
Wtajemniczenie

Cytat:
faktycznie zapach jest taki sam, na buzi nic się nie dzieje, a mi też czasami jakaś kuleczka wypadnie i wtedy mój kocur ma świetną zabawę, bo zawsze siedzi ze mną w łazience jak się maluję, gapi się i czeka aż mi któraś spadnie i potem muszę za nim biegać po całym mieszkaniu
ja mam te z nowej wersji

ja też bym wolała coś innego, coś dla siebie, ale przynajmniej będę miała drobiazg na mikołajki dla mamy
Andziat najwyrazniej Twoj kotek tez chce ladnie wygladac

Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi Uspokoilyscie mnie
Stary 2009-11-23, 18:35   #1629
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam te z nowej wersji
no ja kota nie mam ale jak je wywaliłam to wydałam odpowiedni do sytuacje efekt dzwiękowy więc się zrobiło zbiegowisko i te kuleczki co ich nie zdążyłam pozbierać rozdeptali mi na proch..
Stary 2009-11-23, 18:36   #1630
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
ej dziewczyny, orientujecie sie czy gdziesz w katalogu16 jest Brazil Beat? Bo szukam i nie widze... A czasami tak szykam, ze nie zauwazam
Ostatni raz była w katalogu 15 chyba i już pewnie nie będzie. Swoją drogą moja przyszła wyciekająca, ale na szczęście dostanę drugą.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:45   #1631
ashiva
Wtajemniczenie

dziewczyny czy któraś z Was miała już okazję wypróbować na sobie masło z Planet Spa z serii Minerały Morza Martwego? jak się sprawuje? i najchętniej jakbyście miały porównanie do kremu do ciała z oliwką bardzo proszę o opinie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 18:51   #1632
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny czy któraś z Was miała już okazję wypróbować na sobie masło z Planet Spa z serii Minerały Morza Martwego? jak się sprawuje? i najchętniej jakbyście miały porównanie do kremu do ciała z oliwką bardzo proszę o opinie

Ja tez czekam na Wasze opinie na temat tego masła gdyz zamierzam w kat 17 kupic sobie 2 szt, co prawda w 16 - 2 klientki zakupiły te masło, ale jeszcze nie znam ich opini na ten temat
Stary 2009-11-23, 18:53   #1633
Demonililith
Raczkowanie

Przyszła mi paczka i:
potwierdzam, zapach nowej serii Naturals Miód i Mleko migdałowe obłędny, wziełam sobie balsam i scrub do twarzy
- Poczwórne cienie Smokey eyes, śliczne, szkoda tylko że lusterko było źle doklejone, ale sobie z tym poradziłam
-U by Ungaro dla Niej mam świeże, z 9 października 2009, także nie narzekam
-Naklejki do paznokci czarne, ładne, z delikatnymi cekinkami
-zawieszka USB ciężka jak kamień młyński, ale ślicznie wygląda i jest dość porządnie wykonana
- zestaw "Skarby Afryki", dziewczyny bierzcie! Ślicznie pachnie, a dzialanie jest genialne przynajmniej jeśli chodzi o krem do rąk < miałam już wcześniej>
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:58   #1634
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
moje przyszły w dobrym stanie, nic im nie odpadło, więc spróbuj złożyć reklamację, powinni Ci dosłać nowe

moje tez przyszły idealne, klientki bardzo zadowolone są z nich, teraz zamawiam jeszcze więcej w 17

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ostatni raz była w katalogu 15 chyba i już pewnie nie będzie. Swoją drogą moja przyszła wyciekająca, ale na szczęście dostanę drugą.

brazil beat będzie jeszcze chyba w katalogu 01/10 lub 02/10 a;bo w netto tlyko ,ze migoczacy balsam do ciała, mam go ale nie jestem do końca zadowolona, krótko się trzyma za to, rozświetlający balsam z PS jest cudowny. : SLicznie się mieni i bardzo długo jest widoczny.
Stary 2009-11-23, 18:58   #1635
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
Przyszła mi paczka i:
potwierdzam, zapach nowej serii Naturals Miód i Mleko migdałowe obłędny, wziełam sobie balsam i scrub do twarzy
Czy "zapach" jest taki sam jak w katalogu??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 19:02   #1636
83evelinka
Zadomowienie

