![]() |
#1561 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() ![]() Mieli coś z tym zrobić i dalej nic, ja nie mam pojęcia kto to może sprzedawać w takich ilosciach po takiej cenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak sie to gościowi opłaca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Raczkowanie
|
Opis jest na ostatniej stronie HT kod 34066
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-23 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15447710] Napisane przez malgosia27
![]() Zobaczcie to ![]() http://allegro.pl/item823692764_avon...ka_g ratis.html [/QUOTE] Rzeczywiście taka ilość i jeszcze przesyłka gratis jak to kurcze możliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Raczkowanie
|
Na All jest sporo takich aukcji ja sama kupowałam wodę Tomorrow i to prawie rok temu za 31 zł. Choć jestem konsultantką to niekiedy wolę kupic tam bo znacznie bardziej mi się to opłaca.
#1568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ściągniesz i wypakujesz to jest tam regulamin w wordzie i oferta na katalog 16 ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-23 o 10:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Przyczajenie
|
Chciałam tylko zapytać najpierw Was czy któraś, z Krakowa najlepiej, żeby się nie bawić w przesyłki, chciałaby może tę zawieszkę ode mnie odkupić? Bo jak jakaś wizażanka o niej marzy, to wolałabym ją uszczęśliwić, niż OMSkę, która dopisuje mi do zamówienia coś, czego nie chciałam....
witaj. Jeśli mieszkasz w Krakowie to jest tam z pewnościa COK. W COKu często siedzą liderki i pewnie chętnie któraś z nich odkupi od Ciebie taką zawieszkę. W ostateczności możesz ja również zwrócić. Wystarczy wziąć do COKu fakturkę i produkt. Tam obsługa centrum poinformuje Cię jak to zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
dowiedziałam się, że za zakupy w katalogu 16 na kwotę 1000 zł (Avon Club oferta specjalna) można wraz z zamówieniem z katalogu 17 kupić w cenie promocyjnej (7,00 zł) krem na dzień 50 ml anew reversalist nowość z katalogu 03/2010
![]() ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-23 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popieram pomysł Yen.not, sama skorzystałam, bo jak ktoś z rodziny zobaczył to USB, a już wcześniej obiecałam go najlepszej klientce, to w ten sposób rozwiązałam problem. ![]() Dziękuję Aniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Wtajemniczenie
|
Ten pomysł na dopisywanie przez liderki tych zawieszek do Waszych zamowień na początku mnie też oburzył.
Ale teraz widzę,że one wiedziały co robią po przeszkoleniu marketingowym. Tylko jedna z was walczyla jak lew o swoje prawa, ale na końcu i tak się poddala. Pozostale zaakceptowaly ten pomysł i same zajmują się teraz upychaniem niechcianych zawieszek. Nie zdziwcie się jak zajakiś czas znowu taka akcja będzie miała miejsce. Wasze postępowanie tylko utwierdziło w przekonaniu liderki, że w ten sposob mogą sobie Waszym kosztem podnosić wartość ogólnych zamówień. ![]() Mnie nic nigdy nic nie dopisał, bo liderka wie,że tylko ja decyduję o swoim zamowieniu i ona nie ma prawa ingerować bez mojej zgody. |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym radziła brać póki jest okazja i nie ryzykować! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- ankoro dobrze powiedziane ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Wtajemniczenie
|
ej dziewczyny, orientujecie sie czy gdziesz w katalogu16 jest Brazil Beat? Bo szukam i nie widze...
![]() ![]()
#1577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sprawdziłam i w netto do katalogu 01/2010 jest balsam do ciała za 9,90 a w netto do katalogu 02/2010 jest woda toaletowa za 14,90 ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-23 o 13:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie dostałam paczkę z kat.16... USB doślą mi w przyszłym katalogu...;/...
I mam do Was pytanko-bo zamówiłam te karteczki z magnesem, i wyciągam je-a one są w takim lichym stanie, że pierwszych parę kartek mi najzwyczajniej w świecie odpadło, i to w każdym notesiku...... Jak napiszę do Nich, to jak myślicie, przyślą mi nowe? A Wasze w jakim są stanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
super cieszę sie bardzo bedzie do kompletu dla mamy ![]() a nie wiesz co jest za sprzedaz za 3 tys oprócz kremu?
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy co powiedzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* bezbarwny podkład idealna gładkość (podobno nowość) * woda toaletowa dla niej eternal magic 50 ml (jej zdjęcie jest w Demo do katalogu 02/2010 rosyjskiego wstawione przez Suszarę na katalogowym) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuję ślicznie za odpowiedz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Po pierwsze czy praca Lidera jest niekoniecznie opłacalna? Taką decyzję podejmuję podpisując umowę i znając jej warunki. Poza tym mianujac 5 KK 1 pierwszym katalogu + utrzymanie tego stanu aktywnych KK w 4 pierwszych katalogach daje bonus 500zł, więc to Twoim zdaniem takie nieopłacalne? Do tego dochodzi prowizja ze sprzedaży oczywiście. Po drugie - balsam z CT? A jakiż to balsam z CT otrzymałaś, bo ja w katalogu w ogóle nie widzę balsamów z tej linii... I po trzecie (myślę, ze tyle starczy choć mogłabym wymieniać dalej) zapomniałaś o displayach? Przeciez one nie są po to, zeby nimi handlować, tylko do demonstracji lub sprezentowania własnie - taka idea tych produktów, za które płacisz od 4,50 do 8zł za sztukę. Gratuluję KK zamawiających po 2 kafle, ale one i tak mogą zamówić demo wspieracjace KR za parę złotych, więc Twoje wsparcie jest im średnio do szczęscia potrzebne. A dziewczyny mają 100% racji, w tym że powinno się wspierać te KK, których sprzedaż osiąga pułap 500zł, bo to naprawdę motywuje. I to chyba tyle, pozdrawiam Cię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Superpodkręcający tusz do rzęs Diamentowa edycja Promienny błyszczyk do ust Honeysuckle Połyskujący lakier do paznokci Pink Pro Move Antyperspirant kulka Owocowy mus do mycia ciała Truskawka Płyn do kąpieli Tajemniczy ogród Żel pod prysznic Winter Warmth Kolorowy balsam pielęgnujący usta Woda toaletowa Aromadisiac dla Niej - próbki 5 szt Woda toaletowa Aromadisiac dla Niego - próbki 5 szt Tusz do rzęs Jade Zmywacz do paznokci we flamastrze Lśniący balsam do ust Berry Frost Anew Pogrubiający tusz do rzęs z serum 35,00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Przyczajenie
|
może mi ktoś podać nr do tych torebek bo zgubiłam formularz, bede wdzieczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.