.... i dla mnie seria z miodem zawróciła w głowie (kremu w słoiczku uzywam do rąk, nie do twarzy-tak samo jak któras z Was pisała o tym w poprzednich postach-podchwyciłam pomysł i rzeczywiście rewelacja)

seria skarby afryki równiez fajna, lubię scrub i krem do rąk

no i moje cudeńko nowo odkryte które mam chęć wcinać za każdym razem przy użyciu z powodu pięknego zapachu krem do stóp z seri foot works-wanilia z brązowym cukrem
Stary 2009-11-23, 19:04   #1637
Demonililith
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wg mnie jest delikatniejszy, na kartce jest bardziej stężony i chemiczny.
Stary 2009-11-23, 19:04   #1638
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
dla mnie podobny, ale o wiele łagodniejszy niż w katalogu, słodziutki
Stary 2009-11-23, 19:05   #1639
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
na mój nos jest łagodniejszy, jak dałam mamie do powąchania ten krem (nie wiedziała jaki ma zapach) i zapytałam co czuje to powiedziała, że migdały, więc ten zapach nie jest tak bardzo miodowy jak w katalogu
Stary 2009-11-23, 19:07   #1640
Demonililith
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie, UWAGA! osoby które nie lubią słodkiego zapachu, nie brać A tak btw balsam do ust jest smaczny
Stary 2009-11-23, 19:09   #1641
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
Wg mnie jest delikatniejszy, na kartce jest bardziej stężony i chemiczny.
Cytat:
Cytat:
na mój nos jest łagodniejszy, jak dałam mamie do powąchania ten krem (nie wiedziała jaki ma zapach) i zapytałam co czuje to powiedziała, że migdały, więc ten zapach nie jest tak bardzo miodowy jak w katalogu
W katalogu zupełnie mi nie podchodzi - nie lubię miodu a z kartki zajeżdza "żywym", mega słodkim i duszącym, mocnym miodem
W biurze niestety nie mieli tej serii do powąchania, a scrub by mnie interesował

Macier moze porównanie do starej serii Miód+mleko?? Ten zapach mi się podobał

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-23 o 19:11
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 19:10   #1642
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Strona konsultantki - zakładka Avon Club - przywileje - oferta specjalna
Dziękuje

Co do zawieszki, to już sprawa nieaktualna. Dzięki, Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ten pomysł na dopisywanie przez liderki tych zawieszek do Waszych zamowień na początku mnie też oburzył.

Ale teraz widzę,że one wiedziały co robią po przeszkoleniu marketingowym. Tylko jedna z was walczyla jak lew o swoje prawa, ale na końcu i tak się poddala. Pozostale zaakceptowaly ten pomysł i same zajmują się teraz upychaniem niechcianych zawieszek. Nie zdziwcie się jak zajakiś czas znowu taka akcja będzie miała miejsce. Wasze postępowanie tylko utwierdziło w przekonaniu liderki, że w ten sposob mogą sobie Waszym kosztem podnosić wartość ogólnych zamówień.
Najpierw chciałam się bronić, że "przecież się awanturowałam" i wywalczyłam swoje - miała mi zwrócić kasę. Tylko że rzeczywiście - ostatecznie się wycofałam (bo stwierdziłam, że jak komuś się ta zawieszka może przydać, to tak będzie fajniej - kogoś uszczęśliwić, kto sobie sam nie może zamówić..) - i tym samym nieświadomie utwierdziłam liderkę (omskę? nie łapię się w tym, kto to jest w zasadzie i czym się różni Liderka od OMS ) w przekonaniu, że to dopisywanie na chama do zamówienia to był dobry pomysł ://
Stary 2009-11-23, 19:22   #1643
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
W katalogu zupełnie mi nie podchodzi - nie lubię miodu a z kartki zajeżdza "żywym", mega słodkim i duszącym, mocnym miodem
W biurze niestety nie mieli tej serii do powąchania, a scrub by mnie interesował

Macier moze porównanie do starej serii Miód+mleko?? Ten zapach mi się podobał

Dla mnie podobny(ale wiadomo ciut inny) zapach do tej starej serii (nie jest mocny).

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 20:11   #1644
anulkaandzia
Raczkowanie

otrzymalam dzisiaj swoje upragnione zamowienie Pani OMS wszystko mi wytlumaczyla i powiedziala ze bez problemu mam sie z nia kontaktowac jesli czegos nie bede wiedziala nawet najdrobniejsza sprawa a ona służy pomoca
W dwóch pudeleczkach okazalo sie ze jedno mydlo w plynie bylo niedokrecone i troche wylalo sie na szczescie na cudowny prezent za 1zl i jeden balsam po goleniu dla mezczyzn ... reszta bez zastrzeżeń

jesli dobrze zauwazylam jesli w katalogu 17 zlozymy zamowienie za 250 zl dostajemy ten zestaw filizanek swiatecznych?:P

Edytowane przez anulkaandzia
Czas edycji: 2009-11-23 o 20:30
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 20:29   #1645
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

w jakim celu wpisujesz tutaj na forum zawartosc swego zamowienia??
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 20:31   #1646
teteesia
Rozeznanie

Na katalogowy wrzuciłam fotki: Paletka 8 cieni Smokey Eyes, parasola i USB.

Powiem szczerze, że sie obawaiałam USB, że będzie nie ładne, ale strasznie mi sie podoba, może to dużo te 19,90 za 1GB ale w końcu są kryształki i wogóle piekne jest :P - taki bajer dla "sroczek".

Co do parosola to polecam jak ktoś sie zastanawia, większy jest ja te poprzednie z avonu.

Paletka cieni bardzo ładnie sie prezentuje no i tyle moge powiedzieć bo tylko widziałam.

Edytowane przez teteesia
Czas edycji: 2009-11-23 o 22:11
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 20:57   #1647
emza
Rozeznanie

jak juz pisalambardzo mi sie podoba naszyjnik Elena z netto, ale zastanawiam sie czy jest drewniany czy pozlacany. przeszukalam stare katalogi na internecie i byl w katalogu 5-2009, ale jest dosc niewyrazny i nie widze z czego jest zrobiony, a ja jeszcze wtedy nie bylam konsultantka ;/ moze jakas dobra duszyczka ma ten katalog w domku i moglaby sie przyjrzec <prosi>
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 21:14   #1648
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Na katalogowy wrzuciłam fotki: Paletka 8 cieni Smokey Eyes, parasola i USB.

Powiem szczerze, że sie obawaiałam USB, że będzie nie ładne, ale strasznie mi sie podoba, może to dużo te 19,90 za 1GB ale w końcu są kryształki i wogóle piekne jest :P - taki bajer dla "sroczek".
Dzięki wielkie Bardzo mi się podoba!! Zakochałam się Wpisałam na allegro i masakra. Ceny takie, żę

Czy ten USB możecie zamawiać jeszcze w grudniu?
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 21:27   #1649
JolciaBDG
Przyczajenie

Sorry, ale chyba żartujesz, namawiając dziewczynę do odsyłania wciśnietego na siłę USB, ma jeszcze ponosić z tego tytułu koszty

To chyba Ty żartujesz, bo za odesłanie zwrotów w COK nic się nie płaci! Po prostu wypełniasz formularz, pakujesz w woreczek i zostawiasz tam, a oni wysyłają do Warszawy wraz z pocztą kampanijną (czyli z umowami)!!!
JolciaBDG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 21:30   #1650
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie Bardzo mi się podoba!! Zakochałam się Wpisałam na allegro i masakra. Ceny takie, żę

Czy ten USB możecie zamawiać jeszcze w grudniu?
nie, ale parę dziewczyn dostało w paczce nie zamawiając i chcą się go pozbyć więc możesz się z nimi dogadać, żeby ci odsprzedały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości